Τρίτη, 7 Απριλίου 2015


Το θέμα της έμμεσης παραβίασης των ευρωπαϊκών κανόνων και συγκεκριμένα του Καταστατικού του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών και της ΕΚΤ, φέρνει στη δημοσιότητα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ερώτησή του προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
Αναλυτικότερα, ο Δ. Παπαδημούλης στην ερώτησή του αναφέρεται στην αποκάλυψη των επιστολών του κ. Τρισέ και του κ. Ντράγκι προς τις εκλεγμένες κυβερνήσεις της Ιρλανδίας (19/11/2010), Ελλάδας (07/04/2011), Ισπανίας(04/08/2011), Ιταλίας (05/08/2011) και Κύπρου (Μάρτιος 2013), απαιτώντας από αυτές «συγκεκριμένες οικονομικές πολιτικές, υπό το βάρος του εκβιασμού της διακοπής χορήγησης ρευστότητας προς τις τράπεζες των χωρών τους».
Στη συνέχεια της ερώτησής του ο Έλληνας ευρωβουλευτής, αφού υπενθυμίζει στον Κεντρικό Τραπεζίτη ότι«καθήκον της ΕΚΤ είναι «να προωθεί την ομαλή λειτουργία των συστημάτων πληρωμών», καθώς επίσης ότι ο έκτακτος μηχανισμός ρευστότητας, από τον οποίο λαμβάνουν ρευστότητα οι ελληνικές τράπεζες, «διακόπτεται με απόφαση των 2/3 του ΔΣ της ΕΚΤ, μόνο εφόσον οι λειτουργίες αυτές παρακωλύουν τους στόχους και τα καθήκοντα του ΕΣΚΤ», ρωτά τον Μάριο Ντράγκι:
1. Εάν «υπήρξε ποτέ απόφαση του ΔΣ της ΕΚΤ για διακοπή χορήγησης ρευστότητας» στις περιπτώσεις που αποκαλύφθηκαν και εάν ναι «ποια εξήγηση δόθηκε».
2. «Γιατί η επίλυση προβλημάτων ρευστότητας τραπεζών, ειδικά σε χώρες που βρίσκονται σε κρίση, “παρακωλύει” τους στόχους και τα καθήκοντα της ΕΚΤ, που είναι η διατήρηση των τιμών και η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος».
Ακολουθεί η πλήρης ερώτηση:
Η ΕΚΤ σχεδιάζει και υλοποιεί τη νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης, διαθέτοντας μια πρωτόγνωρη θεσμική ανεξαρτησία. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις, υπερβαίνοντας την εντολή της, έχει λειτουργήσει ως μηχανισμός πίεσης και εκβιασμού χωρών, με στόχο την αποδοχή πολιτικών λιτότητας. Η ΕΚΤ, με τις επιστολές του κ. Τρισέ σε Ιρλανδία (19/11/2010) και Ελλάδα (07/04/2011) και του κ. Ντράγκι σε Ισπανία (04/08/2011), Ιταλία (05/08/2011) και Κύπρο (Μάρτιος 2013), απαιτούσε από εκλεγμένες κυβερνήσεις συγκεκριμένες οικονομικές πολιτικές, υπό το βάρος του εκβιασμού της διακοπής χορήγησης ρευστότητας προς τις τράπεζες των χωρών τους. Με δεδομένο ότι καθήκον της ΕΚΤ είναι «να προωθεί την ομαλή λειτουργία των συστημάτων πληρωμών» και ότι ο ELA διακόπτεται με απόφαση των 2/3 του ΔΣ της ΕΚΤ, μόνο εφόσον «οι λειτουργίες αυτές παρακωλύουν τους στόχους και τα καθήκοντα του ΕΣΚΤ», ερωτάται ο Πρόεδρος της ΕΚΤ:
1. Υπήρξε ποτέ απόφαση του ΔΣ της ΕΚΤ για διακοπή χορήγησης ρευστότητας και εάν ναι ποια εξήγηση δόθηκε;
2. Γιατί η επίλυση προβλημάτων ρευστότητας τραπεζών, ειδικά σε χώρες που βρίσκονται σε κρίση, «παρακωλύει» τους στόχους και τα καθήκοντα της ΕΚΤ, που είναι η διατήρηση των τιμών και η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος;
3. Πόση είναι η συνολική και ανά κράτος μέλος παροχή τακτικής και έκτακτης (ELA) ρευστότητας από το Ευρωσύστημα;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΑΘΗΝΑ 8-4-2015.

