Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚΑΡΕ τους πάντες ο Τσίπρας στις προγραμματικές


«Η ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας και του ισότιμου ρόλου της χώρας εντός της Ε.Ε. και η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι οι βασικοί άξονες της δράσης της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας», ανέφερε στην έναρξη της παρουσίασης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΕΥΓΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ!

Πρωτοφανείς εκφράσεις χρησιμοποίησε ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Ο κ. Καμμένος, μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή, τόνισε ότι «Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.

Για..δείτε ποιοι είναι οι Φιλανδοί που δεν θέλουν διαπραγμάτευση του χρέους μας…

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Οι καθώς πρέπει ευυπόληπτοι Φιλανδοί (βλ.λ. «Ηχηρό όχι» από τους Φινλανδούς σε ενδεχόμενη διαγραφή του ελληνικού χρέους), Σουηδοί κυβερνητικοί, ιδιοκτήτες της τηλεφωνικής εταιρείας TeliaSonera έχουν χάσει το μέτρο… της ΜΙΖΑΣ.
Οπότε δεν είναι μόνο οι ναζιστικές καταβολές που έχουν -όπως του Φιλανδού νεοεκλεγέντα προέδρου της Ε.Ε….
- τώρα θα τους βασανίζουν¨ και τα νέα προβλήματα που απέκτησαν από το πολύ «λάδωμα»

Τα νέα στοιχεία-έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας δείχνουν ότι οι ΦΙΛΑΝΔΟΙ και ΣΟΥΗΔΟΙ της εταιρείας TeliaSonera δωροδόκησαν με $300.000.000.00 την Gulnara Karimova κόρη του Προέδρου (Δικτάτορα) του

Παρέμβαση Μπάιντεν «Ελπίζω και αγωνιώ να ακούσω για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση» #Eurogroup #EuroworkingGroup #Grexit


Joe Biden
«Ελπίζω και αγωνιώ να ακούσω για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους εταίρους της για να προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις και να δρομολογήσουν ένα σχέδιο για τη σταθεροποίηση της ανάκαμψης» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων που έγιναν με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ.
Ο κ. Μπάιντεν βρίσκεται για επαφές στις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε ήδη με τον κ. Τούσκ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, αργότερα δε σήμερα θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 9-2-2015.

Όταν μία πολιτεία και οι θεσμοί αυτής έχουν σαπίσει, ουδείς αληθινός πατριώτης και σώφρονας πολίτης νοείται να λυπάται για το γκρέμισμα τής διαφθοράς υπό τις διαθέσεις λεηλασίας διεφθαρμένων και βαρβάρων. Διότι οι μεν διεφθαρμένοι είναι βέβαιο ότι θα παραδοθούν στην νιρβάνα των αυλοκολάκων τους, οι δε βάρβαροι, όντες αφέντες των διεφθαρμένων, θα ζητήσουν πλιάτσικο και κεφαλές τού λαού. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, πορευθέντες μπροστά, εξεγείρουμε τον έχοντα καθαρή καρδιά και ψηλό φρόνημα λαό προς ανακατάληψη τής φιλτάτης πατρίδος μας.

Οι δυνάμεις τού χαλασμού βρίσκονται ενώπιον τής δίκαιας οργής των δημιουργικών δυνάμεων τού Ελληνικού Έθνους. Αυτό είναι το νέο και οριστικό, το πραγματικό δίπολο τής πολιτικής αντιπαραθέσεως. Πατριώτες, Πιστοί και Εθνικιστές ενάντια στους Απάτριδες, Άπιστους και Διεθνιστές. Αλλά ο Αληθινός Έλλην δεν είναι μήτε άπιστος μήτε αυτοκαταστροφικός, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση έχει παραδώσει οικιοθελώς την ταυτότητά του στις ορέξεις τής ανηθικότητος και τής τυραννίας τού σατανικού σιωνισμού. Η δε αντιπαράθεση πρέπει να λάβει γρήγορο τέλος, ώστε το νέο και καθάριο ελληνικό καθεστώς να οικοδομήσει την Πολιτεία ως Κάστρο των Ενωμένων και Ψυχωμένων Ελλήνων.

Ενδεχομένως η λήξη τής αντιπαραθέσεως και ο συντονισμός των κοινωνικών δυνάμεων τού Ελληνισμού κάτω από ενιαία πολιτική καθοδήγηση να μην συνάδει με τον δημοκρατικό οίστρο των επικαλούντων ανθρωπισμούς και πολυφωνίες, αλλά απηχεί την λαϊκή βούληση για την πρόοδο τής Πατρίδος και το ανθοβόλημα τής νέας γέννας. Όταν μιλάμε για την πρόοδο τής Πατρίδος, εννοούμε την αξιοποίηση τού πλεονεκτήματος που παρέχει ο εδαφικός παράγοντας και η παραγωγική δραστηριότητα των ελληνικών χεριών. Κι όταν μιλάμε για τον νέο ανθό, εννοούμε την ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών, την δημογραφική άνθηση τού εθνοφυλετικού μας ιστού και την πνευματική ενίσχυση των ελληνόπουλων στην κατεύθυνση τής αναπτύξεως υγιούς φιλοδοξίας.

Ιδού λοιπόν που βρίσκεται η δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Στον Νεολαίο, στον Εργάτη, στον Παραγωγό, στον Επιχειρηματία τής Φυλής μας. Είναι εκείνες οι δημιουργικές ομάδες που θέλουν οι μεν σοσιαλφιλελεύθεροι ταπεινωμένες στον οικονομικό ζυγό, οι δε μαρξιστές συνέταιροι τής αστικής δημοκρατικής τυραννίας κατακερματισμένες να παλεύουν για δήθεν συγκρουόμενα συμφέροντα. Αυτοί οι ίδιοι ετοιμοπόλεμοι Έλληνες για έργα πλούσια στον καιρό τής ειρήνης, είναι οι ίδιοι που θα δώσουν το τίμιο αίμα τους στους οργισμένους πολεμικούς καιρούς για να πετάξουν εισβολείς και γυρολόγους έξω από τα ελληνικά χώματα. Το νέο παιδί, ο άνθρωπος που φτιάχνει μονάχος τίμιο ψωμί, ο ζυμωμένος με τις μυρωδιές τής γης, εκείνος που χρησιμοποιεί τεχνογνωσία για την υπηρεσία των αδερφών του. Αυτοί θέλουν ψηλά την Ελλάδα, αυτοί που την πιστεύουν.

Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η Ελλάς που φτιάχνει την μοίρα της με αξιώσεις άρχοντος κι όχι αρχόμενου. Είναι η Πατρίδα στην οποία κατοικεί ο πλέριος και ολοκληρωμένος πολιτισμός. Και αυθεντικός είναι ο πολιτισμός στον οποίο το μυαλό και τα χέρια δίνουν ταυτόχρονα πνευματικούς και υλικούς καρπούς. Είναι ακόμη η αστείρευτη δίψα για λευτεριά και κυριαρχία τού ελληνικού λαού μέσα στο περιβάλλον που τον περικλείει. Η εξημέρωση αυτού τού περιβάλλοντος στην υπηρεσία τής Ισχυρής Ελλάδος κι όχι η μετατροπή αυτού σε φέουδο τοκογλύφων και αρπακτικών κρατικών δορυφόρων τής παγκοσμιοποίησης. Δεν είμαστε αυτοί που χρωστούν σε κείνους που γκρέμισαν την ανθρωπότητα, αλλά εκείνοι που θα πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς στέρησαν βασισμένοι στην ελληνικότητα, την εργατικότητα και το μαχητικό πνεύμα.

Δεν μάς ενδιαφέρει η στασιμότητα και η διαιώνιση των δεσμών αιχμαλωσίας. Προτιμότερη είναι η κατάλυση τής ηρεμίας και τής βολής τού σάπιου καθεστώτος με την σταθερότητα τής ηττοπάθειας και το μοίρασμα των ιματίων, ψυχικών, οικονομικών και εδαφικών, στα χέρια τού Εμπόρου των Εθνών και των προδοτών ψευτορωμιών. Να γιατί δεν μάς νοιάζουν ξένα νομίσματα, ξένα αγαθά και ξένοι «παράδεισοι» που μήτε στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων μήτε τούς έχουμε ανάγκη. Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, ενότητα και χτίσιμο τής Πατρίδος ως μεγάλου, αυτάρκους και υγιούς Οίκου Όλων των Ελλήνων. Έχουμε ήδη αποφασίσει πως πάνω από πάσης φύσεως κοσμοπολιτισμούς είναι η Ράτσα μας η Ελληνική που για να σταθεί όρθια θέλει δύο πράματα, περισσότερους Έλληνες και περισσότερους ελληνικούς καρπούς.

Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια. Να ελαφρυνθεί το κόστος τού οικογενειακού προϋπολογισμού. Η σπουδαιότερη επένδυση τού Έθνους είναι τα ελληνόπουλα που διασφαλίζουν την αιμάτινη συνέχεια τής φυλετικής βιολογικής πραγματικότητας. Στους παιδαγωγικούς σταθμούς, στο σχολείο, στην διασφάλιση πάσης ελληνικής ψυχής, εκεί ξεκινάει η ανοδική μας πορεία. Στην Νεολαία και ευθύς αμέσως στην έρευνα, στην τεχνογνωσία και στην αγορά εργασίας. Στην πνευματική ανάπλαση τής Φυλής μας που εξάπτει την σωματική δύναμη και την ανθρώπινη φιλοδοξία. Το Ελληνικό Έθνος αναπτύσσει τις πηγές και τούς πόρους σε στεριά και θάλασσα.

