Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΑΘΗΝΑ 30-3-2015.

Τα εθνικά ζητήματα στις μέρες μας ρυθμίζονται μέσω τής διεθνούς οικονομικής συναλλαγής. Η κυριαρχία τού κράτους διαβιβάζεται στα παγκόσμια κέντρα λήψεως αποφάσεων δίκην μιας μικρομεσαίας επιχειρήσεως που δίδει λόγο στην μητρική εταιρία. Το χρήμα πλέον διαβιβάζεται ως αποδεικτικό τής υποταγής τού ραγιά με έπαθλο την παγκόσμια κυριαρχία επάνω από την κάποτε ισχυρή Ευρώπη.

Τα εθνικά κράτη ενοχλούν πάρα πολύ τούς σχεδιασμούς τού σιωνισμού για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Το προαιώνιο σχέδιο τού Εμποράκου των Εθνών έχει στήσει πολλές κρίσεις, πολλούς πολέμους και έχει ρίξει αλλοτινές κραταιές αυτοκρατορίες. Πριν από τις γενικές συρράξεις προηγούνται οι πόλεμοι των πολιτισμών και των θρησκειών. Η αλλοίωση των ηθικών αξιών και τής εθνικής ταυτότητας. Αυτό ακριβώς το σχέδιο, στην τελική πλέον μορφή, ζούμε ως τον προβλεπόμενο θάνατο των εθνών που μάς ονόμασαν κρίση χρήματος.

Η Ευρώπη ως γεωγραφική περιφέρεια, ως ήπειρος τής ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμικής δημιουργίας, έχει χάσει τον ηγετικό προσανατολισμό της και την προσωπικότητά της από τούς χρόνους που οπισθοχώρησε η Αυτοκρατορική Ελλάς και η Ορθοδοξία κάτω από την πίεση τής ασιατικής λαίλαπας. Η γηραιά ήπειρος έχει χάσει τα προσδιοριστικά της χαρακτηριστικά που αποτελούνται από τον Ελληνικό Πολιτισμό, τον Χριστιανισμό και την Λευκή Φυλή, γνήσια απόγονο τής ιστορικής περιόδου των Ελληνικών Κτήσεων – Χωρών σε μια περιοχή που και το όνομά της, το όνομα Ευρώπη, είναι κι αυτό ελληνικό.

Τον καιρό που οι τραπεζίτες και οι βάρβαροι κέρδισαν την μάχη τής δήθεν αναίμακτης μεταβάσεως των εθνών από τούς πολέμους στην νέα εποχή τής υπογείως συναλλασσόμενης «ειρήνης», άρχισε η γενοκτονία των λαών, με πρώτο και κυριότερο τον ελληνικό λαό που μισούν αγιάτρευτα οι «μεγάλοι» τής οικουμένης. Έπρεπε να μειωθεί η συμβολή των Ελλήνων στην ισορροπία ανάμεσα στο Δίκαιο και το Ατσάλι, να αρπάξει η Βαρβαρότητα το ατσάλι και να στραγγαλίσει το δίκαιο. Έπρεπε να φανούμε μικροί και ασήμαντοι, δίχως απαιτήσεις και υπόσταση για να νικήσει η Ύλη την Ιδέα, ο Αντίχριστος τον Χριστό, η Σιών την Ελλάδα.

Μπήκαν λοιπόν τα μισθοφορικά μικρόβια ανάμεσα στους λαούς τής Ελληνίδας Γεωπολιτικής Αυλής μας, από την χερσόνησο τού Αίμου ίσαμε την Καθ’ Ημάς Ανατολή. Τοποθετήθηκαν εξτρεμιστές πράκτορες τού νεοταξικού κτήνους για να ζητήσουν τάχα ελευθερία και δημοκρατία. Δώσανε στον ισλαμισμό πολεμικές και κρατικές εξουσίες να σφάζουν, να δημιουργούν ανασφάλεια και μετακινήσεις πληθυσμών. Και στην συνέχεια το ισλαμικό κράτος διέβη τις πύλες τής Τουρκίας και από την Ασία μπήκε στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη για να συνεχίσει το έργο του βοηθούμενο από σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάς ταλανίζεται ανάμεσα στα στημένα μνημόνια, τις ρουφιανοκάρτες τού πολίτη και τις ελληνοποιήσεις των λαθρομεταναστών, τα εθνικά μας ζητήματα τίθενται αθόρυβα στην προκρούστεια κλίνη. Η Μακεδονία αναμένει την έσχατη βεβήλωση τής ιστορίας και τής προσωπικότητάς της, τού μέλλοντος και τής ελευθερίας της από τούς Σκοπιανούς πεμπτοφαλαγγίτες τού Σταυρωτή Εμποράκου των Εθνών. Η δε Τουρκία πιέζει το ψευτορωμέϊκο για να γίνει η συνεκμετάλλευση  τού ελληνικού πλούτου, ώστε να αντιμετωπιστεί τάχα η οικονομική κρίση και η σταθερότητα στην περιοχή.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φτωχή μήτε μόνη της. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από διεθνείς νομισματικές πολιτικές και από ξένες πλάτες. Είναι ένα πλούσιο Έθνος, το Έθνος των Εθνών που έχει τον μεγαλύτερο πλούτο τού κόσμου ριζωμένο στο αίμα και την καρδιά του. Είναι η Εθνική μας Ταυτότητα, ο αγιάτρευτος πόθος μας για εθνική ελευθερία και κυριαρχία, το κτίσιμο τού κόσμου μας επάνω στην κοινωνική δικαιοσύνη και την πολεμική αρετή, η αξιοπρέπεια μα και η αιώνια προσφορά τής Φυλής μας που περνάει μέσα από την Ελληνική Ηγεμονία, μέσα από μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Η Ελλάς έχει χώρο και λόγο υπάρξεως μονάχα μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελληνικής Πίστης. Έχει αποστολή να επιτελέσει μέσα από την επικράτηση τού Φωτός και τής Αλήθειας, με την κατανίκηση και τον διωγμό των νεοταξικών εισβολών και επιρροών από τα μέρη που διαφεντεύουν Έλληνες.  Η Εθνικιστική Ελλάς είναι η εκπολιτιστική οδός μέσα σε μια Ελληνική Ευρώπη.

Η ανάταση τού εθνικού κράτους, η καθαρή φυλετική προσωπικότητα, η συνεργασία τής Ελλάδος με τις ελληνικές κοινότητες και τις εθνικιστικές δυνάμεις τής Ευρώπης, η πρωτοβουλία τής Ελλάδος για τον σχηματισμό ενός συμμαχικού άξονα εθνικού προσανατολισμού ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι κινήσεις που ταιριάζουν σε μια μπροστάρισσα Ελλάδα.

