Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΑΘΗΝΑ 16-2-2015.

Στην εποχή των ψυχρών υπολογισμών και των σκοπιμοτήτων, στην εποχή τής εικονικής οικονομίας και τού εμπορίου ψυχών, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν ως προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή και την διαιώνιση τής Φυλής στον αέναο ιστορικό χρόνο τού μέλλοντος. Είναι εκείνοι οι ανυποχώρητοι μαχητές τού ελληνισμού που γράφουν με τα έργα τους τις νέες σελίδες στο βιβλίο τής ελληνικής καθημερινότητας με τις δικές τους δυνάμεις. Προορισμός μας είναι να υπηρετήσουμε την Αλήθεια τού Θεού και το Εθνικό Σχέδιο τού Ελληνισμού, ώστε να σχηματίσει αυτός ελεύθερη και αδέσμευτη κοινωνία για τα παιδιά του.

Αυξάνεστε και πληθύνατε και τον κόσμο κυριεύσατε. Να κυριεύσουμε τον κόσμο με το πνεύμα τής δημιουργικότητας και με το ατσάλι τής κατανικήσεως πάσης μικρότητος. Ο Έλλην στηρίζεται από την πρώτη στιγμή τής ανθρωπότητας στην Πίστη, στην Αρετή, στην Τόλμη και στο Ελληνικό Αίμα. Μα για να φτιάξουμε κοινωνία ενάρετων και τολμηρών πολιτών, πρέπει οπωσδήποτε και απαρέγκλιτα να δομήσουμε έναν πολιτικό οργανισμό ανθρώπων με κοινές αξίες, κοινές επιδιώξεις και κοινές καταβολές. Αυτός ο πολιτικός οργανισμός εξ ορισμού θα συναναστραφεί πολίτες με όνειρα και προορισμούς που θα τον μετασχηματίσουν σε ελληνικό στράτευμα, ικανό να φυλάξει το άβατο τής Φυλής και να μεγαλώσει το οικόπεδο τού Ελληνισμού.

Η Ελληνική Ιδέα και ο Εθνικοκοινωνισμός μας έχουν στο επίκεντρο τού στρατηγικού σχεδιασμού την ενότητα των Ελλήνων και την συνεργασία των κοινωνικών δυνάμεων τής Φυλής. Η ουσία λοιπόν τής υπάρξεως ενός λαού και η ταυτότητά του είναι η εθνική του καταγωγή και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών του στην διαδοχική παρουσία και την συλλογική φιλοδοξία, από το παρελθόν έως το παρόν, με στόχο ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Η ιδιότητα τού πολίτη είναι έννοια ιερή, ένα ασταμάτητο αιμάτινο ποτάμι που συνδέεται μονάχα με την σταθερότητα, την ασφάλεια και την υπεροχή τής Ελληνικής Πολιτείας. Η δε Ελληνική Πολιτεία είναι εγκόσμιος ναός μέσα στον οποίο έχουν δικαίωμα παρουσίας αποκλειστικά όσοι μυσταγωγούν υπέρ αυτής και διακονούν την πίστη στα πεπρωμένα τού Ελληνικού Έθνους.

Κάποιοι λέγουν πως εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές στρεφόμαστε ενάντια στο Θεό και τον ανθρωπισμό. Η κοινή λογική όμως λέγει την ίδια στιγμή πως εκείνοι που στρέφονται ενάντια στο Θεό είναι εκείνοι που πολεμούν να αφανίσουν την Πίστη και την μοναδικότητα τού ανθρώπινου προσώπου. Οι νεοταξίτες που επικαλούνται τον ανθρωπισμό όταν επιδιώκουν να διαλύσουν τα ελεύθερα έθνη, ώστε να βάλουν όλους τούς πολίτες εντός ενός πολυφυλετικού και άπιστου παγκόσμιου στρατοπέδου αιχμαλώτων. Αλλά όταν πλέον δεν υπάρχουν παραδόσεις και βουλήσεις εθνικές, τότε οι αντιστάσεις παύουν και βασιλεύουν οι πιστωτές των βασιλέων και οι βάρβαροι που θρέφονται με το αίμα αθώων σε εδάφη που δεν τούς ανήκουν.

Ο Έλλην πολίτης είναι δάσκαλος ήθους και πολεμιστής αρετής και τόλμης, είναι πολίτης οπλίτης που σκεπάζει με την προστατευτική και ατσάλινη θωριά του την νέα γέννα τής Φυλής. Το ελληνικό αίμα είναι η σκυτάλη τής ψυχής του που μεταβιβάζεται με αποκλειστικό σκοπό την διαδοχή στα χώματα που τον γέννησαν από αξιότερους και πολυπληθέστερους Έλληνες.

Η δε εθνική καταγωγή διαχέεται στην ωραιότητα τής ψυχής και στην πνευματική εξύψωση τού ελληνόπουλου, πως στα πατρογονικά εδάφη και στην οικουμένη ο θρόνος τής νίκης στηρίζεται επάνω στο καθαρό και ανόθευτο εθνικό φρόνημα. Και ακόμη επάνω στην αξιοπρέπεια και την εντιμότητα που στηρίζουν τις ελληνικές κοινότητες και εξασφαλίζουν το σεβασμό των άλλων λαών.

Τον σεβασμό ωστόσο και το δίκαιο δεν μάς τα χαρίζει κανείς και δεν πρόκειται ποτέ να προστρέξουν άλλες δυνάμεις υπέρ των ελληνικών συμφερόντων. Τον σεβασμό τον εμπνέεις και το δίκαιο το κατακτάς με εκείνους τούς πολίτες που μοιράζονται τα ίδια με σένα συμφέροντα. Και τα ίδια συμφέροντα διαθέτουν όσοι πληθυσμοί γεννήθηκαν και ανατράφηκαν από Έλληνες που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με τούς αρχαίους προπάτορες ημών. Το ίδιο αίμα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια φυλή, τον ίδιο πολιτισμό, ενιαία και αδιαίρετα.

Όσα δεινά κι αν τραβήξουν οι λαοί, ο καθείς θα σπεύσει με ιερό πάθος και αυτοθυσία να στηρίξει, να οχυρώσει και τελικά να αναγείρει σε περίοπτη θέση το δικό του σπίτι. Το δε βάθρο τής οικουμένης έχει μονάχα μια θέση για την επιβολή τής κεντρικής και ηγεμονικής θέσεως τού δυνατού έθνους.

