Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Ακόμη να παρέμβει η εισαγγελία για τους Τρομοκράτες των καταθέσεων ;;;; #Greece


CA7Bf3VWcAATsQjΑκόμη να παρέμβει η εισαγγελία για τους Τρομοκράτες των καταθέσεων ;
ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ #BANK RUN;;; #Greece
#Greece | Bank Deposits Plunge to 10-Year Low 
a9614a1b4f5d9cf8faa0b58268b21935

“ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 20 ΔΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ”-ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΥΣΗ-ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ;

tsipras-poutin2

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Ρώσου Πρέσβη
Η φίλη Ελλάδα εάν μας ζητήσει δάνειο θα το πάρει
Σοβαρές ειδήσεις με τεράστιο πολιτικό και οικονομικό βάρος για την πατρίδα μας, βγάζει η συνέντευξη του Ρώσου πρέσβη στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοφ. Ο Ρώσος διπλωμάτης, μίλησε στον Αλεξάντρ Γκασιούκ, για την «Ροσσίσκαγια Γκαζέτα», για τις ευκαιρίες που ανοίγονται στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις, τη θέση της Ελλάδας στο θέμα των κυρώσεων στη Ρωσία, τις προοπτικές συνεργασίας Μόσχας και Αθήνας για το έργο του αγωγού “Turkish Stream” αλλά και για την προοπτική ογκώδους δανείου από τη φίλη χώρα που θα έλυνε τα δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε «δεμένοι» στο άρμα της Ε.Ε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι η μοναδική ακηδεμόνευτη πατριωτική εφημερίδα που από τη μέρα της κυκλοφορίας της πιστεύει ότι η καθολική σύμπλευση με τους Ορθόδοξους Ρώσους μπορεί να μην λειτουργούσε ως πανάκεια για την ανάταση της χώρας, θα δημιουργούσε όμως όλες τις προϋποθέσεις για την σταδιακή επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και ενδεχομένως σε ενιαίο εθνικό νόμισμα που θα ανεξαρτητοποιούσε την οικονομική ζωή από τις καρκινογενέσεις της καταστροφικής εξάρτησης με τις τοκογλυφικές αγκυλώσεις των ανθελλήνων της ΕΚΤ.

Εύφλεκτες εστίες του παγκόσμιου ανταγωνισμού και η Ελλάδα


Ντεμπάλτσεβο, Κομπάνι, Σαναά, Αθήνα, Βουδαπέστη• πόλεις που τις χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα, πόλεις που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτισμούς, τις οποίες, ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα τις συνέδεσε κάτι κοινό: όλες τους υπήρξαν εξέχουσες εστίες του νέου παγκόσμιου ανταγωνισμού, που εξελίσσεται με αυξανόμενη ένταση τα τελευταία έτη. Είναι φανερό ότι η ουσία των γεγονότων, που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας, μόνον εφόσον τοποθετηθούν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο γεωστρατηγικών ανταγωνισμών γίνεται αντιληπτή.

Νέες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά


Νέες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά Νέες προκλήσεις από τουρκικά αεροσκάφη καθώς και σήμερα σημειώθηκαν παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο. Συγκεκριμένα, συνολικά επτά αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων οπλισμένα, προχώρησαν σε δύο παραβάσεις και σε μία παραβίαση.
Σημειώθηκαν δύο εικονικές αερομαχίες, ενώ όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

newpost

«Εθνικιστικοί μύθοι»: Το τέχνασμα της εξαπάτησης... Τρέμουν τα σύγχρονα «Κρυφά Σχολειά» που ο νέος Μεσαίωνας της Νέας Τάξης θα γεννήσει…


Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε και το παρακάτω παλιό μας κείμενο μια και πολλοί επανέρχονται στους «εθνικιστικούς μύθους»…
Γραμμένο τον Οκτώβριο του 2007
"ΡΕΣΑΛΤΟ"«Πέτρα πάνω στην πέτρα
Να μη μείνει
Εμείς δεν προσκυνάμε»
Κολοκοτρώνης


Γύρω από το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, από την αρχή επιχειρήθηκε να ενταχθεί η Κριτική στο απλοϊκό σχήμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στον «εθνικισμό» και «αντιεθνικισμό».

Μετά το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων..θα διέλυαν και την ΥΠΑ με τον 4146/2013 ..


41462013
Με τον 4146/2013 Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις…..μεταξύ άλλων και μετά το ξεπούλημα των αεροδρομίων οι Σαμαροβενιζέλοι, είχαν σχεδιάσει την δημιουργία «Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Περιφερειακών Αεροδρομίων» και το διακριτικό τίτλο «ΑΕΔιΠΑ» .
Διαβάστε τι προβλέπει αυτός νόμος έκτρωμα και συγκεκριμένα…
το Άρθρο 66 «Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Περιφερειακών Αεροδρομίων − ΑΕΔιΠΑ» και πως έχουν σχεδιάσει την αποψίλωση και υποβάθμιση του εργου της ΥΠΑ…

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;


ΟΥΚΑΔΕΣ
Τι έγινε ρε «λεβέντες» και σας έπιασε ξαφνικά ΛΥΣΣΑ με τους ΟΥΚΑΔΕΣ;

Επαναλαμβάνω την ερώτηση, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Βγήκε η Βουλευτής σας και τι είπε;

««Tα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» ………..«Εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία» οι ειδικοδυναμίτες που φώναξαν τα εθνικιστικά συνθήματα στην παρέλαση…………..

Ο ανακριτής αγγίζει Παπανδρέου: Τι ξέρεις για το σχέδιο Πυθία;


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΥΘΙΑ
Υπάρχουν και λειτουργοί της δικαιοσύνης που σέβονται τον όρκο τους και δεν κάνουν πίσω. Τέτοιος είναι ο ανακριτής Δ. Φούκας που έχει ξετινάξει την δολοφονική συμμορία που κονιορτοποίησε την εθνική πολιτική της Ελλάδας και την έριξε στα γρανάζια της οικονομικής υποδούλωσης. Σε αντίθεση με τις υποθέσεις Siemens, Λίστας Λαγκάρντ και υποβρυχίων για τις οποίες γίνεται προσπάθεια να κλείσουν χωρίς πολιτικές ευθύνες, ο ανακριτής Φούκας φέρεται αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τις κεφαλές της Λερναίας Ύδρας που λήστεψαν και υποδούλωσαν τον Ελληνικό λαό.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, το πρόσωπο που θα κληθεί, θα προκαλέσει θύελλα. Και πέραν του Ατλαντικού.


olympia

Captagon: TO NΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑÏΡΟ/ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕUROMAIDAN


H χημεία των πραξικοπημάτων,των τζιχαντιστών και της αραβικής άνοιξης……Η «αραβική άνοιξη» και το πραξικόπημα του Κιέβου ολοκληρώθηκαν χάρη στις αμεφεταμίνες αυτά τα «χάπια της φρίκης». Πίσω από τους αποκεφαλιστές της EIIL και τους ουκρανούς ‘’παρτιζάνους» βρίσκονται αυτά τα «χάπια της φρίκης», η δυνατή αμφεταμίνη Captagon που καταργεί το συναίσθημα της συμπάθειας και αυξάνει την φυσική αντίσταση.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΑΜ: «16 ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Πρόκληση Τούρκου ΥΠΑΜ: «16 νησιά κατέχονται παράνομα από την Ελλάδα»

Θέμα αμφισβήτησης της κυριαρχίας 16 ελληνικών νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έθεσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Ισμέτ Γιλμάζ, με ομιλία του στη Βουλή. Η εφημερίδα Zamantoday στην αγγλική, ηλεκτρονική της, έκδοση δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Turkish defense minister rejects Greek territorial claims on Aegean islands». Σε πρόσφατη μάλιστα ομιλία του στη Βουλή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, όπως αναφέρει η εφημερίδα todayzamzn.com, μίλησε για αμφισβητούμενα ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές και συγκεκριμένα για «αρχιπέλαγος τουρκικών νησιών».

