Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 2-3-2015.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει ορθά πως αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι. Το πολύ – πολύ να γυρίσουν να σε γδάρουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν μάλιστα κάνεις το λάθος να στηριχθείς στους εμπόρους ιδεών και συνειδήσεων, τότε να περιμένεις να δεις τον εκφυλισμό τον δικό σου και τής γενιάς σου. Διότι κράτος που στηρίζεται σε ξένες πλάτες και κατακερματίζει τις δυνάμεις του σε ξενόδουλα κομματικά φέουδα δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

Το ανθελληνικό αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ένδεια προκειμένου να γυρέψει τις προσφερόμενες «λύσεις» έξω από τα ασφαλή πλαίσια τής Φυλής. Από τής λυτρώσεως κιόλας τού κράτους από την τουρκοκρατία, οι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κληρονομικώ δικαίω ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, τα πρώτα που φρόντισαν ήταν αυτά που έκτοτε συνεχίζουν έως την έσχατη κρίση των ημερών μας. Αιχμαλωτίζουν τούς Πολεμιστές τού Ελληνισμού, σκοτώνουν γη και ψυχές ελληνικές, γεμίζουν υπερβολικά και αχρείαστα χρέη το ελληνικό προτεκτοράτο.

Όμως ανεξάρτητο κράτος είναι εκείνο που διοικείται μονάχα από το Έθνος, από τούς νόμιμους ιδιοκτήτες του που παλεύουν για Δίκαιη, Ανθηρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανεξάρτητη Ελλάς είναι μονάχα η Ελλάς που στηρίζεται στους Έλληνες, στην παραγωγική βάση της, στα πλούτη των εδαφών και των θαλασσών της, στους Έλληνες που θέλουν ελληνικό ψωμί και την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Τα αγαθά τής Μεγάλης μας Πατρίδος βρίσκονται στην καρδιά, στην πίστη και στα χέρια τα δικά μας. Δεν βρίσκονται μήτε στην αθεΐα μήτε στην παγκοσμιοποίηση τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας, τού λεγομένου συνταγματικού τόξου, στήριξαν μια ολάκερη αντιπαράθεση στην διαπραγμάτευση τής αποπληρωμής ενός εικονικού χρέους με διαφορετικούς τρόπους, χρόνους και αφεντικά τάχα, όταν στο σκοτάδι των εκάστοτε διαπραγματεύσεων ο ιθύνων νους που τούς διοικεί είναι ο ίδιος. Να ανταποκριθούμε στους λαούς που μάς στηρίζουν οικονομικά, έτσι λέγουν και οι συριζαίοι, όταν τα στηρίγματα πάνε αποκλειστικά στους χρηματάνθρωπους και τα ντόπια φερέφωνά τους. Στήσανε ήδη γέφυρες χρονικές και χρηματικές για να διαβούμε γονατιστοί και μειονοτικοί πλέον σε μια χώρα που θα δεσπόζουν οι γυρολόγοι και οι άπιστοι.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η αλυσίδα τής αιχμαλωσίας που μάς βάζουν στα πόδια έχει δέκα ή εκατό μέτρα μήκος, αφού βαρύ θα πέσει το ανάθεμα στους Έλληνες τού καιρού μας από τις ερχόμενες γενιές αν δεσμεύσουμε το μέλλον και το σπίτι τους στους εισβολείς των τόκων και των όπλων ακόμη. Και φυσικά δεν αποτελεί λύση τού προβλήματος επιβίωσης η τυφλή αναζήτηση διάφορης εταιρικής σχέσης δίχως στρατηγικό σχέδιο αναπτύξεως τού έθνους μας. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι καμωμένο να στηρίζεται στον σεβασμό τής Παράδοσης, στην κατακλυσμιαία υπεροχή τής αιμάτινης βιολογικής του παρουσίας και στην κατανίκηση τής βαρβαρότητας από τις δυνάμεις τής Φυλής και του Δικαίου.

Ελληνική εργασία, ελληνική οικογένεια, ελληνική οικονομία, φυλετικά και ηθικά πλέριο και άρτιο ελληνικό κράτος. Αυτή είναι η οδός τού Αληθινού Ελληνισμού. Κι αυτός ο Αληθινός Ελληνισμός, το Έθνος στην ολότητα και το σφρίγος του είναι το σώμα και ο νους τού Εθνικοκοινωνισμού μας, τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Σπάμε τα δεσμά των ξενοκίνητων που μάς περιβάλλουν. Λαμβάνουμε την σκυτάλη τής ελληνικής ωραιότητας για να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Επαναφέρουμε την οικονομία στο χώρο τής πρωτογενούς παραγωγής, στήριγμα και παρακολούθημα τής εργασίας κι όχι η εργασία πελάτης και υποθήκη στις θυρίδες των τραπεζιτών.

