Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΔΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 27-3-2015.Οι ενοχλήσεις σε βάρος τής εθνικής μας κυριαρχίας βρίσκουν την φυσική τους συνέχεια στις φανερές πλέον διεκδικήσεις σε βάρος τής εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Ελλάς δέχεται τις «επισκέψεις» τού Τούρκου στα σημεία εκείνα τα ευαίσθητα και ακριτικά που φυλάσσει αιώνες τώρα το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας, τον γεωφυσικό της πλούτο.

Ακούσαμε λοιπόν την Άγκυρα να διατείνεται για την δήθεν τουρκικότητα 16 νησιών από το Λιβυκό Πέλαγος ίσαμε το Αιγαίο και το Καστελόριζο. Είδαμε την τουρκική μπαμπεσιά να επιθυμεί να ανταλλάξει την δέσμευση υδάτινων ζωνών στρατιωτικής εκπαίδευσης με την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση των νερών μας ντε φάκτο. Μια μπαμπεσιά που θυμίζει την ανταλλαγή τής Θεολογικής Σχολής τής Χάλκης τού αιχμάλωτου Οικουμενικού Πατριαρχείου με την αισχρή και προδοτική παραχώρηση τουρκικότητας στους μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης Μας.

Πολλές οι προκλήσεις και πολλές οι συμπτώσεις. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τις αιματηρές και επικίνδυνες περικοπές στα εξοπλιστικά προγράμματα τής Πατρίδος μας που σκοπίμως έχει πρωτύτερα στερηθεί την πολεμική της βιομηχανία. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με την εγκατάλειψη τής ναυπηγοεπισκευαστικής μας βιομηχανίας στις ορέξεις των οικονομικών πιέσεων ψευτοευρώπης και επενδυτών. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τα «σωστικά» προγράμματα και την οικονομική ερήμωση των νομισματικών συναλλαγών και των εμπόρων των εθνών που γυροφέρνουν σαν τα σκυλόψαρα να βάλουν στο χέρι τζάμπα το χρυσόμαλλο δέρας.

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες κάνουν ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Ο εχθρός διαβαίνει τις αφύλακτες πύλες τού Ελληνισμού σε ένα κράτος που διαβιεί εντός μιας φιλοσιωνιστικής τυραννίας. Οι μισέλληνες Ανατολής και Δύσης θέλουν να παραμείνουμε μέσα σε καθεστώς φόβου και αποκλεισμού από την διαδικασία τής μιας και μόνης λυτρώσεως, τής εθνικής μας απελευθέρωσης και επομένως ισχύος. Να μην κάνουμε την εσωτερική μας επανάσταση για την ανατροπή των φαύλων και την εγκατάσταση πραγματικά ελληνικής, εθνικιστικής διακυβέρνησης. Και να μην απαντήσουμε στην επιδιωκόμενη συρρίκνωση με την γεωπολιτική επέκταση τής Ελλάδος.

Στα νερά μας οι Τούρκοι παράλληλα με τις ερευνητικές και τις εκπαιδευτικές τους εισόδους στα πλαίσια των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και της «ειρηνικής συνύπαρξης», περνάνε στις καθαρά στρατιωτικές εισβολές των πολεμικών τους αεροσκαφών στα Δωδεκάνησα. Την ώρα δηλαδή που οι νεοταξίτες γυρεύουν την Ελλάδα ολάκερη στις τραπεζικές θυρίδες τής παγκοσμιοποίησης και επιδιώκουν να προκαλέσουν την Ρωσία με προβοκάτσιες και ουκρανικές πιέσεις να πατήσει το κουμπί τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου, η Άγκυρα επιχειρεί να κατεβάσει τα ρολά πάνω από το Κεντρικό και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με ελληνικό στρατηγικό προσανατολισμό και σχεδιασμό. Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει ελληνική διοίκηση που θα κινηθεί με γνώμονα αποκλειστικό το εθνικό συμφέρον. Να φτιάξουμε διοίκηση που θα ενώσει τον λαό και τον στρατό επάνω στην ενιαία εθνική προσωπικότητα που αντιμετωπίζει το Αιγαίο ως θαλάσσια οδό επέκτασης τής Ελλάδος.

Να μεταβάλλουμε τις συνεργασίες και τις συμμαχίες επάνω στο γεωστρατηγικό βάθος που ανοίγεται από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως το Καστελόριζο και τις αλύτρωτες πατρίδες μας με γνώμονα την γεωπολιτική και οικονομική αξιοποίηση υπέρ τής ελευθέρας Ελλάδος, δηλαδή υπέρ τής Μεγάλης Ελλάδος κι όχι των γυρολόγων και των βαρβάρων.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα εκφράζει τούς πόθους και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Εκφράζουμε πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα το αίσθημα τής ελευθερίας και τής εθνικής ανεξαρτησίας τής Ελλάδος που βρίσκεται πέρα και πάνω από ατομικά και κομματικά, επομένως ιδιοτελή συμφέροντα. Υπεράνω όλων εστί η διεκδικητική Ελλάς που επιδιώκει την εθνική της ολοκλήρωση και την πλήρη αξιοποίηση τού εδαφικού της παράγοντα. Με τον εδαφικό παράγοντα να εξισώνεται με τις ιστορικές αναφορές τής Ελλάδος και την επιστροφή των Ελληνικών Κοινοτήτων κάτω από την Ελληνική Σημαία.

Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός πρέπει να βαδίσουν στον κοινό δρόμο τής επαναστατικής ανατροπής στα εσωτερικά μα και στα εξωτερικά ζητήματα. Η καλύτερη άμυνα στην περίπτωση τής φθοράς και τής θανατώσεως τού Έθνους μας είναι η Εθνική Αντεπίθεση. Να καθαρίσουμε γρήγορα το μέτωπο από διχαστές και γυρολόγους, κόμματα, λαθραίους, τοκογλύφους, πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης. Γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στα Θερμά Νερά που το νεοταξικό κτήνος θέλει να τα κάνει Ματωμένα Νερά.

Μια νέα διακυβέρνηση Εθνικιστών Πατριωτών θα δώσει πίσω το αξιόμαχο και κυρίως την πολεμική ορμή στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να πραγματώσουν την Ιερή Αποστολή. Μία Εθνικιστική Διοίκηση, Ένας Ενωμένος Ελληνικός Λαός, ένας Ισχυρός Ελληνικός Στρατός. Το χρέος που έχει η Ελλάς είναι να χαράξει στις καρδιές των Ελλήνων τον πόθο να γίνουν κυρίαρχοι τής γης τους, την δε γη τους να την κάνουν πολεμικό πεδίο που ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί απροσκύνητους Έλληνες που γυρεύουν την στοργική αγκάλη τής Ελληνικής Φυλής.

Όταν οι βάρβαροι στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου με τα ίδια πάντα αφεντικά κινήθηκαν να ρουφήξουν την Ελλάδα, ο Μεγαλέξανδρος ένωσε τούς Έλληνες, ατσάλωσε το ηθικό τους και έκαμε την Φυλή μας Δυνατή στη θέση των Δυνατών. Τώρα είναι η σειρά μας. Να κάνουμε ξανά την Πατρίδα μας Ελλάδα. Να φερθούμε ως Έλληνες. Να γεφυρώσουμε πολιτικά και στρατιωτικά το Αιγαίο. Να βάλουμε μπροστά Εθνικό Φρόνημα και Πολεμικό Ατσάλι. Και τότε θα βαδίσουμε Ελεύθεροι Έλληνες στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα στην κεφαλή Ορθοδοξίας και Ελευθέρων Εθνών.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                                                                                                                                      
 

Οι Τζιχαντιστές απειλούν τώρα και τον πλανήτη του Tatooine! #SyFy #SciFi #StarWars


Star Wars movie site, Tunisia

Φόβοι ότι η ISIS θα επιτεθεί στον κινηματογραφικό πλανήτη-αξιοθέατο του «Tatooine» στην Τυνησία