Η φραγκοκρατία έχει καταλάβει όλα τα δημιουργικά περάσματα τού Έθνους μας, με όλες τις έννοιες και τούς όρους. Με τα χρήματα εκβιάζεται μια ολάκερη χώρα προκειμένου να μείνει στην «ασφάλεια» των τοκογλύφων που μάς θέλουν σκυφτούς στα τέσσερα να τούς υπηρετούμε. Οι δε ψευτοευρωπαίοι «Φράγκοι», οι αιώνιοι μισόθεοι και μισέλληνες σιωνιστές που έχουν γαντζωθεί σαν τις βδέλλες στην γηραιά ήπειρο ζητούν να εγκαταλείψουμε την εθνική μας ταυτότητα και τα εδάφη μας για να γενούμε τάχα ελεύθεροι μέσα στην κοσμοπολίτικη συμμαχία τής Παγκοσμιοποίησης.

Όλα για τα φράγκα λοιπόν. Φτάνει να μην βγούμε από την νεοταξική μάντρα και μάς ξεσχίσει τάχα ο παγκόσμιος τύραννος. Με τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες να παραδίδουν ο ένας στον άλλο την σκυτάλη τής υποταγής. Και έτσι από τα μισοτελειωμένα μνημόνια περάσαμε στο συμπληρωματικό σκέλος των «σωστικών» προγραμμάτων. Με τούς αμερικανοκομμουνιστές των τραπεζιτικών μετοχών και των ευρωπαϊκών Μπίλντεμπεργκ να σχίζουν προεκλογικά χαρτιά υποσχέσεων και να ορκίζονται στο όνομα τής εναρμόνισης τής τέως ελληνικής οικονομίας με την ευρωπαϊκή κοινωνία των τραπεζών και ουχί των λαών.

Όχι, δεν πρόκειται για τούς ευρωπαϊκούς λαούς που δίδουν το αίμα τους και τον μόχθο τους για να μείνουν οι πατρίδες τους ελεύθερες. Πρόκειται για την Ευρώπη που έχει γίνει χώρος αποθήκευσης ξένων θρησκειών, ξένων πολιτισμών και ξένων μεταφερόμενων μαζών. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε άριστα την συντελούμενη σε καιρό «ειρήνης» γενοκτονία που από το στάδιο τής στημένης οικονομικής κρίσης περνάει στην διάλυση των μηχανισμών αμύνης και στην κατάρρευση τής ατομικής και εθνικής μας ιδιοπροσωπείας.

Μέσα σ’ αυτό λοιπόν το κλίμα τής κατευθυνόμενης ανασφάλειας, η Ελλάς αποκόπηκε από τις ρίζες της και από τις φυσικές της συμμαχίες. Οδηγηθήκαμε στο ξερίζωμα των παραγωγικών δυνάμεων από την γη και την θάλασσα που μάς θρέψανε ακόμη και σε σκοτεινές περιόδους στρατιωτικών κατοχών. Οδηγηθήκαμε στο άνοιγμα τής κοινωνίας στον ισλαμικό παράγοντα που επανήλθε ως γυρολόγος λαθρομετανάστης, όταν ο σιωνιστικός παράγοντας τον έχει μετατρέψει σε διώκτη των ανά τα έθνη χριστιανών από τις εστίες τους. Και ακόμη οδηγηθήκαμε στο να γίνουμε από ηγεμονική δύναμη τού Αίμου και τής Ευρώπης σε εθελόδουλη θλιβερή ύπαρξη που απαρνείται την αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού της βάθους  εγκλωβισμένη στα νύχια των ψευτοσυμμάχων.