Η Πίστη στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος, στην Αιώνια Αλήθεια και στον Αιώνιο Ελληνισμό είναι μια αξεπέραστη μυσταγωγία που υπαγορεύει την θέση τής Πατρίδος στις σχέσεις της με τούς ελεύθερους λαούς. Ελεύθερος λαός είναι εκείνος ο λαός που διαφυλάσσει την αυτοτέλειά του σχηματίζοντας τον συμμαχικό του περίγυρο με δική του πρωτοβουλία επάνω στους δικούς του στόχους και τις δικές του αξίες. Φιλική σχέση σημαίνει σεβασμός κυριαρχίας, ανταλλαγή αγαθών, στήριξη γεωπολιτικών προορισμών, κοινά πιστεύω, παροχή και αντιπαροχή δίχως ίχνος εθνικής οπισθοχώρησης. Δεν γλύφεις τούς Αμερικανοσιωνιστές, συνεργάζεσαι με τούς Ρώσους και όσους αναγνωρίζουν την ευεργεσία και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στον Οικουμενικό και Ηγεμονικό Ελληνισμό. 

Δεν είναι το Ελληνικό Έθνος που χρωστάει. Είναι οι πολιτικοί και οι θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας που βάλανε χέρι στην εθνική περιουσία. Αυτοί χρωστάνε και τα κλοπιμαία θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στους Έλληνες. Όραμα, πεδίο δράσης, κράτος ταιριαστό στις ορμές των Ελλήνων, να γίνουμε ένα σώμα που θέλει να κατακτήσει κάθε σπιθαμή γης με ελληνική δημιουργία, να αγκαλιάσουμε όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Να εφαρμόσουμε με πράξεις απτές την απόφαση πως δεν είμαστε άστεγοι Ευρωπαίοι και Κοσμοπολίτες, αλλά Κυρίαρχοι Έλληνες και θα παραμείνουμε Καθαροί Έλληνες βασισμένοι στην ανόθευτη Ελληνική Ταυτότητα και τις Ικανότητές μας.

Μέχρι τώρα ήμασταν πέρασμα μισελλήνων και ψευτορωμιών. Τώρα οφείλουμε να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος. Θα κάνουμε το κράτος φυτώριο και ορμητήριο Ελλήνων που ζουν με δικό τους οξυγόνο στα πνευμόνια τής Φυλής κι όχι με τεχνητές ανάσες και ευτελείς «αξίες». Καματάρηδες, σχεδιαστές και στρατηγοί τού Ελληνισμού, όρθιοι σε έναν κόσμο που παραπατά, να ανακαταλάβουμε και να υψώσουμε λαμπρό το Κάστρο τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΠΕΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: “ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΤΑ ΕΚΑΝAN ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣAN ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ”

lepen492014

Η Λεπέν επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία στο Eurogroup
Παρίσι
Η Μαρίν Λεπέν του γαλλικού ακροδεξιού, ευρωσκεπτικιστικού Εθνικού Μετώπου επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία στο Eurogroup, λέγοντας ότι «επέλεξε να μείνει στον κλοιό του ευρώ» και «υπέκυψε στην ευρω-δικτατορία».

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ MERCEDES ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ-ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ;

vouleutika-autokinita

Το θέμα των βουλευτικών προνομίων απασχόλησε, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση επί κοινοβουλευτικών ζητημάτων που παρέθεσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με ορισμένους βουλευτές να εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για την πρόθεση του πρωθυπουργού να τους τα περιορίσει.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ… ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ…ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ! “ΣΒΗΝΟΥΝ & ΓΡΑΦΟΥΝ” ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

enfia-12-allages-tropologia

Οι Έλληνες μοιάζουν με ένα λάστιχο.. Το τραβάει ο ένας δεξιά , το τραβάει ο άλλος αριστερά… πότε θα σπάσει και θα “χτυπήσει” και τις δυο πλευρές δεν ξέρουμε. Η νέα κυβέρνηση σβήνει και ξαναγράφει και πάλι από την αρχή. Όπως είχε πει και ο Γλέζος βαφτίζουν το ψάρι κρέας; Τι γίνεται με τον ΕΝΦΙΑ και τον διάδοχό του;
Σε σχετικό άρθρο Κυριακάτικης εφημερίδας υπάρχει η σχετική ανάλυση και οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνης…. που αναφέρεται στον σχεδιασμό για την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο σχεδιασμό έχει ξεκινήσει στο υπουργείο Οικονομικών, την ώρα που η πορεία των φορολογικών εσόδων δείχνει ότι αρκετοί φορολογούμενοι δεν έχουν πληρώσει τις δυο τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Ρωσία: Ηγέτης της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκε στη Μόσχα


Ο Μπόρις Νέμτσοφ, ένα χαρισματικός πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός, που εξελίχθηκε ως ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη Μόσχα το Σάββατο, δήλωσαν αξιωματούχοι. Ήταν 55 ετών.

Το ιταλικό Κοινοβούλιο αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος


Η κάτω βουλή του ιταλικού κοινοβουλίου αναγνώρισε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου το παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967.

