Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΕΡ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»ΑΘΗΝΑ 2-2-2015.

Το πολίτευμα αποτελεί τον καταστατικό χάρτη της πολιτείας και υπερβαίνει κατά πολύ σε σπουδαιότητα την οποιαδήποτε συνταγματική αναθεώρηση που κατασκευάζουν ιδιοτελώς τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας. Οι δομές και οι κανόνες λειτουργίας τής εθνικής ζωής, δημόσιας και ιδιωτικής, δεν είναι ζήτημα τύπων και τυχοδιωκτισμών, αλλά μείζονα υπόθεση που άπτεται τού ήθους, τής αξιοσύνης και τού πατριωτισμού των Ελλήνων. Είναι υπόθεση σαφέστατα ποιοτική και όχι ποσοτική.

Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος ισχύει η Αρχή των Αρίστων ενάντια στην δημοκρατική Αρχή των Μεσαζόντων. Είναι η άμεση έκφραση τής γνώμης και τής αποφάσεως τού ελληνικού λαού που μετουσιώνεται αυτοστιγμεί και ομοθυμαδόν με τούς Εκλεκτούς Ηγέτες τής Ελληνικής Φυλής. Εκλέκτορες και Εκλεκτοί αποτελούν μια ενιαία Εκκλησία τού Δήμου, με τούς πρώτους να διορίζουν και να διατάζουν τούς δεύτερους, οι δε τελευταίοι αποτελούν την φωνή τού Έθνους. Έθνος αντί για κόμματα. Κοινωνικές αναγκαιότητες και εθνικές προτεραιότητες, η Τιμή τού Αίματος δηλαδή, προσπερνάνε την συναλλαγή τού χρήματος.

Είμαι σαφέστατα υπέρμαχος και εκφραστής τής Εθνικής Αριστοκρατίας και την ίδια στιγμή πολέμιος τής αστικής δημοκρατίας. Οι βασικοί λόγοι προς τούτο που λειτουργούν παράλληλα με την Εθνικιστική μου Ιδεολογία είναι η λογική και η αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε ένα κράτος που δεν έχει λόγο ύπαρξης και σε ένα κράτος που χρειαζόμαστε και είναι ταιριαστό στην φύση τού Έλληνα. Η λογική λέγει πως τις αποφάσεις για το δικό μου μέλλον τις λαμβάνω εγώ με την δική μου πνευματική επάρκεια και την δική μου εργασία επάνω στις Αξίες τής Ατίθασης Ελληνικής Ράτσας. Και η αποτελεσματικότητα προσδιορίζεται από την συνοχή, την ομαλή εσωτερική λειτουργία και την ισχυρή προσωπικότητα τής Ελλάδος.

Το αχρείαστο κράτος είναι αυτό που λειτουργεί με αισχροκερδείς χρηματοδότες και βαρβάρους κηδεμόνες. Είναι το κράτος στο οποίο η κοινή βούληση έχει παραδοθεί στους λάτρεις τής βολής και τής ηδονής. Διοικείται από επαγγελματίες ψεύτες και ποτισμένους από το γενετικό υλικό τής προδοσίας. Ο εξουσιαστικός μηχανισμός τής σαπίλας έχει μεγάλα έξοδα που τα βαφτίζει δημόσιο χρέος και τα φορτώνει στο δημόσιο ταμείο, δηλαδή στον ελληνικό λαό. Κι αυτός ο μηχανισμός ακολουθείται από βαστάζους που έχουν αντί για προσωπικότητα ένα κομμάτι χαρτί, την λεγομένη ψήφο, ψάχνουν στέγη ξένη αντί για σπίτι και κάστρο ελληνικό και μαθαίνουν για αλήθεια τα ψέματα που τούς ταΐζουν χρηματάνθρωποι και κατακτητές.

Το κράτος που μαντρώνει τούς Έλληνες σαν πρόβατα και σκλάβους στην παγκοσμιοποίηση που κουβαλούν ψευτορωμιοί χαφιέδες, πρέπει να λείψει από την μέση, να ψοφήσει μια για πάντα. Οι πλειοψηφίες δεν έχουν το αλάθητο. Πολύ ορθά επισημαίνεται πως κάθε λαός έχει τούς ηγέτες που τού ταιριάζουν. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε περίτρανα από την μεθοδευμένη «ελληνική» κρίση κατά την οποία γέμισε ο τόπος κοψοχέρηδες, ανθρώπους που βοήθησαν ή έστω ανέχτηκαν τούς σατανάδες τής αστικής δημοκρατίας και τούς ψεύτικους παραδείσους που αυτοί τάξανε. Και τούτο διότι άφησε ο Έλληνας στην άκρη τον μόχθο, το μαχητικό πνεύμα και την όρεξη για την γέννηση τής Ανίκητης και Κοσμοπλάστρας Ελληνικής Φυλής.

Θέλω να εργαστώ σκληρά για να αναδείξω το μεγαλείο τής Φυλής μου και τις ομορφιές τής Πατρίδος μου. Να κάνω την Ελλάδα ένα αυτάρκες εργοστάσιο παραγωγικότητας και ένα ατσάλινο στράτευμα που οργανώνεται, δημιουργεί και υποτάσσει την οικουμένη στα μέτρα και τούς πόθους τής ελληνικής ψυχής. Θέλω να ιδρώσω και να ματώσω προκειμένου να δώσω στο παιδί μου ένα πολύ καλό όνομα, απεριόριστο πεδίο δράσεως και στο τέλος τής διαδρομής μου να αφήσω την Ελλάδα στα χέρια τού λαού της, μεγάλη και λεύτερη. Αυτό το Κράτος, αυτή δηλαδή η Ισχυρή Εθνική Προσωπικότητα είναι εκείνη η Ελλάδα που φτιάχνεται από τους Αυτόβουλους Έλληνες υπό την καθοδήγηση των καλυτέρων στα έργα και το ήθος Ελλήνων, υπό την καθοδήγηση των Αρίστων Ελλήνων.

Ουδείς διαμεσολαβητής μα και ουδείς διερμηνέας των πόθων μας. Τα θέλω να διοικούνται από τα πρέπει τής Ράτσας μας, τα δε πρέπει να αποτελούνται από την εφαρμογή των θέλω μας. Η Αυθεντική Ελληνική Πολιτεία είναι μια πυραμίδα που ξεκινάει την οικοδομή της από τα θεμέλια και τροφοδοτεί κοινωνικές διαστρωματώσεις και κρατικούς θεσμούς με γνώμονα το Αίμα και την Τιμή. Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος είναι ο θρίαμβος τής Αυτοτελούς Φύσεως και το Πολίτευμα τής Αριστοκρατίας είναι η ευγενέστερη έκφραση τής αμέσου αποφάσεως διά τής συνεργασίας των πολιτών. Μόνος γνώμονας είναι η εξυπηρέτηση τού συμφέροντος που ταυτίζεται με το δίκαιο και τις φιλοδοξίες ενός όντως ζωντανού έθνους.

Ο ελληνικός λαός εργάζεται. Ο ελληνικός λαός βούλεται. Ο ελληνικός λαός διοικεί και διοικείται. Ο ελληνικός λαός εργάζεται, πολεμά και νικά. Οι διαφορετικές φωνές ακούγονται και το αποτέλεσμα τής διαβούλευσης είναι η επιλογή και η στράτευση των Ελλήνων υπέρ τής καλύτερης φωνής και υπέρ τού καλύτερου στρατηγικού σχεδίου. Η απόφαση υπηρετεί την Ισχύ και την Ενότητα τού Ελληνικού Έθνους. Κατά συνέπεια λαμβάνεται μονάχα από τούς Έλληνες στο Αίμα και την Πίστη, η δε κοινή γνώμη δεν τίθεται σε κομματικές αντιπαραθέσεις και ξένους συμβιβασμούς.

Η λαϊκή αντιπροσώπευση άρχεται από τις τοπικές κοινωνίες και δίδει εκπροσώπους εν συνεχεία στην κεντρική διοίκηση που προέρχονται από όλες τις ασχολίες και τούς θεσμούς, πολιτικούς, εκκλησιαστικούς, ακαδημαϊκούς και εργατικούς. Ο Αρχηγός τού Κράτους σχηματίζει την Ανωτάτη Συμβουλευτική Επιτροπή που έχει με τη σειρά της άμεση σύνδεση με τα Επαρχιακά Συμβούλια ανά την Ελληνική Επικράτεια. Ο έλεγχος τού κράτους και οι πράξεις του είναι διαρκής κι όχι τετραετής διαδικασία. Τα δημοψηφίσματα χαράζουν όλα τα μείζονα ζητήματα. Ο δε Θρίαμβος τής Ελληνικής Ιδέας είναι η πεμπτουσία τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: Τα 22 μέτρα-«ΦΩΤΙΑ» της Κυβέρνησης για την πάταξη της Διαφθοράς! Την τιμητική τους οι καναλάρχες-Ξεσκονίζονται οι νταβατζήδες των ΜΜΕ και του Δημοσίου Βίου-Καταργείται ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών

505

Σαρωτικές αλλαγές για την πάταξη της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος σχεδιάζει η Κυβέρνηση μέρος των οποίωνθα αναγνωσθεί στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή. Στόχος να μπει τέλος στην ασυδοσία των ενδο-ομιλικών συναλλαγών των μεγάλων πολυεθνικών και να καταπολεμηθεί το «τέρας» της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής. Παράλληλα θα ελεγχθούν σε βάθος τα δισ ευρώ που φυγαδεύτηκαν την περίοδο της κρίσης- και όχι μόνο- σε ασφαλή τραπεζικά «καταφύγια» του εξωτερικού και σε υπεράκτιες εταιρείες (off shore)…

Για να μην ξεχνιόμαστε! ΚΟΙΤΑΞΤΕ γιατί θέλουν να μας ΞΕΚΑΝΟΥΝ!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & VIDEO ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR

1


Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ρηγίλλης.

"Πολεμικό κλίμα" στήνει η Τουρκία γύρω από τα Ίμια


Image
Επιμέλεια: ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
''Πολεμικό κλίμα'' και στην θάλασσα γύρω από Ίμια με
ναυτικά ''επεισόδια'' από τις 11 το πρωί επιχειρεί να διανθίσει τουρκικό πρακτορείο την αεροπορική πρόκληση με την παρουσία τουρκικών F -16 στην ευρύτερη περιοχή και την προκλητική υπέρπτηση των Ιμίων και Καλολήμνου την ώρα που το ελικόπτερο με τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμένο, προσέγγιζε για να
 ρίξει το στεφάνι στην μνήμη των νεκρών στελεχών του Π.Ν.

 
''Καρτέρι''
Πρόκληση που ενισχύεται από το ότι τα τουρκικά F-16 ήταν από νωρίτερα  σε ''καρτέρι'' στον τουρκικό εναέριο χώρο - ανατολικά των Ιμιων-  και περίμενε να φτάσει το ελικόπτερο για να κάνουν την πρόκληση. Βεβαίως και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν είχε κάτσει με σταυρωμένα χέρια: όταν ''είδε'' με τα ραντάρ το τουρκικό ''καρτέρι'' έστειλε αμέσως τα αεροσκάφη επιφυλακής σε διπλανή περιοχή, στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο και παρενέβησαν στο κατάλληλο, χρονικά,  σημείο.

Το κλίμα στην θάλασσα διαμορφώνει είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Dogan με τον τίτλο «Κρίση στεφάνου του Έλληνα Υπουργού στα Ίμια» όπου γράφει ότι στα Ίμια, που είχαν γίνει αιτία για εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας το 1996,βιώθηκαν και πάλι ''στιγμές έντασης''.

 Από τις 11 π.μ. τα περιπολικά
Συγκεκριμένα γράφει, ότι μετά την ανακοίνωση ότι ο
Αρχηγός του μικρού εταίρου του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα, (τον οποίου ο Πρωθυπουργός Τσίπρας διόρισε Υπουργό Άμυνας, όπως αναφέρει), κ. Παναγιώτης Καμένος θα μεταβεί με ελικόπτερο στα Ίμια και θα ρίξει στεφάνι στη θάλασσα για τους Έλληνες αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους πριν από 19 χρόνια, προέκυψε ένταση στην περιοχή.

Η μεγάλη κινητικότητα στα Ίμια ξεκίνησε- γράφει - από τις 11.00 το πρωί. Η ένταση ξεκίνησε όταν κατά το τουρκικό πρακτορειο έφθασαν στην περιοχή από την Κάλυμνο, την Κω και τη Λέρο έξι ελληνικά σκάφη του Λιμενικού (σ.σ.σε άλλο σημείο αναφέρει 7)
και εισερχόμενα, όπως υποστηρίζει, στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ...παρενόχλησαν τους Τούρκους ψαράδες.

Μισή ώρα αργότερα,συνεχίζει,
ήρθαν στην περιοχή από το Μπόντρουμ, το Τουργκούτρεις και το Γιαλίκαβακ τρία σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής και ....έβγαλαν τα ελληνικά σκάφη από τα ...τουρκικά χωρικά ύδατα. Έτσι, προσθέτει μελοδραματικά, ''πήραν ανάσα'' οι Τούρκοι ψαράδες.

''Αερομαχίες πολεμικών αεροσκαφών''

Στην συνέχεια μιλάει ''για αερομαχίες πολεμικών αεροσκαφών'': Όταν το ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο έφτασε στα Ίμια στις 13.00 η ένταση αυξήθηκε περισσότερο, αναφέρει το πρακτορείο και επικαλείται
ελληνικές ιστοσελίδες που ανέφεραν ότι στο ελικόπτερο αυτό βρισκόταν ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος, κ. Καμένος και ότι έριξε στεφάνι στη θάλασσα. Όπως αναφέρει η αερομαχία που σημειώθηκε στην περιοχή των Ιμίων καταγράφηκε και από τις κάμερες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Dogan.

Στην συνέχεια παρουσιάζει και ...ηχητικές περιγραφές :Στις 13.00 πάνω από τη Λέρο και την Κάλυμνο άρχισε να ακούγεται ο ήχος τουρκικών και ελληνικών F-16. Στα ανοιχτά του Γκιουμουσλούκ ακούστηκε ο θόρυβος των πολεμικών αεροσκαφών και παρακολουθήθηκε η ''αερομαχία''. Μετά από 10 λεπτά, το ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο ήρθε πάνω από τα Ίμια και στάθηκε για λίγη ώρα στον αέρα.

Το σενάριο του τουρκικού πρακτορείου έχει την ίδια ώρα και ''ναυτικό επεισόδιο'' :Εκείνη τη στιγμή, γράφει, σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων από τα Ίμια ήρθαν αντιμέτωπα τα πλοία της τουρκικής και της ελληνικής Ακτοφυλακής. Τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής δεν ...επέστρεψαν να πλησιάσει στα Ίμια το ελληνικό σκάφος.
 
Άκουσαν ...στρατιώτες να φωνάζουν και είδαν ...υποβρύχιο

Επιχειρεί να δώσει
και άλλο μελοδραματικό τόνο η περιγραφή:Προσέλκυσε την προσοχή - αναφέρει το πρακτορείο - το γεγονός ότι ...στρατιώτες και των δύο χωρών βγαίνοντας στο πίσω μέρος των σκαφών, φώναξαν αμοιβαία.
Το ελληνικό ελικόπτερο, αφού έμεινε για λίγο ακίνητο πάνω από το νησί, στράφηκε προς την πλευρά της Καλύμνου και απομακρύνθηκε. Από την άλλη, ολοκληρώνεται το ''σκηνικό''- ένα τουρκικό υποβρύχιο που βρισκόταν, λέει,
στα ανοιχτά του νησιού Τσαβούς και παρακολούθησε το συμβάν από απόσταση ...τεσσάρων μιλίων.

Και το ρεπορτάζ καταλήγει ότι ενώ
συνεχιζόταν ακόμα η παραμονή πέντε ελληνικών ( σ.σ. από 6 και 7 που ανέφερε πιο πριν) και τριών τουρκικών σκαφών του λιμενικού, τα πολεμικά αεροσκάφη απομακρύνθηκαν.

Τι ''ξεχνούν'' να πουν οι Τούρκοι

Βέβαια το ρεπορτάζ ''ξεχνάει'' να αναφερθεί στις προκλητικές υπερπτήσεις των Τουρκικών F-16 πάνω από τα Ίμια και την Καλόλημνο και την εν γένει προκλητική τους παρουσία στην τελετή. Διότι την ώρα που τα ζεύγη των ελληνικών και τουρκικών F-16 διασταυρώνονταν μεταξύ Καλολήμνου και Ιμίων, σε ύψος περίπου 1.700 ποδών, λίγο
πιο κάτω ( καθ ύψος) στα 350 πόδια, πετούσε το ελικόπτερο NH-90 με τον Ελληνα Υπουργό Αμυνας κ. Καμένο, τους Αρχηγούς ΓΕΝ αντιναύαρχο Αποστολάκη και ΓΕΑ αντιπτέραρχος Τουρνάς την ακολουθία τους και εκπροσώπους του Τύπου.

Η κρίσιμη
''διασταύρωση''

Σύμφωνα με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας δεν υπήρξε αερομαχία καθώς η προκλητική κίνηση των τουρκικών
F-16 εντός του FIR Aθήνας και του ΕΕΧ διήρκεσε ένα λεπτό. Τα ελληνικά  F-16 ήταν ''καρτέρι'' και αμέσως παρενέβησαν και διασταυρώθηκαν με τα αποχωρούντα τουρκικά.

Το σημαντικότερο, όπως προείπαμε, είναι το ότι οι Τούρκοι είχαν στήσει ''καρτέρι'' προκειμενου να παρενοχλήσουν και να κάνουν τις υπερπτήσεις.


onalert

Στόχος των Ισλαμιστών τα Βαλκάνια


Οι τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ έθεσαν υπό τρομοκρατική απειλή τα Βαλκάνια καθώς  εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν ‘ισλαμικό χαλιφάτο’ στην περιοχή που θα το αποκαλέσουν «Balkanistan», σύμφωνα  με την ιταλική ενημερωτική έκδοση ‘Ιταλιντερμέντια Γκλόμπαλιστ’.

Επείγον- Σκόπια: Συνελήφθη ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κατηγορούμενος για «Πραξικόπημα»

Ιανουάριος 31, 2015.
Όπως μας ενημερώνει ο συνεργάτης μας, Vladislav Perunović
– (wperunovic@gmail.com) , από τα Σκόπια, «υψηλής κατάταξης πρώην αξιωματούχοι του SDSM, τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και ο πρόεδρος του SDSM, Ζόραν Ζάεφ, κατηγορούνται για συνομωσία κατά του σκοπιανού κράτους, για βίαια ανατροπή της κυβέρνησης στην  FYROM. Η κατηγορία αυτή έχει φυλάκιση μέχρι 20 έτη. Από τον Ζάεφ κατασχέθηκε το διαβατήριο του.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

Γράφει ο Δημήτριος Δημόπουλος

Πηγή:Εισαγωγή στην Βιοπολιτική (Το Εθνικό Δόγμα)
εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις

    Η εναργέστερη εκδήλωσι του ανθρώπου στην Γή είναι ο χωρισμός σε Κράτη, η διαίρεσι σε Έθνη.Οι έννοιες Έθνος και Κράτος βέβαια δεν συμπίπτουν, αλλά η ανθρωπότης είχε πάντοτε σαφή την τάσι της διαιρέσεώς της.Ολόκληρη η Ιστορία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά σχέσεις, αγώνες,πόλεμοι μεταξύ ανθρωπίνων ομάδων, που ονομάζονται Έθνη η Κράτη.

Ο Καρέλιας μοίρασε τα κέρδη στους εργαζόμενους Περίπου 2,85 εκ. ευρώ σε αυξήσεις μισθών, μπόνους και επιδόματα

 
Στους εργαζόμενούς της αποφάσισε να μοιράσει μεγάλο μέρος των κερδών της-περίπου 2,85 εκ. ευρώ- η καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» πρωτοπορεί ξανά, καθώς αποφάσισε να μοιράσει μεγάλο μέρος των κερδών της εταιρείας στους εργαζόμενούς της.

   Σύμφωνα με το «Έθνος», στους εργαζόμενους θα δοθούν:

Ίμια: θυμάμαι και τιμώ!


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Η επέτειος των Ιμίων, όπου τρεις Έλληνες αξιωματικοί έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα, είναι ξεχωριστή και οφείλουμε να την τιμούμε και να την θυμόμαστε. Να θυμόμαστε τις ενέργειες της τότε πολιτικής ηγεσίας και να τιμούμε τις ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, που για πολλοστή φορά, όταν οι περιστάσεις επέβαλλαν, έχυσαν το αίμα τους. Δεν μπορεί κανένας τέτοιες πράξεις, να τις τοποθετήσει υπό πολιτικό, κομματικό ή όποιο άλλο πρίσμα θέλει. Η μόνη και αληθινή θεώρηση είναι αυτή της αγάπης στην Πατρίδα και εξ’ αυτής της αυτοθυσίας για τα ιερά και τα όσια. Ελληνική γή και όχι κομματική γή πάτησαν οι Τούρκοι. Ελληνικό αίμα και όχι κομματικό αίμα χύθηκε.
Και για την ισορροπία της ιστορίας, κανένας από τους Τούρκους στρατιωτικούς που πάτησαν την γή μας, δεν ζεί. Όλοι τους σκοτώθηκαν, με τελευταίο τον αξιωματικό επικεφαλή τους.
Τιμή και μόνο τιμή στους ηρωικούς νεκρούς μας που έπεσαν στο καθήκον! Οι σκέψεις μας και οι καρδιές μας θα τους συντροφεύουν για πάντα στο πάνθεον που η ιστορία τους έχει τοποθετήσει!
 

Πρώτο μήνυμα Τσίπρα στην Άγκυρα με αφορμή την επίσκεψη στη Λευκωσία: Εμπόδιο το “Μπαρμπάρος”


Πρώτο μήνυμα Τσίπρα στην Αγκυρα με αφορμή την επίσκεψη στη Λευκωσία: Εμπόδιο το “Μπαρμπάρος”ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο, την ερχόμενη Δευτέρα, ο νέος Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έστειλε μηνύματα προς την Τουρκία τόσο για το Κυπριακό όσο και για τα ελλαδοτουρκικά.
Ο κ. Τσίπρας διά της τουρκικής εφημερίδας Σαμπάχ, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, έθεσε εν πολλοίς τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθεί η Αθήνα έναντι της Άγκυρας. Είναι δε σαφές πως κατά την επίσκεψη του στη Λευκωσία τα ζητήματα αυτά, όπως και θέματα οικονομίας και συντονισμού, θα συζητηθούν με την κυπριακή πλευρά και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Το μήνυμα, λοιπόν, που έστειλε προς την Άγκυρα κωδικοποιούνται ως εξής:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κασέτες που εντοπίστηκαν στη Λιβύη «καίνε» την γενοκτόνο Χίλαρι Κλίντον > BINTEO


χιλαρι
Η Χίλαρι Κλίντον, ως υπουργός Εξωτερικών, κατασκεύασε ψευδή προσχήματα για την εισβολή στη Λιβύη, με τον ίδιο τρόπο που οι νεοσυντηρητικοί της κυβέρνησης Μπους δημιούργησαν πλαστές αποδείξεις προκειμένου να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ. Την Τετάρτη, η εφημερίδα Washington Times δημοσιοποίησε την ανακάλυψη κασετών στη Λιβύη, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι η Κλίντον, αδιαφορώντας τελείως για τις ανησυχίες που είχαν εκφράσει στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, είχε κατασκευάσει στοιχεία για δήθεν υπόγειες σήραγγες, με στόχο να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε έναν αδικαιολόγητο και αχρείαστο πόλεμο.

Στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από συντηρητικές δυνάμεις


Ο Β.Πολύδωρας συστρατεύεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την διαπραγμάτευση του χρέους ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει το πρώην πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ως ο "κατά φαντασίαν νικητή των εκλογών". Ευρύτερες δυνάμεις στηρίζουν την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μάλιστα προερχόμενες από τον συντηρητικό χώρο. Δεν είναι μόνο ο Β.Πολυδωρας σημειώνεται ότι και ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ανακοίνωσή του θα υποστηρίξει οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση ως προς το εθνικό συμφέρον, στην εξωτερική πολιτική.

Αγόρασε είδη αξίας 3.300 ευρώ μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας υποκλαπέντα στοιχεία πιστωτικών καρτών


Τεχνολογικά προϊόντα αξίας άνω των 3300 ευρώ είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου σε διάστημα τεσσάρων μηνών ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας στοιχεία πιστωτικών καρτών ανυποψίαστων πολιτών, τα οποία είχαν νωρίτερα υποκλαπεί. Μάλιστα, όταν τελικά παραλάμβανε τα δέματα με τα προϊόντα από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, φρόντιζε να πλαστογραφεί και την υπογραφή των νόμιμων κατόχων των καρτών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο Τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Μέγιστο των Ελλήνων και μας το κρύβουν…

Στο ελεύθερο διαδίκτυο όπως οφείλουμε αναδημοσιεύουμε (αυτούσιο) το άρθρο και αναμένουμε και εμείς τις εξελίξεις και την αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Μέγιστο των Ελλήνων! 

Την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Τούρκοι γνώριζαν καλά ποιούς είχαν απέναντι τους…


imageΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τη νύχτα των Ιμίων, ο Σημίτης παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον …Μαντέλη!

(Φωτό: Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.)

Αυτός ο άνθρωπος που έχει το θράσος να αρθρογραφεί για την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας που ο ίδιος επέτρεψε, για το σύστημα σήψης, διαφθοράς, εθνικής κατάπτωσης που ο ίδιος οραματίστηκε, φαίνεται ότι δεν έχει καν το ελαφρυντικό του «σφάλματος». Το ότι ο αρχιερέας της μειοδοσίας άφησε στο περιθώριο τον αρχηγό της ΕΥΠ τις κρίσιμες ώρες διαχείρισης της κρίσης, είναι πλέον ευρέως γνωστό. Τον είχε στο σαλονάκι, στον προθάλαμο της βουλής, όπου γινόταν η κρίσιμη σύσκεψη, απαξιώνοντας να το δεχθεί! Αυτό όμως που πέρασε στα ψιλά ενώ είναι εξέχουσας σημασίας είναι άλλο…

Προκαλεί ένταση με το στεφάνι στα Ίμια ο Πάνος Καμμένος

Με εκτενές άρθρο της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ αναφέρεται στην ενέργεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου... να αφήσει στεφάνι στη μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που σκοτώθηκαν στα Ίμια κατά την κρίση του 1996. «Ο νέος Έλληνας υπουργός ξεκίνησε την θητεία του με την κατάθεση στεφάνου στα νερά του Αιγαίου, κοντά στα νησάκια που οδήγησαν την Άγκυρα και την Αθήνα στο παρά ένα του πολέμου στο παρελθόν», αναφέρει στο άρθρο της, που τιτλοφορείται: «Ελληνας υπουργός αφήνει στεφάνι σε καυτό σημείο του Αιγαίου, προκαλώντας ένταση με την Τουρκία».

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος...

«Έχουμε συνηθίσει να ακούμε ηγέτες που εξαγγέλλουν προεκλογικά ότι θα αλλάξουν τους κανόνες της Ευρώπης» τόνιζε πρόσφατα μιλώντας με δημοσιογράφους, ανώτατο στέλεχος της Κομισιόν. Και τους θύμιζε ότι κι ο Φρανσουά Ολάντ υποσχόταν ότι θα αλλάξει τα πάντα στην Ευρώπη, αλλά στο τέλος πειθάρχησε στις παραινέσεις της Μέρκελ. Κι ο Ντέιβιντ Κάμερον απειλούσε την Ευρώπη, αλλά τελικώς προσαρμόστηκε στις αποφάσεις της. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει τώρα με την κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν θα ήταν δυνατόν μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή ετυμηγορία να εγκαταλείψει τόσο νωρίς όλες τις διακηρυγμένες θέσεις της. Έχει ήδη εγκαταλείψει αρκετές. Μέσα σε 48 ώρες εγκατέλειψε την εξαγγελία της για επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ και για τον αφοπλισμό των αστυνομικών. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα εγκαταλείψει την εξαγγελία για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και για την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2009.

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «απαιτούν» πολλά και διάφορα σε δηλώσεις τους στο BBC


trt
Σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα της τουρκικής τηλεόρασης TRT, ένας επιπλέον  παράγοντας, εκτός της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, που οδήγησε τον κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είναι η προσέγγιση του στις μειονότητες. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έβγαλε δύο βουλευτές στη Ροδόπη με έντονη «τουρκική παρουσία» και έναν βουλευτή στην Ξάνθη, γράφουν περιχαρείς οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Ο Έλληνας Υπουργός παιδείας: Ειδικός φόρος στους πιστούς χριστιανούς για να πληρώνονται οι παπάδες


tasos-kourakis
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια παλιά δήλωση του τότε τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη. Ο κ. Κουράκης, πρότεινε μεταξύ άλλων για τη μισθοδοσία του κλήρου να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας μόνον στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι. Τώρα που ο κ. Κουράκης είναι μέλος της κυβέρνησης και μάλιστα αναπληρωτής υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, τα οποία «τυχαίνει» να ταυτίζονται με τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.
Πολλές φορές στην Ιστορία αυτού του τόπου το σημαντικότερο ρόλο τον έχουν παίξει τα κατάλληλα πρόσωπα στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη περίοδο
Διαβάστε επίσης:

Το δάκρυ του Καμμένου και η υπόσχεση του γι α ανέργεση Ανδριάντα στον ήρωα Καταδρομέα Μπικάκη! (φώτο)Σ ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο Αμύγδαλο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο προκειμένου να τιμήσει τον ήρωα καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη.
Ο ΥΕΘΑ Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη Π.Ν. και τον βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη

Αποκάλυψε μάλιστα πως το επόμενο διάστημα θα στηθεί Ανδριάντας του ήρωα καταδρομέα στην περιοχή.
Ο Yπουργός Eθνικής “Αμυνας έστειλε μήνυμα εθνικής κυριαρχίας και επεσήμανε πως η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται την ανακήρυξη ΑΟΖ.φώτο και ρεπορταζ απο το flashnews.gr http://veteranos.gr/dakri-tou-kammenou-ke-iposchesi-tou-gia-anergesi-andrianta-ston-iroa-katadromea-bikaki-foto

πηγή

Ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων πραγματοποίησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος


Όπως είχε προγραμματιστεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων όπου το 1996 έπεσαν οι τρείς Έλληνες αξιωματικοί.
Δυο τουρκικά F-16 εμφανίστηκαν στην περιοχή και αναχαιτίστηκαν άμεσα από αντίστοιχα αεροσκάφη της πολεμικής μας αεροπορίας.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μαζί με τους δυο αρχηγούς, Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά συνέχισαν για την Κρήτη για να αποδώσουν τιμή στον καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη και στη συνέχεια μετέβησαν στην 133 Σμηναρχία Μάχης στην Κρήτη.
kranosgr.blogspot.com

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ


merkel-klaiei-agona1__article
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Η αξιοπρέπεια ενός λαού είναι το κορυφαίο στίγμα της ύπαρξης του και της θέσης του στην διεθνή κοινότητα. Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού είχε κουρελιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με τόσο ωμό, τραγικό, εξευτελιστικό και προσβλητικό τρόπο. Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αφού ξεπούλησαν εν ψυχρώ την εθνική κυριαρχία το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το πώς να υπηρετούν τα σχέδια των ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων αφεντάδων τους. Ενώ θα έπρεπε να πληρώνουν το βαρύ αντίτιμο των εξοντωτικής και εθνοκτόνο πολιτικής τους, έχουν ακόμα το θράσος και εμφανίζονται δημόσια να υποστηρίζουν την πολιτική που έριξε αυτή την χώρα στον γκρεμό και εξόντωσε την ελληνική κοινωνία.
Οι τελευταίες εκλογές ήταν ένα γέρο χτύπημα σε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους, που δυστυχώς τους στήριξε και ένα μεγάλο μέρος της «ρασοφόρου υποκρισίας» καθώς γέροντες προέτρεπαν τα πνευματικά τους παιδιά να ψηφήσουν τον απερχόμενο πρωθυπουργό για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Τώρα για πρώτη φορά μετά από την εθνική καταστροφή κάποιο σημάδι ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι άρχισαν να περνούν στα σοβαρά την χώρα μας, δείχνουν μεγάλη αμηχανία γιατί ποτέ δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη αμφισβήτησης της κατοχικής του πολιτικής και προσπαθούν να «τρίξουν τα δόντια τους» ενώ στο βάθος γνωρίζουν ότι ένα ρήγμα με ελληνικό «περιεχόμενο», θα τους πλήξει άμεσα και αυτούς ενώ θα σημάνει την οριστική κατάρρευση της ευρωζώνης των τραπεζιτικών τους ιδρυμάτων.
Το ζήτημα όμως είναι πολύ πιο βαθύ από τις περιπτωσιακές οικονομικές διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος και για την ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας. Το ζήτημα είναι η απαιτούμενη κίνηση αλλαγής των στρατηγικών επιλογών της χώρας, η οποία επί δεκαετίες ακλουθούσε μια πολιτική δουλοπρέπειας που πάντα την πρόδιδε στα εθνικά θέματα ενώ την είχε καταστήσει ένα ταπεινό δορυφόρο των συμμάχων και ετέρων που έφτασαν στο σημείο να την λεηλατήσουν με την συνδρομή των εντοπίων δοσίλογων τους. Τώρα αρχίζει να διαφαίνεται όλο και περισσότερο η ανταύγεια μιας τέτοιας αλλαγής. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν μονομερείς κινήσεις. Εκείνο που θα πρέπει να γίνει είναι ότι θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτό το προνομιούχο οικόπεδο κοστίζει ανάλογα της θέσης του και ότι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει η λεηλασία της Ελλάδας χωρίς κανένα όφελος για τον ίδιο τον λαό της.
Πριν από οχτώ χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε τολμήσει να προχωρήσει σε αυτόν τον δρόμο. Το πλήρωσε πολύ ακριβά καθώς κινδύνεψε ακόμα και η σωματική του ακεραιότητα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο λαός έχει υποστεί μια πρωτοφανή καταστροφική λεηλασία και οι υπομονές του έχουν εξαντληθεί. Τι άλλο επιτέλους έχει να χάσει μια χώρα που της έχει στερηθεί ακόμα και το δικαίωμα να ασκεί δική της οικονομική δραστηριότητα ;
Αυτή την φορά τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά γιατί υπάρχει μια κυβέρνηση που φέρεται αποφασισμένη και το κυριότερο έχει τα ικανά αποφασισμένα στελέχη για να καταδείξει πως επιτέλους αυτή η χώρα δεν χαρίζει σε κανένα τα εθνικά της συμφέροντα.
Να μην διαψεύσει τις ελπίδες!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis

O AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ…


Θέμα σεβασμού των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία θέτει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ». Ο πρωθυπουργός αναφέρεται, επίσης, σε ζητήματα όπως οι σχέσεις της Ελλάδας με την ΕΕ και οι ιδιωτικοποιήσεις.

