Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - Ο ΗΓΗΤΩΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 23-1-2015.

Η ύπαρξη ενός ηγέτη απλοϊκού προς τούς ανθρώπους του, πιστού στις παραδόσεις, φιλόδοξου στους σκοπούς του και ευφυή στην εφαρμογή τού στρατηγικού σχεδίου αποτελεί την θεμελιώδη βάση τής πορείας τού Ελληνισμού. Ο Ηγήτωρ τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και τού Ελληνικού Έθνους ταυτίζονται μέσα στο πολίτευμα τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Βασικό δόγμα είναι η ταύτιση εξουσίας, έθνους και λαού. Ένα Ελληνικό Έθνος, Ένας Ελληνικός Λαός, Μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.

Ισχύς τού Κινήματος είναι η Αγάπη τού Θεού και τού Λαού. Η Φυλή είναι η μήτρα και η πνευματική τροφός τού Αρχηγού. Ο Αρχηγός αποτελεί γέννημα και ενοποιός δύναμη τής Εθνικής και Λαϊκής Κοινότητος, συνεχιστής τής Ιστορίας και συγγραφέας νέων χρυσών σελίδων στην Βίβλο τής Φυλής.

Η Πίστη είναι η διττή φιλοσοφική βάση τής πολιτικής του, Πίστη η οποία ξεκινά από τον Θεό Πατέρα και φτάνει έως το Αίμα των Ηρώων. Δεν αλλοιώνεται παρά μονάχα χαλυβδώνεται και εξαπλώνεται. Ο Ηγήτωρ σκύβει το κεφάλι από ευλάβεια μονάχα μπροστά στο Θεό παίρνοντας ευλογία και δίνοντας όρκο τηρήσεως και υπερασπίσεως των ιερών κανόνων σε απόλυτη συνάρτηση με τον Φυλετικό Νόμο. Και Φυλετικός Νόμος είναι ο Ακατάλυτος Όρκος στο Αίμα των Ηρώων Πολεμιστών τού Ελληνισμού πως ο Πολιτισμός και ο Εδαφικός Παράγοντας είναι καμωμένα να αυξάνουν και να πλαταίνουν δίνοντας ισχύ στον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Ο όρκος τής πίστης των Φρουρών τού Έθνους άρχεται από τον Ηγήτορα προς το Θεό και τούς Ήρωες. Ο όρκος πίστης επεκτείνεται από τα μέλη τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος προς τον Ηγήτορα. Εν συνεχεία ο ίδιος όρκος είναι ζήτημα κατακτήσεως τής αφοσιώσεως από τον ελληνικό λαό προς τον Αρχηγό. Ένα γνήσιο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει στόχο να καταλάβει την εξουσία τού Εθνικού Κράτους αυτοτελώς και σε όφελος τού δικού του και μόνον λαού. Λειτουργεί με γνώμονα την Ιδεολογία και την Πολιτική του Ταυτότητα δίχως συναλλαγές και συνεταίρους ξένων ιδεοληψιών. Το Κίνημα έχει αποκλειστική του αποστολή την ευημερία των Ελλήνων, την παραγωγή συλλογικού έργου και την Υπεροχή τού Έθνους. Εγγυητής τής ευημερίας, τής δημιουργικότητας και τής Ελληνικής Υπεροχής είναι ο Ηγήτωρ, κερδίζοντας την πίστη συναγωνιστών και λαού.

Το Ελληνικό Έθνος και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι οργανισμοί αρχηγοκεντρικοί και συλλογικοί ταυτόχρονα. Ισχύει η Αρχή του Ενός που χαράσσει αρχές, κανόνες, δομή, στόχους και μηχανισμό επιτεύξεως τής κινηματικής αποστολής. Ο μηχανισμός επιτεύξεως τής αποστολής αποτελεί την οδό που θα ακολουθηθεί σε μια πορεία αταλάντευτη προς τον ελληνικό λαό και επί ωφελεία τού ελληνικού λαού, αλλά και την έκφραση τού συμβουλευτικού ρόλου των επιτελών τού Αρχηγού σε μια κάθετη δομή έως την λαϊκή βάση τού Κινήματος. Δίπλα στον Ηγήτορα βρίσκονται οι Πρωτεργάτες και οι Άριστοι στις Ικανότητες, το Ήθος και την Ιδεολογική Κατάρτιση. Η Ιεραρχία μαζί με την Πειθαρχία αποτελούν την αταλάντευτη έκφραση τής Ενότητας και τής Εργατικότητας στον λαό μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις συναφείς οργανωτικές δομές.