Να μην μείνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να μην στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Να μην σχηματίσουμε δικές μας συμμαχικές παρέες έξω από την κατειλημμένη από τούς Σιωνιστές Ευρώπη. Να μετατρέψουμε την Πατρίδα μας σε ομόσπονδο κρατίδιο ενός υπερτροφικού παγκοσμιοποιημένου στρατοπέδου πολιτικών αιχμαλώτων με έδρα τις Βρυξέλλες. Να οδηγηθούμε στην συναλλαγή τού πλαστικού χρήματος με τις βιομετρικές Κάρτες τού Πολίτη που θα έχουν μεζέ όσο θα τηρούμε το κεφάλι χαμηλά, μέσα στην λάσπη. Να μάς γυροφέρνουν σαν τα τσοπανόσκυλα οι Τούρκοι όταν οι Αμερικανοί έχουν προγράψει το τέλος τους στα νοτιοανατολικά για να θρέψουν τούς Κούρδους υποτακτικούς τους.

Δεν υπάρχει ζωή για τον Ελληνισμό έξω από τα πλαίσια τής Φυλής. Δεν υπάρχει ευημερία και μόνιμη ειρήνη που να εδράζεται σε δανεικές πλάτες. Ο καθείς κοιτάζει την δική του ζωή, την δική του πατρίδα, τούς δικούς του σχεδιασμούς. Η Ελευθερία τού λαού μας είναι η Εθνική μας Ταυτότητα. Η ικανότητα να βαστήξουμε καθαρό το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, γεμάτο με την Πίστη, τις Αξίες και το όραμα των Ελλήνων να υποτάξουν τούς εχθρούς τους και να απλώσουν την δική τους κυριαρχία. Αυτό πάει να πει Ελευθερία. Να φτιάχνεις αληθινή ανάπτυξη επενδύοντας σε ολοένα και περισσότερες ελληνικές ψυχές, σε ολοένα και περισσότερα πεδία δράσεως και δημιουργίας, σε ολοένα και περισσότερη ελληνική γεωπολιτική εξουσία.

Να ξαναγίνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να φτιάξουμε τις καλύτερες συμμαχίες μας ανάμεσα σε κείνους που έχουν κοινές καταβολές και συμφέροντα, ανάμεσα στους ενωμένους και ψυχωμένους Έλληνες που είναι προσηλωμένοι στα Νάματα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτοί είναι οι καλύτεροι, ασφαλέστεροι και μονιμότεροι σύμμαχοί μας. Εκεί που μέχρι τώρα είχαμε ως κορυφαίο εχθρό τον κακό μας εαυτό, εκεί να αντιστρέψουμε το κακό εκκαθαρίζοντας τούς λιγόψυχους και τούς προδότες.

Να παραμείνουμε Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα επενδύσει το εθνικό του προϊόν στην ασφάλεια, στην αυτάρκεια και την αυξημένη επιρροή και διείσδυσή του. Επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις, διείσδυση στην γεωπολιτική του αυλή, μπροστάρη σε συμμαχίες ελληνικού ενδιαφέροντος και συμφέροντος.

Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους δεν σταματούν στην Ευρώπη και την Δύση. Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους βρίσκονται όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες, από την μητροπολιτική Ελλάδα έως τα ματωμένα ελληνικά χώματα και έως εκείθε που πρέπει να εισχωρήσουμε προκειμένου να κρατήσουμε μακριά τον νεοταξίτη. Μονιμότερη διακρατική φιλία είναι αυτή που βασίζεται στο αμοιβαίο εθνικό συμφέρον.

Η ταυτότητα τού Έλληνα είναι χαραγμένη στην πίστη των προγόνων του και στο ελληνικό αίμα. Είναι κλεισμένη μέσα στην αποφασιστικότητα για νίκη και ελευθερία ή θάνατο. Στην στερεή βούληση να χτίσουμε τον κόσμο μας επάνω στον διαρκή αγώνα για Χριστό και Ελλάδα, υπέρ βωμών και εστιών.

