Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΝΙΚΗΑΘΗΝΑ 6-2-2015.

Τα όρια τής ανθρώπινης αντοχής βάση τής φυσικής υπόστασης είναι πεπερασμένα. Υπάρχουν όμως περιστάσεις και αιτίες κατά τις οποίες οφείλουμε ως άνθρωποι και ως Έλληνες να υπερβούμε τόσο τις φυσικές αντοχές όσο και τις λογικές σκέψεις. Να προσαρμόσουμε τις δυνατότητες τής Φυλής μας ενάντια στους καιρούς και τούς εχθρούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να φτάσουμε στον Υπερβατικό Υπεράνθρωπο που βάζει επάνω από την βολή και την ασφάλειά του τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τα Ελληνόπουλα και τα Ιερά Προσκυνήματα.

Οι ασφαλείς κοινωνίες είναι μονάχα εκείνες οι κοινωνίες που διαθέτουν ακατάλυτη πίστη και πατριωτικό σθένος. Είναι εκείνες οι ανώτερες κοινωνίες που ζουν ως τα αναπόσπαστα κύτταρα ενός έθνους που χτίζει διαδοχικά την ιστορική παρουσία τής Φυλής μέσα στην αιωνιότητα. Είναι ο Αιώνιος Έλλην που μάχεται με το ίδιο πάθος τόσο ενάντια στον Εφήμερο Άνθρωπο όσο και ενάντια στον Βάρβαρο.

Ο Αληθινός Έλλην δεν λειτουργεί σαν αδιάφορη ύπαρξη που περνάει χωρίς καμία χρησιμότητα τον καιρό του, κληρονομώντας βάρη και κουσούρια στις επόμενες γενιές, μήτε λογαριάζει την σωματική ή υλική ή οικονομική ή στρατιωτική δύναμη τού εχθρού. Λειτουργεί ως Στρατιώτης τής Φυλής που γνωρίζει ότι από αυτόν εξαρτάται το μέλλον της και είναι έτοιμος να τα βάλει με ολάκερη την οικουμένη προκειμένου να ζήσει και να θριαμβεύσει ο Ελληνισμός.

Η ανωτερότητα τού λαού μας δεν στηρίζεται επάνω στην υπεροχή τής Ύλης, αλλά τής Ιδέας. Η μαχητικότητα τού ελληνισμού άρχεται από τα ειρηνικά έργα και επεκτείνεται στα αντίστοιχα πολεμικά έργα. Δεν μετράμε ποτέ ποιος είναι απέναντί μας ούτε πόσοι είναι οι εχθροί μας και τι αντίδωρα φέρνουν γυρεύοντας την λευτεριά μας. Η μαχητικότητα τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή ως αυθεντικού απογόνου Τρανών Προγόνων εστιάζεται στις Αξίες, τα Δίκαια και τα Συμφέροντα τού Έθνους μας.

Η καθαρότητα τής Θρησκείας μας, η Ταυτότητα τής Οικογενείας μας, η μεγαλοσύνη τής Πατρίδος μας, ο αδιάβλητος Πολιτισμός μας προσδιορίζουν την ακατάβλητη ορμή και την διάθεση τού Έλληνα να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Να χτίσει μια Ελλάδα αξεπέραστη από τούς ανταγωνιστές της, δίκαιη προς την ιστορία της και αγέρωχο κληροδότημα για τις επόμενες γενεές.

Το πνεύμα τής αυτοθυσίας και τής αυτοπεποίθησης, η δύναμη τής ψυχής που σηκώνει σε δυσθεώρητα ύψη την δύναμη τού σώματος υπήρξε ανέκαθεν βασικό μάθημα ζωής για τούς Έλληνες, ακόμη και πάνω από την σοφία τού πνεύματος. Δεν έχει άλλωστε κανένα απολύτως νόημα η αποθησαύριση γνώσεων και το κάλλος των καλλιτεχνημάτων, εάν δεν είσαι σε θέση να τα θωρακίσεις εσύ ο ίδιος, κάνοντας το κορμί σου απόρθητη ακρόπολη και ατσάλινο εκστρατευτικό σώμα.