Έλληνες είμαστε και την κεφαλή δεν την στρέφουμε χαμηλά μήτε γυρνάμε την πλάτη στους κινδύνους. Οι τροπαιοθήκες κάθε λαού φέρουν ανεξίτηλη την σφραγίδα εκείνων που ιδρώνουν στον μόχθο και ματώνουν στα πεδία τής Γνώσης και τής Τιμής. Ωθούνται από τον αγέρα τής φυλετικής συνείδησης, εξεγείρονται από τις ορμές που ρέουν στις φλέβες τους και αναβλύζουν οι Αληθινοί Έλληνες επιβλητική την κοσμοπλάστρα φύση τους.

Η υπεροχή μας δεν είναι προϊόν συναλλαγής υλικής και παγκόσμιας νόθευσης, αλλά εθνικού παλμού, φυλετικής φροντίδας και πολιτισμικής έκρηξης ενός πλέριου ελληνισμού στην κεφαλή ελεύθερων εθνών. Ασφαλής Έλληνας είναι ο Δυνατός Έλληνας. Και Δυνατός Έλληνας είναι εκείνος που διαθέτει στερεή κρατική στέγη και κραταιό πολιτικό οργανισμό, κατά δικό του, αδέσμευτο και πιστό. Αυτός ο ελληνικός πολιτικός οργανισμός είναι το αποτέλεσμα που συνδέει τον πολίτη με την ελληνικότητά του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΡΟΙΚΑ. ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ!

soibleee--2-thumb-large

«Ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ρόλο της Τρόικα στην Ελλάδα», υπογραμμίζει σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.
Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής, σύμφωνα με το Reuters: «Μπορούμε να μην την ονομάζουμε πια Τρόικα, αλλά οι τρεις θεσμοί (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) θα συνεχίσουν να εποπτεύουν το ελληνικό πρόγραμμα».
«Ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ρόλο της Τρόικα στην Ελλάδα», ξεκαθάρισε ο Γερμανός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters. «Θα δείξουμε ευαισθησία προς τους Ελληνες φίλους μας και δεν θα την ονομάζουμε Τρόικα. Αλλά θα συνεχίσει τον ρόλο της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε.

HΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ-ΝΕΑ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ-ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

mpaltakos-kasidiaris

-Τα «βρώμικα μυστικά» του «νταλαβεριτζή» Μπαλτάκου
Τον είχε βάλει ο Σαμαράς μέσα στη «Χρυσή Αυγή» για να τους διαλύσει- «Είχε πάρει εντολή από τους Εβραίους»
-Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποκάλυψα την αλήθεια και θέλουν να με αφανίσουν»
Αναβιώνει έναν χρόνο μετά στο γραφείο του ανακριτή, το πολιτικό θρίλερ που ξέσπασε πέρσι, με το αμαρτωλό DVD που δημοσιοποιήθηκε στο Ρωσικό διαδίκτυο και απεικονίζει τον πρώην γραμματέα του Σαμαρά, ποινικολόγο Τάκη Μπαλτάκο( παράγοντα «ειδικών αποστολών» μεταξύ δικαστών, δικηγόρων και ενδιαφερόμενων ιδιωτών αλλά και πολιτικών στο να «διευθετούν» υποθέσεις τους στα δικαστήρια, έτσι Τάκη;)να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη, Στο βίντεο είχαν αποκαλυφθεί «τέρατα» και σημεία τα οποία όμως κατέπεσαν πιθανόν σε κάποιο συρτάρι του Αρείου Πάγου. Τότε ήταν αλλιώς. Σήμερα που άλλαξε η κυβέρνηση μήπως είναι διαφορετικά;
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι σε θέση να γνωρίζει μέρος παρασκηνίου που σοβούσε στις τότε σχέσεις της κυβέρνησης Σαμαρά με τον Εβραϊκό παράγοντα στην Αθήνα(γνωστά πράγματα αυτά για τους μυημένους). Ο Σαμαράς κατά πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές είχε πάρει «εντολή» να βάλει τον Μπαλτάκο μέσα στα γρανάζια του ακροδεξιού κόμματος, να κάνει τον «πράκτορα» και να αλιεύει μυστικά από την παράταξη της «Χρυσής Αυγής» για να ισοπεδώσει τα ποσοστά της που ανέβαιναν. Ο Μπαλτάκος(κι αυτό το ξέρουν όλοι)μπορεί να μην γνωρίζει καλά το ποινικό δίκαιο και να μην είναι μαχόμενος δικηγόρος, είναι όμως άριστος γνώστης της ραδιουργίας και του συνωμοτισμού. Ο Σαμαράς τον εμπιστεύθηκε. Αλλά ο Κασιδιάρης και οι μηχανισμοί της «Χρυσής Αυγής» προφανώς είχαν καταλάβει το ρόλο του(διπλός ή τριπλός δεν είναι της παρούσης)και τον είχαν στα υπόψιν. Όταν έγινε η συνομιλία στο γραφείο του στη Βουλή, ο Κασιδιάρης απέσπασε αυτό που ήθελε(άσχετα εάν ο ίδιος ακόμα και σήμερα δεν παραδέχεται ότι βιντεοσκόπησε το υλικό). «Τον π…στη απίστευτο πράγμα» ακούγεται να λέει ο Μπαλτάκος για τον Σαμαρά, στην συνομιλία από την οποία έγινε πια ξεκάθαρο ποιος κατηύθυνε τα νήματα στην δικαιοσύνη και στον μεσαιωνισμό που διακατέχει τα κυκλώματα της. Είχε αποκαλυφθεί το κύκλωμα του «χταποδιού»: Ο Σαμαράς κατ’ εντολή των Εβραίων μιλούσε με ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς-με ενδιάμεσους-ώστε να προφυλακιστούν όλοι στην «Χρυσή Αυγή». Το παραδέχτηκαν ακόμα και αριστεροί αλλά και Πασόκοι δικαστές: Ότι οι «αγαπητικοί» του Σιωνιστικού παράγοντα(Δένδιας και Αθανασίου με εκλεκτούς δικαστές), ήθελαν κελιά και καταδίκες, χωρίς δίκες και ακροατήρια. Εξόντωση γιατί η ακροδεξιά ανδρωνόταν μέσα σε ένα σύστημα με βρωμερή παθογένεια. Αλλά τότε ήταν αργά…

