Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣΑΘΗΝΑ 20-2-2015.

Η δύναμη τού πειστικού λόγου είναι μια τέχνη με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάμεσα στον λαό. Η προπαγάνδα πραγματικά έχει τη δυνατότητα να γκρεμίσει τα πλέον δυσθεώρητα επικοινωνιακά τείχη και να περάσει την αλήθεια, δίνοντάς της το σχήμα που ο χρήστης της επιθυμεί. Όταν υπηρετεί τα συμφέροντα τού έθνους και αντιμετωπίζει τον λαό ως νοήμονα και αξιοπρεπή οντότητα, τότε η προπαγάνδα μπορεί να σώσει το έθνος και να τού δώσει αίγλη δυνάμεως. Όταν όμως αντιμετωπίζει τον λαό ως μάζα, τότε θα διαλύσει το έθνος οπωσδήποτε και θα σκλαβώσει τον λαό.

Προπαγάνδα αποτελεί η μετάδοση ενός ενημερωτικού δελτίου ειδήσεων. Προπαγάνδα αποτελεί το άπλωμα τής γραφίδας επάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και η επεξεργασία τού πολιτικού λόγου απέναντι στο ακροατήριο, είτε πρόκειται για πολιτική είτε για συνδικαλιστική είτε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική συντροφιά. Το ζήτημα διαφοροποιείται από το επίπεδο τής ελευθερίας που υπάρχει ή δεν υπάρχει μέσα στην κοινωνία, από την διεισδυτικότητα στην ψυχολογία τής λαϊκής συλλογικότητας ή τού όχλου όπως συνηθίζεται να λέγεται και από τούς εξυπηρετούμενους σκοπούς. Αν δηλαδή προσφέρονται διέξοδοι επικρατήσεως ή αιχμαλωσίας τής Φυλετικής Λαϊκής Κοινότητας.

Οι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας διακρίνονται από τον οίστρο τους να μαγεύουν τα πλήθη, τάζοντας σ’ αυτά πως θα γενούν η φωνή τής αλήθειας. Πως θα συμπεριφερθούν ως οι άγρυπνοι εκπρόσωποί τού λαού που θα ξεσκεπάσουν τάχα το ψεύδος και θα αποδώσουν κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική κυριαρχία. Όταν όμως η δική τους «αλήθεια» αποδεικνύεται όργανο που υπηρετεί τις εντολές πλουτοκρατών και ξένων δυνάμεων, τότε η ελευθερία τού λόγου των αντιπάλων τους στραγγαλίζεται και η ημέρα μετατρέπεται σε νύχτα, η δε νύχτα σε ημέρα. Οι πολιτικές μερίδες αποκτούν νομιμότητα όταν προσκυνούν τα νεοταξικά κτήνη και τα κομματικά μαντριά αποδεικνύονται διχαστές τού λαού που συντηρούνται σε βάρος του.

Η αλήθεια έχει δύο όψεις μέσα στο δυνατό, λεύτερο και φιλόδοξο έθνος. Η μια όψη της είναι η ωμή και απροσχημάτιστη όψη τής πραγματικότητας που περιβάλλει τις συνθήκες που βιώνει ο λαός. Η παράθεση δηλαδή των γεγονότων όπως αυτά είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού μέσα σε πνεύμα δικαίου, η στηλίτευση των κακώς κειμένων και η επιβράβευση των αξίων παιδιών τής πατρίδος, ώστε να βαδίσει το Έθνος μπροστά και ενωμένο σε νίκες και ευημερία. Η άλλη όψη τής αλήθειας είναι η ψυχολογική τόνωση των πολιτών και η επιδίωξη κατάκτησης αυξημένου χώρου επιρροής τής Εθνικής Κοινότητος. Είναι η κατάκτηση τής αρμόζουσας θέσης στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το άγγιγμα των ψυχών από την ζωντανή και ορμητική πολιτική ιδέα.

Τα γερά έθνη πάντοτε όταν πίπτουν, έχουν προηγουμένως καταληφθεί εκ των έσω. Η φθορά των αξιών και το ψαλίδισμα των λαϊκών δυνατοτήτων είναι ο δούρειος ίππος, προκειμένου να πειστεί η κοινωνία πως δεν έχει διέξοδο διαφυγής από την παρακμή και τις ξένες παρεμβάσεις. Πρέπει να γίνουν οι παθογένειες φυτευτών και διορισμένων ηγετίσκων κτήμα των πολιτών. Να αποκτήσουν οι ψηφοποιημένοι πολίτες ενοχές για την δήθεν καταπίεση των κατακτητών τους και για την υποτιθέμενη έλλειψη κατανόησης προς την συνεργασία με τούς επιβήτορες τής πολιτικής και τής παγκόσμιας νέας τάξης επάνω στα υπάρχοντα και τα εδάφη του και εν τέλει στην ίδια την ελληνική φυλετική του ψυχή.

Λοιπόν, η Ελλάς είναι το πιο γερό έθνος τής οικουμένης, ευλογημένο από Θεό, Αγίους και Ήρωες. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η καθημερινή έκφραση τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, είναι η ζεύξη τού αρχέγονου ελληνικού πνεύματος και τής απροσπέλαστης από καταπατητές και ανήθικους εμπόρους των εθνών ελληνικότητας. Κι όταν η Αλήθεια τού Ελληνικού Έθνους δέχεται εγκλεισμούς και προσβολές στα τείχη μιας πλαστής και σκλάβας εθνικής μοναξιάς, τότε ο Προπαγανδιστής τής Ελληνικής Φυλής γίνεται η Φωνή τού Έθνους του που σαλπίζει το μήνυμα τής αντεπίθεσης και τής επέλασης τού λαού. Γίνεται Πύρινος Πολεμιστής με την ρομφαία τού κοφτερού λόγου που αναμειγνύεται μέσα στο παλλόμενο κοινωνικό σώμα, κατεβαίνει μέσα στις τοπικές κοινωνίες και ανεβαίνει μαζί με τον πιστό λαό στον θρόνο τής ελληνικής εξουσίας.

Για να φτάσεις να γίνεις ένας ορμητικός χείμαρρος ενωμένος με τον λαό, πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του με την προσήλωση σου στην ράτσα και με την εξύψωση τής συλλογικής φιλοδοξίας. Ο Προπαγανδιστής τού Ελληνισμού είναι εκείνος που χαράζει το όραμα τής δυνατής Ελλάδος που δεν λυγίζει στους δύσκολους καιρούς και σαρώνει στο πέρασμά της στους ευνοϊκούς καιρούς που η ίδια η Φυλή φτιάχνει με τις δικές της πράξεις. Θυμίζει τις παλιές δόξες όχι για να κάτσει πάνω σ’ αυτές το γερασμένο και οκνηρό έθνος, αλλά για να δώσει χώρο στα νέα κύτταρα τού Έθνους και για να εξάψει την πολεμική όρεξη και την ορμή τής καινούργιας Ελλάδος για το νέο κάρπισμα σε χωράφι ξανανιωμένο και για τον ερχομό των Ελληνικών Σημαιών σε διευρυμένη ελληνική εξουσία και κυριαρχία.

Ο βαθύτατα ελληνικός λόγος τού Εθνικοκοινωνιστή ρήτορα έχει την πηγή τής έμπνευσής του στην αλύγιστη απόφαση που έχει λάβει αυτός ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί με κανέναν ανήθικο και με κανένα εισβολέα τον Ελληνισμό του. Δεν πρόκειται να μοιραστούμε ούτε έναν λίθο τής Πατρίδος μας με κανέναν μισέλληνα. Η δεύτερη πηγή έμπνευσης είναι η επίτευξη τής Νίκης στα ειρηνικά και στα πολεμικά έργα, στον πολιτισμό, στην εθνική ολοκλήρωση, στην κοινωνία, στην γεωπολιτική. Θέλουμε να κάνουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και τον Ανίκητο Έλληνα ένα Στράτευμα που εξαφανίζει τα σκότη και την κατοχική σιωπή με την επιβλητική του παρουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πώς ΕΜΕΙΝΕ ανάπηρος ο Σόιμπλε; Από πού πηγάζει τόση κακία και κόμπλεξ; (φωτο)

soimpleeee

Για πολλούς Έλληνες  ο 71χρονος Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι πιο μισητός ακόμα και από την Μέρκελ. Ποιος τελικά είναι αυτός ο κακός-κομπλεξικός Γερμανός που μας κουνάει επιδεικτικά το χέρι και έχει συνήθως μόνο κακά λόγια να πει για την Ελλάδα; Έχετε αναρωτηθεί γιατί είναι τόσο κακός και κομπλεξικός; Και στ’ αλήθεια από πού πηγάζει αυτή η σκληρότητα, η οποία κάνει μερικές φορές τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να φαντάζει αρνάκι μπροστά του;

ΒΟΥΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΗ; KΩΛΟΣΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ; ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΟΥ;- ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;- ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ;- “ΝΑΙ Κ. ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ” ΠΑΜΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ… ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!(BINTEO ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!!)

KΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Ο κόσμος δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ζητά παρατάσεις και Νέα Μνημόνια!

Δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να απαντά απερισκεπτή ‘’ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ OTI ΘΕΛΕΤΕ’’ στα τελεσίγραφα της Γερμανίας

Ψήφισε υπέρ της νέας κυβέρνησης για να πει  ΟΧΙ και ΜΟΝΟ.

