Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣΑΘΗΝΑ 18-3-2015.

Ο ραγιαδισμός τού καθεστώτος των βολεμένων και εφησυχασμένων συνεχίζεται μέσα από πολλαπλές ερμηνείες και επικύψεις. Η πενιχρή οικονομική κατάσταση τού ελληνικού νοικοκυριού και η μείωση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας συμβαδίζουν και στην μαρξιστική διακυβέρνηση την ώρα που η απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας απειλεί όχι το κράτος αλλά το έθνος με αφανισμό. Κι όμως, ο ελληνικός λαός εμφανίζει σημάδια μεγάλης αντίδρασης που μένει στα λόγια και εφησυχασμό απείρως μεγαλύτερο.

Δεν με ενδιαφέρει η μοίρα τού κράτους που παρασέρνει την Ελληνική Φυλή στο χαμό. Η Φυλή είναι απείρως ιερότερη από τα στενά όρια μιας πολιτείας. Και από την στιγμή που η πολιτεία και το πολίτευμα, ο κανόνας που έχουν θεσπίσει οι ταγοί, είναι διεφθαρμένα και ξεπουλημένα, από την στιγμή που σε πάνε στον πάτο τής σκλαβιάς και τού θανάτου, τότε εσύ πρέπει να απαλλαγείς από τον βούρκο. Να εξοντώσεις, να εξαλείψεις δια παντός από την ζωή σου τούς βρώμικους και το πολιτικό τους σύστημα.

Η Ελληνική Φυλή είναι η Ελλάς και οι ρίζες της είναι η δύναμη τού βιολογικού δέντρου τού Ελληνισμού. Το εθνικό συναίσθημα ορίζει τούς χρήσιμους τού Έθνους. Το Εθνικό Φρόνημα είναι η λογική που διατρέχει τον οργανισμό τού Ελληνισμού μας ώστε να μείνει το Σώμα της Φυλής ενιαίο, σφριγηλό και ορμητικό για πάλη, για ελευθερία, για δημιουργία.

Η λαϊκή κυριαρχία και η πραγμάτωση των πόθων και των συλλογικών αποφάσεων τού ελληνικού λαού είναι ο κινητήριος μοχλός τής κοινωνίας μας και όχι η παραδουλεύτρα τού νεοταξισμού που ονομάζεται αστική δημοκρατία. Είναι τεράστιο λάθος να αυτοπαγιδευόμαστε μέσα σε θεσμούς και μηχανισμούς των οποίων τα κλειδιά βρίσκονται κολλημένα στα χέρια των νοθευτών και των διχαστών τής μάζας, με την προσμονή πως θα λάβουμε από το σύστημα πιστοποιητικό νομιμότητας στις αντιδράσεις μας έναντι τής ξενοκρατίας. Διότι αφενός μεν η ξενοκρατία είναι το ίδιο το καθεστώς, αφετέρου θα συνεχίσουμε να αναλωνόμαστε σε στείρες αντιδράσεις, δίδοντας χρόνο στο νεοταξικό κτήνος.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φιλελεύθερη μήτε σοσιαλιστική μήτε μαρξιστική, αφού όλοι οι δημοκρατικοί δαίμονες αποτελούν τις συνιστώσες τής τυραννίας που τρώγει τις σάρκες τής Φυλής μας μεταξύ αντιχριστιανικής και ανθελληνικής κηδεμονίας, φτώχιας, πολυφυλετισμού και αυτοχειρίας. Μια πλέρια αυτοχειρία σε ψυχές, σε αξίες και σε εθνικό επίπεδο. Αυτή η ακρίδα τού θανάτου που έχει πέσει πάνω μας πρέπει οπωσδήποτε να ψοφήσει, να την πατήσουμε στο κεφάλι και να τελειώνουμε. Κι ύστερα να πιάσουμε δουλειά και να μιλήσουμε για κράτος. Ένα κράτος αλλιώτικο όμως, ένα κράτος που θα τεθεί στην υπηρεσία τού Ισχυρού Έθνους, γιατί η Αληθινή Ελλάς είναι η Εθνικιστική Ελλάς.

Τις προάλλες τέθηκε στην τηλοψία από συστημικό κανάλι και δημοσιογράφο ο χαρακτήρας τής νέας δανειακής σύμβασης που διαμορφώνει ο σιωνιστής τοκογλύφος μαζί με την κυβέρνηση συριζαίων και «πατριωτών» τής φιγούρας. Το ζητούμενο των προπαγανδιστών τού κατοχικού καθεστώτος, παρουσιαστή και υπουργού οικονομικών, έναντι τού μαζοποιημένου κοινού ήταν αν μιλάμε για την συνέχεια των μνημονίων ή για κάτι άλλο. Όχι για το εάν θα βγούμε από μια παγίδα που μάς βάλανε σκόπιμα, όχι για το αν θα χτίσουμε δική μας παραγωγή και δική μας οικονομία, έργο των ελληνικών χεριών, αλλά πως θα ονομάσουμε τα δάνεια. Κι αυτό όταν από αρχαιοτάτων χρόνων η ασφαλέστερη και μακροβιότερη αιχμαλωσία των λαών είναι η προσφορά τού λαϊκού αίματος στους εμπόρους τού χρήματος.

