Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 16-1-2015.

Ο κύβος ερρίφθη για την αποκατάσταση τής ελευθερίας, δηλαδή τής εθνικής μας κυριαρχίας και τής ευνομίας στην πατρίδα μας. Σκοπός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να εκφράσουμε την φωνή και τούς πόθους τού ελληνικού λαού. Πολύ δε περισσότερο να καταστήσουμε σαφές στον λαό ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε αληθινά ελληνικό κράτος για πρώτη φορά από τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας και Αιώνιας Πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας τον απελευθερωτικό αγώνα τού Εικοσιένα.

Κράτος ελληνικό είναι μονάχα εκείνο το κράτος που βασίζεται στις Παραδόσεις, στο Αυτοδιοίκητο, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και στην Εθνική Ισχύ τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Κράτος ελληνικό είναι εκείνο που αποτελεί τον μηχανισμό υπηρετήσεως τού Έθνους, χάριν τού οποίου ιδρύθηκε και υπάρχει. Πυρήνας κατά συνέπεια τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που έρχεται είναι το Εθνικό Ιδανικό όπως αυτό εκφράζεται από την Πίστη, το Αίμα και την Τιμή στον δρόμο τής Εθνικής Υπεροχής.

Η πτώση τού καπιταλισμού που δεν συνοδεύεται από την πτώση τού μαρξισμού δεν μάς αρκεί. Η δικτατορία τού οικονομικού και τού διεθνιστικού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ένα αδιαίρετο σώμα, μια λερναία ύδρα με μια κεφαλή, τον αιώνιο Εμποράκο των Εθνών που γυρεύει σήμερα μετά από αλλεπάλληλες κρίσεις και πολέμους να πάρει στα χέρια την παγκόσμια διακυβέρνηση, την εξουσία επί όλης τής ανθρωπότητας. Κορυφαίος εχθρός τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου είναι το Φυλετικό Συναίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα, είναι δηλαδή η Ελλάς που προσδιόρισε δια παντός τον Πολιτισμό ως το αποτέλεσμα τής Πίστης στον Θεό, στην Ιερή Πατρίδα και στον Ακατάλυτο Δεσμό τού Αίματος.

Η μνημονιακή περίοδος που διερχόμαστε έως σήμερα είναι ενδεικτική των χρόνιων παθογενειών τής Πατρίδος μας. Μπορούμε με πάσα βεβαιότητα να πούμε ότι η τεχνητή οικονομική κρίση τού στημένου ιδιωτικού χρέους που μάς μετέτρεψαν σε δήθεν εθνικό, μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε επιτέλους πολλά κλειστά μάτια να ανοίγουν. Κι όταν λέμε κλειστά μάτια, εννοούμε τούς εύπιστους και φοβισμένους συμπολίτες μας, αφού οι βολεμένοι αποτελούν ένα βάρος ισάξιο με τούς προδότες. Προδότες και βολεμένοι δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας και δεν αξίζουν καμίας ανοχής. Μηδενική ανοχή στην ενοχή.

Ουδείς αμφιβάλλει πλέον ότι η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν ασκούνται οι εξουσίες και οι θεσμικές διεργασίες από τον ελληνικό λαό. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην διαφθορά, στην ηττοπάθεια και στην εκτέλεση ξένων εντολών. Εντολές και νόμοι και διατάγματα που δεν υπόκεινται καν στην επεξεργασία των δήθεν κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τού λαού, αλλά έρχονται και ενσωματώνονται στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο ως κλειστό γράμμα που έχουν αποφασίσει οι νεοταξίτες για εμάς δίχως εμάς.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός ότι έχει ανάγκη ξένων και τοκογλυφικών δανείων; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να πετάξει την Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική του Ολοκλήρωση; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να αλλοιώσει την ιστορία του, γράφοντας άλλη που δικαιολογεί συγκυριαρχίες και νέες εθνικές απώλειες; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να συνάψει συμμαχίες με εκείνους που πουλάνε με το χρήμα εκδημοκρατίσεις και απελευθερώσεις; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να κάνει την Πατρίδα του λαθρομεταναστευτικό σταθμό και πολιτεία πολύχρωμη τής σιωνιστικής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως; Ποτέ δεν το αποφάσισε. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να βγάλει από την ταυτότητά του την Ορθοδοξία προκειμένου να χτίσει Τζαμιά και να προστρέξει σε αλλόδοξα πρωτεία και πανθρησκεία; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Ποτέ ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ισοσκελίσει το χρήμα ενός άνευ λογιστικού ελέγχου χρέους με ελληνικό αίμα και ματωβαμμένη γη από το αίμα Αγίων και Ηρώων; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Το Αίμα των Ελλήνων είναι απείρως ανώτερο και από το χρήμα και από το μελάνι των σοφών. Οι φυλακές οι φυσικές και οι νοητές τής αποκτηνωμένης παγκοσμιοποίησης είναι ανίσχυρες μπροστά στην Ατσάλινη Θέληση των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς δεν είναι ουραγός κανενός ισχυρού, αλλά μια Ισχυρή Εθνική και Φυλετική Προσωπικότητα που εργάζεται, παράγει και πολεμά για την ευημερία των παιδιών της και την κατάκτηση ελληνικών ζωτικών χώρων. Εξουσιάζει τον εαυτό της και φτιάχνει η ίδια τις συμμαχίες που υπηρετούν τούς δικούς της σκοπούς.

Η γη με την οποία μάς προίκισε ο Θεός ο ίδιος είναι πλούσια και σε υλικά αγαθά και σε ψυχές. Ψυχές που υπήρξαν το δίχως άλλο εύπιστες και βλακωδώς ανεκτικές σε ψευτορωμιούς και ψευτοσυμμάχους και εισβολείς. Άφησαν τα κουσούρια των εχθρών τής Ελλάδος να μασκαρευτούν σε δημοκρατικές ιδεολογίες. Όμως τώρα πια η μισελληνική αλαζονεία ξύπνησε την ελληνική αξιοπρέπεια που γυρεύει να πάρει πίσω τον κόσμο της με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας και τής αποστολής της. Και η Εθνική Εργασία τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος, το ξύπνημα δηλαδή και η Εθνική Αντεπίθεση τής Ελληνικής Φυλής, θεριεύει και φτάνει στον ιερό σκοπό να σηκώσουμε χρυσή την αυγή πάνω από τον Ελληνισμό μας.

Τώρα τις αποφάσεις που αφορούν τούς Έλληνες τις παίρνουν οι ίδιοι οι Έλληνες. Κοινή γαρ πεποίθηση ημών των Αληθινών Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή είναι πως θα πορευτούμε στον λαό μας προκειμένου να πάρουμε την εντολή απελευθερώσεως και αναμορφώσεως τού Ελληνικού Έθνους επάνω στα Αθάνατα Ιδανικά του. Εντολέας και Εντολοδόχος, Εργάτης και Πολεμιστής ο Ανίκητος Έλλην. Επαναστάτης ενάντια σε κείνους που διαστρέφουν κοινή βούληση και νόμους. Μύστης τής Ορθοδόξου Πίστης. Συνεχιστής των Τρανών Προγόνων μας. Ένδοξος Δημιουργός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Απελευθερωτής τής Μεγάλης Ελλάδος Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Κανένα σπίτι, σε χέρια τραπεζίτη! Μεγαλειώδης δράση αποτροπής πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο της Ν.Ιωνίας

pleistiriasmos2

Δείτε τις φωτογραφίες της αποτροπής πλειστηριασμού με τη δυναμική συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο. Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών ολοκληρώθηκε μία ακόμη… νικηφόρα δράση αποτροπής πλειστηριασμών στο… Ειρηνοδικείο της Ν.Ιωνίας. Μεταξύ των συμμετεχόντων και το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο το οποίο έδωσε δυναμικό “παρών”.

Σαμαράς: Η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε


samaras-h-ellada-tha-epistrepsei-ta-xrhmata-poy-daneisthke
«Η σχέση μας με την Ισπανία στηρίζεται στον σεβασμό των κοινών αξιών στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την συνάντησή του με τον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι που βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα. «Η Ισπανία παρέχει έμπρακτα την βοήθειά της στην Ελλάδα μέσω του μηχανισμού στήριξης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ισπανικό λαό και τον ισπανό πρωθυπουργό.

Η ομιλία για το Ισλάμ του υποψήφιου με την Χρυσή Αυγή Γιάννη Αιβατίδη

IMG_9507

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο… της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαπόντιων Νήσων, που στεγάζει πολλές από τις ιεραποστολικές δραστηριότητες της τοπικής Εκκλησίας, πέραν της καθιερωμένης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο πλαίσιο του προγράμματος Φροντιστηρίων Στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε ανοικτή διάλεξη με θέμα «Διάλογος για το Ισλάμ» και υπεύθυνο ομιλητή-εισηγητή Αρχιμανδρίτη «για τις κύριες ιδέες και πρακτικές του Ισλαμισμού και για το πώς εισχωρεί στην Ευρώπη και στην Πατρίδα μας, στα πλαίσια μιας πολυπολιτισμικής πραγματικότητας». Στο ανοικτό κάλεσμα που απευθύνθηκε προς τους πιστούς, μετά το πέρας της Λειτουργίας της περασμένης Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης των Ξένων στην πόλη της Κέρκυρας, ανταποκρίθηκαν τοπικά στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: Δεν θα πληρωθεί το χρέος…


Πάμε χρόνια πίσω…Πολλοί ήταν εκείνοι που προφήτευαν το σήμερα. Ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός, ήταν ένας από εκείνους που επιβεβαιώθηκαν κατά την γνώμη αρκετών. Σας παρουσιάζουμε το αυθεντικό κείμενο γραφής, με την γλώσσα και την γραμματική την σωστή ελληνική. «Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα!

Οι Τούρκοι πουλάνε αρχαία ελληνική πόλη στην Αλικαρνασσό για 8 εκατ. ευρώ > εικόνες


Στο «σφυρί» βγαίνει η αρχαιοελληνική πόλη Βαργυλία στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας που σύμφωνα με μεσιτικό γραφείο πωλείται στην τιμή των 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, οι μεσίτες επισημαίνουν πως στο χώρο δεν έχουν γίνει οργανωμένες ανασκαφές, γεγονός που επιτρέπει την εκμετάλλευσή του. 

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ


ΤΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ-ΤΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΤΟΝ-ΤΑΞΙΑΡΧΗ-ΜΙΧΑΗΛ-ΤΗΣ-ΛΕΣΒΟΥ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Πραγματικά συγκλονιστικό είναι το άρθρο-προσκύνημα του Τούρκου γνωστού δημοσιογράφου και ερευνητή, Fatih Türkmenoğlu, στην αγιοτόκο νήσο της Λέσβου και στον ιερό τόπο προσκυνήματος των Ορθοδόξων χριστιανών, στον ιερό ναό του Ταξιάρχη Μιχαήλ, στην Μαντάμαδο. Αλλά ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι τα θαύματα που αφηγείται ο Τούρκος περιηγητής και δημοσιογράφος στην τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, που δείχνουν, αν μη τι άλλο, παρά μια μεγάλη πιστή στην θαυματουργική εικόνα του Ταξιάρχη.

17.000 ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ


Φωτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η Ευρωπαϊκή υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες ωρύονται για την ισλαμική τρομοκρατία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ χιλιάδες Ευρωπαίοι κατεβαίνουν σε ογκώδης διαδηλώσεις κατά της τρομοκρατίας, την ίδια ώρα στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται και πολεμούν χιλιάδες Ευρωπαίοι σύμφωνα με μια μεγάλη αποκαλυπτική έρευνα της τουρκικής εφημερίδας, Türkiye, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τις ιρακινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και από ανώτερες τουρκικές κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, τουλάχιστον 17 χιλιάδες Ευρωπαίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο και πολεμούν στις τάξεις των Τζιχαντιστών υπό τις «ευλογίες» του ισλαμικού χαλιφάτου που έχει διαπράξει τα φρικτά εγκλήματα κυρίως σε βάρος των χριστιανών της Μέσης Ανατολής. Οι περισσότεροι από τους Ευρωπαίους Τζιχαντιστές προέρχονται από την Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ ακόμα και από τις σκανδιναβικές χώρες και την Ισπανία. Μάλιστα οι πιο πολλοί από αυτούς και ιδιαιτέρα οι προερχόμενοι από την Γαλλία, δεν γνωρίζουν λέξη αραβικά και παρ’ όλα αυτά βρίσκονται σε καίρια πόστα στις τάξεις των μαχητών του ισλαμικού Χαλιφάτου. Σύμφωνα με μια άλλη τουρκική εφημερίδα, την Milliyet, οι Τζιχαντιστές έχουν καλά οργανωμένα κέντρα στην Ισπανία και στην Γαλλία όπου στρατολογούν τους πολεμιστές που στην συνέχεια και μέσω Τουρκίας αποστέλλονται στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να στελεχώσουν τα ένοπλα τμήματα των Τζιχαντιστών. Η γνωστή κυρία Boumeddien, που έχει ονομαστεί και «μαύρη χήρα», είναι η υπεύθυνη για αυτές τις γιάφκες και εδώ και καιρό δρούσε στρατολογώντας μαχητές για το ισλαμικό χαλιφάτο κάτω από την μύτη των ισπανικών και των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, που αν και είχαν υποψιαστεί πολλά δεν είχαν κάνει τίποτα για να την σταματήσουν.
Φωτο2
Όπως αναφέρεται, το δίχτυο έχει απλωθεί και στην Τουρκία όπου σύμφωνα με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τουλάχιστον 7.800 μαχητές του Χαλιφάτου έχουν περάσει στην Τουρκία και από τα τουρκοσυριακά σύνορα έχουν περάσει στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να πολεμήσουν με τους Τζιχαντιστές. Μάλιστα οι Τούρκοι κατηγορούν τους Γάλλους και τους Ισπανούς ότι δεν έδειξαν τη απαραίτητη υπευθυνότητα για την εξάρθρωση των πυρήνων των Τζιχαντιστών στις χώρες τους και όλα αυτά την ίδια ώρα που στην ίδια την Τουρκία  έχει αποκαλυφτεί ότι οι Τζιχαντιστές  έχουν τουλάχιστον πέντε μεγάλα στρατηγεία από όπου οργανώνονται πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία και στο Ιράκ και από όπου ρέει το χρήμα στο χαλιφάτο για την οργάνωση των μαχητών.
Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα καθώς έχει γίνει φανερό ότι στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται χιλιάδες Ευρωπαίοι, κυρίως αστικών οικογενειών, που δοκίμασαν την απογοήτευση από τα δυτικά πολιτιστικά πρότυπα και για να βρουν κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρων στην ζωή τους καταφεύγουν στους εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν βάψει τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων αθώων στην μέση Ανατολή.
Κατά τα άλλα οι υποκριτές της Ευρώπης φωνάζουν  για την ελευθερια του λόγου και κατά του ρατσισμού!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Έφεραν στο «όριο» τον προϋπολογισμό! Κατάρρευση εσόδων το 2014!


grafeio proypologismou voulis
Στα 3,6 δις ευρώ έφτασε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο δωδεκάμηνο του 2014, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση. Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 1,929 δις ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 603 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου του προϋπολογισμού 2015 για πρωτογενές πλεόνασμα 4,939 δις ευρώ.

Τα «σκούρα» είναι για μια ακόμα φορά τα έσοδα καθώς παρουσιάζουν τεράστια υστέρηση:

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε  51,3 δις ευρώ παρουσιάζοντας υστέρηση κατά 3,953 δις ευρώ ή 7,2 %  έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2015, εκ των οποίων ποσό ύψους 1,9 δις ευρώ αφορά έσοδα από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών που έπρεπε να πάνε στο δημόσιο, όμως δεν εισπράχθηκαν μέσα στο 2014.

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 46,620 δις ευρώ, μειωμένα κατά 3,529 δις ευρώ ή 7,0 % χαμηλότερα έναντι του  Προϋπολογισμού 2015.

Για μια ακόμα φορά την κατρακύλα του προϋπολογισμού «έσωσαν» οι μειωμένες δαπάνες που στο δωδεκάμηνο περιορίστηκαν κατά ακόμα 1 δις ευρώ.

olympia

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο «γκρεμίζει» τις σχέσεις ΕΚΤ – Μέρκελ !


merkel-draghi
Σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ (το γνωστό ως ΟΜΤ που ανακοινώθηκε το 2012 αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ) είναι κατ’ αρχήν νόμιμο. Αυτή η εξέλιξη λύνει τα χέρια του Ντράγκι έναντι στις πιέσεις και τα εμπόδια της Γερμανίας, για τις επόμενες κινήσεις του και τις δράσεις για την επιστροφή της Ευρωζώνης σε ανάπτυξη.

Νωρίτερα, ο Ντράγκι σε συνέντευξή του στη γερμανική Die Zeit έστρεψε τα βέλη του προς της Γερμανία λέγοντας ότι το Βερολίνο πρέπει να αποδεχθεί ότι η ΕΚΤ διαθέτει πανευρωπαϊκή εντολή. Στην ουσία δηλαδή, έστειλε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να περνά πάντα της Γερμανίας.

Θυμίζουμε ότι χθες Γερμανός οικονομολόγος, σύμβουλος της Μέρκελ απείλησε ακόμα και με έξοδο της Γερμανίας από το ευρώ.

olympia

Τζιχαντιστές έχουν χτυπήσει περισσότερες από 1.000 γαλλικές ιστοσελίδες


hacker
Περισσότεροι από χίλιοι γαλλικοί ιστότοποι έχουν υποστεί κυβερνοπειρατεία μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, από χάκερ που αυτοπροσδιορίζονται ως ισλαμιστές και το πρόβλημα αυτό ενδέχεται να κορυφωθεί αύριο Πέμπτη, όπως ανέφεραν ειδικοί στον τομέα αυτό. «Τουλάχιστον 1.000 ιστότοποι έχουν δεχτεί επίθεση», αποκάλυψε ο Φρανσουά Παζέ, ένας ειδικός στην εταιρεία McAfee, που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας υπολογιστών και δικτύων.

Χαϊκάλης: Επιμένω να μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς


ΧΑΙΚΛΑΗΣ
Αποφασισμένος να μην δώσει τέλος στην υπόθεση που αφορά την μη υποβληθείσα μήνυση εναντίον του από τον κ. Σαμαρά δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης υποψήφιος βουλευτής περιφέρειας Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο radio1d.gr. Και αυτό διότι, όπως είπε, η μήνυση θα νομιμοποιήσει όλο το αποδεικτικό υλικό που ετέθη στο Αρχείο. Ο κ.Χαϊκάλης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ.Αθανασίου και των δικαστικών Αρχών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση χρηματισμού που είχε καταγγείλει.

ΣΤΙΣ 26 ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Πέθανε 4 μέρες αφότου παρέλαβε την εντολή του πλειστηριασμού #ekloges2015


Μαζί τα φάγαμε;
Μαζί τα φάγαμε;
Οχτώ πρώτες κατοικίες βγαίνουν στον πλειστηριασμό στις 4 το μεσημέρι από το ειρηνοδικείο της Πάτρας, με μία από αυτές να ανήκει σε συμπολίτη που πέθανε τέσσερις μέρες αφότου παρέλαβε το χαρτί του πλειστηριασμού

Οχτώ πρώτες και κύριες κατοικίες βγαίνουν στον πλειστηριασμό στις 4 το μεσημέρι από το ειρηνοδικείο της Πάτρας, με μία από αυτές να ανήκει σε συμπολίτη που εξέπνευσε πριν ένα μήνα, τέσσερις μέρες παρέλαβε από γνωστό τραπεζικό υποκατάστημα την ενημέρωση του πλειστηριασμού του σπιτιού του.
Κι όμως στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Πάτρα, την πόλη των 250.000 περίπου κατοίκων, συμμετέχουν σε κάθε κινητοποίηση το πολύ 80-90 άτομα.
Έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, βρέθηκαν χθες Τρίτη, μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ, σε μία κοινή πρωτοβουλία σε Πάτρα και Αθήνα, ενάντια στους πλειστηριασμούς. πολιτών που έχασαν τις περιουσίες και την οικονομική τους δυνατότητα από τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Παναγιωτόπουλος. Ο Πολιτικός με τα 1.000…κοστούμια


parakato

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤ!!

Αναφερόμενη στα πολιτικά διαφημιστικά σποτ, που υιοθέτησαν τα επιφανή πολιτικά κόμματα και οι αρχηγοί των, για τις επικείμενες εκλογές, θα ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μου προκάλεσαν. Αφ ενός παραθέτω την παραπάνω φωτογραφία, για να πάψουν μερικοί να εικάζουν πως τάχα έταξαν σπουδές ή άλλες μελλοντικές εξασφαλίσεις στα παιδιά που δέχτηκαν να λάβουν μέρος στις διαφημίσεις!

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευχαριστώ πολύ την έγκριτη εφημερίδα "Ακρόπολη" αλλά και όλα τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα των δήμων της Β’ ΑΘΗΝΩΝ για την δωρεάν προβολή της υποψηφιότητάς μου! Είναι μία τεράστια αναγνώριση της 27χρονης πορείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και της προσφοράς μου. Τώρα ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε όλοι οι Έλληνες και να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το καλό του Έθνους των Ελλήνων… . Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλή επιτυχία και καλούς αγώνες!

Οι Τζιχαντιστές ιδρύουν αργά και σταθερά το «Ισλαμικό Κράτος»


Radwan-Mortada---Kalamoun

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Εκτείνονται σε εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, στις ορεινές περιοχές που περιλαμβάνουν από τα βουνά Zabadani έως τα βουνά Halayem κοντά στο Ras Baalbek, και από την περιοχή al-Qaa, έως το  Ersal  στο Λίβανο, μέσα από τα οροπέδια . Το «Ισλαμικό Κράτος του Qalamoun» παίρνει «σάρκα και οστά»,  μέρα με την ημέρα.

Υστερία Σκοπιανών: «Κλείστε την έκθεση: Έλληνες- από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο»!!

Απαιτούμε να απαγορευθεί η έκθεση «Έλληνες- από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» από τα βόρεια αμερικανικά μουσεία, γράφει το τίτλος του δημοσιεύματος
Ιανουάριος 12, 2015.
Σκόπια.

Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ η αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση με τους ΑΝ ΕΛ;


panos-kamenos
Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου μη υποψήφιου βουλευτή
Η επαναδιαπραγμάτευση για το ύψος και τους όρους το δημοσίου χρέους, η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της δικαιοσύνης και των θεσμών, η καταδίκη των κλεφτών-μιζαδόρων πολιτικών της Ζήμενς και ο έλεγχος των λιστών Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου, η ισοκατανομή των βαρών και η άρση των αδικιών, η προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας είναι τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης, που θα προκύψει. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ η με τους ΑΝ ΕΛ; Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.

Ψήφισε Σαμαρά και σια.Θα σε κλέβουν σε ευρώ οι τοκογλύφοι πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%ad%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%b5.html#ixzz3OmvtOUBP


Εκατό λόγοι για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά: για την εθνική κυριαρχία, για τη δημόσια υγεία, για τους άνεργους νέους, για τον κατώτατο μισθό, για… δεκάδες άλλους λόγους!
Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α” Πειραιά γράφει τους 99 + 1 λόγους που υπάρχουν για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά, για να ψηφίσετε ΑΝΕΛ στις 25 Ιανουαρίου.
Εσύ μέχρι ποιο νούμερο θα αντέξεις;
1. Δεν χαράσσουμε εμείς την οικονομική πολιτική μας, συνεπώς και ολόκληρη την πορεία της χώρας. Οι δανειστές τη χαράσσουν.

Η μεγαλύτερη συνωμοσία της ιστορίας: Ο έλεγχος του χρήματος πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf.html#ixzz3OmvNkZTs


http://1.bp.blogspot.com/-Dqhc3KHutRw/T7iMrvZRWxI/AAAAAAAAM9I/4m0cV2j87wc/s1600/banksters-ee.jpg
«Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο M.A. Rothschild, επιφανές μέλος της ομώνυμης οικογένειας, η οποία ίδρυσε στα τέλη του 18ου αιώνα τα γνωστά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Οι εκλογές θα αλλάξουν κάτι στη Θεσσαλονίκη;


Οι εκλογές θα αλλάξουν κάτι στη Θεσσαλονίκη;
Ακούγοντας τους υποψηφίους βουλευτές να μιλούν για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και τις υποσχέσεις για την επίλυσή τους, προσπαθείς να θυμηθείς πόσες φορές άκουσες τα ίδια, και πόσες φορές δεν υλοποιήθηκε τίποτε από αυτά, ή -έστω- όσα έγιναν απαίτησαν περισσότερο χρόνο ή χρήμα, και δεν είχαν και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Ποιος θυμάται άραγε, ότι το κλειστό γηπεδάκι στην Θέρμη και το Μέγαρο Μουσικής, είναι τα πρώτα κάπως μεγάλα έργα που έγιναν στην πόλη, μετά το Παλαί ντε Σπορ, της δεκαετίας του ’60; Η δε απόφαση για κατασκευή του Μετρό, συνοδεύτηκε από τα πλέον θετικά σχόλια, αφού η Πολιτεία αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον της για την δεύτερη πόλη της χώρας. Δεν χρειάζεται να πούμε την κατάληξη, είναι γνωστή.
Θυμάμαι, τον κ. Σουφλιά, να μας υπόσχεται το 2007 ότι σε πέντε χρόνια -το 2012-  οι Θεσσαλονικείς θα γεύονταν τα αγαθά της μεταφοράς τους με σύγχρονο μέσο (βέβαια, νωρίτερα, γύρω στο 2000, παρόμοια υπόσχεση είδε δώσει και ο κ. Λαλιώτης).
Ποιες υποσχέσεις να θυμηθούμε; Την υποθαλάσσια πού βούλιαξε στον βούρκο του Θερμαϊκού και συνοδεύτηκε από οσμή σκανδάλου; Την δεύτερη περιφερειακή οδό, που θα περνούσε πίσω από το Φίλυρο; Την μεταφορά του αεροδρομίου; Την «μεταμόρφωση» υποβαθμισμένων περιοχών της Δυτικής Θεσσαλονίκης; Την αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων στρατοπέδων; Όσο για εκείνη την «Προβλήτα 6» του Λιμανιού, ακούω την αναβάθμισή της από τότε που γεννήθηκα και θα την ακούω μέχρι να πεθάνω.
Τι νόημα επομένως μπορεί να έχουν οι διαπιστώσεις και οι πολιτικές υποσχέσεις; Θέλω να δεχθώ ότι είναι ειλικρινείς οι πολιτικοί μας, όταν μας υπόσχονται πως θα επιδιώξουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Και γιατί να μη το κάνουν άλλωστε, αφού θα ανταμειφθούν με την ψήφο μας; Όμως, οι επιθυμίες από την πραγματοποίηση απέχουν πολύ.
Αν πει κάποιος, ότι υπάρχει οικονομική αδυναμία λόγω Μνημονίου για εκτέλεση των αναγκαίων έργων στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει πρώτα να αναλογιστεί ότι κατά τις πολλές δεκαετίες «των παχιών αγελάδων», πάλι τίποτε δεν είχε γίνει. Άρα, δεν είναι οικονομικό το εμπόδιο. Είναι ότι η «ζωή» έχει μεταφερθεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Και δεν είναι υπόλογοι μόνον οι πολιτικοί.
Το έγραψα και άλλη φορά. Στην Θεσσαλονίκη των 300.000 κατοίκων υπήρχαν ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες με κυκλοφορία δεκάδων χιλιάδων φύλλων. Πού είναι αυτές, στο πολεοδομικό συγκρότημα που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο κατοίκους; Τα αίτια της οπισθοχώρησης είναι πολλά, και όχι φυσικά μόνο στο ζήτημα του Τύπου.
Εκείνο πάντως, που θα ήθελα να ακούσω από τους υποψηφίους, είναι να αποφασίσουν την απομάκρυνση της κομματικής ταυτότητας -και ιδίως του παλαιοκομματισμού- όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν την πόλη. Ήταν αποκρουστική η εικόνα να βλέπω πολιτικούς κρεμασμένους στα κάγκελα της περίφραξης του λιμανιού για να αποτρέψουν την βελτίωση της λειτουργίας του, με όλα τα συνοδευτικά πλεονεκτήματα.
Θέλω να τους δω όλους μαζί να υποστηρίζουν τους ψηφοφόρους τους στα κοινά αιτήματα, από θέματα αθλητισμού μέχρι τα σοβαρά της αντιμετώπισης της ανεργίας και της πτώχευσης επιχειρήσεων. Ίσως, έτσι κάτι να γίνει. Αν ο καθένας «δουλεύει» για τον εαυτό του και για το κόμμα του, βάζοντας τρικλοποδιές σε ό,τι καλό πάει να γίνει, επειδή το έκανε ο κομματικός αντίπαλος, τότε ελπίδα βελτίωσης δεν υπάρχει.
Μέρες που είναι, δεν θέλω να πω αν είμαι αισιόδοξος ή όχι, ότι καλό θα γίνει για την πόλη. Μπορώ όμως να πω στους υποψήφιους, ότι δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε από λόγια.
Ο Μακεδών
voria.gr
πηγή

Τρισάθλιος, Ανιστόρητος και Ναζί: Σας σκοτώσαμε αλλά δεν χρωστάμε φράγκο στους νεκρούς σας!!!

soimple

Σε δηλώσεις σχετικά με την πιθανότητα αλλαγής πολιτικής σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ τονίζοντας πως: «Οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση, και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης».
Ο ίδιος αρνήθηκε δε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επίδραση που θα είχε στο γερμανικό προϋπολογισμό ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, διότι, όπως είπε, «τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται».

Νέα περίπτωση “Συνωστισμού αλά Ρεπούση”!! Αποσύρουν το βιβλίο της Γ’Λυκείου με την “μεταφορά” των Μαρμάρων από τον Έλγιν

marmara-parthenona

Αποσύρεται από το προσεχές έτος το βιβλίο της…. Ιστορίας της Τέχνης της Γ’ Λυκείου μετά τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν για το γεγονός ότι η κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Λόρδο Έλγιν παρουσιάζεται ως «μεταφορά».
«Πρόκειται για τερατώδη διατύπωση. Είναι βιβλίο που εκδόθηκε το 2003. Έδωσα εντολή στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), να προχωρήσει άμεσα στην αποστολή πρότασης προς την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για οδηγίες διδασκαλίας, ώστε οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το μάθημα “Ιστορία της Τέχνης της Γ’ Λυκείου”, να δίνουν τις ορθές πληροφορίες προς τους μαθητές. Άλλωστε το βιβλίο θα αποσυρθεί την επόμενη σχολική χρονιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Γιατί Τρέμουν και Φοβούνται στην ΝΕΡΙΤ; Τα μπιλιετάκια πάνε και έρχονται….

nerit-logo

Μάθαμε ότι υπάρχει ένας μικρός πανικός στη ΝΕΡΙΤ λόγω εκλογών…. Ραβασάκια πάνε και έρχονται στο Μαξίμου, πόρτες ανοίγουν και πόρτες κλείνουν…. Οι διάδρομοι τελευταία έχουν γεμίσει και τα γραφεία άδειασαν… Τι είναι αυτό ακριβώς που φοβούνται ;
Γνωρίζοντας ότι μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί ότι αν αναλάβει κυβέρνηση θα ανοίξει ξανά την ΕΡΤ και θα προσλάβει ξανά τους απολυμένους, αρκετοί είναι αυτοί , ιδιαίτερα τα υψηλόβαθμα στελέχη που κοιτούν την καρέκλα τους και ιδρώνουν…
Μήπως ανησυχούν ότι όλοι τους, θα επανέλθουν στο καθεστώς που υπήρχε έως την 11η Ιουνίου, έως δηλαδή την ημέρα που η τρι-κομματική τότε κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ;

Νέος ΧΑΜΟΣ με Αχιλλέα Μπέο: Τον εξόργισε δημοσιογράφος και τον αποκάλεσε…

mpeos

Διαβάστε για το νέο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου…
H Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τον δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος δημοσιογράφου στο δημοτικό συμβούλιο, επειδή σε συνέντευξη ρώτησε τον δήμαρχο εάν θα διεκδικήσει τον θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας.
Xαρακτηρίζει τον Α. Μπέο νοσηρό φαινόμενο και δηλώνει ότι δέχεται αποκρουστική επίθεση η δημοσιογραφία και η ελευθεροτυπία, με στόχο τη χειραγώγησή της, χωρίς ηθικές αρχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με τον γνωστό πλέον πρωτογονισμό και χυδαιότητα, ο δήμαρχος Βόλου Α. Μπέος στοχοποίησε δημόσια για μια ακόμη φορά δημοσιογράφο και συγκεκριμένα τη συνάδελφο Κατερίνα Τασσοπούλου αποκαλώντας την “δημοσιογραφικό σκουπίδι” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, γιατί διανοήθηκε να τον ρωτήσει πριν… από ένα μήνα σε τηλεοπτική συνέντευξη, εάν θα διεκδικήσει το θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας για την πόλη.
Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο δήμαρχος Βόλου χρησιμοποίησε την παραπάνω προσβλητική έκφραση, ενώ η συνάδελφος αυτή την φορά δε κάλυπτε δημοσιογραφικά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Καθημερινά ο κ. Αχ. Μπέος και παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις της ΕΣΗΕΘΤΕ-Ε, προσβάλλει με αγοραίες εκφράσεις και χωρίς κανένα στοιχείο τους συναδέλφους που ασκούν κριτική στη διοίκησή του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε έχει αποφασίσει να καταγγείλει το φαινόμενο ενός δημάρχου που επιτίθεται καθημερινά στην ελευθεροτυπία και θα προχωρήσει επίσης σε όποια ενέργεια επιτάσσει ο Νόμος, για να προστατεύσει το κύρος και την ιστορία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας.
Παράλληλα έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει το ύφος και το ήθος του κ. Αχ. Μπέου, καθώς σκοπός του είναι να προασπίσει την ελευθεροτυπία και την μακράν παράδοση ήθους και επαγγελματικής επάρκειας των συναδέλφων».
thessalianews

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, συνεργοί του Ξηρού

xiros-exodos-(6)-makeleio

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην επιχειρησιακή ομάδα Ξηρού
Ενας Ελληνας και ένας Αλβανος, συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά πληροφορίες, συνελήφθησαν τα ξημερώματα από άντρες της Αντιτρομοκρατικής στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην επιχειρησιακή ομάδα Ξηρού και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε διάφορες αξιόποινες πράξεις.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.