Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Βίντεο δείχνει τον πατέρα να επικροτεί το βιασμό του παιδιού του από τον υπάλληλο της ΕΡΤ


Στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης καλείται να λογοδοτήσει μετά τα Χριστούγεννα ο πατέρας της 9χρονης, η οποία έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον 56χρονο υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα και προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.Η κατηγορία για την οποία θα δώσει εξηγήσεις είναι αυτή της «απλής συνέργειας στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, από κοινού», ύστερα από ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου.
eglimatikotita.gr - 15 Δεκ 2015 

Προηγήθηκε σχετική εισήγηση της ανακρίτριας, που -μελετώντας το υλικό της δικογραφίας- έκρινε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ασκηθεί η συγκεκριμένη δίωξη.

Πιο συγκεκριμένα, σε μικρής διάρκειας βίντεο που ενσωματώθηκε στη δικογραφία, εμφανίζεται ο πατέρας να παρακολουθεί τον 56χρονο και να επιδοκιμάζει τις ενέργειες του βασικού κατηγορούμενου σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Η παραπάνω δίωξη στρέφεται κι εναντίον άγνωστου προσώπου που φαίνεται να τραβάει το επίμαχο βίντεο.

Επίκληση στο υλικό αυτό είχε κάνει κι ο 56χρονος, που, απολογούμενος στην ανακρίτρια, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας επιδοκίμαζε τις πράξεις αποπλάνησης του ιδίου, τονίζοντας ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, ενώ λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή του, οι εισαγγελικές Αρχές της Θεσσαλονίκης εξέδωσαν διάταξη, χρονικής διάρκειας 30 ημερών, με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του, όπως επίσης φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με τη διάταξη πρόκειται για τον Αρσένιο Σερασίδη, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: