Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣΑΘΗΝΑ 4-3-2015.

Η οικονομική κρίση αποτελεί το προοίμιο μιας γενικότερης κρίσης που θα καταλήξει λίαν συντόμως στο πεδίο τής γεωπολιτικής σύγκρουσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που στήνονται διεθνή τεχνικά ανακατώματα μέσα από συμμαχικούς τάχα οργανισμούς, από τυράννους δηλαδή και εκφραστές τής σιωνιστικής ηγεμονίας. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ρίξανε τις παλιές ηγεμονίες και μετακινήσανε το κέντρο βάρους στον αγγλοσαξονικό παράγοντα. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δεσμεύσανε την κυριαρχία των ευρωπαϊκών λαών στα πλαίσια διεθνών οργανισμών και φτιάξανε κράτος σιωνιστικό. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχοντας σπείρει παντού νεοταξικές ηγεσίες και δεσμεύσει τις οικονομίες στους δικούς τους χρηματάνθρωπους, σκοπεύουν να ενώσουν τα κράτη κάτω από το δολερό σκήπτρο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η Ελλάς έχει βιώσει όλες τις κρίσεις με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Οδηγηθήκαμε στην εγκατάλειψη τού βασιλικού πολιτεύματος και στην εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση στις αρχές τού περασμένου αιώνα για να σχηματιστούν επάνω στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες τα ψευδοκράτη που μάς περιβάλλουν και μάς ζητούν να τούς δώσουμε κι άλλα εδάφη. Οδηγηθήκαμε στο αδελφοκτόνο αιματοκύλισμα μέσω τού συμμοριτοπόλεμου ώστε να μην γυρέψουμε πλήρη εδαφική αποκατάσταση και να ρημαχτούν οι υποδομές και η εθνική μας οικονομία, θαμμένη και ανασυρμένη στις μέρες μας προς λεηλασία. Μάς ενοχοποίησαν το Εθνικοκοινωνικό μας Φρόνημα και την Εθναρχική Ορθοδοξία ώστε να μάς οδηγήσουν μέσα από την φτώχια στον οικουμενισμό και την παγκοσμιοποίηση, στην εγκατάλειψη τής ταυτότητάς μας και στην αποδοχή τού στρατοπέδου που θα μάς δώσει παράταση «ζωής».

Επανήλθε λοιπόν στο προσκήνιο το ψεύτικο δίλημμα αλλοτινών χρόνων προς την φτωχή και μικρή όπως την κατάντησαν Ελλάδα μας. Με το αγγλικό, με το ρωσικό ή με το γαλλικό κόμμα, λέγανε παλιότερα. Μετά νομίσαμε πως το εν λόγω δίλημμα έφυγε. Κάναμε λάθος όμως. Διότι παρέμεινε εδώ, παίρνοντας το σχήμα φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κόμμα. Μάταια έλεγε εγκαίρως ο Γέρος τού Μοριά Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως πρέπει να αποκτήσουμε ελληνικό κόμμα, για να το πληρώσει με θανατικό τού παιδιού του και την δική του φυλάκιση. Και κατόπιν οδηγηθήκαμε στο δίλημμα Αντάντ ή Άξονας και Δύση ή Ανατολή, Αγγλοσάξονες ή Γερμανοί και Αμερική ή Ρωσία. Στο βάθος το χρυσόμαλλο δέρας, ο ορυκτός και γεωφυσικός μας πλούτος μαζί με την γεωφυσική μας θέση που μάς χαρίζει το ρόλο τού παγκόσμιου παρατηρητηρίου.

Αυτά λοιπόν τα ίδια διλήμματα ανακυκλώθηκαν και φτάσανε στις μέρες μας, με μεγαλύτερο όμως διακύβευμα τούτη τη φορά. Όχι απλώς την ελευθερία μας που άλλωστε την χάσαμε από τον καιρό τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως και από τότε που ανοίξαμε τις Πύλες του Έθνους μας στην ξενοκρατία, αλλά την ίδια την ζωή τού Ελληνισμού μας. Τα μέσα που μάς πολεμούν οι σιωνιστές και οι δούλοι τους είναι πολύ πιο ισχυρά και άνανδρα, απειλούν να σπείρουν το καρκίνωμα τής πλήρους μετάλλαξης νου και σώματος, διότι ο εχθρός τής Ελλάδος, των Ελευθέρων Εθνών και τής Ορθοδοξίας θέλει να φονεύσει πλέον τούς ατίθασους.

Εκ τής θέσεώς μας ωστόσο τόσο τής γεωγραφικής όσο και τής ιδιοσυγκρασίας και τής αποστολής μας, βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τής εκ τού ασφαλούς ερχομένης γεωπολιτικής σύγκρουσης. Η περικύκλωση που τόσους χρόνους απεργάζονται σε βάρος μας οι μισέλληνες σε εδαφικό και οικονομικό επίπεδο φτάνει στο έσχατο σημείο. Οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας για τούς οποίους υποχρεωνόμαστε συνεχώς να χύσουμε το αίμα μας, επιδιώκουν μέσα από την εκμηδένιση τής παραγωγικής μας μηχανής να μείνουμε στην πλήρη δανειακή εκμετάλλευση. Και η Τουρκία μαζί με την Αλβανία και τα Σκόπια κατοπτεύουν στρατιωτικά και με τις διεκδικήσεις τους και με την σπορά γυρολόγων και ψευτομειονοτήτων την χώρα των ραγιάδων. Να παραμείνουμε με τις ΗΠΑ και την Εσπερία, με την Ψευτοευρώπη, να κάνουμε πως μιλάμε με την Ρωσία, να, να , να ….

Σ’ αυτό λοιπόν το σταυροδρόμι που βρεθήκαμε με την ευλογία του Θεού και το Αίμα Αγίων και Ηρώων η θέση μας και η σταθερά άποψη τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι η ανάληψη τής πραγματικής μας αποστολής, η Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς. Να κάνουμε την αποτίναξη τής ξενοκρατίας και τής ραγιαδοκρατίας που μάς συμβούλεψε ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, να κινηθούμε μέσα από τις γραμμές μιας και ενιαίας ελληνικής πολιτικής καταστάσεως, με ιδεολογία μας την ίδια την Ελλάδα. Διότι αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, η ίδια η Ελλάδα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Και ευθύς αμέσως να συνεχίσουμε το δρόμο μας εκείθε που δείχνει ο Κολοκοτρώνης, στην Αυτοκρατορική Ελλάδα και την Βασιλεύουσα.

Όταν ο αιώνιος εχθρός και ο Εμποράκος των Εθνών συντείνουν τα βέλη τους εκβιάζοντάς μας σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο ταυτόχρονα, τότε η διεθνοποίηση τής κρίσης δεν είναι το πρόβλημα, αλλά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εφαρμόσουμε ελληνικό στρατηγικό σχέδιο αντεπίθεσης και ισχύος. Να θωρακίσουμε τα πλούτη και το εδαφικό πλεονέκτημα στα ελληνικά χέρια.

Να ακυρώσουμε τις άσκοπες θυσίες. Να ετοιμάσουμε την εθνική άμυνα και τον ελληνικό στρατό, ώστε να αποκρούσουμε τούς κραδασμούς εξ Ανατολών και Δυσμών. Να βάλουμε την Ρωσία στον γεωπολιτικό μας εταιρικό προσανατολισμό. Να αποκτήσουμε λοιπόν εθνικιστική κυβέρνηση και να απλώσουμε χρυσοφόρα αυγή πάνω από την γεωπολιτική μας αυλή, με στόχο πλέρια ελληνικά σύνορα και ισχύ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δώσε πόνο Κουρουπλή. Ο πρώην Υπουργός Υγείας ανησυχεί για το Φυσικό Αέριο νοσοκομείου…


dsc_38271Δώσε πόνο Κουρουπλή. Ο πρώην Υπουργός Υγείας ανησυχεί για το Φυσικό Αέριο του ΨΝΑ-Δαφνί …στο οποίο είχε βάλει λουκετο!!