Χτες, στην Ευελπίδων, προθεσμία για τις 5 Μαρτίου πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση Μπαλτάκου. Ο βουλευτής αντιμετωπίζει(σύμφωνα με το ρεπορτάζ) δίωξη για 2 κακουργήματα. Οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στον ανακριτή. Στην συνέχεια με χειροπέδες στα χέρια και φρουρούμενος από πάνοπλους αστυνομικούς οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής δήλωσε κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο: “Αποκάλυψα το κύκλωμα Σαμαρά, είπα την αλήθεια και πληρώνω το τίμημα της Αλήθειας. Αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες Μπαλτάκου, σέρνουν εμένα σε ανακρίσεις και φυλακές. Αλλά ό,τι και να κάνουν, δεν αλλάζει το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας”. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για παραβίαση του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση της παράνομης αποτύπωσης της σε βαθμό κακουργήματος. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε στον ανακριτή ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες
υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης βιντεοσκοπούσε τη συνομιλία τους και επικαλέστηκε όσα είχε πει στην εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα που χειρίστηκε αρχικά την υπόθεση. Η υπόθεση αφορά τη βιντεοσκόπηση συνομιλίας που είχε ο κ. Κασιδιάρης με τον κ. Μπαλτάκο, τον Νοέμβριο του 2013, στο γραφείο του τότε γγ της κυβέρνησης στην Βουλή, σχετικά με την δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και τους χειρισμούς των ανακριτών της υπόθεσης για τα στελέχη του κόμματος που είχαν απολογηθεί για εγκληματική οργάνωση. Η δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού από τον κ. Κασιδιάρη, τον περασμένο Απρίλιο στη Βουλή, είχε οδηγήσει στην παραίτηση του κ. Μπαλτάκου.

Μετά από έρευνα που διενήργησε για την υπόθεση η εισαγγελέας Καλ. Νταγιάντα, σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού βαθμού παραβίαση απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας, καθώς και για χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας. Αυτός ο ισχυρισμός του βουλευτή, ότι δηλαδή το επίμαχο υλικό καταγράφηκε και χρησιμοποιήθηκε ως μέσο απόδειξης σε διαδικασία που στρέφεται σε βάρος του, είχε εμποδίσει την άμεση σύλληψη του, καθώς σε άλλη περίπτωση το αδίκημα θα ήταν αυτόφωρο. Τώρα ο προφυλακισμένος βουλευτής πλην των δύο κακουργημάτων με το βίντεο Μπαλτάκου, έχει να αντιμετωπίσει άλλα δύο: Της διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών(για το οποίο είναι προφυλακισμένος)αλλά και της κατηγορίας για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση , για την οποία ήδη είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 50.000 ευρώ. Εάν κάποιος θέλει να τον εξοντώσει, κάλλιστα μπορεί να τον καταδικάσει σε πάνω από 30 χρόνια φυλακή. Άρα, τη νύφη τελικά στην ιστορία φαίνεται ότι κάποιοι επιδιώκουν να την πληρώσει ο Κασιδιάρης…
Εν των μεταξύ, ένα ακόμη αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη πήρε το δρόμο για τη Βουλή.
Οι εισαγγελικές αρχές ζητούν την “άδεια” της Βουλής προκειμένου να ασκήσουν σε βάρος του βουλευτή ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος με αφορμή ομιλία του, το 2011, στον Ασπόπυργο.
Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές έθεσαν στο αρχείο τις καταγγελίες για “ναζιστικό χαιρετισμό” του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σε δημοτικό συμβούλιο.
Τέλος, στο αρχείο τέθηκαν και οι καταγγελίες για προσβλητικές φράσεις ή ενέργειες, σε βάρος των βουλευτών της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση και Ηλία Παναγιώταρου λόγω παραγραφής.

Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στην νέα άρση ασυλίας του

Πριν από 5 χρόνια σταθήκαμε στο πλευρό των κατοίκων περιοχών που μαστίζονται από την εγκληματικότητα και τους καλέσαμε να αντιδράσουν με κάθε νόμιμο μέσο και να καταγγείλουν την αδιαφορία των κρατικών αρχών. Από τα σχετικά ντοκουμέντα και βίντεο προκύπτει πως όσα είπαμε αφορούσαν το Συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα του πολίτη να διαμαρτύρεται δυναμικά μεν, αλλά σε νόμιμα πλαίσια όταν αδικείται κατάφωρα και διατρέχει κίνδυνο η ζωή και η περιουσία του. Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους Έλληνες να συναθροίζονται δημόσια και να βγαίνουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Το σύστημα δεν έχει άλλο τρόπο να περιορίσει την πολιτική άνοδο της Χρυσής Αυγής πέρα από το να μας σέρνει σε δικαστήρια με σαθρές και ανυπόστατες κατηγορίες.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Κουτσούμπας: Είμαστε μπροστά σε ένα νέο μνημόνιο


koytsoympas-eimaste-mprosta-se-ena-neo-mnhmonio
«Είμαστε μπροστά σε μια συμφωνία και σε ένα νέο μνημόνιο» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποιεί στους πλημμυροπαθείς της Άρτας. 
Ολόκληρη η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ:

Όταν ο ήρωας Τάσσος Παπαδόπουλος αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους Βρετανούς

Τον Νοέμβριο του 2007 έκρινε συνολική επανεξέταση των σχέσεων Κύπρου-Βρετανίας


Συνολική επανεξέταση όλου του φάσματος των δεσμεύσεων προς αναθεώρηση των σχέσεών μας με το Ην. Βασίλειο – Για πρώτη φορά επιχειρήθηκε να προκληθεί κόστος, με αιχμή τις Βρετανικές Βάσεις – Με την εκλογή Χριστόφια, η προσπάθεια παραπέμφθηκε «στα εγγόνια και στα δισέγγονά μας»…


Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ εχθρική και υπονομευτική πολιτική έναντι της Κύπρου συνεχίζεται αμείωτη αφού, συν τοις άλλοις, δεν συναντά καμίαν άξια λόγου σοβαρή αντίδραση εκ μέρους της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας


Η πολιτική είναι υλοποιούμενες δεσμεύσεις και θέσεις ή, με απλά λόγια, είναι πράξεις. Ανέκαθεν, η κυπριακή πολιτική ηγεσία μιλά αλλά δεν πράττει. Εξαγγέλλει αλλά δεν υλοποιεί. Δεσμεύεται, φραστικά, αλλά αναιρεί. Διασαλπίζει, αλλά δεν προχωρεί. Γι’ αυτό και είναι αναξιόπιστη, ανακόλουθη, μη σοβαρή, ανεύθυνη και, πολιτικά, διπλωματικά ανεπαρκής, επιπόλαια και εξ αυτών καταστροφική.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ... ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!
ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ
ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
Οι Σοσιαλδημοκράτες με ποσοστό 47% κερδίζουν, όπως φαίνεται από την πρόγνωση του πρώτου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD, τις τοπικές εκλογές στο..

Καλαμάτα: Αλβανός χτύπησε με ρόπαλο την 32χρονη φίλη του και στη συνέχεια την πυροβόλησε στο κεφάλι


tragwdia-sthn-kalamata-o-prwhn-skotwse-thn-32xronh-gymnastria
Τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει την Καλαμάτα με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον αλβανό πρώην φίλο της, που προηγουμένως την είχε χτυπήσει με ρόπαλο. Στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Η γυναίκα κατέληξε στο Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα.

Οι διώξεις των χριστιανών στον σύγχρονο κόσμο


Είναι πλέον κραυγαλέο γεγονός ο διωγμός εναντίον 100 εκατ. χριστιανών σε όλον τον κόσμο, σήμερα. Οι περισσότεροι διώκονται από μουσουλμάνους, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, γλώσσας ή κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων.
Του Raymond Ibrahim
ΠΗΓΗ:
http://www.meforum.org/
Οι μουσουλμάνοι είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ (Σαουδική Αραβία), αλλά και εχθροί των ΗΠΑ (Ιράν). Οι μουσουλμάνοι προέρχονται από πλούσια κράτη (Κατάρ), ή από πτωχά κράτη (Σομαλία, Υεμένη). Οι μουσουλμάνοι προέρχονται από «Ισλαμικές δημοκρατίες» (Αφγανιστάν), αλλά και από «μετριοπαθή» κράτη (Μαλαισία, Ινδονησία), προέρχονται από κράτη οι έσωσαν οι ΗΠΑ (Κουβέιτ), αλλά και από κράτη που θέλουν να εκδικηθούν τις ΗΠΑ. Το γεγονός όμως παραμένει και είναι αυτό που αποκαλύπτει η πρόσφατη έκθεση της οργάνωσης Open Doors για το 2015, στην οποία καταγράφονται τα 50 έθνη που αποτελούν τους χειρότερους διώκτες των χριστιανών, παγκοσμίως.

Ανοησίες γράφει το Spiegel, απαντά η Λευκωσία: Δεν συζητήθηκε σενάριο εξόδου για Ελλάδα και Κύπρο


Ανοησίες γράφει το Spiegel, απαντά η Λευκωσία: Δεν συζητήθηκε σενάριο εξόδου για Ελλάδα και ΚύπροΚατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», στο οποίο δημοσιεύονται σενάρια εξόδου της Κύπρου από την ευρωζώνη. «Ανοησίες» και «εξωφρενικά» χαρακτήρισε ο υπουργός τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Λευκωσίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη συζητήθηκε το ακραίο σενάριο, που προβλέπει έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ακολουθούσε και η Κύπρος, λόγω της στενής οικονομικής σύνδεσης των δύο χωρών.
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκε ενδεχόμενο εξόδου ούτε καν για την Ελλάδα, ενώ δεν ετέθη ούτε και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
«Πολύ περισσότερο δεν συζητήθηκε το θέμα για την Κύπρο, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ως εκ δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτησης και πρόκειται για ανοησίες».
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΙΚΕΤΟΣ, ΑΠΕ
http://mignatiou.com/2015/02/spiegel-diachirisimi-tha-itan-mia-exodos-tis-elladas-ke-tis-kiprou-apo-tin-evrozoni/

mignatiou

Charlie Hebdo ΔΑΝΙΑΣ: 1 NEKΡΟΣ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ/ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ


Policemen secure the area around a building in Copenhagen, Denmark
Δεκάδες πυρά έπληξαν το Σάββατο το μεσημέρι μια καφετέρια την  Krudttoenden στην Κοπεγχάγη όπου γινόταν μια ανοιχτή συζήτηση  σχετικά με τη βλασφημία και την ελευθερία της έκφρασης. Τουλάχιστον ένας πολίτης σκοτώθηκε και 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Οι ύποπτοι ετράπησαν σε φυγή. Ένας καρικατουρίστας του Μωάμεθ και ο πρέσβης της Γαλλίας στη Δανία συμμετείχαν στην εκδήλωση.

τουρκικά σήριαλ

Απίστευτο παρασκήνιο για το Eurogroup της περασμένης Τετάρτης! Αποκαλύπτεται ωμή απειλή κατά της Ελλάδας που απέφυγε διπλωματικά η κυβέρνηση!


«Υπογράψτε τώρα συνέχιση του μνημονίου αλλιώς τέλος με τις διαβουλεύσεις»! Ενα απίστευτο παρασκήνιο αποκαλύπτουν κυβερνητικές πηγές για τα όσα συνέβησαν στο Eurogroup της περασμένης Τετάρτης στις Βρυξέλλες.
Υπήρξε ωμή απειλή κατά της κυβέρνησης ότι αν δεν υπογράψει την παράταση του μνημονίου θα πρέπει να ξεχάσει την συνέχιση των διαβουλεύσεων! Αν θυμηθούμε μάλιστα τη δήλωση Σόιμπλε οτι αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει σε παραταση τότε «τέλος», μπορούμε να φανταστούμε ποιος ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της απειλής.

