Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Ο ΣΤΑΘΗΣ μόλις έστειλε τον Θεοδωράκη στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.


Με ένα εκπληκτικό κείμενο στον Ενικό, ο εξαίρετος Στάθης ρίχνει τα ελληνόφωνα απολιθώματα του ναζιστικού αναθεωρητισμού στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
«Ποτάμια τα αίματα, όχι σαν το δικό σου το Ποτάμι με τα ψέμματα»!

Απολαύστε το:

Γερμανοραγιάδες

Γερμανοραγιάδες
Είμαι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή. Και πιο συγκεκριμένα στα 8δραχμα όπως εκείνο (του 480 π. Χ) που βρέθηκε στη Σικελία κι αξίζει σήμερα 120.000 ευρώ! Αυτό είναι επιστροφή στη δραχμή – να του ‘ρθει του Σόιμπλε ο ουρανός σφοντύλι. Διότι ως γνωστόν, όταν εμείς φυσάγαμε τη δραχμή, το τάλαντο (τους δαρεικούς οι γραικύλοι) και τα υπέρπυρα, οι πρόγονοι του Σόιμπλε συναλλάσσονταν με βελανίδια – Καλημέρα σας! Κατά τα άλλα πέρασα μαύρο Σαββατοκύριακο, έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα πάει εκδρομή με την κυρία Παναρίτη και μαζεύαμε λουλουδάκια, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αν μάλιστα νομίζει κι ότι είναι αριστερός, χάος, το ‘χει το χούι μας. Ισως να φταίει που κατ’ αυτάς παλεύει η άνοιξη με τον χειμώνα με αποτέλεσμα μιαν κάποια αμφιθυμία για την αμφισημία των πραγμάτων.
Οπως και να ‘χει οδεύομεν προς την 25η Μαρτίου και θα πρότεινα να μην εορτάσουμε φέτος την εθνικολαϊκιστική μας επέτειο, μπορεί να κακοφανεί του χερ Σόιμπλε και του φον Σταύρου των (άνω) Ποταμών. Ισως θα έπρεπε να εορτάσουμε (με την αυτοκριτική μας) τη σφαγή της Τριπολιτσάς και να ζητήσουμε συγγνώμην απ’ τον Μέτερνιχ για τις τρέλες που κάναμε τότε.
Δυστυχώς μαζί με τους Ελληνες που ξεσηκώθηκαν το 1821 (παρ’ ότι δεν ήξεραν ότι ήταν Ελληνες, τους το έμαθε η κυρία Ρεπούση μετά) ήρθαν κι έφαγαν το κεφάλι τους στα ματωμένα αυτά κωλοχώματα και χιλιάδες Γερμανοί εθελοντές. Οντως, απ’ τους φιλέλληνες οι περισσότεροι ήταν Γερμανοί, και οιπερισσότεροι απ’ τα παιδιά του διαφωτισμού και του ρομαντισμού που σκοτώθηκαν τότε στην επαναστατημένη Ελλάδα ήταν επίσης Γερμανοί. Βεβαίως, μετά το (ατελές) τέλος της Επανάστασης οι Γερμανοί ήταν και πάλι που πλακώσανε στην Ελλάδα – οι Βαυαροί – και την έκαναν κράτος εξ υπαρχής υποτελές, ας
όψεται ο Κολοκοτρώνης, αρχηγός άλλωστε του Ρωσόφιλου κόμματος (όπως μας υπενθυμίζει με νόημα ο Αδωνις) – άσε που ήταν κι αξιωματικός του Αγγλικού στρατού στα Επτάνησα (όπως μας υπενθυμίζει πάλι με νόημα ο Αδωνις). Τραγωδία, φίλες και φίλοι μου! ούτε έναν ήρωα της προκοπής δεν μπόρεσε να βγάλει αυτός ο τόπος, εκτός κι αν ήταν χίτης και γερμανοτσολιάς να πέφτει υπέρ Βέρμαχτ στον Μελιγαλά.
Εδώ βεβαίως γίνονται ορισμένες συγχύσεις και ο φον Σταύροςμπερδεύει τους φουστανελάδες με τους γερμανοτσολιάδες. Ως προς τις Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις. Απορεί ο φον Σταύρος πως «φόρεσε φουστανέλα» ο Υπουργός Δικαιοσύνης και σκέφτηκε να βάλει την υπογραφή του ώστε να διεκδικηθούν οι αποζημιώσεις για το μαρτυρικό Δίστομο!
Τι λαϊκισμός είναι αυτός! Φρίξον, Ηλιε! Φρίξον Ζήμενς και βάστα, Ρόμελ. Και ο κυρ φον Σταύρος πήρε τ’ όπλο του! Κι άρχισε σαν τον πιο βρομερό ρατσιστή το τροπάρι του για τους ψεκασμένους! Ομως ρατσιστής ο κυρ Σταύρος; Οχι! απλώς οι άλλοι είναι εθνολαϊκιστές, φαιοκόκκινοι, εθνομπολσεβίκοι και ψεκασμένοι. Ξέρει ο κ. Θεοδωράκης! Με εφόδια δυο φωτογραφίες με τον κ. Σημίτη κι άλλες δύο με τον Γιωργάκη απέκτησε η αμορφωημιμάθειά του το δικαίωμα να αποκαλεί όποιους Ελληνες γουστάρει ψεκασμένους και λαϊκιστές ή ό,τι άλλο γουστάρει. Εχει παραβρωμίσει η δουλειά μ’ αυτό το πεμπτοφαλλαγγίτικο μαύρο μέτωπο που προσπαθεί να σπάσει το ηθικό των πολιτών με όχημα την αναθεώρηση της ιστορίας και την ιδεολογική τρομοκρατία. Μια εκδρομή είχε πάει η Βέρμαχτ στο Δίστομο κι εξ ουρανού εκθεμελιώθηκε η Κάνδανος. Δίαιτα έκανε η πείνα στην κατοχή και οι ναζί εκτελούσαν τους κομμουνιστές και τους πατριώτες, διότι ήταν λαϊκιστές. Θα έλεγα – α να χαθείτε, σούργελα, αλλά θα ήταν πολύ φαιοκόκκινο.
Μακάρι να ‘τανε φουστανελάς ο Υπουργός Δικαιοσύνης, παλιοαγράμματε και μακάρι εσύ να προσκύναγες τα άπλυτα ποδάρια και τα γουρνοτσάρουχα των φουστανελάδων, που άγιασε την ανάσα τους το μπαρούτι και φάγανε τον τρόμο με το καντάρι, για την ελευθερία σου.
Ψαρά, ρε! Μεσολόγγι, ρε! Χίος, Μανιάκι, ρε! Σκοτωμένον τον φίλησε τον Παπαφλέσσα ο Ιμπραήμ! Ποτάμια τα αίματα, όχι σαν το δικό σου τοΠοτάμι με τα ψέματα…  

Τι ακριβώς είναι η κάρτα του πολίτη και γιατί μας φακελώνει;


H κάρτα του πολίτη -αν και εφ'όσον εφαρμοσθεί- είναι μία "έξυπνη κάρτα", δηλαδή μία πλαστική κάρτα με ενσωματωμένο μικροκύκλωμα, το γνωστό πλέον μικροτσίπ, παρόμοια προς την κάρτα αναλήψεων, την τηλεκάρτα, την πιστωτική κάρτα κ.α. Αυτού του είδους οι κάρτες, δεν είναι όλες ίδιες μεταξύ τους. Το κοινό τους γνώρισμα ωστόσο, είναι η διασύνδεση του χρήστη και ιδιοκτήτη τους με ένα δίκτυο πληροφοριών.

«…Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε; Έτσι, χωρίς περιστροφές και «διπλωματία» …» του Πιτσιρίκου


«Κάποιος να μαζέψει την γερμανική κυβέρνηση και τον Μάρτιν Σουλτς»

Martin Schulz, Alexis Tsipras«…Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε; Έτσι, χωρίς περιστροφές και «διπλωματία» …»
Ο Γερμανός πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να βάλει τέλος στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση, και χαρακτήρισε «λάθος» τη συνεργασία των δυο κομμάτων. Επίσης, ο Μάρτιν Σουλτς είπε πως «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας στο κατάστημα με τις πορσελάνες μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».

Ο Μάρτιν Σουλτς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην Bild, όπου είπε, μεταξύ άλλων, πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλητηριάζει τις σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Γερμανίας και πως «δεν έχει πάντα δίκιο να κάνει κριτική για τη διαφθορά στην Ελλάδα, γιατί αφενός έχει κι ο ίδιος εμπλακεί σε υπόθεση υπεξαίρεσης και αφετέρου, η Γερμανία δεν έχει εκδώσει τον Χριστοφοράκο».
Ο Πάνος Καμμένος δεν είπε ψέματα.
Είναι αλήθεια πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε -ο οποίος έχει πάντα το δάχτυλο σηκωμένο και το παίζει παρθένα- έχει παραδεχτεί πως είχε λάβει 100 χιλιάδες γερμανικά μάρκα από έμπορο όπλων, για λογαριασμό της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών, και αναγκάστηκε μάλιστα να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης.
Αρχικά, η γερμανική κυβέρνηση δεν ήθελε τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά δεν θέλει τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Πάνο Καμμένο και αύριο δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον.
Αλήθεια, ποιος τους ρώτησε;
Τι είναι η γερμανική κυβέρνηση; Ο Χίτλερ;
Τι είναι αυτή η γερμανική κυβέρνηση που συμπεριφέρεται σαν τη Μαφία;
Αν ζούσε σήμερα η Ουλρίκε Μάινχοφ, δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να πει στον Σόιμπλε -υποστηρικτή του πολέμου στο Ιράκ και του Γκουαντάναμο- πως είναι ένας ναζιστής, συνεχιστής των πιο μαύρων σελίδων της γερμανικής ιστορίας.
Η γερμανική κυβέρνηση φέρθηκε χυδαία στους Έλληνες τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενη τις κυβερνήσεις γερμανοτσολιάδων που υπήρχαν στην Ελλάδα.
Και τώρα θέλει να υποδείξει στους Έλληνες ποιους πρέπει να ψηφίζουν και ποια κόμματα θα είναι στην κυβέρνηση.
Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε; Έτσι, χωρίς περιστροφές και «διπλωματία».
Η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει πως οι μέρες των γερμανοτσολιάδων τελείωσαν.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι πια παρελθόν, και, αν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα έχουν ένα πολύ μαύρο μέλλον.
Η νέα ελληνική κυβέρνηση πρέπει να φέρει στο φως όλες τις συμφωνίες και όλες τις μίζες ανάμεσα στις γερμανικές και τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.
Θέλουμε τα ονόματα των Γερμανών και των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι έπαιξαν με την χώρα μας και τους πολίτες της, για να ωφεληθούν οι ίδιοι.
Και όλοι αυτοί πρέπει να πάνε στο δικαστήριο.
Αλήθεια, ο κ. Σουλτς εμπλέκεται σε υπόθεση με μίζες; Γιατί τον βλέπω πολύ ανήσυχο τώρα που ο Πάνος Καμμένος άνοιξε τους φακέλους που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Έγραψα πολλές φορές πως η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι η μόνη λύση που έχει σήμερα η χώρα μας, αν θέλει να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την δυνατότητα να κάνει μόνος του κυβέρνηση -ή αν μπορεί μετά από τις επόμενες εκλογές-, είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να υπάρχει μια κυβέρνηση Αριστεράς-Δεξιάς, η οποία θα ενώνει μεγάλα λαϊκά στρώματα από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Η αντίδραση της γερμανικής κυβέρνησης -αλλά και του Μάρτιν Σουλτς- στο συνασπισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, αποδεικνύει περίτρανα πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα.
Η γερμανική κυβέρνηση θα ήθελε τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Θεοδωράκη, για να συνεχίσει το άθλιο παιχνίδι της σε βάρος της Ελλάδας.
Κι αν η γερμανική κυβέρνηση κάνει την δική της δουλειά, εμείς έχουμε τεράστια ευθύνη που επιτρέψαμε σε όλα αυτά τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να ξεσκίσουν τη χώρα μας και να βγαίνει σήμερα ο κάθε Σουλτς να κάνει υποδείξεις ποιο κόμμα θα είναι στην κυβέρνηση .
Αυτό πρέπει να τελειώσει για πάντα.
Η Ελλάδα είναι σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, και θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σηκώσουμε τόσο την χώρα, όσο και τους πολίτες που έπεσαν.
Όποια κι αν είναι η επιλογή που θα κάνει η Ελλάδα -παραμονή στο ευρώ, χρεοκοπία μέσα στην ευρωζώνη, έξοδος από την ευρωζώνη, διπλό νόμισμα, δημοψήφισμα, εκλογές ή ό,τι άλλο προκύψει-, είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να μην είναι διχασμένοι από τον διαχωρισμό Αριστεράς και Δεξιάς.
Η Δεξιά και η Αριστερά έκαναν μεγάλα λάθη στο παρελθόν, που στοίχισαν πολύ στην Ελλάδα και δεν της επέτρεψαν να γίνει μια δημοκρατική, σύγχρονη και δυνατή χώρα.
Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνουν ξανά.
Δεν είναι ώρα για έναν νέο εθνικό διχασμό. Ούτε για ένα νέο ξεπούλημα.
Τώρα έχουμε έναν πόλεμο.
Έχουμε έναν πόλεμο, για να σώσουμε την χώρα και τους εαυτούς μας.
Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε μετά στη διάθεσή μας όλο τον χρόνο να ανακαλύψουμε ξανά όλα αυτά που μας χωρίζουν, για να μην χαθεί και η πατροπαράδοτη διχόνοια.
Αλλά πρώτα να σώσουμε τη χώρα μας.
(Με την ευκαιρία, καλώ ξανά τους Γερμανούς πολίτες να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους, η οποία διακατέχεται από έντονο και επικίνδυνο εθνικισμό. Φίλοι Γερμανοί, ανατρέψτε την κυβέρνηση Μέρκελ γιατί θα την πληρώσετε πολύ άσχημα αυτή την κυβέρνηση. Θα την πληρώσετε εσείς, αντί για την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Κι όπως οι Έλληνες δεν είναι αθώοι για τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους που ψήφιζαν, ούτε εσείς είστε αθώοι για την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Εγώ, πάντως, σας προειδοποίησα.)

Πολιτικές οι ευθύνες για το Μνημόνιο λέει ο Φλαμπουράρης, “αέρας” το ευρωπαϊκό χρέος


Πολιτικές οι ευθύνες για το Μνημόνιο λέει ο Φλαμπουράρης, “αέρας” το ευρωπαϊκό χρέος
Στον καταλογισμό πολιτικών ευθυνών στοχεύει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, τάσσεται υπέρ της σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών εάν αυτό χρειαστεί, αλλά προβαίνει και σε μια αναφορά για το ευρωπαϊκό χρέος, η οποία θα προκαλέσει συζητήσεις, αλλά και αντιδράσεις σε κυβερνητικούς και οικονομικούς κύκλους στην Ευρώπη…

Τα πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι ΗΠΑ και οι εκλογές στο Ισραήλ


Δρ. Νίκος Παναγιωτίδης: Δημοσιογράφος, Διεθνολόγος-επικεφαλής ΓΕΩΠΑΜΕ - Για ακόμη μια φορά το ζήτημα του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης διχάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Η κυβέρνηση Νετανιάχου έχει αναγάγει σε μείζον πολιτικοστρατηγικό ζήτημα το όλο θέμα και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα- μη αποκλειόμενης της χρήσης ένολης βίας- για να αποτρέψει την Ισλαμική Δημοκρατία από το να περάσει το κατώφλι που θα την οδηγήσει στην απόκτηση του πυρηνικού υπερόπλου.

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ; > Μετρητά τέλος; Με κάρτα όλες οι συναλλαγές


Μετρητά τέλος; Με κάρτα όλες οι συναλλαγές
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μελετά ένα νέο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα πληρώνουν τις συναλλαγές τους με χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή καταθέσεων.

Η σχέση εθνικής κυριαρχίας και εθνικού νομίσματος


Σε ένα κράτος με εθνική κυριαρχία, το οποίο έχει το δικό του εθνικό ανεξάρτητο νόμισμα, η φορολογία δεν γίνεται για να βρει το κράτος χρήματα να ξοδέψει, αφού το κράτος εκδίδει το χρήμα και μπορεί να εκδώσει όσο θέλει. Γίνεται για να αφαιρέσει το κράτος χρήμα από την αγορά ώστε να διατηρήσει την αξία του χρήματος και να συγκρατήσει τον πληθωρισμό.

Η Le Monde ομολογεί: Η HSBC ξέπλενε το χρήμα των ισλαμοφασιστών σφαγέων της Βοσνίας!


Φωτό: Ο γενοκτόνος Αλία Ιζεντμπέκοβιτς, ναζί συνεργάτης των Γερμανών, παρέα με τους ισλαμοφασίστες του Μπιν Λάντεν που κατέσφαξαν τους Σέρβους της Βοσνίας. Η δύση τότε τους παρουσίαζε ως «μαχητες της δημοκρατίας». Σήμερα, η αληθεια έρχεται στο φως. Όταν ειδικές μονάδες της Βοσνίας εισέβαλαν στα γραφεία του μυστηριώδους ιδρύματος στο Σεράγεβο, το 2002, εκτός από τα όπλα και τα εκρηκτικά, ανακάλυψαν ένα σκληρό δίσκο με ενημερωτικό περιεχόμενο. Περιλάμβανε ένα φάκελο που ονομάζεται, στα αραβικά, «Ιστορία του Οσάμα».

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


του Δαμιανού Βασιλειάδη* - Αναμφίβολα η λαθρομετανάστευση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά και εθνικά προβλήματα της Ελλάδας. Ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού. Δεν έχει ωστόσο σχέση με τους ίδιους τους λαθρομετανάστες, των οποίων η έγνοια είναι πώς θα εξασφαλίσουν στον ήλιο μια καλύτερη μοίρα, έτσι όπως οι ίδιοι αντιλαμβάνονται το πεπρωμένο τους. Είναι αντιθέτως καθαρά θέμα που αφορά την Ελλάδα, δηλαδή τις κυβερνήσεις, τα κόμματα και τους Έλληνες πολίτες, γενικά την ελληνική πολιτεία και κοινωνία. Η ιστορική πορεία των πληθυσμιακών ροών είναι ένα μακροϊστορικό φαινόμενο μέσα στο οποίο εντάσσεται και η λαθρομετανάστευση και οφείλεται εν μέρει στον υπερπληθυσμό των χωρών προέλευσης, πέρα από τις άλλες σημαντικές αιτίες. 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !! Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Η ετοιμασίες άρχισαν, ο ουλαμός 80 + εθνοφυλάκων σχηματίζεται. Εθνοφύλακες από όλα τα τάγματα εθνοφυλακής του νησιού της Ρόδου θα τιμήσουν τα Δωδεκάνησα στην μεγάλη εθνική επέτειο παλιγγενεσίας της 25η Μαρτίου του 1821 στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Ρουμπινί: Στην αγκαλιά της Ρωσίας η Ελλάδα αν βγει από το ευρώ


Ρουμπινί: Στην αγκαλιά της Ρωσίας η Ελλάδα αν βγει από το ευρώ
«Εάν γινόταν Grexit, η μετάδοση θα ήταν τεράστια»
Ντόμινο εξελίξεων σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη βλέπει ο Αμερικανός καθηγητής Νουριέλ Ρουμπινί, επισημαίνοντας πως για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν τελικά σε συμβιβαστική συμφωνία. «Εάν γινόταν Grexit, η μετάδοση θα ήταν τεράστια.

Αμερικανοί παρέδωσαν μαθήματα κατασκοπίας στο Ντιγιαρμπακίρ


Το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας διοργάνωσε τριήμερο σεμινάριο σε γυναίκες επιχειρηματίες στο Ντιγιαρμπακίρ. Ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία,  John R. Bass, και αντιπροσωπεία της αμερικανικής πρεσβείας είχαν διάφορες συναντήσεις στην πόλη. Ο John R. Bass συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ντιγιαρμπακίρ, Tahir Elçi, σχετικά με τις εξελίξεις στη συριακή πόλη Άιν αλ Αράμπ ή αλλιώς Κομπάνι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες μίλησαν για την πρόσφατη κατάσταση στην Şengal και Rojava (βόρεια Συρία) και τη διαδικασία δημοκρατικής λύσης του κουρδικού ζητήματος.
Ωστόσο, ο Bass είχε πει στους δημοσιογράφους ότι ήρθε στην πόλη με σκοπό να παρακολουθήσει τη διάσκεψη κορυφής των γυναικών επιχειρηματιών και αρνήθηκε να μιλήσει για διάφορα άλλα θέματα.
Σημειώνεται ότι την τριήμερη διάσκεψη παρακολούθησαν ο πρέσβης John R. Bass και η σύζυγός του, Holly Holzer Bass, ο οικονομικός σύμβουλος της πρεσβείας, James Turner, η Megan Bartolomev από το  αμερικανικό προξενείο  της Κωνσταντινούπολης και ο πρόξενος των ΗΠΑ στα Άδανα, John Espinoza.
Τονίζεται ότι η διάσκεψη- σεμινάριο, έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ,  ήταν οι εκπαιδευτές των μαθημάτων.
Ένας από τους εκπαιδευτές αυτούς, ο James Turner,  έχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιογραφικό.
Ο Turner είχε υπηρετήσει στην αμερικανική αποστολή στη Βαγδάτη και στην Κίνα σε διαφορετικές θέσεις και εργάστηκε στις μυστικές υπηρεσίες από όπου απεστάλη σε γραφεία ερευνών των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες.
Είναι, επίσης, απόφοιτος του Spertus College of Judaica, Τμήμα εβραϊκών σπουδών, εκτός από ένα μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο George Washington, Πολιτικών Σπουδών, το οποίο, πιθανόν,  οφείλουν να έχουν οι Αμερικανοί διπλωμάτες, αναφέρει η τουρκική πηγή.
 
--
               

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


"Η χώρα μου! Οι παντογνώστες. Οι θέσφατες αλήθειες. Τα δόγματα. Οι πολιτικοί. Οι δήμαρχοι. Οι περισπούδαστοι των δελτίων ειδήσεων. Η πληροφόρηση. Η παραπληροφόρηση. Η κατήφεια. Η ομιλούσα σιωπή. Η οικονομική κρίση. Η ανάκαμψη. Ο κλέψας, του κλέψαντος. Τα αποχετευτικά. Οι μίζες. Τα κόκκινα δάνεια. Οι τράπεζες. Οι νόμιμοι τοκογλύφοι. Οι ΔΝΤούδες.
Το κράτος το ανίκανο. Το κράτος το διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες φίλοι του λαού. Τα δικά τους τα παιδιά. Η ομερτά των βολεμένων. Η φάρα, που πουλάει μαγκιά. Οι λέξεις, που δεν έχουν νόημα. «Καί τήν εἰωθυῖαν ἀντίληψιν τῶν λέξεων ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει».
Ουρλιάζουν από τους τάφους τους οι αρχαίοι. Η κουλτούρα του διαλόγου στη χώρα των μονολόγων. Η φωνή όσων δε δικαιούνται να έχουν φωνή".


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: ΤΟ ΚΕΠ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Παρά την εύρυθμη λειτουργία του ΚΕΠ στην Αγίου Αλεξάνδρου υπό την εποπτεία της προϊσταμένης, δεν συμβαίνει το ίδιο με το ΚΕΠ της Αγίας Βαρβάρας όπου η προϊσταμένη και οι λοιποί υπάλληλοι έχουν καθιερώσει ένα ιδιότυπο καθεστώς με μείωση του ωραρίου λειτουργίας κατά τη βούλησή τους. Μετά από δεκάδες καταγγελίες, που έφτασαν στα γραφεία του Faliro Press News από αγανακτισμένους δημότες ενημερωθήκαμε ότι το ΚΕΠ της Αγίας Βαρβάρας εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν λειτουργεί τα απογεύματα με αποτέλεσμα οι πολίτες, που δουλεύουν πρωί και θέλουν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους απογευματινές ώρες να μην μπορούν. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη προϊσταμένη κ. Έλενα Παγουλάτου πολλές φορές άνοιγε το ΚΕΠ μόνη της τα απογεύματα. Ποιος άραγε έδωσε εντολή να μην λειτουργεί το ΚΕΠ τα απογεύματα; Ο δήμαρχος; Κάποιος αντιδήμαρχος ή η διευθύντρια του δήμου κ. Νόνη Σταυριανάκου; Οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι από την Αγία Βαρβάρα γιατί δεν έχουν φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο; Το θεωρούν άνευ σημασίας ή δεν το γνωρίζουν; Πάντως, είναι πραγματικά λυπηρό για την προϊσταμένη του ΚΕΠ Αγίας Βαρβάρας να επιδεικνύει τέτοια αδιαφορία για τους δημότες. Άλλωστε, από τη στιγμή που και ο σύζυγός της εργάζεται στο λογιστήριο του δήμου θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημένη και ευσυνείδητη σε θέματα του Παλαιού Φαλήρου και να σκέφτεται τους συνδημότες της.Προς Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: Αφήστε τα ξένα λεφτά και βάλτε το χέρι στην τσέπη!Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα λέει ο λαός μας, και φυσικά έχει δίκιο. Αυτό κάνουν οι πολιτικάντηδες των δημοτικών παρατάξεων που κυβερνούν το δήμο Παλαιού Φαλήρου αναφορικά με το θέμα της διάθεσης κονδυλίων για την βοήθεια άπορων δημοτών. Να 'ναι καλά τα χρήματα, που ρέουν από τον κορβανά της Περιφέρειας Αττικής αλλά και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Όμως, γιατί κανένας από αυτούς δεν βάζει το χέρι στην δική του τσέπη για να βοηθήσει; Είναι ωραίο να λές ότι συνδράμεις στην εξάλειψη της φτώχειας με ξένα λεφτά και να φωτογραφίζεσαι όλο περηφάνεια διατυμπανίζοντας ότι είσαι αρωγός των φτωχών. Δεν θα ήταν πιο δίκαιο για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής αν καθένας από τους τοπικούς άρχοντες συνέβαλε από το υστέρημά του για την βοήθεια των φτωχών συμπολιτών του χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωτογραφικά φλας και τηλεοπτικές κάμερες;

Independent: Αυτές είναι οι 4 επιλογές της Ελλάδας και καμία δεν είναι καλή!!!


varoufakis11
Τις επιλογές που έχει μπροστά της η Ελλάδα αναλύει σε άρθρο του στη βρετανική Independent ο πρώην τραπεζίτης και νυν συγγραφέας Satyajit Das, υποστηρίζοντας πως καμία από αυτές δεν είναι καλή. Οι επιλογές για την Ελλάδα είναι πλέον σαφείς:
Στην πρώτη, η ΕΕ κάνει υπαναχωρήσεις: Στην ωριμότητα των δανείων, ιδιαίτερα των βραχυπρόθεσμων επεκτείνοντας τον χρόνο αποπληρωμής τους, κάνει παραχωρήσεις στα επιτόκια, το χρέος μπορεί να αντικατασταθεί από ομόλογα και ένα κουπόνι που συνδέεται με την ανάπτυξη. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει να υποστηρίζει τις ανάγκες ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών και η μισητή Τρόικα μετονομάζεται, για να απομακρυνθεί η απεχθής σχέση με το παρελθόν.

ΕΣΠΑ: Οι Βρυξέλλες «παγώνουν» την πρόσβαση σε 25 δισ. ευρώ


4CA67D807A8904C5474747AE246E89CD
Στερεύει από τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική της πηγή η οικονομία, καθώς η Ελλάδα για άγνωστο χρονικό διάστημα δεν θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία, για πρώτη φορά από το 1981. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι κοινοτικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ατύπως την Αθήνα ότι «παγώνει» η πρόσβαση σε περίπου 25 δισ. ευρώ, επικαλούμενες την ανάγκη εξέτασης τεχνικών λεπτομερειών στη δομή και στη συγκρότηση των νέων διαχειριστικών αρχών του Επιχειρησιακού Προγράμματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την πρώτη εβδομάδα εκλογής της νέας κυβέρνησης άρχισαν να φτάνουν αρνητικά μηνύματα τα οποία μετέδιδαν ότι οι αρμόδιες κοινοτικές υπηρεσίες χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν σε συστημική βάση τις οργανωτικές δομές του νέου ΕΣΠΑ.
«Πυρήνας» των ενστάσεων είναι μια ήσσονος σημασία λεπτομέρεια. Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2011, έπειτα από έλεγχο της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου για λογαριασμό της Κομισιόν, κατεγράφησαν κάποιες οργανωτικές και λειτουργικές αστοχίες στις δομές του ΕΣΠΑ, που παρουσίαζαν αρρυθμίες.
Ωστόσο, έπειτα από διορθώσεις από την ελληνική πλευρά που έφτασαν το 90% των παρατηρήσεων των κοινοτικών υπηρεσιών, το σύστημα του ΕΣΠΑ συνέχισε να δουλεύει με τη γνωστή μορφή του ώς και το 2015 χωρίς ποτέ οι Βρυξέλλες να θέσουν εκ νέου οποιοδήποτε ζήτημα.

Έτοιμο το «νομιμοφανές» σενάριο που θα βάλει φωτιά σε Α.Ευρώπη και Βαλκάνια

06-belarus-n100107
«Ρώσοι στρατιώτες ύποπτοι για υπονόμευση της ουδετερότητας της Μολδαβίας»
Αναφέρουμε εδώ και πολύ καιρό από το pentapostagma.gr, ότι η δύση και συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, εξωθούν την κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη και την Βαλτική, σε ευθεία σύγκρουση με την Ρωσία.
Επίσης σας παρουσιάσαμε χάρτη ο οποίος καταδεικνύει την διάταξη των ρωσικών δυνάμεων στις  αποκαλούμενες,  δυτική και νότια στρατιωτική περιφέρεια.

Κίνητρα στην Ελλάδα για να απορρίψει σιγά-σιγα ο κόσμος τα μετρητά


Την παροχή κινήτρων σε όσους πληρώνουν για τις συναλλαγές τους μόνο με κάρτα επεξεργάζεται η κυβέρνηση, κατόπιν βέβαια οδηγιών από το εξωτερικό. Σκοπός να καταργηθούν σιγά-σιγά τα μετρητά και οι συναλλαγές να γίνονται μόνο με ψηφιακό χρήμα, την Κάρτα του Πολίτη και εν τέλει γιατί όχι με τσιπάκι μέσα στο σώμα μας. Άραγε ποιος είναι πρόθυμος να θυσιάσει την προσωπική ελευθερία του για διευκολύνσεις στις συναλλαγές;
Όλα γίνονται με την μέθοδο του σαλαμιού (γλυκά-γλυκά) για να μην υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις, παρά μόνο κάποιων «γραφικών», μεταξύ των οποίων και εμείς.
Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ομάδα στελεχών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εξετάζει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα πληρώνουν, όχι με πιστωτική, αλλά με χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή καταθέσεων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η φιλοσοφία αυτή τη φορά είναι διαφορετική, καθώς δεν εξετάζονται πρόστιμα και ποινές αν κάποιος δεν πληρώσει με κάρτα, αλλά κίνητρα για να πληρώνει αποκλειστικά με κάρτα.
Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται κλιμακωτή επιστροφή κεφαλαίου με κάθε συναλλαγή, ενώ σε επιχειρήσεις όπου η έκδοση αποδείξεων είναι εκ τω ων ουκ άνευ, όπως στα σούπερ μάρκετ, το κίνητρο για χρήση κάρτας θα είναι περιορισμένο. Αντιθέτως, τα κίνητρα θα είναι αυξημένα σε τομείς, όπως την παροχή υπηρεσιών γιατρών, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων κλπ. Ετσι, υποχρεωτικά όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μηχανήματα POS, για να μπορούν να χρεώνουν τις κάρτες των πελατών τους.
Η αρχή σχεδιάζεται να γίνει από τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Προβλέπεται όλοι να αποκτήσουν χρεωστικές κάρτες με ελάχιστη χρέωση ανά συναλλαγή τα 0,25 ευρώ. Οι φορολογούμενοι θα «εξαργυρώνουν» την επιστροφή κεφαλαίου που θα έχουν κερδίσει κατά τη διάρκεια του έτους με την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.
pygmi.gr
πηγή

Στο δρόμο για «μωρά κατά παραγγελία»


Στο δρόμο για «μωρά κατά παραγγελία»
Επιστήμονες ζητούν μορατόριουμ στη γενετική τροποποίηση εμβρύων
Λονδίνο
Κάθε έρευνα που περιλαμβάνει τη γενετική τροποποίηση εμβρύων, σπερματοζωαρίων ή ωραρίων θα πρέπει να σταματήσει μέχρι να ολοκληρωθεί ο δημόσιος διάλογος και η συγκέντρωση δεδομένων ασφάλειας, ζητούν τέσσερις επιστήμονες με άρθρο τους στο περιοδικό Nature. Αφορμή για το άρθρο, λένε οι συντάκτες του, είναι οι ανεπίσημες πληροφορίες για τη δημοσίευση των πρώτων τέτοιων μελετών το επόμενο διάστημα.

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ΔΕΝ εἶναι ἑλληνική!


e1bca1-e1bc90ceb8cebdceb9cebae1bdb4-cf84cf81e1bdb1cf80ceb5ceb6ceb1-ceb4ceb5cebd-ceb5e1bcb6cebdceb1ceb9-e1bc91cebbcebbceb7cebdceb9ceba
«…«σκοτώνουμε» τον μύθο ότι η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος αντιπροσωπεύουν ελληνικά συμφέροντα. Πρόκειται για δύο Ανώνυμες Εταιρείες με στόχο το κέρδος, εκπροσωπώντας ξένα επενδυτικά κεφάλαια.…» Του Ελευθέριου Ρήνου
Ανέβηκε το πρώτο βίντεο από το video blog, που θα μας συντροφεύσει μέχρι το ντοκιμαντέρ για την Τράπεζα Ανατολής. Στο video blog θα αναφερθούμε στην συγχώνευσή της με την Εθνική Τράπεζα και τις δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στους μετόχους της Τραπέζης Ανατολής και την ΕΤΕ.
Στο πρώτο βίντεο βάζουμε τις βάσεις για το video blog και «σκοτώνουμε» τον μύθο ότι η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος αντιπροσωπεύουν ελληνικά συμφέροντα. Πρόκειται για δύο Ανώνυμες Εταιρείες με στόχο το κέρδος, εκπροσωπώντας ξένα επενδυτικά κεφάλαια.
Αρκετά από τα στοιχεία τα οποία αναφέρονται στο βίντεο, τόσο για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα την εποχή της συγχωνεύσεως της Τραπέζης Ανατολής, όσο και για την Εθνική Τράπεζα, προέρχονται από παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο «Η Τράπεζα Ανατολής και το περιβάλλον της συγχωνεύσεως».
Τέλος, η σελίδα του Wikipedia στην οποία η Εθνική Τράπεζα αναφέρει ότι την πλειοψηφία των μετοχών κατά την ίδρυση της είχαν οι Rothschild βρίσκεται εδώ.

filonoi.gr

Οι εχθροί της Ορθοδοξίας (μία πραγματικότητα!), μέχρι και πυρηνικό πόλεμο θα προκαλέσουν για να εκπληρώσουν τα άνομα σχέδια τους