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΡΑΜΑΤIKΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Xreokopia

Η κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού και νευρικής κρίσης, φαίνεται ότι χάνει τον έλεγχο της διαχείρισης των  εθνικών οικονομικών και τρεχουσών οικονομικών υποχρεώσεων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναγκαστικά για να πληρωθεί το ΔΝΤ και τα λαμόγια των Διεθνών Τραπεζικών οίκων, το επιτελείο της κυβέρνησης, ρίχνει στο παγκάρι και τα χρήματα από τα ΕΣΠΑ και τις κοινοτικές επιχορηγήσεις.
Συγκεκριμένα και βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά:

ΣΚΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Σκληρή ελληνική απάντηση στους Τούρκους
Τα επιχειρησιακά σχέδια στο αρχηγείο Πολεμικής Αεροπορίας στο ελληνικό Πεντάγωνο, για αναχαίτιση της τουρκικής προώθησης στο Αιγαίο με το πρόσχημα πολεμικών ασκήσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο, είναι έτοιμα από σήμερα (02/03/2015) τα ξημερώματα. Με εξορμήσεις από τη Σκύρο, τον Άραξο αλλά και την Κρήτη, τα ελληνικά μαχητικά είναι σε πλήρη ετοιμότητα 3 λεπτών, για να επέμβουν ακαριαία μόλις εμφανιστούν τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα στον ελληνικό χώρο, που έχει οριστεί από την Άγκυρα σαν χώρος της πολεμικής τους άσκησης (η οποία θα κρατήσει μάλιστα επί 10 μήνες!) με τη ΝΟΤΑΜ (αγγελία προς αεροναυτιλλομένους) που εξέδωσε στις 27 Φεβρουαρίου η τουρκική υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με τον αριθμό 0889/5.

Εντοπίστηκαν σε λεωφορείο κρυμμένοι Αλβανοί στα Ελληνο-αλβανικά σύνορα


Η ελληνική αστυνομία κατόπιν ελέγχου που έκανε σε αλβανικό λεωφορείο που κατευθύνονταν στην Ελλάδα, εντόπισε ένα Αλβανό και μια Αλβανίδα  και οι δύο 21 ετών, που ταξίδευαν παράνομα. Στο ίδιο λεωφορείο βρέθηκε και ένας 54χρονος με πλαστό διαβατήριο. Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό και το συνοδηγό του λεωφορείου, Αλβανοί πολίτες, 38 και 39 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
 
Οι δύο παράνομοι μετανάστες ήταν κρυμμένοι σε ειδικό  χώρο, που είχε δημιουργηθεί κάτω από τις θέσεις του λεωφορείου, όπως σημειώνει το αλβανικό ‘panorama’.
 
--
 

Βερολίνο: Θα αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσειberolino-tha-afhsoyme-thn-ellada-na-xreokophsei
«Είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, αν δεν τηρήσει αυτά που συμφωνήθηκαν» διαμηνύει πηγή της γερμανικής κυβέρνησης, στέλνοντας μήνυμα προς την Αθήνα. «Εάν ένα μέλος "σπάει" συστηματικά τους κανόνες και τις συμφωνίες, τότε το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από μία χρεοκοπία της Ελλάδας. Αν ειναι να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία της Ευρωζώνης συνολικά, είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε τη χρεοκοπία» ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Mega.