Τι γίνεται όμως μέσα στην ελληνική κοινωνία; Περιμένουμε να λυπηθούν τον λαό ένα μάτσο προδότες και να μάς δώσουν νομιμοποίηση στις αντιδράσεις οι σάπιοι τής αυλής μας και ο εμποράκος των εθνών. Την ίδια ακριβώς στιγμή τα κέντρα κράτησης όπως τα βάφτισαν οι προηγούμενοι ανοίξανε για να αντικατασταθούν από κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών και για να ενσωματωθούν οι λαθροεισβολείς τής παγκοσμιοποίησης στην κοινωνία, ώστε να πάψει να είναι αυτή ελληνική και ορθόδοξη. Οι τουρκικές προκλήσεις παράλληλα εκτραχύνονται τόσο δια των λαθρομεταφορών όσο και διά των στρατιωτικών παραβιάσεων, ασκήσεων και διεκδικήσεων ελληνικής επικράτειας.

Το ψευτορωμέϊκο επιδιώκει να κρατήσει δεμένο τον σκύλο στον πάσσαλο και ήρεμο με την αντιπαροχή φθηνού και σάπιου κρέατος. Κι έτσι αρχινίσανε οι αυξήσεις και τα επιδόματα τής μάσας σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες. Να ταϊστούν οι παροχές υπηρεσιών και να ψοφήσουν οι καματάρηδες. Με τα μαγαζιά κλειστά, τα μηχανήματα σβηστά, τούς γερανούς αραχτούς. Τα δε ήθη και οι αντοχές φθίνουν, το όραμα και το δέσιμο ανθρώπων και οικογενειών ραγίζει. Κι έτσι οι αυτοκτονίες ανθούν. Η γενιά μας τρώγει τα σωθικά της με ψυχολογία νεκρή.

Το κράτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας δεν είναι δικό μας, δεν είναι ελληνικό, επομένως δεν είναι νόμιμο. Το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας νόθος ρουφιάνος τής παγκοσμιοποίησης και κατά συνέπεια ο μισελληνισμός δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ξεχέρσωμα λοιπόν έως τού έσχατου σπόρου. Ξεφύτρωμα τής καθαρής, τής νέας, τής ανόθευτης στο αίμα και την σκέψη σποράς.

Οι Άριστοι και οι Εργάτες και τα γερά πνεύματα και τα γερά σώματα, όλοι μαζί λαός κι όχι μάζα, γκρεμιστές τού χαλασμού και χτίστες μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Καθεστώς και Κράτος Επαναστατικό, Φυλετικό, Εργατικό και Εθνικοκοινωνικό. Φωτιά στην προδοσία. Ελλάς Καθαρή τώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Για μια ακόμα φορά η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Οι “μαρτυρίες” ότι το παιδί ήταν ζωντανό αποδείχτηκαν εγκληματικές “πατάτες”

NIKOLOULI3

Χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας απέναντι σε επαγγελματίες που κάνουν ακόμα και τους τηλεοπτικούς “ντέτεκτιβ”, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάποιες από τις εκπομπές μιας επαγγελματία που αμοίβεται με υψηλά μεροκάματα για να “κάνει τη δουλειά” της. Και η δουλειά της είναι να βοηθαέι σε μια έρευνα και να μην αποπροσανατολίζει.

Φλαμπουράρης: «Το ευρωπαϊκό χρέος είναι αέρας, θα πληρώσουμε με... αέρα»


Φλαμπουράρης: «Το ευρωπαϊκό χρέος είναι αέρας, θα πληρώσουμε με... αέρα»

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα πολύ έξυπνο, διορατικό, αποφασιστικό και... ξεροκέφαλο! Το χρέος άνω των 10 τρισεκατομμυρίων της Ευρώπης είναι αέρας «γι' αυτό και εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα» δηλώνει γελώντας ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.Με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει ότι «δεν υπάρχει ατύχημα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 1/6

Το Βερολίνο ζητά "ευπρέπεια" και η Αθήνα απαντήσεις για τους εξοπλισμούς


Image
Οι Γερμανοί απαιτούν “ευπρέπεια” από την Ελλάδα, η οποία όμως απαιτεί πλέον απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τον ρόλο που έπαιξαν συγκεκριμένες γερανικές εταιρείες στους ελληνικούς εξοπλισμούς και κατά συνέπεια στη διόγκωση του χρέους μας. Ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ζητά σεβασμό για τη Γερμανία και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ποιος εκτέλεσε τον Μπορίς Νεμτσόφ;


