Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΑΘΗΝΑ 23-3-2015.

Ανεξάρτητο κράτος δίχως εθνική οικονομία, δίχως οικονομία με αυτοδιαχείριση και εθνικό προσανατολισμό, δεν υπάρχει. Σ’ αυτό το υπό κηδεμονία προτεκτοράτο οι ανθρώπινοι και οι φυσικοί πόροι έχουν παραδοθεί στις ορέξεις των «δυνατών» τής οικουμένης. Ο εφησυχασμός των κατοίκων τού ψευτορωμέϊκου, καλυμμένη με το σάπιο μανδύα τής δημοκρατικής ψευτοευμάρειας, έχει αφήσει κενό χώρο στα πλούτη τής γης και τής ψυχής για τούς τοκογλύφους που αγοράζουν προσημειωμένες εθνικές περιουσίες.

Δεν είναι ασφαλώς η δύναμη των παραγόντων τού πλούτου και τής παγκόσμιας εξουσίας που ευθύνεται για την ασκούμενη πίεση έναντι τού θεωρητικώς εμφανιζόμενου ως αδύναμου και φτωχού κράτους. Είναι η ηττοπαθής διάθεση που επιδεικνύουν οι τοποτηρητές εξουσίας ελληνόφωνης και όχι ελληνικής. Είναι οι αρχοντοραγιάδες που ρυθμίζουν τα οικονομικά πράγματα τής πατρίδος ως αντιπαροχή προς τα σιωνιστικά αφεντικά τους, ως αντάλλαγμα για την προώθηση και την στήριξη των ψευτορωμιών στις θέσεις πολιτικής ευθύνης.

Οι ευθύνες ωστόσο τού ελληνικού λαού είναι μεγάλες, αφού λειτουργεί με την εξωφρενική λογική τού ανεύθυνου πολίτη – πελάτη. Στην επιλογή των ταγών υπεισέρχεται επιπλέον το στοιχείο τού γηπέδου. Να ψηφιστεί ο δεξιός για να μην βγει ο αριστερός. Και από την άλλη πλευρά να ψηφιστεί ο αριστερός για να μην βγει ο δεξιός. Να δοθούν στον λαό δέκα φράγκα κι ας χαθούν δέκα στρέμματα εθνικής επικράτειας. Να αφαιρεθούν παράλληλα 20 φράγκα ως φόρος αίματος όχι προς τούς καματάρηδες που παράγουν εθνικό προϊόν, αλλά προς τούς χρηματάνθρωπους που δανείζουν ψίχουλα για να αγοράσουν μετά ολάκερη την Ελλάδα.

Ποια τουρκοκρατία διώξαμε αλήθεια, όταν οι κεφαλικοί φόροι έχουν πιάσει στασίδι από τον καιρό των δανείων τού Εικοσιένα μέσα στο αγίασμα τής Μεγάλης μας Πατρίδος; Μεγάλη Πατρίδα που διάγει έκτοτε και συνεχώς βίο μεγάλου ασθενούς που έχει πέσει σε αφασία και σιτίζεται με τεχνητό οξυγόνο, προκειμένου να υπόκειται στην άνευ αντιστάσεων στέρηση των δικών του προτερημάτων.

Ποια είναι αλήθεια η διαφορά στην περίπτωση που αρπάζονται τα αποθέματα των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων, των αγροτικών αποζημιώσεων και των εργατικών αποδοχών, για να δοθούν στον δήθεν πιο καπάτσο ξένο που προδιαγράφει με τα ντόπια φερέφωνα την πολιτική ορθότητα ως νεοταξική εξάρτηση και συνύπαρξη με μισέλληνες γυρολόγους και τυράννους;

Ποια είναι η δύναμη τού Έθνους, η καλούμενη ως κρατική οντότητα, προκειμένου να αντλήσει το πλεονέκτημα που προσφέρει η φύση και η ελληνική εργασία, ώστε να μετουσιωθεί ο μόχθος σε χρηματοδότη παραγωγικής επάρκειας και εθνικής αναπτύξεως; Αντί να ανοίξουν ελληνικά μαγαζιά, τα κλείνουν. Αντί να στηρίξουν τον Έλληνα εργάτη, στηρίζουν τον διεθνή και ντόπιο τραπεζιτικό παράγοντα. Αντί να χτίσουν υποδομές στην επαρχία και την ακριτική Ελλάδα, την ερημώνουν και διώχνουν την ελληνική νεολαία για να μπουν λαθρομετανάστες και πολυεθνικές.

Κοιτάξτε ολόγυρα Έλληνες και θα πάρετε τις απαντήσεις που γυρεύετε στο ερώτημα ως πότε θα είναι σκυφτό το κεφάλι. Τότε είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να το ξανασκύψετε. Γιατί η απάντηση βρίσκετε μέσα στα ελληνικά χέρια και μέσα στην ελληνική καρδιά. Να πούμε πως χέρι ξένο στο βιός μας θα κοπεί, όπως ακριβώς εκείνο που γυρεύει χώμα ελληνικό. Να βγάλουμε απόφαση πως θα ζήσουμε με εκείνα τα αγαθά που βγάζουμε και μάς χρειάζονται κι όχι με τα χαρτιά τής υποθήκης που μάς τάζουν εντολοδόχοι και εντολείς τής παγκοσμιοποίησης.

Δυνατοί στην πραγματικότητα είμαστε εμείς, ω Έλληνες, που βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή τής ανθρωπότητας στο καλύτερο Οικόπεδο του κόσμου. Οικόπεδο πλούσιο σε βλάστηση και σε ενεργειακούς χυμούς, ποτισμένο με ό,τι πολυτιμότερο έχει να δώσει ένας γενναίος και ανώτερος λαός. Με τίμιο αίμα και ιδρώτα. Αυτός ο γενναίος και ανώτερος λαός είναι ο ελληνικός λαός. Ευκολόπιστος ναι, προδομένος ναι. Αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε την οικονομία μας ελληνική και υπηρέτη τού δημοσίου και εθνικού συμφέροντος. Να κάνουμε το κράτος φιλόδοξο, εργατικό, παραγωγικό και παράλληλα φυλετικό.

Να κάψουμε τα χαρτιά τού ξεπουλήματος και να ισοπεδώσουμε εκείνους που τα αποδέχτηκαν. Να γυρίσουμε στον αληθινό κόσμο, τον δικό μας κόσμο. Να σταματήσουμε τις κουβέντες και τις συναλλαγές με όσους κρατούν τον Ελληνισμό εγκλωβισμένο στην ορθότητα και τον κοσμοπολιτισμό, στις ανούσιες κραυγές και τούς δημοκρατικούς διαλόγους.

Το δημόσιο ταμείο να τροφοδοτηθεί από τις ενέργειες και τις ανάγκες τού Έθνους. Το χρήμα δεν είναι ο κατακτητής, είναι ο τροφοδότης τής δημιουργικότητας τού Ελληνικού Έθνους που έχει μάθει να στηρίζεται στα πόδια του και να νικά. Ο νεοταξισμός και η τοκογλυφία του έχουν έναν μονάχα αληθινό αντίπαλο. Όπως ακριβώς και ο θάνατος. Ο θάνατος έχει αντίπαλο την ζωή. Η τοκογλυφία την Εθνική Οικονομία. Και ο σιωνιστικός νεοταξισμός την Εθνικιστική Ελλάδα.

Γυρνάμε το πηδάλιο τής Πατρίδος πριν μας πάνε όχι απλώς στα βράχια, αλλά στον πάτο τής θαλάσσης. Το οικονομικό πρόβλημα είναι μια εσωτερική βδέλλα που στρέψανε εναντίον μας, γιατί φοβούνται τον Έλληνα που θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όρεξη για κυριαρχία.

Η παράταση και η βιωσιμότητα τού Ελληνικού Έθνους είναι πάνω από την βιωσιμότητα τής νεοταξικής σαπίλας και τής εφήμερης ευημερίας. Ενότητα και συνεργασία των Φυλετικών και Παραγωγικών Δυνάμεων. Μια Επαναστατική και Εθνικιστική Ελλάδα που θα γενεί Κάστρο και Εργαστήρι τής Φυλής. Δίχως κοσμοπολίτικα και διεθνιστικά τσιμπούρια. Αυτή είναι η Ισχύς μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! «Το έπος της κατουρημένης ποδιάς» του ΣΤΑΘΗ


ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ
.
Ωπα ωρέ! Πλάκωσε η Τουρκιά και μας φοβερίζει! Ο κ. ΠέτροςΤατσόπουλος (φίλος κάποτε, την εποχή της αθωότητάς του) στο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναγνωρίζει ένα εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα! Ο άλλος, ο δυστυχής απ’ τα «Νέα», τον εθνικισμό και τον φασισμό της χούντας τον ονομάζει «εθνοπατριωτισμό». Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: και το έθνος να συκοφαντηθεί με τον εθνικισμό και ο πατριωτισμός με τον φασισμό. Ο κ.Ψαριανός (που από καιρό έπεσε στο ποτάμι κι έπνιξε την ψυχή του) κατηγορεί τον κ. Βαξεβάνη, τον κ. Αρβανίτη, τον κ. Λαζόπουλο και την αφεντιά μου ως χαφιέδες του καθεστώτος. Επίπεδο τρολ.
Ολοι αυτοί που κατά κόρον χρησιμοποίησαν τους ευφημισμούς του «εκσυγχρονισμού» για να εξαπατήσουν τον λαό και να τον κάνουν «απασχολήσιμο» και «ευέλικτο», τώρα χρησιμοποιούν τη διαστρέβλωση, την παραποίηση και τη συκοφαντία για να πετύχουν το ίδιο. Ανασύρουν τα κακόγουστα αρχαιολατρικά παραληρήματα της χούντας, τις κιτς γιορτές για την «πολεμική αρετή των Ελλήνων», και τα προσομοιάζουν με τον εορτασμό τηςεθνικής (εθνικιστικής; εθνικοπαράφρονος; εθνικολαϊκιστικής;) επετείου, επειδή σ’ αυτόν οι μπάντες θα παίξουν την «Ιτιά»!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ: OTAN TA EΓΡΑΦΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7-2 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗN “ΠΑΠΙΑ”- ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΣΕΝΤΡΑΡOYN” OI NTABAΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

