Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η «ΕΙΣΒΟΛΗ»: 2,5 ΕΚΑT. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΣΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΟΥΝ -”ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο KAMINHΣ- «ΤΙ ΘΑ TΡΩΝΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΘΟΥΝ;» (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

3

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα η ανεξέλεγκτη πλέον ροή παρανόμων μεταναστών, κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. Παράλληλα, αντιδρά και ο Δήμος Αθηναίων που δέχεται το ολοένα και αυξανόμενο βάρος στο κέντρο της πόλης, με το επιχείρημα ότι παντού αντιμετωπίζεται περιφερειακά, όχι στο κέντρο…
Όπως αναφέρει η Ημερησία, η μεγάλη όξυνση του φαινομένου προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς, κυρίως στα νησιά στα οποία έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών.

“ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ- ΤΑ ΞΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ-ΞΕΠΛΕΝΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ!!!”

13

“Oσες τηλεπερσόνες εργάστηκαν στο κανάλι του βρέθηκαν με μυθικές περιουσίες τις οποίες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Βίλες, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, ταξί, καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.
Τις προάλλες μία από αυτές τις τηλεπερσόνες ικέτευε έλεος από τους άνδρες συγκεκριμένης υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
Ξέσπασε σε κλάματα. Μιλάμε για πασίγνωστη τηλεπερσόνα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την περιουσία-ούτε τα μετρητά που βρέθηκαν σε λογαριασμό του εξωτερικού.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ


Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι διεθνείς καπιταλιστικοί κύκλοι με επικεφαλή την νεοναζιστική Γερμανία και η ντόπια κλίκα των υποτακτικών τους μας θεωρεί ήδη νεκρούς μετά από σχεδόν 6 χρόνια πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και κατά συνέπεια οικονομικής καταστροφής  που σκοπίμως μας έχουν επιβάλει με σκοπό την εκποίηση του αμύθητου Εθνικού μας πλούτου και την υποταγή της αείποτε ανυπότακτης μεγάλης μας Φυλής .

Αυστριακό Εργατικό Επιμελητήριο: Υπεύθυνη η τρόικα για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων


Αυστριακό Εργατικό Επιμελητήριο: Υπεύθυνη η τρόικα για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων«Η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων οφείλεται στη νεοφιλελεύθερη πολιτική ριζικής λιτότητας που ακολουθήθηκε από την τρόικα», υποστήριξε ο νομικός και ερευνητής του Εργατικού Επιμελητηρίου Αυστρίας.
Σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία, ο Λούνκας Ομπερντόρφερ, έκανε λόγο για ένα «μόρφωμα εκτός Ευρωπαϊκού Δικαίου», τονίζοντας πως από το 2010 τα προγράμματα «διάσωσης» της Ελλάδας υπαγορεύονται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλλει ριζική λιτότητα και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω κοινωνικού «dumping».

"Πισώπλατο" χτύπημα από ΗΠΑ και ΕΕ: Προσπαθούν να "νομιμοποιήσουν" το Ψευδοκράτος μέσω "διεθνούς" άσκησης έρευνας και διάσωσης


Νέο "πισώπλατο" χτύπημα κατά του Ελληνισμού πραγματοποίησαν οι "Σύμμαχοί" μας, ΗΠΑ και ΕΕ, αφού πραγματοποιούν διεθνή άσκηση έρευνας και διάσωσης στο Ικόνιο της Τουρκίας με τη συμμετοχή "ομάδας" από τα Κατεχόμενα. Πρόκειται για παράνομη προσπάθεια (το μόρφωμα αυτό αποτελεί προϊόν Κατοχής και δεν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ) "νομιμοποιησης" από τους κατά τ'άλλα "συμμάχους" μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ελλάδα αίρει την υποχρεωτική δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου για γκρίζες ζώνες!


Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις που κατατέθηκαν στη Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών στις 14 και 16 Ιανουαρίου 2015, η Ελλάδα αίρει την υποχρεωτική δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και του Διεθνούς Δικαστηρίου για το Δίκαιο της Θάλασσας αντίστοιχα, σε ό,τι αφορά υποθέσεις γκρίζων ζωνών κυριαρχίας. Ως γνωστό, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έχει δικαιοδοσία να εκδικάσει μια νομική διαφορά μόνο εφόσον τα διάδικα κράτη έχουν εκδηλώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή τους. Η συγκατάθεση αυτή εκδηλώνεται με τρεις ουσιαστικά τρόπους (βλ. άρθρο 36 του Καταστατικού του Διεθνούς Δικαστηρίου):

Τραπεζίτης της Goldman Sachs βίασε γυναίκα, που ειναι το περίεργο; Εδω βίασαν ολόκληρη Ελλαδα


τραπεζιτεςΤραπεζίτης της Goldman Sachs βίασε γυναίκα, που ειναι το περίεργο; Εδω βίασαν ολόκληρη Ελλαδα. Ξεκίνησε η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού στη Νέα Υόρκη, με κατηγορούμενο έναν 37χρονο τραπεζίτη της Goldman Sachs ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μία 20χρονη Ιρλανδή τουρίστρια στην εξοχική κατοικία του.

Η Εκκλησία διαθέτει την περιουσία της. Και το 1453 έγινε το ίδιο, αλλά δεν σώθηκε η Πόλη


C2CFB156892CF1D0DAAE0E95DE77858D
Έτοιμος να προχωρήσει μαζί με το κράτος στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και τα έσοδα να διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους, δήλωσε για πρώτη φορά, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λαος που εύχεται «Χριστός Ανεστη» δεν Υποδουλώνεται


“…οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν Ἁγίου Πνεύματός;
…μὴ γίνεσθε δοῦλοι ἀνθρώπων.” Απ.Παύλου Α Κορ. 7,23 
Κάθε φορά που θα λέει Χριστός Ανέστη, θα ξυπνάει μέσα του, η φλόγα της Αντίστασης.

Για αιώνες η Ορθοδοξία λάμπει μεγαλοπρεπώς μέσα απο το μεγάλο θαύμα της Aφής του Φωτός


Τελέστηκε η Αφή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα [εικόνες]
Ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεόφιλος Γ', συνοδεία αρχιερέων, ιερέων και διακόνων, μετέδωσε το Άγιο Φως στους χιλιάδες προσκυνητές που παρίσταντο για το «Δεύτε λάβετε Φως». 

Ένα μη επανδρωμένο αναστάτωσε το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης


Πιλότος ενός αεροσκάφους που έλαβε πορεία προσγείωσης, στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε ότι ένα κόκκινο μη επανδρωμένο ελικόπτερο – παιχνίδι, βρέθηκε κοντά στο αεροσκάφος και είναι το τρίτο που παρατηρείται κατά τους τελευταίους μήνες. Το θέμα αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου την  Κυριακή: 

Η Σμύρνη μάνα…χαίρεται, Ανάσταση μετά από 93 χρόνια


Σμύρνη

Στην κυριολεξία λαμπροφόρος από κάθε άποψη υπήρξε η ακολουθία της Αναστάσεως και η Θεία Λειτουργία, η πρώτη μετά 93 χρόνια, στον διασωθέντα και ανακαινισθέντα περικαλή ναό του Αγίου Βουκόλου στην Σμύρνη. Την ακολουθία της Αναστάσεως παρακολούθησαν με κατάνυξη, ευλάβεια και δάκρυα στα μάτια εκατοντάδες άνθρωποι, Έλληνες και άλλοι Ορθόδοξοι, μέλη της κατά Σμύρνη Ορθόδοξης Εκκλησίας, που τα τελευταία δύο χρόνια, με την αγάπη και πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, και τις άοκνες προσπάθειες του ιερατικώς προϊσταμένου, αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Κύριλλου Συκή, αναγεννάται. Επίσης, την ακολουθία παρακολούθησαν Έλληνες και άλλοι Ορθόδοξοι από άλλες περιοχές γύρω από την Σμύρνη, επισκέπτες από την Ελλάδα, καθώς και ορισμένοι Ελληνοαμερικανοί και Ελληνοαυστραλοί.

Χρόνια Πολλά από την ομάδα του Faliro Press News


Με μια εικόνα , χίλιες λέξεις.


