Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗΑΘΗΝΑ 30-1-2015.

Το αδιέξοδο τού κατοχικού καθεστώτος είναι η δική μας διέξοδος και η δική τους χρεοκοπία είναι η άνοδος τής Ελλάδος. Αδιέξοδα και χρεοκοπίες και εσωτερικές αναταραχές μαζί με τις πολεμικές προκλήσεις τής Τουρκίας, όλα αποτελούν την οδό τής υπαγωγής μας στον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης. Αλλά το Εθνικό μας Φρόνημα και η Φυλετική μας Αλληλεγγύη, ο εγγενής και πρωτογενής Εθνικοκοινωνισμός τού Ελληνισμού δίνει τον νικηφόρο αγώνα του για λευτεριά, ανεξαρτησία και Ελληνική Υπεροχή.

Μάς λέγουν οι δημοκράτες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας πως εκφράζουν την φωνή και τις επιθυμίες τού ελληνικού λαού. Πως η λύση στα μεθοδευμένα προβλήματα της οικονομίας βρίσκεται στην αγκαλιά τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τής διεθνούς τοκογλυφίας και των διαφόρων συμμαχικών διακρατικών οργανισμών.

Ποιο έρεισμα μπορεί να επικαλεστεί ο μαρξισμός στον ελληνικό λαό όταν μπορούσε να προκαλέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του εκλογές πριν την ψήφιση του φετινού προϋπολογισμού για να σταματήσει την νέα λαίλαπα και δεν το έπραξε; Και ποια είναι η αντίσταση ενάντια στην εδαφική συρρίκνωση που μας ετοιμάζουν οι σιωνιστές από τους κοινοβουλευτικούς προδότες του συνταγματικού τόξου όταν οι ίδιοι οι δήθεν πολιτικοί μας άρχοντες διαγράφουν από την γεωγραφία του δημοτικού της Ε Τάξης το Καστελόριζο και την Στρογγύλη; Κι ακόμη όταν οι Τούρκοι με ασκήσεις από Κρήτη έως Κύπρο μας έχουν προ πολλού ουσιαστικά κηρύξει τον πόλεμο;

Στο δε εσωτερικό μέτωπο οι τοπικές της Χρυσής Αυγής δέχονται προκλήσεις και επιθέσεις συχνά πυκνά από τους αναρχοκομμουστές πράκτορες του Εμποράκου των Εθνών και εταίρους κυβερνητικών ψευτορωμιών. Οι λαθρομετανάστες αφήνονται ελεύθεροι, νομιμοποιούνται και συγχρωτίζονται με τους ρέμπελους που μας έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός πως θα μας κάμουν επίθεση. Και μάλιστα την ίδια στιγμή που τα νερά και η γεωπολιτική αυλή μας είναι σε διαρκή φωτιά πολεμική μέσα.

Η Ελλάς είναι λεύτερη και ισχυρή ύπαρξη από γεννησιμιού της. Η φύση του Έλληνα είναι καμωμένη να στηρίζεται στο Αίμα της Ράτσας του και να ξεκινάει από την Παράδοση και την Πίστη του το μεγάλο ταξίδι στην οικουμένη και τον ιστορικό χρόνο. Είμαστε εργάτες της ελληνικής κοινωνίας και πολεμιστές πολιτισμού και ελληνικής εξουσίας. Ισόχρονοι της Ιστορίας και Δύναμη Ανωτερότητας που βασίζεται στην Αριστοκρατία του Ήθους και του Αίματος.

Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής είναι καμωμένος να διοικεί την ύπαρξή του και να άρχει των βαρβάρων. Συνδυάζει την πνευματική ανάπτυξη με την σωματική ρώμη, την γνώση τού σοφού με το ξίφος τού πολεμιστή, τον πολιτισμό με την πολεμική αρετή. Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος συνοδοιπορεί η Κοινωνική Δικαιοσύνη με την Εθνική Ισχύ. Μπροστάρηδες είναι ο Έλλην Νεολαίος, ο Έλλην Εργάτης και ο Έλλην Στρατιώτης.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία είναι το αποτέλεσμα τής παραγωγικής δραστηριότητας, των αγαθών, τού εδάφους και τής ελληνικής εργασίας. Άπαντες οι συντελεστές τής Οικονομίας προκύπτουν από την Εθνικολαϊκή Κοινότητα και επενδύονται στην εσωτερική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα. Η σύνδεση τού Έλληνα με την γη και την θάλασσα, με τον πρωτογενή παράγοντα και τις ζώνες τού γεωφυσικού μας πλούτου αποτελεί δομική πολιτική συμπεριφορά με στόχο την αυθυπαρξία και την προσαρμοστικότητα τής Φυλής μας υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Μονάχα με την αυτοφυή τροφοδοσία μπορούμε να παραμείνουμε Έθνος λεύτερο.

Οι ενεργειακοί μας πόροι και ο θαλάσσιος ορίζοντας για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές αποτελούν την γέφυρα ουσιαστικής ανάπτυξης και την οδό χαράξεως κυριαρχικών ζωνών ελληνικής επιρροής. Από την μια πλευρά εξασφαλίζονται πρώτες ύλες και επιτυγχάνεται η χρηματοδότηση τής ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη πλευρά γινόμαστε ο βασικός εξαγωγέας ενέργειας και ο κυρίαρχος των θαλασσίων μεταφορών σε Ανατολή και Δύση. Και παράλληλα ενεργοποιούμε τον μηχανισμό σύνδεσης τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με την Ελληνική Γεωπολιτική Αυλή με αποκλειστικό στόχο την σύνδεση και την άμεση Ένωση των Ελληνικών Πατρίδων από Δυσμάς και Βορρά έως Ανατολάς των συνόρων μας με τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό.

Πόλεμος Πατήρ των Πάντων έλεγε ο μέγας σοφός Ηράκλειτος. Ο πόλεμος για εμάς τούς Έλληνες δεν είναι φόβητρο, αλλά η οδός η απαραίτητη προκειμένου να ηττηθούν οι εχθροί μας και να αρθούμε εμείς στην κεφαλή τής οικουμένης. Είναι η οδός για το σπάσιμο των ελληνικών δεσμών αιχμαλωσίας και για την κατάκτηση τής Ελληνικής Νίκης. Άμυνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και Επίθεση προκειμένου να καταστήσουμε την Ελλάδα βιώσιμη. Και βιώσιμη Ελλάς σημαίνει Μεγάλη και Δυνατή. Η Ελλάς ούσα κάτοχος τού πιο πλούσιου και πλέριου οικοπέδου τής πλάσης είναι προορισμένη να συντρίψει τον προαιώνιο εχθρό και σταυρωτή μαζί με τούς δορυφόρους του, αφού εχθρός τής Ελλάδος είναι μονάχα ο ισοπεδωμένος.

Το Ελληνικό Αίμα επανδρώνει την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα και η Ορθοδοξία με τον Ελληνικό Πολιτισμό συνάπτουν τον Άξονα των Συμμάχων μας. Φιλίες άδολες στην πολιτική δεν υπάρχουν παρά μονάχα προκαθορισμένα και σταθερά συμφέροντα. Την δε μοίρα τού Έθνους την καθορίζει μονάχα ο πολίτης που αποτελεί γέννημα τής Πολιτείας, ο πολίτης εκείνος που ταυτίζει τις θελήσεις και τις φιλοδοξίες του με την Πατρίδα του.

Η Ελλάς είναι Φυλετική και Πολιτισμική Κοινότητα. Επομένως ο Έλλην προσδιορίζεται από το Κοινό Αίμα, την Κοινή Γλώσσα, την Κοινή Θρησκεία, την Λευκή Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ο Έλλην τού Ηροδότου. Ο Έλλην τού Μεγαλέξανδρου που κόβει τούς γόρδιους δεσμούς. Ο Έλλην τού Ίωνα Δραγούμη που ενώνει τον Εθνικισμό με τον Σοσιαλισμό, βιώνοντας τον Ελληνισμό ως μια πλέρια βιολογική πραγματικότητα δικαίου και κοσμοκρατορίας. Ελλάς Υπεράνω Όλων.  Αίμα, Γη και Τιμή. Ιδού ο Αληθινός Ελληνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ…ΡΙΧΝΕΙ “ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!