Τα "τραγούδια των εχθρών"! Οι Τούρκοι λένε για "γκιαούρηδες" και οι Σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη


Image
Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους άλλους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Νομίζουμε ότι αυτά τα δύο…στρατόπεδα δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν σημείο επαφής. Ακόμη και ο σημερινός ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας όπως θα διαβάσετε, ενώ ως στρατιωτικός έβαζε τους στρατιώτες του να φωνάζουν τέτοια συνθήματα στον Έβρο, αργότερα ως πολίτης άρχισε να προβληματίζεται.

Έτοιμος ο νόμος για τους πλειστηριασμούς, αναζητούνται ισορροπημένες λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια


Το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους – το οποίο μεταφέρεται χρονικά – πρέπει να λυθεί με θάρρος και αποφασιστικότητα και είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο συνέδριο “Banking and Insurance Forum: The day after”.
Ο κ. Σταθάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των πλειστηριασμών είναι έτοιμο και δεν αποτελεί μονομερή ενέργεια εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ το νομοσχέδιο για τα στεγαστικά δάνεια είναι σύνθετο, θα απαιτήσει τουλάχιστον 6 μήνες προτού ολοκληρωθεί.

Έρχεται «καταιγίδα»: Φόρος εισοδήματος ακόμα και στα ανείσπρακτα ενοίκια 1Την επιβολή φόρου εισοδήματος ακόμη και στα ενοίκια που δεν έχουν εισπράξει οι ιδιοκτήτες από τους ενοικιαστές τους χωρίς πλέον να υπάρχει γι’ αυτούς η διέξοδος της εκχώρησης των μισθωμάτων στο Δημόσιο προβλέπει ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, όπως αποκαλύπτεται από νέα ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικ. Σαββαϊδου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο, το εισόδημα από ακίνητη περιουσία που υπόκειται σε φόρο 11%-33% είναι αυτό το οποίο «αποκτάται από φυσικά πρόσωπα ή ατομικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα από την είσπραξή του ή μη, εφόσον έχει αποκτηθεί το δικαίωμα είσπραξής του και με την προϋπόθεση ότι ο εκμισθωτής αποξενώνεται από τη χρήση του ακινήτου, χωρίς ταυτόχρονα να παρέχει άλλου είδους υπηρεσίες στο μισθωτή (π.χ. καθαριότητα, ασφάλεια, κλπ.), οπότε χαρακτηρίζεται στο σύνολό του ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα».

Αλέξη Τσίπρα μπράβο σου! Και δεν σου φαινότανε! Είσαι πιο επικίνδυνος απ’ όσο μπορούσε κανείς να φανταστεί!

«Το μνημόνιο ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ξεχάστε το». 
Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.
«Η Τρόικα είναι παρελθόν ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ».
Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.
Προσέχετε τις έντεχνα στημένες δηλώσεις;

Προκαλεί ο Δ.Παπαδημούλης την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «εθνικιστικά» τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση!


OYKL_AAA
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ «ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Προκαλεί πάλι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης και ***μετά την κόντρα του με την περιφερειάρχη Αττικής Ρ.Δούρου την οποία κάλεσε να κάνει … «οικονομικές παρελάσεις» για να εισπράξει κατάλληλη απάντηση από το κορυφαίο στέλεχος του κόμματός του, τώρα επανέρχεται με ένα tweet που χαρακτηρίζει … «εθνικιστικά» τα συνθήματα των ΟΥΚ!
«Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».
Τι τον ενόχλησε;
Οτι στο βίντεο που υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο ακούγεται τμήμα των ΟΥΚ να φωνάζει «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».
Και ότι το τμήμα της Σχολής Ευελπίδων ακούστηκε και το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα,που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα»!
Το απόσπασμα με τα ΟΥΚ βρίσκεται στο 1’24». Το ότι αποθεώνοντας από χιλιάδες λαού οι παρελαύνοντες παρά την βροχή που έπεφτε αυτό δεν έχει σημασία κατά τον Δ.Παπαδημούλη.
Προφανώς έπρεπε να τραγουδούν την Γ’Διεθνή οι ΟΥΚάδες.
Και ποια είναι η «πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας»;
Οι γονυπετείς ικεσίες και το «στα τέσσερα» του Α.Σαμαρά;
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YAWBHk1CeQ8&w=500]
***μετά την κόντρα του με την περιφερειάρχη Αττικής Ρ.Δούρου
defencenet.gr

