Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

"Αλβανός πιλότος σε F-16 ειδοποίησε τους Τούρκους για τo SU-24"! Τι άλλο θα ακούσουμε;


Image
Τι άλλο θα ακούσουμε από την Τουρκία και τους δορυφόρουςτης στα Βαλκάνια για την κατάρριψη του ρωσικού SU-24,κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Ένα από τα σενάρια για το πως ειδοποιήθηκε η Τουρκία για την παρουσία των SU-24 σε περιοχή κοντά στα σύνορά της έχει και …Αλβανό πιλότο!!!

Σύμφωνα λοιπόν με αλβανικά ΜΜΕ ένας Αλβανός πιλότος που ακούει στο όνομα Κούρτη, πετούσε στην περιοχή με τουρκικό F-16! Αυτός υποτίθεται εντόπισε τους Ρώσους και ειδοποίησε την βάση του! Ο Κούρτη ανήκει στην ομάδα “Yalnizca Turk”, και εκπαιδεύεται στα 
F-16.
 Ο Κούρτη έχει καταγωγή από το Πρέσεβο και είναι ένας από τους πολλούς Αλβανούς που εκπαιδεύονται στις Τουρκικές ΕΔ. Ακόμη ως πιλότοι σε F-16,που ακόμη δεν διαθέτουν βέβαια,αλλά είναι προφανές ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσουν. Η Τουρκία θα είναι πρόθυμη να τους παραχωρήσει μεταχειρισμένα δικά της αεροσκάφη.

Ασφαλώς όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι για γέλια. Το πιο σοβαρό από την “είδηση” σ΄ ότι μας αφορά είναι η συτσηματική εκπαίδευση που παρέχουν οι Τούρκοι σε κράτη των Βαλκανίων τα οποία κάθε άλλο παρά φιικές διαθέσεις έχουν για την Ελλάδα.


onalert

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...