Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 7-1-2014.

Η έννοια τού δικαίου έχει καταστρατηγηθεί και οι ελευθερίες έχουν καταπατηθεί σε όλα τα επίπεδα τής ζωής μας. Οι θεωρητικώς θεσμικοί εκφραστές και φύλακες τής Πολιτείας έχουν δώσει το δικαίωμα τού δημόσιου ελέγχου και τής εξουσίας στα διεθνή αφεντικά τους. Αλλά το ύψιστο Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής μήτε εκχωρείται μήτε χαρίζεται. Είναι συλλογική υπόθεση τού Ελληνισμού που κατακτιέται, αφού το Αίμα είναι ανώτερο από κάθε εισβολέα και από κάθε διεφθαρμένο.

Τα δείγματα γραφής από το εσωτερικό τής χώρας και από το εξωτερικό μας περιβάλλον ταυτόχρονα δείχνουν πως καταφθάνει ταχέως η σύγκρουση των Δυνάμεων τού Έθνους και τής Πίστης ενάντια σε κείνες τού Νεοταξισμού και τής Απιστίας. Τα στρατόπεδα είναι πλέον ευδιάκριτα και απολύτως προσδιορισμένα. Όποιος μάλιστα πιστεύει πως οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι ειρηνικές, αυτός πλανάται οικτρά και πλανά εσκεμμένα.

Στο κοινοβούλιο τής κατοχής οι εκπρόσωποι τού σιωνιστικού νεοταξισμού υποκρίνονται πάντα τούς σωτήρες που βάζουν σε Έλληνες τις χειροπέδες τής παγκοσμιοποίησης ως μονόδρομο. Φτιάχνουν κυβερνητικά κουστούμια που να χωρούν όλο το «συνταγματικό» τόξο με τις προεδρικές μαριονέτες τους, όταν οι βρωμιές τής απολυταρχικής και ξενοκίνητης εξουσίας τους έχουν καταργήσει πάσα διάκριση εξουσιών και πάσα δικλίδα ασφαλείας.

Λίγο πιο πέρα από την συνοριογραμμή μας, σε στεριά και θάλασσα, τα μαντρόσκυλα τού παγκοσμιοποιητή τυράννου δίνουν το σήμα για το άνοιγμα των ασκών τού Αιόλου. Στην μαρτυρική και αιώνια ελληνική Κύπρο Μας, οι στρατιωτικές ασκήσεις και οι πυραυλικές ασπίδες γίνονται εν ριπή οφθαλμού. Και στην Ανατολική Ρωμυλία Μας που βρίσκεται προσωρινά στον βουλγαρικό νότο, τουρκομουσουλμάνοι και Βούλγαροι λυσσάξανε προσφάτως και αναμεταξύ τους.

Θα δούμε πολλά ακόμη. Δεν μάς τρομάζουν οι ηλιθιότητες περί πιστωτικών γεγονότων και χρεοκοπιών. Δεν μπορεί να μάς τρομάξει η φτώχια που ήδη βιώνουμε, όπως δεν τρομάζει τον βρεγμένο το νερό. Η γη μας άλλωστε, γιομάτη με ενεργειακούς χυμούς και κοχλασμένο αίμα αγίων και ηρώων, δεν πρόκειται να φτωχύνει ποτέ, ότι είναι πολύ και ισόβια προικισμένη από το Θεό. Μα και οι Έλληνες δεν είναι αργόσχολοι και κούφιοι άνθρωποι, ότι έχουν μέσα τους πολύ πίστη και τον ίδιο τον Θεό που τούς οδηγεί στην υπέρτατη μάχη ενάντια στους τυράννους τής γης.

Έχουμε πήξει από ειρηνόφιλους και ανθρωπιστές με δημοκρατικές περγαμηνές και προβολές. Αλλά από την ώρα που εφευρέθηκαν η ειρηνοφιλία και ο ανθρωπισμός, την ίδια στιγμή εκπαραθυρώθηκαν ο πατριωτισμός και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη. Κάποιοι μάλιστα βάλθηκαν να μάς βγάλουν αιρετική την πίστη στο έθνος και την φυλή. Αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πως την ίδια ακριβώς στιγμή νομιμοποιήθηκαν οι πανθρησκείες και οι πολυφυλετισμοί από τούς δήθεν νόμιμους και ηθικούς ενάντια στους δήθεν αιρετικούς.

Σιχαίνομαι τις διαφόρου τύπου συστημικές ορθότητες. Σιχαίνομαι τούς πάσης φύσεως συμβιβασμένους λογικούς. Σιχαίνομαι το ίδιο εκείνους που χύνουν σε καιρό ειρηνικό αίμα ελληνικό με τρόπους λογιστικούς και συγκυριαρχικούς και κείνους που κάνουν τούς προστάτες και σηκωτές τού λαού ανοίγοντας τις πόρτες τού έθνους στην διεθνιστική και δήθεν αναρχική τους παγκοσμιοποίηση. Όποιος θέλει στα αλήθεια ειρήνη αληθινή, είναι έτοιμος για πόλεμο και κάθαρση βιολογική. Και όποιος θέλει να είναι άνθρωπος, πρέπει πρώτα να ενεργεί ως Έλλην απαιτητικός.

Ο Έλλην δεν είναι αυτόχειρας. Δεν στρέφει το όπλο στον εαυτό του. Στρέφει το όπλο τού Ελληνισμού ενάντια στον εχθρό του, τον ψευτορωμιό και τον αλλογενή. Δεν κάνει ποτέ πίσω από τις Ιδέες και τις Αξίες του. Κινείται μονάχα μπροστά για να κατακτήσει ζωτικό χώρο να κατοικήσουν οι δικοί του άνθρωποι με τις δικές του κατά ελληνικές Ιδέες και Αξίες στην κεφαλή τής παράταξης. Και παράταξη τού Εθνικοκοινωνιστή είναι η Φυλή του, ο λαός του. Μπορεί να πέσει στο πεδίο τής αναμετρήσεως, αλλά δεν θα παραδοθεί μήτε θα αλλαξοπιστήσει. Και δεν θα δώσει γη και ύδωρ μήτε θα κάμει κοινή κοινωνία με κοσμοπολίτες αλλοτινούς.

Σπάμε τα σύνορα τής αστικής δημοκρατικής ορθότητας και λογικής. Περιφρουρούμε την ελληνικότητά μας ενώνοντας τον λαό μας. Πετάμε τούς συμβιβασμένους στην αυλή τού Εμποράκου των Εθνών, αφού δικοί του είναι. Περιφρούρηση τού Ελληνικού Έθνους σημαίνει κατάληψη τού ζωτικού χώρου ευθύνης και ανάληψη των τυχών τής Ελλάδος. Σημαίνει υλοποίηση τής αποφάσεως να φέρουμε το ελληνικό κράτος στις σωστές διαστάσεις τής ιστορίας και τής γεωγραφίας και τής γεωπολιτικής μας θέσεως.

Ελλάς σημαίνει Πολιτισμικό Φως. Ελλάς σημαίνει Θεός, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ελληνικό Αίμα και Ατσάλινη Δύναμη. Τα προσκυνήματά μας περιβάλλουν την δημιουργία που μάς έδωσε ο Θεός με ευλογία ορθόδοξη και μόνον. Την γη και τις θάλασσές μας τις οργώνουν εργάτες που έχουν ζυμωθεί κάτω από ήλιο ελληνικό. Το Αίμα μας επανδρώνει το Κάστρο τής Φυλής και ορίζει την Αποστολή μας. Η στρατιωτική ορμή μας φτάνει σε όλες τις εσχατιές που βρίσκεται ο αλύτρωτος ελληνισμός μας, με τα εθνικά σύνορα να σπάνε και να μεγαλώνουν.

Η Ελλάς πήγε και θα ξαναπάει μπροστά με την δημιουργική τρέλα και την φλόγα των ρομαντικών και συνειδητοποιημένων Ελλήνων. Είναι η ώρα των Πιστών τής Ελληνικής Ιστορίας. Ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας Ιστορία. Να κατακτήσουμε τα πρέποντα και τα απαιτούμενα, μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, Καθαρή, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


“ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ”- ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

anagnostou1

Και το όνομα αυτού, Στ. Αναγνώστου: Ένας «Μπαλτάκος» σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου;
Ο Στέφανος Αναγνώστου ανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος για την προεκλογική περίοδο, επιλογή που προδίδει – για μια ακόμη φορά – τις ακροδεξιές προτιμήσεις του Αντ. Σαμαρά. Ο ως χθες γ.γ. ενημέρωσης υπήρξε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ιού», συντάκτης του (φιλοχουντικού) «Ελεύθερου Κόσμου» και συγγραφέας βιβλίου για την «προδοσία της Κύπρου» που καταφέρεται κατά του Μακάριου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή (!) και αθωώνει διά της πλαγίου τον δικτάτορα Δημ. Ιωαννίδη.
Η λιτή χθεσινή ανακοίνωση γράφει: «Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης κ. Στέφανος Αναγνώστου αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος για την προεκλογική περίοδο, στη θέση της κυρίας Σοφίας Βούλτεψη». Η επιλογή αυτή φαίνετια πως αποτελεί σαφή ένδειξη για το (ακροδεξιό και φιλοχουντικό) προφίλ των στενών συνεργατών που επιλέγει να έχει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός αρέσκεται σε επιλογές τύπου Μπαλτάκου, ακόμη και μετά τη δημόσια κατακραυγή για τις στενές επαφές του επιτελικού του συμβούλου με τη Χρυσή Αυγή.
Ο Στέφανος Αναγνώστου επιλέχθηκε τον Οκτώβρη του 2014 για τη θέση του γ.γ. Ενημέρωσης και ο «Ιός» της Εφημερίδας των Συντακτών είχε τότε σκαλίσει λιγάκι το παρελθόν του, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο νέος Μπαλτάκος της κυβέρνησης».

Κατέρρευσε το Χρηματιστήριο μετά τα νέα σενάρια για Grexit


Menelaos Myrillas / SOOC
Με μεγάλη πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά υπό το βάρος των σεναρίων του διεθνούς τύπου για τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και εν μέσω σημαντικής επιδείνωσης του κλίματος και στην αγορά ομολόγων, με την απόδοση του τριετούς ομολόγου να υπερβαίνει το 13%. Η αγορά υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 800 μονάδων με μικρό τζίρο, ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς μειώθηκε κατά 2,9 δισ. ευρώ σε σχέση με την Παρασκευή.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 789,20 μονάδες σημειώνοντας πτώση 5,63%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,48 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης FTSE/XA Large Cap έκλεισε στις 252,70 μονάδες, με πτώση σε ποσοστό 5,70%

Ο “ΒΡΩΜΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ-ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ-ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

vouli-gallop

Ο Διφορούμενος ρόλος των δημοσκοπήσεων λίγο πριν τις εκλογές
Διαβάζουμε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μειώνεται η ψαλίδα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν. Δημοκρατία.
Από τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί μια νέα βιομηχανία. Ίσως αυτή που θεωρούν ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Είναι η βιομηχανία των δημοσκοπήσεων που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τις 60!!!
Τα κυριότερα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων αυτών δείχνουν ότι :
- Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων δείχνει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ, ακολουθεί η Ν. Δημοκρατία.
- Εδώ και αρκετές ημέρες εμφανίζεται μια τάση σμίκρυνσης διαφοράς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
- Η αδιευκρίνιστη ψήφος ή αλλιώς οι αναποφάσιστοι, φαίνεται να δημιουργούν ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
Ίσως και το δεύτερο όταν το ποσοστό τους φτάσει στο 33%!!!
- Αρκετοί συστημικοί σχολιαστές θεωρούν ότι αυτή η δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων θα μειώσει σημαντικά τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
 Οι συστημικοί σχολιαστές πιστεύουν ότι η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τρεις ή τέσσερις μονάδες και η διαφορά θα μειώνεται ακόμα περισσότερο!
Αυτή τη συνεχιζόμενη μείωση της διαφοράς μεταξύ των δύο κομμάτων τη βασίζουν σε διαρροές από το Μαξίμου, ότι οι κρυφές ή οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους δείχνουν τη μείωση της διαφοράς.
Μήπως λοιπόν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που τις διεξάγουν οι ίδιες εταιρείες (που παίρνουν αρκετά έργα από το δημόσιο – κρατικοκίνητρες εταιρείες), δίνουν άλλα ποσοστά στη κοινή γνώμη και άλλα στα κόμματα;
Οι Άγγλοι έχουν ένα γνωμικό: «Όταν ακούτε κάτι, σημασία δεν έχει το ποιος το λέει αυτό ή για το σκοπό που το λέει, σημασία έχει αυτό που λέγεται».
Δηλαδή οι εταιρείες αυτές έχουν ως στόχο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις τόσο στα κόμματα όσο και στους ψηφοφόρους τους οποίους πρέπει ανάλογα να υποκινήσουν.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τέτοια και ανάλογα παιχνιδάκια δεν τα ανέχεται. Ότι στοιχεία θα υποπίπτουν στην αντίληψη μας θα τα δημοσιοποιούμε την ίδια ώρα.
Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά θα είναι αγώνας για την αλήθεια. Και μην ξεχνάτε: Όταν διαβάζετε τις δημοσκοπήσεις θα τις διαβάζετε πάντα από την ανάποδη: Δηλαδή από την αδιευκρίνιστη ψήφο για να καταλαβαίνετε το ύψος του “μαγειρέματος”.
Ο κόσμος τους έχει πια καταλάβει…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ > Καταλαβαίνω πιο εύκολα το Σύμπαν παρά τη σημερινή Ελλάδα


Καταλαβαίνω πιο εύκολα το Σύμπαν παρά τη σημερινή Ελλάδα  «Είναι ευκολότερο να ψάχνω πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν παρά να αντιληφθώ τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Ξέρετε, κάποιες φορές, μου έρχεται να πέσω κάτω προσπαθώντας να καταλάβω: Είναι δυνατόν το 2015 να βλέπουμε φωτογραφίες από την αρχή του κόσμου και να μην μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού;». Η ανθρώπινη κοινωνία, εξηγεί ο κ. Δημήτρης Νανόπουλος, είναι σαφώς πολυπλοκότερη από τη φύση. Και αυτοκαταστροφική. «Αυτήν ειδικά τη φορά έχουμε βγάλει τα μάτια μας μόνοι...».
Είναι ένας διεθνώς διακεκριμένος φυσικός που έχει καταστήσει πολλές φορές περήφανη τη χώρα μας εκπροσωπώντας την στα σπουδαιότερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου. Ενας επιστήμονας που συνέβαλε σημαντικά στην ανακάλυψη του σωματιδίου του Higgs, που διετέλεσε επί σειρά ετών ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο CERN ενώ το 2004 ανεδείχθη τέταρτος στην κατάταξη Θεωρητικών Φυσικών όλων των εποχών από το Πανεπιστήμιο Stanford.
Κάτοικος Αθηνών

Η πιθανή μέσα στο 2015 στροφή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής


rounded_cornersΟ στόχος της αλλαγής του πολιτεύματος προς όφελος της τουρκικής Προεδρίας αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο που αποτρέπει μία στροφή προς συνεργατικές στρατηγικές απέναντι στο Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Συμπεράσματα
Α. Το 2015 εκτιμάται ότι η Τουρκία μάλλον θα προσπαθήσει να διασπάσει την τετραμερή συνεργασία μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου. Βασικό εργαλείο της τουρκικής στρατηγικής θα είναι πιθανώς μία στροφή προς συνεργατικές σχέσεις με το Ισραήλ και την Αίγυπτο με παράλληλη διατήρηση υψηλής έντασης στις σχέσεις με την Ελλάδα και ενδεχομένως (αλλά όχι απαραίτητα) με την Κύπρο.
Β. Βασικοί οδηγοί αυτής της στροφής στην τουρκική εξωτερική πολιτική εκτιμάται ότι θα είναι η αποτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια εγκαθίδρυσης μίας φιλοτουρκικής κυβέρνησης στην Αίγυπτο και κυρίως η άμβλυνση μετά τις εκλογές του καλοκαιριού του 2015 του κινήτρου χρήσης μίας φιλοϊσλαμικής εξωτερικής πολιτικής ως εργαλείο εσωτερικής εκλογικής συσπείρωσης.

Διεθνή ενδιαφέρον για τον έγκλειστο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο - Greek Orthodox Patriarch Irineos sits behind locked doors in Jerusalem


JERUSALEM - See related video - Six years ago, Irineos I was the patriarch of the Greek Orthodox Church of Jerusalem with about 100,000 followers. Today, he sits behind locked doors in his Old City apartment, claiming he has been imprisoned by the successor who ousted him in a dispute over sale of church land to Israelis. The only way Irineos could speak to The Associated Press Thursday was through a wireless microphone hoisted at the end of a rope to his roof — in the same black shopping bag supporters use nightly to deliver him groceries. Reporters who tried to gain access to Irineos through the compound's massive metal door were denied entry by church guards peering out through a crack.
"They allow nobody out and nobody in to visit me," said Irineos. "They are afraid of the people because I'm loved by the people, and I love the people," he said into the AP microphone, peering over the edge of his roof.
It is a harsh comedown for a man who ruled his flock for four years as a revered spiritual figure.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 200 δισ. ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και μη εξυπηρετούμενα!


Παρά τις διακηρύξεις για το success story και τις υποσχέσεις για ανάπτυξη, τις οποίες …απλόχερα μοίρασε η κυβέρνηση, τα στοιχεία για το ιδιωτικό χρέος καταδεικνύουν τη φτωχοποίηση στην οποία οδηγήθηκαν τα νοικοκυριά κατά τα χρόνια του μνημονίου.Σύμφωνα με το «Ποντίκι», το ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αποτελώντας βρόγχο για νοικοκυριά και ιδιώτες.
Οι αριθμοί αποτυπώνουν με εύγλωττο τρόπο την οικονομική κατάρρευση που υπέστησαν οι πολίτες από τη μνημονιακή πολιτική: οι συνολικές οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν τα 300 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 200 δισ. ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και μη εξυπηρετούμενα.

ΥΠΕΞ: Απρόκλητη και άνανδρη η επίθεση στο ελληνικό τάνκερ


newego_LARGE_t_1101_54446626_type12713
Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτύπησε μαχητικό αεροσκάφος των λιβυκών ενόπλων δυνάμεων την Κυριακή στο λιμάνι της Ντέρνα στη Λιβύη, με συνέπεια δυο νέοι άνθρωποι, μέλη του πληρώματος, να χάσουν τη ζωή τους και ακόμα δυο να τραυματιστούν. Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο Araevo της εταιρείας Aegean Shipping Management που ήταν ναυλωμένο από την λιβυκή κρατική εταιρεία National Oil Corporation και επί σειρά ετών εκτελούσε το δρομολόγιο Μέρσα Ελ Μπέρκα-Ντέρνα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πλοίο, που ήταν αγκυροβολημένο σε απόσταση 2 μιλίων από το λιμάνι, μετέφερε 12.600 τόνους αργού πετρελαίου και είχε πλήρωμα 26 ανδρών, 3 Ελλήνων, 2 Ρουμάνων και 21 Φιλιππινέζων. Νεκροί είναι ένας 29χρονος Έλληνας και ένας νεότερος Ρουμάνος συνάδελφός του.

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "ΟΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

«Τζογάρουν» το ενδεχόμενο ..Grexit !


1026euro
Το σκηνικό του 2012 επαναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ανοίγοντας ένα «πιασάρικο» ειδησεογραφικά θέμα: πόσο θα κοστίσει μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Το 2012 είχαμε μάθει ότι μπορεί να πλησιάσει ακόμα και το 1 τρις ευρώ, χωρίς να μπορεί να υπολογίσει κανείς τις ..παράπλευρες απώλειες λόγω του ντόμινο που θα προκαλέσει στις χώρες της ευρωζώνης και κυρίως σε αυτές τις ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Σήμερα η γερμανική Bild «κοστολογεί» τις επιπτώσεις ενός Grexit μόνο για τη Γερμανία στα 50 δις ευρώ, ενώ άλλες αναφορές ανεβάζουν το ποσό στα 70 δις.

Η RBS μιλά για ένα κόστος που δεν μπορεί να υπολογιστεί καθώς, το φαινόμενο του ντόμινο στις χώρες της Ευρωζώνης είναι υπαρκτό. Συνεπώς, κανείς δεν υπολογίσει την πραγματική επίπτωση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα δημιουργήσει μια καταστροφική αναταραχή στις διεθνείς αγορές, ακόμα χειρότερη και από αυτή της Lehman Brothers το 2008 υποστήριξαν γνωστοί οικονομολόγοι, σύμφωνα με το Μarketwatch.

Μιλώντας στην ετήσια σύνοδο του American Economic Association’s ο Barry Eichengreen, οικονομολόγος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Berkeley υποστήριξε ότι το Grexit θα έχει συνέπειες και σε άλλες χώρες καθώς οι επενδυτές θα σπεκουλάρουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από την ένωση. «Βραχυπρόθεσμα θα είναι μια Lehman Brothers στο τετράγωνο», υποστήριξε.

olympia

Εκλογές, δημοκρατία, νέοι βουλευτές και άλλα παραμύθια για αγρίους


kalpi
Η περιουσία των 400 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο αυξήθηκε το 2014, μέσα στην κρίση, κατά 92 δισ. δολάρια, αγγίζοντας τα 4,1 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg. Αυτοί οι 400 άνθρωποι είναι προφανώς οι ηγέτες των ηγετών. Είναι οι ηγέτες της διεθνούς οικονομικής ελίτ του 1%, που κατέχει το 48% του παγκόσμιου πλούτου και ηγείται της Παγκοσμιοποίησης, ανοίγοντας τα εθνικά κράτη και διαλύοντας τις εθνικές κυριαρχίες.

Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας


Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 4

Μια στρατηγική συνιστώσα της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας είναι η τρομοκρατία: αποτελεί για τους διεθνείς διωκτικούς μηχανισμούς και ιδιαίτερα για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ  προνομιακό μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Οι ΗΠΑ για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής.Νέες τρομο-λίστες πλασάρουν οι Αμερικανοί και ασκούν πιέσεις και εκβιασμούς στην ελληνική κυβέρνηση για νέες σκηνοθετημένες συλλήψεις, νέες κατασκευές ενόχων και νέο δικαστικό τρομο-θέαμα. Και αυτό το εκβιαστικό όπλο της «τρομοκρατίας» θα το χρησιμοποιούν συνεχώς οι τρομοκράτες της υφηλίου όσο δεν ξεσκεπάζεται ο μύθος της τρομοκρατίας και η μεγάλη απάτη της σκηνοθετημένης εξάρθρωσης της «17Ν» και του « ΕΛΑ.».

Μαρία Σπυράκη, θάλασσα στη Λάρισα και σιδηρόδρομος στην Κρήτη


geloiografia1_20-e1405234174424-719x520
Νίκος Μπογιόπουλος
Η κυρία Σπυράκη διαθέτει όλο εκείνο το απαιτούμενο θράσος που αρμόζει στην ιδιότητά της: Εκπρόσωπος της ΝΔ. Απόδειξη ότι στις δημόσιες εμφανίσεις της μας καλεί, εν είδει απειλής, να «φανταστούμε» τι σημαίνει να βρίσκεται μια χώρα σε χρεοκοπία.
Αλλά γιατί να «φανταστούμε». Δεν χρειάζεται να «φανταστούμε». Αρκεί που δουλεύουν οι βασικές μας αισθήσεις. Όταν έχεις μάτια και βλέπεις τη δυστυχία, όταν έχεις αυτιά και ακούς τις οιμωγές, όταν διαθέτεις όσφρηση και μυρίζεις τη σαπίλα, η φαντασία περιττεύει.
Η φαντασία χρειάζεται μόνο σε κάποιους σαν την κυρία Σπυράκη. Στους χώρους που κινούνται και με εκείνους που συναγελάζονται είναι φυσικό. Που να ξέρουν οι «καημένοι» για τα εκατομμύρια ανθρωπάκια που είναι εντοιχισμένα στα ανά την επικράτεια δυαράκια και τριάρια, που κάθονται δυο – δυο και τρεις – τρεις γύρω από μια σόμπα υγραερίου για να ζεσταθούν;

Αγεφύρωτες διαφορές στη ΝΔ προαγγέλλουν τραυματικά διαζύγια. Τα τρία κόμματα της Δεξιάς oι φιλελεύθεροι, οι λαϊκοί και οι ακραίοι σε μια κατά συνθήκην παραταξιακή συμβίωση.

Υπάρχουν αγεφύρωτες ιδεολογικές διαφορές στη ΝΔ; Ναι. Το βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία. Στο θέμα των ταυτοτήτων, στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, στις θέσεις για την οικονομία υπάρχουν κραυγαλέες διαφορές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακραίοι, φιλελεύθεροι και λαϊκοί δεξιοί δεν κρύβουν τις αντιθέσεις τους όταν η επικαιρότητα τους θέτει διλήμματα και τους αναγκάζει να τοποθετηθούν. Το μαύρο-άσπρο είναι ακόμη πιο εμφανές αν λάβουμε υπόψη τα στελέχη που βρίσκονται σήμερα εκτός παράταξης. Σε αυτή την περίπτωση οι διαφωνίες που υπάρχουν σε θέματα πολιτικής και ιδεολογίας είναι ριζικές. Ποια ιδεολογική συγγένεια μπορεί να έχει, για παράδειγμα, ο κ. Α. Ανδριανόπουλος με τον κ. Γ. Γιακουμάτο; Σε τι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ο κ. Α. Σαμαράς και ο κ. Γ. Αλογοσκούφης; Σε ποια ιδεολογική γλώσσα θα συνομιλούσαν ο κ. Π.Ψωμιάδης και ο κ. Σ. Μάνος; Η ευρύτερη Κεντροδεξιά αποτελείται σήμερα από τρία ιδεολογικά κομμάτια. Ακραίοι, φιλελεύθεροι και λαϊκοί δεξιοί κινούνται εντός αλλά και εκτός ΝΔ και παρουσιάζουν εμφανείς δυσκολίες συμβίωσης. Δεν πρόκειται ποτέ να συνεννοηθούν μεταξύ τους για δύο τουλάχιστον ζητήματα: για την εξωτερική πολιτική και για την οικονομία

Τρεις χώρες της ΕΕ «επιστρέφουν» 7500 πρόσφυγες πίσω στην Βουλγαρία πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bd-7500-%cf%80%cf%81%cf%8c.html#ixzz3NwPUuEkA


photo_verybig_165754

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η Γερμανία, η Αυστρία και η Ουγγαρία θα  επιστρέψουν περίπου 7500 άτομα με το καθεστώς του πρόσφυγα στην Βουλγαρία, αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων .novinite.com, επικαλούμενο δημοσιεύματα γερμανικών  μέσων ενημέρωσης.

Ελληνες πρωθυπουργοί που πέθαναν στην ψάθα -Εζησαν λιτά, χάρισαν περιουσίες, «έφυγαν» πάμφτωχοι πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ad%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7.html#ixzz3NwOZOgu4


Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το… χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.

Οι πορτοφολάδες ψήφισαν ΓΑΠ! Έκλεψαν μεχρι και το iPad αλλά και πορτοφόλια συγκεντρωμένων! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b1%cf%80-%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b1%ce%bd-%ce%bc.html#ixzz3NwO5HR1pΜε άδειες τσέπες εφυγαν χθες απο την παρουσίαση του νέου κόμματος του κ.Γιώργου Παπανδρέου κάποιοι απο τους… μεγαλύτερους σε ηλικία θαυμαστές και μελοντικοί ψηφοφόροι του καθώς αετονύχηδες τους βούτηξαν πορτοφόλια και κινητά ενώ στο τέλος της βραδιάς είχε χαθεί και το i-pad με το οποίο εγινε η παρουσίαση του νέου κόμματος.


πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Τσέπωσαν» πάνω από 2 εκατομμύρια Ευρώ οι βουλευτές ως μισθό για τον Ιανουάριο, ενώ η Βουλή διαλύθηκε λόγω Εκλογών!!! – See more at: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/01/2.html#sthash.AaIHH6L8.dpuf πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%ad%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%b1.html#ixzz3NwNlIU3e


vouli-_xrima__a__article
Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Δεν μας κάνει φυσικά καμία εντύπωση το νέο αυτό σκάνδαλο, αφού είναι γνωστό ότι οι 300 «εθνοπατέρες» μπορεί να «τσακώνονται» μεταξύ τους, αλλά ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ όταν πρόκειται για το…φαί! Διαφορετικά, θα είχαμε έστω και μισή αντίδραση για την προκαταβολή (!!!) του μισθού του Ιανουαρίου, ενώ επισήμως η Βουλή διαλύθηκε λόγω Εκλογών στις 31 Δεκεμβρίου!!!

2015-ALERT!! Τα σημάδια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!! Κάτι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβεί; πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/2015-alert-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89.html#ixzz3NwN2kwpM


video-2015
Δείτε το Αποκαλυπτικό βίντεο:…Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων… Προειδοποιητικό βίντεο για τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο…
Στρατιωτικός νόμος, τσιπ RFID, illuminati…
Τρομακτικά νέα σχέδια της παγκόσμια τάξης για το 2015…
Σημάδια για τους έσχατους καιρούς…

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αυριο Δευτερα 5-1-15 το νομικο τμημα της Χρυσης Αυγης καταθετει αιτησεις αποφυλακισεις για ολους του προφυλακισμενους Βουλευτες.
Επισης καταθετει αναλογα αιτηματα για αρση ολων των περιορισμων στους μη προφυλακιστεους Βουλευτες.
Βαση νομου το δικαστικο συμβουλιο θα πρεπει να απαντησει εντος 10ημερου απο την υποβολη των αιτηματων λογω του κατεπειγωντος της υποθεσης.
Αν απορριφθουν τα αιτηματα αποφυλακισης και αρσης περιορισμων στις 27-1-15 θα υπαρξει αυτοδικαια αποφυλακιση ολων διοτι με την ορκομωσια των Βουλευτων επανερχεται αυτοματα η ασυλια αυτων.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ                                                                                                                                                                                                                                      

Η αστυνομία των Σκοπίων συνέλαβε 66χρονο από την Κατερίνη για διακίνηση λαθρομεταναστών!

lathrometanastes-skopia

Οι αστυνομία των Σκοπίων, υπέβαλε ποινική δίωξη εναντίον τεσσάρων ατόμων, δύο εκ των οποίων είναι Έλληνες, ένας Σέρβος και ένας πολίτης των Σκοπίων, αφού ανακαλύφθηκε ότι διακινούσαν συνολικά 24 παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν και τη Συρία.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ο πρώτος Έλληνας είναι ένας 66χρονος από την πόλη Κατερίνη, και συνελήφθη στην εθνική οδό Κουμάνοβο-Ταμπανόβτσε, προς την κατεύθυνση του χωριού Λογιάνε, όπου ελέγχθηκε από άνδρες της κινητής μονάδας διασυνοριακού εγκλήματος. Ο Έλληνας υπήκοος φέρεται να είχε στο αυτοκίνητό του τύπου BMW, τρεις λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν.
Ο Σέρβος υπήκοος συνελήφθη στις Σιδηρές Πύλες με ένα αμάξι Peugeot 206, στο οποίο μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες από τη Συρία.
Ενώ στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε και άλλος Έλληνας με ένα ‘Golf’ που μετέφερε πέντε λαθρομετανάστες από τη Συρία.
Ενώ η τέταρτη περίπτωση αναφέρεται σε Σλάβο από τα Σκόπια που μετέφερε σε VW Sharan, 12 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, όπως σημειώνει το Makfax που μεταφράζει το echedoros-a.gr.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

pyrosvestiko-oxima

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στον τρίτο όροφο εγκαταλελειμμένου κτιρίου… στην οδό Σωκράτους 71 στο κέντρο της Αθήνας.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Η Πυροσβεστική είναι καθησυχαστική, καθώς δεν απειλούνται μέχρι στιγμής παρακείμενες οικίες και κτίρια.
Το γεγονός ότι το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο έχει κάνει τους πυροσβέστες να φοβούνται για τυχόν άστεγους που μπορεί να είχαν βρει καταφύγιο στο σημείο, κάτι το οποίο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΣΟΚ: Βομβάρδισαν ελληνικό πλοίο! Νεκρός ένας Έλληνας ναυτικός…(ΦΩΤΟ)

araevo708

Επίθεση σε ελληνικό πλοίο με δύο ναυτικούς νεκρούς, αναμεσά τους ένας Έλληνας. Δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων με σημαία Λιβερίας, δέχθηκε επίθεση… σε λιμάνι της Λιβύης από πολεμικό αεροσκάφος αγνώστων στοιχείων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 29χρονος Έλληνας και ένας αλλοδαπός, μέλη του πληρώματος. Από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης δύο ακόμα μέλη του πληρώματος αλλοδαποί.
Για το τραγικό περιστατικό το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο.
Το δεξαμενόπλοιο ARAEVO που μετέφερε 12.600 τόνους πετρέλαιο, βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι DERNA Λιβύης, με συνολικά είκοσι έξι 26 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων τρεις Έλληνες και είκοσι τρεις αλλοδαποί (21 Φιλιππινέζοι, 02 Ρουμάνοι).

Ο “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΜΑΛΛΙ” ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΙ “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΞΗΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (ΦΩΤΟ-VIDEO MAKELEIO.GR)

xiros-(3)-makeleio

Νεότερη Ενημέρωση 19:49
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στη 1.30 το μεσημέρι πήρε απο τον 11ο τακτικό ανακριτή ο Χριστόδουλος Ξηρός. Η προθεσμία δώθηκε για τυπικούς λόγους καθώς δεν έχει συνταχθεί κατηγορητήριο και όπως ο ίδιος δηλώνει μέσω του συνηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση δεν θα απολογηθεί. Και ενώπιον του ανακριτή διάβασε την δήλωση που έκανε στον εισαγγελέα:
“H XΩPA MAΣ TEΛEI YΠO ΞENH KATOXH THΣ TPOΪKAΣ KAI THΣ MEPKEΛ KAI ΘEΩPΩ YΠOXPEΩΣH MOY THN ANTIΣTAΣH. OΣOI MHXANIΣMOI ΣTHPIZOYN TIΣ KATOXIKEΣ ΔYNAMEIΣ KAΘΩΣ KAI TOYΣ NTOΠIOYΣ ΔOΣIΛOΓOYΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘEΩPΩ OTI ΔEN EXOYN KAMIA ΔIKAIOΔOΣIA NA MOY ZHTHΣOYN TON ΛOΓO. ANTIΘETΩΣ,ΣAN MEPOΣ TOY MHXANIΣMOY,EΣEIΣ EIΣTE AYTOI ΠOY ΠPEΠEI NA AΠOΛOΓHΘOYN ΣTON ΛAO KAI THN IΣTOPIA”