555


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7-2-2015 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΤΕ:
TO MAKEΛEIO EIΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μάλιστα τότε αναγνώστης είχε καταγγείλει και ρώταγε “πόσα παίρνει το κεφάλι ο Κατρούγκαλος!”

Οι Γερμανοί προκαλούν! "Πληρώσαμε αποζημιώσεις βάζοντας την Ελλάδα στην Ευρώπη"!


Image
Οι Γερμανοί μέσω των ΜΜΕ τους “παίζουν” με τις σκληρές ιστορικές μνήμες αλλά ταυτόχρονα εκφράζουν και μια αγωνία για το θέμα που κατόρθωσαν μόνοι τους να “αναστήσουν”. Ταυτόχρονα με τον σχεδόν πανευρωπαϊκό “αντιγερμανισμό” που αναπτύσσεται ταχύτητα με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του Βερολίνου.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη..."


Την πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, στις 21 Μαρτίου του 1821. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί τιμή για μένα και το έθνος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα. Το έθνος οφείλει στα Καλάβρυτα, διότι από εδώ ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας το 1821».

ΤΟ «ΤΡΙΓΩΝΟ» ΣΤΟ Α. ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Trigono tou Diavoloub
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Υπάρχει μια θαλάσσια περιοχή στο ανατολικό Αιγαίο που έχει προκαλέσει το έντονη προσοχή των Τούρκων εξ αιτίας του μεγάλου αρχαιολογικού και ιστορικού της ενδιαφέροντος, αλλά και των ευρημάτων που υπάρχουν στο βυθό της.

"Αγκιστρωμένη" στο Αγαθονήσι η τουρκική πυραυλάκατος - Ερωτήματα για την ελληνική αντίδραση


Image
Η πρόκληση της τουρκικής πυραυλακάτου «TCG POYRAZ» στο Αγαθονήσι απέδειξε ένα πράγμα: η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει πλέον κανένα όριο λογικής και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ακόμη και τα πιο απίθανα!Φθάσαμε ως εδώ για δύο λόγους:

Οι εκτελεστές του Γκιόλια παρακολουθούσαν τον Καραμανλή! > ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ


Tης Γιάννας Παπαδάκου -
Ο ανακριτής κ.Δημήτρης Φούκας καλεί τους πρώην υπουργούς κκ Πέτρο Μολυβιάτη και Γιάννη Βαληνάκη να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση διερεύνησης του «Σχεδίου Πυθία», το οποίο έχει καταγραφεί ως απόπειρα δολοφονία κατά του πρώην πρωθυπουργού κ Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μελετάται και η κλήση του πρώην πρωθυπουργού κ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος περιέχεται επίσης στον κατάλογο των προσώπων που παρακολουθούνταν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Captagon:TO NΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑÏΡΟ/ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕUROMAIDAN


H χημεία των πραξικοπημάτων, των τζιχαντιστών και της αραβικής άνοιξης……Η «αραβική άνοιξη» και το πραξικόπημα του Κιέβου ολοκληρώθηκαν χάρη στις αμεφεταμίνες αυτά τα «χάπια της φρίκης». Πίσω από τους αποκεφαλιστές της EIIL και τους ουκρανούς ‘’παρτιζάνους » βρίσκονται αυτά τα «χάπια της φρίκης», η δυνατή αμφεταμίνη Captagon που καταργεί το συναίσθημα της συμπάθειας και αυξάνει την φυσική αντίσταση. Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale δημοσιεύει ένα άρθρο του Gianni Michalessina που αναφέρει ότι το πρώτο Captagon χρησιμοποιήθηκε στο Κάιρο.Το «μείγμα του τρόμου» διαδόθηκε αστραπιαία με την αραβική άνοιξη ως το ελιξίριο της αντοχής και της ενδυνάμωσης της επανάστασης και διαδόθηκε στα πλήθη που ήταν έτοιμα να θυσιαστούν από την Τυνησία ως την Αίγυπτο και από την Λιβύη ως την Συρία.  

DER SPIEGEL: ΕΞΩΦΥΛΛΟ «H ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΝΑΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ»


Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του μεγάλου γερμανικού περιοδικού Der Spiegel η Μέρκελ εμφανίζεται στην Ακρόπλη επί γερμανικής κατοχής περιστοιχιζόμενη από ναζήδες κατά την διάρκεια του β παγκοσμίου πολέμου. Το άρθρο αναφέρεται σε αυτήν την εικόνα που καλείται  «4ο Reich» και μιλάει για τα σύγχρονα προβλήματα στις σχέσεις των 2 χωρών. Η Ελλάδα απαιτεί τις λεγόμενες γερμανικές αποζημειώσεις που ανέρχονται στην εποχή της κατοχής και η Γερμανία πάντα σθεναρά αρνείται να τις καταβάλει.

Στην αρχή του άρθρου σημειώνετια ότι η Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ συχνά συγκρίνουν τους σύγχρονους γερμανούς με ναζί αφού θεωρούν ότι ο ρόλος της χώρας αυτής και σήμερα είναι ο ρόλος του επικυρίαρχου στις σχέσεις τα με τα άλλα κράτη. Ενώ υπενθυμίζει καιν τις περιπτώσεις που η Μέρκελ διακοσμείται με χιτλερικό μουστάκι. (tvzvezda 21/3/15)
www.dimpenews.com

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ο δήμος Πεντέλης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά της επίσημης τουρκικής κυβερνησης για την καταστροφή του όρους από τον εμπρησμό των Τούρκων πρακτόρων


Για πρώτη φορά στα χρονικά, ο δήμος Πεντέλης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά της επίσημης τουρκικής κυβερνησης για την καταστροφή του όρους από τον εμπρησμό των Τούρκων πρακτόρων. Η μηνυση θα βασιστεί στις ομολογίες των μελών της Εργενεκον που αποκάλυψαν την ολέθρια δράση του τουρκικού κράτους. Θα εχει τεράστιο ενδιαφερον και το Ελληνικο κράτος να απαιτήσει τα πρακτικά της δικής στα οποία αναφέρονται πως ελληνοφωνοι δημοσιογραφοι, δικηγόροι κλπ ελαμβαναν βρωμικο τουρκικό ναρκοχρημα για να προωθούν τα τουρκικα συμφέροντα.


Σε καθε περίπτωση, η αποκάλυψη απο το αυριανό ΠΑΡΟΝ εχει τεράστιο εθνικο ενδιαφερον.


olympia

Ρεκόρ αρνητικών σχολίων στη δημόσια διαβούλευση > Σφοδρή πολεμική στο open.gov για την ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη»


Σφοδρή πολεμική στο open.gov για την ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη»
Η πιλοτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη» αποτελεί την πιο… αντιδημοφιλή ρύθμιση στο πρώτο σχέδιο νόμου Κατρούγκαλου! Δεν είναι μόνο ότι η πρόβλεψη για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση του πολίτη συγκεντρώνει, κατά τη δημόσια διαβούλευση, τα περισσότερα σχόλια σε σχέση με τα υπόλοιπα 35 άρθρα του σχεδίου νόμου, το οποίο αφορά κυρίως την επαναπρόσληψη των απολυμένων στο Δημόσιο, την αποκατάσταση των «διαθέσιμων» αλλά και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο !


Με μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας.

Ενάντια σε ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν η Πατρίδα μας να ανήκει στους Έλληνες και να δοθεί μία σοβαρή λύση στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος, να επιστρέψουν δηλαδή οι λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους.
Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψέλνουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Φωτογραφίες


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ :*Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!

Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα... την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο, και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΧΟΧΗ!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ!


Η ιστορία του ρέματος της Πικροδάφνης, δυστυχώς είναι... πικρή! Αλήθεια, γιατί τόση εγκατάλειψη, γιατί τόση αδιαφορία για μία τόσο σημαντική "εστία" πρασίνου της Αττικής; Οι κίνδυνοι πολλοί. Όχι μόνο για την υγεία των πολιτών λόγω της τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής, που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την σωματική τους ακεραιότητα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που σας εξασφαλίσαμε. Το τσιμέντο έχει "ανοίξει" σχηματίζοντας παγίδες που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη ζωή των πολιτών. Ποιος επιτέλους θα πάρει μέτρα και θα βάλει "φρένο" σε αυτή την τραγική κατάσταση;
Με πλήρη εξαφάνιση απειλείται ένα από τα μεγαλύτερα ρέματα του λεκανοπεδίου της Αττικής. Μπάζα, αστικά λύματα και απορρίμματα συνθέτουν την εικόνα του ρέματος της Πικροδάφνης.

