Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2015.

Η μεγάλη αναμέτρηση ξεκίνησε. Είναι εκείνη η αναμέτρηση που γίνεται πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο μας τον εαυτό και με την φυλετική μας ψυχή. Η ανακαίνιση τού εαυτού μας και η εμβάφτιση τού προσώπου στο συλλογικό οργανισμό, στο ένα και αδιαίρετο Σώμα που λέγεται Αληθινή Ελλάς. Δεν υπάρχει πλέον το στείρο εγώ, αλλά το γόνιμο εμείς. Δεν υπάρχει ο σκυμμένος ραγιάς, αλλά ο Όρθιος Έλληνας Πολεμιστής. Δεν υπάρχει ο ψευτορωμιός και οι κομματικές του διαιρέσεις, αλλά ο Έλλην που βούλεται και νικά για λογαριασμό τού αδερφού του και των παιδιών του.

Βρισκόμαστε μπροστά στην ανοικτή λεωφόρο για την νέα δόξα τού Ελληνισμού. Δεν έχουμε μια πολιτική αναμέτρηση, αλλά έναν πόλεμο ενάντια στα φαντάσματα τής σήψης που μάς έσπειρε ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Να πετάξουμε τα πολιτικά πτώματα τού απερχόμενου κατοχικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας κάτω και έξω από τα τείχη τής Ελληνικής Πολιτείας. Να κάνουμε το λοιπόν και πάλι την Πολιτεία Ελληνική. Επομένως βαδίζουμε προς τον ελληνικό λαό, γινόμαστε μια αγκαλιά μαζί του και κάνουμε την επιβεβλημένη κοινή μας επανάσταση. Βάζουμε ελληνική ηγεσία, ελληνική δημιουργία, ελληνικό στρατηγικό σχέδιο σε μια βαθύτατα ελληνική κοινωνία.

Όλοι μαζί λοιπόν, με κεφαλή τον ίδιο τον Θεό, φτιάχνουμε την Ελλάδα μας Ενωμένη και Τείχος Αδιαπέραστο. Με τον Στρατό μας εγγυητή εσωτερικής ομαλότητας και απελευθερωτή πάσης ελληνικής γης. Με τον Λαϊκό Εθνικισμό Πολιτική Οδό και Οδικό Χάρτη για την πλέον Χρυσή και Ολόλαμπρη Αυγή τού Ελληνισμού μας. Η Ελλάς έως σήμερα βρέθηκε στον κυκλώνα των οικονομικών κρίσεων και των στρατιωτικών προκλήσεων διότι αμελήσαμε την φυλετική μας αποστολή και τον γεωπολιτικό μας προσανατολισμό. Ή θα γίνουμε Δυνατή Ελλάς ή θα σβήσουμε ελλείψει χώρου και ρόλου μες στον αέναο ιστορικό κύκλο.

Αφήσαμε κατά συνέπεια κενό χώρο στους εχθρούς μας. Τούς φέραμε μέσα στο σπίτι μας. Κι όχι μόνο τούς φέραμε στο σπίτι μας, μα και τούς δώσαμε στο χέρι σκήπτρα και ηνία. Γκρεμίσαμε δηλαδή τα τείχη τής Ιερής Πατρίδος μας και μαζί τις Παραδόσεις μας. Εξουσία σε ξένα χέρια. Κηδεμονία στους μισητές μας που μάς τούς μάθανε ως συμμάχους. Ξένες δοξασίες ενάντια στην Ορθοδοξία μας. Ανηθικότητα σε βάρος τής Ελληνικής Ηθικής. Θεοποίηση τού Χρήματος που βάζει στην άκρη τής λησμονιάς το Ελληνικό Αίμα. Νέες γραφές στα σχολειά για τα παιδιά μας. Αποδοχή ιστορικής κληρονομιάς και εδαφικών δικαιωμάτων στους γειτονικούς χωροφύλακες τού σιωνισμού.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που θεσμοθέτησαν την λέπρα τής παγκοσμιοποίησης και φέρανε αντί τής Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων την βρώμα Νέα Τάξη Πραγμάτων; Μα φυσικά οι διώκτες όλων όσων υπήρξαν φωτεινοί φάροι τού Εθνικού Φρονήματος διαδοχικά από το άδοξο πέρας τού Εικοσιένα έως τις μέρες μας. Οι ίδιοι αγύρτες πολιτικάντηδες που διώξανε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να συνεχίζουνε οι Σταυρωτήδες Τοκογλύφοι και ο Εμποράκος των Εθνών να κόβουν λίβρες σάρκας ελληνικής είτε ως μνημόνιο είτε ως διαλυμένο και μη ελληνικό κράτος.