Προτιμώ να έχω δίπλα μου 100 πολεμιστές τής Φυλής παρά να σέρνω σιμά μου άλλους τόσους πεισιθάνατους που θα περνούν τον καιρό τους στην δούλεψη τού τυράννου. Όρθιο το ανάστημα, ψηλά οι Σημαίες τού Κραταιού Ελληνισμού. Έχουμε πόλεμο. Έπαθλο ένα. Η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΨΕΙ” ΑΥΤΗ- Η ΖΩΗ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗ SIEMENS ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΥΡΟ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ KAI ZHTAΕΙ 2 ΔΙΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟΣΩΠΟ “ΚΛΕΙΔΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ “ΜΑΣΑΕΙ” ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

669

«Ακυρος» είναι κατά την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο εξωδικαστικός συμβιβασμός στο οποίο έφτασε το ελληνικό κράτος με την Siemens για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων».
Κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της Επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι το ζήτημα θα απασχολήσει την Επιτροπή.
«Η χώρα αυτή έχει υποφέρει από τη διασπάθιση τεράστιων πόρων σε αμοιβές διαφόρων τύπων συμβούλων, οι οποίοι συνήθως κατέληγαν στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από διαφόρων τύπων αξιώσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου.

ΜΕ 156 ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)

TSIPRAS-SAMARAS

Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση εξεταστικής για τα μνημόνια , διαδικασία που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα. Πως θα δικαιολογήσουν οι τεμπελόφατσες τα μεροκάματα;
Με 156 ψήφους υπερψηφίστηκε η πρόταση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.
Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια και τους υπαίτιους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο.

Σχέδιο "Βαριοπούλα" σε εξέλιξη από την Τουρκία; - Στο "μικροσκόπιο" οι κινήσεις των Τούρκων στον Β.Έβρο


To σενάριο της επιχείρησης "Βαριοπούλα" που κατέληγε σε επέμβαση στην Α.Θράκη και κατοχή του Βόρειου Έβρου το 2003 επανέρχεται σαν εφιάλτης στις ελληνορτουρκικές σχέσεις σε ότι αφορά τα πρώτα τμήματα εκείνου του σχεδίου: Tην διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών στην Τουρκία, και την "ενοχοποίηση" από την τουρκικό Τύπο της Ελλάδας ως υπεύθυνης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, προκειμένου να δικαιολογηθεί στρατιωτική ενέργεια της Τουρκίας κατά της Ελλάδας.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ – ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ SIEMENS ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ


Συνελήφθη τραπεζίτης, πρόσωπο – κλειδί για Siemens και εξοπλιστικά
Στα χέρια των ελληνικών δικαστικών αρχών βρίσκεται πρόσωπο - κλειδί σε μια σειρά από υποθέσεις δωροδοκιών για εξοπλιστικά προγράμματα. Πρόκειται για τον Ελβετό, Ζαν Κλόντ Όσβαλντ, ο οποίος ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης, εδώ και πολύ καιρό, για την εμπλοκή του, ως τραπεζικό στέλεχος, σε τέσσερις υποθέσεις διαφθοράς που αφορούν μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.
Πρόσφατα, παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens.

Ο Ζαν Κλόντ Όσβαλντ ως τραπεζικό στέλεχος στην Dresden Bank και στη συνέχεια στην BNP PARISBAS εμπλέκεται σε διαδικασίες νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Ήταν προϊστάμενος του, επίσης κατηγορούμενου, Ελληνοελβετού τραπεζικού υπαλλήλου, Φάνη Λυγινού.
Οι αρχές της Ελβετίας είχαν αρνηθεί την έκδοση του στην Ελλάδα, ωστόσο ο τραπεζίτης συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι.
Ήδη έχει οδηγηθεί ενώπιον δυο ανακριτών που ερευνούν μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα και έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/574388/synelifthi-trapezitis-prosopo-kleidi-gia-siemens-kai-exoplistika#ixzz3WXA8tU8Q

Αστυνομικός Υποδιευθυντής: ο πρώτος κατηγορούμενος!


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος από την απαγωγή μου και ένας μήνας μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος μου, για να αποδειχθεί και στους πλέον δύσπιστους αλλά κυρίως στους εμπλεκόμενους, ότι είχα απόλυτο δίκιο σε όσα από την αρχή έχω καταθέσει και έλεγα. Ο πρώτος κατηγορούμενος για την απειλή εναντίον μου και την εις βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας, γεγονότα άμεσα συνδεδεμένα αφού το απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα μετουσιώθηκε αυτούσιο σε πράξη, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Και είναι ο εν ενεργεία Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α.Α.!!!