Οι πεποιθήσεις, ο πολιτισμός και η παρουσία τού Ελληνικού Έθνους δεν μένουν κλειστές υποθέσεις ούτε έρχονται σε διαπραγματεύσεις με τις βδέλλες που ζουν σε βάρος τού λαού. Γίνονται οι ισχυρές παρακαταθήκες που συνέχουν την κοινωνία και ταξιδεύουν στις εκτός συνόρων εστίες μας, μορφοποιώντας τις αποφάσεις σε μια ελληνική τάξη πραγμάτων.

Το Εθνικό Φρόνημα και η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν έρχονται σε συνεννόηση με τούς συμβιβασμένους και τούς ριψάσπιδες. Το μέλλον τού ελληνικού λαού εξαρτάται από την ενότητα και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν τις προθέσεις του.

Ο Υπεράνθρωπος Έλλην δεν είναι μονάχα εκείνος που καταβάλλει τον εξωτερικό εχθρό μα και τον εσωτερικό. Αδυναμίες μπροστά σε ανθρώπους ανέστιους και ανήθικους, απέναντι σε εμπόρους της Ελληνικής Ιδέας δεν επιτρέπονται σε καμία απολύτως περίπτωση.

Εκείνοι που μετρούν την δύναμη με το χρήμα και με την ποδηγέτηση τής πραγματικότητας στο ψεύδος τής υλικής κατωτερότητας, πρέπει να σωπάσουν δια παντός. Να σταλούν σε σκοτάδια ανεπίστρεπτα. Διότι πέραν από την Ιερή Νίκη τής Δυνατής και Αξιοπρεπούς Ελλάδος, πέραν από την Ελευθερία των Ελλήνων, καμία βολή δεν έχει σημασία και κανένας συμβιβασμός δεν έχει χώρο ύπαρξης.

Όσοι κουρασμένοι και όσοι δειλοί στην άκρη. Στην Ελλάδα κατοικούν, εργάζονται και προμαχούν υπέρ τής Φυλής μονάχα οι Τολμηροί και οι Ανδρείοι Έλληνες. Στην ζυγαριά τού Έθνους υπάρχει μονάχα το Ελληνικό Αίμα και η Ελληνική Τιμή που ζυγίζουν βαρύτερα από όλους τούς θησαυρούς τής γης.

Από τον καιρό τής Σπαρτιατικής Αγωγής τα ελληνόπουλα ανδρώνονται με την πολεμική αρετή στο πλευρό τής όμορφης κατασκευής ενός κτηρίου ή ενός αγάλματος. Και ο πολιτικός λόγος δεν είναι ατομική συναλλαγή πολιτείας και πολίτη για την άκοπη επιβίωση, αλλά συλλογικό συμβόλαιο για την προκοπή και την ανάπτυξη τού Ελληνισμού, με την συνεργασία όλων των δυνάμεων για ζωή αληθινή και ελληνική.

Δεν υπάρχει καμία αρνητική σκέψη που μπορεί να κάμψει τον προσανατολισμό τού Ανίκητου Ελληνισμού. Δεν υπάρχει στιγμή που να στρέψει το βλέμμα και τα βήματά μας προς τα πίσω. Δεν θεωρούμε καμία ενέργεια, καμία θυσία αδύνατη. Υπάρχει ένας στρατηγικός τρόπος σκέψης, μια στάση ζωής, μια βιοθεωρία πως δεν είμαστε μια περαστική εικόνα τής Φυλής, αλλά η ίδια η Ελληνική Φυλή μέσα στον ατελείωτο ιστορικό χρόνο.

Είμαστε εκείνοι που αν εκλείψουμε, θα σβηστεί η Γενιά μας. Είμαστε εκείνοι που εάν σφραγίσουμε το χώμα με τον ιδρώτα και το αίμα μας, το δέντρο τής Φυλής θα βλαστήσει, οι καρποί του θα θρέψουν την Πατρίδα και τα παιδιά του θα σκορπίσουν χρυσή την αυγή πάνω από την κοσμοπλάστρα Ελλάδα. Όλα για την Ελλάδα, όλα για τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Το αναμενόμενο. Η ΕΚΤ σταματά να δέχεται Ελληνικά ομόλογα ως κολάτεραλ #grexit #ECB #Euro #EZB #Greece


Το αναμενόμενο. Η ΕΚΤ σταματά να δέχεται Ελληνικά ομόλογα ως κολάτεραλ #grexit #ECB #Euro #EZB #Greece.
Για να ξαναθυμηθούμε τι γράφαμε πριν απο 9 μήνες…
Η ΕΚΤ αγοραζει Ελληνικο χρεος με εκπτωσεις:
15%, για τα έντοκα
33%, για ομόλογα έως 3 έτη
45%, για ομόλογα 3 έως και 5 ετών
54%, για ομόλογα 5 έως και 7 ετών

BAΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ- ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ – ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

xrysi-avgi-vouli


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών 70 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ των κατηγορουμένων που θα καθίσουν στο εδώλιο ο Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος, νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Οι Εφέτες του Συμβουλίου με μειοψηφία 2 προς 1 διατάσσουν με το βούλευμα τους (215/2015)την παραπομπή των 70 από τους συνολικά 83 κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής με αιχμή την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ρωγμή στην δικαστική κρίση σε ολόκληρη τη διαδρομή της υπόθεσης.

Το «φαινόμενο» ‘Ελληνες. Οι φονείς των Αυτοκρατοριών…


Skitso_Stathis.2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Οι Έλληνες είναι μια μοναδική περίπτωση ανάμεσα στους λαούς. Ως λαός μοιάζουν με ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο έχει φάσεις ύφεσης και έξαρσης. Ένα φαινόμενο, που μοιάζει με τη φωτιά. Με τη φωτιά, που είναι απόλυτα ελεγχόμενη μέσα σε ένα λυχνάρι και απόλυτα ανεξέλεγκτη, όταν αρχίζει και καίει τα πάντα στο διάβα της. Αυτό το φαινόμενο, αν δεν ελεγχθεί από το σύστημα εξουσίας εγκαίρως, μπορεί να το καταστρέψει ολοσχερώς.
Mιλάμε για την ιστορική πορεία του φαινομένου μέχρι τις ημέρες μας. Δεν μιλάμε μόνον για τους αρχαίους Έλληνες, τους οποίους οι υπόλοιποι λαοί τους γνωρίζουν. Μιλάμε και για τους σύγχρονους Έλληνες. Μιλάμε και για την «άγνωστη» ιστορία των σύγχρονων Ελλήνων. Μιλάμε για μια ιστορία «ολέθρου» για τις σύγχρονες αυτοκρατορίες. Για μια ιστορία, που με μεγάλη προσοχή προσπαθούν οι σημερινοί ισχυροί να κρύψουν, γιατί δεν τους συμφέρουν οι αποκαλύψεις. Δεν τους συμφέρουν τα «κακά» πρότυπα.
Ούτε οι ίδιοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει. Δεν γνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους στο σημερινό παγκόσμιο κοινωνικό γίγνεσθαι ήταν καθοριστική. Συμμετοχή απολύτως δυσανάλογη του μεγέθους της Ελλάδας. Συμμετοχή μεγαλύτερη από κράτη-γίγαντες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία ή η Ρωσία. Συμμετοχή, που αποτελεί το κρυμμένο «μυστικό» του συστήματος, γιατί, αν αποκαλυφθεί, θα έχουμε ακόμα χειρότερες εξελίξεις. Μόνον στον εικοστό αιώνα οι Έλληνες έχουν νικήσει δύο αυτοκρατορίες και έχουν γίνει η αιτία να καταστραφεί η μεγαλύτερη αυτοκρατορία της σύγχρονης ιστορίας.

Ρώσους στην Λήμνο φέρνει ο Καμμένος! Γιατί θα έρθουν και τι ψάχνουν


Image
Ρώσοι στην Λήμνο με προτροπή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Μπορεί η παρουσία τους να μην είναι “αμιγώς στρατιωτική” αλλά έχει την σημασία της. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δίνει στους Ρώσους την δυνατότητα να έρθουν με ειδικά εξοπλισμένα πλοία και προσωπικό κα να βουτήξουν βοριεοανατολικά της Λήμνου ,στους Μέθωνες