amvrosios1

“Εβραίος ο Σημίτης που κατάργησε τις ταυτότητες”
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ!
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Προκλητική προβολή της αθεΐας χαρακτηρίζει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος την πολιτική ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα. Σε κείμενό του στο προσωπικό του blog ο μητροπολίτης αναφέρει πως «η άλλοτε χριστιανική Ελλάδα και επισήμως πλέον αποβάλλει την χριστιανικήν της ταυτότητα, αποχριστιανίζεται».
Όπως λέει ο μητροπολίτης «οι Έλληνες εψήφισαν σαν Πρωθυπουργό της Ελλάδος τον κ. Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο α) ζει και συζεί με την “συντροφό του”, όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, καί όχι με την “σύζυγό του”, δηλ. με μια γυναίκα χωρίς να έχει προηγηθεί θρησκευτικός γάμος, β) δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του με το χριστιανικό βάπτισμα καί γ) ως Πρωθυπουργός, με περισσή υπεροψία δε, αρνείται νά δώσει τόν θρησκευτικό Όρκο! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδος!».
Και συνεχίζει ο κ.Αμβρόσιος λέγοντας πως «μια νέα εποχή αρχίζει στην Ελλάδα μας! Η παραδοσιακά θρησκευόμενη αυτή Χώρα αποβάλλει τον θρησκευτικό της, τον Ορθόδοξο χριστιανικό, χαρακτήρα της».

Παλιά πήγαινε πρώτος ο Αμερικανός πρέσβης στον πρωθυπουργό, και αυτός στον Πρέσβη…


Παλιά πήγαινε πρώτος ο Αμερικανός πρέσβης στον πρωθυπουργό, και αυτός στον Πρέσβη…Τα παλιά …καλά χρόνια, ο εκάστοτε Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, επισκεπτόταν πρώτος τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον υπουργό Εξωτερικών. Με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου τα πράγματα φαίνεται ότι άλλαξαν…

Αλβανοί – Σέρβοι: Αγριεύει η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο


Συγκρούσεις ξέσπασαν στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, όταν χιλιάδες υποστηρικτών εθνικιστικού κινήματος, επιχείρησαν να εισβάλουν στο κεντρικό κτίριο της κυβέρνησης, πετώντας βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκληθούν συγκρούσεις και οδομαχίες, στις οποίες τραυματίστηκαν τουλάχιστον 80 άτομα, εκ των οποίων 50 αστυνομικοί και συνελήφθησαν πάρα πολλά.

"Μέτωπο" Ελλάδας-Κύπρου κατά Βρυξελλών για τις ρωσικές κυρώσεις - Λευκωσία: "Ούτε εμάς ρωτήσατε για την ανακοίνωση" - Πάνε για βέτο


Να ασκήσει βέτο στις νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας που ετοιμάζει η Ευρωπαική Ένωση προσανατολίζεται η κυβέρνηση της Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες ενισχύθηκαν χθες τόσο από την απάντηση που έδωσε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα ο γ.γ. της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος στην επίτροπο εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Φ. Μογκερίνι όσο και από τα λεγόμενα του νέου υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Μία τέτοια κίνηση συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να εκδηλωθεί από ελληνικής πλευράς στην αυριανή έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών.

Απίστευτο: Τα Σκόπια έχασαν το δικαίωμα ψήφου στον ΟΗΕ επειδή δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους!


Απίστευτο: Τα Σκόπια έχασαν το δικαίωμα ψήφου στον ΟΗΕ επειδή δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους!
Χωρίς δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι πλέον τα γειτονικά Σκόπια. Οχι για λόγους πολιτικούς, αλλά για καθαρά πρακτικούς: Απλώς δεν κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή τους στον οργανισμό.
Οπως αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το ύψος της συνδρομής είναι 24.606 δολάρια. Ετσι, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με επιστολή του, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι οχτώ χώρες (μεταξύ των οποίων και η ΠΓΔΜ) δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους και ως εκ τούτου, χάνουν προσωρινά το δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του ΟΗΕ η ΠΓΔΜ, μαζί με άλλες επτά χώρες (Υεμένη, Γρενάδες, Κιργιστάν, Νήσοι Μάρσαλ, Ρουάντα, Τόνγκο και Βανουάτου), έχει χάσει το δικαίωμα ψήφου από τις 9 Οκτωβρίου 2014, καθώς η απόφαση για την αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου στα Ηνωμένα Έθνη είχε ληφθεί και κοινοποιηθεί τότε, στο πλαίσιο συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ δεν υπάρχει κάποια σχετική διευκρίνιση καθώς, όπως ανέφεραν, προσπαθούν να εντοπίσουν πού βρίσκεται το πρόβλημα.
Πάντως, πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας ανέφεραν ότι η συνδρομή θα καταβληθεί και πως η χώρα δεν πρόκειται να απολέσει το δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.

