Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΑΘΗΝΑ 19-1-2015.

Όταν ένας καλά οργανωμένος στρατός υπόκειται σε κυκλωτική κίνηση από τον εχθρό του, βαδίζει σε πολεμική κίνηση, σπάει τον κλοιό και νικάει τον θρασύ βάρβαρο. Όταν ο ίδιος στρατός πάει σε πόλεμο λυτρώσεως, τιμής και εθνικής υπεροχής, φροντίζει πιο πριν να έχει καλό στρατηγείο και καθαρά μετόπισθεν. Όταν αυτό το Ιερό Στράτευμα είναι η Ελλάς, τότε εξασφαλίζει πάση δυνάμει Εθνική Ηγεσία και Ελληνικό Στρατηγικό Σχέδιο. Κι αφού υπάρχουν επίορκοι στο κράτος και βάρβαροι στην γεωπολιτική αυλή μας, τότε η συντριβή με πάθος, δίχως έλεος, ψευτορωμιών και βαρβάρων, είναι νομοτέλεια και διαταγή τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχει κανένα πολίτευμα πάνω από την Φυλή μας. Υπέρτατο και Άριστο Πολίτευμα είναι η Ελληνική Φυλή. Δεν υπάρχει πολιτικός διάλογος με τούς δεσμώτες και τα πιόνια τους, όπου κι αν βρίσκονται αυτά, σε κράτος και κοινωνία. Υπάρχει Νέμεση, Τιμωρία Ολοκληρωτική των προδοτών και εγκατάσταση των Ελλήνων στην Εξουσία της Πατρίδος τους. Δεν υπάρχει εξαρτημένη Ελλάς, αλλά ένας ψευτορωμέϊκος εσμός που σβήνει οριστικά. Δεν υπάρχει η δήθεν μικρή και έντιμη Ελλάς που δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά η Αληθινή Ελλάς, η Μεγάλη και Πολεμίστρια Ελλάς που βαδίζει μπροστά για να λευτερώσει Έλληνες και να ανακτήσει τον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό της.

Αυτός και μόνον είναι ο δικός μου Ελληνισμός. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός μου. Εκείνος ο Εκπολιτιστής, ο Δικαιοκριτής, ο Αριστοκρατικός, ο Ανίκητος Ελληνισμός. Ο Έλλην χτίζει τον κόσμο του αντάμα με τον εθνοφυλετικό αδερφό του. Εργάζεται και παράγει το εθνικό προϊόν με την όμαιμη λαϊκή κοινότητα. Μετατρέπει το προϊόν της εργασίας του σε εισόδημα που φτιάχνει κοινωνικές υποδομές, πολιτισμό και ισχυρό στρατιωτικό μηχανισμό.

Η εισβολή των σιωνιστών με τούς ληστρικούς τόκους και την κατάληψη θέσεων ελληνικής εξουσίας δεν είναι μήτε ελληνική μήτε ανδρεία συμπεριφορά. Είναι συμπεριφορά ενός αισχρού και δειλού ξενηλάτη. Οι απειλές ότι θα πεινάσουμε και θα κινδυνέψουμε έξω από την Ευρώπη είναι ένα μιαρός ψυχολογικός τραμπουκισμός. Διότι η Ευρώπη είναι αυτή που πρέπει να γυρίσει στους λαούς της και φυσικά στις ρίζες της, πράγμα που μπορεί να γίνει μονάχα με την ανόρθωση και την Ηγεμονία της Ελλάδος, η δε «προστασία» της έως σήμερα είναι μονάχα ανοχή σε πάσα μισελληνική εισβολή. Τα κεκτημένα που πρέπει να τηρήσουμε είναι η Ορθοδοξία, ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Εθνική μας Ολοκλήρωση, με την απελευθέρωση πάσης ελληνικής γης προσωρινά αλύτρωτης, από δυσμάς έως τον Πόντο.