Πεσμεργκά διείσδυσαν σε προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους


ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ
Οι Κούρδοι μαχητές Πεσμεργκά κατέλαβαν σήμερα τα νότια και τα ανατολικά προάστια ενός προπυργίου του ΙΚ στην επαρχία Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία, γνωστοποίησε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (OSDH). Σύμφωνα με αυτή την κυβερνητική οργάνωση, πολιτοφύλακες της Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) εισήλθαν στο Ταλ Χάμις και κατέλαβαν τμήματα της πόλης έπειτα από συγκρούσεις διάρκειας 6 ημερών με τους μαχητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Η περιοχή, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της επαρχίας Χασάκα, τελεί υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους εδώ και 1 χρόνο. Το Ταλ Χάμις είναι «ένας από τα σημαντικότερα προπύργια» της εξτρεμιστικής οργάνωσης στην περιοχή, σύμφωνα με τον διευθυντή του OSDH Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.

Η προέλαση των κουρδικών δυνάμεων επετεύχθη μετά τις πολυήμερες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαχητές των YPG κατέλαβαν τουλάχιστον 103 χωριά στην περιοχή.

olympia

Από το 1894 η Γερμανία ζητούσε τον έλεγχο της Ελλάδας, λόγω δανείων!- Τί αξίωσε και πώς απείλησε με πόλεμο τον Τρικούπη


δανεια
Από το 1894 η Γερμανία ζητούσε τον έλεγχο της Ελλάδας, λόγω δανείων!- Τί αξίωσε και πώς απείλησε με πόλεμο τον Τρικούπη. Η περήφανη στάση του Χαρίλαου Τρικούπη που έδειξε την έξοδο στους ιδιώτες δανειστές, οι οποίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, αξίωναν να πάρουν τον οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό έλεγχο της χώρας, να εισπράττουν τα έσοδα του ελληνικού κράτους και να γίνει ιδιοκτησία τους η Εθνική Τράπεζα, ζητούσαν νέους φόρους επί των Ελλήνων και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ απαιτούσαν οι τόκοι που θα πλήρωνε η Ελλάδα για δάνειο 459 εκατομμυρίων δραχμών να φτάσουν τα 750 εκατομμύρια χρυσά φράγκα.

Νίκος Κοτζιάς: Το πρόβλημα δεν είναι το όνομα, αλλά ο αλυτρωτισμός


Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων, σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση ‘Άλφα’, ο Κοτζιάς δήλωσε ότι μία από τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής  πολιτικής είναι η λύση του προβλήματος, αλλά, δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το όνομα της FYROM, σύμφωνα με τον ίδιο, η διεθνής κοινότητα πρέπει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στις αρχές των Σκοπίων «για την αλυτρωτική συμπεριφορά, η οποία αποτελεί εμπόδιο στην επίλυση της διαφοράς». Αυτή είναι η πρώτη επίσημη δήλωση του νέου επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, σχετικά με το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με το συνταγματικό όνομα του νότιου σλαβικού κράτους.
 
Είναι προφανές- συνεχίζει το δημοσίευμα- ότι οι ελληνικές θέσεις παραμένουν αμετάβλητες, ενώ η εξωτερική πολιτική σχετικά με το θέμα αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα κρατήσει η πλευρά των Σκοπίων.

 
--
               

Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


jihadis-double-cab
Δύο Σύριοι, 39 και 45 ετών αντίστοιχα,  συνελήφθησαν την Πέμπτη στην Κύπρο με την κατηγορία της παράνομης εξαγωγής οχημάτων  το νησί στη Συρία, πιθανότατα για να χρησιμοποιηθούν από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι το Δικαστήριο της Πάφου τους άφησε ελεύθερους με χρηματική εγγύηση για τον καθένα 10.000 € αλλά και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Οφείλουν να εμφανιστούν στο δικαστήριο και πάλι στις 23 Απριλίου και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση των τελωνειακών και των νόμων  ειδικών φόρων κατανάλωσης, την παράνομη είσοδο και μεταφορά των οχημάτων μέσω ενός παράνομου λιμανιού.
Εν τω μεταξύ, το δικαστήριο διέταξε να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και  να επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα μία φορά την εβδομάδα. Έχουν επίσης καταγραφεί σε λίστα ανεπιθύμητων προσώπων.
Οι αρχές  δήλωσαν ότι υπάρχουν εικασίες για τον  τελικό προορισμό και την χρήση των  φορτηγών οχημάτων  κλειστών και ανοικτών, αλλά σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ και άλλα στοιχεία, προορίζονταν για χρήση από τους ισλαμιστές της Συρίας. (11 οχήματα στο σύνολο)
jbgjlbhjb
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε:
«Απ’ ότι φαίνεται ακολουθούσαν  τη διαδρομή  μέσα από τις κατεχόμενες περιοχές στη Συρία», εννοώντας τις κατεχόμενες περιοχές της βόρειας Κύπρου, που δεν υφίστανται τον έλεγχο από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 Τον Ιανουάριο, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Κύπρου δήλωσε ότι ένας  αριθμός  κυπριακών καταχωρημένων οχημάτων pick-up πιθανά να  έχει   καταλήξει στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους από »μαχητές» που τα οδηγούν  στο βόρειο τμήμα του νησιού.
Όπως δυτικοί διπλωμάτες έχουν παραδεχθεί,  ένας  αριθμός  Ευρωπαίων που θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος  χρησιμοποίησαν την Κύπρο ως σημείο διέλευσης για να αποφύγουν τις  υποψίες. Περνώντας από τον  έλεγχο,  μετά ακατευθύνονται στην κατεχόμενη Κύπρο, και από εκεί περνάνε στην Τουρκία και στη συνέχεια στη Συρία. (cyprusmail,rewters …)