Αν ήμασταν μια ασημαντότητα, δεν θα γινόταν ποτέ η αιχμαλωσία τής Πατρίδος μας και τού Εθνικού μας Φρονήματος. Έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο Οικόπεδο τής Οικουμένης. Έχουμε θύλακες φιλελληνικούς και το προνόμιο τής διακρίσεως στα στήθη όταν κινούμαστε με βάση την ορμή τής ελληνικής φλόγας. Κανείς μες στην Ευρώπη και την πλάση δεν έχει ξεχάσει τις καταβολές του και το τι εστί Ελλάς. Εμείς παραδοθήκαμε στα όρνεα τού Εμποράκου των Εθνών και τα φερέφωνά του. Εμείς πάλι θα ενώσουμε την φάρα μας για να πάρει τα σκήπτρα στα χέρια της.  

Μια Φυλή, Μια Εθνότητα, Μια Πίστη, Μια Γλώσσα, Ένας Πολιτισμός. Μια πλέρια Ελληνικότητα σε όλα τα επίπεδα τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που σπάζει τις αλυσίδες και σηκώνει το ανάστημά της πάνω από τα ερείπια τής παγκοσμιοποίησης. Έχουμε χρέος να διαγράψουμε ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους. Η Ελλάς που διεκδικεί και που νικά, η Ελλάς που ο νόμος τής Φυλής νικάει τον νόμο τής παγκόσμιας φυλακής, η Ελλάς που μεγαλώνει είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ – ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ, ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ KAI ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”)

p0


Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο, μετά το τέλος πορείας αντιεξουσιαστών.
Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, 40 περίπου άτομα – από τα περίπου 600 που συμμετείχαν στη συγκέντρωση – έβαλαν φωτιά σε κάδους και έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ στην περιοχή βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.
Νωρίτερα, οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτυρήθηκαν για τις φυλακές τύπου Γ’, ενώ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους απεργούς πείνας των φυλακών
Τρεις προσαγωγές στα επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο (φωτό&βίντεο “Makeleio.gr”)

Ορφικός ύμνος Αθηνάς


Ώ Παλλάδα μονογενής, πού είσαι το σεμνό τέκνον του μεγάλου Διός, σεβαστή μακαριά θεά, πού διεγείρεις τον θόρυβο του πολέμου, κρατερόκαρδε.
Σύ αγαπάς τα όπλα οιστρηλατείς (ξεσηκώνεις) τις ψυχές των ανθρώπων με μανίες είσαι ή κόρη πού γυμνάζεις (ασκείς) καί έχεις φρικτήν οργήν (διότι τρομάζουν με την Οργή σου).
Εσύ εφόνευσες την Γοργόνα, αποφεύγεις το συζυγικό κρεββάτι, αλλά είσαι ή πολυευτυχι-σμένη μητέρα των τεχνών.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ LIVE: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΙΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOUTUBE-ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

EVRAIOI1

Με μια πρωτοφανή απόφαση “ποινής” προς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το Αμερικανικό YOUTUBE αποφάσισε να επιβάλλει κυρώσεις στην…δημοσιογραφική δουλειά που κάνουμε, να επιβάλλει δηλαδή λογοκρισία με την αιτιολογία για “ρατσιστική συμπεριφορά” επειδή σε τηλεοπτική εκπομπή προβάλλαμε εμπεριστατωμένη ιστορική έρευνα υπό τον τίτλο ”

ΕΒΡΑΙΟΙ – Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μετά από την προβολή του ρεπορταζ και αφού πέρασαν μήνες, το αμερικανικό youtube είδε ρατσισμό και μας αφαίρεσε την δυνατότητα να ανεβάζουμε ρεπορταζ και εκπομπές στο κανάλι του.
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ από εδώ και στο εξής ανεβάζει τις εκπομπές του στο Ρώσικο youtube, εκεί που ήδη ανήκουμε και οργανικά αλλά και-κατά την δική μας εκτίμηση-και από πλευράς εθνικών συμφερόντων αλλά και εξωτερικής πολιτικής, γεγονός που θα πρέπει να δει σοβαρά η Ελληνική κυβέρνηση εαν έχει τα “γκατς” και εαν βέβαια την αφήσουν οι Αμερικανοί κουμανταδόροι της ντόπιας πρεσβείας αλλά και του Διεθνούς Αμερικανικού Φόρουμ που δείχνει να “συμπαθεί” τον σημερινό πρωθυπουργό όχι επειδή τον αγαπάει αλλά επειδή λειτουργεί αποσταθεροποιητικά (και καλά κάνει)στους ξεχαρβαλωμένους Ευρωπαικούς αρμούς.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τους Αμερικανούς για ρατσισμό, απρέπεια και λογοκρισία, τους δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής είμαστε απέναντί τους και τους υποσχόμαστε ότι θα καλοπεράσουν . Και μην μας πείτε ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τα ραμολιμέντα της Διεθνούς Τάξης Πραγμάτων. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε εμείς ούτε και η πονεμένη και πολυ-σκοτωμένη πατρίδα μας. Μια ματιά στην ιστορία του 1821 θα σας πείσει για όσα λέμε.
@@@Eπισημαίνουμε ότι οι παλιές εκπομπές μας είναι ακόμα στο κανάλι μας ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2012 αλλά  πια δεν υπάρχει η δυνατότητα -λόγω ποινής-να ανεβάσουμε καινούργιες εκπομπές στους Αμερικανούς. Στο καλό…
Δείτε την χθεσινοβραδυνή εκπομπή μας από εδώ.

Σκόπια: Η ΕΕ διόρισε μεσολαβητές για την πολιτική κρίση στη χώρα


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, σήμερα,(χθες) διόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας, η οποία θα μεσολαβήσει στην πολιτική κρίση στο νοτιοσλαβικό κράτος-FYROM, όπως σημειώνει το σερβικό πρακτορείο Τανγιουγκ. Οι ευρωβουλευτές Ρίτσαρντ Χόβιτ, Έντουαρτν Κουκάν, και ο Ίβο Βάιγκλ, θα μεσολαβήσουν στη διαμάχη μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE και της σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης- SDSM, μια διαμάχη που δεν έχει αναστατώσει μόνο τα Σκόπια, αλλά και τις γειτονικές χώρες.
 
Η κρίση προέκυψε όταν ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, κατηγόρησε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ, ότι με τη βοήθεια ξένων οργανισμών (μυστικών υπηρεσιών) προσπαθεί να ανατρέψει βίαια  την κυβέρνηση. Η αντιπολίτευση απάντησε με τη δημοσίευση καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που αποκάλυψαν διαδεδομένη διαφθορά και κατάχρηση στον κυβερνώντα συνασπισμό.
Οι συζητήσεις των ευρωβουλευτών με τους συναδέλφους τους από τα Σκόπια, θα αρχίσουν τη Δευτέρα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
--
               

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!»


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο πανουσης γιαννης

Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης,Και αυτός ψεκασμένος;Tη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων δήλωσε πως:

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ FYROM ΞΑΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ


του Σωτήρη Σιδέρη* - Στις 11 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παίχτηκε μια παράσταση απόλυτου πολιτικού παραλογισμού, υποκρισίας και σκοπιμοτήτων σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων. Μια παράσταση που όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ουσία της υπόθεσης, αλλά είναι τόσο προκλητική, που, αντί να επιλύει, συντηρεί πλήθος προβλημάτων της περιοχής.