Ισως να είχε συνηθίσει τα «yes men» από τους προκατόχους του Τσίπρα και του Βαρουφάκη και πίστεψε ότι με τις απειλές θα περάσει το δικό του.
Γιατί η κυβέρνηση πιστεύει ότι ήταν σωστή η απόφασή της να μην υπογράψει το κοινό ανακοινωθέν; Διότι πολύ απλά την επόμενη κιόλας μέρα έσπευσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Eurogroup να ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για να συμφωνήσουν να ξεκινήσουν οι συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο προκειμένου να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.
Και επειδή σε μια διαπραγμάτευση ποτέ δεν παίρνει κανείς από την αρχή αυτό που θέλει, η υπόθεση αναμένεται να έχει πολύ ..ψωμί!

olympia

#OzgecanArslan γκρίζος λύκος ο τουρκος που βίασε, μαχαίρωσε και έκαψε την εικοσάχρονη κοπέλα
Μαζικές διαδηλώσεις στην τουρκια μετά την ανακάλυψη της καμένης σορού της ατυχής Arslan που είχε εξαφανιστεί απο την Τετάρτη.Είχε επιβιβαστεί σε minibus για να επιστρέψει σπιτι της, όπου οδηγός ηταν ο εικονιζόμενος. Όταν κατέβηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες, αποπειράθηκε να βιάσει την κοπέλα, την σκότωσε και την έκαψε.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ «ΕΘΝΙΚΕΣ» ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Turkishmafia
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Σε ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «23 Bın Kişilik Mafya Ordusu», δηλαδή, «23 Χιλιάδες Άτομα ο Στρατός Μαφίας», αποκαλύπτονταν ότι στην σημερινή Τουρκία υπάρχει και δρα ένας ολόκληρος οργανωμένος παραστρατιωτικός μηχανισμός, που ανήκει στην τουρκική μαφία και ο οποίος αριθμεί 23.000 άτομα και που έχει παρακλάδια σε όλους σχεδόν τους τομείς της δημόσιας ζωής. Αλλά το πιο ενδιαφέρων σε αυτό το δημοσίευμα είναι ότι κανείς δεν «πειράζει» αυτόν τον «στρατό», καθώς συχνά παίζει τον ρόλο του κύριου υπερασπιστή των εθνικών συμφερόντων της γειτονικής χώρας.

14 Φεβρουαρίου 1929.Η Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου.!


Αλ Καπόνε. Όταν οι αντίπαλοί του σκότωσαν το φίλο του Τόνι Λομπάρντο αποφάσισε την «Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνο»....

Ώρα 10.30 το πρωί. Ενώ οι ερωτευμένοι του Σικάγο γιόρταζαν τον Άγιο Βαλεντίνο, εφτά άνδρες της συμμορίας της “Βόρειας Πλευράς” ανέμεναν το φορτηγό που θα μετέφερε κιβώτια φτηνής, παράνομης μπύρας. Την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, το ποτό είχε μεγαλύτερη αξία κι απ’ το χρυσάφι. Πριν όμως φτάσει το φορτηγό, έκαναν ξαφνική έφοδο οι αστυνομικοί. Έστησαν τα μέλη της συμμορίας στον τοίχο και άρχισαν να τους ψάχνουν. Τότε στην είσοδο εμφανίστηκαν δύο άλλοι άνδρες, ντυμένοι με πολιτικά και οπλισμένοι με τα περιβόητα πολυβόλα “Thompson”.

Μήπως έχει δίκιο το… Strategic Culture Foundation που αποκαλεί τον Βαρουφάκη «Δούρειο Ίππο του Σόρος στο εσωτερικό της νέας ελληνικής κυβέρνησης»

  Στο ομώνυμο άρθρο του;
Εκεί τον διαχωρίζει εντελώς από τον Τσίπρα και τον Κοτζιά που τους θεωρεί γνήσιους Έλληνες και λέει ότι Βαρουφάκης υπηρέτησε ως «οικονομολόγος-in-residence» για τη Valve Corporation, ένα υποπροϊόν…
του παιχνιδιού βίντεο της πάντα-ύποπτης Microsoft Corporation του ακραίου πιονιού της παγκοσμιοποίησης, του Bill Gates.
Λέει επίσης ότι είναι φίλος με τον James Galbraith με τον οποίο έχει συγγράψει το βιβλίο «Μια μετριοπαθής πρόταση» και το οποίο ασχολείται με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη.
Πρόλογο στο βιβλίο αυτό έχει κάνει ο Michael Rocard ο οποίος έχει προτείνει τον γνωστό μας Martin Schulz για πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου!Ουάου!
Θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην μνήμη των Ελλήνων ή στο χωνευτήρι των μνημονίων;
Κοντός ψαλμός…
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ενώ η Ελλάδα πανηγυρίζει τα εγκαίνια της κυβέρνησής της ενάντια στη λιτότητα, θα ήταν καλό η ευφορία να μετριαζόταν με λίγο ρεαλισμό.

Πως απάντησε λοιπον ο Χριστός στην Τρόικα και το μνημονιο της εποχής του;


«δεσμεύουσι γὰρ φορτία βαρέα καὶ δυσβάστακτα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά.
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.»
Διαβάσαμε με μεγαλο ενδιαφερον αυτο: ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…

«Türklerin en büyük düşman Rus bir Yunan iki», δηλαδή, «Ο μεγαλύτερος εχθρός των Τούρκων πρώτος ο Ρώσος και δεύτερος ο Έλληνας»!!!


Μια πολύ ανησυχητική είδηση που έρχεται από την Ρωσία έχει κυριολεκτικά ταράξει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο. Πρόκειται, σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, για μια «εντολή» που έχει δοθεί στην Ρωσική Ακαδημία Πολέμου σχεδίων επίθεσης κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων της Τουρκίας και της Λετονίας στην Βαλτική Θάλασσα.
Όπως αναφέρεται ο Ρώσος στρατηγός, Oleg Makareviç, έχει προβάλει προσομοιώσεις των τουρκικών στρατιωτικών αεροδρομίων με εντολή χτυπήματος από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Η είδηση αυτή πέρασε στην τουρκική πλευρά από την ρωσική εφημερίδα Kommersant, και έχει βάλει σε μεγάλη περίσκεψη τους Τούρκους καθώς για πρώτη φορά διαφαίνεται τόσο φανερά η προοπτική να δεχτούν μια σοβαρή επίθεση από την Ρωσία.
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ρώσος στρατηγός έδωσε αυτές τις εντολές επισημαίνοντας τον κίνδυνο επέκτασης της ουκρανικής κρίσης με συνέπεια η Τουρκία, που είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ, αλλά και η Λετονία, να αποτελέσουν δυνητική απειλή για την Ρωσία. Παράλληλα από τους Ρώσους επισημαίνεται ο κίνδυνος από την ανεξέλεγκτη δράση των Τζιχαντιστών, που έχουν βάσεις εξόρμησης σε τουρκικό έδαφος, για να διενεργήσουν επιχειρήσεις σε βάρος της Ρωσίας κυρίως στην γειτονική με την Τουρκία περιοχή του ρωσικού Καυκάσου.

«δεσμεύουσι γὰρ φορτία βαρέα καὶ δυσβάστακτα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά. Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.»

«δεσμεύουσι γὰρ φορτία βαρέα καὶ δυσβάστακτα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά. Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.»

by Γεώργιος ΠαπασημάκηςFebruary 15, 2015 at 10:46AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ


ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ


Όλοι όσοι γελούσαν με την εμφάνιση αυτού του άντρα.                                    Δεν γνώριζαν τι έκρυβε μέσα του...


                         {Το ίδιο πρόσωπο σε δύο φάσεις της ζωής}

Μιά γυναίκα, ιδιοκτήτρια μιάς μικρής επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων, διηγείται μία ιστορία που της άλλαξε τη ζωή.......

Ετοιμάζεται η Αναπτυξιακή Τράπεζα


Ετοιμάζεται η Αναπτυξιακή Τράπεζα
Ένα σχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας στην Ελλάδα, από τη συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, μελετά η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος οργανισμός θα λειτουργεί με βάση το μοντέλο της γερμανικής kwf, στελέχη της οποίας, από κοινού με μέλη της task force, στο πρόσφατο παρελθόν, είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα, για να οργανώσουν τη σύσταση, τη λειτουργία, αλλά και την χρηματοδότηση της.
Μάλιστα, ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση, φέρεται να είχε δείξει και η αντίστοιχη γαλλική αναπτυξιακή τράπεζα, αλλά τελικώς στην άτυπη «μονομαχία» που είχε εξελιχθεί είχαν επικρατήσει οι Γερμανοί. Τώρα, η παρούσα κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να πάει το ίδιο σχέδιο ένα βήμα παραπέρα, στηρίζοντας την υλοποίηση του σχεδίου στη βάση μιας υπάρχουσας υποδομής που της παρέχουν η Αττικής και το Ταμείο Παρακαταθηκών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που περιήλθαν σε γνώση της Voria.gr, ήδη ξεκίνησαν επαφές με τους ιδιώτες μετόχους της Τράπεζας Αττικής, στους οποίους και δίνονται διαβεβαιώσεις για την διασφάλιση των συμφερόντων τους, από την συγκεκριμένη εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο βασικός μέτοχος της Αττικής, είιναι το ΤΣΜΕΔΕ, δηλαδή το ασφαλιστικό ταμείο των μηχανικών, το οποίο, στο πρόσφατο παρελθόν, συμμετείχε σε όλες τις αυξήσεις κεφαλαίου της τράπεζας, συνεισφέροντας δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ. Βασικό μέλημα της κυβέρνησης είναι να διασφαλισθούν κατ’ αρχήν αυτά τα λεφτά.
voria.gr
πηγή

Nέα ρύθμιση: Σε 100 δόσεις όλα τα χρέη του 2014

xreh
Kαι μια είδηση που θα χαροποιήσει όλα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Διευρύνεται η ρύθμιση με τις 100 δόσεις, ώστε να περιλάβει όλα τα χρέη που έμειναν απλήρωτα μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, εκτός της νέας ρύθμισης των 100 δόσεων θα μείνουν όσα χρέη βγήκαν ληξιπρόθεσμα μέσα στο 2015.
Συγκεκριμένα, από το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζουν ότι «στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση που προωθείται από το υπουργείο Οικονομικών θα περιλαμβάνονται χρέη προς το Δημόσιο που έχουν λήξει στις 31-12-2014».
Από την προηγούμενη ρύθμιση που είναι ανοιχτή, εξαιρούνται όσα χρέη βγήκαν ληξιπρόθεσμα μετά την 1η Οκτωβρίου 2014.
Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει διευκρινίσεις και για τα σημειώματα που συνεχίζουν να αποστέλλονται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), ενώ διαρκεί η υπαγωγή στη ρύθμιση.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα μηνύματα «προέρχονται από το αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο στέλνει κάθε μήνα σημειώματα με πανομοιότυπο περιεχόμενο καθ” όλη τη διάρκεια της ρύθμισης των 100 δόσεων και για την αποστολή των οποίων δεν χρειάζεται και δεν δόθηκε οποιαδήποτε εντολή».
Τουλάχιστον να δούμε μήπως έτσι αναπνεύσουν λιγάκι οι οφειλέτες…

Συγκλονιστικό!!! Ράπισμα το συγκεκριμένο θαύμα στους σύγχρονους εμπόρους οργάνων, όπου ακόμα και με νόμο του κράτους μας έκαναν εν δυνάμει δότες!!!


Αγρίνιο: Επανήλθε στη ζωή μετά από 45 μέρες – Εισακούστηκαν οι προσευχές των συγγενών του 30χρονου για ένα θαύμα!
Ακόμα και οι γιατροί που είχαν ενημερώσει τους γονείς του 30χρονου, πως το παιδί τους θεωρείται κλινικά νεκρό, μιλούν για ένα θαύμα…