Ποιος τους έδωσε αυτή την εντολή;

Με ποιο δικαιώμα το κάνει;

Ο κόσμος που ήταν στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες είχε ένα αίσθημα απελευθέρωσης από τα μνημόνια κι όχι απλή ανάσα ώσπου να ξαναβουτήξει στη κακιά θάλασσα.

Γι αυτό και στήριζε τον Τσίπρα, γιατί πίστευε ότι έχει το σθένος να πει ΟΧΙ σε ΟΛΑ!

ΟΧΙ σε αυτή τη βιαιη πολιτικη που εφερε χιλιάδες αυτοκτονίες και εξαθλιώνει τον Ελληνικο Λαο!

Ούτε ένα μήνα μετά τις εκλογές τις 25 γενάρη και ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να μας πείσει ότι ένας Δεξιός Μνημονιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βοηθήσει ώστε να βγούμε από τη κρίση, την οποία ο ίδιος υπερψήφισε και με τα δύο του χέρια, άσχετα αν έκρινε τα μνημόνια αντισυνταγματικά!

Είναι όχι απλά δεύτερος, αλλά κάνει τον Αβραμόπουλο πια να μοιάζει ως καταπληκτική επιλογή!

Mε ποια λογική ένας αριστερός Αντιμνημονιακός Πρωθυπουργός επιλέγει ένα καθαρά Μνημονιακό πολιτικό πρόσωπο  για αυτή τη θέση;
Ναι, η Αριστερά δεν έχει αλαζονική στάση…έχει όμως κόκκινες γραμμες και αυτές είναι που σας έφεραν στην εξουσία..
Σωστά κύριε Τσίπρα;

Και γιατί δεν ζητήθηκε από τον λαό που τόσο υπεραμύνεται και υποστηρίζει ο Τσίπρας να διαλέξει ποιον άνθρωπο θέλει για ΠτΔ;
 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ Μνημονίου και Δανειακής ΣΥΜΒΑΣΗΣ!- Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!
Το μνημόνιο είναι ενα κείμενο δευτερεύουσας σημασιας που απλα περιεχει τους ορους εφαρμογης της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η Δανειακή Συμβαση ειναι αυτη που δενει την ελλαδα χειροποδαρα
Η Δανειακή Σύμβαση περιλαμβανει ολες τις υποχωρήσεις και τις δεσμευσεις της χωρας
Όλη Η Αλήθεια Για Την Δανειακή Σύμβαση – Κασιμάτης
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου, ο δημοσιογράφος του Channel 4 και αρθρογράφος του Guardian, Paul Mason, έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο Μοσκοβισί το οποίο
μιλά για ευελιξία του υπάρχοντος προγράμματος και σε τέσσερις με έξι μήνες θα υπήρχε μετάβαση σε νέο πρόγραμμα.(*μνημονιο εννοει)

Υπάρχουν δεσμεύσεις, αλλά παράλληλα υπάρχουν και σημεία ευελιξίας για την ελληνική κυβέρνηση. Ακόμη υπάρχει αναφορά στην πρόθεση της κυβέρνησης για πιο δίκαιη κοινωνικά πολιτική και αποκατάσταση των αδικιών. Κατά τα άλλα, πάντως, σημειώνεται πως η ελληνική κυβέρνηση θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις της.
*μια απ τα ίδια δηλαδη

Λίγο αργότερα ο ίδιος δημοσιογράφος διερρευσε ενα άλλο κειμενο που ειχε σημαντικές διαφορές (προς το καλύτερο υποτίθεται για την Ελλάδα)
Το δεύτερο  κάνει λόγο για επέκταση της δανειακής σύμβασης και όχι του Μνημονίου.
…και ήταν αυτό που στάθηκαν οι δημοσιογράφοι!

Λοιπόν ποιο τελικα από τα δύο κείμενα ήθελε με τρέλλα ο βαρουφάκης να υπογράψει;

Καμμένος: Δεν υποχωρούμε - Όταν διεκδικείς το δίκιο σου πας μέχρι τέλους


«Ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος για τη διαπραγμάτευση» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η φωτογραφία της Αθήνας του Γιάννη Μπεχράκη που χαζεύει ο πλανήτης


Η φωτογραφία της Αθήνας του Γιάννη Μπεχράκη που χαζεύει ο πλανήτης [εικόνα]
Ο διάσημος φωτογράφος του Reuters Γιάννης Μπεχράκης κατάφερε να αποτυπώσει σε ένα κλικ όλη την ομορφιά της χειμωνιάτικης ελληνικής πρωτεύουσας.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το ελαφρά χιονισμένο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο πανέμορφος Υμηττός παίζει με τα σύννεφα και το τελευταίο φως της μέρας, ενώ στα πόδια του η Αθήνα μοιάζει με ανθισμένο χαλί. Η φωτογραφία διαδόθηκε σε όλο τον πλανήτη μέσω του Reuters.Πηγή: Η φωτογραφία της Αθήνας του Γιάννη Μπεχράκη που χαζεύει ο πλανήτης [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/192288/i-fotografia-tis-athinas-toy-gianni-mpehraki-poy-hazeyei-o-planitis-eikona#ixzz3S7YIbqf4