Αγορασμένοι δημοσιογράφοι από πολιτικούς, τραπεζίτες και μυστικές υπηρεσίες


Στο κείμενο που ακολοθεί γίνονται σημαντικές αποκαλύψεις και θα ήταν ενδιαφέρον να γινόταν μια σχετική ερώτηση στον Σόιμπλε στην πρόσφατη συνέντευξη του, που μας έκανε μαθήματα για καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα.
Ο πρώην αρχισυντάκτης της FAZ αποκαλύπτει πώς πολιτικοί, μυστικές υπηρεσίες και τραπεζίτες καθοδηγούν τα ΜΜΕ στη χώρα του. Βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης γερμανικής δημοσιογραφίας αποτελεί το βιβλίο του πρώην αρχισυντάκτη της Frankfurter Allgemeine Zeitung Ούντο Ούλφκοτε,

«Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό. Είναι το πολίτευμά της» του Πέτρου Χασάπη


253ce-greek-justice
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό. Ποτέ δεν ήταν οικονομικό. Η χώρα μας διαθέτει τα πάντα σε φυσικό πλούτο, όσα θα ονειρευόταν η κάθε χώρα του πλανήτη. Λένε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι πολιτικό. Εννοείται πως η χώρα δεν χρεοκόπησε από τη φύση της, οι επιλογές την χρεοκόπησαν και την κατέστησαν υπόδουλη.

Της… πολυφωνίας το ανάγνωσμα


Λαφαζάνης, Τσακαλώτος και Μηλιός στην αντεπίθεση
Αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις των στελεχών, που ανέδειξαν και την πολυφωνία που υπάρχει στο κόμμα και κατ' επέκταση και στην κυβέρνηση. Οι κύριες ενστάσεις για το κυβερνητικό πρόγραμμα και τη συμφωνία Βρυξελλών εκφράστηκαν όπως ήταν αναμενόμενο από την Αριστερή πτέρυγα του κόμματος. Στην πλειοψηφία τους, στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας κατέστησαν σαφές ότι θα υπάρχει ανάγκη ενός εναλλακτικού σχεδίου το οποίο θα μπορεί να απειλεί θεμελιώδη συμφέροντα των πιστωτών και των κυρίαρχων ευρωπαϊκών συμφερόντων.

Μανώλης Γλέζος :Αν συνεχίσετε έτσι θα φέρετε την Χρυσή Αυγή στην εξουσία!


Νέα τορπίλη κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος. Μετά τη συγγνώμη που ζήτησε προς τον ελληνικό λαό για την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με το Γιούρογκρουπ, «βαφτίζοντας το κρέας ψάρι», ο ευρωβουλευτής επανέρχεται με συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι αν συνεχίσει αυτή την πορεία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες του λαού, θα φέρει στην εξουσία τη Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν βλέπει σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας και αν υπάρχει, επίσης, κίνδυνος να αναπτυχθούν ακραίες δυνάμεις, ο κ. Γλέζος απαντά ότι «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας την Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει»


ΕΛΛΑΔΑ 2015 ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ; Συνέλληνες,ΤΙ γίνεται;ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;Διαβάζω, διαβάζουμε στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια σε άρθρα δημοσιευμένα, και είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του με τις….. «τοποθετήσεις» (ευγενικά το λέω) των διαφόρων σχολιαστών.