Στη Γερμανία, οι δημοσιογράφοι υπολόγιζαν 3.000.000 Σατανιστές!!!


... Κάποτε, σε τούτη τη χώρα υπήρχε φτώχεια, πείνα, προδοσία από τους εντός κι εκτός τειχών εχθρούς, αλλά και μια βιωμένη, εκ βαθέων πίστη στον Χριστό, την Παναγία, τους αγίους...
Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη με δεκάδες παραδείγματα ενός λαού πού προσφεύγει σε κάθε δύσκολη στιγμή του
- εθνική ή ατομική - στον ουράνιο Πατέρα και τη Θεομάνα μας... Και οι άνθρωποι, οι απλοί άνθρωποι αυτού του τόπου, ήξεραν να προσεγγίσουν το Θείο, με μια μεγαλειώδη οικειότητα. Μίλαγαν στον Κύριο, σαν να 'ταν ο γιος τους. Στον προφήτη Ηλία, σαν σε συγγενή. Στους αγίους, κατά πώς κάνουμε με τους στοργικούς γείτονες όταν θέλουμε τη βοήθεια τους. Και μέχρι πρόσφατα ακόμη, 1950-60, ή αυθεντική πίστη των Ελλήνων εκφραζόταν μέσα από τα τραγούδια τους, και κυρίως μέσα από τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ευτυχώς ξαναπροβάλλονται, και μπορεί κανείς να τις παρατηρήσει ως ντοκουμέντα μιας εποχής. Όπου οι ήρωες καταφεύγουν στα εικονίσματα για να βρουν άνωθεν τη λύση στα προβλήματα τους. Και ο Κύριος ανταποκρίνεται, υλοποιώντας το θαύμα... Όπου οι φράσεις:

ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ (γεωπολιτική και ολοκληρωτισμός)


Tου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - O «τσαμπουκάς» της ‘Αγκυρας στο Αιγαίο (έστω και αν διεκόπη όσο ξαφνικά ξεκίνησε) ήρθε να υπενθυμίσει στην Αθήνα ότι η γείτων δεν είναι ακριβώς φιλήσυχος και ειρηνικός τουριστικός προορισμός.

Στα πράσα η σφαγέας της ανθρωπότητας: Εξαφάνισε όλα τα email της


Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου – Δεν είχε παραδώσει κανένα έγγραφο. Ο επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου που διερευνά την υπόθεση σχετικά με τις επιθέσεις του 2012 στη Βεγγάζη, ο Τρέι Γκάουντι, δήλωσε σήμερα ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, δεν έχει ανταποκριθεί σε κλήτευση που είχε διατάξει η επιτροπή σχετικά την παράδοση εγγράφων που αφορούν στην υπόθεση.
Ο Γκάουντι δήλωσε ότι η Κλίντον δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα έγγραφο, ενώ υποστήριξε ότι έχει διαγράψει όλα τα αρχεία του διακομιστή τον οποίο χρησιμοποιούσε για την παραλαβή και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο αυτή ήταν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Δείτε τι έγραψε στο twitter Τ.Πανούσης γι αυτούς που έπεσαν να "φάνε" την ΜΥΚ


Δείτε τι έγραψε στο twitter Τ.Πανούσης γι αυτούς που έπεσαν να "φάνε" την ΜΥΚΓια το ζήτημα των συνθημάτων του αποσπάσματος της ΜΥΚ που έχει "αναστατώσει" τις ακροαριστερές πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ...
τοποθετήθηκε και ο Τ.Πανούσης με ένα εύστοχο σχόλιο στο twitter, παίρνοντας καθαρά το μέρος των στελεχών των ειδικών δυνάμεων και της σκοπιμότητας των συνθημάτων.tilegrafima

NSA και GCHQ παρακολουθούν κινητά τηλέφωνα σε παγκόσμιο επίπεδο


σχόλιο ID-ont: Η Ολλανδική Εταρεία Gemalto, της οποίας το δίκτυο είχαν παραβιάσει η NSA και η Βρετανική Υπηρεσία Αντικατασκοπείας GCHQ, συμμετέχει στην κατασκευή ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΛΙΤΗ και δικτύων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε 25 χώρες. Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της: "Gemalto is contributing to 25 national eID programs: in Europe (Belgium, Czech republic, Finland,Sweden, Portugal, Lithuania), in the middle east (Qatar, Oman, UAE, Bahrain and Saudi Arabia) and in other areas." (http://www.gemalto.com/govt/identity). 

Ακόμη μεγαλύτερο όφελος για εκατομμύρια πολίτεςΤι αλλάζει στη ρύθμιση των 100 δόσεων – Ποιοι οι νέοι ευνοϊκοί όροι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακόμη πιο γενναιόδωρη για εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου έγινε η ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς η κυβέρνηση προχώρησε εσπευσμένα, αργά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου, σε τροποποίηση του σχετικού νόμου τον οποίο ψήφισε πριν από λίγες μέρες! Η τροποποίηση έγινε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 27ης Μαρτίου και αναμένεται να κυρωθεί εκ των υστέρων από τη Βουλή!
 
Σύμφωνα με την τροποποίηση που επήλθε με την ΠΝΠ, σε όσους οφειλέτες του Δημοσίου υπαχθούν στη νέα ρύθμιση θα παρέχεται μερική ή ολική έκπτωση όχι μόνο επί των προσαυξήσεων και των τόκων εκπρόθεσμης καταβολής που έχουν συσσωρευτεί μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής αλλά και επί των μηνιαίων προσαυξήσεων και προστίμων που τυχόν τούς έχουν επιβληθεί κατόπιν φορολογικών ελέγχων, λόγω διαπιστωμένων παραβάσεων, όπως η μη εμπρόθεσμη υποβολή, η ανακριβής υποβολή και η μη υποβολή δηλώσεων για φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ και λοιπούς φόρους και τέλη.

Στην εφορία και με προσαυξήσεις το «χαράτσι» του 2013Χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ το «χαράτσι» που επιβλήθηκε στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα τους για το έτος 2013 (το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων) καλούνται πλέον να το καταβάλλουν στην Εφορία μαζί με προσαυξήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε χθες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είσπραξης του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων έτους 2013, μέσω των λογαριασμών ρεύματος της Δ.Ε.Η. και των λοιπών παρόχων, τα ανείσπρακτα υπόλοιπα βεβαιώθηκαν στις Δ.Ο.Υ.  Οι οφειλέτες του Ε.Ε.Τ.Α. μπορούν  να πληροφορηθούν  και να τυπώσουν (από 1/4/2015) τα στοιχεία των ακινήτων τους για τα οποία οφείλεται ΕΕΤΑ στο σύνδεσμο http://link.minfin.gr/eidop καθώς και την ειδοποίηση με τους κωδικούς πληρωμής (Τ.Ο.), στην εφαρμογή «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet.
                
Η ΓΓΔΕ διευκρινίζει ότι εάν δεν υπάρχει δυνατότητα καταβολής  της οφειλής εφάπαξ, η οφειλή μπορεί να υπαχθεί στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία υπαγωγής σε πρόγραμμα ρύθμισης, με αίτησή του φορολογουμένου.