Γαλλία: Αύξηση των εξισλαμισμών μετά το τρομοκρατικό χτύπημα


Από την περίοδο του τρομοκρατικού χτυπήματος στο περιοδικό Charlie Hebdo, στις 7 Ιανουαρίου 2015, μέχρι σήμερα παρατηρήθηκε μια σημαντική αύξηση Γάλλων πολιτών που ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL Radio, το Μεγάλο Τζαμί του Παρισιού, εξέδωσε 40 πιστοποιητικά αποδοχής του Ισλάμ, μετά την τρομοκρατική επίθεση ενώ κατά την ίδια περίοδο πέρυσι εκδόθηκαν  μόνο 22 βεβαιώσεις.
 
Ο αριθμός των πολιτών που ασπάσθηκαν το Ισλάμ στο Στρασβούργο και στο Aubervilliers αυξήθηκε κατά 30%, ενώ στη Λυών κατά 20%.
Οι Γάλλοι που ασπάσθηκαν το Ισλάμ στο Μεγάλο Τζαμί του Παρισιού, κατά τον τελευταίο μήνα ήταν διαφορετικών επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων ενός καθηγητή, ενός διευθυντή σχολείου και ενός αστυνομικού.
 
--
 
               
 

200 χιλιάδες Τούρκοι πολίτες εξαγοράζουν τη στρατιωτική θητεία τους


Η Τουρκία σχεδιάζει να αγοράσει νέο στρατιωτικό εξοπλισμό, από χρήματα τα οποία καταβάλλονται για απαλλαγή από τη στρατιωτική θητεία και τα οποία μεταβιβάζονται από το σύστημα στο Ίδρυμα της αμυντικής βιομηχανίας.

O ΣΙΣΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: H ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


10801895_617790205018632_8558709094216409499_n
Tην επομένη των αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη ως αντίποινα για τον φρικαλέο τελετουργικό αποκεφαλισμό 21 χριστιανών αιγυπτίων ο πρόεδρος της Αιγύπτου εξορκίζει κυριολεκτικά τον ΟΗΕ να δώσει εντολή για διεθνή στρατιωτική επέμβαση. Αλλά η Λιβύη είναι διασπασμένη. Η κυβέρνηση της Τρίπολης καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις ως παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας.

Ξύλο στην Τουρκική Βουλή (φώτο) Χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρι!


X2Χαμός στην Τουρκική βουλή. Επεσε άγριο ξύλο με τραυματίες και μάλιστα σοβαρά, αφού χτυπήθηκαν και βουλευτες με το σφυρί του Προέδρου της Βουλής στο κεφάλι ! ! !


X3
X4
X5
X6 - Copy
X7 - Copy

Έρευνα: οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη θεωρούνται «φονταμενταλιστές»


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης του «Κέντρου Κοινωνικών Επιστημών του Βερολίνου» ("Berlin Social Science Center"), το 70% των μουσουλμάνων στο Βέλγιο θεωρεί τους θρησκευτικούς κανόνες ως πιο σημαντικούς από τους νόμους του κράτους.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ


1802-DaechStavroΣύμφωνα μ΄ένα ντοκουμέντο  που εξασφάλισε το αντιτζιχαντιστικό think tank Quilliam η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ευελπιστεί να «κατακλύσει τη βόρεια Λιβύη με τους μαχητές της για να διασχίσουν έπειτα τη Μεσόγειο εμφανιζόμενοι ως μετανάστες «αποκαλύπτει στις 17 Φεβρουαρίου η  The Daily Telegraph. Αφού θα διασχίσουν την Μεσόγειο Θάλασσα  οι μαχητές αυτοί λογαριάζουν «να δοκιμάσουν να επιτεθούν στις ναυτιλιακές γραμμές  των πόλεων του νότου της Ευρώπης «, προσθέτει η εφημερίδα.
SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS 
Ο συγγραφέας του άρθρου που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Abu Arhim Al-Libim, είναι ένα μέλος σημαντικό του Ισλαμικού Κράτους  και λειτουργεί ως  «προπαγανδιστής και στρατολόγος στο web».

