Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣΑΘΗΝΑ 20-3-2015.

Το μεγαλύτερο, κυριότερο και δολιότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος στις επί χρήμασι κατοχικές στιγμές του είναι η απομείωση τού ελληνικού πληθυσμού μαζί με την αλλοίωση τού εθνολογικού μας ιστού. Η ραγδαία μείωση των ελληνικών γεννήσεων που αφαιρεί αντί να προσθέτει γενεές Ελλήνων και η προσθήκη ξένων λαθρομεταναστών που ενσωματώνονται από τούς προδότες διεθνιστές μαζί με τις οικογένειές τους και τα εκρηκτικά τους γεννήματα.

Η ταυτόχρονη έκθεση τής Φυλής στους δύο αυτούς κινδύνους είναι μια ωρολογιακή βόμβα που πραγματώνει το σβήσιμο τού βιολογικού μας ρολογιού. Κάθε έθνος που αντιμετωπίζει υπαρξιακό κίνδυνο θέτει κανόνες οικογενειακής ασφάλειας και πρόνοιας, ώστε να σχηματιστούν περισσότερες και μεγαλύτερες οικογένειες.

Να αυξηθούν οι γάμοι και να γεννηθούν περισσότεροι Έλληνες. Αυτό κάνει το κράτος που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί το έθνος του. Το ελληνικό έθνος όμως διοικείται από ψευτορωμέϊκο κράτος που κυνηγάει τούς Έλληνες. Φορολογεί τα παιδιά, στερεί τούς γονείς από στέγη και εργασία, στέλνει τούς Έλληνες εκτός συνόρων προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Ταυτόχρονα η υπογεννητικότητα που μάς επιβλήθηκε τα τελευταία έτη τού δημοκρατικού μας «βίου» έφερε μαζί της και μια νεότερη μάστιγα, την αθρόα και στοχευμένη λαθρομετανάστευση. Η Ελλάς υποχρεώθηκε, μέσα από την μετακίνηση ξένων, αλλόθρησκων και νεανικών πληθυσμών από συγκεκριμένες γεωπολιτικές αρτηρίες, να γίνει μόνιμος σταθμός καθοδηγούμενων μαζών με την στήριξη των συμφωνιών τού Δουβλίνου και την αθρόα χρηματοδότηση τού διεθνούς σιωνισμού. Οι λαθρομετανάστες είναι νέοι, μουσουλμάνοι, αλληλέγγυοι με τούς μαρξιστές, τις Μη «Κυβερνητικές» Οργανώσεις και τις διάφορες Διεθνείς Αμνηστίες και τα Παρατηρητήρια των Σόρος και λοιπών παρατρεχάμενων.

Οι γυρολόγοι τής οικουμένης προέρχονται από χώρες με έντονη θρησκευτική διαμάχη ή με έντονη εγκληματικότητα ή με κατεστραμμένες από πολιτικούς και νεοταξίτες υποδομές. Το επίπεδο διαβίωσης και πολιτισμού των λαθροεισβολέων είναι εντελώς υποβαθμισμένο ή και ανύπαρκτο, χωρίς ίχνος έργου, ήθους και σεβασμού στο ανθρώπινο πρόσωπο. Η Τουρκία τούς έχει συμπεριλάβει στους δικούς της προστατευόμενους μαζί με τούς τουρκόψυχους τής Θράκης μας. Τα δε αντιρατσιστικά νομοσχέδια μαζί με τις ιθαγενοποιήσεις των αμερικανοκομμουνιστών διαμορφώνουν το ασφυκτικό πολυφυλετικό σχήμα που θέλει στα έθνη η παγκοσμιοποίηση.   

Η συρρίκνωση τού εργατικού εισοδήματος, η εγκατάλειψη τής ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικής μηχανής, η απαξίωση τού οικογενειακού θεσμού και η εκτίναξη τού οικογενειακού προϋπολογισμού με τα ανήθικα πρότυπα από την μια πλευρά και την αύξηση τού κόστους ζωής από την άλλη, οι αυτοκτονίες, όλα αποτελούν μια ολέθρια και καλά στημένη αλληλουχία σε βάρος τού Ελληνισμού. Η οικονομική κρίση στήθηκε για να καλύψει τούς πολιτικούς απατεώνες, να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα και να κλειδώσει την κατανάλωση. Το κλείδωμα τής κατανάλωσης στερεί το ελληνικό μαγαζί από την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του και την επάρκεια αγαθών. Η δε απώλεια ρευστότητας στερεί όνειρα για οικογένεια και νέα ελληνόπουλα από την Πατρίδα.