«Οι υπολογιστές θα πάρoυν τον έλεγχο από τους ανθρώπους»


Θεωρείται μια από τις σύγχρονες ιδιοφυΐες στη μηχανική, αλλά οι προβλέψεις του μάλλον δεν είναι και τόσο αισιόδοξες… Ο Στιβ Βόζνιακ, ο οποίος συν-ίδρυσε την Apple με τον Στιβ Τζομπς, προειδοποίησε ότι οι υπολογιστές με τεχνητή νοημοσύνη θα πάρουν τον έλεγχο από τον άνθρωπο και ότι το μέλλον είναι «τρομακτικό και πολύ κακό για την ανθρωπότητα».

«Αναμφισβήτητα, οι υπολογιστές θα πάρουν τα ηνία από τους ανθρώπους», είπε ο Βόζνιακ, ο οποίος σχεδίασε τους πρώτους υπολογιστές της εταιρείας στη δεκαετία του 1970, σε μια συνέντευξη στην αυστραλιανή Financial Review. Όπως εξήγησε, η ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα αναδημιουργήσει τη δύναμη και τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου νου σε λογισμικό, είναι ένα επικίνδυνο πράγμα για τους ερευνητές. «Όπως και οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των Στίβεν Χόινγκ και Έλον Μασκ έχουν προβλέψει, συμφωνώ ότι το μέλλον είναι τρομακτικό και πολύ κακό για τους ανθρώπους. Αν δημιουργήσουμε αυτές τις συσκευές για να φροντίζουν τα πάντα για μας, τελικά θα σκέφτονται πιο γρήγορα από εμάς και θα να απαλλαγούμε από τους αργούς ανθρώπους για να διοικούνται οι επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικά», δήλωσε ο Βόζνιακ.
«Θα είμαστε εμείς οι θεοί; Θα είμαστε τα κατοικίδια ζώα της οικογένειας; Ή θα είμαστε μυρμήγκια που θα τα πατούν; Δεν ξέρω γι “αυτό… Αλλά όταν σκέφτομαι ότι στο μέλλον θα με αντιμετωπίζουν σαν κατοικίδιο αυτές τις έξυπνες μηχανές …τότε φέρομαι στον σκύλο μου πραγματικά καλά» πρόσθεσε μεταξύ αστείου και σοβαρού. Ο καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος. Είπε στο BBC: «Οι πρωτόγονες μορφές τεχνητής νοημοσύνης έχουν ήδη αποδειχθεί πολύ χρήσιμες. Αλλά νομίζω ότι η ανάπτυξη της πλήρους τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της ανθρώπινης φυλής».
Ο επιχειρηματίας σε εταιρείες τεχνολογίας Έλον Μασκ περιέγραψε επίσης την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης ως τη «μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξή μας». Δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας από τους ερευνητές να προσέχουν ώστε να αποφευχθούν τυχόν «παγίδες» της διασπαστικής τεχνολογίας.
Ο Βόζνιακ έφυγε από την Apple κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, λέγοντας ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μηχανική και όχι για τη διαχείριση. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει σε πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά έργα. Λέγεται ότι παραμένει επίτιμος υπάλληλος της Apple και λαμβάνει ένα ποσό ετησίως. Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης συνέντευξή του, είπε ότι δεν ήταν σίγουρος αν η Apple δουλεύει το δικό της αυτοκίνητο, ή απλά βελτιώνει το σύστημα λειτουργίας CarPlay, αλλά και ότι «φαίνεται ότι προσλαμβάνει πολλούς ανθρώπους που θα μπορούσαν πραγματικά να αναπτύξουν ένα όχημα».
ΠΗΓΗ