Oι Τζιχαντιστές επανέρχονται με νέους αποκεφαλισμούς


Η φρίκη και η κτηνωδία των τζιχαντιστών δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, επανέρχονται...
tzixant

Η φρίκη και η κτηνωδία των τζιχαντιστών δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, επανέρχονται με δύο νέα βίντεο-σοκ!
Συγκεκριμένα, στα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα χθες, Παρασκευή, οι τζιχαντιστές, δείχνουν το μεν πρώτο έναν αποκεφαλισμό ενός Αιγύπτιου στρατιώτη, το δε δεύτερο την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Σύρου στρατιώτη.

Επιτακτική ανάγκη η άμεση σωτηρία της Πατρίδος


Εδώ πρέπει να πούμε αυτά που δεν μπορεί να πει το πολιτικό κατεστημένο. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα αντιλαϊκά...
elline

Εδώ πρέπει να πούμε αυτά που δεν μπορεί να πει το πολιτικό κατεστημένο.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα αντιλαϊκά μέτρα και τα χαράτσια που μας επιβάλει η Τρόϊκα. Με αυτά τα μέτρα, καθώς και με την ολόπλευρη αλλοτρίωση που καλλιέργησε στο λαό μας τις τελευταίες δεκαετίες, το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Τάξη πραγμάτων είναι να μας εξαθλιώσει έτσι ώστε να μην αντιδράσουμε όταν θα επιδιώξει τους δύο κύριους στόχους της:
1. Να αγοράσει πάμφθηνα τον τεράστιο πλούτο της Ελλάδος, στο έδαφος και στο υπέδαφος. Υπολογίζεται από αξιόπιστες έρευνες ότι ανέρχεται σε πολλά τρισεκατ. Ευρώ.[1]
2. Να εξαφανίσει τον ελληνισμό ως πολιτισμό διότι εμποδίζει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και του Οικουμενισμού (Πανθρησκείας).
Συνοπτικά: Ο τρόπος που ολοκληρώθηκε η αλλοτρίωση του Έλληνα:
1. Πνευματική Αλλοτρίωση

Το απόλυτο παράδοξο – Οι Έλληνες σηκώνουν με πανικό τις καταθέσεις, αλλά στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και εκδικούνται Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ!


Το απόλυτο παράδοξο βιώνει η χώρα – Καταγράφονται δημοσκοπήσεις θριάμβου για την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που υπάρχει πανικόβλητη φυγή...
atm

Το απόλυτο παράδοξο βιώνει η χώρα – Καταγράφονται δημοσκοπήσεις θριάμβου για την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που υπάρχει πανικόβλητη φυγή καταθέσεων!
Ποια είναι πιο… έγκυρη και πιο πειστική… θρησκεία, αυτή που εξαγγέλλεται και υποστηρίζεται (μόνο) με τα λόγια και τη θεωρία, ή αυτή που αποδεικνύεται και σφραγίζεται με πράξεις που δείχνουν ότι οι αρχές τις διέπουν όλο το είναι του πιστού; Ποια είναι η πιο έγκυρη δημοσκόπηση, αυτή που εξαγγέλλεται στη… θεωρία και στα προφορικά δια… τηλεφώνου, ή αυτή που καθρεφτίζεται και αποδεικνύεται μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις του… πιστού, του ψηφοφόρου;

Το Spiegel ανεβάζει το λογαριασμό των γερμανικών αποζημιώσεων υπέρ της Ελλάδας!


Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από 278 δισ. ευρώ Το Spiegel προβαίνει σε νέους υπολογισμούς με βάση αναφορά 160 σελίδων...
Το-Spiegel-ανεβάζει-το-λογαριασμό-των-γερμανικών-αποζημιώσεων-υπέρ-της-Ελλάδας

Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από 278 δισ. ευρώ
Το Spiegel προβαίνει σε νέους υπολογισμούς με βάση αναφορά 160 σελίδων που έχει στη διάθεσή του
Επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία έχει διαταχθεί νέα έρευνα για αποζημιώσεις κατά την οποία οι αυτοδιοικητικές αρχές της Ελλάδας καλούνται να προσκομίσουν στοιχεία γιακαταστροφές
Περισσότερα από 278,7 δισ. μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα από τη Γερμανία, ως πολεμικές αποζημιώσεις, σύμφωνα με άρθρο του Spiegel.
Το δημοσίευμα λαμβάνει υπόψη του την αναφορά 160 σελίδων, με την οποία στοιχειοθετούνται οι ελληνικές αξιώσεις έναντι της Γερμανίας.