Η εταιρεία του Τζωρτζ Λούκας, παραγωγού της κινημαγραφικής σειράς «Star Wars» προειδοποίησε τους οπαδούς να μείνουν προειδοποιήσει μακριά από διάφορες τοποθεσίες στην Τυνησία όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας κι είναι πλεον πόλος έλξης πολλών τουριστών καθώς έχει αναφερθεί ισλαμική δραστηριότητα στην περιοχή.
Η Τυνησιακή αστυνομία είπε ότι δύο κρύπτες όπλων έχουν βρεθεί στην περιοχή αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένου ενός που περιείχε πυραυλοκίνητους εκτοξευτές χειροβομβίδων και περισσότερα από 20.000 φυσίγγια.
Την περασμένη εβδομάδα, οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο Εθνικό Μουσείο Μπαρντό στην πρωτεύουσα  Τύνιδα, σκοτώνοντας 23 και αφήνοντας πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.
ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση , η οποία πραγματοποιήθηκε από άνδρες που αργότερα ταυτίστηκε ως Τυνήσιοι που είχαν εκπαιδευτεί στη Λιβύη .

ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟ 19ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ- “ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ. ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ”-ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ

AGIOS2

Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε είναι η επιβεβαίωσή μας σε ρεπορτάζ τέτοιου τύπου. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά οι πληροφορίες – καταγγελίες στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, βγαίνουν αληθινές. Στο φύλλο της Δευτέρας, δημοσιεύσαμε την συγκλονιστική είδηση, που η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να αποκρύπτει, του βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας από τέσσερις Αφγανούς. Μετά το σημερινό ρεπορτάζ, στο οποίο επιβεβαιώνεται πλήρως το τραγικό συμβάν, τα νεώτερα στοιχεία που φέρνουμε στην δημοσιότητα προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την συγκάλυψη της στα «έργα και ημέρες» των διψασμένων για αίμα και σάρκα, λαθραίων αποβρασμάτων.

Η Πρώτη ελεύθερη παρέλαση μετά τις κυβερνήσεις του Βερολίνου (φωτο)

parelasi2015

ΑΓΝΩΣΤΟΙ έσπασαν γραφεία της Χρυσής Αυγής στα ΧΑΝΙΑ γιατί ήταν ΥΨΩΜΕΝΗ η Ελληνική σημαία! (φωτο-βίντεο)

xa-grafia

Σπασίματα από αγνώστους και στο “Μουσείο Εθνικής Ελλάδας” γιατί είχε την ελληνική σημαία! Ομάδα αναρχικών εξαπέλυσε επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη αλλά και στα γραφεία του “Μουσείου της Εθνικής Ελλάδας” επειδή είχε την ελληνική σημαία!
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μικρή ομάδα, αποσπάστηκε από περίπου 100 συγκεντρωμένους που βρίσκονταν στην Δημοτική Αγορά, προχώρησε στην οδό Τζανακάκη και στην συνέχεια έσπασε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως σημειώνει το flashnews.gr

Η ΕΚΤ Αύξησε κατά δύο δισ. ευρώ τον ELA για την Ελλάδα - Αλλάζει το "κλίμα" ενόψει της συνάντησης Α.Τσίπρα-Β.Πούτιν


Συγκεκριμένα αυξάνει το όριο χρηματοδότησης από 68,9 δισ. ευρώ σε άνω των 71 δισ. ευρώ. Κατά δυο δισ. ευρώ αυξάνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) τον έκτακτο μηχανισμό παροχής ρευστότητας στο τραπεζικό σύστημα ELA. Η ΕΚΤ με απόφασή της, πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με πληροφορίες, αυξάνει το όριο χρηματοδότησης από 68,9 δισ. ευρώ σε άνω των 71 δισ. ευρώ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΣΜΙΚ


1427150208350
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Με μια μεγαλόπρεπη τελετή που ετοιμάζουν οι Τούρκοι για την ερχόμενη εβδομάδα το νέο υπερσύγχρονο τουρκικό πλοίο Σισμίκ, με την ονομασία Turkuaz, θα εισέρθει για πρώτη φορά στα θαλάσσια ύδατα. Όπως αναφέρεται στην τελετή αυτή θα παραβρεθεί ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκιάς, Taner Yıldız. Το Turkuaz θα εισέρθει στην θάλασσα με πολύ φιλόδοξα τουρκικά σχέδια που αναμένονται να προκαλέσουν την ελληνική πλευρά