Τα πάντα σε τούτο τον μάταιο κόσμο που ζούμε είναι θέμα .... οπτικής !!!


ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ της τρισάθλιας Γερμανικής δημοσιογραφίας: ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ συμμαθητές των 16χρονων θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας…

germaniko-sxoleio-pano

Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή των Γερμανών δημοσιοκάφρων, που έδρασαν πάλι σαν κοράκια και…δεν σεβάστηκαν ούτε τον ανθρώπινο πόνο. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε: Πανό έξω από το γυμνάσιο Joseph-Koenig-Gymnasium της Γερμανίας που πενθεί για το θάνατο 16 μαθητών του και δύο καθηγητών στη συντριβή του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις, σήκωσαν οι γονείς των μαθητών του σχολείου.
Η διοίκηση του σχολείου προχώρησε στην απίστευτη καταγγελία ότι δημοσιογράφοι δωροδοκούσαν μαθητές προκειμένου να τους δώσουν συνεντεύξεις.
Στο γυμνάσιο, αναρτήθηκε πανό που γράφει: “Σταματήστε να δωροδοκείτε τα παιδιά μας για να σας δώσουν συνεντεύξεις! Μην εμποδίζετε το Χάλτερν να πενθήσει”.

Δείτε ακόμα

ΕΤΣΙ πέθανε ο Κολοκοτρώνης- Είχε καταλάβει πως ερχόταν το ΤΕΛΟΣ…!!!

111

Στις 13 Νοεμβρίου 1838 ο σχεδόν εβδομηντάχρονος Κολοκοτρώνης μίλησε στην Πνύκα προς τους μαθητές του Γυμνασίου της πρωτεύουσας. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με το xorisorianews.gr, όταν έμαθε για τις προθέσεις του Γέρου, φοβήθηκε μήπως από τα λεγόμενά του ξεσηκωθεί ο κόσμος. Έστειλε λοιπόν ένα απόσπασμα χωροφυλακής για να τον εμποδίσει. Δεν πρόλαβαν όμως και ..συνάντησαν τον Κολοκοτρώνη κατά την επιστροφή. «Άδικα θα πάτε», τους φώναξε πειρακτικά. «Τα είπα, δεν θα με βρείτε πια εκεί». Στις 4 Φεβρουαρίου 1843 το έθνος δεν θα τον έβρισκε πουθενά, πουθενά αλλού εκτός από τη μνήμη ενός ολόκληρου λαού. Γιατί μόνο αν ζήσεις μέσα σ’ αυτήν γίνεσαι αθάνατος. Ας παρακολουθήσουμε όμως τις τελευταίες στιγμές του Γέρου. Λίγους μήνες πριν κλείσει τα μάτια του, το ένστικτό του τον ειδοποίησε πως το τέλος βρισκόταν κοντά. Περιόδευσε σε όλον τον Μοριά. Παντού από όπου περνούσε, φώναζε φίλους και εχθρούς και τους αποχαιρετούσε δίνοντας και παίρνοντας συγχώρεση. Πέρασε στις Σπέτσες και στην Ύδρα και συμφιλιώθηκε με τον Κουντουριώτη.
41
Επιγραφή στο κενοτάφιο του Κολοκοτρώνη.
Συγχώρησε και αυτόν ακόμη τον Σχινά, τον υπουργό δικαιοσύνης που πίεζε για την καταδίκη του, την περίοδο της δίκης του. Όλους τούς αποχαιρετούσε σαν να επρόκειτο να πραγματοποιήσει ένα μακρινό ταξίδι. Την 1η Φεβρουαρίου 1843 ο Κολοκοτρώνης πάντρεψε τον γιό του Κολίνο με την εγγονή τού άλλοτε ηγεμόνα της Βλαχίας, πρίγκιπα Ιωάννη Καρατζά. Ο γάμος αυτός ήταν από τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα της πρωτεύουσας.
Στο μυστήριο και στο γλέντι που επακολούθησε παραβρέθηκαν όλοι οι επίσημοι καθώς και αντιπροσωπείες από όλες τις ξένες πρεσβείες. Ο Γέρος του Μοριά ζούσε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, διασκέδασε με απίστευτη ζωτικότητα. Δύο ημέρες αργότερα παραβρέθηκε στον μεγάλο χορό του παλατιού, όπου παρουσιάσθηκε και πάλι πολύ ευδιάθετος. Κάποια στιγμή παρακάλεσε τον βασιλιά να διατάξει τους μουσικούς να παίξουν ελληνικούς χορούς. Τα δημοτικά τραγούδια αντήχησαν στα σαλόνια του παλατιού. Ο Γέρος με ευθυμία προσκαλούσε τις κυρίες των τιμών να χορέψουν μαζί του. Στη χάριν αστεϊσμού παρατήρηση του Αναγνώστη Δεληγιάννη ότι ήπιε λίγο παραπάνω απάντησε ότι ήθελε να γλεντήσει τις τελευταίες του στιγμές. Γύρω στα μεσάνυκτα, επέστρεψε στο σπίτι του. Με το που ξάπλωσε στο κρεβάτι του, υπέστη εγκεφαλική συμφόρηση. Στις τρεις το πρωί η σύντροφός του κατάλαβε ότι ο Γέρος δεν ήταν καλά. Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι καλύτεροι γιατροί της εποχής (Γλαράκης, Ρέζερ, Οικονόμου). Έπραξαν το ανθρωπίνως δυνατό. Τον φλεβοτόμησαν, του τοποθέτησαν βδέλλες, χιόνι στο κεφάλι, μάταια όμως. Εν τω μεταξύ ειδοποιημένοι, βρέθηκαν κοντά του τα παιδιά του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και πολλοί από τους παλαιούς συμπολεμιστές του. Όμως, η φήμη ότι ο Γέρος ήταν άρρωστος διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη την πρωτεύουσα. Ανάστατοι οι πολίτες έκλειναν τα καταστήματά τους, άφηναν τις εργασίες τους και έτρεχαν στο σπίτι του. Δεν πίστευαν ότι ο ήρωας των ηρώων της Επανάστασης ήταν δυνατόν να «φύγει» από κοντά τους.
42
Η περίφημη περικεφαλαία του Κολοκοτρώνη την οποία φορούσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Βρετανικό Στρατό στα Επτάνησα.
Γύρω στις 11.00 το πρωί η καρδιά του Κολοκοτρώνη σταμάτησε να χτυπά. Τα τελευταία του λόγια ήταν προς τον γιο του τον Γενναίο. Μέσα σε έναν σπαρακτικό θρήνο, τού φόρεσαν τη στολή του στρατηγού και τα τσαρούχια του, τον έζωσαν με το σπαθί με το οποίο ξεκίνησε τον Αγώνα, τοποθέτησαν μια τουρκική σημαία στα πόδια του να την πατάει συμβολικά και τον έβαλαν στο φέρετρο. Μέσα σε αυτό τοποθέτησαν επίσης την περικεφαλαία και τη στολή που φορούσε ο Γέρος στα Επτάνησα. Το Συμβούλιο της Επικρατείας διέκοψε την προγραμματισμένη συνεδρίασή του και το σώμα έσπευσε στο σπίτι του νεκρού για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Το υπουργικό συμβούλιο καθόρισε το πρόγραμμα της κηδείας και διέταξε τριήμερο εθνικό πένθος. Η νεκρώσιμη πομπή διέσχισε τη σημερινή οδό Ερμού, έστριψε στην Αιόλου και έφθασε στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης. Το πλήθος που έσπευσε να αποχαιρετίσει τον Γέρο ήταν τεράστιο. Όλα τα μάτια ήταν βουρκωμένα. Ο Κολίνος κάποια στιγμή λιποθύμησε, ο Γενναίος, παρά την αρχική του ψυχραιμία, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια του εμπνευσμένου λόγου του εκκλησιαστικού ρήτορα Οικονόμου εξ Οικονόμων. Ο τόσο γνώριμος ήχος των κανονιοβολισμών ήταν το τελευταίο «αντίο» προς τον στρατηγό των Ελλήνων.