Πολωνικά μαχητικά F-16 έχουν εξασκηθεί στον πυρηνικό βομβαρδισμό της Μόσχας
Η πολωνική αεροπορική βάση Λάσκ βρίσκεται μόλις 286 χιλιόμετρα (178 μίλια) από τα σύνορα με την Λευκορωσία  και 324 χιλιόμετρα (201 μίλια) από τα ρωσικά σύνορα στην περιφέρεια του Καλίνινγκραντ. Με ταχύτητα 1.800 χλμ/ώρα (1.119 μίλια/ώρα, ή Mach 1,47), ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 που απογειώνεται από την αεροπορική βάση Λάσκ θα είναι σε θέση να φθάσει στο ρωσικό Καλίνινγκραντ σε 12 λεπτά – στη Μόσχα σε λιγότερο από μία ώρα.
 Το ΝΑΤΟ κατά το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους είχε ολοκληρώσει μία άσκηση πυρηνικού πλήγματος στη βόρεια Ιταλία. Στην άσκηση έλαβαν μέρος οι δυνάμεις διαχείρισης των αμερικανικών πυρηνικών βομβών που έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη και αεροσκάφη από επτά χώρες του ΝΑΤΟ: την Πολωνία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Πολωνία έχει συμμετάσχει με μαχητικά αεροσκάφη F-16 σε μια άσκηση πυρηνικού πλήγματος του ΝΑΤΟ.

Αμέτρητες … χειροπέδες για χρέη! Καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις για οφειλές στο δημόσιο!

xeiropedes-xrei

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι συλλήψεις φορολογουμένων για οφειλές στο δημόσιο.
Τσακωτοί έγιναν χθες τέσσερα άτομα, τρεις άντρες και μια γυναίκα, ηλικίας 36, 62, 52 και 47 ετών, σε Χανιά και Ηράκλειο.
Ειδικότερα, στα Χανιά, συνελήφθησαν ο 36χρονος, ο 62χρονος και η 52χρονη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 117.625 ευρώ για τον 36χρονο, στο ποσό των 68.506 ευρώ για τον 62χρονο και για την 52χρονη οι οφειλές ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 4.385.337 ευρώ.
Επιπλέον από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου συνελήφθη, ο 47χρονος, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 125.374,75 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Πάτρα: Εκβίαζαν 20χρονο με ροζ φωτογραφίες και τις ανέβαζαν στο facebook

Pliktrologio

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα βρεθούν την Κυριακή ένας άνδρας και μια γυναίκα 39 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκβίαζαν έναν 20χρονο.
Οι δύο δράστες είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ του νεαρού στο Facebook και στο οποίο αναρτούσαν οπτικό υλικό ροζ περιεχομένου.

RBS-Barclays: Αντιμέτωπες με κυρώσεις 1 δισ. από τις αμερικανικές αρχές


Η Royal Bank of Scotland και η Barclays αντιμετωπίζουν ποινές ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων έκαστη από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς φέρονται να εμπλέκονται στη χειραγώγηση των αγορών συναλλάγματος.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κινεί τις διαδικασίες για την επιβολή προστίμου σε τέσσερις τράπεζες με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας στις αγορές συναλλάγματος. Πρόκειται για τις RBS, Barclays, Citigroup και JP Morgan Chase. Συνολικά, οι αρχές των ΗΠΑ αναμένεται να επιβάλουν κυρώσεις περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Έγδυσαν» φρεάτιο φωτισμού στην Εγνατία Οδό – Τρεις άνδρες έκλεβαν καλώδια χαλκού!

egnatia-odos

Συνελήφθησαν την Παρασκευή  το απόγευμα, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 54, 35 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, διακεκριμένες φθορές και διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ειδικότερα,όπως διαβάζουμε στο thrakitoday,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να αφαιρούν από φρεάτιο φωτισμού της Εγνατίας Οδού, καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους 42 μέτρων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούσαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους 42 εκατοστών
8 διαρρηκτικά εργαλεία
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

http://ift.tt/1GahRrx

http://ift.tt/1GahRrx

by Γεώργιος ΠαπασημάκηςMarch 16, 2015 at 12:54AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 16-3-2015.

Το γλέντι το γεωπολιτικό των χαλαστήδων σε εθνικές υποδομές και οικονομίες κορυφώνεται και βαίνει στον πρωταρχικό του σκοπό. Οι αντιμαχόμενες δυνάμεις λάβανε τις θέσεις τους μέσα από στρατιωτικές ασκήσεις, συμμαχικά συμβόλαια και μπόλικη προβοκάτσια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι οικονομικές κρίσεις που στήνουν σιωνιστές και δημοκράτες στα πεδία της παγκόσμιας σκακιέρας πάντοτε ξεπλένονται και πάλι θα ξεπλυθούν στο πολεμικό πεδίο.

Το βασικότερο σημείο συγκρούσεως για την παγκόσμια εξουσία εκτείνεται από την Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, εκείθε που το καζάνι έχει ξεχειλίσει ήδη σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα πια και οι πλέον δύσπιστοι πείστηκαν πως ο πρωταρχικός σκοπός της οικονομικής κρίσης ήταν και είναι η διάλυση των προσοδοφόρων οικονομιών και η διάνοιξη απρόσκοπτης οδού του νεοταξικού κτήνους μέσα από τον αποκλεισμό του Άξονα των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών.

Η γεωπολιτική δύναμη φτιάχνεται και σμιλεύεται στις αντοχές της μέσα από τα νερά μας τα οποία είναι θερμά όχι μόνο ως προς την θερμοκρασία τους, αλλά κυρίως ως προς την γεωστρατηγική τους θέση και τον γεωφυσικό τους πλούτο. Είναι τα ίδια αυτά νερά που αρνήθηκαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι να οριοθετήσουν ως προς την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και που οι μαρξιστές, εμμένοντας σ’ αυτήν την προδοτική απραξία με την σειρά τους, λένε πως ανήκουν στα ψάρια τους, στις καραβιές των λαθρομεταναστών και τους γειτονικούς κατακτητές ελληνικών εδαφών.