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


του Ηλία Ηλιόπουλου* - Η Ελλάς υφίσταται έναν ωμό και επαίσχυντο εκβιασμό από πλευράς του υπερεθνικού ολοκληρωτικού μορφώματος της λεγομένης «Ε.Ε.» – τόσο από την Υπερεθνική Γραφειοκρατική Ελίτ των Βρυξελλών όσο και από την Ηγεμονεύουσα Μέση Ηπειρωτική Δύναμη Γερμανία. Ο υπερήφανος και ιστορικός Ελληνικός Λαός και η νόμιμη Κυβέρνησή του, υπό τον χαρισματικό Αλέξη Τσίπρα, υφίστανται μιαν ελεεινή και τρισάθλια τακτική, «αντάξια» των καλλιτέρων παραδόσεων της Εσπερίας. Μιας Εσπερίας, μιας Φραγκονο-Τευτονικής, Ρωμαιο-Καρολιγγείου Ευρώπης, η οποία πάντοτε έτρεφε – και εξακολουθεί να τρέφει – ακατασίγαστο μίσος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
 Πάντοτε πότισε χολή και όξος τους «σχισματικούς Έλληνες». Πάντοτε μάς έπληξε δολίως και υπούλως, και πάντα μάς επρόδωσε.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


H εικόνα ένας Έλληνας πολιτικός να χτυπάει άμεσα και δημόσια την ούτως καλουμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΤΠ) πραγμάτων, δεν είναι ό,τι πιό συνηθισμένο. Στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, με αφορμή τον ερχομό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε ακριβώς για αυτό: Την επιδιωκόμενη καταστροφή των Εθνών από το υπερεθνικό πλανητικό και ολοκληρωτικό μόρφωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μέσω της "υποστολής σημαιών και της λήθης της Ιστορίας'', όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Σκόπια: Θεολόγοι του Ισλάμ δίνουν διαλέξεις τη νύχτα για πρόσληψη τζιχαντιστών


Επισήμανση της εφημερίδα των Σκοπίων, ‘Dnevnik’, τη οποία αναδημοσιεύει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’, αναφέρει ότι ξένοι προς τη χώρα (Σκόπια) θεολόγοι του Ισλάμ δίνουν διαλέξεις σε τζαμιά στην πόλη των Σκοπίων αργά το βράδυ προκειμένου να προσλάβουν νέους ανθρώπους για να πάνε στο πόλεμο στο Ιράκ και τη Συρία. Η ‘Dnevnik’ δημοσιεύει  ότι ο Μουφτής των Σκοπίων, Ιμπραήμ Σαμπάνι, δήλωσε ότι θεολόγοι από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, διοργανώνουν θρησκευτικά ριζοσπαστικά κηρύγματα, χωρίς να έχει την ανάλογη ενημέρωση η Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα των Σκοπίων.
 
Το δημοσίευμα τονίζει ότι για το πρόβλημα αυτό είχε ενημερωθεί ο επικεφαλής της Ισλαμιής Θρησκευτικής Κοινότητας, Σουλεϊμάν Ρετζέπι και ο ίδιος είχε επισημάνει ότι δύο τζαμιά στα Σκόπια δεν βρίσκονταν υπό τον έλεγχό του.
Σύμφωνα με τον Σαμπάνι σε αυτά τα δύο τζαμιά, αλλά και σε άλλα,  γίνονται κατηχήσεις τα βράδια  και κανείς δεν γνωρίζει τι λέγεται σε αυτές.
Παρόμοια κηρύγματα έχουν εντοπισθεί στο Αρασίνοβο. Σύμφωνα με τον Μουφτή των Σκοπίων, πιστοί που έχουν μια όμορφη φυσιολογική ζωή, μετά από αυτές τις κατηχήσεις, αποφασίζουν να πάνε στο Ιράκ και τη Συρία να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών.
 