Ο Φυσικός Ελληνισμός τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι μια ζωντανή ύπαρξη που συνδυάζει την Ελευθερία του με την Παράδοση και το άνοιγμα νικηφόρων οδών για τις ελληνικές δραστηριότητες στο σπίτι του και την γεωπολιτική αυλή του. Εργάτης και Πολεμιστής μαζί. Συγκοινωνούντα δοχεία που σμιλεύουν το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής στην κορυφή τού κόσμου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει τι πραγματικά ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο ΑΥΤΙ του! (ΦΩΤΟ)

156

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και για τα νέα του καθήκοντα αυτά του υπουργού Οικονομικών μίλησε η εικαστικός Δανάη Στράτου. Η γυναίκα του πιο πολυσυζητημένου Ελληνα των τελευταίων ημερών αποκάλυψε ακόμη και τι τελικά ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του 54χρονου υπουργού.

Goldman Sachs: Η ΕΚΤ θα είναι γενναιόδωρη απέναντι στις ελληνικές τράπεζες


.
Την εκτίμηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διατηρήσει σχετικά γενναιόδωρη στάση απέναντι στις ελληνικές τράπεζες ως προς την παροχή ρευστότητας μέσω του ELA διατυπώνει η Goldman Sachs σε έκθεση που έδωσε σήμερα Παρασκευή στη δημοσιότητα
Ο οίκος αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι η Ελλάδα  να παραμείνει στο ευρώ μετά από μια περίοδο έντονης πολιτικής έντασης, αλλά αναγνωρίζει ότι «οι κίνδυνοι της ελληνικής εξόδου από την ευρωζώνη αυξήθηκαν πρόσφατα».

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

schauble-wolf

Στο καρότσι της αναπηρίας του έγινε πραγματικό σκουλήκι ντροπιάζοντας τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες
Ειλικρινά, από την ημέρα υπαγωγής μας στο καταστροφικό Μνημόνιο του Καστελόριζου από τον μειοδότη Γιώργο Παπανδρέου, ουδείς κυβερνητικός αξιωματούχος δεν τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην φιγούρα τρόμου, Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το έπραξε όμως, ο Γιάννης Βαρουφάκης στη συνάντησή τους στο Βερολίνο, δράττοντας την ευκαιρία από ερώτηση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Παντελής Βαλασσόπουλος. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ρώτησε τους Υπουργούς Ελλάδος και Γερμανίας, γιατί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens, βρίσκεται ελεύθερος στη Γερμανία.

Γ.Δελαστίκ : «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί την τρόικα και στην Ιρλανδία!»


Dublin Marked on Map
Καταπέλτης εναντίον του Εντα Κένι, του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας, είναι ο αρθρογράφος Τόμας Μόλοϊ της εφημερίδας «Αϊρις Ιντιπέντεντ».
Η Ιρλανδία μπορεί να υπήρξε ο «πιο καλός μαθητής» της τρόικας, που εφάρμοζε χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία κάθε εντολή του Βερολίνου μέσω ΕΕ και τρόικας, αλλά οι Ιρλανδοί πώς θα αισθάνονταν αν οι Ελληνες μέσωκυβέρνησης Τσίπρα πετύχαιναν κάποια ουσιώδη ελάφρυνση στο δημόσιο χρέος της χώρας μας;

Β.Πούτιν: "Δεν θα επιτρέψουμε την παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ"


Η Λευκωσία θα στηρίξει την Αθήνα στην Ευρώπη
Σε συνέχεια των πρωινών δηλώσεων με του Α.Μέρκελ και Φ.Ολάντ ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας καταφέρθηκε κατά του πραγματικού κινδύνου για την παγκόσμια τάξη.
Οι δηλώσεις ήταν βαρύνουσες και αποκαλύπτουν όχι μόνο τους στόχους της αμερικανικής ηγεσίας για την διεθνή ασφάλεια αλλά και την αποφασιστικότητα του Ρώσου προέδρου να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο.

«Υπάρχει ξεκάθαρα μία προσπάθεια να αναχαιτισθεί η ανάπτυξή μας με διαφορετικά μέσα. Υπάρχει μία προσπάθεια να διαταραχθεί η υπάρχουσα παγκόσμια τάξη… με έναν αδιαφιλονίκητο ηγέτη που θέλει να παραμείνει τέτοιος με τη σκέψη πως του επιτρέπονται τα πάντα ενώ στους άλλους επιτρέπεται μόνο ό,τι επιτρέπει και μόνο προς τα συμφέροντά του», είπε ο Β.Πούτιν.
«Αυτή η παγκόσμια τάξη δεν θα ταιριάξει ποτέ στη Ρωσία. Όμως δεν πρόκειται να εξαπολύσουμε πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε, πρόκειται να συνεργαστούμε με όλους», είπε στη διάρκεια μιας συνάντησης με εργατικά συνδικάτα στην πόλη Σότσι αλλά είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε απειλή για την Ρωσία αλλά και την διεθνή τάξη.
Ο Πούτιν επανέλαβε πως οι δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία σε αντίποινα για τον ρόλο της στην ουκρανική διένεξη δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
«Οι κυρώσεις – στο τέλος νομίζω πως δεν θα φέρουν χαρά σε κανέναν και πως ξεκάθαρα δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές με μία χώρα σαν τη δική μας αν και μας προκαλούν μια ορισμένη ζημιά. Και θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να αυξήσουμε το επίπεδο της κυριαρχίας μας, περιλαμβανομένης της οικονομίας», είπε ο Πούτιν.
 