Η Γερμανια συνεχιζει την παραδοση που εχει δημιουργησει ανα τους αιωνες

Όπως φάνηκε από τη στάση του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σοιμπλε κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με τον Έλληνα ομόλογο του κ. Βαρουφακη, οι Γερμανοί παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.
Θέσεις που στρέφονται ενάντια στον Ελληνικό Λαό αφού η εφαρμογή των πρακτικών που αυτές επιβάλλουν, έχει φέρει τους Έλληνες στην εξαθλίωση, την απόγνωση και την φτώχεια, η δε συνέχιση αυτής της πολιτικής είναι βέβαιο ότι θα επέφερε την πλήρη οικονομική καταστροφή, άρα και τη διαρκή υποδούλωση του Λαού μας στα κελεύσματα των Γερμανών.

Paul Craig Roberts: "Η Ελλάδα να στραφεί για στήριξη στα BRICS γυρίζοντας την πλάτη στην ληστρική Δύση"


Χρηματοδότηση από τα ΒRICS θα λάβει η Ελλάδα σε περίπτωση που θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος της και η ΕΕ αρνείται να συμμορφωθεί και συνεχίζει στην ίδια πορεία εξόντωσης του ελληνικού λαού δήλωσε ο Αμερικανός αναλυτής και πρώην εκδότης της Wall Street Journal,  Paul Craig Roberts.

Το Βloomberg αποκαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Μέρκελ εις βάρος της χώρας μας


Θανάσιμη παγίδα επιχειρεί να στήσει η Ανγκελα Μέρκελ στον Αλέξη Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο «Bloomberg». Το σατανικό σχέδιο της Γερμανίδας καγκελαρίου, όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα, προβλέπει την τεχνητή παράταση των διαπραγματεύσεων, ώστε να στερέψει η ρευστότητα στην Ελλάδα και να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας.

Η απάντηση της Ελληνικής κυβέρνησης στο γερμανικό τελεσίγραφο: «Οι προτάσεις αυτές δεν θα γίνουν αποδεκτές»


«Οι προτάσεις αυτές δεν θα γίνουν αποδεκτές» διαμηνύει η ελληνική κυβέρνηση απαντώντας στο γερμανικό «τελεσίγραφο» που δημοσιεύθηκε στο πρακτορείο Reuters και καλεί την Αθήνα να πάρει πίσω τις αντιμνημονιακές υποσχέσεις.

Μ. Χρυσοβελώνη: Καλούμε τη Ν.Δ να διευκρινίσει αν υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα ΄Ιμια!


«Σήμερα ο γερμανός ευρωβουλευτής Μ. Weber, επικεφαλής της ομάδας στην οποία ανήκει η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, επέλεξε να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με σκαιότατο τρόπο.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ > ΤΙ ΕΙΠΑΝ


ti-syzhthsan-poytin-kai-tsipras
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ρώσος ΠρόεδροςΒλαντιμίρ Πούτιν με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Ο ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί τη Ρωσία αφού συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την εκλογή της νέας κυβέρνησης.

Ψηφιακός θα είναι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος σύμφωνα με την NSA


Αν πιστεύετε πως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) θα έμενε στις «απλές», μαζικές παρακολουθήσεις πολιτών, είστε γελασμένοι: σύμφωνα με ρεπορτάζ που ήρθε στη δημοσιότητα από το γερμανικό περιοδικό Spiegel, η NSA προλειαίνει ήδη το έδαφος για μια σειρά από μελλοντικούς πολέμους που θα διεξαχθούν αποκλειστικά στον κυβερνοχώρο. Πως θα γίνει αυτό;

προφητική συνέντευξη...«Βόμβα» Βαρουφάκη: Η ΕΚΤ θα απειλήσει με πρόβλημα ρευστότητας

Τούρκοι και ναζι, το ίδιο μαγαζί! Φασιστόμουτρο γερμανός θέλει καταδίκη του Πάνου Καμμένου γιατι πέταξε «κοντά στην τουρκική ακτή»!!


ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΝΔ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΩΣ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΗ»!
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θέλει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να καταδικάσει με ψήφισμά του το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό την Ελλάδα, εξέλιξη που ο ηγέτης του ΕΛΚ συγκρίνει με τη συμμετοχή του Γεργκ Χάιντερ και του Λαϊκού Κόμματος στην κυβέρνηση της Αυστρίας πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Έτσι πλημμυρίζουμε την Ευρώπη με ετοιμοπόλεμους, αιμοδιψείς τζιχαντιστές


Στα τέλη του περασμένου έτους, ένας από τους επικεφαλής της ISIS πέρασε τα σύνορα με τη Συρία και εγκαταστάθηκε σε ένα τουρκικό λιμάνι, όπου ξεκίνησε να εργάζεται πυρετωδώς με στόχο να πλημμυρίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές.

Κατέστρεψαν οικονομία και υγεία για να πλουτίσουν οι οφσορ των γενοσήμων!


public_health_13472964-655x280
Αντί να εξοικονομήσουν χρήματα, στέρησαν μισό δις Ευρώ απο την πραγματική οικονομία!
Ο κόσμος πέθαινε χωρις φάρμακα και οι ανεύθυνοι μας παραμύθιαζαν ότι κάνουν εξοικονόμηση.
Ίδιο έγκλημα με το πετρέλαιο θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας!
Χάθηκαν εργαζόμενοι, φόροι και εισφορές στην πενταετία 2009-2013

Απόρρητο έγγραφο: Τι ζητά το Βερολίνο από την Ελλάδα

Με σκληρές θέσεις μπαίνει το Βερολίνο στη διαπραγμάτευση για τη νέα συμφωνία γέφυρα που ζητάει η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα και τη ρύθμιση του χρέους. Η Γερμανία ζητάει η Ελλάδα να τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει και η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Σύμφωνα με έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης που αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters και το οποίο προετοιμάστηκε από το Βερολίνο για τη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης που συμμετέχουν στο Euro Working Group της Πέμπτης στην οποία θα συζητηθεί η απάντηση της ευρωζώνης οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος και την πολιτική λιτότητας, η Γερμανία επιμένει στις θέσεις που συμφωνήθηκαν ως εκκρεμότητες στο περίφημο «e-mail Χαρδούβελη».

ΒΡΗΚΑΝ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ!!!!


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με ένα δημοσίευμα που ισχυρίζεται, παρουσιάζοντας φωτογραφία, ότι κάνει αποκάλυψη-σοκ σχετικά με τον τάφο της Αμφίπολης
Καταφέραμε και πήραμε αυτή τη φωτογραφία από το εσωτερικό του ταφικού μνημείου στο σημείο όπου αναπαύεται ο Μέγας Αλέξανδρος.
Το κείμενο κυκλοφορεί σε πολλά siteς και blogs και το παρουσιάζουμε παρακάτω αυτούσιο:

Η συγκλονιστική ιστορία της Ελληνίδας χορεύτριας, που την πούλησαν σε χαρέμι Άραβα και εξαφανίσθηκε, τη δεκαετία του ’50...Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, έφτασε στην Ελλάδα η είδηση του θανάτου μιας Ελληνίδας χορεύτριας, που ήταν πρόσφυγας στη Μέση Ανατολή. Η Άλμπα Σέρα, όπως ήταν το καλλιτεχνικό όνομα της νεαρής κοπέλας, είχε προσληφθεί σε κέντρο της Βυρηττού, για να εκτελεί πρόγραμμα ελαφριάς γαλλικής και ελληνικής μουσικής. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στιγμή που η κοπέλα δέχτηκε μια επαγγελματική πρόταση από έναν πλούσιο Άραβα. Ο Άραβας θα πάντρευε την κόρη του και ζήτησε από την Άλμπα να τραγουδήσει στον γάμο, που θα γινόταν σε ένα χωριό έξω από τη Δαμασκό της Συρίας. Η χορεύτρια δέχτηκε την πρόταση, χωρίς να αντιληφθεί ότι είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ BARBAROS