ΚΕΝΥΑ: Κινέζος ιδιοκτήτης απαγόρευε την είσοδο σε Αφρικανούς μετά την δύση του ηλίου «για λόγους ασφαλείας»


Στην Κένυα, στο πρωτοσέλιδό της η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας έγραψε για έναν Κινέζο ιδιοκτήτη εστιατορίου που αρνήθηκε να υπηρετήσει Αφρικάνους μετά τις 5:00 μμ. Ο ιδιοκτήτης επέτρεπε την είσοδο μόνο σε αλλοδαπούς μετά από τις πέντε, επικαλούμενος μια σειρά βίαιων επεισοδίων. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη λίγο μετά την δημοσίευση του άρθρου.
Το περιστατικό υπογραμμίζει την αυξανόμενη αντι-κινεζική αντίδραση στην Αφρική.

Σενάριο αυτοκτονίας του συγκυβερνήτη από τους γάλλους ερευνητές. Μια σημαντική παράμετρος όσον αφορά το κόκπιτ


Στρατής Μαζίδης
Νέα διάσταση στην τραγωδία του Αirbus των Germanwings δίνουν οι γάλλοι ερευνητές.

Το σενάριο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συνδυάζεται με την πληροφορία των NYT ότι ένας εκ των δύο πιλότων, βγήκε από το πιλοτήριο και στην επιστροφή δεν μπορούσε να επιστρέψει καθώς χτυπούσε αλλά δεν άνοιγε κανείς, θέλει το πρόσωπο αυτό να είναι ο κυβερνήτης.
Ο συγκυβερνήτης όντας σε αποστολή (;) αυτοκτονίας, τον κλείδωσε εκτός του πιλοτηρίου.
Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001, πλέον είναι αδύνατο να ανοίξει κανείς άμεσα την πόρτα του πιλοτηρίου απέξω.
Σύμφωνα με μαρτυρία αυστραλού πιλότου, υπάρχει η δυνατότητα για έναν εκ των πιλότων να εισέλθει στο πιλοτήριο δίχως να του ανοίξουν από μέσα αφού πληκτρολογήσει ειδικό κωδικό κι αναμείένει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο και πάλι, αν ο πιλότος που είναι μέσα θέλει να μπλοκάρει την είσοδο, μπορεί να το πετύχει.
Ο συγκυβέρνητης, του οποίου τα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά, είχε πολύ λιγότερες ώρες πτήσης από τον κυβερνήτη και είχε προσληφθεί το Δεκέμβριο του 2013.
freepen.gr

Το Δ” Ράϊχ παρελαύνει προς την Ρωσία, εκεί οπου σταμάτησε ο Β’παγκόσμιος!