ΣΟΚ στο “Ελ.Βενιζέλος”: 19χρονος μαχαίρωνε με μανία την μητέρα του, μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδελφού του !!

maxairoma-nearos

Ψυχολογικά προβλήματα έχει ο νεαρός που… μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο.
Ο 19χρονος, που σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα του, μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδερφού του μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Sofitel», είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο ανήλικος γιος της οικογένειας που έπαθε σοκ καθώς ήταν μάρτυρας του φρικτού περιστατικού έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Η οικογένεια από την Ρωσία είχε έλθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και η γυναίκα σώθηκε από τη μανία του γιου της, που τη μαχαίρωνε, γιατί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εκτροχιάστηκε τρένο στην Θεσσαλονίκη…

treno

Εκτροχιασμός τρένου εξαιτίας συνέβη πριν λίγη ώρα, εξαιτίας….της καταρρακτώδους βροχής. Το ατύχημα έγινε στο 29 χλμ., στο χωριό Γέφυρα, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο μηχανοδηγοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προληπτικά.
Εξαιτίας της βροχής, είχε υποχωρήσει το έδαφος κάτω από τις ράγες, με συνέπεια να εκτροχιαστούν τα 19 από τα 27 βαγόνια της αμαξοστοιχίας, η οποία είχε ξεκινήσει λίγο μετά της 8 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Σκόπια φορτωμένη με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

MERKEL-AKROPOLI2

Η πολυβασανισμένη αυτή χώρα, χορεύει αυτή την εποχή στο «ρυθμό» των γερμανικών αποζημιώσεων. Οι επίγονοι των πρωτοσυνεργατών του Χίτλερ (ας θυμηθούμε ότι οι Κομμουνιστές ήταν σύμμαχοί του έως και το Έπος της Πίνδου) πρωτοστατούν στην εκτόξευση εθνικιστικών, ρεβανσιστικών κορωνίδωνκατά της Γερμανίας. Κάτι όμως δεν πάει καλά με αυτή την εικόνα έτσι δεν είναι;;;
Πώς γίνεται και οι υπέρμαχοι της απαλοιφής τόσων και τόσων εγκλημάτων από τα βιβλία της Ιστορίας της Ελλάδος να έχουν «κολλήσει» με αυτό και μόνο; Σκεφτείτε λίγο:
Εγκλήματα Τούρκων

Η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ πρωταγωνιστεί στη διαγραφή των εγκλημάτων της μοχθηρότερης φυλής εγκληματιών από την ιστορική μνήμη των Ελλήνων. Οι ακαδημαϊκοί της κάνουν τα πάντα ώστε να:

Þ Αποχαρακτηριστεί η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ.Ασίας σε «συνωστισμό»
Þ Παραλειφθεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Þ Ξεχαστούν οι Διωγμοί των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως
Þ Αγνοηθούν τα Εγκλήματα Πολέμου των τούρκων στην Κύπρο
Þ Περάσουν στη Λήθη οι ήρωες των Ιμίων και άλλων εγκλημάτων των Χασάπηδων της Μ.Ασίας
Þ Αγνοηθεί ο αισχρός ρόλος της Τουρκίας (μαζί με τη σύμμαχό της Αλβανία) στο στραγγαλισμό της Ελλάδος, αφού μας απαγορεύουν την αξιοποίηση του υποθαλάσσιου πλούτου μας ενώ μας πνίγουν με Λαθροεισβολείς (δείτε και GREECE CAN PAYBACK ITS DEBT, BUT EU SHOULD SUPPORT ADHERENCE TO INT’L LAWS, AGAINST WORST ISLAMIC PREDATOR: TURKEY! http://t.co/Knedzi6l97 και το πρόσφατο «Η Τουρκία μας επιτίθεται και με τους λαθρομετανάστες» http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=216064 )

Φυσικά, δεν ταιριάζει με το «προφίλ» του ΣΥΡΙΖΑ ο τονισμός τέτοιων πραγμάτων, ειδικά δεδομένου ότι στις γραμμές του περιλαμβάνει τούρκους βουλευτές και στελέχη από τη Θράκη μας, στους οποίους έχει μάλιστα υποσχεθεί και δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης που μόνο εμείς τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια, αφού οι μόγγολοι την έχουν κάνει κουρελόχαρτο…

Εγκλήματα Αλβανών

Εδώ κι αν έχει πέσει βαριά η γομολάστιχα της Αριστεράς. Ποιός έχει ακούσει σε σχολεία, σε ΜΜΕ ή στην προβεβλημένη Ιστορία να ακούγεται για:

Þ Την αήθη συμμαχία των αλβανών με τους φασίστες του Μουσολίνι
Þ Τη συμμετοχή τους στην πρόστυχη επίθεση κατά της Ελλάδος με τη Μεραρχία Τσαμουριά
Þ Τα Εγκλήματα Πολέμου των Τσάμηδων κατά την Κατοχή
Þ Την παράλογη Κατοχή της Β.Ηπείρου από τον εγκληματικότερο λαό της Ευρώπης και τα αίσχη που διαπράττουν εκεί
Þ Την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Κερκύρας
Þ Την κλοπή των περιουσιών των Β.Ηπειρωτών αδελφών μας
Þ Τη συνεχιζόμενη 25ετή κατοχή (από την αποφράδα ημέρα που ο εθνοπροδότης Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα και ήρε την εμπόλεμη) της χώρας από ορδές αποχτηνωμένων αλβανών που δολοφονούν, ακρωτηριάζουν, τραυματίζουν, βιάζουν, ληστεύουν, κλέβουν, μολύνουν με λοιμώδη, λεηλατούν, λαθρεμπορεύονται
Þ Τα 300.000 σπίτια που έχτισαν με χρήματα που έβγαλαν μαύρα από την Ελλάδα και εξόπλισαν με κλεμμένες οικοσκευές

Αλλά βέβαια, οι διεθνιστές, ανεκτικοί, πολυπολιτισμικοί Αριστεροί δεν μπορούν να τα πουν αυτά στο «πόπολο», αυτό πρέπει να κατευθύνεται να μισεί αυτούς που οι Συριζαίοι μισούν…