Αφού λοιπόν βάλαμε το νεοταξικό κτήνος με λαλιά ελληνική ανάμεσά μας, τώρα ας τού ξεριζώσουμε την πολιτική γλώσσα τού θράσσους. Κι αφού μπήκαν οι λύκοι μέσα στο μαντρί ως πρόβατα, ας γενούμε εμείς πιότερο δυνατοί λύκοι από δαύτους και να τούς κατασπαράξουμε. Να κάνουμε το μαντρί όχι απλά καθαρό, αλλά να το μετατρέψουμε σε Κάστρο Ελληνικό με Σιδερόφρακτη Φρουρά, Πιστό Πλήρωμα και τις Πύλες τού Κάστρου να ανοίγουν μονάχα για να υποδεχτούν νέους Έλληνες, νέες διεθνείς επιρροές, νέα ελληνικά εδάφη. Κι έτσι εκεί που κάποτε καταστρέφονταν τα Τείχη τής Ελληνικής Φυλής, τώρα τα ίδια αυτά Τείχη θα γίνουν ομορφότερα και πλατύτερα.

Δεν μάς νοιάζουν ούτε οι παγκόσμιοι τύραννοι ούτε οι βάρβαροι που κραδαίνουν τις λόγχες, ορμώμενοι από αλύτρωτα ελληνικά εδάφη. Διότι εμείς έχουμε πλούτο στην γη και στην ψυχή μας που μάς τον έδωσε ο ίδιος ο Θεός, αυτόν τον πλούτο που πάλι τώρα θα τον εθνικοποιήσουμε για να φτιάξουμε ελληνική οικονομία και εργασία. Η δική μας Συμμαχία είναι ένας Άξονας Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών με Ηγέτη τον Ελληνισμό. Και ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός τής Χρυσάκτινης Εθνικιστικής Ελλάδος μας θα κάμει το Θέλημα Θεού και Ηρώων για την ανάσταση τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος, τής Αγίας Ρωμανίας Μας.

Ποια είναι η Ευρώπη; Μπορεί να υπάρξει μονάχα κάτω από την νίκη των πατριωτικών και εθνικιστικών κινημάτων. Κι αυτό έχει ήδη αρχίσει από την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή και απλώνεται παντού σε ολάκερη την Χριστιανική και Λευκή ήπειρό μας. Και για ποιον λόγο να αφήσουμε έξω από την παρέα μας την Ρωσία; Επειδή το θέλει ο Σιωνιστικός Νεοταξισμός και οι πολιτικοί λακέδες του; Η Ελλάς θέλει στην παρέα της την Ρωσία και την Σερβία και την Αρμενία και όποιον άλλον αποδέχεται την Ελευθερία, την Πίστη και την Κυριαρχία των Ελλήνων. Άξονας Ελληνικός, οικονομικός και στρατιωτικός, που σέβεται την Αλήθεια και την Δυνατή Οντότητα τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Θα διοικήσουμε το Έθνος μας με γνώμονα το Ελληνικό Αίμα, την Αξιοσύνη και το Κοινοτικό Σύστημα τής Ελληνικής Φυλής. Από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως και την πιο απομακρυσμένη Ελληνική Κοινότητα τής Ομογένειας, η πολιτική σύνδεση και η υπεροχή των ανθρώπων μας στην εργασία και τις εξουσιαστικές θέσεις κλειδιά είναι βασικό μας μέλημα. Κοινωνική δικαιοσύνη, Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, Γεωστρατηγική Συμπεριφορά Μεγάλης Δυνάμεως. Από το ψευτορωμέϊκο των Αθηνών στην Μεγάλη Ελλάδα τής Κωνσταντινούπολης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Στο "μικροσκόπιο" των τραπεζών τα εμβάσματα προς το εξωτερικό


