Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Σχολιάστε «Στην Ελλάδα με Αγάπη» το μήνυμα του #Blockupy #frankfurt #18M [Ελληνικά, English, Deutsch]


call34

Το κείμενο στα Ελληνικά [ENGLISH] [DEUTSCH]

«Η ώρα του Κυρίου, έρχεται σαν κλέφτης στην μέση της νύχτας, γράφει ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς τους Θεσσαλονικείς, την κοινότητα στην οποία τώρα υπάρχει η σύγχρονη ελληνική πόλη της Θεσσαλονίκης. Μία απίστευτη σύμπτωση μιας και σήμερα ξανά ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία νέα εποχή, μία εποχή που ξέσπασε μάλλον ξαφνικά έχοντας τις ρίζες της στην Ελλάδα.

Οι προκλήσεις αυτής της νέας εποχής, δεν εξαρτώνται απλά από την δυνατότητα κάποιας κυβέρνησης να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ψηφοφόρων, επειδή οι μεγάλες αλλαγές που πλησιάζουν και που εγκαινιάστηκαν από τις Ελληνικές Εκλογές, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από μία κυβέρνηση και σίγουρα όχι από μία κυβέρνηση που είναι μόνη της.
Ποια είναι η μεγάλη αυτή αλλαγή που πραγματοποιήθηκε από τους Έλληνες ψηφοφόρους και την Κυβέρνησή τους; Ποιο είναι το περιεχόμενο αυτής της αναταραχής που οι λεγόμενοι «θεσμοί» προσπαθούν να αναιρέσουν; Ως πρώτο βήμα, επιβάλλεται να απαγορευτεί σε αυτούς τους θεσμούς να μας μετατρέψουν όλους σε οφειλέτες. Οι Έλληνες ψηφοφόροι και η Κυβέρνησή τους δηλώνουν συνοπτικά: Είμαστε αθώοι. Θα επιστραφεί η ευθύνη των χρεών προς τους πραγματικούς οφειλέτες: τους ίδιους τους θεσμούς, τις χρηματοοικονομικές αγορές, τις κυβερνήσεις τους, τις διεφθαρμένες ελίτ -οπουδήποτε και οποιοιδήποτε και αν είναι- και η λογική που τους συνδέει

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση Γιακουμάκη – Κλήθηκε για νέα κατάθεση η μάνα του Βαγγέλη

VAGGELIS

Oι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι έτοιμοι να συλλάβουν τρία άτομα, που ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως οι υβριστές του αυτόχειρα φοιτητή, τρία 24ωρα μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο εντοπισμός τους έγινε μέσω διαδικτύου, έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν τα επίμαχα υβριστικά σχόλια.

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


Nikos Hiladakis
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ζούμε πραγματιστικά καταπληκτικές στιγμές! Οι πολιτικές παρατάξεις που υποτίθεται ότι πάντα κόπτονταν για την εθνική κυριαρχία, για τα εθνικά μας συμφέροντα, για την ελληνορθόδοξη μας ταυτότητα, είναι αυτές που τα παρέδωσαν όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό, που οδήγησαν την χώρα σε ξένη κατοχή, που κατέστρεψαν κάθε έννοια της εθνικής μας ταυτότητας.


Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα από το σλαβικό κανάλι των Σκοπίων "Σίτελ", ότι η Ελλάδα το 2016 θα τεθεί υπό την εποπτεία του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
Σύμφωνα με το κείμενο, το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει ξεκινήσει μια νέα διαδικασία για την παρακολούθηση.

Για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα κατήγγειλε τη Μέρκελ ο αυστριακός καγκελάριος


μερκελΑνάρμοστη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Άγκελα Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα ο Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν, μία συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται – όπως είπε – από χαιρεκακία και κυνισμό.
Στις δηλώσεις αυτές προχώρησε προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.
Αντιθέτως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση, στην οποία δικαιολογημένα ζητείται να
τηρηθούν οι υποχρεώσεις, αλλά «από αυτή την πορεία έχουμε ξεφύγει πολύ» και «αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί τίποτε».

Επικριτικός εμφανίστηκε ο καγκελάριος για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δεν προσκλήθηκε στην αποψινή ειδική συζήτηση για την Ελλάδα, που γίνεται στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.
Επισήμανε επίσης ότι «αυτή η συζήτηση κατέστη επιτακτικά αναγκαία, αφενός διότι θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και αφετέρου γιατί πρέπει να απαιτηθούν από την Ελλάδα συγκεκριμένες προτάσεις».
Συμπλήρωσε επίσης ότι ότι θα πρέπει να υπάρξει προσέγγιση και από την πλευρά της Ελλάδας αλλά η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να γίνει σεβαστή και να της υποδεικνύεται με σεβασμό ότι πρέπει να τηρούνται οι συμφωνίες.
Ο κύριος Φάιμαν κατέληξε ότι οι εάν οι δύο πλευρές κάνουν ουσιαστικά βήματα προσέγγισης, είναι δυνατή μια λύση.

olympia

Το Άγιον Όρος λέει ΟΧΙ στην «Κάρτα του Πολίτη» - Διαβάστε την Επιστολή Διαμαρτυρίας που έστειλε στην κυβέρνηση


Προς Ἐξοχώτατον Ἀναπληρωτὴν Ὑπουργὸν Καρυαί 3η/16η Μαρτίου 2015
Διοικητικῆς Μεταρρυθμίσεως κύριον Γεώργιον Κατρούγκαλον
 
Ἐξοχώτατε κύριε Ὑπουργέ,
Διὰ τοῦ παρόντος ἱεροκοινοσφραγίστου ἡμῶν γράμματος ἔχομεν τὴν τιμὴν νὰ ὑποβάλωμεν τὰς ἐνθέρμους εὐχᾶς τῆς καθ' ἠμᾶς Ἱερᾶς Κοινότητος τοῦ Ἁγίου Ὅρους ἐπὶ τῇ ἀναλήψει τῶν καθηκόντων Σας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ


142668117998172
Στις 17 Μαρτίου ημέρα Τρίτη, επιτροπή αποτελούμενη από τους Αχμέτ Καρά-πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), αντιπρόεδρο Τουργκούτ Χουσείν,  Γ.Γ. Μεχμέτ Μεμέτ, ταμίας Γιουξέλ Εσάτ και μέλη Σελμά Γκιρόγλου και Μουσταφά Ισμαήλ, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ροδόπης Χασάν Χασάν.
Ο πρόεδρος Τσαβούς και η ηγεσία του κόμματος ενημέρωσαν τους επισκέπτες σχετικά με τις εργασίες και τα σχέδια του κόμματος DEB, ενώ μετά ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων γύρω από θέματα που αφορούν την μειονότητα μας. Επίσης ο πρόερος Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η ηγεσία του κόμματος συνεχάρησαν το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του BTAYTD και ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες.
Ιστοσελίδα του DEB  18/3/2015
Σχ : Κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα (….) σας παρουσιάζουμε το σχέδιο δράσης που παρουσίασε το DEB στους καλεσμένους του. Ήταν ένα χαρτί που έγραφε :

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2015

ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

tourkikanea

BOMBA Αντώναρου «Κάποιοι στη ΝΔ κάνουν σκεψεις να πέσει η κυβέρνηση» - ΒΙΝΤΕΟ


 Ο πρώην Υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελός Αντώναρος μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα έκανε μία δήλωση συναίνεσης η οποία θα προκαλέσει συζητήσεις. «Μία κυβέρνηση, τόνισε ο κύριος Αντώναρος, καταρρέει όταν φτάσει η κατάσταση στον τοίχο. Μπορεί κανείς να εύχεται κάτι τέτοιο;.Διαβάζω όμως ότι κάποιοι μέσα στο κόμμα μου, στην παράταξη την οποία ανήκω και θα εξακολουθήσω να ανήκω, κάνουν τέτοιες σκέψεις. Αν αυτές είναι απλώς ασκήσεις επι χάρτου με γειά τους με χαρά τους.
olympia

Όταν οι Γερμανοί εκτελούσαν 3χρονα Ελληνόπουλα!