ΙΣΡΑΗΛ: Κατασκεύασαν τον βωμό για τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ“ανακατασκευή του Ιερού (3ου) Ναού”
Όπως αναφέρει το Breaking Israel News : Το Ινστιτούτο του Ναού στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την οικοδόμηση ενός βωμού κατάλληλου για την υπηρεσία στο ναό. Ο βωμός, για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν αρκετά χρόνια, μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, ανέφερε το περιοδικό Matzav Haruach.

Σιωνιστικά ελληνικά Σκύβαλα σε μόνιμη ‘’υπηρεσία’’

total-eclipse

Ο Ομπαμια λέει τηλεφωνεί στη Διαβολα για να μας υποστηρίξει …… αλλά εμείς πάμε για συμμαχία με τους Ρώσους…… (μακάρι να ήταν αλήθεια..) … όλα τα »δημοσιο-γραφικά» παπαγαλάκια και τα ροζ
»μπλοκ-ακια» σε υπηρεσία …. Πάμε για συμμαχία με τους Ρώσους όταν όλη η άμυνα της χώρας βασίζεται σε ΝΑΤΟικα οπλικά συστήματα , με πολεμοφοδια για 3 μερες μαχης μονο και με τον Τούρκο να καραδοκεί…..
Κάναμε πρόεδρο της δημοκρατίας το σιωνιστή και εβραιοδουλο παΠάκη για να πάμε κόντρα στα…. αφεντικά του από το Αμερικα ……
Κάναμε την ΠΑΣΤΟΚΑ εβραιόδουλη Κατσελη πρoεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών …. ναι αυτή που υπέγραφε μνημόνια που ΔΕΝ διάβαζε….για να μας υποστηρίξει και αυτή ενάντια στ’ αφεντικά της από το Αμερικα…….
‘Φυτέψαμε’’ τον νεοταξίτη σύμβουλο του ΓΑΠ και υπάλληλο του Σορος ‘’Μπαρουφακη-Ουαου’’ στη θέση του υπουργού οικονομικών για να μας υποστηρίξει ενάντια στ’ αφεντικά της από το Αμερικα……. αν θυμάστε και ο προηγούμενος υπουργός οικονομικών Στουρναρας ‘’φυτεύτηκε’’ και αυτός από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά και του προέδρου μας ‘’αγωνιστή’’ …παΠάκη……
Αναθέσαμε στην εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων Lazard το ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης…. ναι αυτή που είχε και ο ΓΑΠ….. για να μας υποστηρίξει ενάντια στ’ αφεντικά του από το Αμερικα……. και μάλιστα ‘’δωρεάν’’…. σύμφωνα με τον ‘’Μπαρουφακη-Ουαου’’…. Επαναλαμβανω….. εβραιοι θα κανουν….. ‘’δωρεαν’’ δουλεια….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάναμε σύμβουλο του ‘’Μπαρουφακη-Ουαου’’ την Έλενα Παναρίτη πρωην βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βοηθό του ΓΑΠ η οποία ανεχόταν εις γνώση της τον Παπακωνσταντίνου να στέλνει τα σχέδια νόμου στον Σόιμπλε πριν τα παρουσιάσει στη Βουλή ….. για να μας υποστηρίξει και αυτη ενάντια στ’ αφεντικά της από το Αμερικα…….
Προτείνουν τη μετατροπή του ‘’επαχθές και επονείδιστου» χρέους , που προεκλογικά είχαν υποσχεθεί τη διαγραφή του οι καημένοι οι Καμμένοι και οι Τσιπραίοι όλοι τους ‘’Σορο-πιασμένοι’’ , σε ‘’νόμιμο’’ δάνειο με αποπληρωμή στο διηνεκές που θα μετατρέψει τους Έλληνες σε αιώνιους σκλάβους …… ο ‘’Μπαρουφακης-Ουαου’’ δουλεύει εντατικά και παρασκηνιακά γι’ αυτό…….
Βάφτισαν τη τρόικα ‘’θεσμούς’’ ……..
Βρε κορόιδο Έλληνα μέχρι πότε θα ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα σου ……?
και αν δε σέβεσαι τους προγόνους σου ……. σεβάσου τουλάχιστον το μέλλον των παιδιών σου ……
σήκω όρθιος ρε…….
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Ετοιμάζεται εισβολή Τζιχαντιστών στην νότια Ευρώπη


Τζιχαντιστες-στην-Πολη-495x288
Αρχηγός του λιβυκού στρατού: Οι τζιχανστιτές  θα εξαπλωθούν στην Ευρώπη
Ο αρχηγός του λιβυκού στρατού  Στρατηγός Khalfa Hifter, προειδοποίησε σε συνέντευξη του ότι η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει την  διείσδυση των μαχητών της ομάδας Ισλαμικό Κράτος από την Λιβύη, αν η Δύση δεν υποστηρίζει τις δυνάμεις του με βαρύ οπλισμό  και πυρομαχικά, αναφέρει η εφημερίδα japantimes.co.