Αυτά έρχονται λίγο μετά τις φιλοπολεμικές δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν από την διάσκεψη στο Μόναχο όπου ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον θέλει μια ειρηνική λύση στη σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά πρόσθεσε πως το Κίεβο έχει δικαίωμα να αμυνθεί έναντι της Ρωσίας και πως οι ΗΠΑ θα του παράσχουν τα μέσα για να το πράξει.
 
"Ο πρόεδρος κι εγώ συμφωνούμε ότι πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σώσουμε ζωές και για να επιλύσουμε τη σύγκρουση ειρηνικά. Όπως είπε σήμερα η καγκελάριος Μέρκελ, η προσπάθεια αξίζει τον κόπο", δήλωσε ο Μπάιντεν στη διάσκεψη για την ασφάλεια που διεξάγεται στο Μόναχο.
 
Ωστόσο, ο αμερικανός αντιπρόεδρος πρόσθεσε: "Πάρα πολλές φορές ο πρόεδρος Πούτιν έχει υποσχεθεί ειρήνη και έχει προσφέρει άρματα μάχης, στρατεύματα και όπλα. Έτσι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στην Ουκρανία βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, να μην ενθαρρύνουμε τον πόλεμο, αλλά να επιτρέπουμε στην Ουκρανία να αμυνθεί".
"Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει στρατιωτική λύση στην Ουκρανία. Όμως επιτρέψτε μου επίσης να είμαι σαφής, δεν πιστεύουμε πως η Ρωσία έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που κάνει. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε μια αξιοπρεπή ειρήνη. Πιστεύουμε επίσης πως ο ουκρανικός λαός έχει δικαίωμα να αμυνθεί", πρόσθεσε ο Τζο Μπάιντεν.
Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ θέλουν να συνεχίζουν έναν νέο "Ψυχρό Πόλεμο". 
Όμως η Ρωσία πλέον έχει ηγέτη ο οποίος θα σταθεί εμπόδιο με κάθε μέσο.

Το «σκοτεινό» ΔΝΤ και η καταστροφική του δράση


Το «σκοτεινό» ΔΝΤ και η καταστροφική του δράση

Πότε ιδρύθηκε, πού δίνει λόγο και οι πρακτικές κοινωνικής διάλυσης του Νομισματικού Ταμείου. Η αρχιτεκτονική της παγκόσμιας κρίσης φαίνεται πια καθαρά πως έχει και όνομα και έδρα: το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που εδρεύει στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Η ιστορία μας αρχίζει λοιπόν τον Ιούλιο του 1944, μέσα στα αποκαΐδια του παγκόσμιου πολέμου που οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του, όταν οι αντιπρόσωποι 45 χωρών, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση, συναντήθηκαν στο θέρετρο Bretton Woods του New Hampshire, εκεί στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ, για να σφυρηλατήσουν τη μεταπολεμική οικονομική τάξη.

Τα «κοράκια» πέφτουν πάνω στην Ελλάδα


Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από το «Β» στο «Β-» με αρνητική προοπτική προχώρησε ο οίκος πιστοληπτικής ικανότητας Standard and Poor`s. «Η περιορισμένη ρευστότητα έχει στενέψει το χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη συμφωνίας από τη νέα ελληνική κυβέρνηση με τους επίσημους πιστωτές της για ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης», αναφέρει ο οίκος.

ΤΡΟΜΟΣ στους εθνικούς νταβατζηδες > Ο Καμμένος ενεργοποιεί την ΜΟΜΑ!


ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ; Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Εβρο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο. Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε πολίτες τόνισε ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί.
Επίσης, υπογράμμισε, ότι οι επόμενες ΕΣΟ των στρατιωτών που θα κληθούν να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία θα υπηρετούν ένα διάστημα και στον Έβρο.

ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ» ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/f8b10-ce9aceb1cf84cebfcf87ceaecf80ceaccebbceb9cebacf8ccf83cebccebfcf82cf83cf84ceb7cebdcebfcf85cf81ceaccf80ceb5cf81ceb9cebcceadcebdc.jpg?w=552&h=307

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ Α' ΚΟΜΝΗΝΟΣ. Ο ΣΩΤΗΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!
Με την υψηλή πολιτική του, απέφυγε την άλωση της Πολης από τους σταυροφόρους, τους έστρεψε εναντίων των τούρκων, ανακατέλαβε όλη την παραλιακή Μικρά Ασία, παρέμεινε ακλόνητος στο θέμα της Αντιόχειας την οποία τελικά προσέθεσε ξανά στο Αυτοκρατορικό Στέμμα,


Βόμβα απο την Κυριακάτικη Δημοκρατια: 311 δις Ευρώ θα διεκδικήσει η κυβέρνηση απο τους Γερμανούς!!