DPA: Η Ελλάδα μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αν κοπεί η χρηματοδότηση


dpa
Ακόμα και το σενάριο της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξετάζει η Ελλάδα σε περιπτωση που κοπεί η χρηματοδότηση μέσω των δανείων που έχουν ήδη δοθεί σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ο συντάκτης επικαλείται για την πληροφορία αυτή ανώτερο αξιωματούχου του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών σε άρθρο με τίτλο «ταραχώδης αρχή στην ΕΕ για την νέα ελληνική κυβέρνηση».
Το DPA αναφέρεται σε υψηλόβαθμους ευρωπαίους αξιωματούχους που έχουν προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα να παραμείνει σταθερός στις δεσμεύσεις που έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι τα πακέτα διάσωσης δόθηκαν από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους.
Ωστόσο, προσθέτει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ο Γιάννης Βαρουφάκης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η Ελλάδα αρνείται να συνεργαστεί με την Τρόικα.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ επιχειρούν να στήσουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ με αφορμή…το ΣΤΕΦΑΝΙ του ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!

imia

”Πολεμικό κλίμα” και στην θάλασσα γύρω από Ίμια με ναυτικά ”επεισόδια” από… τις 11 το πρωί επιχειρεί να διανθίσει τουρκικό πρακτορείο την αεροπορική πρόκληση με την παρουσία τουρκικών F -16 στην ευρύτερη περιοχή και την προκλητική υπέρπτηση των Ιμίων και Καλολήμνου την ώρα που το ελικόπτερο με τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμένο, προσέγγιζε για να ρίξει το στεφάνι στην μνήμη των νεκρών στελεχών του Π.Ν.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Αυτά είναι τα 7 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ που θα ΑΥΞΗΘΟΥΝ με τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ!

lefta_473_355

Η αύξηση του βασικού μισθού από 586 ευρώ που είναι σήμερα στα 751 ευρώ δεν επωφελεί μόνο τους εργαζόμενους…
στον ιδιωτικό τομέα αλλά επωφελεί εξίσου και τους ανέργους του ΟΑΕΔ, που δικαιούνται μια σειρά από επιδόματα, τα οποία συνεδέονται με τις κατώτατες αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα.
Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα επιδόματα, είχαν μειωθεί, όταν τον Φεβρουάριο του 2012, με την 6η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), αποφασίστηκε περικοπή κατά 22% στις κατώτατες αποδοχές και 32%, ειδικά για νέους έως 25 ετών (511 ευρώ μικτά). Αντίστοιχα, λοιπόν, σε περίπτωση που ο κατώτατος μισθός αυξηθεί, αναμένεται και τα επιδόματα αυτά να κινηθούν, εξίσου ανοδικά.
Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που είναι συνδεδεμένα με τον κατώτατο μισθό της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), είναι τα εξής:
1. Επίδομα τακτικής επιδότησης.
2. Επίδομα από επίσχεση ή διακοπή των εργασιών της επιχείρησης.
3. Ειδικό εποχικό βοήθημα.
4. Ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη της επιδότησης λόγω ανεργίας.
5. Ειδικό βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
6. Ειδικό βοήθημα σε όσους εξέτισαν ποινή στερητική της ελευθερίας.
7. Ειδικό βοήθημα λόγω επίσχεσης εργασίας.

ΔΕΙΤΕ το εμετικό tweet!!! ΑΥΤΑ είναι τα στελέχη του “Ποταμιού” που ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να υποστηρίζει τον Ντάισελμπλουμ! Απίστευτο! (φωτό)

liaropoulos-foto

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ο τομεάρχης δημόσιας Υγείας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τάσσεται υπερ του Ντάισελμπλουμ και πανηγυρίζει που η Ελληνική πλευρά θα τα βρει σκούρα στο EUROGROUP!!!
liaropoulos-geroun

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ: Μάθετε τί λέει το Κοράνι για τους Έλληνες!

korani

«Οι Έλληνες [πάντα] θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)
Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!
Σήμερα το ρήμα είναι γνωστό ως: «δια-κορεύω», από το κόρη: δια-κορεύω<κόρη. Δηλαδή η πιο δημιουργική πράξη στον κόσμο! Στο «Κοράνιο» (η λέξη είναι ΔΑΝΕΙΟ των Αράβων, Περσών και Τούρκων από το ελληνικό-ομηρικό: κορέω).
Το «Κοράνιο» έχει 114 «Κεφάλαια» (η αντίστοιχη «Αραβική» λέξη: «Surah» είναι και αυτή ελληνική, από το «Σειρά»).
Αλλά και η λέξη «Αλλάχ» είναι από το ελληνικότατο «άλιος», που είναι η πρωτο-ελληνική λέξη ήλιος: Ο πρώτος πρώτος Θεός του πρωτο-Ελληνα Πελασγού ήταν, όχι ο Δίας, όχι ο Κρόνος, αλλά ο Ηλιος! Που χαρίζει το φως και τη ζωή στους Ανθρώπους: άλιος**ήλιος**Ελλάς (=το Φως)**Hellas**(Η=Χ) Αλλάχ…
Και το όνομα «Μωάμεθ» είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος» = ον με πλούσιο κόσμο ψυχής.
Καθηγητής Πάντειου Πανεπιστημίου Σταύρος Θεοφανίδης , E-mail stheofan@panteion.gr
(Αποσπάσματα από το Βιβλίο του « Τα Αγγλικά Είναι Ελληνική Διάλεκτος » (English is a Hellenic Dialect)