Ξημερώματα 10ης προς 11η Απριλίου 1826: Η Ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου


Σε ένα Καθεστώς φύσει και θέσει ανθελληνικό, όπου η συνειδητή και στοχευμένη πράξη της διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων από μαρξιστές...
621px-missolonghi__aaa

Σε ένα Καθεστώς φύσει και θέσει ανθελληνικό, όπου η συνειδητή και στοχευμένη πράξη της διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων από μαρξιστές και φιλελεύθερους αποτελεί επίσημη κρατική πολιτική, η εξιστόρηση της Ιστορικής Αλήθειας ανάγεται σε κυρίαρχο ζήτημα για τη διαιώνιση τόσο του Ελληνικού Πνεύματος, όσο και του ίδιου του Γένους των Ελλήνων.
Εάν η μεταπολιτευτική ελίτ των ψευδοδιανοούμενων επιδίωξε – ανεπιτυχώς- ελέω «ελληνοτουρκικής φιλίας» να μετατρέψει τη σφαγή του 1922 στη Σμύρνη σε συνωστισμό, τότε η έξοδος του Μεσολογγίου στα 1826, έρχεται να στοιχειώσει δια παντός, τις ψυχές εκείνων οι οποίοι απεμπόλησαν το Αίμα της Φυλής για τα τριάντα αργύρια των ταγών της παγκοσμιοποίησης και την αντεθνικής λήθης.

Foreign Policy: Ο Β. Πούτιν παίζει το χαρτί «Εξωτερική Πολιτική» με την Ελλάδα


Οι Έλληνες έχουν κάνει μια σημαντική συμβολή στην πολιτική , δίνοντάς την έννοια της  «δημοκρατίας», στο θέατρο δίνοντας το «δράμα» και...
tsipras-poutin-sunantisi

Οι Έλληνες έχουν κάνει μια σημαντική συμβολή στην πολιτική , δίνοντάς την έννοια της  «δημοκρατίας», στο θέατρο δίνοντας το «δράμα» και την «κωμωδία », και στην στρατηγική τον «Δούρειο ίππο», αναφέρει άρθρο του γνωστού περιοδικού  Foreign Policy.
Η εικόνα των Τρώων, οι οποίοι υπήρξαν θύματα της πονηριάς και της εξαπάτησης των Αχαιών,  σήμερα στοιχειώνει τους Έλληνες διπλωμάτες και αναλυτές οι οποίοι φροντίζουν για την επιτυχία του «φλέρτ» της ελληνικής κυβέρνησης  με την Μόσχα. Πολλοί φοβούνται ότι ο  ελληνικός κυβερνητικός συνασπισμός «πλησιάζει» επικίνδυνα  το Κρεμλίνο επιδιώκοντας αποκλειστικά τα στενά και ιδιοτελή συμφέροντα του. Αν και ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκαλεί τις δυτικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας «δρόμο προς το πουθενά», το φλερτ του με τη Μόσχα δημιουργεί την ανησυχία ότι το ενιαίο μέτωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπονομεύεται εκ των έσω , αναμεταδίδει το πρακτορείο inosmi.ru.

Σαν σήμερα η πρώτη άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους σταυροφόρους της Δύσης


Ο αρχηγός της Δ’ Σταυροφορίας, Βονιφάτιος ο Μομφερατικός Η Δ” Σταυροφορία ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πάπα Ιννοκέντιου Γ” το 1201...
Boniface_of_Montferrat