Άρθρο φωτιά των FT: Οι κομπλεξικοί χτυπούν την Ελλάδα! Όταν οι Έλληνες έφτιαχναν πολιτισμό, αυτοί έπαιζαν …ροπαλιές!


Άρθρο των Financial Times: Υπάρχει «χρέος» της Ευρώπης στην Ελλάδα και «κόμπλεξ πολιτιστικής κατωτερότητας» των επικριτών της. Ένας γνωστός αρθρογράφος των Financial Times αποφάσισε να τα βάλει με όσους κατηγορούν την Ελλάδα. Πρόκειται για τον Πίτερ Ασπντεν, ο οποίος γράφει για το «χρέος» της Ευρώπης προς τη χώρα μας. Στη στήλη του, ο αρθρογράφος για πολιτιστικά θέματα υπενθυμίζει στους αναγνώστες ότι έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του- από την πλευρά της μητέρας του- πριν προχωρήσει στην ανάλυσή του.

Αυτή είναι η Γερμανία…Ο ρόλος των ανδρείκελων και της ΕΕ (φωτο+βίντεο)


γερμανια
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα κείμενο, που θα περιέχει μόνο τίτλους άρθρων και εικόνων, με κάποια συνοχή μεταξύ τους. Μια σύγχρονη ιστορική αναδρομή, που αναδεικνύει, καταδεικνύει και καταγγέλλει τη στάση της Γερμανίας και των εταίρων. Θα πάρουμε λοιπόν μαζί, μια μικρή-πικρή…γεύση, του τι εστί Ομοσπονδιακή Δημοκρατία -εδώ γελάμε- Γερμανίας, για τον ρόλο των ανδρείκελων αυτής,καθώς και το ρόλο της…Ευρωπαϊκής…Ένωσης. Προφανώς, δεν τους αρκούν τα όσα αιματοκυλίσματα προκάλεσαν και θέλουν να τα συνεχίσουν.

Λεφτά υπάρχουν: 33 εκατ. ευρώ θα στοιχίσει η επαναφορά των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την επαναφορά των δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν, επανέλαβε σήμερα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έκανε και μία εκτίμηση του κόστους της κίνησης αυτής.Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, περίπου 33 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η επιστροφή των 3.800 υπαλλήλων που ήταν «στην ουρά για απόλυση» λόγω διαθεσιμότητας, όπως είπε μιλώντας στο MEGA.

Σκληρά μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που θα φτάνουν ακόμα και στη δέσμευση ή και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που δεν θα δηλώνονται στο περιουσιολόγιο αναμένεται να εξαγγείλει η κυβέρνηση μέ στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους και τον περιορισμό της παραοικονομίας.
Η υστέρηση εσόδων, η οποία ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ τον πρώτο μήνα του χρόνου, έχει κινητοποιήσει τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ώστε να υπερκαλυφθούν οι απώλειες στις εισπράξεις. Το βάρος πλέον πέφτει στο κυνήγι της φοροδιαφυγής, η οποία και λόγω της προεκλογικής περιόδου έχει θεριέψει, με τις αποδείξεις να αποτελούν σε αρκετές περιπτώσεις «δυσεύρετο είδος».

Η Άννα Παναγιωταρέα προβλέπη σταύρωση, ακρωτηριασμό αντιπάλων!

Οταν αύριο το απόγευμα στις προγραμματικές, ακούσουμε την "κωλοτούμπα"- θα είναι προς όφελος της χώρας, ώστε να μη βρεθεί η Ελλάδα εκτός Ευρώπης, αλλά , φυσικά, αντίθετη, με τις προεκλογικες υποσχέσεις- εμείς θα χειροκροτήσουμε την απόδειξη ότι η κυβέρνηση ωριμάζει.
Αν διαβάσουμε τους τίτλους έγκυρων διεθνών εντύπων, που ασχολούνται επισταμένως με την ελληνική υπόθεση, θα καταλήξουμε σε τρεις διαπιστώσεις: 

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ: «Μνημόνιο» ή «αντιμνημόνιο» θα «ψηφίσει» ο Καμμένος;


Μεγάλος προβληματισμός στο επιτελείο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, για τις κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων που πρέπει να γίνουν τον Μάρτιο. Ο αντιμνημονιακός Πάνος Καμμένος διαπιστώνει ότι υπάρχει εντός του επιτελείου του και “μνημονιακό στρατόπεδο”. Τι εννοούμε;
Αν ο ΥΕΘΑ θέλει να αλλάξει Α/ΓΕΕΘΑ ,θα πρέπει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, να ενημερώσει τον νυν Αρχηγό. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιτελών του είναι υπέρ της αλλαγής…