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι … του Σάββα Καλεντερίδη


image1Παρότι ζούμε στην εποχή της ταχύτητας και οι εξελίξεις τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς, με τις αλλαγές να …διαδέχονται η μια την άλλη στη διεθνή σκακιέρα, στη Μεσοποταμία τα πράγματα ακολουθούν τον αργό ρυθμό της Ιστορίας. Στις 2 Αυγούστου 1990 ο στρατός του Σαντάμ Χουσεΐν εισέβαλε στο Κουβέιτ, δίνοντας έτσι το άλλοθι που επιζητούσε η Ουάσινγκτον να επέμβει στρατιωτικά στην περιοχή και να εγκαταστήσει τη μακροχρόνια στρατηγική της επιρροή στην αραβική χερσόνησο, στον Περσικό Κόλπο και στη Μεσοποταμία, περιοχές από τις οποίες είχε αποκλειστεί, ως μη συμμετέχουσα στη συνθήκη Σάικς-Πικό, μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Καμμένος: Οταν εγκαταλείπεται ένα μικρό νησί εγκαταλείπεται η Ελλάδα


kamenos
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γιατρό κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο και ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (παθολόγο, καρδιολόγο, δερματολόγο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό) επισκέφθηκαν τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα για την πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων σε κατοίκους.
Επισκέφθηκαν επίσης την Ιερά Μονή Μυρτιδιώτισσας όπου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ καθώς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα Αντικυθήρων.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ''ΘΕΡΜΕΣ'' ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. και οι αναλυτές του, καθώς και το ''επιτελείο'' του Defencenet, η συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα ενέχει χαρακτηριστικά που προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.

Να γίνει δημοψήφισμα για το κούρεμα του χρέους


KAMMENOS TSIPRAS 1
Κούρεμα του χρέους και αλλαγή του πολιτικού συστήματος (γιατί χωρίς το δεύτερο, ο,τιδήποτε γίνει για το χρέος θα είναι δώρον άδωρον) είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει η Ελλάδα μπρος. Η διαιώνιση της ίδιας κατάστασης, είναι η σίγουρη συνταγή αποτυχίας και παρακμής του ελληνικού κράτους.

Η απειλή «drones» μπορούν να μετατραπούν σε βόμβες- Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.


Ως ανερχόμενη απειλή για τη δημόσια ασφάλεια περιγράφουν τα «drones» στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, την ώρα που στη Γαλλία και στις Η.Π.Α. έχει σημάνει τον τελευταίο μήνα συναγερμός στις διωκτικές Αρχές λόγω των ύποπτων πτήσεων ρομποτικών αεροσκαφών πάνω από σημεία-στόχους. Στη Γαλλία για δύο συνεχείς νύχτες αυτή την εβδομάδα εντοπίστηκαν «drones» να πετούν σε κεντρικά σημεία του Παρισιού, ενώ στην Αμερική ερασιτέχνης κατάφερε πρόσφατα άθελά του να εισάγει στο Λευκό Οίκο ερασιτεχνικό ελικοπτεράκι καταρρίπτοντας το μύθο των δρακόντειων μέτρων από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.

«Πως θα προωθηθεί η κοινωνική και πολιτική αλλαγή με ναρκοθετημένο κάθε βήμα;» του Μάγια #mazi


enemy-of-the-state

«Ας ξεκινήσει από αυτά και τα Μνημόνια θα εξαφανιστούν από μόνα τους…»