τουρκικά σήριαλ

Ο 'άθεος' και ορκισμένος με πολιτικό όρκο προστατεύει την Κυριακή των Ορθοδόξων! Τύφλα να'χουν οι τέως 'ορθόδοξοι' υπουργοί του μέτρου!


Σταθάκης για τη λειτουργία των καταστημάτων: Ποτέ την Κυριακή
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αλλαγή της σχέσης με το μνημόνιο και την τρόικα καθώς, όπως τόνισε, σε διαφορετική περίπτωση η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας μπορεί να πνιγεί. Μέσα στα μέτρα που εξήγγειλε, περιλαμβάνεται η κατάργηση του μέτρου της λειτουργίας των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αργίας.

Πάνος Καμμένος: "Θα βρούμε πόρους για νέα εξοπλιστικά προγράμματα"

Με μια συγγνώμη για την οικονομική επίθεση που υπέστησαν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων από την προηγούμενη κυβέρνηση ανέλαβε τα καθήκοντά του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος.

 «Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την οικονομική επίθεση που δεχθήκατε από την πολιτεία και για την αγνόηση των αποφάσεων του ΣτΕ. Αποτελεί πρώτο μέλημα η αποκάτασταση αυτής της αδικίας. Τα στελέχη των ΕΔ δεν έχουν ως πρωταρχικό στόχο τις απολαβές αλλά η πολίτεία οφείλει να σεβαστεί τις οικογένειες των στελεχών που πέρασαν δύσκολα» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Παράλληλα εξήγγειλε ότι η νέα κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα «προκειμένου να υπάρξουν οι οικονομικοί πόροι ώστε οι ένοπλες δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο με νέα εξοπλιστικά προγράμματα». «Σκοπός μας είναη η επανεργοποίηση της ΕΑΒ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων προκειμένου όχι μόνο να καλύψουμε τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων αλλά και η ελληνική αμυντική βιομηχανία να αναπτυχθεί εξαγωγικά» συμπλήρωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.


Απευθυνόμενος στην απερχόμενη ηγεσία την ευχαρίστησε για την πάρουσία τους τονίζοντας ότι αποτελεί απόδειξη ότι ο χώρος της εθνικής άμυνας αποτελεί σημείο που ενώνει και όχι που χωρίζει ενώ τόνισε ότι «αποτελεί τιμή που παραλαμβάνουμε τον τομέα της εθνικής άμυνας». «Με σεβασμό στους πεσόντες ήρωες και προσευχόμενοι στην υπερμάχω στρατηγώ στους προστάτες των ενόπλων δυνάμεων και υποκλινόμενοι στις σημαίες των όπλων θα συνεχίσουμε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διευκολύνουμε το έργο το δικό σας για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας. Θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε το αξιόμαχο» κατέληξε ο υπουργός. Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Δένδιας ξεκίνησε την τελετή με τα συλληπητήρια του για το θάνατο των δύο πιλότων και στη συνέχεια διαβεβαιώσε τη νέα ηγεσία ότι το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων παραμένει στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.


«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται δίπλα στον έλληνα πολίτη όπως απέδειξαν με λαμπρό τρόπο στην επιχείρηση στο Norman Atlantic» σημείωσε ο απερχόμενος υπουργός και πρόσθεσε: «Επιχείρησα να βρεθώ δίπλα στο προσωπικό των ΕΔ. Όπως διαπίστωσα επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους. Πρόκειται για μια αναγνώριση που θα πρέπει να λάβει και τη μορφή της υλικής στήριξης όπως έχει δρομολογηθεί με βάση την απόφαση του ΣτΕ». Ο κ. Καμμένος έκανε δώρο στον απερχόμενο υπουργό ένα FN PARA
Δείτε κάποια βίντεο αναφορικά με τις απόψεις του Πάνου Καμμένου: 
http://www.protothema.gr/