Η αποστολή τού Ελληνισμού είναι η διάδοση της Αλήθειας Θεού και Ελλάδος. Η Παράδοση είναι η αφετηρία μας και ο αληθινός δρόμος μας είναι η αυτεξούσια ύπαρξη που θωρακίζει την Φυλή μας, δυναμώνει την Πατρίδα, συνέχει με πνεύμα δικαίου την ελληνική κοινωνία και δίδει τα σκήπτρα της οικουμένης στον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό. Σκοπός μας είναι δηλαδή είναι να γίνουμε κύριοι της υπάρξεώς μας, εξουσιαστές και στρατιώτες ταυτόχρονα της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Λαμπαδηφόροι και Κήρυκες της Ορθοδόξου Πίστεως σε όλα τα ελεύθερα έθνη όπως μας έχρισε ο ίδιος ο Χριστός μας. Εκφραστές της Ελληνικής Ιστορίας στο Στρατιωτικό Πεδίο της Τιμής.

Από τις Ακτές της Αδριατικής έως την Βόρειο Ήπειρο, από την Βόρειο Μακεδονία έως την Ανατολική Ρωμυλία και από την Κύπρο έως τον Πόντο, υπάρχουν πληθυσμοί, ζωτικά συμφέροντα και επομένως εδάφη ελληνικά. Ουδέποτε είδαμε κατάματα αυτήν την αλήθεια. Φτάσαμε όμως έως τον κίνδυνο διάλυσης της έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος με την ανοχή των ανθελλήνων ψευτοδημοκρατών και των βαστάζων τους. Κι όποιος μας πει πως ονειρευόμαστε ή είμαστε επικίνδυνοι, τότε εμείς απαντούμε πως δεν είμαστε ελεύθεροι, αφού και σε κηδεμονία είμαστε και εθνική κυριαρχία δεν έχουμε. Κι ακόμη απαντούμε πως επικίνδυνοι είναι αυτοί που πουλάνε γη αντί χρέους και εκείνοι που δίνουν σχολειά και ελληνικά ιστορικά δικαιώματα, άρα ελληνικά εδάφη στους γειτονικούς υπαλλήλους του νεοταξισμού.

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την δέσμευση ελληνικού κυριαρχικού χώρου από τη Ρόδο και το Καστελόριζο έως ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Κύπρου από τους Τούρκους για στρατιωτικές ασκήσεις και έρευνες υδρογονανθράκων, συνέχεια της εισβολής στην Κύπρο; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το προεκλογικό άνοιγμα του στρατοπέδου Αμυγδαλέζας και την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών, όταν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές οδεύουν στην τήρηση της υπόσχεσης μιας «αντιρατσιστικής Ελλάδος», δηλαδή μιας Ελλάδος πολυφυλετικής και πολυθρησκευτικής, μη Ορθόδοξης και μη Ελληνικής; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την εμμονή τής υποταγής στους ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας αντί τής συνάψεως ελληνικών συμφερόντων συμμαχιών;

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάς δεν έχει απολύτως τίποτα να πάθει εάν στραφεί στις δικές της δυνάμεις, τούς δικούς της πλέριους πόρους και φυσικά εφόσον κινηθεί με Πίστη στα Πεπρωμένα της. Απέναντι στο Πεδίο της Οικονομικής και Γεωπολιτικής Σύγκρουσης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διαλέξει την Ελλάδα που αποτελεί τον Ηγέτη τού Άξονα Ελευθέρων και Ορθοδόξων Εθνών κι όχι το ψευτορωμέϊκο της νεοταξικής τυραννίας.

Οι δικοί μας σύμμαχοι είναι εκείνοι που μοιράζονται την Ορθή Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα που εκφράζει ελέω Θεού ο Ανίκητος Ελληνισμός μας. Η δική μας Μεγάλη και Φυσική Ελλάς έχει πρωτεύουσα την Αγία Κωνσταντινούπολη. Οι δικές μας ζώνες θαλάσσιας κυριαρχίας κηρύσσονται άμεσα και χαράσσουν νέα ελληνική κυριαρχία. Η δική μας Ελλάς βλέπει στα μάτια τον εχθρό για να φέρει με τις ιερές λόγχες τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη πάνω από τα ερείπια των πρώην δυνατών στην Αγία Ρωμανία Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η χαμηλή τιμή του «μαύρου χρυσού» ακυρώνει συμφωνίες δισεκατομμυρίων