Δείτε το δεύτερο όνομα της κάτω στήλης. ΕΤΩΝ 3! Η αποκάλυψη εγινε απο τον γνωστό ιστορικό-συγγραφέα Νίκο Τοπούζη!


olympia

Ξεκινά λογιστικός έλεγχος του χρέους


sugkroteitai-epitropi-gia-logistiko-elegxo-tou-xreous.w_l
Σημαντικές ανακοινώσεις για το λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους της χώρας αναμένονται στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον ειδικό σε θέματα λογιστικού ελέγχου Ερίκ Τουσέν και την Σοφία Σακοράφα. Ο Ερίκ Τουσέν είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την κυβέρνηση του Ισημερινού, η οποία μέσω του λογιστικού ελέγχου κατάφερε να διαγράψει το 70% του ομολογιακού της χρέους.

Ο λογιστικός έλεγχος αποτελεί “εφιάλτη” όχι μόνο για τα κερδοσκοπικά funds και τους διεθνείς οργανισμούς, που χρησιμοποιούν το χρέος για την επιβολή αποικιακών συνθηκών σε χρεωμένες χώρες, αλλά και για το πολιτικό κατεστημένο αυτών των χωρών, καθώς φέρνουν στο φως γιγαντιαία σκάνδαλα. Ίσως για αυτό οι πολιτικοί αλλά και εμπειρογνώμονες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα δέχονται συχνά πόλεμο λάσπης όχι μόνο από το εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό των χωρών τους.

http://info-war.gr

Η ΕΚΤ στο παιχνίδι εκφοβισμού και εκβιασμού…


0,,18295207_303,00
Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του οικονομικού περιοδικού Manager Magazin που κυκλοφορεί την προσεχή Παρασκευή, η ΕΚΤ προετοιμάζεται για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Σύμφωνα με δημοσίευση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του περιοδικού Manager Magazin,
η ευρωτράπεζα φέρεται μάλιστα να έχει επεξεργαστεί μοντέλα υπολογισμού …
για το πώς θα επηρέαζαν τα ελληνικά ομόλογα τρία πιθανά σενάρια: σε περίπτωση Graccidentη αξία του ελληνικού χρέους που υπολογίζεται στην παρούσα φάση στα 320 δις ευρώ, θα συρρικνωνόταν στο 5 % της ονομαστικής του αξίας. Σε περίπτωση «συντεταγμένης εξόδου», ενός Grexit, το υπόλοιπο της αξίας του χρέους θα υποχωρούσε στο 14 %. Τέλος σε περίπτωση νέου κουρέματος και παραμονής στο ευρώ, η αξία των κρατικών ομολόγων θα μειωνόταν στο 25 % της ονομαστικής του αξίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οεπικεφαλής της ανάλυσης ρίσκου της ΕΚΤ, Φερνάντο Γκονζάλεζ Μιράντα, φέρεται να παρουσίασε προ ημερών τα σενάρια αυτά σε συναδέλφους του στην Bundesbank.

olympia

Τι και αν λένε Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό! Οι Έλληνες ετοιμάζονται για Πάσχα στο εξωτερικό...

Ιταλοί, Πολωνοί, Αγγλοι, Ισπανοί και Αυστριακοί εκδηλώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ελληνικούς προορισμούς την περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα, από αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1/1 έως 10/2/2015. Για την Κύπρο η μεγαλύτερη αύξηση ενδιαφέροντος παρατηρείται από Γερμανούς, Σέρβους, Αγγλους και Ελληνες.

Παραδίδονται μαθήματα! Μπορούν να μας κατηγορούν για πολλά άλλα όχι για έλλειψη χιούμορ.


Σε έξαρση η χρήση ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους! Ένας στους τρεις 15χρονους έχει δοκιμάσει...

Ένας στους τρεις 15χρονους έχει καπνίσει τσιγάρο, ενώ ένας στους 8 έχει μεθύσει τουλάχιστον μία φορά τον τελευταίο μήνα δείχνουν τα αποτελέσματα της «Πανελλήνιας έρευνας για τις συμπεριφορές που συνδέονται με την υγεία των εφήβων μαθητών - HBSC/WHO». Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, μία σημαντική μερίδα του πληθυσμού των εφήβων ηλικίας 11-15 χρόνων έχει κάνει - ή εξακολουθεί να κάνει χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. Η χρήση των ουσιών έχει πολυπαραγοντική αιτιολογία με ατομικούς / βιολογικούς, οικογενειακούς και κοινωνικούς παράγοντες να επιδρούν στη χρήση τους με τον καθένα από αυτούς να έχει διαφορετική βαρύτητα ανάλογα με το άτομο και το στάδιο χρήση.