Ληξιπρόθεσμα: "Κούρεμα" 50% σε εφάπαξ καταβολές

«Κούρεμα» κατά 50% του συνολικού χρέους (αρχικό βεβαιωθέν συν πρόστιμα συν προσαυξήσεις) μπορούν να κερδίσουν εκατομμύρια οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη έως 31 Δεκεμβρίου 2013 με την προϋπόθεση ότι θα πληρώσουν το ποσό εφάπαξ. Στην περίπτωση που κάποιος μπορεί να πληρώσει μέρος του χρέους αυτού, θα διαγραφεί χρέος ισόποσο της δόσης με δύο προϋποθέσεις. 1ον ότι η ελάχιστη δόση θα πρέπει να είναι πάνω από 200 ευρώ και ότι όλες οι πληρωμές θα πρέπει να γίνουν έως τα τέλη Απριλίου 2015. Το υπόλοιπο ποσό που δεν θα εξοφληθεί έως τα τέλη Απριλίου μπορεί να μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς έλαβε 233 ψήφους κατά την ονομαστική φανερή ψηφοφορία. Ο κ. Παυλόπουλος προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίχθηκε, επίσης, από τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, που στηρίχθηκε από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, ψηφίστηκε από 30 βουλευτές.

«Παρών» ψήφισαν 32 βουλευτές.

Απόντες ήταν 5.

Λαέ ευκολόπιστε και πάντα προδομένε !


Τι φταίει και φτάσαμε μέχρι εδώ; Οι σάπιοι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι πιόνια;
Εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε με τίμημα την ίδια μας την ζωή και την αξιοπρέπεια μας,  τρόικες, πολιτικούς αρχηγούς, τσουτσέκια  και δοσίλογους .
Και όμως εμείς τους φέραμε στην εξουσία, εμείς τους χειροκροτήσαμε.
Όλα αυτά και άλλα τόσα όσα νιώθουμε, σκεφτόμαστε, διεκδικούμε, ονειρευόμαστε συνοψίζονται σε μια μόνο φράση του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού….. «Λαέ ευκολόπιστε και πάντα προδομένε», τα λέει όλα. Καλημέρα σε όλους


Τι «αποκάλυψε» η κάμερα βενζινάδικου για τον αγνοούμενο 20χρονο φοιτητή


Φως στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να ρίξει βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Έσβησαν 300.000 χρέος από άνεργη δανειολήπτρια


Την πλήρη απαλλαγή της από την καταβολή χρηματικών δόσεων προς τις τράπεζες…
αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καβάλας για μια άνεργη δανειολήπτρια, οι συνολικές οφειλές της οποίας προς τις τράπεζες ανέρχονταν στο ποσό των 300.000 ευρώ.
Η δανειολήπτρια διέθετε μηδενικό εισόδημα, ενώ το εισόδημα του συζύγου της δεν ξεπερνά τα 380 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Η δανειολήπτρια, στο τέλος του 2010, προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών Καβάλας, που κατάθεσε για λογαριασμό της πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού προς τις πιστώτριες τράπεζες, οι οποίες, ωστόσο, δεν τον έκαναν δεκτό.
Στη συνέχεια, η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας εξέδωσε πρακτικό αποτυχίας εξωδικαστικού συμβιβασμού και η δανειολήπτρια κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας αίτηση δικαστικής ρύθμισης των χρεών της.
Το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αφού δίκασε την υπόθεση, εξέδωσε απόφαση τον Ιανουάριο του 2012, με την οποία όριζε μηνιαίες δόσεις, επί μια τετραετία, ύψους 100 ευρώ μηνιαίως. Εκείνο το διάστημα, τα εισοδήματα της γυναίκας ανέρχονταν συνολικά στο ποσό των 568 ευρώ και ο σύζυγος της είχε επιπλέον εισοδήματα ύψους 636 ευρώ.
Τον Μάιο του 2013, η δανειολήπτρια έμεινε άνεργη και τα εισοδήματα του συζύγου της περιορίστηκαν σε 380 ευρώ.
Με τη βοήθεια της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, η δανειολήπτρια κατέθεσε αίτηση επανακαθορισμού της δόσης, όπως προβλέπει ο Ν. 3869/2010 για ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.
Το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αφού δίκασε την υπόθεση, απάλλαξε τη δανειολήπτρια από το σύνολο των οφειλών της, που ανέρχονταν σε περίπου 300.000 ευρώ.
Πηγή

Δίδυμα τσακώνονται μέσα στο πλακούντα - Ένα βίντεο που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί (Βίντεο) -


Μία νέα τεχνολογία, ως μέσο ιατρικής μελέτης στο Λονδίνο, χρησιμοποίησε η Δρ Τέιλορ Κλαρκ, όταν έπιασε αυτά τα δύο μωρά να παλεύουν για λίγο χώρο μέσα στη μήτρα.
Και τα δύο φαίνεται πώς προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χώρο εκεί μέσα, κλωτσώντας το ένα το άλλο.