Ονομαστικό κατάλογο όσων βγάζουν χρήματα από τη χώρα ζητούν οι ρυθμιστικές Αρχές, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται εκροές προς το εξωτερικό. Τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε εγρήγορση και υποβάλουν σε ενδελεχή έλεγχο κάθε έμβασμα που κατευθύνεται προς το εξωτερικό. Τα τραπεζικά στελέχη έχουν πάρει σαφείς εντολές να ελέγχουν διεξοδικά- στην κυριολεξία να περνάνε από το μικροσκόπιο- όλες τις συναλλαγές που αφορούν μεταφορές ποσών σε χώρες εντός ή εκτός της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, το τελευταίο διάστημα οι αναλήψεις ποσών από τα τραπεζικά γκισέ και τα ATM είναι αυξημένες κατά 40%, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.


parapolitika

Ο Πόλεμος των Πολιτισμών χτυπά την πόρτα της Ευρώπης


Παρίσι - 20 νεκροί, αμέτρητοι θρηνούν συγγενείς και φίλους - και ένα σοκ σε ολόκληρο το Δυτικό κόσμο. Αυτή είναι η ισορροπία του τρόμου μέσα και γύρω από το Παρίσι από την περασμένη Τετάρτη. Τι ακριβώς συνέβη, μπορεί τώρα να ανακατασκευαστεί σε κάποιο βαθμό. Σχεδόν κάθε ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά μυστήρια - όπως αυτά πίσω από την επίθεση.

Πώς θα ψηφίσει η μειονότητα στη Θράκη


Στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου, κατά το άνοιγμα της κάλπης στη Θράκη, ακούστηκε το μεγάλο «μπαμ»: πρώτο κόμμα στην Ξάνθη και τη Ροδόπη και με διαφορά ήρθε το «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (ΚΙΕΦ) ή DEB της μουσουλμανικής μειονότητας, πυροδοτώντας συζητήσεις και θεωρίες ως προς τα κίνητρα και τους στόχους του ηγετικού πυρήνα των αλλοθρήσκων συμπατριωτών μας και όλων εκείνων των κέντρων που υποβοηθούν ή και κατευθύνουν τις πολιτικές του πρωτοβουλίες.
Εκτοτε το «κανόνι» DEB σίγησε και κατά τα φαινόμενα δεν θα «βροντήσει» ούτε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ή, τουλάχιστον, δεν θα «ακουστεί», γιατί στη μουσουλμανική κοινωνία οι διεργασίες συντελούνται υπογείως και έχουν αποδειχθεί πιο αποτελεσματικές.

Η Μεταναστευτική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ


TSIPqwΓράφει ο Ανδρέας Γ.Μπανούτσος
Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων με ειδικότητα σε θέματα
Ασφαλείας

Στη σημερινή μας παρέμβαση θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε τη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξουμε το παράλογο και επιζήμιο αυτής της πολιτικής για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο Ελληνισμός δεν είναι για ξεπούλημα


Του Νίκου Λυγερού - Όταν ακούμε μερικούς υποψήφιους βουλευτές, μας δίνουν την εντύπωση ότι πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Ελληνισμός είναι για ξεπούλημα. Βέβαια ο κάθε ραγιάς και προσκυνημένος έχει το προσωπικό δικαίωμα να το κάνει, αλλά όχι ενάντια της πατρίδας μας, γιατί τότε θα έχει να κάνει με την παράδοσή μας, όταν κάποιος προσπαθεί να μας κατακτήσει δίχως να το θέλουμε. Έφαγαν τα μούτρα τους με την μαχητικότητά μας πολύ πιο ισχυροί, που τόλμησαν να πιστέψουν το ίδιο και προσπάθησαν να μας το επιβάλουν.
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη μας, ούτε τον ζεόλιθο, ούτε την καινοτομία επειδή μερικοί δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτοί οι στρατηγικοί μας στόχοι.