Γράφει ο Μαγια

«Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια συντηρητική Ευρώπη, η οποία δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει τον Τσίπρα να επιτύχει, έστω και μόνο για ιδεολογικούς λόγους». Ουδέν αληθέστερον τούτου.
Η δήλωση του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Κ. Γαβρά, δεν θέτει απλώς τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αλλά ορίζει και τον βαθμό δυσκολίας του κυβερνητικού εγχειρήματος.
Με δεδομένη τη λαική εντολή, της μη ρήξης, ενός εκβιασμού μύριοι έπονται. Μετά την «πιστωτική ασφυξία» και τον «ξαφνικό θάνατο» των τραπεζών, οι δανειστές επιστρατεύουν τώρα την «χρηματοδοτική ασφυξία» για να πνίξουν την Ελληνική κυβέρνηση: Να την πιέσουν και να την εξαναγκάσουν να εφαρμόσει τελικά τα μνημονιακά μέτρα που απέρριψε στο τελευταίο Eurogroup. Να δεχθεί γονυπετής νέο δάνειο ύψους 30 έως 40 δισ. ευρώ και νέο μνημόνιο με επαχθείς όρους.
Η κυβέρνηση μάχεται σε δύο μέτωπα: της διαπραγμάτευσης και της διακυβέρνησης, με τις εξελίξεις στο ένα να επηρεάζουν τις εξελίξεις στο άλλο.
Ωστόσο, για να μπορεί να συνεχίσει να διαπραγματεύεται, καθώς τα δύσκολα είναι μπροστά, πρέπει να αρχίσει να κυβερνά.

Κι εσύ πού είσαι, Έλληνα; Τι κάνεις; #Alithines_Istories


Μαριάννα Πρωτοπαπά
Μαριάννα Πρωτοπαπά
Σχεδόν κάθε πεζοδρόμιο κι ένας άστεγος στο κέντρο της Αθήνας. Α κι ένας ναρκωμανής ίσως. Μπορεί να είναι βέβαια και παραπάνω από ένας. Πιθανόν να μιλάμε και για τις δυο «κατηγορίες» μαζί. Να κι ένας βασανισμένος από διάφορα κυκλώματα που ζητιανεύει στην τελευταία του προσπάθεια να κερδίσει άλλη μια μέρα ψεύτικης έστω ζωής. Αν φυσικά μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ζωή αυτό που περνά αυτός ο άνθρωπος. Κι εσύ, Έλληνα, όπως κι εγώ, δυστυχώς, περνάς αδιάφορα από μπροστά τους βάζοντας μπροστά τις προκαταλήψεις που χαρακτηρίζουν την κοινωνία και σκεπτόμενος πως αυτό τους αξίζει.

«Οι άπληστοι Έλληνες», ο ρόλος του Σόιμπλε και των τραπεζών στην εκστρατεία μίσους της BILD


Bundesarchiv_Bild_183-R77767,_Berlin,_Rotarmisten_Unter_den_Linden
Η νέα ανθελληνική προπαγάνδα της γερμανικής εφημερίδας BILD-Zeitung είναι μία από τις «μαύρες» σελίδες της δημοσιογραφίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. «Όχι άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» ήταν το αισχρό πρωτοσέλιδο της BILD, καλώντας μάλιστα τους αναγνώστες της να τραβήξουν «selfies» με αυτό και να τις στείλουν στην εφημερίδα.
Μια τόσο οργανωμένη συκοφαντία ενός ευρωπαϊκού λαού προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Είναι τυχαίο ότι η BILD προωθεί, ουσιαστικά, τις θέσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών; Μπορεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να εισηγήθηκε να ψηφιστεί στο γερμανικό κοινοβούλιο η συμφωνία του Eurogroup, έχει, ωστόσο, αναλάβει προσωπικά τη δυσφημιστική «σταυροφορία» εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης. Λίγο πριν το τέλος της πολιτικής του καριέρας, ο Σόιμπλε τα δίνει όλα για να αποτύχει μια κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο που «τόλμησε» να μιλήσει για την Ευρώπη των λαών και να αμφισβητήσει τη νεοφιλελεύθερη Ευρώπη των αγορών.

Στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, που φέρεται να ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησε η αστυνομία στη Σαλαμίνα. Για την 22χρονη φοιτήτρια, που είχε στρατολογηθεί από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και ήταν το άτομο που τους τελευταίους έμεινε στο πλευρό του Ξηρού, η αντιτρομοκρατική είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τους τελευταίους μήνες. Η Αγγελική Σπυροπούλου συνελήφθη σε σπίτι στενού συγγενικού προσώπου, μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς που είναι στον Κορυδαλλό.