--
               
 

Ι.Ν. Θεοδωρακόπουλος — « Το εικοσιένα και ο σύγχρονος Ελληνισμός».


» Ευαγγελίζου γή χαράν μεγάλη… Αινείτε Ουρανοί Θεού την Δόξαν»
Η παρακάτω ομιλία τού αείμνηστου και σοφού Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκού Ι.Ν.Θεοδωρακόπουλου για την 25η Μαρτίου, ξεχωρίζει για τον διεισδυτικό, πατριωτικό, αλλά καί διορατικό του λόγο και εξακολουθεί νά αποτελεί καί σήμερα μια πολύ­τιμη οδηγία πλεύσεως μέσα στό άγριο πέλαγος τής ση­μερινής κρίσης, πού δοκιμάζει τό Έθνος, 195 μόλις χρόνια μετά τήν κήρυξη τής Εθνικής ανασυγκρότησής του από τά 400 χρόνια σκλαβιάς πού ήταν βυθισμένο…

Η Ελλάδα ενδέχεται να στηρίξει τη Ρωσία έναντι του ΝΑΤΟ


Η Ελλάδα ενδέχεται να καθυστερήσει ή ακόμη και να «παραλύσει» μέσω του βέτο της την απάντηση του ΝΑΤΟ σε μια πιθανή παραβίαση της κοινής του άμυνας από τη Ρωσία, εκτίμησε σήμερα ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ. Μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας το 2014, η Ρωσία επιθυμεί να αυξήσει την επιρροή της στη Μολδαβία, τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, κάτι που αν συμβεί θα καταστήσει τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία, μέλη του ΝΑΤΟ, «στόχο», προειδοποίησε ο Μπρεζίνσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε πολωνική εφημερίδα.
Το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ προβλέπει ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία μπορεί να απαντήσει από κοινού σε κάθε επίθεση εναντίον κάποιου από τα 28 μέλη της.
«Όμως στο ΝΑΤΟ ισχύουν διάφορες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η αρχή της ομοφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να παραλύσει για ένα διάστημα, ακόμη και από την Ελλάδα που είναι φίλη της Ρωσίας και η οποία φυσικά διαθέτει δικαίωμα βέτο», εξήγησε ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Τζίμι Κάρτερ.
Ο 86χρονος Μπρεζίνσκι είχε ήδη συστήσει από τον Ιανουάριο ενώπιον της επιτροπής ενόπλων δυνάμεων της αμερικανικής Γερουσίας την ανάπτυξη αμερικανικών ή ευρωπαϊκών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής, ώστε να «αποτρέψουν» τη Ρωσία να βάλει στο στόχαστρό της τις χώρες αυτές.


ellada-russia

Η Ιντερπόλ αποκάλυψε κύτταρο τζιχάντ σε Αλβανία- Ιταλία


Οι ιταλικές αρχές έχουν εξαρθρώσει ένα κύτταρο ισλαμιστών εξτρεμιστών που προσλάμβανε μαχητές για να πολεμήσουν στη Συρία. Η ομάδα λειτουργούσε μεταξύ της Ιταλίας και των Βαλκανίων. Συνελήφθησαν τρία άτομα εκ των οποίων οι δύο είναι Αλβανοί, καθώς και ένας 20χρονος  Ιταλός υπήκοος, μαροκινής καταγωγής.

Εμπρός Ελλάδα!


Ω Ελλάς! ω Πατρίς μου!
ελπίδων γλυκυτάτων
μήτηρ! σε βλέπω ακόμα ζώσαν και μαχομένην…
 Α. Κάλβος
 
Η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της. Απομονωμένη στην Ευρώπη, χωρίς δυνατούς εταίρους και υπερδανεισμένη. Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι υποθηκευμένο. Οι λόγοι και τα αίτια είναι λίγο πολύ γνωστά. Το ίδιο και οι υπεύθυνοι. Αυτός ο ταλαίπωρος λαός, ζαλισμένος και αποκαμωμένος, αναζητά μέσα από την οργή και τη δυσαρέσκεια, τον δρόμο της προσδοκίας. Έναν χαμένο δρόμο μεταξύ «Δεξιάς» και «Αριστεράς», που ίσως για μία ακόμη φορά φανεί ανέλπιδος και αδιέξοδος…
 