Οι μηχανισμοί στήριξης των εργαζόμενων γονέων που έχουν καταφέρει να φτάσουν έστω και περιορισμένα στον βιολογικό σκοπό τού ανθρώπου απουσιάζουν παντελώς από το κράτος των σύγχρονων Εφιαλτών. Καμία πρόνοια και καμία σχεδιαζόμενη πολιτική αυξήσεως και εξασφαλίσεως των Ελλήνων δεν υφίσταται από τούς «ανθρωπιστές» για ξένους πλην Ελλήνων γραικύλους πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας μήτε στις δαπάνες τής γέννας μήτε στους παιδικούς σταθμούς μήτε στην υγεία μήτε στην εκπαίδευση. Αλλά σ’ αυτούς ακριβώς τούς υποστηρικτικούς θεσμούς και στα ελληνόπουλα κρίνεται το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους.

Έξοδος όλων των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα. Ακύρωση των ελληνοποιήσεων. Η μεταναστευτική πολιτική συνδυάζεται με τις πραγματικές ανάγκες και κυρίως με την διατήρηση τής εθνολογικής και φυλετικής συνθέσεως τού πληθυσμού.

Πρόνοιες υπεργεννητικότητας μονάχα για τούς Έλληνες και εθνικοποίηση των πόρων που μαζί με τμήμα των δημοσίων εσόδων θα διατεθούν στην ενίσχυση τού οικογενειακού προϋπολογισμού των Ελλήνων και μόνον. Ομοίως η κοινωνική πολιτική των επιδομάτων αφορά αποκλειστικά και μόνον τούς Έλληνες στο Αίμα.

Προστασία τής μητρότητας. Κανένα απολύτως ελληνόπουλο δεν περισσεύει και φυσικά δεν υπάρχουν νόθα ελληνόπουλα. Πλήρης απαγόρευση των εκτρώσεων, παρά μονάχα εάν υπάρχει ανήκεστη βλάβη υγείας. Έκπτωση από το ιατρικό λειτούργημα και εξοντωτική φυλάκιση των παρανομούντων ιατρών. Εξοντωτική ποινή για κάθε πολίτη που βλάπτει παιδική ζωή.

Κρατική οικονομική στήριξη τής γέννας και τής βρεφικής φροντίδας στα μαιευτήρια και τούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, χώροι στους οποίους το κράτος πρέπει να κάνει τις επενδύσεις τής ζωής του. Καμία απολύτως φορολόγηση στα ελληνόπουλα. Επιστροφές φόρων και μισθολογικές αυξήσεις για κάθε νέα ελληνική γέννα και για κάθε πολύτεκνη ελληνική οικογένεια.

Συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δαπάνες των ελληνικών νοικοκυριών και των Ελλήνων Νέων. Επιστροφή τής δωρεάν εθνικής εκπαίδευσης αντί τής επί πληρωμή ανθελληνικής και αντιρατσιστικής εκπαίδευσης. Η καλλιέργεια τού πνευματικού υπόβαθρου των παιδιών μας μαζί με την διαμόρφωση κρατικών υποδομών για την απορρόφηση και την παραμονή των δημιουργικών ελληνόπουλων στην Πατρίδα μας είναι η τελειότερη επένδυση όλων των άλλων αλλογενών.

Η στήριξη τού ανθρώπινου αγαθού τής υγείας και τής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας αποκλειστικώς για Έλληνες είναι υποχρέωση τής Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας κι όχι εμπορεύσιμο προϊόν.