Τι προκύπτει από αυτές τις τοποθετήσεις στους εκατοντάδες ιστοχώρους και τα διάφορα forum;
Πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ, τρώγονται μεταξύ τους ΤΩΡΑ που γράφονται αυτές οι γραμμές, και μόνο όπλα που δεν έχουν στρέψει εναντίον τους….
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που χαίρονται με την όποια ΑΠΟΤΥΧΙΑ της χώρας μας; Γιατί η ΧΩΡΑ αποτυγχάνει και ΟΧΙ οι όποιες κυβερνήσεις.
Δεν καταλαβαίνετε πως μας έριξαν στην ΠΑΓΙΔΑ του ΜΙΣΟΥΣ τόσα χρόνια ΟΛΑ τα κόμματα και τρωγόμαστε μεταξύ μας ενώ εκείνοι παίζουν τα όποια παιχνίδια τους; Μέχρι ΠΟΤΕ θα έχουμε μπλε, πράσινες, κόκκινες και ότι στο διάολο είναι παρατάξεις;
Παίζουμε το παιχνίδι των πολιτικών και ΞΕΧΝΑΜΕ πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτό πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας διχάζει.
Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι χρυσαυγίτης η συριζαίος η Πασόκος, η ότι στα κομμάτια θέλει, με νοιάζει να είναι πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΑΣ, να πασχίζει για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι του κόμματος του, γιατί από τα κόμματα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί ΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα δεν ήρθε κάποια κυβέρνηση να παλέψει για το καλό της Ελλάδας.
ΟΛΕΣ την έβαζαν όλο και πιο βαθιά στο βούρκο, ΟΛΕΣ ευθύνονται για το ότι χάθηκε η όποια ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ μας.
Και φυσικά, το μεγαλύτερο φταίξιμο το έχουμε ΕΜΕΙΣ, γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε εκείνοι που τους ψήφιζαν τόσα χρόνια για να βολέψουν τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, εμάς τους ίδιους.
ΕΜΕΙΣ έχουμε το μεγαλύτερο φταίξιμο και οι επιλογές μας, γιατί ΟΛΟΙ αυτοί δεν μπήκαν εκεί που ήταν και είναι από μόνοι τους.
Αντί να παραδειγματιστούμε, εμείς τι κάνουμε σήμερα;
ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας συνεχίζοντας τα παιχνίδια των κομμάτων, και βοηθούμε στην επιτυχία του σχεδίου τους.
Ποιο σχέδιο; Μα να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να μην ασχολούμαστε με αυτούς.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Ο «εχθρός» δεν είναι κάποιος που έχει διαφορετική ιδεολογία (ότι απέμεινε από αυτήν στις μέρες μας), αλλά εκείνος που χαίρεται με την καταστροφή της χώρας. Και αν είναι δυνατόν, βλέπουμε πως πολλοί πανηγυρίζουν σήμερα με ΤΙ;
Με τις ΔΙΚΕΣ μας αποτυχίες, και στρέφονται όλο ΜΙΣΟΣ στους απέναντι τους.
Σα να έχουμε δηλαδή έναν νέο «ΕΜΦΥΛΙΟ».
ΑΥΤΗ είναι η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.
Βασίλης Τσούγκαρης
hellasforce.com

Να μπουν οι εισαγγελείς σε όλες τις τράπεζες


Νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για νέα θαλασσοδάνεια μελών του ΔΣ της… αμαρτωλής Proton Bank που αγγίζουν τα 38 εκατ.…
Η κακουργηματική δίωξη (η οποία δεν αφορά τον ήδη κατηγορούμενο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τα επισφαλή δάνεια των 701 εκατ. ευρώ) στρέφεται κατά του συνόλου της Επιτροπής Εγκρίσεων Πιστοδοτήσεων της Proton αλλά και των δύο επιχειρηματιών – συνεταίρων και πρώην μετόχων της Τράπεζας Ωμέγα.
Κατά την εισαγγελική αρχή οι δύο επιχειρηματίες εισήλθαν στο ΔΣ της Proton μετά την απορρόφηση της τράπεζάς τους από τη δεύτερη και έπεισαν τα μέλη της επιτροπής Πιστοδοτήσεων να τους χορηγήσει «θαλασσοδάνεια» περίπου 38 εκατομμυρίων ευρώ. Τα μέλη της επιτροπής Πιστοδοτήσεων διώκονται για κακουργηματική απιστία ενώ οι δυο επιχειρηματίες για ηθική αυτουργία.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία:
Στην πρώτη περίπτωση φέρεται ότι επήλθε ζημία μη επανόρθωσης στα ταμειακά διαθέσιμα της τράπεζας άνω των 24 εκατ. ευρώ, από παράνομη ρύθμιση δανειακών υποχρεώσεων αντισυμβαλλομένου (ήδη κατηγορουμένου) μέλους της Τράπεζας, ο οποίος υπήρξε μέτοχος (κύριος 2.031.160 κοινών ονομαστικών μετοχών) της ΩΜΕΓΑ Τράπεζα ΑΕ, η οποία απορροφήθηκε από την Proton. O ίδιος αντισυμβαλόμενος μετείχε σε χρόνο προγενέστερο με εκτελεστικές αρμοδιότητες στο ΔΣ τόσο της Ωμέγα Bank όσο και της Proton. Παύθηκε απο μέλος του ΔΣ της Proton κατ’ απαίτηση της εποπτικής αρχής με το σκεπτικό ότι δεν επιτρέπεται να είναι μέλος του ΔΣ τη στιγμή που η ίδια τράπεζα δανειοδοτεί τις επιχειρήσεις του.
Στη δεύτερη περίπτωση φέρεται ότι επήλθε ζημία άνω των 14 εκατομμυρίων ευρώ, μη επανορθώσιμη, από σύμβαση χρεολυτικού δανείου και παράνομη ρύθμιση δανεικών υποχρεώσεων αντισυμβαλλομένου (ήδη κατηγορουμένου) της τράπεζας, ο οποίος υπήρχε μέτοχος (κύριος 1.575.007 κοινών ονομαστικών μετοχών) της Ωμέγα Τράπεζα, η οποία απορροφήθηκε από την Proton. Ο ίδιος αντισυμβαλλόμενος μετείχε σε χρόνο προγενέστερο με εκτελεστικές αρμοδιότητες στο ΔΣ, τόσο την ΩΜΕΓΑ όσο και στην Proton και δραστηριοποιούνταν σε επιχειρηματικό σχήμα με το δανειολήπτη της πρώτης περίπτωσης.
Όπως αναφέρουν οι εισαγγελικές πηγές και στις δυο περιπτώσεις οι ενέργειες των κατηγορουμένων έλαβαν χώρα ενώ είχε προηγηθεί ήδη από το διάστημα Φεβρουάριος – Ιούνιος 2011, ο επιτόπιος έλεγχος της ΤτΕ στα πεπραγμένα της Proton, ενώ είχε δοθεί από το τέλος του έτους 2010 και επαναλήφθηκε την 1/7/2011 γραπτώς, εντολή από την ΤτΕ προς την Proton να ακολουθήσει «πολιτική σημαντικής πιστωτικής συρρίκνωσης μείωσης του δανειακού χαρτοφυλακίου».
Και σε αυτή την υπόθεση, όπως και σε όλα τα σκάνδαλα που έχουν πρωταγωνιστήσει τραπεζίτες και τραπεζικοί, από κοινού με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, ακόμα και πολιτικούς, πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Να μπουν οι εισαγγελείς σε όλες τις τράπεζες και να κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία, ώστε όλα τα θαλασσοδάνεια να καταλήξουν στη δικαιοσύνη και όσοι τα… έλαβαν, οδηγώντας το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας στη χρεοκοπία, να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