Euronews: Η Ελλάδα είναι σίγουρη για την επίτευξη νέας συμφωνία διάσωσης


merkel
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ενώ οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, για την Ευρωζώνη κατέρρευσαν υπό μεγάλη   «αταξία», την Δευτέρα το βράδυ, η Αθήνα είναι πεπεισμένη  ότι μια  νέα συμφωνία μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων euronews.com .

Economist: H Ελλάδα κοντά στο χείλος της καταστροφής


economist
Συνεχίζονται τα ξένα δημοσιεύματα που προσπαθούν να σπείρουν φόβο και πανικό για την επικείμενη ταμειακή κατάρρευση της Ελλάδας, μετά την αποτυχία των διαβουλεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους.
Κοντά στο χείλος της καταστροφής βρίσκεται η Ελλάδα, όσο δεν υπάρχει συμφωνία, προειδοποιεί ο Economist.
Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά το περιοδικό, σε νέο δημοσίευμά του, οι διαβουλεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων κατέρρευσαν το βράδυ της Δευτέρας 16/2, την ίδια ώρα που εξαντλούνται σιγά σιγά τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας.
«Στις 16 Φεβρουαρίου ήταν 18 εναντίον ενός: Όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εναντίον της Ελλάδας»…, γράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει.
«Και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά σε λιγότερο από μια εβδομάδα.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Βαρουφάκης, απέρριψε την πρόταση του Eurogroup – που έκανε λόγο για παράταση του μνημονίου – ως παράλογη και απαράδεκτη.
Η συνεδρίαση του Eurogroup – για πολλούς η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει συμφωνία – διεκόπη βιαίως.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup επιμένει να λέει όχι στο πρόγραμμα – γέφυρα που αξιώνει η Ελλάδα, διαμηνύοντας πως το ελληνικό αίτημα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που προτείνει η Ευρωζώνη:
Το πρόγραμμα – γέφυρα που αξιώνει η Ελλάδα δεν διαφέρει από την παράταση του μνημονίου που προτείνει το Eurogroup.
Aπλά είναι όλα θέμα λέξεων…».
Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη δημοφιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες παρά το γεγονός αυτό συνεχίζουν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες, ωστόσο με ηπιότερους ρυθμούς από ότι τον Ιανουάριο του 2015 (προεκλογικά).
«Ο κίνδυνος να εξαντληθούν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας ολοένα και αυξάνεται.
Είναι κίνδυνος εβδομάδων τελικά και όχι μηνών…», καταλήγει ο Economist.
Και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας από τα ξένα μέσα καλά κρατεί…

H σχολή γνώριζε ότι ο 20χρονος αγνοούμενος φοιτητής είχε πέσει θύμα bullying


foithths
Και να που το ξενόφερτο bulling έφτασε και στην Ελλάδα. Σημαίνει νταηλίκι και είναι μια μορφή κακοποίησης, πιο συγκεκριμένα εκφοβισμού ή εξαναγκασμού. Αυτή συνεπάγεται περιοδικά επαναλαμβανόμενες πράξεις που σκοπό έχουν την επιβολή ενός ατόμου ή μιας ομάδας πάνω σε ένα άλλο άτομο ή ομάδα. Το νταηλίκι αποτελείται από τρία βασικά είδη κακοποίησης – συναισθηματική, λεκτική και σωματική.

Mε κωλοτούμπα στον γκρεμό;


γκρεμός
Οι γκρεμοί  χάσκουν πάντοτε ενώπιον της  διαχρονικής Ελληνικής Ιστορίας.
Πολλές φορές πέσαμε μέσα  στους γκρεμούς βλ. Ζάλογγο.
Το θέμα είναι πώς πέφτουμε και τι μήνυμα δίνουμε σε αυτούς που μας παρακολουθούν .
Και τελικά αν κατά το ανάλογο θάρρος  και την λεβεντιά   εμφανίζεται  ¨ο από μηχανής ΘΕΟΣ του Έθνους¨ που μας δίνει πτερά στις ψυχές  για να αντιμετωπίσουμε τους γκρεμιστές μας;
¨ οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να σπρώξουν την Ελλάδα στον γκρεμό.¨
Ο Πολ Κρούγκμαν με άρθρο του αμέσως μετά τη διαφωνία του Eurogroup, πήρε θέση με άρθρο του στους New York Times τονίζοντας ότι η Ευρώπη αποφάσισε το «τέλος της Αθήνας» και καταλήγει λέγοντας ότι οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να σπρώξουν την Ελλάδα στον γκρεμό. 6|02|2015 22:41 iefimerida.gr
¨ Ὁ Θεὸς ἂς κάμη τὸ ἔλεός του νὰ μᾶς γλυτώση ἀπὸ τὸν μεγάλον γκρεμνὸν ὁπού τρέχομεν νὰ τζακιστοῦμεν.¨ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
Τῆς προσόδες τῆς πατρίδας τῆς κλέβομεν, ἀπὸ ὑποστατικὰ δὲν τῆς ἀφήσαμεν τίποτας, σὲ πηρεσίαν νὰ μποῦμεν, ἕνα βάνομεν εἰς τὸ ταμεῖον, δέκα κλέβομεν. Ἀγοράζομεν προσόδες, τῆς τρῶμεν ὅλες. Χρωστοῦν εἰς τὸ Ταμεῖον δεκοχτῶ κατομμύρια ὁ ἕνας κι ὁ ἄλλος…
Τέτοιοι μπαίνουν εἰς τὰ πράματα καὶ τέτοιους συντρόφους βάνουν. Δύσκολο εἶναι ὁ τίμιος ἄνθρωπος νὰ κάνη τὰ χρέη τοῦ πατριωτικῶς. Οἱ ἀγωνισταὶ οἱ περισσότεροι καὶ οἱ χῆρες κι ἀρφανὰ δυστυχοῦν. Πολυτέλεια καὶ φαντασία – γεμίσαμεν πλῆθος πιανοφόρτια καὶ κιθάρες. Οἱ δανεισταὶ μᾶς ζητοῦν τὰ χρήματά τους, λεπτὸ δὲν τοὺς δίνομεν ἀπὸ – κάνουν ἐπέβασιν εἰς τὰ πράματά μας. Καὶ ποτὲς δὲν βρίσκομεν ἴσιον δρόμον.
Πῶς θὰ σωθοῦμεν ἐμεῖς μ αὐτὰ καὶ νὰ σκηματιστοῦμεν εἰς τὴν κοινωνίαν τοῦ κόσμου ὡς ἄνθρωποι; Ὁ Θεὸς ἂς κάμη τὸ ἔλεός του νὰ μᾶς γλυτώση ἀπὸ τὸν μεγάλον γκρεμνὸν ὁπού τρέχομεν νὰ τζακιστοῦμεν.
orthodoxia-ellhnismos
Το χειρότερο σενάριο είναι να σε ρίξουν στον γκρεμό την στιγμή που κάνεις κωλοτούμπα.
¨Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχθεί την παράταση του μνημονίου και θέλει…διευκρινήσεις στην ευελιξία….
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα και παρ΄ ότι υπάρχουν αριστερές πτέρυγες και πιο ριζοσπαστικές απόψεις ο ΣΥΡΙΖΑ, παίζει ένα απίστευτο επικοινωνιακό παιχνίδι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αποδεικνύεται και από το κείμενο αρχών του Moscovici του ευρωπαίου επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων της ευρωζώνης, αποδεικνύεται ότι δέχεται την ευελιξία στο υφιστάμενο πρόγραμμα και γενικώς δέχεται τις μεταρρυθμίσεις.
Το παράδοξο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται το κείμενο αρχών του Moscovici το οποίο μιλάει για ευελιξία σο υφιστάμενο πρόγραμμα και δεν δέχεται την πρόταση του επικεφαλής του Eurogroup Dijsselbloem που αναφέρεται σε υφιστάμενο πρόγραμμα με ρήτρες ευελιξίας.
Δηλαδή και η πρόταση Moscovici και η πρόταση Dijsselbloem είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα αλλά παρ΄ όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση και ο Γιάνης Βαρουφάκης την απέρριψαν την πρόταση του Eurogroup.
Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει μια θεαματική κωλοτούμπα ιστορικών διαστάσεων και όπως θα αποδειχθεί αυτή η κωλοτούμπα θα είναι επωφελής για την Ελλάδα, την οικονομία, τις τράπεζες και τους καταθέτες17/02/2015 – 01:50http://www.bankingnews.gr/

Τα λόγια είναι περιττά  όταν ολόκληρο το πολιτικό εν ενεργεία δυναμικό της χώρας το παρακολουθούν με αγωνία εκατομμύρια μάτια εξαθλιωμένων Ελλήνων  από την μνημονιακή μέγγενη που μας την έστησαν με μαεστρία ¨οι ψαλιδό κωλοι  Φράγκοι¨ κατά τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


pitsilidis

«Παιδεία μετάληψις αγιότητος εστί» Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου Στην εκπομπή ‘’ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ’’, του Κυπριακού Τηλεοπτικού σταθμού ‘’Sigma’’, o θεολόγος κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων το εξής παράπονο : «Το να πηγαίνει ο Υπουργός Παιδείας της Κύπρου, στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου σ’ ένα κράτος που αν δεν το καταλάβαμε, παρόλο που είμαι Ορθόδοξος θεολόγος εγώ, έχω ανοίξει τα μάτια μου και βλέπω ότι δεν ζω σ’ ένα κράτος που αποτελείται από 100% Ορθόδοξους Χριστιανούς».