Επτά ελληνικές αποκαλύψεις που άλλαξαν τον αρχαιολογικό κόσμο το 2014


Επτά ελληνικές αποκαλύψεις που άλλαξαν τον αρχαιολογικό κόσμο είναι τα παρακάτω και αποτελούν τις πλέον προβεβλημένες περιπτώσεις ευρημάτων. Οι θέσεις όπου διενεργούνται έρευνες με σημαντικά μεν, αδημοσίευτα δε αποτελέσματα είναι εκατοντάδες. Αν και μας είναι αδύνατον να τις απαριθμήσουμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ακούραστους αρχαιολόγους που εργάζονται με πενιχρά μέσα, ενίοτε ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά εμπόδια και αβέβαιη εξέλιξη για να αναδείξουν τον ανυπολόγιστο πολιτιστικό πλούτο της χώρας μας.
Ο τάφος της Αμφίπολης. Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής φάση της πολύχρονης έρευνας του λόφου Καστά στην περιοχή της Αμφίπολης ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014, με την ανακοίνωση ότι η ανασκαφή του έφερνε σταδιακά στο φως την περίτεχνα διακοσμημένη είσοδο του ταφικού μνημείου στο εσωτερικό του.

Το Άγιο όρος διεκδικεί την Αμφίπολη Με χρυσόβουλο που περιλαμβάνει και το λόφο Καστά

 
Υπό διεκδίκηση από την εκκλησία και συγκεκριμένα από μονή του Αγίου Όρους είναι ο λόφος Καστά, όπου ανακαλύφθηκε ο τάφος της Αμφίπολης.   Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία, ο λόφος είναι τμήμα έκτασης της μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους και ανήκει στο μετόχι Μαρμαρίου, που ξεκινάει από τον Στρυμωνικό κόλπο και περιλαμβάνει τους οικισμούς της Αμφίπολης, της Μεσολακκιάς, της Παλαιοκώμης και τις εκτάσεις γύρω από αυτούς. Η συνολική έκταση είναι 25 χιλιάδες στρέμματα.   

Προκαλούν οι Γερμανοί: Δεν σας χρωστάμε τίποτε από τα εγκλήματα των Ναζί


μερκελ
Σε δηλώσεις σχετικά με την πιθανότητα αλλαγής πολιτικής σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ τονίζοντας πως: «Οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την Eλληνική κυβέρνηση, και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης». Ο ίδιος αρνήθηκε δε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επίδραση που θα είχε στο γερμανικό προϋπολογισμό ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, διότι, όπως είπε, «τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται».

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Φωτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Σε μια μεγαλειώδη πράγματι πορεία στην γαλλική πρωτεύουσα σαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για την βία που είχε σαν συνέπεια των θάνατο των σκιτσογράφων του περιοδικου Charlie Hebdo, μετείχαν για πρώτη φορά τόσοι πολλοί ηγέτες κρατών πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους του Παρισιού. Και όμως αυτοί οι ηγέτες που με τόση υποκρισία έδειξαν την θλίψη τους και την διαμαρτυρία τους για το ολοκαύτωμα του Παρισιού, είναι σε μεγάλο βαθμό οι βασικοί υπεύθυνοι για αυτή την σφαγή στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η Αντζελοποίηση της ΝΔ έφερε Φορτσάκη


ΕΛΠΙΔΑ-ΔΙΕΡΓΕΤΙΚΟ-ΤΗΣ-ΖΩΗΣΑυγερινός Χατζηχρυσός
υποψήφιος Βουλευτής Β΄Πειραιά
Ανεξάρτητοι Ελληνες


Η Αντζελοποίηση της ΝΔ έφερε Φορτσάκη

Η πολιτική και οικονομική ελιτ δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Το χρήμα είναι η μόνη της ιδεολογία και θα κάνει το παν για να κρατήσει τον έλεγχο των δις που παράγονται στην χώρα. Ο Δένδιας, ο Ζαγοράκης, η Σπυράκη, η Ρεπούση, η Γκερέκου, ο Οικονόμου, η Δούνια, ο Φορτσάκης ποτέ δεν είχαν ιδεολογία, απλά επέλεξαν την αριστερή ή την δεξια καρέκλα για να κάνουν καριέρα και τώρα απλά αλλάζουν ταμπέλες, αλλά όχι καρέκλα.
Με το ΠΑΣΟΚ στο 5% όλοι θέλουν να ψαρέψουν στο υπόλοιπο 40% του ΠΑΣΟΚ που έμεινε ορφανό.

Ο Παπανδρέου που πρόδωσε το αίμα του, δεν θα πρόδιδε εσένα;


ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η επιστολή με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου καλούσε τον πατέρα του να φύγει απο την Ελλάδα!

Ηταν η εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά. Ένα σκάνδαλο που είχε την υπογραφή του Γιωργάκη, και έσκασε στα χέρια του πατερα του. Και όμως, ο θρασύτατος, ο μηδενικής ηθικής άνθρωπος, έσκαψε τον λάκκο του ίδιου του πατέρα, διαδίδοντας σε δημοσιογράφους οτι του ζήτησε να παραιτηθεί και να φύγει απο την χώρα… Μόλις ο Ανδρέας το έμαθε, έγινε πυρ και μανία. Εκεί ακολούθησε η επιστολή που βλέπετε.

ΘΡΑΚΗ: Τουρκικές εφημερίδες στηρίζουν υποψηφίους στις Ελληνικές Εκλογές;


ereportaz.gr
Τουρκικές εφημερίδες στηρίζουν υποψηφίους στις Ελληνικές Εκλογές!
Οι τουρκικές εφημερίδες, θέλοντας να επηρεάσουν την λαϊκή ετυμηγορία στις ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδας, όπως κάνουν και σε άλλες όμορες χώρες όπως για παράδειγμα την Βουλγαρία, παρεμβαίνουν στην Ελληνική εκλογική αναμέτρηση με κάθε θεμιτή ή αθέμιτη μέθοδο μέσω του Τουρκικού Προξενείου και των Τουρκικών ΜΜΕ.
Όπως και η εν λόγω εφημερίδα GÜNDEM στο φύλο της 9/1/2015 πρότεινε τους εκλεκτούς υποψηφίους του Προξενείου στα Ελληνικά Πολιτικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΔΗΣΟ, ΚΚΕ!
Ειναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον της περιοχής που τα Ελληνικά Πολιτικά κόμματα, βάζουν ως προτεραιότητα το κομματικό συμφέρον κι όχι το εθνικο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: BΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ- ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ “ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…)

25

Αύριο το πρωί εκδικάζεται στο Β” Μονομελές Πλημμελειοδικείο η μήνυση που έχει υποβάλει ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του διευθυντή της «Εφ.Συν.» Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας «Ιός»
Αφορμή για αυτήν τη δικαστική διαμάχη στάθηκε η  δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου ο Κασιδιάρης υποδύεται τον αρχιφύλακα και ανακρίνει ένα βιαστή με βασανιστήρια.
Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Οι κλισέ ατάκες της προεκλογικής περιόδου

Όσο πλησιάζουμε προς την 25η Γενάρη, τόσο το προεκλογικό κλίμα θα πολώνεται και τόσο οι κόντρες από κάθε πλευρά θα εντείνονται. Αν κάτι δεν θα γλιτώσουμε και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο είναι μερικές κλισέ ατάκες που θα ακούσουμε να ανακυκλώνονται σε πάνελ και social media από τους ψηφοφόρους.

“Πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος;”

Συνήθως θα το ακούσεις από μπολσεβίκους του καναπέ που εναποθέτουν την επαγρύπνηση στους άλλους, βάζοντας στο snooze το προσωπικό τους αλάρμ. Τις περισσότερες φορές τους διαφεύγει ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει για τα καλά.

ΣΥΡΙΖΑ Παλαιού Φαλήρου:Αλεξοπούλου και Βαρουφάκης φωτογραφίζονται με φόντο "ακουστικά βαρηκοΐας"! Τυχαίο;


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η Ριζσπαστική Αριστερή Κίνηση Παλαιού Φαλήρου παρουσία πολλών στελεχών του κόμματος και υποψηφίων βουλευτών. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη δημοτική σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο κ. Ελένη Αλεξοπούλου και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄Αθηνών κ. Γιάννη Βαρουφάκη. Κάτι ψυθιρίζουν ο ένας στον άλλον και χαμογελούν! Δεν κοιτάζονται καν... Μήπως μόλις ψώνισαν ακουστικά βαρηκοΐας και είναι τόσο ευτυχισμένοι; Θα τους χρειαστούν άλλωστε - όχι μόνο ένα, αλλά πολλά ζευγάρια- μήπως και αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή τη χώρα και ακούσουν τον "παλμό" των φτωχών και αδυνάτων.

ΠΟΣΑ “ΝΟΥΜΕΡΑ” ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ??

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ¨ΑΡΧΗΓΟΣ” ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 12/1/2015

Ποσο αστείος μπορεί να φανεί ένας δημοτικός σύμβουλος προσπαθώντας να καταγραφεί στα πρακτικά κάνοντας ταχα μου- τρομάρα να του έρθει- αντιπολίτευση....
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βασιλείου με την πάγια τακτική του¨πετάω ότι να’ναι στο τραπέζι, γιατί ξέρω οικονομικά” επετέλεσε κριτική ΚΛΟΟΥΝ στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Π.Φαλήρου,

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bb.html#ixzz3ObYKUNDT


nd1-600x302
Το ολίσθημα Σαμαρά με τη χρησιμοποίηση παιδιών στο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται ήδη την απόσυρσή του. Το παράδοξο με το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ εις το οποίο ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να συνομιλεί με νεαρούς και να τους εξηγεί τι θα κάνει ο ίδιος για το μέλλον της Ελλάδας έγκειται στο γεγονός ότι ως Πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς δεν έκανε το παραμικρό για να βελτιώσει την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής οικογένειας.

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ Ο ΟΛΑΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑO γάλλος πρόεδρος François Hollande επισκέφτηκε τη Μεγάλη Συναγωγή της Νίκης στο Παρίσι σήμερα το βράδυ 1.1.15  μετά την πορεία για την δημοκρατία και την αλλυλεγγύη. (AFP)

Παραβρέθηκε σε τελετή.Συνοδεύτηκε από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου.Κατά την είσοδό τους επευφημήθηκαν από τους παρισταμένους που κράδαιναν τις σημαίες του Ισραήλ φώναζαν ρυθμικά Ισραήλ Ισραήλ  καθώς και το υποκοριστικό του Νετανιάχου Μπίμπι Μπίμπι.Παρών ήταν και ο Σαρκοζί.Ολάντ και Σαρκοζί έφεραν κιπά στο κεφάλι.Η μετάδοση της γαλλικής τηλεόρασης συνοδευόταν από ντελίριο αντιασαντικού σχολιασμού.
dimpenews.com
πηγή