πηγή

Συμπτώσεις…ανθελληνικός παραλογισμός των Γερμανών;


germaniko-koinovoulio
Την, 27 Φεβρουαρίου 2015 ημερομηνία που η Ελλάδα το 1953 ψήφισε την διαγραφή κατά 50% του Γερμανικού χρέους, «συμπτωματικά» επέλεξε η Γερμανική Βουλή να ψηφίσει την παράταση της δανειακής σύμβασης επί τετράμηνο μετά από 2 «δοκιμαστικές» ψηφοφορίες…
Παράλληλα κατά την εισήγησή του προς τους Γερμανούς Βουλευτές, μας θύμισε ο κύριος Σόϊμπλε –εν μέσω ειρωνικών σχολίων και χαριεντισμών των Γερμανώνβουλευτών για την χώρα μας- ότι και πάλι την 27η Φεβρουαρίου του 2012 η Γερμανική Βουλή, ψήφισε για την χορήγηση του δανείου των 130 δις που συνοδεύονταν από το 2ο Μνημόνιο και το επαίσχυντο PSI, τα οποία είχαν αποφασιστεί την 27η Οκτωβρίου 2011 (παραμονή της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου)με την συναίνεση Σαμαρά.
Σύμπτωση ή σκαιώδης συμπεριφορά της Γερμανίας προς τους Έλληνες;
Κατά την εκτίμησή μου, το δεύτερο! Κατά τα λοιπά Ευρωπαίοι και Έλληνες αξιωματούχοι και «ειδικοί» μέμφονται τους Έλληνες για αντιγερμανικό μένος.
Ι.Δέμος

Δημοσιογράφος-ειδικός για τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Οι Podemos χρηματοδοτούνται από Μασόνους!


Estulin_prnoticias2
Του Μάνου Χατζηγιάννη Σε μια σοβαρότητα καταγγελία προέβη χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Estulin, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Εστούλιν ο «ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ», οι Podemos χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα και μασονικές στοές!
Ο Daniel Estulin ήταν καλεσμένος στο prnoticias.com και προεβη σε έναν απολογισμό των δέκα ετών από τη δημοσίευση του έργου του «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg» (Planeta, 2005) . Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης του με τον Pedro Aparicio, συντάκτη του prnoticias.com, εισήλθε πλήρως στην πολιτική συζήτηση και σχολίασε το φαινόμενο των «Podemos»
O Estulin εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το κόμμα που ηγείται ο Pablo Iglesias «δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Τέκτονες». Όσον αφορά την εξήγηση της γέννησης του εξηγεί ότι είναι λογικό ότι σε ένα πλαίσιο στο οποίο τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απαξιωθεί εντελώς να γεννιέται μια νέα δύναμη που θα μπορεί να κατευθύνει την κοινωνική αναταραχή.
«Μπορεί να καθοδηγήσει αυτή τη μαζική δυσαρέσκεια η οποία διαφορετικά θα δημιουργήσει κοινωνικό χάος. Αυτή η μάζα ελέγχεται και καθοδηγείται από μια «mainstream» οργάνωση που αυξάνεται αλματωδώς και την έχουν στα χέρια τους Τέκτονες », είπε ο Estulin.
tilegrafima.gr

Ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων απειλεί να φέρει σχίσμα στην καθολική εκκλησία


cardinalmarx2
Σε όλη την Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη εκτυλίσσεται μια μάχη μεταξύ των καθολικών που είναι αντίθετοι με το «γάμο» των ομοφυλόφιλων και εκείνων που είναι δεν είναι. Το Βατικανό κατηγορείται ότι οδηγεί στο «καθαρτήριο» τους παραδοσιακούς καθολικούς.
Το σχίσμα έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο και τώρα η Διάσκεψη των Γερμανών Επισκόπων απειλεί να χωριστεί από το Βατικανό.
Πολλοί παραδοσιακοί καθολικοί κατηγορούν τον Πάπα Φραγκίσκου ότι συνωμοτεί για να αλλάξει τις καθολικές διδασκαλίες σχετικά με τη σεξουαλική ηθική, συμπεριλαμβανομένου του «γάμου» μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ωστόσο, η Γερμανική Επισκοπική Διάσκεψης ζήτησε από τον Φραγκίσκο να αλλάξει τις επίσημες διδασκαλίες της εκκλησίας το συντομότερο δυνατόν.
Η Διάσκεψη των Γερμανών Επισκόπων έχει απελπιστεί τόσο ώστε υπάρχει ο κίνδυνος να χωριστεί από τη Ρώμη. Νιώθουν ότι η κατάσταση στη Γερμανία έχει οδηγηθεί σε κρίσιμο σημείο. Ο εκκλησιασμός τα τελευταία είκοσι χρόνια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Στην πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας [Ανατολική Γερμανία], μόνο το 14% των ανθρώπων είναι ενεργοί καθολικοί. Μια μεγάλη πλειοψηφία Ανατολικογερμανών θεωρούν πλέον τον εαυτό τους ότι είναι άθεοι.
Η Γερμανική Επισκοπική Διάσκεψη θέλει τον μετασχηματισμό της Καθολικής Εκκλησίας. Μέρος αυτή της «νέας μορφής» είναι και η αποδοχή του διαζυγίου, του ελέγχου των γεννήσεων και του «γάμου» των ομοφυλοφίλων. Ο καρδινάλιος Μαρξ (!), επικεφαλής της γερμανικής διάσκεψης των επισκόπων και σύμβουλος του Πάπα Φραγκίσκου, λέει ότι η Γερμανία δεν μπορεί να περιμένει τον Πάπα. Ο Μαρξ ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων το 2014.
Όπως γράφει το Reuters, οι καθολικοί επίσκοποι της Γερμανίας, ανταποκρινόμενοι σε μια παγκόσμια έρευνα του Βατικανού, δήλωσαν τη Δευτέρα ότι πολλές διδασκαλίες της Εκκλησίας για τη σεξουαλική ηθική είναι είτε άγνωστες στους πιστούς είτε έχουν απορριφθεί ως μη ρεαλιστικές και άκαρδες.
Είπαν ότι η έρευνα, που καταρτίζεται για μια σύνοδο που θα εξετάσει πιθανές μεταρρυθμίσεις τον Οκτώβριο, έδειξε ότι οι περισσότεροι Γερμανοί Καθολικοί αμφισβητούν τις απαγορεύσεις της καθολικής εκκλησίας για τον έλεγχο των γεννήσεων και το προγαμιαίο ή το ομοφυλοφιλικό σεξ και επικρίνει τους κανόνες που αποκλείουν τους διαζευγμένους από έναν νέο γάμο στην εκκλησία.
Τα αποτελέσματα δεν θα αποτελούσαν είδηση ​​για πολλούς Καθολικούς, κυρίως στις δυτικές χώρες, αλλά η ωμή επίσημη αποδοχή αυτής της μεγάλης διαφοράς που υπάρχει μεταξύ της πολιτικής και της πρακτικής είναι ασυνήθιστη και θα αυξήσει την πίεση στον Πάπα Φραγκίσκο να προβεί σε μεταρρυθμίσεις.
Οι επίσκοποι στη Γερμανία, μία από τις πλουσιότερες και πιο σημαίνοντες εθνικές εκκλησίες στον 1,2 δισεκατομμυρίων πιστών καθολικό κόσμο, πιέζουν το Βατικανό να προβεί σε μεταρρυθμίσεις, ειδικά για το διαζύγιο.
Με δήλωσή του το συνέδριο των Γερμανών επισκόπων ζητά τα αποτελέσματα «μιας νηφάλιας απογραφής για το τι εκτιμούν οι Γερμανοί Καθολικοί σχετικά με τη διδασκαλία της Εκκλησίας για το γάμο και την οικογένεια και ό, τι βρίσκουν απωθητικό ή απαράδεκτο, είτε ως επί το πλείστον είτε εντελώς».
ΚΟ: Δόγμα μέσω γκάλοπ…
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ./KAINE 4 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ

7_1_~1
To Iσλαμικό Κράτος πραγματοποίησε και νέα δημόσια εκτέλεση ατόμου ρίχνοντάς το στο κενό από την ταράτσα κτιρίου.Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιεί εμφανίζεται ένας μασκοφόρος ντυμένος στην χαρακτηριστική στολή με τα μαύρα να εξωθεί σε πτώση άτομο που έχει μπναταρισμένα τα μάτια και είναι χειροπόδαρα δεμένο.Το σώμα του θύματος στροβιλίζεται στο κενό.Μετά την πτώση του καταλήγει σε μπάζα αιχμηρά και σιδερόβεργες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 140 εκατομμύρια πλιάτσικο με «μυστικά κονδύλια» από την συμμορία Παπανδρέου!