Τα εθνικά και τα οικονομικά ζητήματα συνδέονται και σχεδιάζονται από κοινού στην δομή τους. Η φύση αυτών των ζητημάτων είναι αλληλένδετη και προσδιορίζεται από τον φορέα που τα ελέγχει. Το ελεύθερο κράτος διασφαλίζει την αυτάρκεια των αγαθών και την ταμειακή του αυτοτέλεια και παράλληλα εναρμονίζει την εθνική με την εδαφική του κυριαρχία επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση διεθνούς επιρροής και γεωγραφικής εκτάσεως. Τα προτεκτοράτα σαν το ψευτορωμέϊκο βρίσκονται σε διεθνή και τεχνητή οικονομική κηδεμονία, σε παραγωγική εκμηδένιση και σε ανήθικη ισοσκέλιση χρήματος και εθνικού εδάφους.

Σου λένε οι έμποροι των εθνών πως αν κόψουμε το φαγητό στον Έλληνα, αυτός δεν θα ασχοληθεί με την ακεραιότητα της πατρίδος του και τα σκλαβωμένα αδέρφια του παρά μονάχα με το γέμισμα του στομαχιού του. Οι νεοταξίτες θέσανε ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο της εσωτερικής ανωμαλίας που εφαρμόζουν στις περιπτώσεις των υγιών εθνών.

Το έχουμε δει στον συμμοριτοπόλεμο. Το έχουμε δει στο Πολυτεχνείο. Έχει εφαρμοσθεί παρεμφερές σχέδιο ενάντια στη Ρωσία στην περίπτωση της τσετσενικής ισλαμικής τρομοκρατίας παλιότερα και τώρα στις μέρες μας με τη δολοφονία τού πολιτικού αντιπάλου τού Πούτιν Νεμτσόβ. Ο Νεμτσόβ σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό οικονομικών τού Ρήγκαν υπήρξε έμμισθος πράκτορας αμερικανικής ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη Ρωσία για την ανακάλυψη δήθεν παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τέτοιες ΜΚΟ με την ίδια αποστολή σε βάρος Πατριωτών και Εθνικιστών υπάρχουν και στην Ελλάδα και παντού. Βρίθουν τα νεοταξικά παρατηρητήρια. Οι δε δολοφονίες των διεθνιστών είτε από συντρόφους τους είτε από τα διεθνή αφεντικά τους για την κάλυψη των νεοταξικών ιχνών είναι φυσικότατη ενέργεια στον βρώμικο κόσμο τής Παγκοσμιοποίησης.

Στις μέρες μας έχουμε τους λαθρομετανάστες ανά την  επικράτεια και τους τουρκόσπορους στην Ελεύθερη Θράκη που κουμαντάρει με υψηλή εποπτεία η Τουρκία. Έχουμε την υποστήριξη του λαθραίου πολυφυλετισμού από τις αδέσποτες μαρξιστικές συνιστώσες υπό την πλήρη ανοχή δεξιών, αριστερών και κεντρώων δημοκρατών. Έχουμε κατευθυνόμενες και ψεύτικες επαναστατικές φλόγες και μαζικές απελευθερώσεις λαθρομεταναστών μαζί με αναγνωρίσεις πλαστών μειονοτήτων και ελληνοποιήσεων.

Μπήκαν φλόγες στην ελληνική κοινωνία, η Τουρκία μάς ζήτησε με κάθε επισημότητα μέσα από κρατικά της γεωπολιτικά ιδρύματα 16 ελληνικά νησιά στο λιβυκό πέλαγος και το κεντρικό Αιγαίο, νησιά που θεωρεί πάντοτε πως τα κατέχει η Ελλάς παράνομα! Και μιλάμε για περιφέρειες και υδάτινες εκτάσεις που ταυτόχρονα διαθέτουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκεί που σιωνιστές και Τούρκοι βλέπουν ανεξάρτητα κράτη και κάνουν εισβολές πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών.

Είδαμε τους Αμερικανούς να εκνευρίζονται από την στρατιωτική συμφωνία Ρωσίας και Κύπρου. Τούρκους και νατοϊκούς να ασκούνται στο μισό Αιγαίο. Την Τουρκία να υψώνει κανάλι αποκλεισμού τής Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη. Την δε Ρωσία και την Κίνα να ετοιμάζονται για δικές τους στρατιωτικές ασκήσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Η Ελλάς πρέπει να συντρίψει τους ενοίκους της σύγχρονης Κερκόπορτας και να θωρακίσει τις Πύλες του Έθνους, συνδυάζοντας την εθνική της πολιτική με την συμπεριφορά της γεωπολιτικής δυνάμεως. Όποιος θέλει να χορτάσει το στομάχι του, αυτός τιμωρεί τον κλέφτη τής γης του, ειδάλλως αντί για χορτασμένο στομάχι βρίσκεται με κομμένο κεφάλι. Η κρίση θα φύγει μόλις η πολεμική φωτιά κάψει τούς δήθεν μεγάλους και μόλις η Ελλάς επιστρέψει στις αλύτρωτες πατρίδες.

Θέλουν να φέρουν ανακατώματα μέσα στην κοινωνία μας. Ο χαλασμός όμως θα γίνει το τέλος τής ψευτοδημοκρατίας και των γυρολόγων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα δράσει από κοινού με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επάνω στο δόγμα Ένα Έθνος, Μια Εξουσία, Μία Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα. Ελληνική Εξουσία, Ελληνικό Ατσάλι, συνεργασία με Ρωσία και λοιπές εθνικές δυνάμεις, διεκδίκηση τής ελληνικότητας της Χερσονήσου τού Αίμου και τής Καθ’ Ημάς Ανατολής.

Να έρθει ο όλεθρος στο κεφάλι των απίστων. Και μέσα από Εθνικοκοινωνική Διοίκηση να γίνουμε οι εγγυητές τής ελευθερίας στην γεωπολιτική μας αυλή. Μόνον η Φυσική Ελλάς μπορεί να φέρει τής ειρήνης το χρυσό ξημέρωμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