Ανακοίνωση της Χρυσοβελώνη έστειλε το Ποταμάκι στο βούρκο του @ToPotami


marina-chrysoveloni ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Την επίθεση του Ποταμιού κατά της κυβέρνησης εθνικού σκοπού και τους χαρακτηρισμούς του Σταύρου Θεοδωράκη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχολίασε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Θεοδωράκης από τις 25 Ιανουαρίου έπαψε να συγκαταλέγεται στους «Πρωταγωνιστές». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγαλο το στραπάτσο Σαμαρά από τον Καμμένο @PanosKammenos @Anexartitoi


panoskammenos-atsipras
olympiada
Επί ένα χρόνο τον κυνήγαγαν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι βουλευτές, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια και όλοι οι δημοσκόποι προσπάθησαν να διαλύσουν το κόμμα του και να εξαγοράσουν όλους τους βουλευτές, αλλά αυτός τώρα κυβερνάει τον τόπο μαζί με τον Τσίπρα, και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. και οι… παραφυάδες τους έχουν χάσει και έχουν εξευτελιστεί.

Όταν η Ζωή συνάντησε τον Βαγγέλη...

Με ένα μπουκέτο άσπρες και κόκκινες τουλίπες υποδέχθηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης την προτεινόμενη από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για την θέση αυτή, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η διάδοχός του προσήλθε στο προγραμματισμένο ραντεβού –οργανώθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μεϊμαράκη για να την ενημερώσει ατύπως- με μισή ώρα καθυστέρηση συνοδευόμενη από τον στενό συνεργάτη της Ανδ. Γκουγκουλή.

Η υποδοχή πάντως που της επεφύλαξε ο κ. Μεϊμαράκης ήταν ιδιαιτέρως θερμή αφού την περίμενε στην είσοδο του γραφείου του και ενώπιον των δημοσιογράφων της προσέφερε την εντυπωσιακή ανθοδέσμη και την φίλησε.

Κατηφόρα για ομόλογα και χρηματιστήριο

Με μια δραματική εκτίναξη των spreads στο 3ετές και στο 10ετές ομόλογο και με μια βουτιά πάνω από το 8% το χρηματιστήριο αντιδρά η αγορά στις δηλώσεις των νέων υπουργών περί άμεσης αναστολής κάθε διαδικασίας αποκρατικοποίησης εταιρειών, από τον ΟΛΠ και τη ΔΕΗ ως τα περιφερειακά αεροδρόμια και στις ... υποσχέσεις τους για άμεσες αλλαγές στις διοικήσεις του ΤΧΣ και των τραπεζών. Ειδικά για τις τράπεζες που σε επίπεδο κλαδικό βρίσκονται σχεδόν σε φάση... εξαΰλωσης των τιμών τους, βαραίνουν ιδιαίτερα οι αλλαγές σε πρόσωπα και σε δικαιώματα ψήφου που “υποσχέθηκε” η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Για του λόγου το αληθές οι αναλυτές σημειώνουν πως μέσα στις δύο πρώτες ημέρες κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι απώλειες στο ΧΑ ξεπερνούν τα 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βαρουφάκης: "Ανάπτυξη δεν σημαίνει να έχουμε πόρσε στους δρόμους"

«Το ελληνικό κράτος έχει συνέχεια, δεν θα έχει όμως συνέχεια η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση των τελευταίων ετών» δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών. «Από τις πρώτες μας κινήσεις θα είναι μια άμεση εξοικονόμηση πόρων μέσω των περιορισμού των συμβούλων η οποία θα χρηματοδοτήσει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του Υπουργείου» σημείωσε, για να λάβει το χειροκρότημα από μέρος της αίθουσας Τύπου στο κτήριο της οδού Νίκης.
Απευθυνόμενος στον ξένο Τύπο είπε ότι ότι κοινή δέσμευση του ιδίου και του προέδρου του Eurgroup κ. Γερούν Ντλάισελμλπουμ είναι να «αποδομήσουμε τα αφηγήματα της σύγκρουσης». Ο νέος Υπουργός είπε ότι μίλησε επίσης με το γάλλο ομόλογό του κ. Μισέλ Σαπέν - με το οποίον θα συναντηθεί τη Δευτέρα - και επιπλέον ότι συνομίλησε με τον ιταλό ομολογό του κ. Παντοάν

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! "ΜΑΪΜΟΥ" Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ- ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ!

Σείστηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου, όπου αυτή τη στιγμή διεξάγεται συνεδρίαση, όταν αποκαλύφθηκε ότι είναι "μαϊμού" η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του δήμου! Την αποκάλυψη έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ Τρύφων Μπουγάς, στο πλευρό του οποίου τάχθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί από το γεγονός! Η εν λόγω κυρία ισχυρίζεται ότι είναι πρόεδρος σ'ένα σωματείο που εδώ και δυο χρόνια έχουν παραιτηθεί τα μέλη του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής , δεν έχουν γίνει εκλογές για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων και μάλιστα χρησιμοποιεί παρανόμως τη σφραγίδα του! Σε λίγη ώρα θα σας έχουμε πληρέστερο ρεπορτάζ!

ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…


Κυβέρνηση με τέσσερα υπερυπουργεία και έξι μικρά “μαγειρεύουν” στην Κουμουνδούρου, …
με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να συμμετέχουν στη νέα σύνθεση με έναν υπουργό και δύο ή τέσσερις υφυπουργούς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Στόχος το ολιγομελές υπουργικό συμβούλιο, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος συντονισμός, φιλοδοξώντας η νέα κυβέρνηση με τη δυναμική των 162 εδρών ­μαζί με τους ΑΝΕΛ­ να ξεκινήσει το νομοθετικό έργο, με προτεραιότητες τα “έτοιμα” νομοσχέδια. Αυτό βρίσκει σύμφωνους τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στηρίζοντας να κατατεθούν οι ρυθμίσεις για τα εργασιακά, κατώτατο μισθό, υπερχρεωμένα νοικοκυριά κα.

Ο Πάνος Καμμένος αντικατέστησε τη σημαία της Ε.Ε. με τη Βυζαντινή

Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόφαση του νέου υπουργού, να συνδέεται με την άλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας, αφού η σημαία της Βασιλεύουσας, συμβολίζει τη διαχρονική μάχη του Ελληνισμού, ενάντια στη Φραγκοκρατία, τη Νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αποφάσεις της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.

Εκλογές: Πρώτες σκέψεις…


Του Νίκου Μπογιόπουλου*
H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή ήταν σαρωτική. Η ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν ταπεινωτική. Το ταπεινωτικό αποτέλεσμα για τον πάλαι ποτέ δικομματισμό, που αποτελεί ταυτόχρονα και ταφόπλακα για την φενάκη της μεταπολίτευσης – φενάκη που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φρόντισαν να την επισφραγίσουν και με τη βούλα του ΔΝΤ – είναι μια νίκη του λαού. Το μήνυμα του λαού ήταν σαφές: Τέλος με τα Μνημόνια. Το ζητούμενο, φυσικά, παραμένει: Να μπει τέλος και στην πολιτική των Μνημονίων, όπως κι αν αυτά βαφτίζονται.

Ήθελε να προστατεύσει τα λεφτά του από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΒΛΑΚΑΣ άκουσε την Βούλτεψη και τον Άδωνι..

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή σε διαμέρισμα του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων. Ένας νεαρός, ο οποίος
φοβούμενος τυχόν «κούρεμα» καταθέσεων από τη νέα κυβέρνηση έκανε ανάληψη από την τράπεζα τα 800 ευρώ που αποταμίευε τον τελευταίο καιρό, τα τύλιξε σε μία εφημερίδα και τα άφησε για σιγουριά στο κομοδίνο του δωματίου του. Για κακή του τύχη, όμως, η γιαγιά του, η οποία ήθελε να ανάψει τη σόμπα, είδε την εφημερίδα και υπέθεσε πως ο εγγονός της τη σκέφτηκε και της την έφερε για προσάναμμα… χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την εφημερίδα έριξε λίγο οινόπνευμα και άναψε την ξυλόσομπα…. Επιστρέφοντας ο εγγονός στο σπίτι, και καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε να τον ευχαριστήσει, άρχισε να του λέει για την εφημερίδα… ο νεαρός σοκαρισμένος έτρεξε στο δωμάτιό του αλλά ήταν ήδη αργά… τα χρήματά του είχαν γίνει ήδη στάχτη.
Φοβήθηκε κούρεμα καταθέσεων από την κυβέρνηση, αλλά τελικά τον… «κούρεψε γουλί» η ίδια του η γιαγιά!Οι Κούρδοι θα αποτελέσουν το κύριο σύμμαχο της δύσης εναντίον του ισλαμικού κράτους


kobani
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας παρενέβησαν σε μια ομάδα Κούρδων που προσπάθησε να περάσουν στην πόλη του Kobane, από την τουρκική μεθοριακή πόλη  Suruç, μετά την ανακοίνωση από τις κουρδικές δυνάμεις, ότι εκδίωξαν τους αντάρτες του  Ισλαμικού Κράτους, γράφει η τουρκική εφημερίδα  hurriyetdailynews.com