Από τον Λουκά Π. Έλληνα
 
Η Ελλάδα, όμως, δεν πρόκειται να σβήσει από τον χάρτη της ιστορίας. Δεν το επιτρέπει ο Θεός. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν πρέπει να σκοτωθεί αυτό που πρέπει να γεννηθεί. Και ο δρόμος της αναγέννησης υπαγορεύεται στο «Ελληνόπουλο» (L’ enfant), στο ποίημα ενός κορυφαίου των γαλλικών γραμμάτων, επηρεασμένου από την Ελληνική Επανάσταση του ’21, του Βίκτωρος Ουγκώ: «μου κράζει το Ελληνόπουλο με το γαλάζιο μάτι: Βόλια, μπαρούτι θέλω». Ναι, αγαπητοί μου αναγνώστες, «φωτιά» πρέπει να πάρουν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός, αν θέλουν να επιζήσουν. Ναι! Μια «έκρηξη», μια «επανάσταση» χρειάζεται η πατρίδα, με «βόλι» και «μπαρούτι» τα απαράμιλλα νάματα του ελληνικού πολιτισμού μας. Με «βόλι» και «μπαρούτι» τις αστείρευτες νερομάνες του Γένους μας, την Ελληνοσύνη, τη Ρωμιοσύνη, τη Χριστιανοσύνη. Τότε και μόνον τότε, παραφράζοντας τον Σολωμό, τα λίγα χορτάρια που έμειναν στην έρημη γη θα πλέξουν το στεφάνι της νίκης μας. Της σωτηρίας της Ελλάδος…
 
Σε αυτή την επανάσταση του πνεύματος όλοι οι Έλληνες είναι απαραίτητοι. Ενωμένοι, όπως αδιαίρετος είναι ο ελληνικός πολιτισμός. Δεν είναι η ώρα της πολιτικής – κομματικής διχόνοιας. Κι αν κάτι έχει απομείνει από την Επανάσταση του 1821, κι εξακολουθεί να εμπνέει, δεν είναι το διχαστικό κλίμα που επικράτησε στους πρώτους επαναστατικούς χρόνους, αλλά το οικουμενικό και πανανθρώπινο άγγελμα της ελευθερίας που εξέφρασε. Εμπρός Ελλάδα!
 

ΖΗΤΩ η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΖΗΤΩ οι ΗΡΩΕΣ του 21

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γράφει στα απομνημονεύματα του τα εξής:« τον Τούρκο δεν τον φοβάμαι διότι αν θέλει να υποτάξει με βία τον τόπο και να βαστάξει και να τον κατέχει θέλει τουλάχιστον 50.000 διαρκώς Τούρκους δια φρουράν, αλλά τώρα φοβούμαι το μίασμα του προσκυνήματος ότι πρέπει να καταβάλουμε κόπους διπλούς». Τότε ο γέρος του Μοριά δίνει μια τρομερή εντολή “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”» και ορκίζεται ότι όταν θα συναντήσει τον Νενέκο θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Απίστευτα κι όμως... αληθινά! Τα παραλειπόμενα της παρελάσεως στο Παλαιό Φάληρο!


Κι αυτή η πείνα τους τώρα είναι που τους τρελαίνει #xeftiles


mega-skai-ant1-xeftiles
Και η κυβέρνηση ας κάνει όσο γρηγορότερα μπορεί για να μας απαλλάξει από τους πρωταγωνιστές της διαπλοκής, της διαφθοράς και των πραγματικών τζαμπατζήδων που βγάζουν κέρδη χρησιμοποιώντας δωρεάν δημόσιες συχνότητες για να μεγεθύνουν τα ουρλιαχτά των κοπαδιών με τις ύαινες.
Γράφει ο Καρτέσιος
Λύσσαξαν οι ύαινες. Από την πείνα. Δεν βρίσκουν ψοφίμι να ικανοποιήσουν την πείνα τους. Με τα σάλια τους να τρέχουν, ψάχνουν απεγνωσμένα για «ΧΑΟΣ, ΧΑΟΣ, ΧΑΟΣ», ανήθικους Κατρούγκαλους και έναν ταπεινωμένο Τσίπρα στο Βερολίνο. Δε βρίσκουν τίποτα………