Εγκλήματα Βούλγαρων

Εδώ κι αν έχει πέσει Λήθη… Σε ποιό σχολείο άραγε διδάσκεται πια:

Þ Η Εγκληματική Δράση των Κομιτατζήδων κατά το Μακεδονικό Αγώνα και οι άπειρες δολοφονίες Ελλήνων αθώων
Þ Η πρόστυχη επίθεση κατά της Ελλάδος που οδήγησε στο Β’ Βαλκανικό Πόλεμο
Þ Οι Αλησμόνητες Πατρίδες τύπου Αν. Ρωμυλία
Þ Η Κατοχή και από τους Βούλγαρους της Ελλάδος και τα Εγκλήματα Πολέμου κατά των Ελλήνων και από αυτούς
Þ Η εισβολή Βούλγαρων Λάθρο, η καταλήστευση, τα σκληρά εγκλήματα, αλλά και οι αθρόες συνταξιοδοτήσεις τους που τσακίζουν τα ταμεία μας (δείτε και

Αλλά τι λέω τώρα ο τρελός… Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ «έχρισε» Ευρωβουλευτή μας μια Βουλγάρα καθαρίστρια στο πλαίσιο της ηρωοποίησης της ψευτοεργατικής τάξης, θα έθιγε ποτέ τους πρώην Σοβιετικούς, αγαπημένους Βούλγαρους;

Εγκλήματα Σοβιετικών

Εδώ γελάμε βέβαια. Διαθέτουμε αυτή τη στιγμή Αντιπρόεδρο Βουλής που έχει αναρτήσει πορτραίτο του σφαγέα των λαών – Λένιν και περιμένω και ιστορική μνήμη;;; Αλλά τι έγινε με:

Þ Τους Έλληνες της Οδησσού και της Κριμαίας που σφαγιάστηκαν ή εκδιώχτηκαν γυμνοί από τις πατρογονικές εστίες τους
Þ Την υποστήριξη και τον εξοπλισμό του Χασάπη των Λαών, Γενοκτόνου Κεμάλ
Þ Τον κατακερματισμό της Πολωνίας και τη σφαγή στο Κατύν

Βέβαια, εδώ ο ανιστόρητος και αμόρφωτος, θλιβερός «μέντορας» του Τσιπραλέξη, Φλαμπουράρης χαρακτήρισε τους πολύπαθους Πολωνούς «συνεργάτες των Ναζί» κι εγώ περιμένω σεβασμό στην ιστορική αλήθεια…

Εγκλήματα Ιταλών

Τα αφελή όνειρα του Τσιπραλέξη για μια «συμμαχία του Νότου» έχουν καταρρεύσει, αλλά η Αριστερά ακόμη παραβλέπει τα πολλαπλά εγκλήματα των Ιταλών εναντίον μας:

Þ Η εμμονή στην κατοχή της Β.Ηπείρου από τους χτηναλβανούς μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους, καθώς και η ίδρυση αλβανικού κράτους (ότι χειρότερο για τα Βαλκάνια)
Þ Οι δολοπλοκίες και τα εμπόδια κατά της απελευθέρωσης της Μ.Ασίας και ο ύποπτος ρόλος στη στήριξη των τούρκων
Þ Ο αισχρός βομβαρδισμός της Κερκύρας και η δολοφονία αμάχων προσφύγων
Þ Η ανήθικη επίθεση εναντίον μας στο Β’ ΠΠ: ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του ο Χίτλερ δεν έβλεπε την ανάμιξή του στα Βαλκάνια. Με τη Γιουγκοσλαβία φίλα κείμενη, τη Βουλγαρία σύμμαχο, την Αλβανία πρόθυμο συνεργάτη των Ιταλών, την Τουρκία σιωπηλό σύμμαχο και προμηθευτή και τη Ρουμανία πηγή πετρελαίου, η Ελλάδα, ομοειδούς πολιτεύματος, αποτελούσε συμπαθή χώρα. Άλλωστε μας έκανε μια καταπληκτική προσφορά μετά τη νίκη μας στο Αλβανικό που μόνο η αγγλική κατασκοπία και ο ύποπτος θάνατος του Μεταξά απέτρεψαν…
Þ Τα εγκλήματα πολέμου κατά την κατοχή και από τους Ιταλούς (που δυστυχώς κάποιοι παρουσιάζουν ως συμπαθητικούς κατακτητές…)
Þ Η εχθρική στάση στην Ελλάδα και τα προϊόντα μας κατά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις

Δυστυχώς πολλά από τα «φυντάνια» της Αριστεράς έχουν γαλουχηθεί από την ιταλική αριστερά και έχουν εμποτισθεί με τις «αξίες» των Ερυθρών Ταξιαρχιών…

Εγκλήματα Βρετανών

Οι «σύμμαχοί» μας Άγγλοι:

Þ Μας έσυραν έκοντες-άκοντες σε 2 Παγκόσμιους Πολέμους. Ειδικά στο Β’ ΠΠ οι περισσότεροι συμφωνούν για τον ύποπτο ρόλο των πρακτόρων τους στο θάνατο του, πραγματικού Εθνάρχη, Ι. Μεταξά προτού προλάβει μια επωφελέστατη συνθήκη με τον Άξονα (οι Γερμανοί μας έδιναν τα εδάφη της Β.Ηπείρου και το συμβάν έληγε εκεί)
Þ Μας «χάρισαν» έναν Εμφύλιο που σκότωσε περισσότερους Έλληνες από όσους ο Β’ ΠΠ
Þ Ευθύνονται για την πλειοψηφία των θανάτων στο Β’ ΠΠ, αφού με τον αποκλεισμό που επέβαλαν στραγγάλισαν το εσωτερικό εμπόριο της χώρας
Þ Βομβάρδισαν τον Πειραιά και δολοφόνησαν αθώους Έλληνες
Þ Παζάρευαν τα Δωδεκάνησά μας με τους τούρκους (!!!)
Þ Αντί να μας παραδώσουν την Κύπρο, εξόπλισαν κι εξαγρίωσαν τους κωλότουρκους, οδηγώντας στο σημερινό χάλι

Με τέτοιους «φίλους» τι να τους κάνεις τους εχθρούς;;;

Εγκλήματα Εβραίων

Τώρα θίγω «ιερές αγελάδες», αλλά η ιστορία οφείλει να είναι αμείλικτη. Κι ενώ όλοι υφιστάμεθα την αυτομαστίγωση γιατί επιτρέψαμε στον κατακτητή να μεταφέρει κάποιους από τους Εβραίους της χώρας μας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης (λες και μπορούσε να κάνει τίποτα ο άοπλος και ηττημένος λαός μας), κανείς δε θυμίζει:

Þ Την αγαστή συνεργασία των Εβραίων με τους τούρκους στην κατάπνιξη του Κινήματος του Διονυσίου του Φιλοσόφου στα Ιωάννινα (για την οποία ανταμείφθηκαν με τα, εντός των τειχών, σπίτια των Ελλήνων)
Þ Τη σφαγή των Ελλήνων της Βέροιας από σώμα Εβραίων εθελοντών της Θες/νίκης
Þ Τις άοκνες προσπάθειες των Εβραίων να χαρακτηριστεί Διεθνής και όχι Ελληνική πόλη η Θες/νίκη
Þ Τη σύμπραξη του εβραϊκού λόμπυ με το τουρκικό για την κάλυψη όλων των εγκλημάτων τους μετά το Β’ ΠΠ

Μπορεί το Ισραήλ να είναι ο σημαντικότερος σύμμαχός μας στην παρούσα συγκυρία, αλλά αρκεί αυτό για να παραγράψουμε ιστορικές μνήμες; Θα παραμείνουν σύμμαχοί μας αν αλλάξει το καθεστώς στην Τουρκία;

Εγκλήματα Πακιστάνων

Τα Πάκια, που σαν βρώμικες κατσαρίδες έχουν πλημμυρίσει τις πόλεις και την ύπαιθρό μας, κουβαλάνε κι αυτά μια ιστορία εγκλημάτων ενάντια στη χώρα μας:

Þ Μήπως δεν είχε δηλώσει ο αρχηγός τους ότι θα πολεμήσουν υπέρ των τούρκων εναντίον μας το 1973, οδηγώντας στην εκδίωξη τους από τον Παπαδόπουλο;
Þ Μήπως δε δήλωσαν «οι αποθήκες μας είναι ανοικτές για την Τουρκία» μετά το 1974, σπάζοντας έτσι το διεθνές εμπάργκο όπλων;
Þ Μήπως δε δολοφονούν, ακρωτηριάζουν, τραυματίζουν, βασανίζουν, βιάζουν, μολύνουν με λοιμώδη, ληστεύουν, κλέβουν, λεηλατούν και λαθρεμπορεύονται καθημερινά σε όλη την επικράτεια;

Αλλά βέβαια εδώ έχουμε υπουργοποιήσει την πλέον Ανθέλληνα, Λαθρολάγνα που μπορούσαμε να βρούμε (δείτε και ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΦΥΛΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΗ ΥΠ ΜΕΤ/ΚΟΥ http://t.co/NXDC60u4GB ), με τα Εγκλήματα των Λαθροέποικων θα ασχολούμαστε…

Αν λοιπόν θέλετε αποζημιώσεις «κύριοι» της Αριστεράς,
ζητήστε από την Αλβανία, ζητήστε από την Τουρκία, ζητήστε από το Πακιστάν. Αυτοί εγκλημάτισαν πολύ σκληρότερα κατά των Ελλήνων και συνεχίζουν να εγκληματούν ακόμη!!!

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη

Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς!


iw

Υπάρχει μία αντίληψη, απλωμένη στους περισσότερους, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις προφητείες πού τόσο έντονα γράφονται και συζητούνται παντού, ότι δεν θα έχουμε θύματα από τον πόλεμο που έρχεται και ότι ο ρώσικος στρατός θα έρθει για μας σώσει. Αυτή η αντίληψη είναι επικίνδυνη επειδή δημιουργεί ένα αίσθημα εφησυχασμού. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, αφού εμείς οι έλληνες δεν θα πολεμήσουμε αλλά και κάποιος άλλος στρατός θα έρθει να μας σώσει, γιατί να ανησυχούμε; Κανείς όμως δεν λέει τι θα είναι αυτό που θα αναγκάσει τον ξένο στρατό να έρθει στην Ελλάδα για να μας σώσει. Από τι να μας σώσει; Από την άλλη πάλι, εφόσον ο ελληνικός στρατός δεν θα πολεμήσει, τι θα κάνει; Θα περιμένει τον ξένο στρατό; Επιπροσθέτως πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε φτάσει στο χειρότερο όριο και ότι πλέον δεν υπάρχει πιο κάτω. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Προετοιμασία των ΗΠΑ για έναν παγκόσμιο κυβερνοπόλεμο


hacker_

Ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών κερδίζει έδαφος  στον κυβερνοχώρο αναφέρει η ιστοσελίδα rueconomics.ru. Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε σχεδόν ταυτόχρονα την δημιουργία ειδικών δομών, οι οποίες θα ασχολούνται με την καταπολέμηση  απειλών στον κυβερνοχώρο. Μπορεί «αύριο» να ξεσπάσει στον κυβερνοχώρο ένας  Παγκόσμιος Πόλεμος « cyberwar», τονίζουν αμερικανοί ειδικοί εμπειρογνώμονες.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;; Πιλότος που πετούσε με τον συγκυβερνήτη αποκαλύπτει: “Όταν πετούσαμε μαζί τον άφηνα μόνο του στο πιλοτήριο…”

pilotos-filos

πήγαινα στην τουαλέτα και δεν…είχε γίνει ποτέ κάτι παράξενο”. Μήπως τελικά κάποιοι παρουσιάζουν ως “ψυχικά ασταθ’η” τον συγκυβερνήτη για να καλύψουν άλλους λόγους της πτώσης του Airbuss;;

Αγγελής Γοβγίνας: Ο ιδιοφυής αγωνιστής του ’21 που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ τους Τούρκους, αλλά τελικά κατάφεραν να τον σκότωσουν…μπαμπέσικα!