To Spiegel το παραδέχεται: η βοήθεια δεν πήγε στους Ελληνες


merkel (1)
ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ «ΠΛΗΡΩΣΑΝ» ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ Μία ψυχρή αποτίμηση της κατάστασης στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια μνημονίων επιχειρεί σήμερα (11/2/2015) το γερμανικό περιοδικό στην αγγλόφωνη ηλεκτρονική εκδοσή του, την ώρα που όπως αναφέρει η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωζώνη βρίσκονται αντιμέτωπες στο θέμα του χρέους, με πολλά να χάσουν και οι δύο.
«Ποιος έχει δίκιο;», αναρρωτιέται το Spiegel και ξεκινά με αναφορές ως προς το «πού πήγαν τα λεφτά». «Ενας από τους μύθους για την ελληνική βοήθεια είναι ότι τα δισ. των ευρώ βοήθησαν τις τράπεζες και όχι την χώρα και τους πολίτες … δεν διασώθηκε η Ελλάδα αλλά γερμανικές τράπεζες και ασφαλιστικές», αναφέρει το σχετικό άρθρο. «Αυτό δεν είναι λάθος, αλλά δεν είναι και τελείως σωστό. Είναι αλήθεια ότι μόνο το μικρότερο μέρος της βοήθειας μπήκε στον προϋπολογισμό της Αθήνας για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της. Το μεγαλύτερο χρησιμοποιήθηκε κατ” ευθείαν για αποπληρωμή χρεών … ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων, κυρίως τράπεζες, ασφαλιστικές και επενδυτικά fund ήταν οι κυριότεροι ωφελημένοι».
«Ποιοι έχασαν τα περισσότερα;», είναι η επόμενη ερώτηση που διατυπώνεται, για να ακολουθήσει άμεσα η απάντηση. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα» του 2012, έδωσαν την ευκαιρία σε κατόχους ελληνικών ομολόγων να τα πουλήσουν, έστω και με σημαντική ζημία. Ετσι, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, οι γερμανικές τράπεζες και άλλα ιδρύματα, που κατείχαν περίπου 20 δισ. ευρώ ελληνικών ομολόγων, ήταν από αυτούς που ζημιώθηκαν περισσότερο. Μόνο η «κακή τράπεζα» FMS Wertmanagement που φτιάχθηκε για να «καθαρίσει» η κρατικοποιημένη Hypo Real Estate, έχασε πάνω από 9 δισ. ευρώ. Η αντίστοιχη που συνδέεται με την West LB και πολλές τράπεζες κρατιδίων έχασε εκατοντάδες εκατ. ευρώ, ενώ η Commerzbank, και αυτή μερικώς κρατική, διέγραψε στοιχεία 2,2 δισ. ευρώ
Οπως τονίζει ωστόσο στο περιοδικό γερμανός οικονομολόγος, «ήταν οι Ελληνες φορολογούμενοι αυτοί που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος των απωλειών, ενώ χωρίς το κούρεμα, «είναι πιθανό ότι οι τράπεζες και τα άλλα ιδρύματα θα έχαναν ακόμη περισσότερα … Τελικά, οι διαγραφές χρέους και η αναδιάρθρωση μαζί με τα προγράμματα βοήθειας της τρόικας βοήθησαν τους ιδιώτες να περιορίσουν τις ζημίες τους στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωζώνης».
ΕΘΝΟΣ

Πρότασις δια Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας


mpampiniotis
Δεν γνωρίζω εάν έγινε τοιαύτη πρότασις. Προτείνω δια το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τον διακεκριμένον Πανεπιστημιακόν Καθηγητήν κ. Γεώργιον Μπαμπινιώτην, χωρίς να υποβαθμίζω την αξίαν των άλλων προταθέντων προσώπων.
Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να υπογράφη ανευθύνως Προεδρικά Διατάγματα, αλλά να αναλαμβάνη και προσωπικήν ευθύνην όταν θα υπογράφη. Πρέπει να ελέγχη την νομιμότητα αλλά και την σκοπιμότητα των Διαταγμάτων. Έχω την πεποίθησιν ότι ο χαρακτήρ του κ. Μπαμπινιώτη ανταποκρίνεται εις όλα αυτά.
Εις την Προεδρίαν της Δημοκρατίας πρέπει να λειτουργή θεσμικόν Συμβουλευτικόν Όργανον δια τα Προεδρικά Διατάγματα.
Αντιμετώπισα φρικιαστικήν περίπτωσιν παντάπασιν απαραδέκτου, λανθασμένου και ασκόπου Προεδρικού Διατάγματος. Δι’ εκτενούς υπομνήματός μου προς τον Πρόεδρον της Δημοκρατίας με κοινοποίησιν εις την Ιεράν Σύνοδον και εις το Υπουργείον Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κατήγγειλον ότι το Προεδρικόν Διάταγμα διαλύσεως της εν Ναυπάκτω Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος είναι «προϊόν εκκλησιαστικής εξαπατήσεως υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου Βλάχου».
Παρήλθον έκτοτε δύο (2) έτη και αι διοικήσεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σιωπούν ακόμη κατά προσβλητικόν της Αληθείας και περιφρονητικών της Δικαιοσύνης τρόπον. Όταν το σκανδαλωδέστατον αυτό θέμα τεθή δημοσία λίαν προσεχώς, θα προκληθούν σεισμικαί αναταράξεις με πολλούς βαθμούς ρίχτερ.
13-2-2015


Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κ. Διώτης
Θεολόγος και Δημοσιογράφος

Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση Ομπάμα γνώριζε από το Μάιο του 2014 που κρατούνταν οι όμηροι της ISIS

ικσισ
Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι ο Ομπάμα γνώριζε από το Μάιο του 2014 που ακριβώς κρατούνται οι δυτικοί όμηροι της ISIS.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, η αμερικανική κυβέρνηση επέλεξε να τους αφήσει να πεθάνουν, αφού ο Λευκός Οίκος δεν άναψε ποτέ το πράσινο φως για τη διάσωσή τους.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ομπάμα κατηγορείται ότι παρέμεινε άπραγη, ενώ μπορούσε να σώσει τους ομήρους από τα νύχια των ισλαμιστών δολοφόνων.

Τις ίδιες κατηγορίες έχουν εξαπολύσει συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι υποστηρίζουν μάλιστα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να αποτρέψει και τις δικές τους προσπάθειες να σώσουν τους δικούς τους ανθρώπους.


πηγή

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ..

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο οι βασικότερες αλλαγές που επέρχονται είναι οι εξής:Θα πρέπει ο ιδιοκτήτης κάθε ζώου να ενημερώνει τον κτηνίατρό του για τη μεταβολή
των στοιχείων που έχουν καταχωρισθεί στη βάση δεδομένων.