όχι γιατί δεν εκτιμούν ως πρόσωπο τον στρατηγό Κωσταράκο,αλλά επειδή καλώς ή κακώς η περίοδος της Αρχηγίας του έχει ταυτιστεί απολύτως με την επιβολή της σκληρής μνημονιακής πολιτικής στο στράτευμα. Μπορεί σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις ο Α/ΓΕΕΘΑ να υπερασπίζεται τον εαυτό του,ωστόσο είναι σαφές ακόμη και σ΄ όποιον περνά έξω από το ΥΠΕΘΑ ότι ουδείς έχει πεισθεί για τις αντιρρήσεις που ισχυρίζεται ότι εξέφρασε για την επιβαλόμενη,απάνθρωπη κα αναποτελεσματική πολιτική στο στράτευμα. Οι πιο άγριες περικοπές έγιναν την περίοδο που ήταν Α/ΓΕΕΘΑ.
Συνεπώς η αποστρατεία και μάλιστα αφού έχει ήδη μπει στον τέταρτο χρόνο της θητείας του -ρεκόρ- κι αφού έχει εξασφαλίσει και την θεση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ , δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη.
Κάπου εδώ εμφανίζεται το λεγόμενο -λόγω των ημερών- “μνημονιακό” στρατόπεδο . Ορισμένοι απ΄ όσους ανήκουν σ΄ αυτό συνειδητά ή επειδή έχουν παραπλανηθεί χρησιμοποιούν ως επιχείρημα μια τεράστια ανακρίβεια. Η οποία λέει ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν μπορεί να αποστρατευθεί ακριβώς επειδή έχει επιλεγεί ως ο επόμενος πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Μέγιστη ανακρίβεια η οποία δεν γνωρίζουμε γιατί ανακυκλώνεται ασκόπως.
Οι υπόλοιποι έχουν την άποψη ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ πρέπει να παραμείνει στην θέση του μάλλον…από συνήθεια. Που σημαίνει ότι για να μην “διαταραχθεί τώρα το σύστημα ας τ΄ αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν”.
Όπως και να ΄χει ο Καμμένος πρέπει να πάρει μια απόφαση και μάλιστα γρήγορα. “Μνημονιακή” ή “αντιμνημονιακή” η απόφαση πρέπει να ληφθεί. Και όποια κι αν είναι θα δείξει ποιες είναι οι προθέσεις του για τις ΕΔ. Θέλει όντως να ταράξει τα νερά ή να τ΄ αφήσει όπως είναι;
Όσοι του εισηγούνται το πρώτο του επισημαίνουν ότι τυχόν παραμονή της ηγεσίας όπως έχει σήμερα θα “ακυρώσει” το “επαναστατικό” μήνυμα των πρώτων 24ωρων στο ΥΠΕΘΑ.
Καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις θα παίξει ο Διευθυντής του Στρατιωτικού του γραφειου αντιπτέραρχος ε.α Θεολόγος Συμεωνίδης ο οποίος ακούει τους πάντες αλλά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.
ΠΗΓΗ: onalert.gr
kranosgr.blogspot.com

ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ TRANSASIA


Ο πιλότος του αεροσκάφους της TransAsia που σκοτώθηκε όταν η πτήση GE235 κατέπεσε την Τετάρτη στον ποταμό της Ταϊπέι Κιλούνγκ παρασύροντας στον θάνατο συνολικά 31 ανθρώπους, κρατούσε ακόμη το…
χειριστήριο μέσα στο κόκπιτ όταν βρέθηκε το πτώμα του, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 42χρονος Λιάο Τσιέν-τσουνγκ χαρακτηρίστηκε ήρωας από τον δήμαρχο της Ταϊπέι και τον Τύπο γιατί προτού ρίξει το αεροπλάνο στον ποταμό απέφυγε την πρόσκρουση σε κτίρια που θα προκαλούσε πολύ περισσότερα θύματα.
Το αεροπλάνο με 58 επιβαίνοντες κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σονγκσάν στην Ταϊπέι με προορισμό το μικρό νησί Κινμέν που βρίσκεται κοντά στην ακτή της ηπειρωτικής Κίνας, αλλά ελέγχεται από την Ταϊβάν. Δεκαπέντε άνθρωποι διασώθηκαν αλλά 12 εξακολουθούν να αγνοούνται.
Πλάνα που μεταδόθηκαν από ερασιτεχνικά βίντεο δείχνουν το αεροπλάνο να χάνει ύψος, στη συνέχεια να χτυπάει σε έναν υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο και να βυθίζεται σε ποταμό σπάζοντας σε πολλά κομμάτια.
Η τελευταία επικοινωνία των πιλότων με τον πύργο ελέγχου ήταν «SOS, SOS, η φλόγα του κινητήρα έσβησε!». Όταν η φλόγα, που καίει υπό κανονικές συνθήκες σ” έναν κινητήρα, σβήσει, ο κινητήρας σταματάει. Κανονικά ένα δικινητήριο, όπως το συγκεκριμένο αεροπλάνο, πρέπει να μπορεί να πετάει με έναν μόνο κινητήρα.
Τα πτώματα του Λιάο και του συγκυβερνήτη ανασύρθηκαν από το πιλοτήριο του αεροπλάνου όπου βρέθηκαν να κρατούν ακόμη το χειριστήριο και τα πόδια τους να φέρουν πολλά συντριπτικά κατάγματα.
«Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να σώσουν το αεροπλάνο», γράφει σήμερα ο Τύπος της Ταϊβάν επικαλούμενος ανώνυμες εισαγγελικές πηγές που εμπλέκονται στις έρευνες για το δυστύχημα.
Τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου έχουν ανασυρθεί κι αναμένεται ότι από την εξέτασή τους θα προκύψουν στοιχεία σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κάποιες πληροφορίες ενδεχομένως να δημοσιοποιηθούν αργότερα σήμερα
πηγή