http://2.bp.blogspot.com/-wZ0-OLW9894/VRGO49PXvdI/AAAAAAAAHcM/tuNffkoGbd8/s1600/%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%91.jpg
Στρατιωτική φάλαγγα του αμερικανικού στρατού που αποτελείται από 120 οχήματα παρελαύνει μέσα από πόλεις και κωμοπόλεις σε έξι πρώην συμμάχους της Μόσχας, στην Ανατολική Ευρώπη, εν μέσω εντάσεων με τη Ρωσία για την κρίση στην Ουκρανία, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα. Η πορεία είναι μέρος της στρατιωτικής άσκησης του ονομάσθηκε «Operation Dragon Ride» και ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο. Η στρατιωτική αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, θα περάσει μέσα από την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Εσθονία, τη Λετονία και την Τσεχική Δημοκρατία και θα λήξει μετά από δώδεκα ημέρες στη Γερμανία την 1η Απριλίου.
Το ‘σόου’ έχει ως στόχο να αναδείξει την στρατιωτική παρουσία των δυνάμεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Οι δυνάμεις ασφαλείας από τις έξι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν προσφερθεί να συνοδεύουν την αυτοκινητοπομπή ώστε να αντικρούσουν διαμαρτυρίες καθώς η αμερικανική στρατιωτική φάλαγγα θα διασχίζει τις χώρες που αναφέρθηκαν.
Πράγματι και στις έξι χώρες έχουν προγραμματισθεί διαμαρτυρίες για το αμερικανικό σόου.
Οι αναλυτές λένε ότι η στρατιωτική φάλαγγα, δεν θα κάνει τίποτε άλλο από μια καλή κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις που θα διέλθει και θα ενοχλήσει τους εντόπιους με την αδικαιολόγητη παρουσία της.
Άλλοι επικριτές συγκρίνουν τη στρατιωτική παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, ως επεκτατισμός των Ναζί, προσθέτοντας ότι η Ουάσιγκτον είναι ο ηθικός αυτουργός της διαίρεσης μεταξύ των ευρωπαϊκών κοινωνιών που στοχεύει στην κατάκτηση των εθνών.
Η στρατιωτική παρέλαση των ΗΠΑ στις έξι χώρες, έρχεται σε μια στιγμή που βρίσκονται εν εξελίξει ασκήσεις που ονομάστηκαν «Operation Atlantic Resolve» σε τρία κράτη της Βαλτικής και στην Πολωνία.
Στις ασκήσεις αυτές δοκιμάζονται και οι πυραυλικές δυνατότητες των δυνάμεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και υπάρχει προγραμματισμός η εγκατάσταση τους να επεκταθεί σε δύο νέες χώρες του ΝΑΤΟ, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τις ΗΠΑ ότι τροφοδοτεί ταραχές σε όλον τον κόσμο, παρεμβαίνοντας σε άλλες χώρες, επιδιώκοντας την παγκόσμια ηγεμονία με την επεκτατική πολιτική της.
πηγη

Οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης αναμένουν νομοσχέδιο για την αλλαγή των τοπωνυμίων;


tsipras-pressure-on-turkey-to-defuse-tension-w_l
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα turkeymacedonia.wordpress.com, και άρθρο στις 17 Φεβρουαρίου του 2015, ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας μιλώντας με τους τοπικούς Μουσουλμάνους ηγέτες  στην πόλη της  Κομοτηνής υποσχέθηκε ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  θα «φέρει» σχέδιο νόμου σύμφωνα με το οποίο θα επανέλθουν τα  παλιά τουρκικά τοπωνύμια τα οποία άλλαξαν πριν 65 χρόνια σε ολόκληρη την περιοχή!!!.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;


imia-2

ΕΚΤΑΚΤΟ 
Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας απορρίπτει τις ελληνικές εδαφικές διεκδικήσεις σε νησιά του Αιγαίου
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας απέρριψε τις ελληνικές διεκδικήσεις!!!! επί σειρά «αμφισβητούμενων» νησιών κοντά στις «τουρκικές ακτές» του Αιγαίου ως άκυρες, αποκαλώντας την περιοχή «αρχιπέλαγος των  τουρκικών νησιών», περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση, σε αυτό που αποκαλείται (από τους Τούρκους )«Γκρίζες Ζώνες», γράφει η τουρκική εφημερίδα todayszaman.com. Με λίγα λόγια με μία ομιλία του στην τουρκική βουλή ο Γκιλμάζ «γκριζάρισε όλο το Αιγαίο» .