Nemtsov_header
Η είδηση για τη δολοφονία του Μπορίς Νεμτσόφ δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία παρά τα όσα λέγονται και γράφονται. Ο Νεμτσόφ, εκ των ηγετών της φιλοδυτικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία και πολέμιος του Βλαντιμίρ Πούτιν επί σειρά ετών, ενοχλούσε πολύ και το ήξερε. Εδώ κι ένα χρόνο ενοχλούσε ακόμη περισσότερο με τη σφοδρή κριτική του στο Κρεμλίνο για το ρόλο του στην Ουκρανική κρίση.
Είχε μιλήσει με οικογένειες ρώσων στρατιωτών που είχαν σκοτωθεί πολεμώντας με τους αυτονομιστές κι ετοιμαζόταν να δημοσιοποιήσει την έρευνα του “Πούτιν και Ουκρανία” με αποκαλυπτικά στοιχεία, όπως είχε πει στον στενό του κύκλο, για το πως η Μόσχα εξοπλίζει τους αποσχιστές του Ντονμπάς. Πήγαινε τακτικά στο Κίεβο για να συναντήσει τον Ουκρανό Πρόεδρο Ποροσένκο και κάθε φορά κατακλυζόταν από απειλητικά μηνύματα στο FB και το twitter.

ΣτΕ: Καταδίκη του ΥΠΟΙΚ για τα αναδρομικά των στελεχών των ΕΔ


Το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ υποχρεούται το υπουργείο Οικονομικών να καταβάλλει ως κύρωση σε τέσσερις Ομοσπονδίες και Ενώσεις στρατιωτικών λόγω της μη συμμόρφωσης του προς τις τελεσίδικες και  αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκριναν αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των αποδοχών των στρατιωτικών όλων των Σωμάτων. Αυτό αποφάσισε σήμερα με τέσσερις αποφάσεις της η τριμελής Επιτροπή  Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπό τον πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Σωτήρη Ρίζο.

Πώς ο νεαρός Τουρκοκύπριος Hüseyin Feyzullah έγινε ο Λύκος Αρχηγός Alp-Arslan Türkes!


türleşΕ.Β.Χ. - Ο Αλπ-Αρσλάν Τουρκές γεννήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου το 1917, ως γιός του Ahmet Hamdi και της Fatma Zehra. Το πραγματικό του όνομα ήταν Hüseyin Feyzullah. Έλαβε το κατοπινό όνομά του (Αλπ-Αρσλάν Τουρκές) από τον δάσκαλό του, Zeki Bey, φανατικό Τούρκο εθνικιστή, όπως και ο Turgut Bey και οι άλλοι δάσκαλοί του. Όπως περιέγραψε αργότερα ο ίδιος ο Τουρκές, «φυσούσε ένας αγέρας από την Τουρκία. Στον καθένα μας δινόταν και ένα όνομα σημαδεμένο από την τουρκική ιστορία. Αν λεγόταν Αχμέτ, έπαιρνε και το όνομα Σελτζούκ, ώστε να λέγεται πλέον Αχμέτ Σελτζούκ» κ.ο.κ. Χάρις στους δασκάλους του, διηγείται ο Τουρκές, έμαθε την τουρκική ιστορία και ανέπτυξε έντονο αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας για την τουρκική του ταυτότητα.

Κακαβιά: Οκτώ Αλβανοί τελωνειακοί δικάζονται για λαθρεμπόριο


Η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων έχει αποδεσμεύσει οκτώ υπαλλήλους του μεθοριακού σταθμού στην Κακαβιά και απεστάλησαν για ποινική δίωξη, κατηγορούμενοι ως συνεργοί μεταφοράς λαθρεμπορίου σε αλβανικά φορτηγά. Μαζί με αυτούς διώκονται και δύο οδηγοί, οι οποίοι έφεραν τα φορτηγά με ρυμουλκούμενα στην Αλβανία. Σύμφωνα με την εισαγγελία Αργυροκάστρου οι τελωνειακοί υπάλληλοι  κατηγορούνται για το αδίκημα «της συνεργίας σε λαθρεμπόριο».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μεταξύ των οκτώ τελωνειακών είναι ο προϊστάμενος  της υπηρεσίας στην Κακαβιά και ο επικεφαλής της ελεγκτικής ομάδας.
--
               