Aggelis_Govginas

Σαν σήμερα έπεφτε με ύπουλο τρόπο νεκρός και πυροβολημένος πισώπλατα ο… αγωνιστής του ’21 από την Εύβοια.  Ο Αγγελής Γοβγίνας, διέθετε  μεγάλη στρατιωτική ευφυΐα εκθέτοντας τους Τούρκους πολλάκις στο πεδίο της μάχης.  Πάνω απ’ όλα όμως διακρίθηκε για το ήθος καιτα αγνά του πατριωτικά κίνητρα. Ο γενναίος αυτός αγωνιστής δυστυχώς δεν κέρδισε την φήμη που του αναλογεί, συγκριτικά με άλλους ξακουστούς οπλαρχηγούς, για την συμβολή του στον απελευθερωτικό αγώνα, που διακόπηκε σύντομα και…πισώπλατα!
Ο Αγγελής Τζουτζάς ή Τζοτζάς, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1780 στη Λίμνη Ευβοίας. Σύμφωνα με το sansimera.gr, το Γοβγίνας ή Γοβιός είναι παρατσούκλι και παρέπεμπε στο γνωστό ψάρι του γλυκού νερού, ίσως εξαιτίας της προϋπηρεσίας του στη θάλασσα.
Παλιός κλέφτης και παλληκάρι, ο Γοβγίνας είχε αγνό χαρακτήρα και έντονη την αίσθηση του δικαίου. Γι’ αυτό και δεν ανεχόταν να βλέπει τους φτωχούς συμπατριώτες του να καταπιέζονται, όχι μόνο από τον Τούρκο δυνάστη, αλλά και από τους ισχυρούς κοτζαμπάσηδες της περιοχής. Γρήγορα ήλθε σε προστριβή μαζί τους και η παραμονή του στη Λίμνη κατέστη αδύνατη. Έτσι, το 1817 κατέφυγε στην Αυλή του Αλή Πασά, όπου μυήθηκε στη στρατιωτική τέχνη.
Μετά την κήρυξη της Επανάστασης ακολούθησε τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, με τον οποίο είχε γνωριστεί στα Ιωάννινα και μαζί του πολέμησε στο Χάνι της Γραβιάς (8 Μαΐου 1821), όπου διακρίθηκε για τη γενναιότητά του και τις στρατιωτικές του ικανότητες.
Στη συνέχεια κλήθηκε από τους προκρίτους της Βόρειας Εύβοιας να αναλάβει τη διοίκηση τον τοπικών επαναστατικών σωμάτων, που βρίσκονταν σε κατάσταση αποσυνθέσεως, εξαιτίας των αποτυχιών του οπλαρχηγού Βερούση Μουτσανά (εξαδέλφου του Οδυσσέα Ανδρούτσου) και της ισχυρής παρουσίας των Οθωμανών στο νησί. Οι κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι πριν από τέσσερα χρόνια τον είχαν αναγκάσει να εκπατρισθεί, τώρα τον έβλεπαν ως σωτήρα.
Ο Γοβγίνας οργάνωσε το ελληνικό στρατόπεδο στα Βρυσάκια, κοντά στη Χαλκίδα και κατέστρωσε σχέδιο για την αναστροφή της κατάστασης. Λίγες ημέρες μετά την άφιξή του επιτέθηκε κατά των Τούρκων στα Ψαχνά και τους καταδίωξε ως τη Χαλκίδα, αναπτερώνοντας το ηθικό των επαναστατών. Κατά τη διάρκεια των αψιμαχιών γύρω από τη Χαλκίδα σκοτώθηκε ο επικίνδυνος οθωμανός Οσμάν Χατζαράκης από την Κάρυστο, ο μπέης της οποίας Ομέρ εξουσίαζε όλη τη νότια Εύβοια.
Στις 14 Ιουλίου 1821 ο Ομέρ Βρυώνης βρέθηκε στη Χαλκίδα, αποφασισμένος να καταπνίξει κάθε επαναστατική κίνηση στην Εύβοια. Την επομένη επιτέθηκε κατά του ελληνικού στρατοπέδου στα Βρυσάκια, αλλά αποκρούσθηκε από τον Γοβγίνα και τους 300 άνδρες του, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης 70 νεκρούς στρατιώτες του και υπερδιπλάσιους τραυματίες. Στη μάχη, που διάρκεσε επτά ώρες, αναγνωρίστηκε η προσωπικότητα και ο στρατηγικούς νους του Γοβγίνα. Ο Ομέρ Βρυώνης επανήλθε στις 18 Ιουλίου στα Βρυσάκια, αλλά και πάλι αποκρούσθηκε από τον Γοβγίνα, που είχε καταφύγει στις γύρω ορεινές περιοχές. Έτσι, αναγκάσθηκε ταπεινωμένος να εγκαταλείψει την Εύβοια και να βαδίσει κατά της Αθήνας.
Στα μέσα Αυγούστου του 1821 πληροφορήθηκε ότι ο Βερούσης Μουτσανάς βάδιζε κατά της πατρίδας του Λίμνης, αποφασισμένος να την κάψει για να εκδικηθεί τους προκρίτους που τον είχαν καθαιρέσει. Τον συνόδευαν αρκετοί άνδρες, στους οποίους είχε υποσχεθεί λεηλασίες και διαρπαγές. Ο Γοβγίνας ξεκίνησε αμέσως κατά του προκατόχου του στην αρχηγία του αγώνα στη Βόρεια Εύβοια. Τον συνάντησε έξω από τη Λίμνη και αφού τον χτύπησε, τον εξανάγκασε να φύγει από την Εύβοια.
Στα μέσα Φεβρουαρίου του 1822 ο Αγγελής Γοβγίνας ανέλαβε τη διοίκηση όλων των ευβοϊκών στρατιωτικών σωμάτων, μετά την ανεξήγητη ανάκληση του Οδυσσέα Ανδρούτσου από την περιοχή, με διαταγή του Αρείου Πάγου (κυβερνητικό σώμα της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος). Στόχος του Γοβγίνα ήταν πρώτα να αποκλείσει του Τούρκους της Χαλκίδας και στη συνέχεια να βαδίσει απερίσπαστος κατά της Καρύστου.
Το σχέδιό του έγινε αντιληπτό από τους Τούρκους της Χαλκίδας, οι οποίοι συγκρότησαν στρατιωτικό σώμα εκ 1000 ανδρών με επικεφαλής τον Κενάν Αγά και επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά κατά του ελληνικού στρατοπέδου στα Βρυσάκια το βράδυ της 28ης Μαρτίου 1822. Στη μάχη που επακολούθησε, ο Γοβγίνας παρασύρθηκε σε μία καλοστημένη ενέδρα και τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα στην πλάτη. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Την επομένη, οι Τούρκοι βρήκαν τον νεκρό Γοβγίνα και αφού του έκοψαν το κεφάλι, το περιέφεραν θριαμβευτικά επί οκτώ ημέρες στους δρόμους της Χαλκίδας υπό τους κανονιοβολισμούς των φρουρίων της πόλης.
Η λαϊκή μούσα θρήνησε στον Γοβγίνα με τους ακόλουθους στίχους:
Για σένα, μωρ’ Αγγελή, κλαίει το Γριπονήσι
που χάθηκες κατακαμπής με όλο το γιουρούσι.
Εσύ δεν επολέμαγες μες στης Γραβιάς το χάνι
μ’ οχτώ χιλιάδες Γκέκηδες και βγήκες παλικάρι;
Μα οι Μπαλαλαίοι τα σκυλιά σούφαγαν το κεφάλι.
Σε κλαίει ούλ’ η Ρούμελη τ’ ήσουνα παλικάρι.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού σιδηροδέσμιος στο μαιευτήριο για να δει την νεογέννητη κόρη του – Λύγισε ο «σκληρός» της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος (Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

hliopoylos


Ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν οι ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έκριναν προφυλακιστέο τον πρώην Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Μπαίνοντας στις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος άφησε πίσω του την γυναίκα του Μαρία, η οποία ήταν ήδη 7 μηνών έγκυος…στην πρώτη τους κόρη την Ειρήνη. Το προηγούμενο Σάββατο το πρωί ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς η γυναίκα, έφερε στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι, την πανέμορφη Δάφνη.

Ο κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να καταθέσει ερώτηση για τον καταζητούμενο Ελβετό τραπεζίτη, Φάνη Λυγινό.


ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣΠροτείνει η Τρολυμπία

Ιδού η μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία να κάνει ρελάνς στους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν λέει να ανοίξουν τους ελβετικούς λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών. ΑΣΧΕΤΟΙ!

ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΣτΕ. ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ste-sumboulio-tis-epikrateias-ktirio

Με τη βούλα του ΣτΕ και οι περικοπές των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας των συνταξιούχων των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης (εκτός του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων) καθώς το Ε Τμήμα τις έκρινε συνταγματικές και νόμιμες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...