Μπήκε το λουκέτο στις Κυπριακές Αερογραμμές


Μπήκε το λουκέτο στις Κυπριακές Αερογραμμές
Με έρευνα για τις αιτίες που οδήγησαν σε πτώχευση τις Κυπριακές Αερογραμμές και με την ανεργία άλλων 550 εργαζομένων, δεν έκλεισε απλώς μια εταιρία μετά από 69 χρόνια λειτουργίας, αλλά αποσπάστηκε κι ένα κομμάτι ακόμη από το ματωμένο σώμα της Κύπρου.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΩΡΑ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Αγαλμα ελευθεριας
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μετά τις περίφημες δηλώσεις του Ταΐπ Ερντογάν ότι δεν ανακαλύψε ο Χριστόφορος Κολοβός την Αμερική, αλλά πριν από αυτόν μουσουλμάνοι είχαν ανακαλύψει την νέα ήπειρο, τώρα έρχονται και άλλες τουρκικές δηλώσεις ότι και το άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο της Νέας Υόρκης σαν το πρώτο μνημείο της νέας ηπείρου, είναι… τουρκικό δημιούργημα.

»ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ»…


Την αντίδραση της κυβέρνησης προκαλούν δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα,…
δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων με την αξιωματική αντιπολίτευση.
Αντιδρώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα Real news, ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας είναι σήμερα ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Όσο χρόνο, λέει, θα διαρκούν οι διαπραγματεύσεις του με τους δανειστές, θα καλύπτει τις υποχρεώσεις των δανείων με έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου. Τα οποία, προφανώς, θα κληθούν να απορροφήσουν είτε οι τράπεζες είτε οι πολίτες που έχουν καταθέσεις στις τράπεζες».
Και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει πως, αν οι τράπεζες δεν μπορούν να τα απορροφήσουν -λόγω των ορίων που έχει θέσει η ΕΚΤ- και οι καταθέτες αρνηθούν να τα αγοράσουν οικειοθελώς, τότε για να αποφύγει τη χρεοκοπία, δεν του μένει άλλος δρόμος από το να κάνει υποχρεωτική την «αγορά» αυτών των γραμματίων από τους καταθέτες».
«Επειδή οι δανειστές προφανώς δεν πρόκειται να χορέψουν στα «νταούλια που θα βαράει» ο ΣΥΡΙΖΑ, οι επιλογές του κ. Τσίπρα είναι είτε χρεοκοπία, είτε υποχρεωτικό «χέρι» στις καταθέσεις των πολιτών. Αυτό τον εφιάλτη υπόσχεται ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Σταμάτης.
Απαντώντας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Εκείνοι που έχουν καταληστέψει τις καταθέσεις των πολιτών, τους μισθούς και τις συντάξεις τους, έχουν το θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για χρεοκοπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις, την ανόρθωση της οικονομίας και την ανακούφιση χιλιάδων νοικοκυριών από τα χρέη και τη φτώχεια. Τα ψέματα τελείωσαν, κ. Σαμαρά. Ο λαός σας ξέρει πολύ καλά και δεν χρειάζεται να σας μάθει και άλλο».
Στη συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης».
Επίσης, αναφέρει: «Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα… Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά τα ομόλογα που λήγουν το Μάρτιο».
πηγή

Tα 21 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές


Τα ψηφοδέλτια που θα βρούμε στο παραβάν. Συνολικά 21 κόμματα, 4 συνασπισμοί κομμάτων και ένας..
ανεξάρτητος υπέβαλαν δηλώσεις συμμετοχής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής έληξε και πλέον τον τελικό λόγο για το πόσα κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, κ.λπ. νομιμοποιούνται να κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα έχει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων.