Κανείς χώρος για ομοφυλόφιλους ψευτογάμους, κανείς χώρος για πολυφυλετικά και πολυθρησκευτικά ανακατώματα. Προτυποποίηση και διαπαιδαγώγηση των Νέων Ελλήνων στον Ανώτατο Θεσμό τής Ελληνικής Οικογένειας μέσα από τα σχολεία και την κοινωνία. Διαμόρφωση κλίματος ανανέωσης των γενεών με γεωμετρική πρόοδο. Περισσότερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες, αξιοποίηση πόρων και ψυχών σε μια Ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Bloomberg: Η Άνγκελα Μέρκελ θα αναζητήσει συμβιβασμό με τον Αλ. Τσίπρα


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα αναζητήσει έναν συμβιβασμό στις συζητήσεις που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, για να καταλαγιάσει την όλο και πιο επιθετική ρητορική μεταξύ των δύο χωρών και να ανακτήσει τον έλεγχο της προσπάθειας να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται Γερμανό αξιωματούχο που γνωρίζει τον τρόπο σκέψης της Μέρκελ.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ή ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ-ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΙΛΕΩΣΗ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ

vaggelis

Καθιστούν ενόχους τα διαδικτυακά μέσα και η τηλεόραση, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα καλόπαιδα της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων. Μάλιστα. Και παραθέτουν ένα δακρύβρεχτο μελό ποίημα-ανακοίνωση κάνοντας λόγο για λαικά δικαστήρια.
Λένε τα καλόπαιδα της Σχολής:
“Δεν θα υποκαταστήσουν το έργο της Δικαιοσύνης, και επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι “αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης είναι να στοχοποιείται άκριτα οποιοσδήποτε από εμάς”.
“Δεν χρειάζεται να τονίσουμε για μια ακόμα φορά πόσο θλιμμένοι και αναστατωμένοι είμαστε από τα τραγική απώλεια του συμμαθητή μας.
Σαν μαθητές δεν θα υποκαταστήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης με το να “καταδικάσουμε” τον οποιοδήποτε.

Ζουράρις: «Οι Γερμανοί μας έπρηξαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος»


Με το γνωστό ύφος του ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις σχολίασε τις γερμανικές δηλώσεις και όπως είπε “μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος”. Η απόδοση στην δημοτική παραλείπεται για ευνόητους λόγους…

“Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι «τα κράτη έχουν συνέχεια». Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας μας τα έχουν πρήξει. Η εχθροπραξία σημαίνει ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη”.
voltairosnews

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ… «ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ» 16 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η τουρκική προκλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Η ιστορία με τα 16 ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου συνεχίζεται με καινούργια ένταση καθώς, όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Aydınlık, συγκροτήθηκε «αγωνιστική επιτροπή» που θα αγωνιστεί για να τερματιστεί η… «παράνομη» όπως υποστηρίζουν, ελληνική κατοχή 16 νησιών και νησίδων του ανατολικού Αιγαίου. Φαίνεται πως κάποιοι στην Άγκυρα επιμένουν πιστεύοντας πως η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας λόγω της οικονομικής κρίσης να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια, να προκαλούν διεκδικώντας 16 ελληνικά νησιά.

Θυμίζει κάτι από την ταινία «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» VIDEO!!!

Π.Καμμένος: "Ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή οι υπουργοί να είναι στα τέσσερα" - Άγρια κόντρα με τον Ε.Βενιζέλο


Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε την κυβέρνηση όρθια και ότι και αυτή η κυβέρνηση πρέπει να κάνει το ίδιο για να πάρει την απάντηση από τον Πάνο Καμμένο: «Μας είπατε ότι η χώρα ήταν όρθια. Την κρατούσαν όρθια με εντολές του πρωθυπουργού στους υπουργούς να είναι στα τέσσερα...».

Οικογένειες θυμάτων από το Δίστομο στα ιταλικά δικαστήρια -Διεκδικούν μέσω Ιταλίας γερμανικές αποζημιώσεις


Νέες διαστάσεις παίρνει το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων και στην Ιταλία με θύματα να προσφεύγουν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρώμης. Σύμφωνα με την Deutsche Welle, παρά την πρόσφατη απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που θέλει το κράτος να μην είναι υπεύθυνο για τις πράξεις των πολιτών του, πολλά θύματα καταναγκαστικής εργασίας και τρομοκρατικών πράξεων της Βέρμαχτ εξακολουθούν να διεκδικούν επανορθώσεις στα ιταλικά δικαστήρια.

Δημοψήφισμα αν υπάρξει αδιέξοδο προανήγγειλε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος: "Εντολές παίρνουμε μόνο από το λαό"!


Σε έμμεση προαναγγελία προσφυγής σε δημοψήφισμα σε περίπτωση που προβούν άκαρπες οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές προχώρησε πριν λίγο από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και εταίρος της κυβέρνησης Π.Καμμένος. «Εντολές, αυτή η κυβέρνηση παίρνει μόνο από τον ελληνικό λαό και όχι από τους δανειστές» δήλωσε, σε παρέμβαση του στη Βουλή, κάνοντας σαφές ότι από την στιγμή που η διαπραγμάτευση αποβεί άκαρπη την λύση και κληθεί να δώσει ο λαός.

Τελεσίγραφα και προειδοποιήσεις για «ατύχημα» από τους Ευρωπαίους


Τελεσίγραφα και προειδοποιήσεις για «ατύχημα» από τους Ευρωπαίους
Βαραίνει το κλίμα για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες ένα 24ωρο πριν από την Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών και την εξαμερή συνάντηση που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Οι προειδοποιήσεις από ευρωπαίους αξιωματούχους και από τη γερμανική κυβέρνηση έχουν πέσει «βροχή» τις τελευταίες ώρες, με τη λέξη «ατύχημα» να χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα, μία ημέρα μετά την επιστολή Κοστέλο που απαιτούσε «φρένο» στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις.

Τουρκία, ΗΠΑ και Ιταλία πίεσαν την Αλβανία για ακύρωση συμφωνίας ΑΟΖ με την Ελλάδα!!!


Στην Αλβανία υπήρξε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον δημοσίευμα από τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Αρτούρο Μεσολάρι με θέμα την ελληνοαλβανική Συμφωνία για την οριοθέτηση των Θαλασσίων Ζωνών. Ο Αρτ. Μεσολάρι αποκαλύπτει ότι εναντίον της Συμφωνίας είχαν κινηθεί η Ιταλία, οι ΗΠΑ και φυσικά η Τουρκία.

Ο πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Δ. Παπαγγελόπουλος, γραμματέας στο υπ. Δικαιοσύνης


Προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα - Θα αναλάβει τον τομέα της διαφάνειας
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ και πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι ο τέταρτος γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με προσωπική επιλογή, όπως λέγεται του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, ο κ. Παπαγγελόπουλος θα αναλάβει και αυτός τον τομέα της διαφάνειας.

Ο Άιντα κοροϊδεύει τον Αναστασιάδη: Διαβεβαίωσε πως η Άγκυρα δεν θα ανανεώσει NAVTEX, θα αποσύρει «Μπαρμπαρός»


Ο Άιντα κοροϊδεύει τον Αναστασιάδη: Διαβεβαίωσε πως η Άγκυρα δεν θα ανανεώσει NAVTEX, θα αποσύρει «Μπαρμπαρός»
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - Εντός Μαΐου αναμένεται να αρχίσει νέος κύκλος συνομιλιών για το Κυπριακό, υπό την προϋπόθεση ότι η Τουρκία δεν θα ανανεώσει τη NAVTEX και το «Μπαρμπαρός» θα αποχωρήσει από την περιοχή. Ο ειδικός σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Άιντα, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές στη Λευκωσία, διαβεβαίωσε την κυπριακή κυβέρνηση ότι η Τουρκία θα τηρήσει αυτά που εξαγγέλλει και πως ανοίγει ο δρόμος για επανάληψη της διαδικασίας.

Ξεκίνησαν οι πρώτες έρευνες για πετρέλαιο στα Ιωάννινα


Ξεκίνησαν οι πρώτες έρευνες για πετρέλαιο στα Ιωάννινα
Ένα συνεργείο με ειδικούς γεωφυσικούς και γεωλόγους ξεκίνησε τις αναγνωρίσεις σε επιλεγμένες περιοχές για την διεξαγωγή γεωφυσικών σεισμικών καταγραφών, οι οποίες και θα υποδείξουν τις καταλληλότερες για γεωτρήσεις περιοχές. Τα πρώτα συνεργεία γεωλόγων, γεωφυσικών και ειδικών επιστημόνων της Energean Oil & Gas βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, και αφού οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν, στην ύπαιθρο της περιοχής παραχώρησης «Ιωάννινα», στο πλαίσιο της ερευνητικής διαδικασίας για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων, αναφέρει σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Είδες η Ζωή;Την παρακολουθώ, από την περίοδο που ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Χωνόταν παντού. Δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί τους βουλευτές όλων των κομμάτων, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ. Φτάνει να πίστευε ότι έχει δίκιο και καθόταν ώρες ατέλειωτες στα έδρανα της βουλής για να «ξετρυπώσει» την αλήθεια, όπως τουλάχιστον εκείνη πίστευε ή την ερμήνευε. Σε πολλές περιπτώσεις δικαιώθηκε πανηγυρικά, όπως στην περίπτωση του πρώην υπουργού Οικονομικών  Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μπράβο στα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου !!!!

