Ομαδικά όργια στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών?


orgia
Σε ρωμαϊκά λουτρά έχουν μετατρέψει κάποιοι τις πηγές των Θερμοπυλών….
Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές στο LamiaReport καιρό τώρα για τα όσα συμβαίνουν τις βραδινές ώρες στα λουτρά των Θερμοπυλών.
Η τελευταία όμως ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Νεαρός δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.
«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε…», μας είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.
Από το ρεπορτάζ που κάναμε και τις πληροφορίες που έφτασαν στο LamiaReport η κατάσταση στις πηγές των Θερμοπυλών έχει ξεφύγει εντελώς.
Για πολλούς και διάφορους λόγους αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να περιγράψουμε όσα μας είπαν και όσα διαπιστώσαμε από το ρεπορτάζ, ούτε να δείξουμε τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος είναι, ότι όταν πέφτει το σούρουπο και μετά, στις πηγές των Θερμοπυλών δεν μπορεί να πάει για μπάνιο μια οικογένεια.
Μέχρι και τροχόσπιτο με τρανσέξουαλ που πουλούσαν αγοραίο έρωτα είχαν φέρει κάποιοι κύριοι στο σημείο.
Προς το παρόν μένουμε εδώ. Τονίζουμε όμως ότι πρέπει στο χώρο να υπάρξει επειγόντως ένας στοιχειώδης φωτισμός και να καθαριστεί από τα προφυλακτικά και τα σκουπίδια.
Θυμίζουμε ότι μιλάμε για ιαματικές πηγές που αποτελούν εθνικό πλούτο για τη χώρα και την περιοχή της Λαμίας, ωστόσο παραμένουν αναξιοποίητες και εγκαταλειμμένες στη τύχη τους όλα αυτά τα χρόνια.
lamiareport

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις