Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-1-2014.

Η μεγάλη αναμέτρηση ξεκίνησε και η μάχη είναι διμέτωπη. Από την μια πλευρά είναι οι δυνάμεις τού Έθνους και τής Ελευθερίας και από την άλλη πλευρά είναι οι δυνάμεις τής Παγκοσμιοποίησης και τού Νεοταξικού Ολοκληρωτισμού. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως ο Ελληνισμός μας και κατά συνέπεια κάθε ελεύθερο έθνος έχουν να αντιπαλέψουν τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας.

Πατρίδα και Αίμα από την μια πλευρά και ο παγκοσμιοποιητής τύραννος με τα φυτευτά πιόνια του από την άλλη. Ιδού οι παρατάξεις και οι διαφορές διακριτές πλέον. Είναι το Έθνος που θέλει να διατηρήσει την Ταυτότητα και τις Παραδόσεις του, να ζήσει δηλαδή μέσα από την αδιάσπαστη ενότητα τής φυσιογνωμίας και τής πίστης του στον εδαφικό παράγοντα που έχουν ποτίσει με πολιτισμό και θυσίες οι ιεροί του πρόγονοι. Και απέναντί μας είναι οι άπιστοι και οι γυρολόγοι τής αλλοτρίωσης και τού χρήματος που έχουν γίνει και οι δύο μια άμορφη μάζα που θέλει να μάς παρασύρει στην παρακμή της και την εξάλειψη.

Ο Ελληνισμός και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχουμε το σθένος και την αποφασιστικότητα να υποστηρίξουμε και να επιβάλλουμε τις Αρχές μας έναντι όλων των τυράννων τής γης. Ο πόλεμος που έχει ανοιχθεί σε βάρος μας είναι ο πιο βρώμικος που έχει γίνει ποτέ. Η Ανδρεία των Πολεμιστών τού Φωτός ενάντια στην δειλία τού αθέατου εχθρού. Διότι εκείνος που προβάλλει οικονομικά κριτήρια, ψεύτικα χρέη, ειρηνική εισβολή συνύπαρξης και ανύπαρκτη εθνικότητα δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα άθλιο παράσιτο, μια ελεεινή ολιγαρχία που θέλει να πάρει στα χέρια του ξένη εξουσία σε βάρος των λαών.

Αυτοί που υποκρίνονται τούς αντιρατσιστές είναι εκείνοι που μισούν την διαφορετικότητα και τις ανθρώπινες ελευθερίες, διότι μονάχα με την υπεράσπιση τής φυλετικής ταυτότητας γίνεται σεβαστή η μοναδικότητα τού προσώπου και η προαγωγή των δικαίων που ενώνουν τούς πολίτες με κοινή καταγωγή και κοινές επιδιώξεις. Αυτές οι κοινές επιδιώξεις μαζί με την γλώσσα, το αίμα και τις δοξασίες είναι που δένουν σε μια καλά δεμένη συλλογική προσωπικότητα τον λαό. Κι όταν αυτός ο δεσμός σπάει με αλλογενείς παρεμβάσεις, τότε τα τείχη πέφτουν και οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται στυγνό εμπόριο.

Όποιος διαθέτει περισσότερο χρήμα και όποιος οδηγείται από ηδονές και αναξιοπρέπεια, αποκτηνώνεται και επικρατεί εκείνου που αδυνατεί να διατηρήσει το άβατο τής Φυλής. Κι αυτή η αποκτήνωση έχει δύο μονάχα όψεις. Η μια και πλέον αισχρή όψη είναι αυτή τής φτιαχτής οικονομικής κρίσης. Ένα οικονομικό ναρκοπέδιο που στήθηκε από τούς εξ επίτηδες και όχι κατά λάθος επιλεγμένους ψεύτικους συμμάχους, εκείνους που διορίσανε στους καιρούς τής δήθεν απελευθέρωσης τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες. Και η άλλη όψη είναι οι γειτονικοί εχθροί με τις λόγχες που σε όλες τις περιόδους «τυγχάνει» να διαθέτουν φιλοσιωνιστική διοίκηση και άριστες σχέσεις με τούς Σταυρωτήδες. Όταν μάλιστα επικρατεί η ύλη, σκοτώνει την Ιδέα και εν τέλει τον άνθρωπο.

Η άλλη ανοικτή θύρα που βρίσκει ο Εμποράκος των Εθνών είναι η Θρησκεία. Η εγκατάλειψη τής Ορθόδοξης Πίστης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανοχή προς την εισβολή ξένων δοξασιών. Το έχουμε βιώσει αυτό με το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης που τροφοδοτείται με πληθυσμούς που έχουν συνδέσει τις αντιανθρώπινες θρησκείες τους με την δημιουργία ξένων ζωνών μέσα στο έθνος που έκανε το λάθος να τούς υποδεχτεί. Κι αν ξένοι πληθυσμοί θέλουν να δέσουν μες στα πόδια μου, δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα κάνω το Έθνος μου πολυφυλετική χοάνη και την πανθρησκεία δική μου. Το δε «λάθος» είναι σχέδιο που δεν θα περάσει.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός διακηρύσσει ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα περάσουν μήτε οι διεθνείς τοκογλύφοι μήτε η βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει επιπλέον χώρος μήτε για τον φιλελεύθερο μήτε για τον μαρξιστικό διεθνισμό. Η Ελλάς είναι το Έθνος τού Πολιτισμού και τής Πολεμικής Αρετής. Είμαστε το Έθνος των Σοφών και των Πολεμιστών που μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή τής μάχης με γνώμονα Εθνική Υπεροχή και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αίμα και Τιμή, στον δρόμο των προγόνων και στον δρόμο τής νέας γέννας, τής καινούργιας και πιο φωτισμένης Ελλάδος που ορίζει την μοίρα μας ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές.

Σε όλη την Ευρώπη το Εθνικό Φρόνημα κερδίζει συνεχώς έδαφος. Δεν πρόκειται να υστερήσει η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάς. Είμαστε το Έθνος τής Πίστης που καίει άσβεστο καντήλι και λυγίζει την φωτιά τού Άνομου. Είμαστε Σιδερόφρακτη Φρουρά τής Ανθρωπότητος που φέρει ανεξίτηλα το σημάδι τού Ελληνικού Έθνους πάνω της. Έχουμε μέγα χρέος να διαφυλάξουμε το Άβατο τής Ελληνικής Φυλής. Γινόμαστε μια γαλανόλευκη γροθιά που επελαύνει για την ευημερία τού λαού μας, για την ανάπτυξη τής Ελληνίδας Γης, για τον θρίαμβο τού Ήθους και τού Αίματος, ενάντια στους κοσμοπολίτες και ψευτοανθρωπιστές.

Ελληνική Αντεπίθεση εναντίον όλων όσων μάς μισούν. Θέλουμε να Νικήσουμε το νεοταξικό κτήνος και να στήσουμε σκήπτρο ελληνικό. Επομένως δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή μήτε στον εξωτερικό εχθρό μήτε στον εσωτερικό. Βασιζόμαστε στον πλούτο τής γης και την εργατικότητα τού λαού μας. Σχηματίζουμε Άξονα Ελευθέρων Εθνών με Ελληνική Ηγεμονία. Θέτουμε ζώνες επιρροής στην γεωπολιτική σκηνή και την εξωτερική πολιτική μας.

O ελληνικός λαός έλαβε στερεή απόφαση να δώσει επαναστατική εντολή και ορμή στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να φέρει αληθινή ελληνική εξουσία και μια πλέρια ελληνική αυγή στη Φυλή μας. Νίκη – Νίκη – Νίκη! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ…ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΓΥΜΝΕΣ… ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ-ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ- ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

gerekou-kroford1

Τα αλιεύσαμε από τον βασιλικό χώρο του διαδικτύου και τα μεταφέρουμε επί λέξη:
Πριν από μερικές ημέρες: Με το ΠΑΣΟΚ θα πολιτευθεί η υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου όπως αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της. «Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.   Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Οριστική απάντηση πριν τις εκλογές ζητούν 120.000 απόστρατοι


αποστρατοι
120.000(!!) απόστρατοι με επιστολή τους, ζητούν από τους πολιτικούς αρχηγούς να πάρουν ξεκάθαρη θέση επί συγκεκριμένων θεμάτων. Ειδικότερα, οι απόστρατοι ζητούν να μάθουν «εάν και πότε θα εφαρμόσετε πλήρως τις εν λόγω αποφάσεις του ΣτΕ» σημειώνοντας πως «απάντησή σας θα πρέπει να μας δοθεί πριν από τις εκλογές, να είναι δεσμευτική και να απαντά επακριβώς στο ερώτημα αυτό και όχι γενικόλογη».
επιστολη1
επιστολη2

olympia

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ...ΜΑΚΡΙΝΟ 2003 ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ > "Προφητικό" βιβλίο Γερμανού συγγραφέα: "Έρχεται ο πόλεμος των πόλεων"


Μόλις πριν 12 χρόνια κυκλοφόρησε ένα γερμανικό βιβλίο που "προφήτεψε" τον τωρινό "πόλεμο των πόλεων" που εγκαινιάστηκε πριν τέσσερις μέρες στο Παρίσι και στοίχισε τις ζωές σε τουλάχιστον δεκαεπτά ανθρώπους.
Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο συγκεκρμένος υγγραφέας Udo Ulfkotte λίγο μετά την κρίση στην Ουκρανία που δημιουργήθηκε από αμερικανικό και γερανικό "δάκτυλο",αποκάλυψε ότι είχε εξαναγκασθεί να δημοσιεύσει με την υπογραφή του, εκθέσεις που του είχαν παραδοθεί από μυστικές υπηρεσίες, διακινδυνεύοντας αν αποκαλυφθεί αυτό, να απολυθεί. 
 
Στην εξομολόγησή του ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte στην τηλεόραση «Russia Today» είχε δηλώσει πως οι πληροφορίες από το «Μ.Μ.Ε του συρμού» χειραγωγούνται για πολιτικούς σκοπούς και προπαγάνδα «μέσα από παρέμβαση στη νοημοσύνη των δημοσιογράφων», στην περίπτωσή του από την CIA.

Οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση στον μουσουλμανισμό…


PaterPaisios
Στην Γαλλία, παρ’ όλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο -, τελευταία ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι.
Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα.
Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν την συνείδησή τους.
Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρει τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύση σ’ αυτό το θέμα.

Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιο τρόπο τους εξυπηρετεί.
Επιτρέπει να πάρουν όσες γυναίκες θέλουν, υπόσχεται στην άλλη ζωή ένα βουνό πιλάφι, μια λίμνη γιαούρτι, ένα ποτάμι μέλι!
Και όσες αμαρτίες και να έχουν, άμα τους λούσουν με ζεστό νερό, όταν πεθάνουν, καθαρίζονται!
Πάνε στον Αλλάχ καθαροί! Τι άλλο θέλουν; Όλα βολικά!
Αλλά οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση. Πάνε να αναπαυθούν, αλλά δεν θα αναπαυθούν, γιατί τα πάθη δεν δικαιολογούνται.
Από το βιβλίο ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ A’

olympia

Το Γερμανικό Παραμύθι τουGrexit.. Κουρελιάζεται απο το Bloomberg!


H Eυρώπη Δεν Αντέχει μιαν Ελληνική΄Εξοδο Προειδοποιεί η Γερμανική Αντιπολίτευση.
Η Μέρκελ Παίζει με τη Φωτιά
Τyler Durden
Πιστή μετάφραση ρεπορτάζ του κορυφαίου αμερικανικού οικονομικού πρακτορείου Bloomberg, όπως αναδημοσιεύεται στον μεγάλης εμβέλειας χρηματιστηριακό ιστότοπο Zero Hedge. Mετφ: Μ.Σ.
Η αφήγηση των συστημικών ΜΜΕ, ότι η Γερμανία είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για Grexit και ότι αυτό δεν αποτελεί πια απειλή για τη νομισματική σταθερότητα, είναι τελείως απατηλή, σύμφωνα με τον Γερμανό (σκιώδη) υπουργό οικονομικών της αντιπολίτευσης Τζοακίμ Πόσς.

Γνώριζαν από το 2013 το «λουκέτο» στις Κυπριακές Αερογραμμές;


Η Λευκωσία γνώριζε από τον Νοέμβριο του 2013 για την αρνητική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Κυπριακές Αερογραμμές. Σήμερα, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν πυρά κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα των ΚΑ, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αποκαλύπτει ότι ο Πρόεδρος, Αναστασιάδης, αλλά και πέντε υπουργοί, που τον συνόδευαν στη συνάντηση με το Κολέγιο των Επιτρόπων στις 27 Νοεμβρίου 2013 έλαβαν γνώση των προθέσεων της Κομισιόν να κρίνει ως παράνομες τις κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν στις Κ.Α. και να ζητήσει ανάκτησή τους, κάτι που θα οδηγούσε στο κλείσιμο του κρατικού αερομεταφορέα της Κύπρου.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η κυπριακή κυβέρνηση είχε ενημερωθεί αρμοδίως από τον τότε Επίτροπο Ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια.
Επίσης, κατ΄ ιδίαν ενημέρωση είχε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, πριν από περίπου δύο μήνες, στις 6 Νοεμβρίου 2014, από τη νέα Επίτροπο Ανταγωνισμού, Μάγκρεϊτε Βεστέιγιερ, η οποία υπογράφει και την απόφαση που λήφθηκε χθες, ως πολιτική προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανταγωνισμού.
Εξάλλου, και η τρόικα είχε «ανάψει κόκκινο» για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των Κυπριακών Αερογραμμών, θεωρώντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, ως κράτος που βρίσκεται εντός μνημονιακού προγράμματος, δεν πρέπει να παραχωρήσει ούτε σεντ προς έναν «προβληματικό» αερομεταφορέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

olympia

Σύγκρουση πολιτισμών επί ευρωπαϊκού εδάφους


Europa, ad magnae EuropaeΓράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος - Μεταπολεμικά διαμορφώθηκε στην Δυτική Ευρώπη ένα ιδιότυπο και ευτυχές υβρίδιο καπιταλισμού και κοινωνικού κράτους, που εξασφάλισε συνθήκες ευημερίας για τους ευρωπαϊκούς λαούς και υπήρξε η αναγκαία συνθήκη για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Πολλά οφείλει η εξέλιξη αυτή στην σκέψη του μεγάλου στοχαστή και οικονομολόγου John Meynard Keynes. 

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015


ερντογαν
Ο πρώην αρχηγός της CIA, Graham Fuller και ένας από τους αρχιτέκτονες της προώθησης του Ερντογάν στην πολιτική του επικράτηση και στη συνέχεια στην άνοδο του στην εξουσία στην Τουρκία, προβλέπει ότι μέσα στο 2015 ο Τούρκος πρόεδρος και η παράταξη του θα καταρρεύσουν ένεκα των μεγάλων προβλημάτων που συσσωρεύει η πολιτική τους, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον Graham Fuller, που σημειωτέων όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν από αυτούς που στήριξαν την άνοδο του Ερντογάν στην εξουσία στην Τουρκία, προβλέπεται ότι κατά την διάρκεια του παρόντος έτους η κυριαρχία του Ερντογάν θα υποστεί σοβαρό κλονισμό εξ’ αιτίας της πολιτικής που ασκεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και κυρίως στην Μέση Ανατολή, που μπορεί να αποδειχτεί η «αχίλλειος πτέρνα» του Τούρκου ηγέτη.

Κωνσταντινούπολη: Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό κέντρο


Σε κοινή δράση της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών – MIT, εμποδίστηκε βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.
Δύο ύποπτοι ένοπλοι συνελήφθησαν κατά το χρόνο της προετοιμασίας της επίθεσής.
Είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση, πρόσφατα, από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών.
Μετά τη σύλληψη τους, εντοπίστηκαν εκρηκτικά.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αναφορές της αστυνομίας, οι συλληφθέντες είναι μέλη μιας αριστερής οργάνωσης που έχει τεθεί εκτός νόμου. 
Μέλη της οργάνωσης με σημείωμά τους στο Twitter, αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς της αστυνομίας και  αναφέρουν ότι οι σύντροφοί τους δεν προετοίμαζαν καμία τρομοκρατική επίθεση.
--
               

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ


Φωτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η τουρκική πολεμική αεροπορία αναβαθμίζεται τρία επίπεδα προς τα πάνω και θα έχει πλέον την δυνατότητα να πραγματοποιεί επιχειρήσεις σε πολύ μεγαλύτερη έκταση και βάθος, όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Sabah. Η αναβάθμιση αυτή σε όλα τα επίπεδα, σίγουρα δεν προοιωνίζει κάτι το θετικό για τις εξελίξεις στον εναέριο χώρο του Αιγαίου όπου εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες διεξάγεται ένας κυριολεκτικά ακήρυχτος πόλεμος, με καθημερινές σχεδόν αεροπορικές εμπλοκές, αλλά και με θύματα και από τις δυο πλευρές. Ο ακήρυχτος αυτός πόλεμος πραγματικά δεν έχει προηγούμενο πουθενά στην παγκοσμία πολεμική ιστορία και οι προοπτικές να υπάρξει κάποια ύφεση δεν φαίνονται από πουθενά.

Βενιζέλος κατά Παπανδρέου: Από καπρίτσιο μας εμποδίζει να πάρουμε την 3η θέση

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο ρυθμιστής, ο εγγυητής της εθνικής, όχι της κυβερνητικής, σταθερότητας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμβάλλει στο να κυβερνηθεί η χώρα με ασφάλεια, δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ.

Είπε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση παραδίδει τη χώρα ακέραιη και συμπλήρωσε ότι το τι θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου θα το κρίνει ο λαός. Επιπλέον εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΔΗΣΟ και Ποτάμι.

Κοπή της Πίτας στο Σύλλογο Κατοίκων Αμφιθέας 'Σοφία Μπεφόν'

Χρόνια Πολλά και ευχές για συνέχιση του έργου τους στο δήμο Π.Φαλήρου!

Γι’ αυτό η ελληνική γλώσσα είναι μοναδική! Δείτε κάτι που ΔΕΝ ξέρατε!!Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο. Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά). Η πιο σημαντική τους ιδιότητα είναι ότι το κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή/αξία, κάθε γράμμα είναι ένας αριθμός, οπότε κατ επέκταση και κάθε λέξη είναι ένας αριθμός.
Μια τεράστια γνώση κλειδωμένη-κωδικοποιημένη μέσα λέξεις λόγω της μαθηματικών τιμών που έχουν. Ένας από τους Πρωτοπόρους επί του θέματος ήταν ο μέγιστος Πυθαγόρας. Οι αριθμοί, τα σχήματα, η αρμονία και τα άστρα

Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%bc%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%86%cf%81%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c.html#ixzz3OPbTFex7


Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του..
Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!.
Το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project…
Για άλλη μία φορά μας αποδεικνύουν πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ανάπτυξη… απεναντίας κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν!!!
Το αμάξωμα του Eco Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Το όχημα έχει διαπρέψει σε δοκιμασίες ασφάλειας και οικονομίας και έχει πάρει παγκόσμια την δεύτερη θέση.

Αυτό είναι ΘΡΑΣΟΣ … ! Τούρκοι παρακρατικοί στη βουλή των Ελλήνων ! i

Ο Σάββας Αναστασιάδης καλεί τους αρμοδίους να αποτρέψουν την κατάλυση της νομιμότητας από Τούρκους παρακρατικούς στη Βουλή των Ελλήνων
Ομάδα 20 Τούρκων παρακρατικών, υπερασπιστών της πολιτικής της γενοκτονίας που ακολούθησε και συνεχίζει να ακολουθεί η Τουρκία, έρχεται αύριο, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στην Αθήνα, να ακυρώσει στην πράξη τον νόμο που τιμωρεί τους αρνητές της γενοκτονίας.

Τόλμησες να κρίνεις ή να σατιρίσεις το Ισλάμ; Πως τολμάς "Άπιστε";;; Εις θάνατον!!! τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την απειλή του Ισλάμ; πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ae-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf.html#ixzz3OPaPyQPE


Τόλμησες να κρίνεις ή να σατιρίσεις το Ισλάμ; Πως τολμάς «Άπιστε»;;; Εις θάνατον!!! (αυτό μας έφεραν οι «προηγούμενοι» και θα ενισχύσουν «κάθετα» και οι «επόμενοι» – τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την απειλή του Ισλάμ;)
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Γαλλία.

Περικοπές έως και 2.000 θέσεων από την Coca – Cola


coca
Η αμερικανική εταιρεία αναψυκτικών Coca-Cola θα καταργήσει 1.600 με 1.800 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αναδιάρθρωσης του ομίλου τα τελευταία 15 χρόνια, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της σήμερα.

«Μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει σε 1.600 με 1.800 θέσεις εργασίας (…) οι οποίες θα καταργηθούν τους επόμενους μήνες» σε όλο τον κόσμο, δήλωσε η Αν Μουρ.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας με έδρα την Ατλάντα των ΗΠΑ από το 2000, όταν είχε καταργήσει περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας έπειτα από απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία.
«Αναδιαρθρώνουμε το σχέδιο λειτουργίας μας ώστε να εξορθολογίσουμε και να απλοποιήσουμε τον οργανισμό μας για να επιταχύνουμε την παγκόσμια δραστηριότητά μας», συνέχισε η Μουρ, διαβεβαιώνοντας ότι η Coca-Cola δεν έλαβε την απόφαση αυτή ελαφρά τη καρδία.
Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ένα σχέδιο εξοικονόμησης τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο ως το 2019, το δεύτερο μέσα σε μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, η Coca-Cola θα διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοί της που θα χάσουν τη δουλειά τους θα αντιμετωπιστούν με «δίκαιο, αμερόληπτο και ανθρώπινο» τρόπο.
Οι θέσεις εργασίας που θα καταργηθούν υπερβαίνουν το 1% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο στα τέλη του 2013 ανερχόταν σε 130.600 εργαζόμενους.
πηγή

Και ενώ στην Ελλάδα μας μιλούν για καλύτερη ένταξη των μουσουλμάνων προς αποφυγές γεγονότων αλα Γαλλία(!!!) Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν μέχρι και τον ιμάμη τους!


H οργάνωση Ισλαμικό Χαλιφάτο αποκεφάλισε σήμερα έναν Σύρο ιμάμη τον οποίο κατηγόρησε ότι «προσέβαλε τον Θεό», ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 «Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τον ιμάμη ενός τεμένους του χωριού Άμπου Χούγιουτ κοντά στην πόλη Χασάκα (βορειοανατολικά) σήμερα την αυγή» γνωστοποίησε αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση.
 Ο άνδρας συνελήφθη αφότου είδε ένα βίντεο όπου καταγράφονταν εκτελέσεις που διέπραξαν μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Εκείνος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις εικόνες αυτές και «προσέβαλε τον Θεό» με αυτόν τον τρόπο, ανέφερε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.
 Η μη κυβερνητική οργάνωση διευκρίνισε ότι οι 3 από τους γιους αυτού του ιμάμη ήταν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και ότι πρόκειται για την πρώτη εκτέλεση ενός ιμάμη για αυτόν το λόγο.
defencenet.gr

«Πέντε ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές! Σαν την αμοιβάδα αναπαράχθηκε. Εσύ ψηφοφόρε, έχεις μυαλό αμοιβάδας;του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αυτό που θα πρέπει να παρατηρήσει κανείς είναι πως το «επάγγελμα ΠΑΣΟΚ» ζει και βασιλεύει ΚΑΙ «συνειδήσεις» κυριεύει… Μπορεί το άλλοτε, κραταιό κόμμα της πολιτικής σκηνής της χώρας, να κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής, ωστόσο το «πνεύμα» του παραμένει αναλλοίωτο και εξακολουθήσει να σαπίζει την ελληνική κοινωνία… Η ΠΑΣΟΚική νοοτροπία που έγινε ΚΑΘΕΣΤΩΣ στα χρόνια της μεταπολίτευσης ΑΠΟΤΕΛΕΙ το νικητή και των προσεχών εκλογών… Και εξηγούμαι…
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δείχνει σαν έτοιμος από καιρό να αποτινάξει από πάνω του το χρεοκοπημένο ΑΦΜ. Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από τον τουρισμό διαρκείας, «θυμήθηκε» πως πρέπει να μας σώσει για ακόμα μια φορά. Ο ανιψιός του Σημίτη και φίλος του Μπόμπολα, θέλησε να εκφράσει την φωνή του θείου και του «θείου», ο Σαμαράς ξαφνικά αγάπησε την Γκερέκου και τον Οικονόμου και ο Αλέξης έχει αποστηθίσει τα απομνημονεύματα του Ανδρέα Παπανδρέου…

Το παρανοϊκό Ισλάμ δεν αντιμετωπίζεται με «δημοκρατία»…Το τραγικό περιστατικό στη Γαλλία με την αιματηρή κατάληξη της «ιερής οργής» ισλαμιστών εξτρεμιστών που πήραν εκδίκηση για την προσβολή που δέχθηκε… ο Μωάμεθ, κλείνοντας μερικά σπίτια με συνοπτικές διαδικασίες, αναδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας τις χαώδεις διαφορές ανάμεσα στην κουλτούρα της ανεκτικότητας και της ελευθερίας της Δύσης, με τη μεσαιωνική της πιο οπισθοδρομικής έκφρασης του Ισλάμ.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας γυναικών! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 άτομα – ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ακόμα 5 συνεργοί

somatemporia

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έβαλε τέλος στη δράση εγκληματικής οργάνωσης σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών .
Στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως μέλη της δύο υπήκοοι Μολδαβίας, ένας 49χρονος και μία 23χρονη, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα, τρεις γυναίκες και δύο άντρες, ως συνεργοί τους. Οπως διαπιστώθηκε, το κύκλωμα εντόπιζε αλλοδαπές στις χώρες προέλευσής τους. Με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στην Ελλάδα για να εργαστούν, τα μέλη του αποσπούσαν τη συναίνεσή τους και τις μετέφεραν. Στη συνέχεια, τις εξανάγκαζαν, με τη χρήση απειλών και σωματικής βίας, να εκδίδονται σε ελληνικά ξενοδοχεία και οίκους ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο ή μεγάλο μέρος των εισπράξεών τους.
Ειδικότερα, ο 50χρονος συλληφθείς, από κοινού με 27χρονη ομοεθνή του που αναζητείται, έπεισαν 25χρονη Μολδαβή να μεταβεί στη χώρα της σε ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο θα κανόνιζε τη «νόμιμη» μεταφορά της στην Ελλάδα, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι 60χρονης, η οποία επίσης αναζητείται.
Κατά την άφιξή της στην Αθήνα, την 25χρονη παρέλαβαν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι αρχικά τη μετέφεραν σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου την κρατούσαν παρά τη θέλησή της. Εκεί ο 50χρονος, με την άσκηση σωματικής βίας, απειλές για τη ζωή της και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις, προσπαθούσε να κάμψει τις αντιδράσεις της. Σε έρευνα στην κατοικία των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δελτίο ταυτότητας τρίτου προσώπου, τρία τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις, έξι κινητά τηλέφωνα και 770 ευρώ.Στην 25χρονη από τη Μολδαβία-θύμα της εγκληματικής οργάνωσης παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.
Με τη δικογραφία σε βάρος τους -για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία, απλή σωματική βλάβη, βιασμό, αρπαγή και απειλή- οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως σημειώνει το  in.gr

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ και στη χώρα μας: Βάσει του αντιρατσιστικού νόμου διώκεται ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στη Σουηδία βουλευτής ΕΠΕΙΔΗ μίλησε ΚΑΤΑ των δολοφόνων!

eurabia_0

Στη Σουηδία μέσω του αντιρατσιστικού νόμου Σουηδή βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών με σχετικές ανακοινώσεις υπέβαλε μήνυση και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον ενός “ακροδεξιού”  συναδέλφου της βουλευτή , όπως τον χαρακτήρισε συγκεκριμένα για “υποκίνηση σε ρατσιστικό μίσος”, μετά τα σχόλιά του για την μαζική δολοφονία των στελεχών της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.
«Συνέδεσε τους πιστούς μουσουλμάνους με την τρομοκρατία. Είναι εξαιρετικά προσβλητικό», εξήγησε η Βερόνικα Παλμ στο τηλεοπτικό δίκτυο TV4, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναφερόταν στα σχόλια στο Facebook του γενικού γραμματέα των Σουηδών Δημοκρατών και αντιπροέδρου του σουηδικού κοινοβουλίου Μπγιορν Σέντερ.
Όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ, η “θρησκεία της ειρήνης” έδειξε το πρόσωπό της», έγραψε στα σχόλια κάτω από ένα άρθρο που αναφερόταν στην επίθεση εναντίον της Σαρλί Εμπντό. «Τα σχόλια αυτά είναι προσβλητικά προς μια ομάδα ανθρώπων και θέλω να εξεταστεί αν εμπίπτουν στη νομοθεσία κατά του ρατσιστικού μίσους», εξήγησε η Παλμ. Σύμφωνα με την ίδια, τα σχόλια του Σέντερ κινδυνεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του κοινού απέναντι στο Ισλάμ και την πολιτική βία. Η σουηδική εισαγγελία, εν συνεχεία, άσκησε πινική δίωξη κατά του βουλευτή!
Πρόκειται για ένα νόμο που υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα ελέω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έφυγε ο γ.γ. της κυβ΄’ερνησης Π.Μπαλτάκος που είχε αναχαιτίσει τη ψήφιση του νόμου τον επανέφεραν και τον ψήφισαν μέσα σε δύο εβδομάδες!) πλέον και φυσικά ευνοεί τους ημίτρελους ή τα ξένα κέντρα-προστάτες των ημίτρελων φονταμενταλιστών που συνεχίζουν τις εθνοκτόνες πολιτικές τους δημιουργώντας δήθεων πολυφυλετικές κοινωνίες με το “έτσι θέλω” , πρακτικά επιτρέποντας στο ακραίο ισλάμ της μαντήλας και της μπούργκας να εισβάλλει και πάλι στην Ευρώπη, όπως αναφέρουν οι πηγές. Γίνεται έτσι κατανοητό το γιατί ψηφίστηκε και στην Ελλάδα το εθνοκτόνο “αντιρατσιστικό ν/σ”. Για να μην μπορεί να αντιδράσει κανείς στα εγκλήματα “στο όνομα του Αλλάχ” τα οποία φυσικά ευλογούνται από τα γνωστά ξένα κέντρα…, όπως μεταδίδει το defencenet.gr

ΠΥΡΚΑΓΙΑ σε καφετέρια στις Αλυκές Βόλου. ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!

pygkagiabolos

Καταστράφηκε ολοκληρωτικά από πυρκαγιά μεγάλης έκτασης, η οποία  εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Αλυκές Βόλου, μια καφετέρια. Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά εκδηλώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε καφετέρια και οποία γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο κατακαίοντας εξοπλισμό και έπιπλα και προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά δεν υπήρχαν άτομα στο χώρο και δεν κινδύνεψε κανείς. Στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 11 πυροσβέστες οι οποίοι έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτική Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.
imageπυρκαγιαβολοσ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ 220 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ “ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ” ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ- ΝΕΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ” 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ “ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ” ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΠΑΣΟΚ

venizelos-simitis-papandreou2

Ο Καστανίδης επιστρέφει στο κόμμα του Παπανδρέου στην εποχή της Δοκιμασίας
Ανάμεσα στις περίεργες μετακινήσεις και εντάξεις βουλευτών σε κόμματα που παρατηρήθηκαν με έκπληξη, ήταν και αυτή του Χάρη Καστανίδη.
Ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε για τη συμμετοχή του στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου:
«Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθειά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πότε θα επέμβει το ΞΑΝΘΟ γένος και θα εκπληρωθούν οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!

xanthogenos

Το Ξανθό γένος!Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία

Τουρκική πρόκληση
π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».
π. Σίμων Αρβανίτης: «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ».
Μοναχός Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια».
Κυριάκος Τσίτσικας:« Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευση τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».
Εξαμίλια
Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια».
π. Παΐσιος: «Εξαμιλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».
Συνέπειες: 2 νησάκια καταλαμβάνονται
Ολιγόμηνη πείνα στην Ελλάδα
π. Παΐσιος: «το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι τούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».
π. Σίμων Αρβανίτης: «μια άλλη φορά μου είπε, ότι θα έρθει τέτοια πεινά, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτή που έρχεται»
π. Αμβρόσιος Λάζαρης: «θα έρθουν χρόνια δύσκολα, αλλά μη φοβάστε. τα παιδιά του ο Θεός δεν τα εγκαταλείπει. Θα τα φυλαει σκανδαλωδώς. “δηλαδή γέροντα; τι δηλαδή; να, άμα δεν θα έχεις να φας, θα ξυπνάς το πρωί, θα βρίσκεις μια φραντζόλα ψωμί πάνω στο τραπέζι και θα λες: αυτό από που ήρθε;»
π. Γεννάδιος: «Και εδώ στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι».
Παρέμβαση Ρώσων
Τάφος Μ. Κωνσταντίνου: «Η ξανθιά φυλή μαζί με τους πράκτορες τους θα κατατροπώσουν ολόκληρο τον Ισμαήλ και θα πάρουν την Επτάλοφο μαζί με τα άλλα προνόμια
Αγ. Ανδρέας Σαλός: «Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ). Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος».
π. Παΐσιος: «Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία.», «η Ρωσία θα μετακινήσει τις δυνάμεις της επίσης, για να αναγκάσει τους Τούρκους σε υποχώρηση».
Κυριάκος Τσίτσικας: «’Ένα ξανθό γένος θα έλθει προς βοήθεια του χριστιανισμού».
Μοναχός Γεννάδιος: «Έπειτα θα τους αντεπιτεθούμε, θα μας βοηθήσουν και άλλοι λαοί, (πιθανόν οι Ρώσοι ή οι Γάλλοι)».
Καταστροφή Τούρκων (διάλυση στα τρία)
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά».
π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία».
π. Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα γίνουν χριστιανοί.»
π. Σίμων Αρβανίτης: «Αλλά είναι ο τάφος τους όμως της Τουρκίας. Ο τάφος τους καθώς τό είχανε πει καί αυτοί οι Τούρκοι, όπως είπαν μερικοί τώρα».
Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία».
Κουρδικό – αρμενικό – ελληνικό κομμάτι
π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».
Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους
π. Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες). Αυτό το επιβεβαίωσε ο Γέροντας.
Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ’ αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους».
Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος
π. Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»
π. Λεόντιος Σάμου: «το κακό και ο μεγάλος πόλεμος που προετοιμάζουν οι χώρες που δεν έχουν σταυρό στην σημαία τους και αυτοί που τις κατευθύνουν πλησιάζει και μοιάζει σαν το νερό που το μαζεύει τ’ αυλάκι μετά γίνεται χείμαρρος και ποτάμι και στο τέλος πλημμυρίζει την πεδιάδα και σκεπάζει την γη».
Κυριάκος Τσίτσικας: «Σ’ αυτό το Πόλεμο μόνο το 1/3 του πληθυσμού της γής θα μείνει».
Προέλασή Ρώσων μέχρι Ιερουσαλήμ
π. Παΐσιος: «Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Ο Ρώσος θα νικά. Θα πάει ως τον Ευφράτη ποταμό».
Τέλος α΄ ημιχρόνου – ανακωχή – Διαπραγματεύσεις – Δυνάμεις δύσης και άλλες ξεκινούν για Πόλη
π. Παΐσιος: «Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…», «θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση», «οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό, ώστε να μην υπάρξει ενότητα, να μην υπάρξει ένωση μεταξύ δύο Ορθοδόξων εθνών. Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Ιάπωνες και άλλους».
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενον στα Ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης». « Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σάς ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλι” εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν».
Ουδετερότητα Ελλάδας – τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Στην Πόλι θα χυθεί αίμα πού τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη (πλεύση)». π. Παΐσιος: «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη
π. Γεννάδιος: «Εις την Κωνσταντινούπολη θα γίνει μακελειό μεγάλο, και η θάλασσα θα κοκκινίσει από αίματα σφαγμένων ανθρώπων. Τριχρονίτικο δαμάλι (μοσχάρι) θα πλεύσει στο αίμα, όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες».
Κυριάκος Τσιτσίκας: «Στην Κωνσταντινούπολη θα συσσωρευτούν όλα τα έθνη. Εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη που το αίμα θα φτάνει μέχρι το χαλινό του ίππου».
Ανώνυμος Προφήτης: «Μάχη στην Κωνσταντινούπολη εφτά κρατών και τρία μερόνυχτα σφαγή. Νίκη του μεγαλύτερου κράτους κατά των έξι κρατών».
Ελληνικός στρατός ξεκινάει για τη Πόλη και φθάνει στο τέλος των συμβάντων
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι ” στη μέση του δρόμου θα ΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.».
Παράδοση Πόλης στους Έλληνες
π. Παΐσιος: «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θ’ ανοίξει η Άγια Σοφιά και θα λειτουργηθεί. Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».
π. Γεννάδιος: «Οι Μεγάλοι, Ρωσία – Αμερική, θα συνορίζονται ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της στρατηγικής θέσεώς της και θα είναι επικίνδυνη άλλη πολεμική σύγκρουσης μεταξύ των. Δια να μην έλθουν σε τέτοια πολεμική σύγκρουση και να μην την πάρει μήτε ο ένας, μήτε ο άλλος, θα είναι και εκ Θεού να την δώσουν εις τους Έλληνες, εις τους οποίους και ανήκεν».
Γέροντας «Τ» – Κύπρος: Είπε τότε ο γέροντας, εν έτει 1965 :–«Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θα παραδοθεί…), σε βασιλέα των Ελλήνων.
Ανώνυμος Προφήτης: «Ο Πόλεμος θα σταματήσει από κάποιον άγγελο και η Πόλη θα παραδοθεί στους Έλληνες».
Αναγέννηση Ορθοδοξίας-Μεγάλωμα Ελλάδας
π. Παΐσιος: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους.», «Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός : «Ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!»
π. Σίμων Αρβανίτης: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».
π. Εφραίμ Αριζόνας: «Η ζωή αυτών των χρόνων, θα είναι μια παραδεισένια πάνω στη γη από απόψεως αγαθών και από απόψεως πίστεως».
xoristra.blogspot.gr