Δ.Μάρδας: "Η Γερμανία μας χρωστάει 278,7 δισ. ευρώ για τα εγκλήματα των Ναζί"


Για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα διαμέσου του υπουργείου Οικονομικών το ποσό που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα ως πολεμική αποζημίωση για τα δεινά που υπέστη η χώρα από την εισβολή και την Κατοχή από τους Γερμανούς Ναζί την περίοδο 1941-44. Αυτή τη φορά η δήλωση δεν προήλθε από κάποια Επιτροπή αλλά από τα χείλη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δ.Μάρδα στην Επιτροπή της Βουλής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Σπάει το εμπάργκο στην Ελλάδα ο Πούτιν!


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσκεψη Τσίπρα – Καμμένου στην Μόσχα, η Ρωσία εξαιρεί την Ελλάδα από το εμπάργκο προς τις χώρες της Δύσης! Μία κίνηση με ισχυρό συμβολισμό τόσο εν όψει της επίσκεψης αλλά και γενικότερα...Όπως διευκρίνισε ο Ρώσος αρμόδιος Αλεξένκο, τα κλιμάκια της «Rosselkhoznadzor», του νεου ελεγκτικού μηχανισμου της Ρωσίας, θα βρίσκονται στην Ελλάδα από τις 20 Απριλίου και για δύο εβδομάδες θα διενεργούν επιτόπιους ελέγχους στις ελληνικές κτηνιατρικές υπηρεσίες και σε 20 ελληνικές επιχειρήσεις των κλάδων γάλακτος, ιχθύων και κρέατος.

100 εκατομμύρια ευρώ τόκους έχει εισπράξει η Αυστρία από την Ελλάδα!


λεφτα
Σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το κέρδος που αποκόμισε μέχρι το τέλος του 2014 η Αυστρία, εισπράττοντας το ποσό αυτό ως τόκους από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της Βιέννης, με διμερές δάνειο, στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα.

Οχυρό Ρούπελ: Ο ήρωας λοχίας που σκότωσε 230 (!) Γερμανούς


1.8K2
Αντεξε ώσπου να σωθούν οι 38.000 σφαίρες που είχε στο πολυβόλο όπλο του και από τις ριπές τους έπεσαν νεκροί 230 στρατιώτες του Χίτλερ. Το θάρρος και η ανδρεία του έμειναν ανεξίτηλα γραμμένα στην Ιστορία, ενώ η θυσία του αποτελεί βάλσαμο ελληνικού πατριωτισμού.

Τι απάντησε το ΥΠΕΞ στα τουρκικά σενάρια που συνδέουν την Ελλάδα με τρομοκρατικά χτυπήματα


Τι απάντησε το ΥΠΕΞ στα τουρκικά σενάρια που συνδέουν την Ελλάδα με τρομοκρατικά χτυπήματαΣε κατηγορηματική διάψευση τουρκικών δημοσιευμάτων, που κάνουν λόγο για σύνδεση πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουρκικό έδαφος με την Ελλάδα, ενώ παράλληλα θέλουν έναν από τους συλληφθέντες για την τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C να εμπλέκεται σε δραστηριότητες της οργάνωσης και στη χώρα μας, προέβη το υπουργείο Εξωτερικών.

ΟΗΕ: ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Εμπειρογνώμονας ΟΗΕ για χρέος: Η σύναψη δανειακής σύμβασης υπό οικονομική απειλή απαγορεύεται - Media

Ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Ολιβιέ ντε Σούτερ παρουσίασε στη Βουλή τρεις βασικές κατευθύνσεις διερεύνησης του Δημόσιου Χρέους: Το αν οι διαπραγματεύσεις των δύο Μνημονίων έγιναν υπό πίεση και άρα έλλειψη συγκατάθεσης από πλευρά της Ελλάδος, (καθώς η σύναψη σύμβασης υπό οικονομική απειλή και χωρίς συναίνεση και των δύο μερών, απαγορεύεται από τη Σύμβαση της Βιέννης), το κατά πόσον έχει αλλάξει η συγκυρία από το 2010 ή το 2012, ώστε να δικαιολογείται σήμερα η επανεξέταση των τότε συμφωνιών (έλλειψη συναίνεσης σήμερα), καθώς και το αν η εφαρμογή των Μνημονίων έχει οδηγήσει σε παραβίαση του Κοινωνικού Χάρτη της ΕΕ, και τα ευρωπαϊκά όργανα έχουν ξεπεράσει τις αρμοδιότητες που τους χορηγούσε η Συνθήκη της Λισσαβόνας.