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Σαν σήμερα το 1977 στην Τενερίφη συνέβη η πιο πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία όλων των εποχών

Tenerife_airport_disaster

Το πιο πολύνεκρο δυστύχημα στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας συνέβη στις 27 Μαρτίου του 1977 στην Τενερίφη της Ισπανίας, όταν… δύο γιγαντιαία Μπόινγκ 747 συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 583 άνθρωποι. Η αεροπορική τραγωδία της Τενερίφης, που συντάραξε τον κόσμο, ήταν στην ουσία ένα τροχαίο δυστύχημα.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στη 1:15 μ.μ. της 27ης Μαρτίου 1977, με την έκρηξη μιας βόμβας στο αεροδρόμιο του Γκραν Κανάριας, του μεγαλύτερου νησιού του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων, που βρίσκονται στ’ ανοιχτά της βορειοδυτικής Αφρικής, ανήκουν στην Ισπανία και αποτελούν δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Την είχαν τοποθετήσει μέλη της αυτονομιστικής οργάνωσης «Ένοπλες Ομάδες των (ιθαγενών) Γουάντσε» (Fuerzas Armadas Guanches) και η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό ενός ατόμου.
Οι αρχές διέκοψαν αμέσως τη λειτουργία του αεροδρομίου και διοχέτευσαν την εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο «Λος Ροντέος» του γειτονικού νησιού της Τενερίφης. Σύντομα, παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο από τα σταθμευμένα αεροπλάνα, προκαλώντας “πονοκεφάλους” στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μία μεγάλης έκτασης πυκνή ομίχλη κάλυψε κάθε σπιθαμή του αεροδρομίου.
Ανάμεσα στα πολλά παρκαρισμένα αεροπλάνα ήταν και τα δύο μοιραία Μπόινγκ 747. Το ένα ανήκε στην αμερικανική εταιρεία Pan-Am (δεν υπάρχει σήμερα) και εκτελούσε την πτήση 1736 «Λος Άντζελες – Νέα Υόρκη – Γκραν Κανάρια» με 380 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα και το άλλο στην ολλανδική KLM. Εκτελούσε την πτήση 4085 «Άμστερνταμ – Γκραν Κανάρια» με 234 επιβάτες και 14μελές πλήρωμα.
Όταν γύρω στις 5 το απόγευμα άνοιξε το αεροδρόμιο της Γκραν Κανάρια, ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου της Τενερίφης άρχισε να δίνει εντολές για τη σταδιακή αναχώρηση των αεροσκαφών. Η ομίχλη, όμως, παρέμεινε πυκνή και η ορατότητα στο διάδρομο αρκετά χαμηλή. Ελλείψει επίγειου ραντάρ, η επικοινωνία μεταξύ πύργου ελέγχου και αεροσκαφών γινόταν δια ασυρμάτου. Μία σειρά παρανοήσεων έφεραν τα δύο Μπόινγκ αντιμέτωπα στο διάδρομο απογείωσης.
Το αεροσκάφος της KLM άρχισε να τροχοδρομεί και να ανεβάζει ταχύτητα, προκειμένου να απογειωθεί. O πιλότος του αεροπλάνου της Pan-Am, που ήταν σταματημένο μέσα στον διάδρομο, προσπάθησε να το μετακινήσει, αλλά ήταν αργά. Τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν με σφοδρότητα κι έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Από το Μπόινγκ της KLM κανείς δεν επέζησε, ενώ από το αμερικανικό αεροσκάφος σκοτώθηκαν 258 από τους επιβαίνοντες, 61 τραυματίστηκαν και μόλις 61 διασώθηκαν. Για πολλές μέρες το πολύνεκρο δυστύχημα της Τενερίφης απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα του κόσμου και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην αεροπορική κοινότητα για πολλούς μήνες.
Τις έρευνες για τη διαλεύκανση του δυστυχήματος ανέλαβε η Ισπανική Πολιτική Αεροπορία, με τη συνδρομή Αμερικανών και Ολλανδών εμπειρογνωμόνων. Η πολύμηνη έρευνα έδειξε ότι ο πιλότος του Μπόινγκ της KLM απογειώθηκε χωρίς την έγκριση του πύργου ελέγχου, παρανοώντας τις εντολές του. Στην αρχή οι ολλανδοί εμπειρογνώμονες προσπάθησαν να ρίξουν το φταίξιμο στον πύργο ελέγχου, αλλά στο τέλος η KLM ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη και αποζημίωσε τους συγγενείς των θυμάτων.
Η αεροπορική τραγωδία της Τενερίφης είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη μιας σειράς μέτρων από τον ICAO για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Τα πιο σημαντικά ήταν η καθιέρωση τυποποιημένης φρασεολογίας μεταξύ πύργου ελέγχου και κυβερνήτη του αεροσκάφους, ώστε να αποφεύγονται οι όποιες παρανοήσεις και η άμβλυνση της παντοκρατορίας του κυβερνήτη στο αεροσκάφος. Τα μέλη του πληρώματος ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους προς τον κυβερνήτη, όσον αφορά θέματα ασφάλειας της πτήσης και αυτός οφείλει να παίρνει τις όποιες αποφάσεις, αφού λάβει υπόψη του τις παρατηρήσεις των υφισταμένων του.