Το παγόνι είναι εδώ και κρύβει μυστικά...Είπαμε…το θέμα έχει… ουρά!


Ιδιαίτερη αδυναμία έχει επιδείξει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου στο παγόνι μας! Το γνωστό παγόνι, που τόσο πολύ συμπαθούμε σε αυτό το μπλογκ, είναι δέκτης εσωτερικών υποθέσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας και κάνει αξιολόγηση ελέγχου των τεχνικών έργων του δήμου. Η απορία όλων είναι πότε θα αρχίσει να αποκαλύπτει τα στοιχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Βέβαια όταν θα γίνει αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας "αγρόν ηγόραζαν" Η δε αντιπολίτευση το έχει ρίξει στη χορτοφαγία με ιδιαίτερη αδυναμία στο κουτόχορτο.

Θηριωδία: Οι τζιχαντιστές καταστρέφουν εκκλησίες γκρεμίζοντας σταυρούς (Φωτό)


  isis1_6
Νέες σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με την δράση των τζιχαντιστών, οι οποίοι σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Μετά την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιράκ, η ISIS προχώρησαν σε βανδαλισμό εκκλησιών στην Nineveh, την αρχαία πρωτεύουσα της ασσυριακού πολιτισμού.
Οι τζιχαντιστές καταστρέψαν χριστιανικά σύμβολα και αντικατέστησαντον σταυρό με την σημαία τους. Όπως αναφέρει η τρομοκρατική οργάνωση, ο βανδαλισμός γίνεται για να καταστραφούν τα ιδεολογικά πρότυπα που δεν σχετίζονται με το νόμο του Ισλαμικού κράτους.

Η ελληνική κυβέρνηση εισάγει το μικροτσίπ και καταργεί την ιδιωτική ζωή των πολιτών


Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε οτι συνομωσιολογικά σενάρια ζωντανεύουν από τη επιμονή στο θέμα των μικροτσίπ. Το θέμα μάλιστα φαίνεται πως για την ελληνική κυβέρνηση είναι υψηλής προτεραιότητας, αν κρίνουμε από τα αλυσιδωτά γεγονότα που σχετίζονται με αυτό.
Τον μήνα που μας πέρασε έχουμε απανωτά γεγονότα, που συσχετίζουν την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης με συμφέροντα που, όπως όλα δείχνουν, επιδιώκουν το άμεσο «τσιπάρισμα» του ελληνικού πληθυσμού. Μαζί με το μικροτσίπ, ήρθε και το δίκτυο του ΟΤΕ το οποίο ξαφνικά άρχισε να φακελώνει, όπως γράψαμε εδώ, τους χρήστες που επιθυμούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω ενός δημόσιου δικτύου, πχ ενός cafe. Η στενή παρακολούθηση των πολιτών μοιάζει πλέον με έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της νέας κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου. Και όχι μόνο της κυβέρνησης…
Οι «συμπτώσεις»