Καλη Ανασταση , σε καθε " Σταυρωμενο " ... Με Αγαπη, πολλη Αγαπη, γυρω μας κι εντος μας....


Τέσσερεις συγκρούσεις εξελισσόμενες παράλληλα:

Πρώτη εντός της κυβέρνησης. Δεύτερη εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτη με την αντιπολίτευση. Τέταρτη με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Υπάρχει και πέμπτη με το ΚΚΕ, αλλά η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, κάνει την πάπια.

Κούζ: Ποιος είναι ο κερατάς δημοτικός σύμβουλος που η γυναίκα του τον παράτησε και έφυγε με τον αρραβωνιαστικό της κόρης τους;


Σόδομα και γόμορα ... όπως έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Αν και διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα οι ειδήσεις, που έρχονται στο φως είναι τόσο αποκαλυπτικές που δεν μας αφήνουν ν' αγιάσουμε! Αυτή τη φορά τον κύκλο των γεγονότων συμπληρώνει μία τετράδα με πρωταγωνιστές πολύ γνωστό δημοτικό σύμβουλο σε δήμο των Νοτίων Προαστίων και τη σύζυγό του! Η τελευταία εγκατέλειψε τη συζυγική εστία γιατί ξεμυαλίστηκε με τον γαμπρό της δηλαδή με τον αραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγο της κόρης της. Μάλιστα, συζεί με τον παρ' ολίγον "γιό" της σε ερωτική φωλίτσα έχοντας αφήσει το σύζυγό της και δημοτικό σύμβουλο να πίνει ουίσκυ και να παίρνει υπογλώσσια και την κόρη της να παρακολουθείται από ψυχολόγο για να συνέλθει από το σοκ. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι πολύ γνωστά και ευυπόληπτα στα Νότια Προάστια αλλά να που η ....αμαρτία τους χτύπησε την πόρτα και διέλυσε το σπιτικό τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε.... δεν υπάρχει ευτυχία, που να κόβεται στα τρία.... Η απάντηση στο κουίζ θα δοθεί σε επόμενη δημοσίευση! Έως τότε στείλτε μας τα e-mails σας για το ποιος πιστεύετε ότι είναι ο εν λόγω κερατάς... Ο νικητής θα κερδίσει ένα ζευγάρι κέρατα τράγου...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Αποχώρησε από την επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων!


Η Πρόεδρος της Βουλής, με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποφάσισε να προσθέσει κι άλλον έναν τίτλο στο βιογραφικό της:...
Responsive image

Η Πρόεδρος της Βουλής, με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποφάσισε να προσθέσει κι άλλον έναν τίτλο στο βιογραφικό της: αυτόν της Προέδρου της Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου, στο πνεύμα των νέων κοινοβουλευτικών ηθών που εισάγει, αυτοαναγορεύθηκε σε Πρόεδρο δίχως καν να συνεδριάσει η Επιτροπή. Γεγονός πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Βαρουφάκης σε Λαγκάρντ: H Ελλάδα θα πληρώσει κανονικά τη δόση της προς το ΔΝΤ

lagkarnt

Παρά τις πιέσεις τις Λαγκάρντ στο Γιάνη Βαρουφάκη για περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ, εκείνος τόνισε ότι η δόση προς το ΔΝΤ θα πληρωθεί κανονικά στις 9 Απριλίου, χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.
«Η Ελλάδα σκοπεύει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της εις το διηνεκές (ad infinitum)», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης μετά την κρίσιμη συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει επίσης να κάνει «βαθιές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα» και να προσπαθήσει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαπραγματεύσεων.

ΕΝΤΑΣΗ και επεισόδια από τη συμπλοκή ΡΟΜΑ- Αστυνομικών έξω από το δικαστήριο Ναυπλίου- Δυο τραυματίες!