Κάπνισμα: Μειώνεται ο αριθμός όσων έχουν δοκιμάσει

Εάν νομίζετε ότι το μόνο φασισταριό είναι ο Μπουτάρης, διαβάστε και τι λένε οι γνήσιοι κεμαλοναζί για τους Ρομά…


20121230-101255.jpgΈτσι για να καταλάβετε με τι κτήνη έχουμε να κάνουμε… Οι κεμαλοναζί χορηγοί καραγκιόζηδων ελληναράδων και συνωστισμών συνεχίζουν να ρίχνουν δηλητήριο. Χωλαίνουν λίγο σε «μαθητές». Οι Μπουτάρηδες σε αντίθεση με τους πρώτους μαθητές του Κεμάλ, (Μουσολίνι και Χίτλερ κατά δήλωση του τελευταίου), είναι απλώς κωμικοί.

Μεσσηνία: Πιάστηκε επ” αυτοφώρω να ασελγεί σε 13χρονη!


Το δικό του δράμα ζούσε ένα 13χρονο κορίτσι από τη Μεσσηνία καθώς είχε πέσει θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης από έναν…
Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ” αυτοφώρω από την αστυνομία την Τρίτη (17/03/2015) να ασελγεί στο θύμα του.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, στην οποία η 13χρονη είχε εκμυστηρευτεί αυτό που της συνέβαινε.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα, ο 54χρονος είναι φιλικό πρόσωπο του οικογενειακού της κύκλου και εκμεταλλευόμενος τη φιλική τους σχέση για να μην κινεί τις υποψίες, ασελγούσε κατ” εξακολούθηση εις βάρος της ανήλικης από τον περασμένο Αύγουστο.
Την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί ο συλληφθείς στον Εισαγγελέα Καλαμάτας ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης.

«Η ΕΛΛΑΔΑ ANTIMETΩΠΙΖΕΙ ΟΞΥ ΠΡΟΒΛHMA ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ» Με «μοντέλο Κύπρου» και… τραπεζική αργία απειλεί ο Γ. Ντάισελμπλουμ


Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ υποστήριξε σήμερα ότι η Ελλάδα ξεμένει από ρευστό και πρέπει να εργαστεί για την προώθηση οικονομικών μεταρρυθμίσεων εάν θέλει περαιτέρω οικονομική βοήθεια, γεγονός το οποίο εξώθησε την Αθήνα να απαντήσει ότι δεν εκβιάζεται.Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η Ελλάδα κωλυσιεργεί για να κερδίσει χρόνο, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup απάντησε αρνητικά. Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL Nieuws, τόνισε ότι «η πίεση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυξάνεται».

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


 ellada-2015-exoume-emfylio
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ζούμε πραγματιστικά καταπληκτικές στιγμές! Οι πολιτικές παρατάξεις που υποτίθεται ότι πάντα κόπτονταν για την εθνική κυριαρχία, για τα εθνικά μας συμφέροντα, για την ελληνορθόδοξη μας ταυτότητα, είναι αυτές που τα παρέδωσαν όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό, που οδήγησαν την χώρα σε ξένη κατοχή, που κατέστρεψαν κάθε έννοια της εθνικής μας ταυτότητας.

Ἐπεῖγον! Ἡ διαβούλευση γιὰ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη ξεκίνησε!