ΣΤΑ 654 ΕΥΡΩ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ…


Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, το υπουργείο Εργασίας προσανατολίζεται…
να θέσει σε εφαρμογή το α’ σκέλος της αύξησης του κατώτατου μισθού.
Σε πρώτη φάση, θα υπάρξει ενιαιοποίηση των κατώτατων αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα για όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που πληρώνονται με βάση την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), ανεξάρτητα από την ηλικία του. Έτσι, θα πάψει να ισχύει ο κατώτατος μισθός των 586 ευρώ για όλους, αλλά 511 ευρώ ειδικά για όσους είναι κάτω των 25 ετών. Στη συνέχεια θα υπάρξει αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11%, στα 654 ευρώ, δηλαδή θα προκύψει εξίσωση ανάμεσα στο κατώτατο ημερομίσθιο των υπαλλήλων γραφείου, του ιδιωτικού τομέα, με το ημερομίσθιο που ισχύει για τους εργατοτεχνίτες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από το υπουργείο Εργασίας που επικαλείται το dikaiologitika.gr, η σχετική διάταξη θα εισαχθεί στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη των κοινωνικών εταίρων. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει συμφωνία, έτσι ώστε να προκύψει η τελική αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, πιθανότατα το β’ εξάμηνο του 2016. Ταυτόχρονα, θα δοθούν και τα κίνητρα, φορολογικά και ασφαλιστικά, που θα καρπωθούν οι εργοδότες, έτσι ώστε να μπορούν να δεχθούν ευκολότερα τις αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων.
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Εργασίας θα θέσει σε ισχύ, με άλλο νομοσχέδιο, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Με ειδικές διατάξεις που θα περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα προβλέπονται βελτιώσεις σε επιμέρους, αλλά εξίσου σημαντικά εργασιακά ζητήματα, όπως είναι η περίοδος διαπραγμάτευσης, η μετενέργεια των συμβάσεων, η επεκτασιμότητά τους, καθώς και το θέμα της λειτουργίας του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ).
πηγή

"Θα διεκδικήσουμε πολλά δις ευρώ από τα σκάνδαλα"

Τη θέση ότι η κυβέρνηση για κάθε απόφαση που θα έχει δημοσιονομικό κόστος, θα πρέπει να λαμβάνει ένα ισοδύναμο μέτρο εξέφρασε ο υφυπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

Πως η Ελλάδα οδηγείται εκτός Ευρώπης


Εκτός Ευρώ οδηγείται με αργά αλλά σταθερά βήματα η Ελλάδα καθώς ο μεγαλύτερος πλέον αντίπαλος της είναι ο χρόνος. Το παιχνίδι της «δημιουργικής» καθυστέρησης που, με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως, παίζει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έχει φθάσει στα όρια του. Και ίσως τα έχει λίγο ξεπεράσει…

Αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο ότι στην Ευρώπη ανησυχούν σφόδρα όχι τόσο για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας, αλλά για την τοξικότητα που η κρίση στη χώρα μπορεί να προκαλέσει στην Ευρωζώνη.
Προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία οι τελευταίες δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι, του διοικητή της ΕΚΤ, περί θωράκισης της Ευρωζώνης μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης από μία μετάδοση της ελληνικής κρίσης.

Αυτό θέλει η σύγχρονη κοινωνία μας; Να πατάμε το Σταυρό;


unnamed (1)
Κυκλοφόρησε μια είδηση για κινέζικα παπούτσια που έχουν σταυρό στη σόλα . Νέα είδηση για παπούτσια με σταυρό…
Έκανα μια έρευνα διότι είναι μεν παλιό το θέμα, αλλά δεν είχα ψάξει για καιρό να δω που φτάνουν τα παιδιά του εξαποδώ… έως που βρήκα αυτό….Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ   χωρίς πιθανότητα προβοκάτσιας έτσι?  η αυτό χαμηλοτάκουνο….. και αυτό υποτίθεται για να έχει το σταυρό φύλακα το μωράκι??? (τρομάρα τους) τα παρακάτω αποτελούν πλημμελήματα μπροστά στα προηγούμενα!!
papoutsia-me-stavro.jpg2 papoutsia-me-stavro2.jpg3 papoutsia-me-stavro2 papoutsia-me-stavro1 papoutsia-me-stavro