Βόλος: Γερμανικές αποζημιώσεις για τη σφαγή στη Δράκεια θα διεκδικήσει ο δήμος


Αποζημίωση για τα θύματα της Δράκειας θα ζητήσει ο δήμος Βόλου.
Ο δήμος, σύμφωνα με το magnesianews.gr, έχει έρθει σε επαφή με άλλους «μαρτυρικούς» δήμους και νομικά γραφεία για το ζήτημα. Παράλληλα ο δήμος θα φιλοξενήσει ημερίδα στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να γίνει γνωστό σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο το ζήτημα.

Αρειος Πάγος: Νόμιμο το επιτόκιο 16,5% στις πιστωτικές κάρτες


Αρειος Πάγος: Νόμιμο το επιτόκιο 16,5% στις πιστωτικές κάρτες
Νόμιμο έκρινε το επιτόκιο 16,5% που υπολογίζουν οι τράπεζες στις πιστωτικές κάρτες, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Ειδικότερα, στις 16 Νοεμβρίου 2004 εκδόθηκε πιστωτική κάρτα καταναλώτριας. Το τραπεζικό επιτόκιο, όπως είχε καθοριστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον σχετικό νόμο, τότε ήταν 8% ετησίως, αλλά στο συμβόλαιο της τράπεζας, το οποίο υπέγραψε η ενδιαφερόμενη καταναλώτρια, αναγραφόταν επιτόκιο 15,9%. Όπως είναι γνωστό, αυτό το επιτόκιο υπολογίζεται επί του άληκτου πιστωθέντος κεφαλαίου, δηλαδή του υπολοίπου, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό και η προβλεπόμενη εισφορά του νόμου 128/1975, με την άθροιση της οποίας το συνολικό ετήσιο επιτόκιο ανέρχεται σε ποσοστό 16,5%.
Στη συνέχεια, η καταναλώτρια διαπίστωσε τη διαφορά και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Δικαιώθηκε από το Εφετείο, αλλά ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι το επίμαχο επιτόκιο δεν είναι παράνομο, ο όρος και η σύμβαση που κατήρτησαν τα δύο μέρη δεν είναι άκυρα, ενώ δεν υπάρχει το στοιχείο του παρανόμου για να θεμελιωθεί αξίωση της καταναλώτριας από τις διατάξεις περί αδικοπραξιών, ούτε από τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή.
Επίσης, όπως επισημαίνει ο Άρειος Πάγος, κρίθηκε ότι δεν παραβιάστηκε η θεμελιώδης Αρχή της προστασίας του καταναλωτή, που είναι η διαφάνεια.
Εξάλλου, οι αρεοπαγίτες αναφέρουν ότι οι οικονομικές συνέπειες και επιβαρύνσεις από τον σχετικό όρο του συμβολαίου είναι ευκρινείς για την καταναλώτρια, υπό την έννοια, ότι «μπορούν να γίνουν άμεσα κατανοητές από αυτήν ως μέση καταναλώτρια, η οποία δεν διαθέτει εξειδικευμένες νομικές και οικονομικές γνώσεις».
Τέλος, στη δικαστική απόφαση σημειώνεται ότι η διατύπωση του σχετικού όρου στο συμβόλαιο υπήρξε σαφής και κατανοητή και «ο τρόπος υπολογισμού του επιτοκίου ήταν για την καταναλώτρια σαφώς περιγεγραμμένος και προσδιορισμένος και η καταναλώτρια μπορούσε να αντιληφθεί με πλήρη σαφήνεια την αναλαμβανόμενη υποχρέωση ως προς το ύψος του επιτοκίου του».
πηγή

O OOΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…


Την ολιγωρία της Ελλάδας στην καταπολέμηση της διαφθοράς ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες μέσω …
δωροδοκιών εξασφαλίζουν συμβόλαια σε ξένες χώρες, επισημαίνει σε έκθεσή του ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
«Η Ελλάδα δεν δίνει στην καταπολέμηση της διακρατικής διαφθοράς την ίδια προτεραιότητα με αυτήν που δίνει για την εσωτερική διαφθορά», υποστηρίζει η ομάδα εργασίας του ΟΟΣΑ, σημειώνοντας πως η προσέγγιση αυτή «στέλνει το ατυχές μήνυμα ότι η διακρατική διαφθορά είναι ένα αποδεκτό μέσο για την κατάκτηση αγορών στο εξωτερικό, βελτιώνοντας έτσι την οικονομική κατάσταση της χώρας στην περίοδο αυτήν της οικονομικής κρίσης».
Ο ΟΟΣΑ καλεί άμεσα την Ελλάδα «να εντάξει την καταπολέμηση της διακρατικής διαφθοράς στις εθνικές της στρατηγικές». Συνοδεύει, μάλιστα, την έκθεση με συστάσεις προς την Αθήνα για την ενίσχυση της καταπολέμησης της διακρατικής διαφθοράς, τονίζοντας τους παρακάτω στόχους:
Την ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τις εξαγωγές, τις μεταφορές, καθώς και τις ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.
Την ανάπτυξη και εφαρμογή μιας διακρατικής στρατηγικής ανίχνευσης της διαφθοράς.
Την αξιολόγηση και διερεύνηση όλων των πληροφοριών για δωροδοκίες, την προστασία των πληροφοριοδοτών από αντίποινα και ακόμα, την παροχή επαρκών πόρων σε εισαγγελείς και ανακριτές.
Στην πολυσέλιδη έκθεση της ομάδας εργασίας του ΟΟΣΑ αναφέρονται και ορισμένα παραδείγματα σε ό,τι αφορά «τρέχουσες υποθέσεις δωροδοκίας στο εξωτερικό».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της ομάδας εργασίας, ελληνική κατασκευαστική εταιρεία φέρεται ότι δωροδόκησε με 270 εκατ. ευρώ υψηλά ιστάμενους υπαλλήλους της ΠΓΔΜ για την κατασκευή ενός αυτοκινητοδρόμου, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012. Η ελληνική εταιρεία κέρδισε τον διαγωνισμό, παρ” ότι η προσφορά της ήταν κατά 40 εκατ. υψηλότερη από αυτήν των ανταγωνιστών της.
Στην ΠΓΔΜ επίσης καταγράφεται η εμπλοκή δύο Ελλήνων μεσαζόντων για δωροδοκίες αμερικανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών προς δημόσιους υπαλλήλους της χώρας.
Στο Ομάν, ελληνική κατασκευαστική εταιρεία με υποκατάστημα στο Ομάν, φέρεται ότι δωροδόκησε με 380.000 δολάρια υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών του Ομάν, ενώ ο ΟΟΣΑ επισημαίνει επίσης υπόθεση ελληνικής εταιρείας για Λοταρία που φέρεται ότι δωροδόκησε δημόσιους υπαλλήλους στις ΗΠΑ για να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο το 2009.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στην Κύπρο, ο ΟΟΣΑ αναφέρει την υπόθεση του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, ΚΥΠΡ ο οποίος φέρεται ότι δωροδοκήθηκε με 1 εκατ. ευρώ από τον Έλληνα εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα.
Στην Αλγερία, επισημαίνεται η δωροδοκία ανώτερου αξιωματικού κρατικής εταιρείας καπνού από δύο ελληνικές εταιρείες και στη Γεωργία η δωροδοκία Γεωργιανού δημόσιου υπαλλήλου με 7 εκατ. δολάρια από τρία άτομα εκ των οποίων ένας Έλληνας, σε υπόθεση που αφορά εταιρεία ενέργειας.
πηγή

Παρασκήνια της ρωσοτουρκικής προσέγγισης το 1921 και ο (μεγαλοποιημένος;) ρόλος των Ρώσων στην Μικρασιατική καταστροφή


Παρασκήνια της ρωσοτουρκικής προσέγγισης το 1921 και ο (μεγαλοποιημένος;) ρόλος των Ρώσων στην Μικρασιατική καταστροφή – διαφορές στην «αμυντική συμπεριφορά» Ελλήνων και Τούρκων το 1821 και το 1921 αντίστοιχα
Επιμέλεια – σχόλια: Γιώργος Ανεστόπουλος
Εάν κληθεί κάποιος να εντοπίσει μια ειδοποιό διαφορά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στα πολεμικά χαρακτηριστικά των δύο περιόδων, του 1821 και του 1921 θα έπρεπε να κυριαρχήσει μια βασική επισήμανση:ο τρόπος αντίδρασης του αμυνόμενου στην δράση του επιτιθέμενου.
Το 1821, οι Τούρκοι κατακτητές υποτιμητικά ονόμαζαν τους Έλληνες επαναστάτες»τσόλια».
Τσόλια είναι στα τούρκικα τα «παλιόρουχα».
Τους αποκαλούσαν λοιπόν απαξιωτικά «κουρελήδες».

Να όμως που αυτοί οι «κουρελήδες» δεν χαμπάριαζαν από τακτική και αριθμητική ανωτερότητα ούτε κι από υπεροπλίες του Τουρκικού στρατού.
Επιτίθονταν και ξαναεπιτίθονταν αντάρτικα, «ανορθόδοξα» (ασύμμετρα), ξανά και ξανά μέχρι που χάρη στο πείσμα τους έγινε το θαύμα και ήρθε η απελευθέρωση.
(Χάρη στους συμμαχικούς στόλους στο Ναυαρίνο θα πουν κάποιοι κακεντρεχείς, αλλά θα τους θυμίσουμε πως ΚΑΝΕΙΣ ποτέ στην ιστορία δεν νίκησε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. Την νίκη την δίνουν πάντα οι κατάλληλες «συμμαχικές στηρίξεις». Άλλωστε, και ο σουλτάνος εκείνη την εποχή – 1827 – κατέρρεε, δεν τα έβγαζε πέρα με τους Έλληνες και κάλεσε τον σύμμαχό του εξ” Αιγύπτου (και πάλι γαλλοτραφή και γαλλοεκπαιδευμένο) Ιμπραήμ να «καθαρίσει» στο Μοριά…απλά, ο σύμμαχος του ενός εξόντωσε τον σύμμαχο του άλλου).