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


 
 Οποιος παρακολούθησε την ομιλία του Σαμαρά σήμερα προς τους βουλευτές της Ν.Δ εύκολα θα διαπίστωσε την απεγνωσμένη προσπάθεια του να κρατηθεί με κάθε τρόπο στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…
Εκανε μόνος του την αγιογραφία του λέγοντας ότι παρέλαβε χάος και παρέδωσε χώρα και απέδωσε σε όσουςτου κάνουν κριτική χρεώνοντας τους μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εκλογική συντριβή της Ν.Δ ότι εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες του Σύριζα. 
Φυσικά δεν έπεισε παρά μόνο τον εαυτό που  και η ομιλία του ήταν προαγγελία  της τακτικής άμυνας που θα ακολουθήσει κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της 19 Φλεβάρη κατά την διάρκεια της οποίας είναι σίγουρο ότι θα του ασκηθεί σκληρή κριτική.
Όπως αναφέρει και σημερινό δημοσίευμα του «Ποντικιού» η εκλογική βάση της Ν.Δ βράζει με κορυφαία στελέχη της Ν.Δ να ζητούν την απομάκρυνση του Α.Σαμαρά απ την ηγεσία της Ν.Δ γιατί «σε λίγο διάστημα η Ν.Δ θα καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις με τα ποσοστά του Μαΐου του 2012, δηλαδή στο 19%».
«Ο πρόεδρος είναι γυμνός και σύντομα θα μείνει εντελώς μόνος» αναφέρει το δημοσίευμα  αφού «συνεταίροι» του, εγχώριοι και ξένοι τον έχουν εγκαταλείψει». «Η ηγεμονία των Μουρούτηδων και Χρύσανθων έχει τελειώσει», ενώ σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα νεοδημοκρατικά στελέχη δεν αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο διάσπασης της Ν.Δ αν ο Σαμαράς επιμένει να βρίσκεται γαντζωμένος στην καρέκλα του.
Πιθανόν, επίσης να αναγκαστεί να λογοδοτήσει για τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου υπήγαγαν τη χώρα στο καθεστώς των λεγάμενων «μνημονίων» και για τιςμεθοδεύσεις που τα συνόδευσαν σε πάμπολλα μέτωπα – από την παραίτηση της χώρας από κυριαρχικά της δικαιώματα ως τη διαστροφή και την παρεμπόδιση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και ως τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας.
Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν φτάνει το εκλογικό στραπάτσο του ΠΑΣΟΚ –στις εκλογές το κόμμα του Β. Λεβέντη έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό απ’ το ΠΑΣΟΚ στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βενιζέλου- ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τρέμει στο ενδεχόμενο να βρεθεί να κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό.
Αν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ο Σύριζα και προχωρήσει στην συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για μια σειρά θέματα τότε είναι πιθανόν να δρομολογηθούν διαδικασίες ανάκρισης και παραπομπής στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Ε. Βενιζέλο.
Και τότε είναι δύσκολο να την γλυτώσει γιατί έχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του και δεν είναι μόνο η εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ.
Όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας άλλη μεγάλης σημασίας υπόθεση στην οποία πρέπει να απολογηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι το «σκάνδαλο των υποβρυχίων»: Πρόκειται για τη σκανδαλώδη σύμβαση μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των γερμανικών εταιρειών HDW και Thyssen-Krupp για την αγορά των περίφημων «Τ-214», τα οποία έχουν μείνει στην ιστορία ως «υποβρύχια που γέρνουν».
Ο Ε. Βενιζέλος το 2010, από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, προώθησαν το νόμο 3885/2010, με τον οποίο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων αποδέχτηκε: Να παραλάβει τελικά το υποβρύχιο «Παπανικολής», που έγερνε. Να παραγγείλει άλλα δύο υποβρύχια τύπου Τ-214 στην τιμή των 500.000.000 ευρώ. Να χαρίσει ποινικές ρήτρες για τις προηγούμενες καθυστερήσεις, (σύμφωνα με υπολογισμούς, περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ) στις γερμανικές εταιρείες HDW και Thyssen-Krapp. Επίσης, η υπόθεση είναι συνδεδεμένη με μίζες περίπου 40.000.000 ευρώ, που δόθηκαν από τις γερμανικές εταιρείες σε κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους.
Θα σκεπάσουν μαύρα σύννεφα τον Ε. Βενιζέλο αν αναγκαστεί να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα της κυβερνητικής του θητείας.
tsak-giorgis.blogspot.gr