Θεόδωρος Πάγκαλος: Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικροαστική όσο καμία άλλη


pagkalos2
Δριμεία επίθεση κατά της Ελλάδας και της μικροαστικής της νοοτροπίας εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με ένα κείμενο-φωτιά, με τίτλο «Η μικροαστική ασυναρτησία», το οποίο ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα και αναμένεται να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.
Ο πρώην υπουργός, μεταξύ άλλων, μιλώντας για την «μικροαστική Ελλάδα», σχολιάζει πως ο «Έλληνας μικροαστός, κυρίαρχη μορφή της κοινωνίας μας (…) δεν έχει κανένα σεβασμό προς το νόμο και τους εκπροσώπους του και συμπεριφέρεται ως κανίβαλος και τέλος έχει την αξίωση η μητέρα του να είναι αγία, η γυναίκα του πιστή μέχρι θανάτου και η κόρη του παρθένα μέχρι το γάμο, ενώ ο ίδιος έτοιμος για κάθε είδους σεξουαλική πανδαισία».

Τσίπρας το 2010: Όχι στην κάρτα φακελώματος του πολίτη


Δυστυχῶς φαίνεται νά ἐπιβεβαιώνεται ἡ ἄποψη, πού ἔχει ὁ ἁπλός πολίτης, ὅτι ἡ «κωλοτούμπα» ἀποτελεῖ τήν πιό συνηθισμένη πρακτική τῶν ἐπαγγελματιῶν τῆς πολιτικῆς.

Ὁ νέος πρωθυπουργός Ἀλέξης Τσίπρας σέ ἐρώτησή του στή Βουλή τό 2010 κατήγγελλε τήν «κάρτα τοῦ πολίτη», πού τότε μᾶς ἔφερνε ὁ ἀλήστου μνήμης Γιῶργος Παπανδρέου (Βλ. τήν ἐρώτηση Τσίπρα στή
 σσ.  14-15  τῆς  Παρακαταθήκης)

Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα!


vy6Qk97aispcbFNl6jyTLvDoYf4BjkqG97LQZNr4hA3J56wzASlEG7Q9uR1FE5z7
Αυτοί είναι οι τούρκοι, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να μας παρουσιάσουν την ομορφιά ενός τέρατος, παραγνωρίζοντας πως αναφέρονται σε «κράτος εγκληματία».
 
Ο ρόλος της Τουρκίας στην διεθνή σκηνή σήμερα δείχνει να αναβαθμίζεται όσο ποτέ άλλοτε.
Αυτό αν και συμβαίνει καθαρά λόγω συγκυριών της διεθνούς γεωπολιτικής σκηνής και κυρίως λόγω των ενεργειακών δρόμων που σχεδιάσθηκαν να περάσουν μέσα από την Τουρκία, δεν είναι σε θέση να αναιρέσει ή να διαγράψει την πραγματική Τουρκία, η οποία δεν διστάσει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε δυνάστη της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων (ή και του Καυκάσου) εάν κάποιοι αποφασίσουν να της δώσουν ισχύ (όπως έπραξε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, σε ένα αποκορύφωμα απερισκεψίας…)
 
 
Η δράση της Τουρκίας, η μηδενιστική ανθρωπιστική αντίληψη που διακατέχει το «είναι» των τούρκων και η αντίληψη της κτήσης μέσω της αρπαγής και της χρήσης οποιουδήποτε μέσου απαιτηθεί, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα ιστορικά και αποδεικνύουν πως ίσως η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά για την Τουρκία και την πραγματική της εικόνα.
 
 
Ο άτυπος «κατάλογος» εγκλημάτων, που κατατίθεται στη συνέχεια, δυστυχώς δεν μπορεί να καταγράψει όλα τα εγκλήματα της «ανθρωπιστικής» και «πολιτισμένης» Τουρκίας κατά των Ελλήνων, όπως επίσης και άλλων λαών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...