6699

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος έξω από το δικαστικό μέγαρο του Ναυπλίου, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδα Ρομά και αστυνομικούς. Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ένας νεαρός Ρομά συνελήφθη.
Τα επεισόδια ξέσπασαν μετά από την καταδικαστική απόφαση σε βάρος δυο Ρομά. Ομόφυλοί τους που είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστικό μέγαρο αντέδρασαν.
Στο Εφετείο Ναυπλίου δικάζονταν, το πρωί της Μ. Δευτέρας, ένας άνδρας και μια γυναίκα Ρομά, που ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενοι, για υπόθεση ληστείας. Περίπου 200 άτομα είχαν συγκεντρωθεί προς συμπαράστασή τους.
Το δικαστήριο,σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και στον άνδρα ποινή φυλάκισης έξι ετών. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τη γυναίκα Ρομά από την έξοδο του Πρωτοδικείου και την πήραν με περιπολικό για τα κρατητήρια.
Βλέποντάς αυτό ένας νεαρός Ρομά άρχισε να χτυπά κλωτσιές ένα άλλο αυτοκίνητο της αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου. Ταυτόχρονα τον πλησίασε ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας), για να τον απομακρύνει και τότε περίπου 30 άτομα του επιτέθηκαν και κυριολεκτικά τον ποδοπάτησαν.
Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και συνελήφθη ο νεαρός που ξεκίνησε το επεισόδιο.
Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται αργότερα να πάρουν εξιτήριο.

ΤΟΠΟΙ στην ΕΛΛΑΔΑ που “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ” να επισκεφτείς!!!

akropoli

Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! Τη στιγμή που… εσείς κοιμάστε τη νύχτα, σε όλα τα μέρη υπάρχει κάποιος που φυλάει σκοπιά με ένα όπλο στο χέρι. Αναζητείστε να μάθετε τον απίστευτο αριθμό τόπων απαγορευμένης πρόσβασης, μόνο στη χώρα μας.
Στρατιωτικές βάσεις, συνοριακές περιοχές, στρατόπεδα και ερευνητικά κέντρα, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι, σπηλιές, βουνά ολόκληρα, δάση, νησιά, περιφραγμένες εκτάσεις, μεταλλεία, λόφοι, διόδια, τελωνεία, αστυνομικές περιοχές, εκκλησιαστικά εδάφη, αλλά και τεράστιες εκτάσεις χωρίς ούτε έναν δρόμο (άρα και χωρίς δυνατότητα πρόσβασης).

«Εγώ, το δεκανίκι της διαπλοκής» μια αυτοβιογραφία


warning
netakias
Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έγινα πολιτικός χάρη στην διαπλοκή, έχω την καρέκλα μου χάρη στην διαπλοκή, ειμαι απολογητής της διαπλοκής, προβάλλομαι από την διαπλοκή, για την διαπλοκή.
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έλεγα στο ποπολο να παίζει στο Χρηματιστήριο, αλλά έδινα στην διαπλοκή την εσωτερική πληροφόρηση.
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής δεν θέλω να λειτουργεί η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία για να αγοράζουμε συχνότερα νεα προϊοντα ακριβότερα με το δωράκι μου.
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής όταν τα κομμούνια του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ενοχλούσαν την διαπλοκή, έβαλα τα στήθια μου μπροστα για να υπερασπιστώ το Κρατος και τους νόμους, που εγώ έγραψα, για να εξαθλιώνω τους πολίτες με τα ακριβότερα διόδια στο κόσμο και να ωφελώ την διαπλοκή τιμωρώντας, τους παραβάτες των νόμων μου

Όταν αυτοκτόνησε ο Ελληνας Πρωθυπουργός. 74 χρονια από την Γερμανική Εισβολή 6 Απριλίου 1941 ώρα 5:12 π.μ.


937
Αυγερινός Χατζηχρυσός
twitter @avgerinosx

Λοιπον, ψοφοδεείς λακεδες της Μέρκελ και δεκανικια της διαπλοκής που παριστάνετε τους Πολιτικούς και τους Οπίνιον Μεϊκερς (sic), όσο και να σας στραβώνουν τα 500ευρα , η Ιστορία είναι εδω η ατίμη και  θα σας την τρίβουμε στη μούρη
Ναι λοιπόν υπήρξε Ελληνας Πρωθυπουργός που αυτοκτόνησε παρά να μεινει στα τεφτέρια των Αιώνων ότι Ελληνας Αρχηγός Κράτους έβαλε την υπογραφή του στην παράδοση του γένους. Δεν παρεδoθη ποτέ !