Κύπρος: Επιχείρηση των αρχών για ύπαρξη τζιχαντιστών στην Λεμεσό


τζιχαντιστες

Σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση σε χωριά που βρίσκονται στην επαρχία της Λεμεσού, μετά από πληροφορίες για δράση φανατικών Ισλαμιστών, (Τζιχαντιστών), που επιχειρούν να προσηλυτίσουν ομοεθνείς τους για να πολεμήσουν στο πλευρό του ISIS.
Δυο Σύροι συνελήφθηκαν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο, δήλωσε ο υπεύθυνος του αστυνομικού σταθμού Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.
Σύμφωνα με τον  ίδιο  μετά από σχετική πληροφορία, πραγματοποιείται από τα ξημερώματα ευρείας κλίμακας επιχείρηση στις περιοχές Πλατρών, Ομόδους και Βάσας Κοιλανίου και έχουν εκτελεστεί μέχρι στιγμής τρία εντάλματα έρευνας.
Δύο πρόσωπα Συριακής καταγωγής, συνέχισε, έχουν συλληφθεί και αναμένεται να ανακριθούν, χωρίς να έχει εντοπιστεί επί του παρόντος οτιδήποτε το ύποπτο.
Σύμφωνα με  ανάλυση στο pentapostagma.gr, η παρουσία Τζιχαντιστών είτε με την μορφή στρατολογητών , είτε με την μορφή πυρήνων εν υπνώσει, απασχολεί τις μυστικές υπηρεσίες τόσο στην Κύπρο , όσο και στην Ελλάδα.
Η αθρόα  προσέλευση λαθρομεταναστών τόσο από την Συρία , όσο και από την πολύπαθη Λιβύη, έχει δημιουργήσει μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση, στην πατρίδα μας , αλλά και στην μεγαλόνησο.   
Ο εντοπισμός των ειδικά εκπαιδευμένων ατόμων μέσα στον σωρό των εξαθλιωμένων ατόμων που ζητούν άσυλο είναι πολύ δύσκολος λόγω, της μη υπάρξεως στοιχείων από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται .
Αυτό εκμεταλλεύονται και οι Τζιχαντιστές και «παίζοντας» για ένα διάστημα τον «κακομοίρη» και το καλό παιδί , ξεγλιστρούν από την προσοχή των αρχών. Στην συνέχεια αρχίζουν την δράση τους, σύμφωνα με τις εντολές τις οποίες έχουν λάβει.
Ο κίνδυνος για την χώρα μας και την Κύπρο, αλλά και ολόκληρη την νότια Ευρώπη είναι τεράστιος. Σε μια δεδομένη στιγμή όλοι αυτοί εκμεταλλευόμενοι κάποια συνάθροιση , ή γιορτή θα προκαλέσουν εκατόμβη θυμάτων. Σκοπός των ακραίων ισλαμιστών η πρόκληση απίστευτου πανικού και χάους, με σκοπό την ψυχική κατάπτωση των Ευρωπαίων.
Με πληροφορίες από newsit.com.cy

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ κωμωδία το νομοσχέδιο για τους αλλοδαπούς κρατούμενους; Μετά τα κέντρα κράτησης αδειάζουν και τις φυλακές!

to-63-twn-kratoumenwn-stis-fulakes-einai-allodapoi.w_l

Ας ξημερώσει και ας το σιγουρέψουν πρώτα… γιατί μια λένε, μια ξε-λένε… την άλλη λένε “συγνώμη παρεξήγηση” μετά πάνε να το μαζέψουν και τούμπαλιν! Μετά τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών η κυβέρνηση αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αδειάσει και τις φυλακές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε στη δημοσιότητα σχέδιο νόμου για «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις», όπως σημειώνει το defencenet.gr Στα μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου προβλέπονται και αυτά για την αποσυμφόρηση των φυλακών.Ειδικότερα, αποφυλακίζονται όσοι κρατούμενοι εκτίουν ποινή κάθειρξης που δεν υπερβαίνει τα 10 χρόνια εφόσον έχουν εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής τους και όσοι κρατούμενοι εκτίουν ποινή κάθειρξης άνω των 10 ετών αποφυλακίζονται εφόσον έχουν εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής που τους έχει επιβληθεί.

Βόμβα της Κομισιόν για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις: Γιατί διέταξε να “παγώσουν” όλα;

komision_madata_178164460

Μεγάλες οι αποκαλύψεις από τον Βρετανό δημοσιογράφο Paul Mason, ο οποίος μεταδίδει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως η Κομισιόν διέταξε την Ελλάδα να παγώσει την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, αλλά και εκείνου των 100 δόσεων, αφού άλλη ενέργεια θα εκλαμβάνονταν ως μονομερής ενέργεια ενάντια στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Ανοίγει “παράθυρο” για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού…