Στα 56,8 εκατ. τα «φέσια» στην αγορά το πρώτο δίμηνο


epitagi
Στα 41,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε η αξία των ακάλυπτων επιταγών στην ελληνική αγορά το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία του Τειρεσία. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και 15,2 εκατ. ευρώ από τις απλήρωτες συναλλαγματικές στο δίμηνο, ανεβάζοντας τα φέσια στην αγορά στα 56,8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, τον Φεβρουάριο του 2015, οι ακάλυπτες επιταγές έφτασαν σε αξία τα 26,6 εκατ. ευρώ (1.203 τεμάχια), εμφανίζοντας αύξηση 78%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αλλά και πτώση 45% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Την ίδια στιγμή, οι 4.014 ανεξόφλητες συναλλαγματικές είχαν συνολική αξία 8,23 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Αύριο η Επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους


wpid-vouli.jpg
Από την Ζωή Κωνσταντοπούλου - Αύριο θα παρουσιαστεί στον Τύπο η πρωτοβουλία συγκρότησης της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την προαγωγή της διεθνούς συνεργασίας της Βουλής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα κοινοβούλια άλλων χωρών και άλλους διεθνείς οργανισμούς σε θέματα χρέους.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! > Από το Λουτράκι αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και επίσημα η λειτουργία της ΜΟΜΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο καμμενου για μομα
Από το Λουτράκι αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και επίσημα η λειτουργία της ΜΟΜΑ,των Μικτών Ομάδων Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης του στρατού, την ανασύσταση και επαναλειτουργία της οποίας είχε προαναγγείλει ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Η νέα Μονάδα θα έχει ενεργό ρόλο σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, αλλά θα αναλαμβάνει δράση και σε έργα της ελληνικής περιφέρειας.

Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του πορίσματος του ιατροδικαστή. Ειδικότερα, η νεκροψία έδειξε ότι ο άτυχος νέος έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, το μεσημέρι της 6 Φεβρουαρίου, ενώ ξεψύχησε καθώς και επήλθε αιμορροϊκό σοκ από το τραύμα στο δεξιό περικάρπιο.

Εντελώς διαφορετική απ' ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.


Συγκεκριμένα, η πρώτη παρέλαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτές των τελευταίων ετών, αφού θα συνοδεύεται από τραγούδια και χορούς στο Σύνταγμα και θα έχει χαρακτήρα λαϊκής εκδήλωσης.

Γιάννης Γουλιέλμος: Μήπως τελικά τεχνικά έργα και ασφαλιστήρια συμβόλαια πάνε πακέτο;


Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Γουλιέλμου τις τελευταίες ημέρες γίνονται εργασίες στο κεντρικό διάζωμα της Αμφιθέας. Συγκεκριμένα, εργάτες βάφουν με κίτρινο χρώμα ειδική γραμμή κατά μήκος του διαζώματος με στόχο την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων και την προστασία των οδηγών από πιθανά ατυχήματα. Εξαιρετική η πρωτοβουλία του κ. Γουλιέλμου γιατί πρόκειται για ένα έργο το οποίο είναι απαραίτητο. Όμως, όπως διαπιστώσαμε οι εργάτες κατά τη διάρκεια των εργασιών ούτε ειδική φόρμα εργασίας φορούν για να γίνονται αντιληπτοί από τα αυτοκίνητα ούτε έχουν τοποθετήσει ειδικούς κώνους στο σημείο για την προειδοποίηση των οδηγών. Μήπως θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε να επιτελούν με ασφάλεια το έργο τους; Ή μήπως κ. Γουλιέλμο τους έχετε κάνει ασφαλιστήριο ζωής για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Τομή βρέθηκε στο χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη


Toμή βρέθηκε στο χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάτι που παραπέμπει σε αυτοκτονία, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΝΕΡΙΤ. 
Το μεσημέρι η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε προχωρημένη σήψη, στον Κατσικά Ιωαννίνων, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων στη λίμνη Παμβώτιδα και στη Γαλακτοκομική Σχολή, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.
 Νωρίτερα, τη σορό είχε αναγνωρίσει, από τα ρούχα του 20χρονου, και ο θείος του ενώ στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, για να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου.
Διπλα στη σορό του φοιτητή βρέθηκε ένα μαχαίρι. Το πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Γιακουμάκη αναμένεται τη Δευτέρα, μετά τη νεκροψία- νεκροτομή και τις εργαστηριακές εξετάσεις.