Η τελευταία συνέντευξη του Παυλόπουλου. «Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός.»

6767
Ειναι η τελευταία συνέντευξη του Προκόπη Παυλόπουλου πριν την εκλογές της 26η Ιανουαρίου, λεει :
«Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη….δεν έχω κανένα δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός.»
ΒΙΝΤΕΟ
 

ΚΥΝΙΚΟΣ ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Σόιμπλε απειλεί με GREXIT και δηλώνει από τώρα πως δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Βαρουφάκη, αλλά δέχεται μόνο…ΠΑΡΑΤΑΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

soimp

Την ευκαιρία, μια ακόμα, να κάνει επίδειξη δύναμης προς την Αθήνα βρήκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που πριν καν κατατεθεί… το αίτημα της Ελλάδας για παράταση δανειακής σύμβασης για έξι μήνες, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έστειλε μήνυμα στην Αθήνα πως ό,τι κι αν ζητήσει, δεν θα γίνει δεκτός.
Η κυβέρνηση πρόκειται να καταθέσει αίτημα για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ικανοποιεί τον χερ Σόιμπλε. Όπως δήλωσε στο γερμανικό ZDF “δεν υπάρχει δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα, υπάρχει πρόγραμμα διάσωσης. Το ζήτημα δεν είναι η παράταση ενός δανειακού προγράμματος αλλά αν αυτό το πρόγραμμα διάσωσης θα ολοκληρωθεί, ναι ή όχι”.

Σε τελετή μέσα σε Μασονική Στοά ο Αχιλλέας Καραμανλής με τον υποψήφιο ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο;;; Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

stoa

Δείτε την φωτογραφία!! Φυσικά η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται…  καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία:Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ;Θεωρούμε τους Μασώνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας,αλλά και της Ελλάδας:Είναι χρέος μας λοιπόν να τους ξεσκεπάζουμε,ενημερώνοντας τον κόσμο για τα…κατορθώματά τους!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα Καραμανλή (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ) στο πρόσωπο του Παυλόπουλου,παρότι επί Υπουργείας του κάηκε η Αθήνα από αναρχικούς,αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση και άλλα πολλά! http://aktiovonitsapress.blogspot.gr

Πηγή: stoxos.gr

Βάζει ΤΕΛΟΣ στα ΒΥΣΜΑΤΑ ο Καμμένος! Δείτε που μετέθεσαν τον γιο του Πρετεντέρη που υπηρετούσε…στον Χολαργό!!

pretenteris30

Σοκ για τον Πρετεντέρη! Ο κανακάρης του που υπηρετούσε στα…”σύνορα” Παπάγου-Χολαργού, μετατίθεται…στα Ελληνοτουρκικά, όπως τόσα άλλα παιδιά Ελλήνων-θυμάτων του μνημονίου, που υποστηρίζει με πάθος ο μεγαλοδημοσιογράφος.
Και ο υιός του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ανάμεσα στους στρατιώτες που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα. Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου, σύμφωνα με το onalert.
Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων,κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο.
Τα τηλέφωνα στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΣ εννοείται ότι έχουν σπάσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα,αφού η γραμμή που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία είναι “καμία παρέμαβση”.
Πόσο θα αντέξει το μέτωπο κατά του ρουσφετιού; Άγνωστο. Αλλά να στηριχθεί πολιτικά η προσπάθεια υπάρχει ελπίδα να παταχθεί το ρουσφέτι.ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ: Η ΡΩΣΙΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ

poutin-tsipras1

Συμβουλή προς Ελλάδα: «Πουλήστε το τομάρι σας ακριβά!»

Μιχαήλ Χάζιν, οικονομολόγος, ειδικά για τη RBTH
Δύσκολα σχετίζεται η νέα κυβέρνησης της Αριστεράς με την «ιερότητα του δικαιώματος της ατομικής ιδιοκτησίας», ιδίως, σε ότι αφορά στο ελληνικό δημόσιο χρέος. Είναι μια κυβέρνηση αντι-ελίτ, που έχει την τάση να προκαλέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (αλλά και σε όλο τον πλανήτη) μια αρκετά σοβαρή κρίση χρέους.
Οπως μας δίδαξε το 2008, μια κρίση, δεν είναι μόνο πρόβλημα, είναι επίσης και ευκαιρία. Έτσι, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα πρέπει να αναλυθεί σε μεγαλύτερο βάθος. Κυρίως, για να κατανοηθούν επακριβώς σε ποιόν και σε τι αφορούν αυτές οι ευκαιρίες. Για να γίνει αυτό σωστά, θα πρέπει να εξηγηθεί ένα βασικό σημείο, χωρίς το οποίο είναι αδύνατο να καταλάβουμε αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ΕΕ. Ο ρόλος των χρεών των κρατών στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...