h-xamhlh-timh-toy-mayroy-xrysoy-akyrwnei-symfwnies-disekatommyriwn
Γράφει ο Αλέξανδρος Δαλέκος - Με τις συνθήκες στη διεθνή αγορά πετρελαίου να προσιδιάζουν πλέον με εκείνες της δεκαετίας του 1980, όταν η τιμή του «μαύρου χρυσού» είχε βυθιστεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, οι κολοσσοί της βιομηχανίας των υδρογονανθράκων υποχρεώνονται πλέον να ακυρώσουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων δολαρίων στις οποίες είχαν προχωρήσει για projects στην αγορά πετρελαίου και πετροχημικών

Βερολίνο και ΕΕ προετοιμάζονται για διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους!


του Μιχάλη Ψύλου - Την… ορμή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ζήλεψαν οι Ισπανοί Σοσιαλιστές και τρέχουν πανικόβλητοι να καρπωθούν κάτι από την αύρα της ελληνικής αριστεράς. Ειδική εκδήλωση για το θέμα του ελληνικού χρέους πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες στη Μαδρίτη, το Ισπανικό …Σοσιαλιστικό κόμμα. Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Πέδρο Σάντσεθ παρουσίασε μάλιστα ενα σχέδιο 10 σημείων για τη διευκόλυνση της πληρωμής του ελληνικού δημόσιου χρέους, καλώντας ταυτόχρονα το Βερολίνο να σταματήσει τις παρεμβάσεις στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, το σχέδιο Σάντσεθ προβλέπει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους,μείωση των επιτοκίων και την υιοθέτηση του ευρωομόλογου από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Ο ισπανός σοσιαλιστής ηγέτης δήλωσε μάλιστα ότι συζήτησε ήδη το σχέδιό του για την Ελλάδα με τους σοσιαλιστές ομολόγους στη Γαλλίας και την Πορτογαλίας,αλλά και με τους ηγέτες του Βρετανικού Εργατικού κόμματος. Αυτή την εβδομάδα επρόκειτο επίσης να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συζητήσει το σχέδιό του για το ελληνικό χρέος με την αμερικανική ηγεσία.

Που ήσουνα μεγαλοαπατεώνα κύριε Σόιμπλε το 2009;;;


Σύσταση έκανε ο κύριος Σόιμπλε στους πολιτικούς αρχηγούς, ωστε να μην τάζουν πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν.Δηλαδη να μην τάζουν τι άθλιε φυρερίσκε; Να μην πανε τον μισθό απο τα 450 στα 700 ευρώ; Δηλαδή, την ωρα που οι γερμανοι γλεντάνε απο την καινουρια ληστεία της Ελλαδας, θεωρούν και έγκλημα να ανεβεί ο μισθός στα 700 ευρω;
Και αφού ειναι έγκλημα, που ήσασταν κύριε Σόιμπλε εσείς και οι όμοιοι σας, όταν ο Παπανδρεου υποσχόταν πως θα «εξαφάνιζε» την γενιά των 700 ευρω του κακού Καραμανλή; Που ήσασταν όταν έλεγε πως «λεφτα υπάρχουν» και τίναζε το έλλειμμα στον αέρα;


Εκει είμασταν και παλι. Αλλά τότε ο σκοπός σας ηταν να εξαφανιστεί ο «κακός Καραμανλης» για να σας δώσει ο αχυρανθρωπος τσάμπα τον ΟΤΕ, τους φόρους της Χόχτιφ στα Σπατα, αλλά κυρίως, για να ξεφορτώσετε τα χρεη και τα ομολογα των γερμανικων τραπεζών στην Ελλάδα. Τα καταφέρατε και τωρα κουνάτε το δάχτυλο. Συνεργοί του Παπανδρεου στην Εθνοκτονία…


olympia

Eπεισόδιο στα Ιμια με ισραηλινή εμπλοκή - Πώς ένα σκάφος της ΕΛΛ.ΑΚΤ. κυνήγησε ένα τουρκικό σκάφος διπλάσιου εκτοπίσματος και οπλισμού


Σοβαρό επεισόδιο το οποίο περιέργως δεν ανακοινώθηκε ούτε από το ΓΕΕΘΑ, ούτε από την Ακτοφυλακή σημειώθηκε στα Ιμια αναφέρουν πηγές του defencenet.gr από την Διοίκηση Εθνοφυλακής Δωδεκανήσου.
Μάλιστα στο επεισόδιο ενεπλάκη (εκουσίως ή ακουσίως;) και ένα ισραηλινό πλοίο το οποίο βρέθηκε κατά ένα περίεργο τρόπο στην περιοχή.
Οι πηγές αναφέρουν ότι τουρκικά αλιευτικά επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα Ιμια, έχοντας ήδη παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 4 ύποπτοι ως τζιχαντιστές


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 4 ύποπτοι ως τζιχαντιστές: Ο ένας φέρεται να είναι ο εγκέφαλος πίσω από τις επιθέσεις που σχεδιάζονταν στο Βέλγιο
Τέσσερα άτομα καταγωγής από χώρες του αραβικού τόξου, που θεωρείται πιθανόν να είναι τζιχαντιστές και ο ένας εξετάζεται αν είναι ο «εγκέφαλος» της ομάδας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο, προσήχθησαν το απόγευμα στην ΓΑΔΑ, από το Παγκράτι και άλλες περιοχές της Αθήνας.

CIA και FBI καλύπτουν τους τζιχαντιστές στην Αθήνα; Πρίν δύο μήνες διαβεβαίωσαν τον Υπουργό μας οτι δεν υπάρχουν τζιχαντιστές και σήμερα συνελήφθη ο εγκέφαλος του Βελγίου;


Τι συζήτησε ο Β. Κικίλιας με τους διευθυντές της CIA και του FBI
Θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  Β. Κικίλια στην Ουάσιγκτον με τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αλλά και τους διευθυντές της CIA και του FBI.

Ελληνορωσικό Επιμελητήριο: «Χώρα-κλειδί» η Ελλάδα για το ρωσικό φυσικό αέριο


Να υποστηρίξει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στην Ελλάδα την απόφαση της Μόσχας να διαφοροποιήσει τους «δρόμους» μεταφοράς του ρωσικού φυσικού αερίου, και αντί της Ουκρανίας, να το μεταφέρει μέσω της Τουρκίας, τονίζει το μέλος της Διοίκησης του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Δημήτρης Βελάνης, ο οποίος, μιλώντας στο Sputnik News, υπογραμμίζει ότι από αυτές τις ποσότητες αερίου, ένα σημαντικό μέρος πρέπει να προωθηθεί στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας. 

ΙΜΙΑ 15/1/2015… Έντονες στιγμές στα Ίμια… Φωτογραφίες


ΙΜΙΑ 15/1/2015… Έντονες στιγμές στα Ίμια… (Φωτογραφίες)
Ψαράδες που πιστεύεται πως ήταν Έλληνες και ψάρευαν στις ακτές των βραχονησίδων Ίμια στα ανοιχτά του Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ, έκαναν χρήση εκρηκτικών. Οι Έλληνες ψαράδες έμειναν για κάποιο διάστημα στην περιοχή και μετά αποχώρησαν στα χωρικά τους ύδατα.

Χριστοδουλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): «Θα ζητήσουμε ψήφο ανοχής»


Τηνπρόθεση του ΣΥΡΙΖΑνα ζητήσει ψήφο ανοχής σε περίπτωση που δεν συγκεντρώσει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κυρία Τάνια Χριστοδουλοπούλου. 
Μιλώντας στο «Δελτίο Παρέμβασης» με την Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό η κυρία Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε ότι σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν οι 151 βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης τότε θα ζητηθεί ψήφος ανοχής.
«Αυτό πρόκειται να γίνει σε περίπτωση που μας λείπουν ένας ή δύο βουλευτές και όχι εάν έχουμε 130. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ομηρία», συμπλήρωσε. 
ereportaz.gr

Α. Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη

Για σχέδιο «αφανισμού» της μεσαίας τάξης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Αντ.Σαμαράς σε συνέντευξή του στα Νέα Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον βρίσκεται στη νέα Βουλή.

Παράλληλα, προεξοφλεί ότι, εάν η ΝΔ επικρατήσει στις εκλογές, έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα επιτευχθεί συμφωνία για το τέλος του Μνημονίου και τη γραμμή προληπτικής στήριξης της χώρας.

Όσον αφορά σε μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος, ο πρωθυπουργός δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος, υποστηρίζοντας ότι «θα μπερδέψει τα πράγματα για την Ελλάδα».

Τέλος, απορρίπτει εκ νέου κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι «βυθίζεται σε ένα βούρκο αλαζονείας και μικρομεγαλισμού».

Εγκαινιάστηκε το ογκολογικό κέντρο ημερήσιας νοσηλείας «Ν. Κούρκουλος»


Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Η δομή ειναι δωρεά της Μαριάννας Ι. Λάτση, στη μνήμη του συζύγου της Νίκου Κούρκουλου, που απεβίωσε το 2007 μετά από εξαετή μάχη με τον καρκίνο.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες 22χρονης που καταζητείται για την υπόθεση Ξηρού

Στη δημοσιότητα έδωσε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από εισαγγελική διάταξη, στοιχεία και φωτογραφίες της 22χρονης Αγγελικής, που καταζητείται στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι Αρχές έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του αλλοδαπού που συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός του Χρ.Ξηρού.

Στις φωτογραφίες η 22χρονη απεικονίζεται σε Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου του 2015.

Τσοχατζόπουλος και γνωστός δικηγόρος στους κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

Δύο πολύ γνωστά ονόματα, ενός δικηγόρου και του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι μεταξύ των 37 κατηγορούμενων για εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ο δικηγόρος κατηγορείται για χρηματισμό σωφρονιστικού υπαλλήλου όπως επίσης γυναίκα δικηγόρος η οποία αποτελούσε συνήγορο ενός εκ των εγκεφάλων της συμμορίας.

«Δεν θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και…» – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Γέροντος Παϊσίου!


Παναγούδα, Ιούνιος 1990
Καθώς ο π. Παΐσιος μιλούσε απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκόμενους, προσφώνησε κάποιον με τ” όνομά του, λέγοντας:
«Γιώργο, παιδί μου, έλα “δώ!»
Ο περί ου ο λόγος Γιώργος, επίσης λοχαγός και συνάδελφος του φίλου μου, δεν απάντησε καν, υποθέτοντας ότι ο Γέροντας απευθυνόταν σε κάποιον άλλο.
Τότε, ο π. Παΐσιος επανέλαβε, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Εσένα, λέω, κύριε λοχαγέ, έλα “δώ», αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς οι δύο λοχαγοί επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Παναγούδα (και, επιπλέον, φορούσαν πολιτικά, μην έχοντας κάποιο διακριτικό της ιδιότητάς τους).
Ο Γιώργος, λοιπόν, πλησίασε διστακτικά τον π. Παΐσιο, του φίλησε το χέρι και στάθηκε δίπλα του, οπότε ο π. Παΐσιος ξεκίνησε αμέσως να συζητά μαζί του:
«Πώς είναι ο στρατός μας, Γιώργο;»
«Πιστεύω πως είναι καλά, πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.
«Δεν είναι καλά ο στρατός μας, Γιώργο, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί αξιωματικοί και, κυρίως, στρατηγοί, και για αυτό στέκεται ακόμη ο στρατός μας», σχολίασε ο π. Παΐσιος.
Κι αμέσως συνέχισε: «Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;»
«Δεν ξέρω πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.
«Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος!
Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, τις χαμένες Πατρίδες…
Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα εξαμίλια.»
Τότε, ο λοχαγός Γιώργος, που θυμήθηκε το χωριό Εξαμίλια της Κορινθίας, ρώτησε τον Γέροντα:
«Δηλαδή, από την Κόρινθο θ” αρχίσει ο πόλεμος, πάτερ;»
«Όχι, Γιώργο, ο πόλεμος δε θ” αρχίσει από την Κόρινθο, αλλά από τα 6 μίλια της θάλασσας, τα οποία ζητάνε οι τούρκοι. Ενώ εμείς (οι Έλληνες δηλαδή) ζητάμε τα 12 μίλια, τα οποία είναι και κατοχυρωμένα.»
Και συνέχισε: «Θα γίνει μεγάλος πόλεμος, και την Ελλάδα θα τη βοηθήσει η ξανθή φυλή…» (εννοώντας, προφανώς, τους Ρώσους).
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Β” τόμος, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
πηγή

Πικρό καφέ πίνουν οι απλήρωτοι τευτλοκαλλιεργητές


Πικρό καφέ πίνουν οι απλήρωτοι τευτλοκαλλιεργητές
της Άννης Καρολίδου
Ακόμη χειρότερο προβλέπεται ότι θα είναι το 2015 για χιλιάδες αγροτών, τευτλοκαλλιεργητών, οι οποίοι τη φετινή χρονιά κι αφού «μπήκαν μέσα» από ΕΒΖ και υπουργείο Γεωργίας στην τελευταία καμπάνια, θα στραφούν αναγκαστικά σε άλλες καλλιέργειες.

Ένα μετεκλογικό φανταστικό αλλά όχι απίθανο σενάριο…


τα-δύο-σενάρια-που-δείχνουν-εκλογές-τον-Οκτώβριο
Εξετάζοντας τα πιθανά εκλογικά αποτελέσματα προκύπτουν κάποια περίεργα συμπεράσματα. Υπάρχει φυσικά, αν και είναι δύσκολο, η περίπτωση αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η εξέλιξη δίνει κυβερνητική λύση, εξακολουθεί όμως να είναι λύση χωρίς την αναγκαία δημοκρατική νομιμοποίηση γιατί η πιθανή αυτοδυναμία θα προκύψει με εκλογικό ποσοστό πολύ κάτω του 50% +1.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν γυναίκα την ώρα που γεννούσε (φωτογραφίες) πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b6%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bd.html#ixzz3P4T4pqFb


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν γυναίκα την ώρα που γεννούσε (φωτογραφίες)
Οι ισλαμιστές δολοφόνοι της Μπόκο Χαράμ σκότωσαν μία γυναίκα την ώρα που γεννούσε, όπως καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία, ενώ δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την πόλη Μπάγκα και την Ντορόν Μπάγκα, που βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων, αποκαλύπτουν την κλίμακα της επίθεσης.

Αρχαιοελληνικό τραπέζι. ΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ πρωί -μεσημέρι- βράδυ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ…! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%84%cf%81%cf%89%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%80%cf%81.html#ixzz3P4RuZCxL


Τί πιο χαριτωμένη εγώ ζωή δεν ξέρω κι’ άλλη, παρ’ όταν όλος ο λαός τριγύρω αναγαλλιάζη, και στα παλάτια οι σύδειπνοι αράδα καθισμένοι ακούνε τον τραγουδιστή, με τα τραπέζια ομπρός τους, γεμάτα κρέας και ψωμί, κι ο κεραστής σαν παίρνη απ’ το κροντήρι το κρασί και χύνη στα ποτήρια. Στον κόσμο τ’ ομορφότερο λογιάζω αυτό πως είναι.
Ομήρου Οδύσσεια (Μετάφραση Αργ. Εφταλιώτη)
«Αρχή και ρίζα παντός αγαθού η της γαστρός ηδονή» (Επίκουρος 341-270 π.Χ.)
Τίποτα σε σχέση με τη διατροφή και το τελετουργικό της στην αρχαία Ελλάδα δεν είναι τυχαίο, όλα έκρυβαν μια λογική αιτία, μια μικρή σοφία…

Το φαγητό δεν ήταν μια γρήγορη στιγμή μέσα στην ημέρα, μια υποχρέωση, αλλά τμήμα του ίδιου του πολιτισμού με όλες τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει αυτό.
Ήταν τμήμα της θρησκείας, της λατρείας, της επικοινωνίας, της φιλοσοφίας, της ιατρικής, της θεραπείας και άλλων εκφάνσεων της ανθρώπινης συνείδησης, ακόμα και αυτού του ίδιου του ανθρώπινου πνεύματος.

Α.Τσίπρας στην διαδικτυακή συνέντευξή του: "Θα καταργήσω τα κέντρα κράτησης λάθρο και θα δώσω υπηκοότητα στα παιδιά τους"…


Απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων που του έθεσαν οι πολίτες μέσω ιστοδελιδας έδωσε απόψε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
Για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Αλέξης Τσίπρας ήταν άκρως ανησυχητικός ως προς την μεταχείριση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης. Δήλωσε πως πιστεύει στην ευρωπαϊκή συνευθύνη για την επίλυση του μεταναστευτικού ζήτησε την αναθεώρηση της συνθήκης «Δουβλίνο 2», την κατάργηση των κέντρων κράτησης και τη δημιουργία «κέντρων ανθρώπινης φιλοξενίας», ενώ τάχθηκε υπέρ του αμερικανικού συστήματος να δίνεται δηλαδή η ιθαγένεια στα παιδιά που γεννιούνται στη χώρα μας.

Η ένωση δημοσιογράφων ζητά την απελευθέρωση φυλακισμένου Σκοπιανού δημοσιογράφου

selmani-skopianos

«Η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τον δημοσιογράφο Τόμισλαβ Κεζαρόφσκι είναι άδικη, διότι το δικαστήριο αντί να αποδώσει δικαιοσύνη και αποφυλάκιση του αθώου δημοσιογράφου, αποφάσισε να προβεί σε μείωση μόνο της ποινής του, λόγω πολιτικών υπολογισμών. Η απόφαση δεν έχει μόνο στόχο κατά ενός δημοσιογράφου, αλλά στρέφεται κατά της ελευθερίας των δημοσιογράφων» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης των Δημοσιογράφων των Σκοπίων, Νάσερ Σελμάνι.

Μια είδηση που θάφτηκε! «Το ΧΡΟΝΙΚΟ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!»

ellada

Ένα τεράστιο ψέμα υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε με κατανυκτική ευλάβεια απ’ όλους ανεξαίρετα τους Έλληνες πρωθυπουργούς και τα μέλη των κυβερνήσεων τους από την 16η Ιανουαρίου 1996 και μετά. Η παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από την πρωθυπουργία σήμανε την απαρχή της νέας προδοσίας κατά του Ελληνικού λαού, που αίφνης και χωρίς να ερωτηθεί από κανένα, είδε να χάνει όλα τα δικαιώματά του έναντι της Γερμανίας που είχε αποκτήσει νόμιμα δια της συνθήκης των Παρισίων του 1946 ως αντίβαρο της ναζιστικής βαρβαρότητας την οποία υπέστη την περίοδο του 1940-44.
Ο πολιτικός ή το κόμμα, μηδενός εξαιρουμένου, που ακούστηκε στα τελευταία 14 χρόνια να δηλώνει ότι θα «διεκδικήσει» την αποπληρωμή των Γερμανικών οφειλών, δεν ήταν μόνο, εν γνώση του, ψεύτης αλλά και συνεργός στην γενική προσπάθειά του «συστήματος», να αποσιωπηθεί, πάση θυσία, η ύπαρξη μυστικής συμφωνίας από τα μέσα του 2000 μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδος και της Γερμανίας.