Στις 10.30 το πρωί η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου


tsipras
Τη δική τους ατζέντα επιχειρεί να επιβάλλει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της η νέα κυβέρνηση, αναζητώντας ζωτικό χώρο και κυρίως χρόνο να αναπτύξει τις πολιτικές της, την ώρα που αρχίζουν οι πρώτες επαφές με τους ευρωπαίους παράγοντες για το οικονομικό πρόβλημα. Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς φτάνει αύριο στην Αθήνα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, φέρνοντας τα πρώτα μηνύματα από την Ευρώπη, ενώ αναμένεται την Παρασκευή και ο Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, επικεφαλής του eurogroup το οποίο συνεδριάζει στις 16 Φεβρουαρίου. Ο κ. Ντάϊσελμπλουμ διευκρίνισε ότι «αν μια χώρα χρειάζεται στήριξη υπάρχουν πάντα όροι και προϋποθέσεις», φανερώνοντας τις προθέσεις του.
Οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις πρώτες προθέσεις των ευρωπαίων παραγόντων και διαμορφώνουν μία στάση επιφύλαξης και αναζήτησης περιθωρίων για να προετοιμάσουν τη στάση της κυβέρνησης έναντι των εταίρων.

«Όχι» Καραμανλή στην προεδρική υποψηφιότητα


abramopoulos
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα προτείνουν τον Έλληνα Επίτροπο για να στριμώξουν τη Νέα Δημοκρατία και να αδειάσει η θέση στην Κομισιόν, μετά το «όχι» του Καραμανλή.
Φουντώνει το παρασκήνιο ενόψει της ανακοίνωσης της επιλογής του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας που φαίνεται ότι έχουν κάνει οι ηγεσίες των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Καταργεί τα θρησκευτικά στα σχολεία ο Άθεος Λουέρντι! – Bρωμερός και τρισάθλιος πολιτικά ο Λοβέρδος

loverdos

Τουλάχιστον προκλητική και σίγουρα αντιδεοντολογική κρίνεται η ενέργεια του υπουργείου Παιδείας να εκδώσει εγκύκλιο που αφορά ζήτημα πολιτικής κατεύθυνσης, λίγες ώρες πριν παραδώσει η απερχόμενη ηγεσία.
Με νέα εγκύκλιο που εκδόθηκε σήμερα(!) και απεστάλη σε σε όλες τις αρμόδιες Διευθύνσεις, ορίσθηκαν οι προϋποθέσεις απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών χορηγείται ύστερα από Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986, του ίδιου του μαθητή (αν είναι ενήλικος) ή και των δύο γονέων του (αν είναι ανήλικος), στην οποία θα αναφέρεται ότι ο μαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και εξ αυτού επικαλείται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, χωρίς να είναι υποχρεωτική η αναφορά του θρησκεύματος στο οποίο ανήκει, εκτός αν το επιθυμεί.

Σαν σήμερα “έφυγε” ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

xristodoulos

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος,… κατά κόσμος Χρήστος Παρασκευαΐδης, γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1939 στην Ξάνθη και σπούδασε Νομικά και Θεολογία. Διδάκτωρ Θεολογίας, πτυχιούχος γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, γνώστης ιταλικής και γερμανικής, χειροτονήθηκε διάκονος το 1961 και πρεσβύτερος το 1965.
Εννέα χρόνια ήταν ιεροκήρυκας στο ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαλήρου, ενώ διετέλεσε επί επτά χρόνια γραμματέας της Ιεράς Συνόδου. Νεότατος, μόλις 35 ετών, το 1974 εξελέγη μητροπολίτης Δημητριάδος, απ’ όπου αναχώρησε, όταν εξελέγη αρχιεπίσκοπος Αθηνών.

«Καζάνι» που βράζει η γαλάζια παράταξη

samaras

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες μέρες μετά την ήττα από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιτίθεται στη νέα κυβέρνηση με κάθε ευκαιρία, ωστόσο τα κορυφαία…γαλάζια στελέχη είναι εξαφανισμένα από τις τηλεοράσεις και τηρούν στάση αναμονής.
Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται συνεχώς στο γραφείο του στην Συγγρού και κάνει τηλέφωνα και συναντήσεις με στελέχη , ωστόσο ξέσπασε εμφύλιος στη Μεσσηνία.
Ζητούν από τον Α. Σαμαρά να επιλέξει την έδρα της Β» Θεσσαλονίκης.
Στην Μεσσηνία παρά το γεγονός ότι η ΝΔ ήρθε πρώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τέσσερις βουλευτές και η «γαλάζια» παράταξη μόλις έναν.