Ο αρχηγός της Δ’ Σταυροφορίας, Βονιφάτιος ο Μομφερατικός

Η Δ” Σταυροφορία ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πάπα Ιννοκέντιου Γ” το 1201, για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, που κατείχαν οι Μουσουλμάνοι. Ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου 1204, με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την προσωρινή κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χωρίς τη θέληση του Ποντίφικα.
Μετά την αποτυχία της τρίτης Σταυροφορίας (1189-1192) για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, το ενδιαφέρον των δυτικοευρωπαίων ατόνησε. Την Ιερουσαλήμ, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας και της Αιγύπτου, ήλεγχε η μουσουλμανική δυναστεία των Αγιουβιδών. Το λατινικό Βασίλειο της Ιερουσαλήμ μόνο κατ” όνομα υπήρχε, περιορισμένο σε λίγες πόλεις στις ακτές της Παλαιστίνης.
Το ενδιαφέρον για μια νέα σταυροφορία ανακίνησε ο πάπας Ινοκέντιος Γ” το 1198. Στην αρχή συνάντησε τη γενική αδιαφορία των εστεμμένων της Ευρώπης, που είχαν τα δικά τους προβλήματα να επιλύσουν.
Τον επόμενο χρόνο, κάποιοι ευγενείς, κυρίως από τα εδάφη της σημερινής Γαλλίας, πείσθηκαν να συγκροτήσουν ένα εκστρατευτικό σώμα, με επικεφαλής τον Κόμη Τιμπό της Καμπανίας. Ο Τιμπό πέθανε τον επόμενο χρόνο και αρχηγός της Δ” Σταυροφορίας ανακηρύχθηκε ο ιταλός κόμης Βονιφάτιος ο Μομφερατικός. Το σχέδιο προέβλεπε τη συγκέντρωση των Σταυροφόρων στη Βενετία και από εκεί θα κατευθύνονταν στην Αίγυπτο, όπου θα άρχιζαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, με σκοπό την κατάληψη της Ιερουσαλήμ.

Παλιές ανεκτίμητες φωτογραφίες: Το Πάσχα μέσα από τα παλιά αναγνωστικά (φωτο)

655624_scan703

Δείτε παλιές φωτογραφίες από αναγνωστικά βιβλία και το πώς παρουσίαζαν τα έθιμα και το Πάσχα. 
Εξαιρετική συλλογή … αξίζει να τα δείτε!
655595_scan683 655597_scan684 655600_scan685 655601_scan686 655603_scan688 655604_scan689 655605_scan690 655606_scan691 655610_scan692 655611_scan693 655612_scan694 655613_scan695 655616_scan696 655617_scan697 655618_scan698 655619_scan699 655620_scan700 655622_scan701 655624_scan703 655625_scan704

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποσπάσματα του κορανίου αναγνώστηκαν στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας…

agia-sofia

Για πρώτη φορά εδώ και 85 χρόνια… αναγνώστηκαν αποσπάσματα του Κορανιού στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.
Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής αναγνώστηκε απόσπασμα στη διάρκεια των εγκαινίων έκθεσης με τίτλο «Η αγάπη του προφήτη» και θέμα τον προφήτη Μωάμεθ.
Στα εγκαίνια ήταν παρόντες πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκορμέζ.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, την ανάγνωση του Κορανίου έκανε ο Αλί Τελ, ιμάμης του τεμένους Αχμέτ Χαμντί Αξεκί της Άγκυρας.

ΈΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ; ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑΙ

1


Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους ΕβραίουςΗ Γερμανία και οι “Εβραίοι”
Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο
Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense”
Η μετάφραση από το γερμανικό κείμενο έγινε από τον Εμμανουήλ Σαρίδη. Που επιμένει, ότι αν δεν μάθουμε ποιος πραγματικά κυβερνάει την Ελλάδα – και βέβαια όλο τον κόσμο – θα μπερδευόμαστε πάντα με τις σαχλαμάρες του ΚΚΕ και της κυρίας Παπαρήγα για το μεγάλο κεφάλαιο που βλέπουν στην Ελλάδα, κρύβοντας στην πραγματικότητα τους εβραίους τοκογλύφους και κεφαλαιοκράτες που βρίσκονται από πίσω του.

ΕΡΓΟ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evros1


Ένα πολύ σημαντικό έργο υλοποιείται εδώ και τρία τέσσερα χρόνια από τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική θωράκιση της χώρας μας.
Ο Ε.Σ  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως αρμόζει σε ένα υγιή οργανισμό, που ενδιαφέρεται για την ουσία και την αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας.
Πάμε να δούμε αναλυτικά για τι έργο πρόκειται
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την κατασκευή της μεγάλης αντιαρματικής Τάφρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα, η κατασκευή της οποίας αποσκοπεί στην αποτροπή οποιασδήποτε αιφνιδιαστικής επίθεσης των τουρκικών δυνάμεων στον ποταμό Έβρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...