καρτα-πολιτη-συριζα
Ἐπεῖγον! Ἡ διαβούλευση γιὰ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη ἤδη ξεκίνησε καὶ θὰ διαρκέσει ὡς τὴν 24η Μαρτίου 2015, 14:00. Εἶναι ἀπαραίτητο νὰ ἐκφράσουμε μαζικὰ τὶς ἐπιφυλάξεις μας ὥστε οἱ ὑπεύθυνοι τῆς διαβούλευσης νὰ ἀντιληφθοῦν ὅτι τὸ σχεδιαζόμενο μέτρο ἔρχεται σὲ πλήρη ἀντιδιαστολὴ πρὸς τὰ Πιστεύω καὶ τὶς ἀρχὲς τῶν Ἑλλήνων. Στὸ χέρι μας (κυριολεκτικὰ) καὶ στὴν καρδιὰ μας ἐναπόκειται νὰ δωθεῖ μαζικὰ ἀπὸ ὅλους μας μία μικρὴ ὁμολογία πίστεως ποὺ θὰ κλονίσει τὰ σχέδια τῶν ἐχθρῶν του Γένους μας. Ἀφῆστε τὸ σχόλιό σας γιὰ τὸ ἐπίμαχο ἄρθρο 16 ἐδῶ: http://www.opengov.gr/ypes/?p=2559.
Ἡ ὑλοποίηση τῆς κάρτας τοῦ πολίτη δὲν θὰ περάση ἀπὸ τὴν Ἑλληνικὴ Βουλή.
Καμία ἔκπληξη δὲν μᾶς προκαλεῖ τὸ γενικό, ἀόριστο καὶ μοναδικὸ ἄρθρο 16, ποὺ ἀναφέρεται στὴ θέσπιση τῆς κάρτας τοῦ Πολίτη, τοῦ νομοσχεδίου τοῦ Ὑπουργείου Διοικητικῆς Μεταρρύθμισης.
Ἐξαιρετικὰ σημαντικὰ ζητήματα ἑνὸς μείζονος ἐνδιαφέροντος γιὰ τὸ Ἔθνος μας θέματος θὰ ρυθμισθοῦν ἀντιδημοκρατικὰ καὶ μὲ μυστικοπάθεια ἀπὸ….
ὑπουργικὲς ἀποφάσεις, ποὺ τὸ πιὸ πιθανὸ εἶναι νὰ ἔρθουν κακομεταφρασμένες ἀπὸ ἀλλοδαπὰ κέντρα γιὰ ὑπογραφή. Θὰ περιέχη ἡ κάρτα RFID πλινθίο (chip); Τί πληροφορίες θὰ περιέχη; Ποιοί καὶ πῶς θὰ ἔχουν πρόσβαση; Τὸ νομοσχέδιο ἀπαντᾶ μὲ δημιουργικὴ ἀσάφεια μέσῳ τοῦ νομοσχεδίου: «Μὲ κοινὴ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ἐσωτερικῶν καὶ Διοικητικῆς Ἀνασυγκρότησης, τῶν κατὰ περίπτωση ἁρμόδιων Ἀναπληρωτῶν Ὑπουργῶν Ἐσωτερικῶν καὶ Διοικητικῆς Ἀνασυγκρότησης καὶ τοῦ κατὰ περίπτωση ἁρμoδίου Ὑπουργοῦ καθορίζονται τὰ εἰδικότερα τεχνικὰ καὶ λεπτομερειακὰ ζητήματα ποὺ ἀναφέρονται στὴ διασύνδεση τῶν διαπιστευτηρίων καὶ τῶν ἀναγνωριστικῶν μὲ βασικὰ μητρῶα τῶν φορέων τοῦ δημόσιου τομέα.»
Ἡ ἀνωτέρω μεθόδευση –γιατὶ περὶ μεθοδεύσεως πρόκειται- δὲν πρέπει νὰ γίνη ἀνεκτὴ ἀπὸ κανέναν μας καὶ κυρίως ἀπὸ τοὺς βουλευτὲς ποὺ ἔχουν ἐκλεγεῖ ὑποσχόμενοι τὴν τήρηση τοῦ Συντάγματος, τὸν σεβασμὸ τῶν ἀτομικῶν καὶ κοινωνικῶν δικαιωμάτων καὶ τὴν Ἐθνική μας ἀξιοπρέπεια. Ὁ Ἑλληνικὸς λαὸς πρέπει νὰ ἔχη λόγο καὶ ὁ λόγος του αὐτὸς πρέπει νὰ ἀκουστῆ.
ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

Γερμανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης με…την ευγενική χορηγία της αντιπολίτευσης!


ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η πρωτοβουλία του Αλ. Τσίπρα, να ζητήσει «πενταμερή» πριν την κρίσιμη συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ, δείχνει, όπως τονίζουν στο Newsbomb.gr έγκυρες πηγές απ΄το περιβάλλον του, την απόφαση του πρωθυπουργού να επιλύσει πολιτικά πρωτίστως την κρίση στις σχέσεις με τους δανειστές.
«Ο Αλέξης επιμένει στην πολιτική διαπραγμάτευση κι επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης της 20ης Φλεβάρη», μας υπογράμμισε στενός συνεργάτης του.

Πάει για ισόβια ο Παπακωνσταντίνου;


papakonstantinou
Η πρόταση της εισαγγελέως φέρνει τον Παπακωνσταντίνου αντιμέτωπο με ισόβια Αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος – Εάν το δικαστήριο δεχθεί τις κατηγορίες, οι ποινές προσαυξάνονται αισθητά και εισέρχονται στην σφαίρα της ισοβίου κάθειρξης εφόσον δεν του αναγνωριστούν ελαφρυντικά – Προσπάθειες από τους δικηγόρους του να αντιστρέψουν το κλίμα
Με κάθε τρόπο θα επιχειρήσουν οι τρεις συνήγοροι του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου να τον βγάλουν από την γωνία πού το έβαλε χθες το απόγευμα η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου κατά την αγόρευση της, η οποία όχι μόνο έσβησε παντελώς τα επιχειρήματα του κατηγορούμενου, αλλά ζήτησε την ενοχή του και για τα δύο κακουργήματα που έχει στην πλάτη του.

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;


Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν και να σκορπούν τα δηλητήρια σε κάμπους και λαγκάδια.
Η Δισφαινόλη Α είναι μία τεχνητώς κατασκευασμένη ουσία, που είχε σκοπό την μίμηση των γυναικείων ορμονών, που λέγονται οιστρογόνα. Τελικά αυτή η ουσία χρησιμοποιείται εκεί που δεν το περιμένουμε γι’ αυτό και βλέπουμε έξαρση φαινομένων, που μόνο τυχαία δεν είναι.

Χ.Γούδης: “Όποια υποχώρηση είναι να γίνει, ας γίνει.Ο όποιος συμβιβασμός είναι ΝΙΚΗ!”

goudis-xristos

Εγκάρδιες ευχές για την συνέχεια στην κυβέρνηση στέλνει ο Χρίστος Γούδης και κάνει λόγο…. για ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ!
Διαβάστε την επιστολή για ευχές και την ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Την κρίσιμη αυτή στιγμή με την ανάσα μας κομμένη δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για την οποιαδήποτε κριτική. Είναι η στιγμή της συσπείρωσης και της ομόνοιας όλων των υγιών δυνάμεων του έθνους.
Ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την ΕΛΛΑΔΑ και μόνον την ΕΛΛΑΔΑ, ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ.
Καλή μας επιτυχία στις διαπραγματεύσεις. Όποια υποχώρηση είναι να γίνει, ας γίνει. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και ουδείς έχει το δικαίωμα να μεμψιμοιρήσει. Προέχει η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Ακόμη και με πρόσκαιρες θυσίες. Ο όποιος συμβιβασμός απαιτηθεί για κάτι τέτοιο δεν θα είναι συμβιβασμός, θα είναι ΝΙΚΗ!!!
Χρίστος Γούδης
Δημοτικός Σύμβουλος
με την Ελληνική Αυγή
στον Δήμο Αθηναίων

«Σιχάματα, μας μπλέξατε άσχημα. Μόνο το αργοφάγωμά σας από τις Ερινύες θα μας ικανοποιούσε, αλλά κι αυτές σιχαίνονται τη γεύση σας.» του Καρτέσιου


Διαβάζω στην ιστοσελίδα του MEGA την εξής είδηση: «Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το “πρόβλημα” που, όπως αναφέρουν, δημιουργεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης όσον αφορά στην αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Αθήνα και τους εταίρους της στην ΕΕ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Όπως αναφέρει μία από τις πηγές του πρακτορείου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ φέρεται να είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα πως ο Γιάννης Βαρουφάκης πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους για να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα στις συνομιλίες.
Άλλοι, ωστόσο, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το πρόβλημα έγκειται περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο στον Γιάννη Βαρουφάκη, που δεν είναι μέλος του κόμματος παρότι εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του. Επικαλούνται τις τριβές της κυβέρνησης Τσίπρα με τη Γερμανία για το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων και την πρόσφατη σύγκρουσή του με τους ηγέτες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