030220151130572911670
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Δεν έχασαν χρόνο οι Τούρκοι και μόλις έγινε γνωστή η ομιλία του νέου Έλληνα πρωθυπουργού κ Τσίπρα στο κοινοβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην οποία έκανε σαφή σύσταση στην Τουρκία να σταματήσει να ασκεί πολιτική απειλών και να προχωρήσει στην απόσυρση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Barbaros από την κυπριακή υφαλοκρηπίδα, εξέδωσαν αμέσως την αρνητική απάντηση τους συνεχίζοντας την προκλητική τους συμπεριφορά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η Τουρκία δεν προτίθεται να αλλάξει τα σχέδια της για ανεύρεση ενεργειακών κοιτασμάτων στην ανατολική Μεσόγειο και το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros θα συνεχίσει τις παράνομες ερευνητικές του επιχειρήσεις στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.
Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό καθώς στην Άγκυρα δίνουν τεραστία σημασία στις έρευνες αυτές, ενώ η νεοοθωμανική πολιτική που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία αποδίδει τα μέγιστα στην ναυτική επικράτηση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και παράλληλα στην ανάδειξη της σαν παγκόσμια ναυτική υπερδύναμη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΤΩΡΑ: ΝEO ΒΙG DEAL του Σκλαβενίτη – Τι αγοράζει με 60 εκατομμύρια EYΡΩ! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%bdeo-%ce%b2%ce%b9g-deal-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5.html#ixzz3Qm1Sn1f1


sklavenitis
Σε συμφωνία με τον Σκλαβενίτη για την απόκτηση των ακινήτων της Makro προχώρηση η Grivalia Properties. Η συμφωνία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αφορά την απόκτηση και ταυτόχρονη εκμίσθωση χαρτοφυλακίου εννέα καταστημάτων της πρόσφατα εξαγορασθείσας από τον όμιλο Σκλαβενίτη, Makro Cash & Carry Χονδρεμπορική.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Όποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν την Πατρίδα ας κάτσουν τουλάχιστον στην άκρη πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd.html#ixzz3Qm0xiZIS


ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενα του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού «η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ’αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς»…

Κανονικά ο διαγωνισμός για τους υδρογονάναθρακες στη Δυτική Ελλάδα


Κανονικά ο διαγωνισμός για τους υδρογονάναθρακες στη Δυτική Ελλάδα
Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών οικοπέδων στη Δυτική Ελλάδα για έρευνα υδρογονανθράκων η προθεσμία του οποίου έληγε την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το capital.gr, σήμερα συναντήθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Π. Λαφαζάνης με την επικεφαλής της ΕΔΕΥ (δημόσια αρχή για τους υδρογονάνθρακες), Σοφία Σταματάκη και στη συνάντηση ο υπουργός ενημέρωσε την κ. Σταματάκη ότι δεν θα υπάρξει καμία πολιτική παρέμβαση στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για την παραχώρηση των τριών οικοπέδων σε Άρτα-Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία, Βορειοδυτικη Πελοπόννησο.
Στην ίδια συνάντηση, πάντως, ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επανεξέταση του μεγάλου γύρου παραχωρήσεων στο πλαίσιο του εθνικού συμφέροντος για τη μεγιστοποίηση του εθνικού αποτελέσματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παράταση στην προθεσμία του διαγωνισμού που έληγε στις 14 Μαΐου, καθώς και αλλαγή των όρων.
πηγή

Ο Σούρλας ξεσκεπάζει τον απίθανο Χάρη Θεοχάρη

wpid-20150203121200.jpg

Ερωτήματα για εγκύκλιο που εξέδωσε ο πρώην ΓΓ Εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης διατυπώνει ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας μετά τις καταγγελίες του πρώτου ότι δέχθηκε απειλές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Πεθερός Γιάννη Βαρουφάκη: «Παρωδία ορκωμοσίας» ο όρκος της νέας κυβέρνησης


varoufakis
«Παρωδία ορκωμοσίας» χαρακτηρίζει τον όρκο του Αλέξη Τσίπρα ο πεθερός του Γιάνη Βαρουφάκη, Φαίδων Στράτος, ασκώντας δριμεία κριτική στη νέα κυβέρνηση.
Μέσα από άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» την Τρίτη, ο πατέρας της συζύγου του υπουργού Οικονομικών, Δανάης, τονίζει -μεταξύ άλλων- πως «η “πολιτική” αυτή ορκωμοσία (που προφανώς έγινε χωρίς την αναγκαία προετοιμασία) σε αντίθεση με τη μακραίωνη μέχρι τώρα παράδοση έχασε, κατά τη γνώμη μου, το αναγκαίο κύρος της, εφόσον πήρε έναν προσωπικό χαρακτήρα και δεν συνδέθηκε με μια ανώτερη, διαχρονική και απρόσωπη αρχή».
«Θα μπορούσε τουλάχιστον ο όρκος να δοθεί με το χέρι ακουμπισμένο στο κείμενο του Συντάγματος της Ελλάδος!», σχολιάζει.