Να ΄σαι καλά ρε Πάνο που μας έκανες και γελάσαμε πάλι!!! Άκου η κάρτα του πολίτη δεν είναι κάρτα φακελώματος!!!

3

ΔΕΙΤΕ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY!!!TA ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΛΟΙ!!


Προφανώς υπάρχουν αρκετά άτομα σε αυτόν τον κόσμο που ξοδεύουν τον χρόνο τους για να παρακολουθήσουν σκουπίδια του στυλ «τελετή απονομής βραβείων Grammy». Οι πολυδιαφημιζόμενες αυτές «τελετές» λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, ως πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού, της χριστιανοφοβίας και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας με ένα «γκλάμουρ» περιτύλιγμα. Στο φετινό show υπήρχε πληθώρα κεράτων που φόρεσαν στο κεφάλι τους με μεγάλη προθυμία και «ευθυμώντας» τα άτομα που πήγαν εκεί.

Χαλκίδα: Η γέφυρα, αρχές του 1900, που έχει ξετρελάνει τα social media! [photo]


Αν σταθεί κανείς και δει με λεπτομέρεια την υπέροχη αυτή φωτογραφία από την παραλία της πόλης θα καταλάβει το πόσο… διαφορετικά ήταν εκείνα τα χρόνια.
Ακόμα και η γέφυρα, το μοναδικό σημείο ένωσης του νομού με την υπόλοιπη Ελλάδα, ήταν μικρή. Όπως μικρό ήταν το άγχος και τα προβλήματα.
Είναι η Χαλκίδα πριν δεκάδες χρόνια! Από την στιγμή που ανέβηκε στα social media (twitter, facebook) έχει γίνει χαμός!

Έρχεται «Big brother» από την εφορία: Τι θα ελέγχει


9075557a6c500b038c083a2f7
Άρχισε το μεγάλο κυνήγι σε φορολογούμενους για το 2015.
Στη «μάχη» για την πάταξη της φοροδιαφυγής, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, ρίχνει νέα ηλεκτρονικά «όπλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφορία πλέον θα μπορεί να έχει πρόσβαση, εκτός από τα στοιχεία των καταθέσεων των φορολογουμένων και στα στοιχεία δανείων.
Μάλιστα μέσα στο έτος θα χτυπήσει τηλέφωνο σε περισσότερους από 100.000 φορολογούμενους για να τους υπενθυμίσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις ενώ σχεδιάζεται και αυτοματοποιημένο σύστημα μηνιαίας υπενθύμισης «υποχρεώσεων» μέσω e mail.
Το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών, το ηλεκτρονικό μάτι των ελεγκτών στις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών σχεδιάζεται και επεκτείνεται και σε συναλλαγές δανειακών προϊόντων, σφίγγοντας τον κλοιό έναντι των φοροφυγάδων.
Παράλληλα, έως το τέλος του έτους ενεργοποιείται και το Μητρώο των off shore εταιρειών ενώ προωθείται και η ενεργοποίηση αυτοματοποιημένου συστήματος διαχείρισης και είσπραξης οφειλών.
Σύμφωνα με τους στόχους που περιγράφονται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΓΓΔΕ το ηλεκτρονικό μάτι θα επεκταθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, σε όλες τις δανειακές συναλλαγές και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015 και σε όλα τα χρηματιστηριακά προϊόντα.

Απίστευτο παρασκήνιο: Πώς ο Ντάισελμπλουμ έκλεισε τη συμφωνία με την Ελλάδα – Η λάθος επιστολή και το άδειασμα στον Βαρουφάκη !


baroufakis ntaiselmploum
Το χρονικό των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της, μέσα από τα μάτια του Jeroen Dijsselbloem, παρουσιάζει ο αρθρογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, στο σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

«ΤΑΡΑΧΗ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


misi-douzina-maxitika-evgalan-oi-tourkoi-sto-aigaio
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Για όσους παρακολουθούν τις τουρκικές εξελίξεις εδώ και δεκαετίες δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη η νέα τουρκική προκλητική ενέργεια να εκδώσει τις Νότες, 201/15 NEVTEX και A0889/15, με τις οποίες δεσμεύει ουσιαστικά το μισό Αιγαίο για αεροναυτικές ασκήσεις από την περίοδο 1 Μαρτίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2015.

«Στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος βουλευτής»! Αποκάλυψη-σοκ από την Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση του 20χρονου αγνοούμενου φοιτητή


giakoumakis_vagelis
Σοκ προκαλεί η επιστολή, που έστειλε η Έλενα Ακρίτα, στον υπουργό δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, για τον αγνοούμενο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει αλλά και κινητοποιήσει το πανελλήνιο. Στην επιστολή της με τίτλο »Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα μάτια σας», η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός πολιτικός άνδρας. Ένας “πρωτοκλασάτος’ Κρητικός βουλευτής ο οποίος συγκάλυπτε τη συμμορία, μεσολάβησε για να μην διώξουν ‘τα παιδιά’ από τη Σχολή και κουκούλωνε την τραγωδία.
Κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης,

“Κύματα” λαθρομεταναστών κατέκλυσαν σήμερα ξαφνικά το Ανατολικό Αιγαίο

lathrometanastes-570

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014 Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ MANCHESTER GUARDIAN, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΤΟ 2015 ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 4.500.000 ΜΕ 5.000.000.

Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

20

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας το σχέδιο για την απελευθέρωση μεταναστών και το σφράγισμα του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας. Καθημερινά περίπου 30 αλλοδαποί, αφού περάσουν από την ειδική επιτροπή εξέτασης, λαμβάνουν ένα ειδικό έγγραφο προκειμένου να κινούνται νόμιμα και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Ενα λεωφορείο με συνοδεία περιπολικού αναλαμβάνει να μεταφέρει τους μετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια.

Ο Ομπάμα προετοιμάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο που έγινε ποτέ στην Ευρώπη!

ompama

Πρόσεχε τις επόμενες δηλώσεις που έκαναν… άνθρωποι κλειδιά του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και τι γράφει ο τύπος γι αυτο που έρχεται:

1. Ο πτέραρχος John Nicholson ανάφερε στην εφημερίδα Stars and Stripes οτι θα εκσυγχρονίσει και θα προετοιμάσει τα στρατεύματα της Ανατολικής Ευρώπης όσο το συντομότερο δυνατόν και θα αποστείλει άμεσα όπλα στην Ουκρανία.
2. Η εφημερίδα Roll Call μια εφημερίδα που ειναι ειδικευμένη στις Γεοπολιτικες εξελίξεις αναφέρει οτι η ασφάλεια της Ευρώπης απαιτεί την
επιτάχυνση και εκσυγχρονισμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Το πλεονάζον πολεμικό υλικό πρέπει να παραδοθεί στην Ουκρανία.

ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Αυτή είναι λίστα με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που τσέπωναν από την ΕΡΤ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και οι ΠΑΧΥΛΟΙ μισθοί τους! Τέτοια ΕΡΤ σκέφτεται να στήσει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ;

ert-kleisimo

Ποσά που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι σε πολλά ΜΜΕ δεν τα βλέπουν… “ούτε με κιάλια” . Διαβάστε για ποιους ξεσηκώθηκαν όλοι οι Έλληνες… και διαδήλωναν… όταν απολύθηκαν οι ΧΡΥΣΕΣ πένες….
Οργή προκαλούν τα ποσά…. αλλά και η τότε αγανάκτηση….. για τους απολυμένους!
Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ παρουσιάζει αναλυτικά τα ονόματα όσων εργάζονταν στην ΕΡΤ και τα ποσά που εισέπρατταν!
ert-kleisimo-katalipsi
ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ… ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...