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ


Foto2
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Την έντονη επιθυμία του να εξοντώσει με κάθε μέσο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία δημόσια, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Pravda, ο γνωστός Αμερικανός πρώην σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Zbigniew Kazimierz Brzezinski, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τους κινδύνους να προκληθεί ακόμα και παγκόσμια σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Foto1
Ενδεικτικές των προθέσεων το Αμερικανού διπλωμάτη είναι οι διάφορες παραστάσεις που κυκλοφορούν σε αμερικανικά σάϊτς που δείχνουν την προθέσεις του Brzezinski να χρησιμοποιήσει το ίδιο το ΝΑΤΟ σε μια κυκλωτική κίνηση κατά της Ρωσίας, με στόχο να περικυκλώσει την Μόσχα και να καθηλώσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για το τελικό πλήγμα κατά του ρωσικού καθεστώτος.
Τις προθέσεις αυτές του Brzezinski στηρίζουν και κάποια κράτη της ανατολικής Ευρώπης, όπως η Πολωνία, Λιθουανία και φυσικά η Ουκρανία, που έχουν έντονα αντιρωσικά αισθήματα από την εποχή της σοβιετικής κυριαρχίας.
Δεν είναι καθόλου άσχετο με όλα αυτά οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις που εξαγγέλλει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, που έχει πλήρη επίγνωση αυτής της μανίας του Brzezinski καθώς και κάποιων άλλων φιλοπόλεμων λόμπυ της Ουάσιγκτον, προετοιμαζόμενος για κάθε ενδεχόμενο.
Το επίμαχο με όλη αυτή την πολεμική φρενίτιδα που έχει καταλάβει κάποιους κύκλους στην Ουάσιγκτον οι οποίοι ονειρεύονται να γιουγκοσλαβοποιήσουν την Ρωσία, είναι ότι εμπλέκουν το ΝΑΤΟ σε επικίνδυνες ατραπούς. Εδώ θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή γιατί και η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ και δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε την συμμετοχή μας σε αυτές τις άκρως επικίνδυνες κινήσεις που διακυβεύουν σημαντικά ζωτικά μας συμφέροντα καθώς και τις σχέσεις μας με την Ρωσία. Τα συμφέροντα της χώρας μας αυτή την φορά δεν θα πρέπει να παραδοθούν σε ανίερες συμμαχίες που μόνο την χώρα μας δεν εξυπηρέτησαν όλες τις τελευταίες δεκαετίες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Aνδρέας Αθανασόπουλος: «Με απείλησαν από τη Γαλακτοκομική ότι θα χυθεί αίμα»


ImageHandler
Μια νέα και πολύ σημαντική μαρτυρία έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου που έκανε τη Διοικητική Εξέταση στη Γαλακτοκομική Σχολή εκ μέρους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Aνδρέας Αθανασόπουλος, σύμφωνα με το star.gr, καταγγέλλει πως «κάποιοι στη σχολή δεν ήθελαν να γίνει έρευνα στο εσωτερικό της για την υπόθεση Γιακουμάκη. Τώρα να λογοδοτήσουν τα στελέχη της Γραμματείας της Γαλακτοκομικής Σχολής που στις 12 Φεβρουαρίου 2015, απείλησαν ότι θα χυθεί το δικό μου αίμα και του προέδρου του ΕΛΓΟ, επειδή ασχοληθήκαμε με την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Να λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι στους γονείς του παιδιού».
πηγή

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!


Image
Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα . Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Ο Καμμένος έχει στείλει ήδη το μήνυμα σε γερμανικές εταιρείες όπως η Ραϊμένταλ που έχουν καταδικαστεί για δωροδοκίες ότι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα στην Ελλάδα.
Ο Σουλτς είπε πως στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν δίστασε να πει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο.»
Ο Σουλτς επανέλαβε τις γερμανικές επιφυλάξεις για την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
«Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν» είχε πει ο κ. Καμμένος στην Bild εξαπολύοντας πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Σόιμπλε.
«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε χρειάστηκε να παραιτηθεί από ηγέτης του κόμματός του (CDU – 2000), επειδή ενεπλάκη σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι ακόμη υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά τη διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χορεύεται από δύο!» αναφέρει για την υπόθεση Siemens και το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος προστατεύεται από τη γερμανική κυβέρνηση.
Η απάντηση των Αν. Ελ.
Με ανκοίνωσή τους πάντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απάντησαν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:
«Σε μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, προέβη ο κ. Σουλτς με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.
Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές – κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής».
onalert.gr

Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!


rusia yars
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Χιλιάδες μηνύματα  από πολλές πηγές  εγείρουν πολλά ερωτήματα, τα οποία στο σύνολο τους,  οδηγούν όλα στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες για έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη.
Μέχρι εδώ όλα καλά και γνωστά , το ζήτημα όμως είναι ότι οι ρωσικές υπηρεσίες ανακάλυψαν στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν ότι  ότι  η Βρετανία ετοιμάζονταν για πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.!!!  

Προωθοῦν πυρετωδῶς τὴν παγκόσμιον κυβέρνησιν, ὡς δῆθεν ἀναγκαίαν!


Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ γκέιτς
ΦΑΙΝΕΤΑΙ πὼς ἡ σχεδιαζόμενη παγκόσμια κυβέρνηση δὲν εἶναι χρονικὰ μακριά, γιὰ νὰ πραγματοποιηθεῖ. Ὅλο καὶ πιὸ συχνὰ ἐπώνυμοι τοῦ διεθνοῦς πολιτικοῦ καὶ οἰκονομικοῦ «στερεώματος» μᾶς ὑπενθυμίζουν γιὰ τὴν «χρησιμότητά» της. Τὴν λανσάρουν ὡς τὴν μόνη λύση προκειμένου νὰ λυθοῦν «ὡς διά μαγείας» τὰ μεγάλα προβλήματα τῆς ἀνθρωπότητας!
Ἕνας ἀπὸ αὐτούς, ὁ γνωστὸς βαθύπλουτος ἀμερικανὸς ἐπιχειρηματίας Μπὶλ Γκέϊτς, δήλωσε ξεκάθαρα πὼς «χρειάζεται ἐπειγόντως μία παγκόσμια κυβέρνηση»!
Δεῖτε τὴν εἴδηση: «Ὁ δισεκατομμυριοῦχος Μπὶλ Γκέϊτς ἀπηύθυνε ἔκκληση γιὰ “ἕνα εἶδος παγκόσμιας κυβέρνησης” (“a kind of global government”), αὐτὴ τὴν ἑβδομάδα, ὑποστηρίζοντας ὅτι ἀπαιτεῖται ἡ δημιουργία ἑνὸς
τέτοιου συστήματος γιὰ τὴν καταπολέμηση μειζόνων θεμάτων, ὅπως “ἡ κλιματικὴ ἀλλαγή”.
Σὲ ἄλλο σημεῖο τῆς ἔκκλησής του τόνισε: “Ἀλλὰ τί γίνεται μὲ τὶς ἐπιδημίες; Πόσους γιατροὺς ἔχουμε ὅπως πόσα ἀεροπλάνα, πόσα ἀντίσκηνα, ἐπιστήμονες; Ἂν ὑπῆρχε ἕνα τέτοιο πρᾶγμα, ὅπως μία παγκόσμια κυβέρνηση, θὰ ἤμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι”» (Πηγή: redskywarning. blogspot.gr).
Τοὺς «πῆρε ὁ πόνος» γιὰ τὴν δῆθεν κλιματικὴ ἀλλαγή, ἢ τὴν καταπολέμηση τῶν ἐπιδημιῶν! Ἀφοῦ εἶναι γνωστὸ τοῖς πᾶσιν ὅτι ἡ κλιματικὴ ἀλλαγὴ εἶναι ἔργο τῶν «λεφτάδων», οἱ ὁποῖοι ὑπερεκμεταλλεύονται τοὺς φυσικοὺς πόρους καὶ ρυπαίνουν τὸ περιβάλλον γιὰ τὸ κέρδος! Ἀφοῦ ἐπίσης τοὺς λοιμοὺς καὶ τοὺς λιμοὺς δημιουργεῖ ἡ ἔλλειψη πόρων στὶς «τρίτες χῶρες», τοὺς ὁποίους ἁρπάζουν οἱ «μεγάλοι»! Ἡ δῆθεν «χρησιμότητα» τῆς παγκόσμιας κυβέρνησης εἶναι τὸ δόλωμα, γιὰ νὰ «τσιμπήσουν» οἱ λαοὶ καὶ τίποτε περισσότερο!
Ορθόδοξος Τύπος 13/3/2015
πηγή

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για βανδαλισμούς στον ιστορικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Σόλωνος

syria 3
Ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τους βανδαλισμούς στον Ιστορικό Ναό των Αγίων Αναργύρων επί της οδού Σόλωνος, πλησίον της Νομικής Σχολής που τελεί υπό κατάληψη, καθώς και για την πυρπόληση οχημάτων από ομάδες αναρχικών. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε άμεσα τη διαβίβαση των σχετικών δικογραφιών και άσκησε ποινική δίωξη για:
1) Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής πραγμάτων αφιερωμένων στη θρησκευτική λατρεία από τόπο προορισμένο γι’ αυτή (κακούργημα)
2) Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συρροή
3) Εμπρησμό κατ’εξακολούθηση από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα
4) Διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής υπηρεσίας
5) Παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα)
Για την κακουργηματική πράξη η δικογραφία χωρίστηκε και εστάλη στην κυρία ανάκριση, ενώ σ’ ότι αφορά τα πλημμελήματα η δικογραφία εστάλη στην κρατική ασφάλεια για την ανακάλυψη και σύλληψη των δραστών.
Οι αστυνομικές αρχές καλούνται να ενεργήσουν άμεσα προς αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων όπως ορίζει ο Νόμος για κάθε αυτόφωρο τελούμενο αδίκημα.

