Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Μα έχουν όνομα οι λεγάμενοι....λέγονται ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!!

Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν

Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν (2)Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν!
Μαθαίνουμε από τα διάφορα αλβανικά ΜΜΕ πως οι αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιόρτασαν (δείτε φωτογραφίες ) την μεγάλη νίκη του Ερντογάν στις εκλογές. Τι να πει κανείς; Αυτό που θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε είναι τα εξής απλά:   

1. Τελικά οι μουσουλμάνοι αλβανοί είναι ταυτισμένοι και συνειδησιακά, τούρκοι, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι.
2. Ο Ερντογάν, η Τουρκία και η δράση της στα Βαλκάνια ιδιαίτερα με τους Αλβανούς αποδίδει καρπούς.
3. Σε λίγο θα δούμε παρόμοιες εικόνες τέτοιες και στην Κορυτσά και άλλες περιοχές. Ίσως και μια αναβίωση της οθωμανικής Αυτοκρατορίας.


4. Γεννάται εύλογα το ερώτημα: Τελικά υπάρχουν Αλβανοί στις περιοχές αυτές ή απλώς είναι αλβανόφωνοι τούρκοι; Από τι φαίνεται είναι το δεύτερο.
5. Η Δύση απέτυχε παταγωδώς να φέρει κοντά της, έστω και κάνοντας πολέμους υπέρ τους, τους Αλβανούς, αυτοί νοσταλγούν τις ένδοξες εποχές, όταν και έκαναν τα πάντα ως Οθωμανοί.
6, Τολμούν το φωνάζουν πως είναι αδέρφια των τούρκων και ότι αγαπούν το Σουλτάνο τους τον Ερντογάν. Άραγε όλοι τυφλοί είναι και δεν βλέπουν τι γίνεται;
7. Μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας πως τελικά τα Βαλκάνια επιστρέφουν 100 χρόνια πίσω ή δεν πέρασε ποτέ ο χρόνος. Αλβανοί και τούρκοι έγιναν ένα, τίποτα δεν άλλαξε.
pelasgoskoritsas.gr

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...