Savvas-xiros

Παράθυρο για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου ως… μέλους της 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρού, ανοίγει, όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.
Με το νομοσχέδιο του κ. Παρασκευόπουλου θα καταργηθούν οι φυλακές τύπου Γ” ενώ παράλληλα θα ανοίξει η πόρτα των φυλακών για τον Σάββα Ξηρό καθώς έχει υψηλό ποσοστό αναπηρίας (93%), λόγω τραυματισμού του από έκρηξη βόμβας στα χέρια του. Σύμφωνα με το protothema.gr, στο νομοσχέδιο προβλέπεται η αποφυλάκιση κρατουμένων μακροχρόνια ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των φυλακών της χώρας ενώ προβλέπεται και η αποσυμφόρηση των φυλακών με πολύ μεγάλο αριθμό κρατουμένων που εκτίουν ποινές ακόμα και κάθειρξης άνω των 10 ετών.
Επίσης, ευνοϊκές διατάξεις περιλαμβάνονται για τους κρατουμένους που έχουν αναπηρία άνω του 67% και για όσους έχουν 50% εάν και εφόσον «κρίνεται ότι η παραμονή τους σε κατάστημα κράτησης καθίσταται ιδιαίτερα επαχθής λόγω της αναπηρίας τους». Ειδικότερα, το επίμαχο νομοσχέδιο μεταξύ των άλλων προβλέπει ως προς την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού:
κάθε ημέρα παραμονής σε σωφρονιστικό κατάστημα κρατουμένων που πάσχουν από ημοπληγία ή παραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας ή έχουν υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, ήπατος, νεφρού ή μυελού ή είναι φορείς του συνδρόμου επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας ή πάσχουν από κακοήθη νεόπλασμα ή από νεφρική ανεπάρκεια για την οποία γίνεται τακτική αιμοκάθαρση και από φυματίωση κατά τη διάρκεια της θεραπείας της,υπολογίζεται ευεργετικά ως δυο ημέρες εκτιόμενης ποινής.
το ίδιο ισχύει και για:
κρατούμενους με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω
κρατούμενους με ποσοστό αναπηρίας 50÷ που δεν μπορούν να εργαστούν,κά.
Ακόμη προβλέπονται μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών. Ειδικότερα, αποφυλακίζονται όσοι κρατούμενοι εκτίουν ποινή κάθειρξης που δεν υπερβαίνει τα 10 χρόνια εφόσον έχουν εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής τους. Εξάλλου, όσοι κρατούμενοι εκτίουν ποινή κάθειρξης άνω των 10 ετών αποφυλακίζονται εφόσον έχουν εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής που τους έχει επιβληθεί. Πάντως, δεν αποκλείεται σε όσους απολυθούν να επιβληθεί η υποχρέωση να εμφανίζονται
κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κ.λπ.
Την ίδια στιγμή όσοι έχουν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια η ποινή τους μπορεί να μετατραπεί σε χρηματική. Παράλληλα, σε περίπτωση επιβολής προσωρινής κράτησης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ο κατηγορούμενος μπορεί να δηλώσει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει ειδικό συμβουλευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης σε θεραπευτικό κατάστημα κράτησης.
Τα εξαρτημένα άτομα που έχουν καταδικαστεί μπορεί να δηλώνουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε θεραπευτικό πρόγραμμα και να εισαχθούν σε θεραπευτικό ή ειδικό κατάστημα κράτησης. Οι ανήλικοι που έχουν καταδικαστεί και εκτίουν την ποινή τους απολύονται με βούλευμα, ενώ τους τίθενται αναμορφωτικά μέτρα.
Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη:
Θα εκτίουν την ποινή τους ή το υπόλοιπο της ποινής τους στο σπίτι τους όσοι έχουν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ή κάθειρξης έως δέκα ετών και έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας τους. Εξαίρεση θα αποτελούν όσοι κριθούν ότι πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους για να μη διαπράξουν ξανά τα ίδια αδικήματα.
οι συγκεκριμένες διατάξεις ισχύουν και για τους κρατούμενους με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω
Σε ό,τι άφορα τους αλλοδαπούς το νομοσχέδιο προβλέπει:
το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάστηκε σε κάθειρξη αν κρίνει ότι η παραμονή του στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους κοινωνικής συμβίωσης.
το δικαστήριο που αποφασίζει απέλαση αλλοδαπού επιβάλει σε αυτόν απαγόρευση επανεισόδου στη χώρα για 10 έτη.

Αυτό είναι το ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΩΡΟ του ΠΟΥΤΙΝ στην Ελλάδα…!!!

ploio-rosia

Από την Ρωσία με Αγάπη: Ο Πούτιν δωρίζει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο…πλοίο – φυλακή!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΑΡΑΪ ΝΟΒΟΣΤΙ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ 27.000 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.

ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...