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η γραμματέας Χριστοφοράκου και βασική μάρτυρας στην υπόθεση της Siemens

150

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους κάτω από το σπίτι της, έπεσε η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, η οποία είναι και βασική μάρτυρας στην επικείμενη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Siemens, λίγες μέρες, παρά τις αντιδράσεις της, αφού της είχε αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία.
Το βράδυ της Τετάρτης, ασύμφωνα με το koutipandoras.gr,η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.  Σύμφωνα με τα όσα είπε, στις 8.30 το βράδυ της ίδιας μέρας, την ώρα που κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια από το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση και άγριο ξύλο από έναν άγνωστο άντρα.  Η γυναίκα είχε μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ως προστατευόμενη μάρτυρας είχε, μέχρι πριν λίγο καιρό, δύο αστυνομικούς, πρωινή και βραδινή βάρδια, που την προστάτευαν, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο των περικοπών αστυνομικών από την φύλαξη προσώπων, της είχε αφαιρεθεί ο ένας εκ των δύο, και συγκεκριμένα, η βραδινή βράδια. Η αστυνομία διεξάγει ερευνά για να διαπιστώσει αν και ποιος ξυλοκόπησε τη μάρτυρα και αν η επίθεση σχετίζεται με την υπόθεση σκανδάλου της Siemens.

Να τα λέμε κι αυτά! Χρησιμοποιήθηκε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για αεροδιακομιδή παιδιού!

20_1

Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις κάποιες σωστές κινήσεις πρέπει να αναφέρονται… Όπως η συγκεκριμένη. Μπορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό.Αντιθέτως, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές και τις δημοσιεύσεις.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ τη νύχτα!”ΧΤΥΠΗΣΑΝ” 5 μηχανήματα τραπεζών!

1647338

Πιο συγκεκριμένα πέντε απανωτές εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της ΑΘήνας κάτά τη διάρκεια της νύχτας σε ΑΤΜ τραπεζών. Η πρώτη σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κυψέλη και η δεύτερη στου Ζωγράφου. Και τα δύο ATM κάηκαν ολοσχερώς.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα.
Όπως μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή πριν από λίγο, οι επιθέσεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Αττική.

«Γερμανοτσολιας» της Μέρκελ στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης


Το μαφίοζικο παρελθόν του Σοιμπλε Schäuble als Don Corleone #Schaeuble #Grexit #Varoufakis
Για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τα λεγόμενα της Άνγκελας Μέρκελ.
Μιλώντας στην Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας, σαν να ήταν Ευαγγέλιο, προκειμένου να αντιπαρατεθεί στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Στην ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών, είχε απευθυνθεί προς τους βουλευτές της ΝΔ λέγοντας τους: «Εύχεστε να σας φέρουμε νέο Μνημόνιο να το ξαναψηφίσετε. Δεν πρόκειται» .
Τότε πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, “Αδωνις Γεωργιάδη και απευθυνόμενος προς τον κ. Βαρουφάκη ανέφερε ότι ενώ εκείνος λέει ότι δεν υπάρχει πέμπτη αξιολόγηση η κ. Μέρκελ λέει άλλα.

ΔΕΝ εχει ΤΕΛΟΣ το θράσος των ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Μέσω… της BILD μοιράζουν ερωτηματολόγια σε βουλευτές αν θα ψηφίσουν τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα!

ImageHandler

Μέσω email , στέλνουν τα ερωτηματολόγια μιας που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και θέτουν το υποθετικό ερώτημα , ζητώντας παράλληλα από τους 361 γερμανούς βουλευτές να δηλώσουν ρητά εάν θα συμφωνήσουν.
Καινούργιο επεισόδιο στην ανθελληνική «Οδύσσεια» της γερμανικής εφημερίδας Bild, παρακολουθεί η γερμανική πολιτική ηγεσία, καθώς η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα, όχι απλώς της Γερμανίας, αλλά ολόκληρης της Ε.Ε., αποφάσισε να αποστείλει ερωτηματολόγιο σε ένα έκαστο μέλος της γερμανικής Κάτων Βουλής (Bundestag) , καλώντας τους να απαντήσουν εγγράφως, αν θα συμφωνήσουν σε τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, σύμφωνα με ειδησιογραφικό πρακτορείο.