Στην έδρα του ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ Καμμένος με τον Α/ΓΕΕΘΑ …(Σφίγγουν τα πράγματα) πηγή:


1_b 81
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

Επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό στα Εξάρχεια


molotof
Παρανάλωμα του πυρός μετά από επίθεση με μολότοφ έγινε περιπολικό το βράδυ της Παρασκευής, το οποίο πήγε μετά από κλήση για τροχαίο στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα στα Εξάρχεια.
Άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αφού είχαν κατέβει από το περιπολικό οι αστυνομικοί, πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στις φλόγες τυλίχθηκε και δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και ένας κάδος απορριμάτων.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, όπου και έσβησε τη φωτιά.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ.. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.Την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση..
πτώχευσης μετά από μια πενταετή μνημονιακή λεηλασία, ιδού ποιοι έχουν «κατασπαράξει» με τα χρέη τους το ελληνικό δημόσιο, φυσικά με την συνένοχη των μνημονιακών κυβερνήσεων που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ξεζουμίσουν τον ελληνικό λαό αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν όλους αυτούς.

Γερμανία: «Ανοιχτό» το τι θα συμβεί μετά την εκπνοή του ελληνικού προγράμματος

ellada-oikonomia-yfesi

«Εντελώς ανοιχτό» παραμένει το τι θα συμβεί μετά την εκπνοή του τρέχοντος προγράμματος στο τέλος Φεβρουαρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις στο έκτακτο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας.

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ο Καμμένος!! Σε ποιον Αρχηγό φώναξε: “τέλος στα ρουσφέτια”;;;

kammenos

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος “έπεσε” πάνω στον… Α/ΓΕΣ στην Βουλή και αυθόρμητα του είπε μεγαλόφωνα: “Αρχηγέ τέλος στα ρουσφέτια. Αυτά πρέπει να τα τελειώσουμε τώρα”.
Καλά έκανε και το ΄ πε ο ΥΕΘΑ αλλά σε άλλους θα έπρεπε πρώτα να απευθυνθεί. Ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς με ανακούφιση άκουσε την υπουργική προτροπή. Δεν του είπε τίποτα για τις αφόρητες πιέσεις που έχει δεχτεί κι όχι μόνο από πολιτικούς προϊσταμένους για απίθανα ρουσφέτια. Ο Στρατός Ξηράς έχει το…θλιβερό προνόμιο να δέχεται τον μεγαλύτερο φόρτο “κοινωνικών αιτημάτων” όπως είναι κατανοητό.

Για…μισό ρε σείς…Γιατί ποιό ακριβώς πράμα, μας εκβιάζει ο 卐οιμπλε;


Για…μισό ρε σείς…Γιατί ακριβώς πράμα μας εκβιάζει ο 卐οιμπλε;

netakias

Για συντομία ας πάρω την θέση του 4ου Reich.

Μόνοι μας δανειστήκαμε, δηλαδή μπαίναμε κρυφά βράδυ στην ΕΚΤ τυπώναμε Ευρώ και το πρωι τα περνούσαμε από τα σύνορα σε καμιόνια με Γερμανικό Wurst.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΔΕΙΤΕ το Ελληνικό υπερόπλο που μπορεί να “μπλοκάρει” όλο τον πλανήτη!!!

yperoplo

Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε
ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”!
Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακατικης εφημεριδας ,το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.
 Η ιστορία είναι απίστευτη.
2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ.
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;
• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν -άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χλμ!
• Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και “υπό καθλική ηλεκτρονική σίγαση”,δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.
• Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.
• Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες
• Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος ,αγορασμένου από το εξωτερικό!!!
Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!
Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών.
Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β.Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιων 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.
Ακολουθούν παρουσιάσεις σ΄ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δ.Γράψας,ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του ,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ,αυτό το ζήτημα!
Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ,δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ,με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ι.Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι …το θέμα θα επανεξεταστεί!!!
Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο , εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος.
Μετά απ΄ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ,διαβεβαιώνει ότι “το θέμα θα προχωρήσει άμεσα”.
Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010 ,με υπουργό Άμυνας πια τον Ε.Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως “άκρως απαραίτητο και κατεπείγον”. Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πληρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές.Ο χρονος που μεσολάβησε είναι μεγάλος.Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!
Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει,αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος -όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι- σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:
“Το σύστημα αυτό ,αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας,θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι,αν μας επιτεθούν πρώτοι.Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα…”

eleysis-ellinwn.gr

SOLD-OUT1

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και…
αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...