AYTOI είναι οι 4 νέοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Η ξανθιά δικηγόρος και ο 27χρονος διακοσμητής! (ΦΩΤΟ)

vouleutes-xa-708

Η Χρυσή Αυγή εξέλεξε σε αυτή τη Βουλή 17 βουλευτές εκ των οποίων τέσσερις εκλέγονται για πρώτη φορά.
Πρόκειται για τους εξής:
 Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου
x1
Δικηγόρος στη Λάρισα, η Δέσποινα Σβερώνη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί με τη Χρυσή Αυγή;» είχε απαντήσει ότι τοποθετούσε τον εαυτό της ιδεολογικά στους «εθνικόφρονες πατριώτες» και πρόσθετε: «Το χρώμα μου ήταν πάντα σκούρο μπλε/μαύρο». Ερωτώμενη για το αν επηρέασε την απόφασή της το γεγονός ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στον Κορυδαλλό, η ίδια είχε υποστηρίξει ότι όχι μόνο δεν την επηρέασε αρνητικά, αλλά αντιθέτως αποτέλεσε κίνητρο για να κατέβει στις εκλογές υποψήφια με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Για μένα ήταν γεγονός-”τομή” η ποινική δίωξη εναντίον των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού, ως προσωρινά κρατηθέντων. Εκεί πια ο καναπές μου έπαψε να είναι βολικός, δικηγόρος και δη ποινικολόγος στο επάγγελμα βλέπετε, ένιωσα να βιάζεται ο νομικός μου πολιτισμός, να καταπατάται κάθε έννοια δημοκρατίας και τα “γράμματα” που μου έμαθαν οι δάσκαλοι στο πανεπιστήμιο ξαφνικά έμειναν κενά νοήματος», είχε πει χαρακτηριστικά.
Εξελέγη στη Λάρισα.
Φώτης Γραίκος
graikos
Με σπουδές στη διακόσμηση και θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις, ο γεννημένος το 1988 Φώτης Γραίκος θα είναι ένας από τους νεότερους, αν όχι ο νεότερος βουλευτής της Βουλής που εκλέχθηκε την περασμένη Κυριακή. Ενώ όπως αναφέρεται στο Διαδίκτυο η πρώτη του επαφή με το κίνημα της ΧΑ έγινε το 2004. Εξελέγη στη Β’ Θεσσαλονίκης.
fotis
 Γαλέος Γιώργος
galeos5
Οικονομολόγος και διδάκτωρ Οικονομίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης αυτοσυστήνεται ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία. Εξελέγη στο νομό Αργολίδας.
 Χρήστος Χατζησάββας
xristos-xatzisavvas
Ενα από τα πιο δραστήρια μέλη της Χρυσής Αυγής  στο Κιλκίς.
Εξελέγη στο Κιλκίς.

Κουρουμπλής: «Τώρα εισαγγελέας για τα 23 δις που έκλεψε η τραπεζική συμμορία!»

Με δήλωση-βόμβα ο νέος Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής αιτείται την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και των εντεταλμένων δικαστικών και διοικητικών αρχών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά τις δηλώσεις του Γ.Γ Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα για την υπόθεση των 23 δισ. ευρώ κριθέντων ως ανείσπρακτων επιχειρηματικών κόκκινων δανείων καθώς και των απειλών που ο τελευταίος έχει δεχθεί.

Ο γιος του Αναπληρωτή υπουργού Άμυνας υπηρετεί σε ακριτική μονάδα

isixos

Δεν το ΄χουμε ξαναζήσει. Το ΄φερε έτσι η ζωή και,… εκτός από “πρώτη φορά αριστερά” όπως επιμένει το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε για πρώτη φορά το απίστευτο. Ο υιός υπουργού και μάλιστα Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας να υπηρετεί σε ακριτική και μάχιμη μόναδα. Ο Κώστας Ήσυχος ανέλαβε καθήκοντα ΑΝΥΕΘΑ, αλλά ο γιός τους Νίκος …αναλαμβάνει υπηρεσία κάθε μέρα στην Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...