Βαρουφάκης σε Λαγκάρντ: H Ελλάδα θα πληρώσει κανονικά τη δόση της προς το ΔΝΤ πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/04/%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%bd%cf%84-h-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81.html#ixzz3WWnMqGYQ

lagkarnt
Παρά τις πιέσεις τις Λαγκάρντ στο Γιάνη Βαρουφάκη για περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ, εκείνος τόνισε ότι η δόση προς το ΔΝΤ θα πληρωθεί κανονικά στις 9 Απριλίου, χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.
«Η Ελλάδα σκοπεύει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της εις το διηνεκές (ad infinitum)», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης μετά την κρίσιμη συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει επίσης να κάνει «βαθιές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα» και να προσπαθήσει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαπραγματεύσεων.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν ΚΑΙ το δημαρχείο Χανίων (φωτο)

xania-antiexousiastes

Ομάδα αντιεξουσιαστών που δηλώνουν… αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας για το θέμα των φυλακών ασφαλείας κατέλαβαν νωρίς το πρωί το δημαρχείο Χανίων.
Από χθες ομάδα νεαρών ανήρτησε στο ενετικό λιμάνι των Χανίων πανό για το θέμα των φυλακών και των απεργών πείνας.

“ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ” διορισμοί στο δημόσιο! Αδέρφια, ξαδέρφια και σύντροφοι πολιτικών διορίζονται στον κρατικό μηχανισμό! ΓΙΝΕΤΑΙ… του “μπατζανάκη” το κάγκελο!

19994881

Κανείς δεν το ήξερε και δεν το περίμενε εε; Παλιά ιστορία οι διορισμοί…. στο δημόσιο! Δεν πάει να έχει ο άλλος χρυσό βιογραφικό; Αν δεν έχει βύσμα δεν γίνεται τίποτα. Όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ, με ντόμινο μοιάζουν οι διορισμοί συγγενών και συντρόφων υπουργών και πολιτικών στον κρατικό μηχανισμό.

Σαν σήμερα ξεκίνησε η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας στην Ελλάδα – Εντυπωσιασμένοι οι Γερμανοί από την Ελληνική αντίσταση

German_invasion-Greece

Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας… εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν στρεφόταν κατά της Ελλάδας, αλλά κατά της Αγγλίας, που είχε σπεύσει προς βοήθεια της χώρας μας με 62.000 άνδρες και μεγάλη αεροπορική δύναμη. Ο Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ, αυτή τη φορά στην ιταμή ναζιστική πρόκληση. Η γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδας αποτελεί συνέχεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, που ξεκίνησε την 28η Οκτωβρίου 1940 με την ιταλική επίθεση στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Μέχρι το 2070 οι Μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν τον κόσμο, χωρίς πόλεμο…


Έρευνα στις ΗΠΑ: Το μέλλον των θρησκειών του κόσμου! Tο αμερικανικό κέντρο ερευνών “Pew Research” αποκαλύπτει πως οι μουσουλμάνοι...
Egypt-MusilmChristianTogether_Feb

Tο αμερικανικό κέντρο ερευνών “Pew Research” αποκαλύπτει πως οι μουσουλμάνοι αναμένεται να αυξηθούν με υπερδιπλάσιο ρυθμό από κάθε άλλη θρησκευτική…
Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει αμερικανική έρευνα για την εξέλιξη των θρησκειών ανά τον κόσμο έδειξε ότι, έως τα μέσα του αιώνα, το 2070 οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους χριστιανούς.
Το 2050 ο αριθμός των χριστιανών θα φθάσει τα 2,9 δισεκατομμύρια από 2,2 δισεκατομμύρια που ήταν το 2010 και ο αριθμός των μουσουλμάνων θα εκτιναχθεί στα 2,8 δισεκατομμύρια από 1,6 δισεκατομμύρια που ήταν το 2010. Ωστόσο, μέχρι το 2070, οι μουσουλμάνοι θα έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τους χριστιανούς.

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι (φωτορεπορτάζ-makeleio.gr)

PICT_20150406_084716

Πρώτη ενημέρωση 07:21: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα… της Δευτέρας στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας Microsoft, στη λεωφόρο Κηφισίας 221, στο Μαρούσι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...