Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟ!!! ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΕΛ ΤΣΑΠΟ... ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...


Και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο διαβόητος Ελ Τσάπο να βρεθεί απέναντι στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το Russia Today οι ένοπλοι του ISIS κατέστρεψαν ένα φορτίο του Τσάπο, με αποτέλεσμα ο Μεξικανός ναρκέμπορος να απευθύνει μια θανατηφόρα απειλή προς τον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.


«Κάνατε λάθος που τα βάλατε μαζί μου», ανέφερε, σύμφωνα με το Russia Today, σε κρυπτογραφημένο emailπου αργότερα διέρρευσε στο cartelblog.com.

«Εσείς στον ISIS δεν είστε στρατιώτες. Οι άνδρες μου θα σας καταστρέψουν», υποσχέθηκε στον Αλ Μπαγκντάντι.

«Ο Θεός σας δεν μπορεί να σας σώσει από τον πραγματικό τρόμο που οι άνδρες μου θα εξαπολύσουν εναντίον σας αν ξαναανακατευτείτε στις δουλειές μου», έγραψε, σύμφωνα πάντα με το Russia Today.

Ο El Chapo καταζητείται από τις αρχές του Μεξικού, των ΗΠΑ και την Ιντερπόλ. Έχει επικηρυχθεί μάλιστα για 5 εκατ. δολάρια.

Το 2015 ο Τσάπο δραπέτευσε από την φυλακή στην οποία κρατείτο επί μερικούς μήνες μέσω ενός τούνελ μήκους 1,5 χλμ, σε βάθος 10 μέτρων κάτω από το κελί του. Η απόδραση φέρεται να του κόστισε 50 εκατ. σε δωροδοκίες.

Πηγή: topontiki.gr
stoxos.gr

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