Νέα αποχώρηση ΒΟΜΒΑ από τον ANT1…

ant1-apolyseis

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του καναλιού κατόπιν συζητήσεων… με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, αποφάσισε να λύσει τη μεταξύ τους συνεργασία τερματίζοντας πρόωρα το συμβόλαιό του το οποίο κανονικά έληγε τον Δεκέμβριο του 2015….

DW: «Βοηθείστε τους Έλληνες αντί να τους χλευάζετε»


DW: «Βοηθείστε τους Έλληνες αντί να τους χλευάζετε»Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανική Ραδιοφωνία (DLF) η Άντγε Φόλμερ από τους Πρασίνους καλεί τη γερμανική κυβέρνηση, τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ να δείξουν κατανόηση στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για καταβολή πολεμικών επανορθώσεων.
Υπενθυμίζει ότι η Γερμανία σε αυτό το θέμα είχε απίστευτη τύχη και χάρη σε ένα «μεγαλοφυές παιχνίδι» της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής ξέφυγε από το πρόβλημα χωρίς να καταβάλει μεγάλα ποσά.

Ένα άρθρο Εβραίων αρχαιολόγων που πρέπει να διαβάσουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ…

filistaioi

Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες λένε Εβραίοι αρχαιολόγοι στο Ισραήλ…
Εβραίοι, εθελοντές και αρχαιολόγοι, εργάζονται στις ανασκαφές στο Τελ ελ- Σάφι, στο νότιο Ισραήλ.
Στα ερείπια μιας αρχαίας μητρόπολης στο νότιο Ισραήλ, οι αρχαιολόγοι συνθέτουν την ιστορία ενός λαού που θυμόμαστε κυρίως ως τους «ΚΑΚΟΥΣ» της εβραϊκής Βίβλου.
Η πόλη της Γαθ, όπου οι ετήσιες ανασκαφές ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα, βοηθά τους μελετητές να δώσουν ένα πιο διαφοροποιημένο πορτρέτο των Φιλισταίων, οι οποίοι εμφανίζονται στην βιβλική ιστορία ως οι ΑΙΩΝΙΟΙ εχθροί των Ισραηλιτών.

Ξεκινά λογιστικός έλεγχος του χρέους


sugkroteitai-epitropi-gia-logistiko-elegxo-tou-xreous.w_lΣημαντικές ανακοινώσεις για το λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους της χώρας αναμένονται στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον ειδικό σε θέματα λογιστικού ελέγχου Ερίκ Τουσέν και την Σοφία Σακοράφα.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

stratos1

«O Ελληνικός Στρατός δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για ασύμμετρες απειλές»

Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί πρόσφατα. Πρόκειται για όσα είχαν αποκαλυφθεί δημόσια από ανώτατους αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων περί εμπλοκής του Στρατού σε ζητήματα καταστολής πλήθους για λόγους «εσωτερικής ασφάλειας». Εγκέφαλοι των ενδεχόμενων σχεδίων ποιοι άλλοι; Οι δύο Εφιάλτες της συγκυβέρνησης; Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και κάτι τσιράκια που είχαν δίπλα τους για συμβουλάτορες. Στο θέμα δίνει συνέχεια το onalert.gr:
«Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας είναι ο πρώτος και ο μοναδικός που αντιδρά μέχρι στιγμής στα όσα δύο Επίτιμοι Αρχηγοί υποστήριξαν δημόσια μέσω συνεντεύξεων στο Onalert.gr και σύμφωνα με τα οποία είχαν εντολές για παροχή στρατιωτικού προσωπικού σε αποστολές “εσωτερικής ασφάλειας”! Οι κύριοι Χρηστίδης και Γκίνης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΝ και ΓΕΣ, αρνήθηκαν τηρώντας τους νόμους και όσα αυτοί με σαφήνεια προβλέπουν. Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας μέσω συνέντευξής του στην Εφημερίδα των Συντακτών τονίζει :