sansimera.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ: Ένα εκατομμύριο ραβασάκια στέλνει η ΔΕΗ για το απλήρωτο χαράτσι

xaratsi-deh

Συνολικά 350 εκατομμύρια ευρώ παραμένουν ανείσπρακτα…
Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων θα λάβουν ραβασάκια από την εφορία για το απλήρωτο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων του 2013.
Πρόκειται για ένα συνολικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα βεβαιώσει τις οφειλές από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ).
Πρόκειται για το λεγόμενο «χαράτσι της ΔΕΗ» του 2013, το οποίο έμεινε απλήρωτο από τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές που έχουν κρατήσει το ρολόι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Ο φόρος εκείνος είχε εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Το «χαράτσι» είχε μετονομαστεί το 2013 σε Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ).
Η ΔΕΗ έχει στείλει τον κατάλογο με τα οφειλόμενα στο υπουργείο Οικονομικών και στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΔΕ.
Το ποσό θα βεβαιωθεί χωρίς προσαυξήσεις.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΓΙΑ “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ”-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ-ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

4444

-ΟΙ “ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΣ” ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ 
Οι τηλεοπτικές κάμερες εστιάζουν σε κάθε παρέλαση στο Σύνταγμα, όπου βρίσκονται οι επίσημοι. Το ενδιαφέρον της παρέλασης όμως δεν περιορίζεται μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, όπως αναφέρει στρατιωτικό σαιτ. “Θα λέγαμε ότι μετά είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της παρέλασης. Στην Πανεπιστημίου όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι απλοί πολίτες και τα στρατιωτικά τμήματα αρχίζουν να φωνάζουν τα “συνθήματά” τους.
Το βίντεο δίνει μια γεύση από το τι ακούστηκε. Άλλοι τραγούδησαν για την Μακεδονία κι άλλοι θυμήθηκαν την Πόλη”.

BULLYING: ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ


bullying1
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ
της Κατερίνας Τσατσαρώνη
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Όλη αυτή η comme il faut, στείρα συζήτηση περί διαφορετικότητας ανάγει ένα ευρύ κοινωνικό πρόβλημα έλλειψης παιδείας, ευρείας μόρφωσης, αρχών, αξιών και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας και πάλι σε πρόβλημα ρατσισμού.  Η άρνηση να θεωρήσουμε τους συνανθρώπους μας διαφορετικούς και να κατανοήσουμε  τη  μοναδικότητα τους όπως αυτή εκφράζεται στη βάση πανανθρώπινων αξιών είναι μια λύση που προσεγγίζει το θέμα στο πλαίσιο όλων των διαφορετικών επιστημών που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα από την αρχαιότητα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (ΦΩΤΟ)

biasmos1


Για όσους αμφισβήτησαν το ρεπορτάζ μας για την ανήκουστη κτηνωδία στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών
Εκτενές ρεπορτάζ στην αυριανή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Σημαντικές πληροφορίες στις 23:00 στο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...