Η Κατερίνα Μάρκου είναι βουλευτής του Ποταμιού και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είπε, ανάμεσα σε άλλα, τα παρακάτω, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κυβερνητική απόφαση για ηλεκτροδότηση των σπιτιών των απόρων:
«…πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον; Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο. Φέρνω αυτό το παράδειγμα από το “πρόγραμμα” της κυβέρνησης γιατί διαθέτει αυτή τη χαρακτηριστική, επιτρέψτε μου να πω, κάπως ξεπερασμένη εκ της πραγματικής εμπειρίας φιλοσοφία, που κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας στη Βουλή, εγώ θα πω ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου».
(Από την ομιλία της βουλευτή του Ποταμιού Κατερίνας Μάρκου, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού)
Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η κυβέρνηση, έχει κηρύξει ανένδοτο σε δανειστές και Ευρωπαίους, αυτό πολιτικά την ευνοεί συγκυριακά, αλλά το βαρύ κόστος – που το απεύχομαι – θα πέσει στην παραγωγική μηχανή της χώρας. Προειδοποιώ ότι ο λογαριασμός τότε θα έρθει υψηλός και μη μας πείτε ότι φταίμε εμείς και οι δανειστές».
Αυτό το κοριτσάκι, που λέει αυτά, είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές ως «αριστερή» με τη ΔΗΜΑΡ και τώρα ως… σοσιαλφιλελεύθερη με Το ΠΟΤΑΜΙ! Αυτή είναι η μεταρρυθμιστική αριστερά του Κουβέλη και του Κύρκου, που «κληρονόμησε» σχεδόν «σύσσωμη» ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Είναι η πιο σκληρή ακροδεξιά «μεταμφιεσμένη» σε «αριστερά». Για όσους ακόμα δεν λένε να καταλάβουν τι εκφράζει ο συγκεκριμένος «χώρος»
enallaktikos.gr

Οι πενήντα αποχρώσεις της Γερμανικής παράνοιας


Του Δρ. Κωνσταντίνου Γρίβα
Ίσως το πιο ουσιαστικό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να πάμε «με τα νερά» των δανειστών μας και να αποδεχτούμε αδιαμαρτύρητα το όποιο πρόγραμμα «σωτηρίας» της ελληνικής οικονομίας έχουν ετοιμάσει για εμάς είναι ότι τα οικονομικά ζητήματα είναι αποκλειστικώς αυτά που τους ενδιαφέρουν και συνεπακόλουθα ό,τι άλλο και να τους πούμε δεν πρόκειται καν να το ακούσουν. Θέματα, δηλαδή, γεωστρατηγικών ισορροπιών και του ρόλου της Ελλάδας στην αρχιτεκτονική ασφάλειας της Δύσης, που θα μπορούσαν να προβληθούν έτσι ώστε να περάσει η συζήτηση στο ευρύτερο γεωπολιτικό επίπεδο, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζουν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε ακόμα μια φορά την άρση της βουλευτικής ασυλίας

kasidiaris_457500375

Ένα ακόμη αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη πήρε το δρόμο για τη Βουλή.
Οι εισαγγελικές αρχές ζητούν την “άδεια” της Βουλής προκειμένου να ασκήσουν σε βάρος του βουλευτή ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος με αφορμή ομιλία του, το 2011, στον Ασπρόπυργο. Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές έθεσαν στο αρχείο τις καταγγελίες για “ναζιστικό χαιρετισμό” του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σε δημοτικό συμβούλιο. Τέλος, στο αρχείο τέθηκαν και οι καταγγελίες για προσβλητικές φράσεις ή ενέργειες, σε βάρος των βουλευτών της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση και Ηλία Παναγιώταρου λόγω παραγραφής.

Ο Γιάννης που το έγραφε με δύο «v» . Μια φώτο χίλια «vι»


Ο Γιάννης που το έγραφε με δύο v . Μια φώτο χίλια vι .
.
Ο Γιάννης που το έγραφε με δύο «v».

Μια φώτο χίλια «vι»

Θα μας τρελάνει;; Ο Άδωνις έδωσε συγχαρητήρια και ζήτησε συγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα! (ΦΩΤΟ)

8686

Τα συγχαρητήριά του προς τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας παράλληλα μια συγγνώμη.
«Για να μην παρεξηγηθώ, συγχαίρω τον Αλέξη Τσίπρα για την προσπάθεια Συμφωνίας. Είναι σωστό και για το καλό της Χώρας. Αλλά μία Συγγνώμη…», αναφέρει το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας για την προσπάθεια του Πρωθυπουργού.
Δείτε το «τιτίβισμα»:
879

«Τί μου έμαθε ο ελληνικός νεοφιλελευθερισμός» του Χάρη Ζάβαλου #neolibera


Margaret Thatcher Roland Reygan
Στον αγώνα του σήμερα να «θάψουμε» τον νεοφιλελευθερισμό που ξεμύτισε στην Ελλάδα της κρίσης, κάνουμε μια αναδρομή στα καλύτερα διαμάντια που διαβάσαμε στο facebook από τους υπέρμαχους της πιο απάνθρωπης ιδεολογίας, του αφεντικού του σκυλιού του ναζισμού και του φασισμού.
Και επειδή εμείς δεν έχουμε «χρονοντούλαπα» να την κλείσουμε μέσα, έχουμε μνήμη και θέληση να ανατρέψουμε αυτό το τέρας που καλπάζει στην πολιτική ζωή της Ελλάδος και του κόσμου.
(Όλα τα παρακάτω είναι 100% αληθινά χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Είναι το μέτωπο της λεγόμενης «κοινής λογικής» που βάλθηκε να βιάσει τη δική μας.)
Ξεκινάμε:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – “Makeleio.gr”: 20-20 τρώει τους Συμβούλους του Σαμαρά μέρα με τη μέρα ο Τσίπρας! Είχε μαζέψει όλη τη σάρα και τη μάρα!!! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

SAMARAS3

Τη σάρα και τη μάρα είχε μαζέψει ο Μεσσήνιος, που μασαμπουκώνανε  με τα δικά μας χρήματα! Ο  Τσίπρας δεν προλαβαίνει να τους ξηλώνει. Είκοσι, είκοσι τους “τρώει” κάθε μέρα.
Και για του λόγου το αληθές δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
(Και αν βαρεθήκατε να τους μετράτε σας λέμε ότι είναι… 21 σύμβουλοι!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...