“Γυρολόγοι και απατεώνες πολιτικοί κάνουν πάρτυ στα ΜΜΕ!”

mmm

Γυρολόγοι και απατεώνες πολιτικοί κάνουν πάρτυ στα ΜΜΕ .Οι ίδιοι άνθρωποι που κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό και τον παρέδωσαν αιχμάλωτο στους διεθνείς τοκογλύφους ,οι ίδιοι που έκαναν αποικία της Γερμανίας τη πατρίδα μας ,οι ίδιοι που κατέστρεψαν τα παιδιά μας ,αυτοί οι ίδιοι έχουν το θράσος να συνεχίζουν να κοροιδεύουν έναν ταλαιπωρημένο και τσακισμένο ελληνικό λαό.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: Οι ΕΒΡΑΙΟΙ το θρήσκευμα Έλληνες πολίτες ΔΕΝ φορολογούνται;;

evraioi

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο… ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

ΧΑΟΣ από το άγριο ΞΥΛΟ στην Κόρινθο!! “Διεθνές” ραντεβού χούλιγκανς !! 49 συλλήψεις- Σουηδοί, Άγγλοι, Βούλγαροι και Αλβανοί ανάμεσα τους

olympiakoi-korinthos-2-600x450

Πεδίο μάχης η Κόρινθος από τις μάχες των χούλιγκανς, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε Αλβανούς, Σουηδούς, Άγγλους και Βούλγαρους…Συνελήφθησαν στην Κόρινθο 49 άτομα – 39 άντρες ηλικίας από 14 έως 53 ετών και τέσσερις γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 53 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, καθώς και ένας 19χρονος Βούλγαρος, ένας 38χρονος ‘Αγγλος, δύο Σουηδοί 24 και 25 ετών και δύο Αλβανοί 21 και 19 ετών – για παράβαση των νόμων για τα όπλα, βεγγαλικών και για παράβαση των νόμων περί αθλητισμού.

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ στο ΠΑΣΟΚ! Αποχωρεί ο Βενιζέλος από την ηγεσία του κόμματος;

venizelos_12

Ο εγωκεντρισμός και η αμετροέπεια που διακρίνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα… οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε συντριβή το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν οι περισσότεροι στο κόμμα.
Η αποστροφή του Β. Βενιζέλου, στη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης, ότι «οι ηγέτες έρχονται και παρέρχονται», ενώ για οποιοδήποτε άλλο πολιτικό θα σήμαινε κάτι το αυτονόητο, για τον αλαζόνα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ήταν μια… επώδυνη διαδικασία!
Δεν το λες και λίγο, να ξεστομίζει κάτι τέτοιο ο πολιτικός ο οποίος έχει φτάσει να… παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Εθνάρχη Βενιζέλο.

Που έβρισκε τα λεφτά ο Χριστόδουλος Ξηρός ; Ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ ο οπλισμός που βρέθηκαν στις δύο ΓΙΑΦΚΕΣ

xiros-exodos-(7)-makeleio

Οι Αρχές αναζητούν τις πηγές χρηματοδότησης του Χριστόδουλου Ξηρού καθώς όπως αποτιμώνται από τα ευρήματα , ο οπλισμός που εντοπίστηκε στις δύο γιάφκες σε Ανάβυσσο και Λουτράκι, το κόστος τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ στη μαύρη αγορά.
Επιπλέον, ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη πλήρωνε περί τα 1.000 ευρώ μηνιαίως για ενοίκια για τις δύο γιάφκες σε Λουτράκι και Ανάβυσσο.
Οι Αρχές και η Αντιτρομοκρατική αναζητούν το μίτο της χρηματοδότησης πιθανότατα σε ένοπλες ληστείες, με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί σε μία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Σαρωνίδα, τον Αύγουστο του 2014.
Τότε, τέσσερις άγνωστοι με περούκες και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά υπό την απειλή όπλων είχαν ακινητοποιήσει τους υπαλλήλους και έχοντας αρπάξει μεγάλο χρηματικό ποσό διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ: “ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ”

dimoskopisi

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη λάβαμε στο διαδικτυακό makeleio.gr και έχουμε την υποχρέωση να την δημοσιοποιήσουμε κρατώντας πάντα αποστάσεις αφού κατά τα λεγόμενα πρόκειται για “κρυφή δημοσκόπηση” κόμματος που προφανώς δεν είναι στη Βουλή.