Στις 5 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη της Energa – Hellas Power για την μεγάλη κομπίνα που ξεπερνά τα 250 εκ. ευρώ!!

energa1

Την πρόθεση τους να… επιστρέψουν σε Δημόσιο και Δήμους περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι «μπλοκαρισμένα» σε εταιρικούς λογαριασμούς από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος δήλωσαν, σήμερα, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Energa – Hellas Power ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στην διακοπή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 5 Φεβρουαρίου οπότε θα καθίσουν και πάλι στο εδώλιο κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, λαθρεμπορία σε βαθμό κακουργήματος και ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνολικά 19 άτομα μεταξύ των οποίων οι νόμιμοι εκπρόσωποι των δυο εταιρειών Αριστείδης και Αχιλλέας Φλώρος, Βασίλης Μηλιώνης, Στέφανος Σιαφάκας και Νίκος Δεκόλης.

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ... ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ...!!!


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ". ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: 

Ήταν ζήτημα χρόνου η ισλαμική λαίλαπα να φτάσει και στην χώρα μας καθώς πριν από λίγο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα αραβικής καταγωγής συσχετιζόμενα με τον σχεδιασμό ένοπλης επίθεσης στο Βέλγιο που οδήγησε και στην επιχείρηση με δύο νεκρούς της βελγικής αστυνομίας στην πόλη Βερβιέ πριν από δύο ημέρες.

Πιστεύεται ότι μέσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο "εγκέφαλος" του πυρήνα που διαλύθηκε την Πέμπτη στο Βέλγιο.

Η μεγάλη “ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ” για την χρεοκοπία στην Ελλάδα το 2015!!

ellada-xreokopia

Το 1985 η ελληνική οικονομία ύστερα από μία τετραετία πλούσιων παροχών… είχε φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Τα αλλεπάλληλα δάνεια που είχε συνάψει η τότε κυβέρνηση, είχαν ανεβάσει σε πρωτόγνωρα για την εποχή εκείνη ύψη το εξωτερικό χρέος, και πολλοί είχαν αρχίσει να μιλούν για πτώχευση. Υπερβολικό; Ίσως.
Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν λόγω της υψηλής δανειοδότησης, η χώρα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει θέμα πτώχευσης μετά από 30 χρόνια.
«Δεν ξέρω. Εγώ, άλλωστε, δεν θα ζω τότε», ήταν η απάντηση του.
Και όλοι γέλασαν.
Αν μετράω καλά, η 30ετία για την πτώχευση συμπληρώνεται το 2015!

apodytiriakias.gr

ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΑΝ Ο ΜΟΥΡΛΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ! (ΦΩΤΟ)

tz3


Και πλέον επίσημα…δια στόματος Πρωθυπουργού! Στο “Makeleio.gr” τους είχαμε ξεμπροστιάσει από την πρώτη ώρα που διέρρευσαν οι πληροφορίες για το κόμμα του Γιωργάκη.
Δείτε τι δήλωσε ο πολιτικά προδότης Σαμαράς:
«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη» τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του σε καθεστωτική εφημερίδα και δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος, εκτιμώντας ότι θα «μπερδέψει τα πράγματα για την Ελλάδα».

Παρουσιάζονται σήμερα στον ανακριτή οι δυο συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού

XIROS

Στον  στον εφέτη ειδικό ανακριτή,… αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, θα παρουσιαστούν σήμερα για να δώσουν εξηγήσεις οι δύο κατηγορούμενοι ως συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Παρασκευή, ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός και ο 27χρονος αλλοδαπός ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, καθώς δήλωσαν ανέτοιμοι.
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για τα κακουργήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, της κατασκευής προμήθειας και κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών, της διακεκριμένης οπλοκατοχής πολεμικών όπλων και πυρομαχικών, της πλαστογραφίας και της υπόθαλψης εγκληματία.
Ο απότακτος αστυνομικός ζήτησε βεβαίωση από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να αποδείξει πως δεν κρατήθηκε ποτέ στην ίδια πτέρυγα με τον Χριστόδουλο Ξηρό ή με κρατούμενους της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος Αλβανός υπήκοος αποδέχεται μόνο την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, υποστηρίζοντας ότι γνώρισε τον αρχιτρομοκράτη στη φυλακή και, όταν εκείνος δραπέτευσε, νοίκιασε εκ μέρους του το διαμέρισμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...