Η μεγαλύτερη ωστόσο αποστολή μέσα από την στράτευση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η στράτευση στο ελληνικό έθνος. Η ταύτιση σκέψεων και ενεργειών τής Εθνικής Πολιτείας και των Ελλήνων Πολιτών. Είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, η σύμπνοια, η φυλετική συνοχή, η πλήρης αφοσίωση στα πλαίσια τής συλλογικής φιλοδοξίας, η πίστη στους προγόνους που γεννάει την ορμή των συγχρόνων Ελλήνων για νέες νίκες και νέες δόξες. Υπεράνω τού Κινήματος βρίσκεται το Ελληνικό Έθνος και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα λειτουργεί μονάχα χάριν και προς υπηρεσία τής Ελληνικής Φυλής. Επάνω και πέρα από τον Αρχηγό και τα μέλη Υπέρτατος Αρχηγός είναι η Ελληνική Φυλή. Εκείνη είναι ο Εντολέας και εμείς οι Εντολοδόχοι, εκείνη είναι ο Στρατηγός και εμείς οι Στρατιώτες, εκείνη είναι ο Εργοδότης και εμείς οι Εργάτες.

Η πολιτική είναι σαφέστατα μοναχική άθληση για τον Εθνικιστή Ηγήτορα και τον Στρατιώτη τού Έθνους, είναι μια ασκητική εργασία, ένας εγκόσμιος μοναστικός βίος. Φαίνεται απόμακρος χωρίς να ισχύει αυτό. Είναι το βάρος της ευθύνης απέναντι στην Λαϊκή Κοινότητα και η απόφαση τού Αρχηγού να εφαρμόσει την ευθυκρισία και να επιλέξει το πλέον αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό, τούς Πιστούς τής Ελληνικής Ιδέας. Διότι αυτό ακριβώς είναι ο Εθνικοκοινωνισμός, είναι ο πολιτικός χάρτης τής Κοσμοθεωρίας και της Βιοθεωρίας τού Έλληνα, η Φυλετική του Ψυχή, ο ανήσυχος χαρακτήρας και ο διττός θρίαμβος τής ωραιότητος τού ήθους και τής πολεμικής αρετής ενάντια στην πολυφυλετική και την αντίθεη υποταγή στην ασχήμια τής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Ο ελληνικός λαός έχει συναίσθηση τής πολεμικής που υφίσταται από τούς νεοταξικούς ιέρακες. Έχει αντιληφθεί τον σκοτεινό και βρώμικο πόλεμο που δέχεται από τον πολυκομματικό εσμό τής αστικής δημοκρατίας και κάποιους εμπόρους τού πατριωτισμού που μεταπηδούν με ευκολία από τον εθνικισμό ή επιχειρούν να τον φέρουν στα μέτρα τους. Βαρίδια τού Ελληνισμού και οι δύο έχιδνες.

Σκοπός τού Ηγήτορα τού Έθνους είναι να εφαρμόσει αποκλειστικά δικό του πολιτικό πρόγραμμα, να χτίσει το κράτος ως στρατηγείο ανυψώσεως τού Ελληνικού Έθνους εντός και εκτός των συνόρων, να στηριχθεί στις ρίζες τής Φυλής και να φτιάξει τον Ελληνισμό αυτάρκη στο εσωτερικό και Υπερδύναμη Πνεύματος, Πολιτικής Επιρροής και Στρατιωτικής Ισχύος στον διεθνή περίγυρο. Μονάχα οι Εγγενείς Φυλετικές Δυνάμεις που ενστερνίζονται απόλυτα το Ελληνικό Ιδεώδες χωρούν στην Φυσική Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κινείται σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σαν σήμερα το 1943 χάνει την ζωή του ο "νικητής της Πίνδου" Κ.Δαβάκης


Ο Κωνσταντίνος Δαβάκης (1897 – Ιανουάριος 1943) ήταν Έλληνας στρατιωτικός, συνταγματάρχης πεζικού και ήρωας του..
ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Γεννήθηκε στα Κεχριάνικα Λακωνίας το 1897 και πέθανε στην Αδριατική θάλασσα τον Ιανουάριο του 1943.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΝΎΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

d84747a096ac410a359bef5b04ba01a5

Tην Κυριακή τους μαυρίζουμε…
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α’ΜΝΗΜΟΝΙΟ
16540reich_eu
 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4

Γεμίζει με ατσάλι το Αιγαίο!


gemizei-me-atsali-to-aigaioΔύο ολοκαίνουργια υποβρύχια με τεράστιες επιχειρησιακές δυνατότητες είναι έτοιμα σχεδόν να ενταχθούν στο στόλο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που υπερασπίζεται νύχτα μέρα το Αιγαίο. Πρόκειται για το «ΠΙΠΙΝΟΣ» τύπου 214 που θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίο υποβρύχιο στην κατηγορία των συμβατών μετά τα πυρηνικά  και το «ΩΚΕΑΝΟΣ» που είναι εκσυγχρονισμένο και φέρει το σύστημα της αναερόβιας πρόωσης που του δίνει μεγάλη αυτονομία να παραμένει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ «ΕΙΔΙΚΗ» ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Φωτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Πολλά ερωτήματα γεννά η είδηση που έρχεται από την Τουρκία ότι είναι ήδη έτοιμη η νέα «πανίσχυρη» ομάδα επέμβασης και διάσωσης σε περιπτώσεις πολεμικών επιχειρήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Reuters: Η τρόικα έστειλε την Ελλάδα σε εκλογές


troika
Καταρρίπτει το δίκτυο Reuters τις κυβερνητικές «κορώνες» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε την χώρα σε εκλογές. Στην ουσία αυτό που λέει το Reuters είναι ότι η τρόικα έστειλε τη χώρα στις κάλπες, αδειάζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά. Όπως λέει το δημοσίευμα, εκεί που τελείωσαν όλα και το ρολόι άρχισε να μετρά αντίστροφα δείχνοντας κάλπες, ήταν οι συνομιλίες της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι. Το αδιέξοδο σε αυτές ακριβώς τις συνομιλίες αναζωπύρωσε την πολιτική αβεβαιότητα και οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Οι νταβατζηδες θεωρούν «ευεργετικούς» τους εκβιασμούς του μισέλληνα Σόιμπλε, αλλά «ανάρμοστη» την στήριξη της Λεπέν!


Η νέα παρέμβαση του μισέλληνα εκβιαστή Σόιμπλε, του απατεώνα που συνηγόρησε στην μεταφορά του Ελληνικου επαχθούς χρέους απο τα τραπεζικά ιδρύματα στους λαούς της Ευρώπης, που δήλωσε οτι η Τρόικα δεν θα φυγει ποτέ από την Ελλάδα, βαπτίζεται ως «βαρύγδουπη και σημαίνουσα». Ενώ η παρέμβαση της Μαρίν Λεπέν, που μόνον φιλελληνικές δηλώσεις έχει να επιδείξει διαχρονικά, χαρακτηρίζεται «ανάρμοστη»! Το πρόσχημα; Ότι η Λεπέν ειναι «ακροδεξιά»! Ενώ προφανώς οι κομμουνιστοφάγοι κυβερνητικοί βουλευτές ειναι «προοδευτικοί» και «ώριμοι».


Και όλα αυτά, από μια εφημεριδα που χαρακτήρισε «μαχητή» ένα κτήνος που δολοφόνησε τρία βρέφη και εναν Ραββίνο έξω απο σχολείο στην Τουλούζη! Μετά όμως, έσπευσαν να δηλώνουν πως ειναι και αυτοι «Σαρλί».
Όχι, δεν ειναι καν Σαχλοί. Είναι επικίνδυνοι. Διότι η Ελλάδα έχει ανάγκη διεθνείς συμμαχίες με ηγέτες που θα στηρίξουν τα δίκαια της πέραν από ιδεοληψίες.
Ειδ’ άλλως σε λίγο θα καταδικάζουμε τους προγόνους μας, επειδή πολέμησαν στο πλευρό του Στάλιν, απέναντι στους Γερμανούς. Όχι όλοι βέβαια, κάποιοι έβλεπαν τα καροτσάκια με τα χιλιάδες πτώματα Ελλήνων στην κατοχή, αλλά υποστήριζαν οτι «οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας». Τρομερές οι συγκρίσεις με το σήμερα.


olympia

Η Τουρκία προκαλεί… “Κι εμείς σιωπή”!


Η Τουρκία προκαλεί… “Κι εμείς σιωπή”!
Με την Κύπρο και την Ελλάδα να αντιμετωπίζουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, νέα NAVTEX (ναυτική αγγελία) στην κυπριακή ΑΟΖ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από την ολοκλήρωση των επαφών του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Την απόφαση για τη νέα NAVTEX που έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Απριλίου, πήρε το τουρκοκυπριακό καθεστώς, και η Τουρκία ανταποκρίθηκε στο αίτημα ως «μητέρα πατρίδα» και εγγυήτρια δύναμη, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών. Είναι καθήκον της Τουρκίας, είπε, να προστατεύσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.

Oι Έλληνες κάνουν εκλογές και οι Τούρκοι κατεβάζουν πλατφόρμα στην κυπριακή ΑΟΖ


Ο Ολγκούν απειλεί με κάθοδο τουρκικής πλατφόρμας στην ΑΟΖ - Χαρακτηρίζει «κίνηση συνεργασίας» τις έρευνες του «Μπαρμπαρός».
Λευκωσία: Με πρόφαση την NAVTEX η ε/κ πλευρά εγκατάλειψε το τραπέζι των συνομιλιών και εάν η συμπεριφορά αυτή συνεχιστεί στην ημερήσια διάταξη θα τεθεί η έλευση πλατφόρμας για την διενέργεια εξορύξεων, δήλωσε στην τ/κ εφημερίδα «Χαβαντίς» ο Τ/κ διαπραγματευτής, Εργκιούν Ολγκούν, θεωρώντας την παραμονή αυτή τη στιγμή του «Μπαρμπαρός» στο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου ως «ακόμη μια ευκαιρία».

ΙΤΑΛΙΑ: Μετανάστες καταστρέφουν άγαλμα της Παναγίας και ουρούν πάνω του > Καθολική εκκλησία: «Μεμονωμένο περιστατικό, μην τροφοδοτήσουμε την καχυποψία»


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου. Ένας άντρας γονατίζει να προσευχηθεί μπροστά στο άγαλμα της Παναγίας, με τη φωτογραφία ενός αγαπημένου του προσώπου στο χέρι, στο μικρό καθολικό εκκλησάκι του Αποστόλου Βαρνάβα στην Περούτζια της Ιταλίας. Ξαφνικά, δέχεται επίθεση από πέντε "μετανάστες".

Εμετός Θεοδωράκη! Δεν δίνουμε μισθούς γιατί θα αγοράσετε φαγητό! (βιντεο) #potami @ToPotami


Jungle-Report-Το-Ποτάμι-Θεοδωράκης-Mega-Μπόμπολας-Ψυχάρης
netakias
Το αποκορύφωμα του Νεοφιλελέ φασισμού είναι ο «ρεαλισμός» των αριθμών.
Οπως οι Ναζιστική Γερμανία είχε εξυψώσει την Αρεία Φυλή ως υπέρατο αγαθό, οι νεοφιλελεύθεροι έχουν σαν «Αρεία Φυλή» την ευημερία των αριθμών.
Δεν θα πάρετε λοιπόν καμία αύξηση από το Ποτάμι γιατί θα κάνετε το έγκλημα να πάρετε φαγητό για τα παιδιά σας.
Οπως είναι γνωστό, χάρη στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης το φαγητό και το γάλα εισάγεται και μας «χαλάει» το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Γι αυτό τα γίδια, δηλαδή ο λαός, πρέπει να τον «προστατεύσουμε» από την μακαριότητα τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Παγκοσμιοποιημένο Νεοφιλελευθεράτο» του Κώστα Λιανίδη


original
του Κώστα Λιανίδη
Στο παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελευθεράτο η ιδέα του «καλού» έχει υποκατασταθεί απο την ιδέα της «απουσίας κακού», ενός κυνικού laissez faire που προϋποθέτει πως όλα θα πρέπει να αφεθούν στη μοίρα τους δίχως εμπόδια (κακό=εμπόδιο) και στο τέλος ένα αόρατο χέρι θα εμφανιστεί να τα ρυθμίσει.