Αλυσιδωτές οι αποκαλύψεις μετά την «μαύρη τρύπα» που αποκαλύφθηκε πίσω από την αγορά των θωρακισμένων λιμουζινών. Η έρευνα προχωρά βαθύτερα και τα πρώτα δείγματα αποκαλύπτουν σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων. Για την ακρίβεια φαίνεται πως τις μαύρες εποχές του καθεστώτος Παπανδρέου έχει συντελεσθεί ένα πλιάτσικο άνευ προηγουμένου, με την σκανδαλώδη μέθοδο των «απόρρητων κονδυλίων».

Απίστευτα σκηνικά στη δίκη Παπακωνσταντίνου: Τον δικάζουν χωρίς να…

849

Tο μεσημέρι της Πέμπτης θα συνεχιστεί η δίκη του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο για την λίστα Λαγκάρντ.
Εν τω μεταξύ, χθες στην πρώτη μέρα της δίκης, χωρίς…. γουνάκια, φορώντας κλασικά κοστούμια και γραβάτες οι δικαστές άκουσαν την πρώτη τοποθέτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα για τη φερόμενη διαγραφή από τη «λίστα Λαγκάρντ» τριών ονομάτων συγγενικών του προσώπων.

Διαβάστε αυτό και μετά δε θα ξαναπατήσετε στα LIDL…

lidl

Θα ήθελα να κάνω… γνωστή την εμπειρία μου. Αρχές… Δεκεμβρίου πήγα Ολλανδία. Επισκέφθηκα λοιπόν ένα κατάστημα της γνωστής γερμανικής αλυσίδας LIDL.
Σας πληροφορώ λοιπόν ότι οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα είναι από 25% έως και 50% φθηνότερα!!! Που? Στην Ολλανδία που που δεν έχουν ιδέα από κρίση!
Το Έψαξα λίγο στο Internet και είδα ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες! Τσεκάρετε και μόνοι σας! Μπείτε στο site του Lidl Ελλάδα‚ και μπείτε και στα site του σε άλλες χώρες και θα το δείτε και μόνοι σας… Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ LIDL πoυ κοιτα να βγαλει οφελος στις πλατες του Ελληνα! Μην ξαναψωνισει κανεις απο εκει!!Δείτε ακόμα

Αλέξη, άλλα έλεγες το 2010 για την Κάρτα του Πολίτη!

cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83
Απόσπασμα από τη σημερινή (27/02/2015) ομιλία του κου Τσίπρα για την Κάρτα του Πολίτη στο Υπουργικό Συμβούλιο:
«Ηλεκτρονικά κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών και κάρτα πολίτη

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΜΕΙΝΑΝΕ “ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ” ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

exarxia4


Λίγο μετά τις 23:00 υπήρξε κατάπαυση πυρός στο κέντρος  της Αθήνας
Προηγούμενη ενημέρωση:
Ομάδα κουκουλοφόρων έχει στήσει οδοφράγματα και έχει βάλει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Στουρνάρη και στην Πατησιών, ενώ πετά πέτρες κατά των ΜΑΤ που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.
Λίγο μετά τις 21:30 ομάδες νεαρών εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα. Είχε προηγηθεί «αντικρατική» πορεία στο κέντρο της Αθήνας από αντιεξουσιαστές, όπου μερίδα διαδηλωτών προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ: Xρέος Απάτη…Η Ελλάδα δεν χρωστά τίποτα…Διαβάστε και φρίξτε!!

15200

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος». Lyndon LaRouche Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη. Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ-ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

PINAKAS1

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της 25.02.2015, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, στην Αθήνα και στη Μαγνησία, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 και 87 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε πλαστογραφίες πινάκων ζωγραφικής, γνωστών E λλήνων δημιουργών, τους οποίους πωλούσε σε ανυποψίαστους αγοραστές, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. Αναζητούνται για την ίδια υπόθεση άγνωστοι «καλλιτέχνες» και άγνωστοι προμηθευτές, συνεργοί τους.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφο , Γιώργο Μπαχά και τον αντικέρ  Γ.Βαλαή. Ο Μπαχάς κατάγεται από τη Χίο και ήταν μέχρι πρόσφατα, διευθυντής του περιοδικού “Νέμεσις”, τουλάχιστον κατά την ταυτότητα του περιοδικού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...