Ενημέρωση 19:48
Στον Χρστόδουλο  Ξηρό ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για:
1) διεύθυνση άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη η οποία οργάνωση α) επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής άπό κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό την χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο
2)) της παράνομης κατοχής πολεμικών τουφεκιων πυρομαχικών και αλλά
3) της παράνομης κατοχής διατριτικων και εκρηκτικών βλημάτων .
4) πλαστογραφία
5)παραβιαση περιοριστικών
6) παράνομη οπλοφορία (όπλο που είχε πάνω του)
Ποινική δίωξη επίσης ασκήθηκε κατα τριών αγνώστων προσώπων που φέρονται να νοίκιασαν σπίτι Ανάβυσσο για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία
Ενημέρωση 19:12
Ποινική διωξη για διεύθυνση άγνωστης έως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέληκαθώς και για διακεκριμένη οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος του Χριστόδουλου  Ξηρού. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή.
Σε δήλωση του ενώπιον του εισαγγελέα ο Ξηρός είπε:

“H XΩPA MAΣ TEΛEI YΠO ΞENH KATOXH THΣ TPOIKAΣ KAI THΣ MEPKEΛ KAI ΘEΩPΩ YΠOXPEΩΣH MOY THN ANTIΣTAΣH. OΣOI MHXANIΣMOI ΣTHPIZOYN TIΣ KATOXIKEΣ ΔYNAMEIΣ KAΘΩΣ KAI TOYΣ NTOΠIOYΣ ΔOΣIΛOΓOYΣ, ΘEΩPΩ OTI ΔEN EXOYN KAMIA ΔIKAIOΔOΣIA NA MOY ZHTHΣOYN TON ΛOΓO. ANTIΘETΩΣ,ΣAN MEPOΣ TOY MHXANIΣMOY,EΣEIΣ EIΣTE AYTOI ΠOY ΠPEΠEI NA AΠOΛOΓHΘOYN ΣTON ΛAO KAI THN IΣTOPIA”
xiros-(5)-makeleio
Δείτε τα σχετικά βίντεο:
Ενημέρωση 17:29
xiros-makeleio
xiros-(2)-makeleio
Λίγο μετά τις 5 και μισή το απόγευμα  έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Χριστόδουλος Ξηρός φρουρούμενος από άντρες της αντιτρομοκρατικής.
unnamed07PHSNPM
Στον εισαγγελία Πρωτοδικών αυτή την ώρα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Δυο εισαγγελείς μελετούν τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του προκειμένου να ασκήσουν ποινική δίωξη. Νωρίτερα είχε φτάσει ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης…
unnamedW7SA0NJZ“Αντίσταση στην τρόικα δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας” είπε ο Χριστόδουλος Ξηρός την ώρα που περνούσε το κατώφλι της Εισαγγελίας
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Χριστόδουλος Ξηρός οδηγήθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του αναμένεται να επιστρέψει στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου θα παραμείνει έως τη Δευτέρα.
KISORS1 KSIROSFSS2

Γιατί λίγο πριν τις εκλογές άραγε έπιασαν τον Χριστόδουλο Ξηρό ενώ όπως λένε οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ τον παρακολουθούσαν από τον Ιούλιο; Υποκινούμενη και αυτή η σύλληψη με απώτερους σκοπούς;
KSIORSFA KSORS


Με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ , δεν σκοπεύει να συνεργαστεί με τις Αρχές ο Χριστόδουλος Ξηρός, το ξεκαθάρισε μέσα από τη στάση του και τις δηλώσεις του. Ο Ξηρός ανακρίνεται τις τελευταίες ώρες και ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, τόσο στο σπίτι που διέμενε τους τελευταίους 2 μήνες στην Ανάβυσσο, όσο και σε διάφορα μέρη της χώρας προκειμένου να εντοπιστούν συνεργάτες του. Είπε ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του ήταν δικά του, ζούσε μόνος του όλον αυτόν τον χρόνο από τη στιγμή που απέδρασε, ενώ δεν έδωσε εξηγήσεις για το που βρήκε τα χρήματα με τα οποία πλήρωνε το σπίτι.

“ΦΟΥΜΟ” ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ Ν.Δ !

ekloges-lefta

Οι εθνικοί προμηθευτές και “νταβατζήδες” κατεδαφίζουν το…οικοδόμημα του ¨Μεσσήνιου”!
Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά εδώ και κάποια χρόνια οι Εθνικές Εκλογές δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα ότι όλα τζογάρονται. Τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία στοιχημάτων προσφέρουν ήδη αποδόσεις για όλων των ειδών τους στοιχηματισμούς, και -δεδομένου του επιδιωκώμενου τζίρου- θα ήταν μάλλον απίθανο να τις υπολογίζουν στην τύχη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...