SEXY Φαληριώτισσα μελαχρινή αρχιτέκτων προμοτάρει με crop top την υποψηφιότητα της με τη ΝΔ (ΦΩΤΟ)

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!Με ποιον διάσημο είχε σχέση η Νέλλυ Μαυρίδου που θέλει να σχεδιάσει το αύριο της Ελλάδας
Σέξι μελαχρινή αρχιτέκτων προμοτάρει με crop top την υποψηφιότητα της με τη ΝΔ(ΦΩΤΟ)
Με ποιον διάσημο είχε σχέση η Νέλλυ Μαυρίδου που θέλει να σχεδιάσει το αύριο της ΕλλάδαςΣέξι μελαχρινή αρχιτέκτων προμοτάρει με crop top την υποψηφιότητα της με τη ΝΔ(ΦΩΤΟ)

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων


Βούλιαξε η Ομόνοια από χιλιάδες Εθνικιστές στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Πρώτες εικόνες

Quiz: Σε ποια υποψήφια βουλευτή χάιδευε ο Σαμαράς το χέρι στο Παλαιό Φάληρο !


Πρώτα ΝΔ, μετά ΠΑΣΟΚ, μετά ΣΥΡΙΖΑ και μετά τέλος η Ελλάδα. Αυτό είναι το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.


SYRIZA_SHMA

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος τι συμβολίζει το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ; Παρουσιάζει την πολιτική ιστορία της Ελλάδος κατά την μεταπολίτευση. Πρώτα θα κυβερνούσε τη χώρα η Νέα Δημοκρατία, που δεν είναι η δεξιά, είναι βιολετί δεξιά. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα του Κωστάκη Καραμανλή να φωνάζει: Είμαστε ο μεσαίος χώρος.
Μετά θα κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ και μετά έρχεται η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά; Δεν υπάρχει μετά για την Ελλάδα. Το ΣΥΡΙΖΑ θα την αποτελειώσει.
Όλα αυτά κάτω από το πεντάκτινο χρυσό αστέρι που όλα τα βλέπει, όλα τα επιβλέπει και όλα τα καθοδηγεί.
Χρήστος Μαντζιάρης

Από την "Κάρτα του Πολίτη" του ΓΑΠ και τη "Νέα Ταυτότητα" του Σαμαρά, θα καταλήξουμε στην "ηλεκτρονική κάρτα";


Εναντιωθήκαμε στο κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» που ήθελε να ολοκληρώσει ο ΓΑΠ με την περιβόητη «Κάρτα του πολίτη». Και λέμε «ήθελε να ολοκληρώσει» διότι η κατασκευή αυτού του είδους χαφιεδο-διακυβέρνησης είχε ήδη ξεκινήσει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Κυβερνήσεις που δεν είχαν την εντολή μόνο να μας οδηγήσουν «με το μαλακό» και ναρκωμένους με ευρωατλαντικά «χάπια ευτυχίας» στη φυλακή των «αγορών», αλλά και να κατασκευάσουν τις υποδομές για την «ηλεκτρονική της περίφραξη».

Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέτρεψε ψαράδικο σε εκλογικό κέντρο!


papandreou-5704_2
Οι «παγκόσμιες πρωτοτυπίες» ανήκαν πάντα, ως γνωστό, στον Γιωργάκη. Και πλέον έρχεται να προστεθεί ακόμα μία… «σπαρταριστά» ψηφοδέλτια!

35 οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο ζητούν κούρεμα χρέους για την Ελλάδα


guardian
35 οικονομολόγοι από όλο τον πλανήτη ζητούν αυτό που θα έπρεπε να έχει ζητήσει προ πολλού η ελληνική κυβέρνηση… κούρεμα χρέους για την Ελλάδα! Μια παγκόσμια κίνηση που «Καλεί την τρόικα να διαπραγματευτεί με καλή πίστη, ώστε να υπάρξει μια ακύρωση ενός μεγάλου μέρους του χρέους και νέοι όροι αποπληρωμής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή τους.
Ελάφρυνση του χρέους, αναπτυξιακές πολιτικές, τέλος στη λιτότητα και διαπραγμάτευση με άλλους όρους ζητούν με ανοικτή επιστολή τους οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο.

Καράογλου: Οι εικονικοί παράδεισοι του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στο «άρρωστο χθες»


Καράογλου: Οι εικονικοί παράδεισοι του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στο «άρρωστο χθες»
του Θεόδωρου Καράογλου*
Πιστεύω στην πολιτική με αποτέλεσμα. Πιστεύω στην πολιτική με αξιοπρέπεια. Πιστεύω σε μια πολιτική που δεν υποτάσσεται στον λαϊκισμό.
Στην πολιτική μου  πορεία, όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξα πως δεν χαϊδεύω αυτιά, προτιμώντας να είμαι χρήσιμος παρά αρεστός.

Εθνικά θέματα και εκλογές


8070
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο «Λευκό Παλάτι» στην Άγκυρα.
του Θανάση Μανουσάκη
Όμως σημαντικά θέματα, που επίσης θα έπρεπε να βρίσκονται στην «ατζέντα» της προεκλογικής αντιπαράθεσης, όπως τα εθνικά μας θέματα, δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης των κομμάτων και ιδιαίτερα των δυο μεγάλων κομμάτων.

Τα εθνικά θέματα, που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, που χωρίς καμιά διάθεση κινδυνολογίας και υπερβολής, οι μελλοντικές άμεσες εξελίξεις μπορεί να φέρουν ιδιαίτερα αρνητικά δεδομένα με δυσμενείς επιπτώσεις που θα επηρεάσουν την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας, με επιπτώσεις και σε άλλα θέματα, όπως η Οικονομία λόγω και της δύσκολης συγκυρίας που βρίσκεται η Ελλάδα με μεγάλη ευθύνη των κυβερνήσεων που άσκησαν εξουσία, εδώ και πέντε χρόνια.

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ πίσω από τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια με τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Δίνουν ΕΝΤΟΛΕΣ στα τσιράκια της ΕΛΛΑΔΟΣ κι αυτά ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!

lesxi

Ένα πολύ περίεργο σκηνικό επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, καθώς το μεσημέρι το Αθηναϊκό Πρακτορείο δημοσίευσε την είδηση πως η συγκεκριμένη τράπεζα αναβάλει για μετά τις εκλογές την απόφαση για τη δραστηριοποίησή της ή όχι στην Ελλάδα.
Ωστόσο, νωρίς το βράδυ με νέο δημοσίευμα το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης δεν ανέβαλε τη λήψη απόφασης για το αν θα αρχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ή όχι για μετά τις εκλογές.

«Ραβασάκια» στους βουλευτές για να επιστρέψουν τον μισθό Ιανουαρίου

vouli

Να επιστρέψουν την προκαταβληθείσα αποζημίωση για τον Ιανουάριο του 2015 καλεί τους βουλευτές η διεύθυνση Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων, με επιστολή της.

ΤΩΡΑ: Στην Ευελπίδων τα μέλη της συμμορίας των εκβιαστών του Κορυδαλλού (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

3

Στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν μεταφέρθηκαν μέλη της…εγκληματικής οργάνωσης των εκβιαστών του Κορυδαλλού.
Δείτε φώτο και βίντεο στο makeleio.gr
1 2

Απίστευτη ΓΚΑΦΑ της κρατικοδίαιτης ΝΕΡΙΤ!! Ο Βενιζέλος ήταν για…”κλάματα”!!

benizelos

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία… φωτογραφία από την «γκάφα» που έκανε η ΝΕΡΙΤ σε ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Όπως θα δείτε και παρακάτω, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλά σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Καλαμάτα, στην οθόνη έγινε ορθογραφικό λάθος γράφοντας «κλάματα».
Προφανώς αυτό δεν το άφησαν να «πέσει κάτω» οι Έλληνες «κομπιουτεράδες» που έσπευσαν να ανεβάσουν τη φωτογραφία στο Διαδίκτυο κάνοντάς την ανάρπαστη!
Και για του λόγου αληθές…
benizelos-klamata

Ετοιμάζονται για μεγάλη ΝΟΘΕΙΑ …Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν δίνει τους καταλόγους στον ΣΥΡΙΖΑ!

ceb5cebacebbcebfceb3ceb5cf823

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μ. Θεοχαρίδης επικαλέστηκε νομικά κωλύματα και απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη χορήγηση στοιχείων των δημοτολογίων, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόσωπος του κόμματος στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών και μέλος του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης.

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!

ellas3

Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...