Βλάβη-σοκ στο ελικόπτερο του Καμμένου


panosbig
Mια αποκάλυψη-βόμβα από τον Βηματοδότη με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να ανοίγει τον φάκελο της μίζας με τα σακάτικα εξοπλιστικά. Οπως θυμάσθε ο Π. Καμμένος πήρε ένα ελικόπτερο, πέταξε πάνω από τα Ίμια, έριξε ένα στεφάνι στους τρεις ηρωικούς πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού και εν συνεχεία πήγε στην Κρήτη για τιμήσει τον ήρωα Μανώλη Μπινάκη; Σας πληροφορώ όταν ξαναπήρε το ελικόπτερο της επιστροφής, αυτό χάλασε. Εμεινε από βλάβη-καπούτ! Και τι νομίζετε ότι έκανε ο υπουργός; Ζήτησε να ελεγχθεί και πάλι ο φάκελος της προμήθειάς. τους γιατί οι κατασκευαστές ζητούσαν κάποια εκατομμύρια για να το επιδιορθώσουν.
Μιλάμε για την απόλυτη διαφθορά στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η φήμη ότι στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ αν πετούσες πέτρα θα πετύχαινες έμπορο όπλο κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.
kourdistoportocali.com

«Κάθε τραγωδία τελειώνει με κάθαρση» του nefelikas


syntagma2011
Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι, είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Όλοι πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του, που έκαναν το πιο δυναμικό ξεκίνημα που έχει κάνει κυβέρνηση στην Ευρώπη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μεθοδικά, ψύχραιμα και όσο πιο θεαματικά γίνεται, ξετυλίγουν βήμα-βήμα μια αφήγηση που γεννάει τόσα ερωτηματικά ώστε να ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει ολόκληρος ο κόσμος. Αν σβήσουν τα φώτα, καήκαμε.

Η Νεα Τάξη Θελει Οπωσδήποτε Το Ξεπούλημα Της Ελλάδας!


EGhsFj0
Ξεκάθαρα λόγια της Νέας τάξης για την πατρίδα μας. Τα κτήνη τι αλλο Θα μπορούσαν να κανουν εκτός απο την δημιουργία και το πέρασμα της είδησης….υποσυνείδητα στα εγκεφαλικά κύτταρα των υπνωτισμένων ζόμπι. Βέβαια με μοχλό το «χιούμορ» οι διαρρήκτες της συνείδησης βιάζουν την αξιοπρέπεια των λαών, την αξιοπρέπεια της μοναδικής φυλής στον πλανήτη που ειναι ικανή να πολεμήσει και να νικήσει απο τα κτήνη.
Σας αρέσει το χιούμορ ρεεε κτήνη; Οχι μονο δεν θα μπορέσετε να μας ξεπουλήσετε…αλλα είμαστε ικανοί να ξεσκίσουμε τον γαμημενο πολιτισμό σας!!!
Πρέπει να καταλάβετε οτι οι μπασταρδοι στην χώρα μας εχουν αρχίσει να τα κανουν πάνω τους….σεισμό θα προκαλέσουμε ρεεεε!!!
Το εχουμε αποδείξει και στο παρελθόν χιλιαδες φορες ρεεεε λιρατες όρνιθες….είμαστε η μόνη φάρα ρεεεε!!!
ΚΟΡΑΞ
katohika.gr

«ΣΟΚ» γράφει η ΚΥΡΙΑ Ακριβοπούλου


big-greek-flag-syntagma
Συγκροτήθηκε κυβέρνηση σε ένα 24ωρο αιφνιδιάζοντας ευχάριστα όχι μόνο για την ταχύτητα αλλά και για τη σύνθεση.
Αμέσως μετά την ορκομωσία με πολιτικό όρκο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσκύνησε τη μνήμη της Ιστορίας στην Καισαριανή, ενώ σε μια κορυφαία πράξη συμβολισμού είχαν πέσει ήδη τα κάγκελα στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ τι θα συμβεί στην Ευρώπη αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ

An one Euro coin is displayed on Greek Drachma banknote in this picture illustration taken in Istanbul June 14, 2012. On Sunday, Greece votes in an election where a radical left party that opposes the strict terms of the country's bailout could emerge victorious, increasing the chances of it abandoning the euro and returning to the drachma. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: POLITICS BUSINESS)

Το αποκαλυτπικό άρθρο του W. Münchau στους Financial Times: «Η καταστροφή του… Grexit μπορεί να αποτραπεί» τονίζει ο γνωστός αρθρογράφος των Financial Times W. Münchau.
Στο άρθρο του αναλύει τις επιπτώσεις στην Ευρώπη από το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ και επισημαίνει ότι: «Η περασμένη εβδομάδα μας υπενθύμισε τρεις αλήθειες. Η πρώτη είναι ότι η κρίση της ευρωζώνης δεν θα λήξει μέχρι να επιλυθεί, δηλαδή, μέχρι να διαγραφεί το υπερβολικό χρέος. Αυτή η αλήθεια αποδείχθηκε αδιαπέραστη στις εναλλαγές ψυχολογίας του Νταβός. Η δεύτερη είναι ότι, κάτι που είναι αφόρητο, θα πρέπει να λήξει κάποια στιγμή. Αυτό το είδαμε, όταν οι Ελληνες ψηφοφόροι έθεσαν τέλος σε μια στρατηγική που δεν κατάφερε να προσφέρει, ούτε καν με τα δικά του περιορισμένα στάνταρ, την μείωση στο δανειακό βάρος. Το τρίτο είναι ότι ατυχήματα συμβαίνουν.

Χάριζε λεφτά σε off shore ο Χ. Θεοχάρης; Το δέλτα του…ΠΟΤΑΜΟΥ πάντα καταλήγει σε παράκτια


theoxaris_8Τον πρώην γ.γ. εσόδων και νυν βουλευτή «του Ποταμιού» Χάρη Θεοχάρη καταγγέλει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σούρλας για έκδοση μιας εγκυκλίου τον Αύγουστο του 2013 η οποία συνεβαλε στη μη είσπραξη από το κράτος εσόδων που σχετίζονταν με τριγωνικές συναλλαγές μέσω off shore εταιρειών. Αφορμή στάθηκε η δήλωση Θεοχάρη στη βρετανική εφημερίδα Telegraph ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων του για την είπραξη φόρων, δεχόταν απειλές.

Ο ΥΠΕΞ Αλβανίας στην Κύπρο: Έχουμε και εμείς πρόβλημα με την Ελλάδα


«Η Αλβανία και η Κύπρος συνεργάζονται για να επιλύσουν τα προβλήματα που έχουν με τους γείτονες, όπως η οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων», γράφει η αλβανική «Panorama» αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψη του Αλβανού υπουργού Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι στην Κύπρο (31/01).
Ο Μπουσάτι δήλωσε ότι το ζήτημα της διαφοράς των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα θα αντιμετωπισθεί με το διεθνές δίκαιο.

Θυμάστε την ΜΚΟ του αδερφού του Αντώνη Σαμαρά; @ANTIYLH

Θυμάστε την ΜΚΟ του αδερφού του Αντώνη Σαμαρά; 

Byx-FLuIEAAJRP2 (1)


http://ift.tt/16BqBeD

http://ift.tt/16BqBeD

by Γεώργιος ΠαπασημάκηςFebruary 05, 2015 at 12:23AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

Ο Β.Πούτιν δίνει 10 δισ. δολάρια εδώ και τώρα στην Ελλάδα


Επίσημη πρόταση για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας με το ποσό των 10 δισ. δολαρίων κατέθεσε η Ρωσία με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Το αν θα αξιοποιηθεί η προσφορά της Μόσχας από την ελληνική κυβέρνηση εναπόκειται στις σχέσεις που θέλει να κρατήσει η Ελλάδα με τους Ευρωπαίους εταίρους της έως ότου βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης και του χρέους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...