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και άλλα 16 άτομα για την δίκη ”Παγία προκαταβολή”

877

Για σήμερα έχει προσδιοριστεί να διεξαχθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δεύτερη μεγάλη υπόθεση που αποκαλύφθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης επί των ημερών του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου…
αυτή της λεγόμενης «Παγίας Προκαταβολής», όπου διαπιστώθηκε έλλειμμα που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

ΤΩΡΑ: Συνεργεία του δήμου εργάζονται για την αποκατάσταση του Πολυτεχνείου από τα Γκράφιτι (φωτορεπορτάζ- makeleio.gr)

IMG_0046

Αυτή τη ώρα συνεργεία του δήμου εργάζονται… για την αποκατάσταση του Πολυτεχνείου από τα Γκράφιτι. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του makeleio.gr:

Ο Αδωνις στο πλευρό του Μάρτιν Σουλτς «Πατριωτικό καθήκον να ρίξουμε την κυβέρνηση «χαφιεδοαριστερά με κάμερες» » [HXHTIKO @MartinSchulzandreas loverdos makis voridis adonis georgiadis psarianos ΑΝΔΡΕΟΣ ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: «Πατριωτικό καθήκον να ρίξουμε την κυβέρνηση»
«Η χώρα οδεύει στην καταστροφή» , δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ
Σφοδρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στην κυβέρνηση μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1. Μιλώντας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα σήμερα είναι να ρίξει την κυβέρνηση».
Πρόσθεσε πως κάθε μέρα που μένει στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας η χώρα οδεύει στην καταστροφή.
Χαρακτήρισε μάλιστα την κυβέρνηση ως «χαφιεδοαριστερά με κάμερες» και επικίνδυνη.

ΗΧΗΤΙΚΟ

ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- ΕΒΓΑΛΕ SELFIE ME THN ANHΨΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ- ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ- ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΩΡΑ «ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ, ΗΤΑΝ…» (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

150

Είπαμε να είναι υπουργός κοντά στον λαό, αλλά αυτός έχει τρελαθεί στις selfie, στα tweet, και στις φωτογραφίσεις σε περιοδικά Life style. Για μη μιλήσουμε για τις πολλαπλές συνεντεύξεις  του στα κανάλια με δηλώσεις που μόνο την οικονομία της χώρας δεν αφορούσαν.
Τώρα, μετά τη προσπάθεια αποδόμησης του Γ.Βαρουφάκη από τη BILD, έρχεται και η αριστερή πλατφόρμα να ασκήσει έντονη κριτική στον Υπουργό Οικονομικών, και εκείνος μετά από τόσες επικρίσεις δηλώνει μετανιωμένος… αλλά…

Die Welt: Ελληνικό «μαύρο χρήμα» 800 δισ. στην Ελβετία


Το θέμα αυτό όπως και η φοροδιαφυγή, επανέρχεται από την γερμανική εφημερίδα Die Welt η οποία επικρίνει την Ελλάδα και, ειδικότερα, τον Έλληνα υπουργού Οικονομικών
Οπως αναφέρει ο αρθρογράφος, παρόλο που το ελληνικό «μαύρο χρήμα» στην Ελβετία ανέρχεται σε περίπου 800 δισ. ευρώ, κανείς στην Αθήνα δεν ενδιαφέρεται να το φορολογήσει.
«Εδώ και μήνες οι αρχές στην Ελβετία απλά περιμένουν από την ελληνική κυβέρνηση να πιάσει το «μαύρο χρήμα» που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια. Αλλά o υπουργός Οικονομικών Βαρουφάκης δεν απαντά» αναφέρει ήδη από τον πρόλογο το δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της Die Welt.
Τα πυρά της γερμανικής εφημερίδας συγκεντρώνει ιδίως ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος αντί να ενδιαφέρεται να φολορογήσει τα πιθανότατα παράνομα χρήματα διαβεβαιώνει ότι «όλα θα μείνουν ίδια για τους εφοπλιστές».
Το άρθρο υποστηρίζει πως παρά το γεγονός ότι από τον Φεβρουάριο του 2014, η ελβετική κρατική υπηρεσία για διεθνή οικονομικά θέματα έχει προσφερθεί να εντοπίσει αυτά τα κεφάλαια και να τα μεταφέρει στην Αθήνα, τόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης όσο και οι προκάτοχοί του μοιάζουν να αδιαφορούν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ:ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ; ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ; ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ή ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ! (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)

502

Η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε σε χωράφι 20-30 μέτρα από το χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα, η οποία απέχει από το σημείο 500 μέτρα. Σε κοντινή απόσταση και οι εγκαταστάσεις της Σχολής του.

Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε, ενώ βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του
Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα μαχαίρι για το οποίο ψάχνουν να βρουν αν έχει προκαλέσει το θάνατο του Βαγγέλη με βίαιο τρόπο ή αν έχει προβεί μόνος στο απονενοημένο διάβημα.
Το εύρημα αυτό μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει η εξέτασή του για DNA και αποτυπώματα.
Η σορός έχει υποστεί πολλές και σημαντικές αλλοιώσεις από ζώα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιεδάκης, αναγνώρισε τον ανιψιό του. Η αναγνώριση από το θείο ήρθε από τα ρούχα και από κάποια άλλα μικρά χαρακτηριστικά, καθώς το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Αναμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη

Αποκάλυψη – σοκ: Είχαμε περάσει από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα

«Θέλησε να εξαφανιστεί, πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, μου είπαν ότι βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα του, πραγματικά λυπάμαι πολύ». Αυτά είναι τα λόγια του πρώην αστυνομικού διευθυντή Ιωαννίνων κ. Τρομπούκη, ο οποίος πριν λίγο καιρό και πριν αποστρατευθεί ήταν επικεφαλής των ερευνών που γίνονταν στην περιοχή περιμετρικά και εντός της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ιχνών του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

689
Ο ίδιος όπως είχε πει μιλώντας πριν μέρες σε διαδικτυακή εφημερίδα όλα τα στοιχεία του έδειχναν ότι ο Βαγγέλης είχε επιλέξει να εξαφανιστεί.
Όπως λέει, o εντοπισμός του νεαρού ήταν αδύνατο να γίνει με ανθρώπινο μάτι διότι το σημείο που εντοπίστηκε ήταν δύσβατο: «Δεν ήταν εύκολο να το δει μάτι άνθρωπου, θα μπορούσε να έχει μόνο εντοπιστεί από τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία όμως μάλλον δεν είναι και τόσο εκπαιδευμένα για τέτοιους είδους έρευνες. Έχω να απευθύνω ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: “γιατί ο Βαγγέλης δεν απευθύνθηκε εκεί πού έπρεπε”. Σε κάποιον δικό του άνθρωπο αφού είχε σημαντικά προβλήματα. Ναι, η αστυνομία έπρεπε να τον είχε βρει. Μαζί μας ήταν και η ΕΜΑΚ και ειδικά τμήματα. Δεν τα καταφέραμε. Είχα διατάξει προσωπικά να πάρουν πόντο – πόντο το ρέμα, δεν βρήκαμε τίποτα. Ούτε τα εκπαιδευμένα σκυλιά είχαν καταφέρει κάτι να εντοπίσουν. Τα σκυλιά της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι ήταν ακατάλληλα τελικά, δεν εντόπισαν τίποτα απολύτως, στο σημείο αυτό δε μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει το Βαγγέλη», λέει.
Όπως ενημέρωσε η οικογένεια  η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει σίγουρα στη γενέτειρά του την Κρήτη, ενώ φαίνεται ότι θα καθυστερήσει λίγες ημέρες λόγω διαδικασιών που προβλέπονται για την αυτοψία που θα διενεργηθεί στη σορό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον για να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Υπόθεση Γιακουμάκης – Μαρκογιαννάκης: Πήρα τηλέφωνο στη Γαλακτοκομική για …

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από μια επιστολή της Έλενας Ακρίτα στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, στην οποία η ίδια αναφέρει ότι ένας Κρητικός βουλευτής συγκάλυπτε τη συμμορία, τα μέλη της οποίας βασάνιζαν τον εξαφανισμένο Βαγγέλη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκανε δηλώσεις…
Σύμφωνα με τον ίδιο, όντως επικοινώνησε με τη Γαλακτοκομική σχολή στην οποία σπούδαζε ο εξαφανισμένος φοιτητής, ωστόσο όχι για θέμα της… συμμορίας που βασάνιζε τον Βαγγέλη. Συγκεκριμένα, ο κύριος Μαρκογιαννάκης λέει ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της σχολής αλλά “ούτε ο χρόνος, ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή”.
Η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα ΜΜΕ
“Σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Ακρίτα για εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οφείλει η πολιτεία το ταχύτερο δυνατόν να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Σε ότι με αφορά πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Δ/ντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία”.
Σε συνέντευξή του στο FlashNews, ο κύριος Μαρκογιαννάκης διευκρινίζει ότι επικοινώνησε με τη Σχολή πριν από περίπου 2 χρόνια, για να βοηθήσει μια μητέρα. Εκείνη του είχε ζητήσει βοηθεια, για τον γιο της, που θα απομακρυνόταν από το δωμάτιο της σχολής που διέμενε “διότι ζωγράφισε στον τοίχο την Κρήτη και έγραψε πάνω το χωριό του”.
Σε ερώτηση πάντως, για το αν το συγκεκριμένο παιδί ανήκει στη συμμορία που έκανε κόλαση τη ζωή του εξαφανισμένου Βαγγέλη, ο κύριος Μαρκογιαννάκης απαντά:
“Δε γνωρίζω αν αυτό το παιδί ανήκει στην ομάδα αυτή που εκφόβιζε τον Γιακουμάκη. Η περίπτωση εξάλλου, τότε δεν αφορούσε σε εκφοβισμό. Εγώ πήγα να βοηθήσω μια οικογένεια που δεν είχε χρήματα. Προσπάθησα να βοηθήσω ένα συγκεκριμένο άτομο που θα αναγκαζόταν να βρει άλλο δωμάτιο να διαμένει. Δεν παρενέβην για παρέα φοιτητών. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει υπόψιν της η κα Ακρίτα”…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...