Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑΑΘΗΝΑ 15-4-2015.

Ελλάς τής οικουμένης το στέμμα και κοσμοπλάστρα, τής πίστης το μέγα αγίασμα και τής πολεμικής αρετής το κοφτερό ατσάλι, έπρεπε να δεις τον εχθρό στης εξουσίας το ψηλό το σκαλοπάτι την ψυχή σου να γυρεύει να σού πάρει. Δεν σού έφτανε όταν σού έφερε τον βάρβαρο στην αυλή σου, δεν σού έφτανε όταν διέβη την κερκόπορτα για να σού γκρεμίσει Ελληνική Αυτοκρατορία Χιλιόχρονη και Ένδοξη. Τώρα απέναντι σε προδότες, σε βέβηλους και εισβολείς ξιφούλκησε και πάρε την ψυχή τους.

Ελλάς Αυτοκρατόρισσα, ξεχέρσωσε το Οικόπεδο τής φυλής από τις παραφυάδες τής απιστίας και τού μισελληνισμού. Και εκεί πάνω στήσε πάλι το Κάστρο τής Φυλής για πόλεμο, για νίκη, για την Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας πιο ένδοξη από πρώτα. Δίχως έλεος, δίχως φόβο στην καρδιά και ξεπροβόδισε εκείνους που σε περιτριγυρίζουν έως τού χαμού το βάραθρο. Ότι εκείνο που χάθηκε με αίμα, με αίμα το παίρνεις πίσω.

Μάς είπαν πως το μεγαλύτερο τάχα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάς είναι το οικονομικό. Πως δίχως ενέσεις ρευστότητας από τούς «συμμάχους» τής σιωνιστικής Εσπερίας θα πεινάσουμε. Και ενώ οι πόροι τού Έθνους μας έχουν δεσμευτεί ως εγγύηση σκλαβιάς από το Νεοταξικό Κτήνος, ξαμοληθήκανε οι τουρκικές οι λόγχες για να γυρέψουν μερτικό και να αρπάξουν νέα εδάφη ελληνικά, να τα προσθέσουν σε κείνα που βαστούν και αμελήσαμε πίσω να τα πάρουμε.

Το έχει πει ο Εθνάρχης Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, πως η γενιά η ελληνική που θα αμελήσει τα σκλαβωμένα αδέρφια της και θα εγκαταλείψει την Μεγάλη Ιδέα, την εθνική μας ολοκλήρωση και το αίμα που ζητάει το δίκιο του, αυτή θα είναι η τελευταία. Κι έτσι είδαμε τα τουρκικά πολεμικά πλοία να φτάνουν στο Σούνιο, να πιάνουν ελληνικά λιμάνια, να δένουν επάνω στο πολύφερνο για τα γεωφυσικά προικιά του Αγαθονήσι. Ακούσαμε τούς Τούρκους Πασάδες να απαιτούν πάλι «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» με αντάλλαγμα την προδιαγεγραμμένη ωστόσο έξοδο των πολεμικών τους μέσων για άσκηση, πάει να πει για κρούση και πόλεμο αληθινό.  

Η εμπιστοσύνη που μάς είπανε τα μεμέτια μα και η εμπιστοσύνη που γυρεύουν οι σιωνιστές σε στρατιωτικό, σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο αμφότεροι, έχει να κάνει με την μόνιμη στρατοπέδευση στα ιερά μας χώματα, με την ποδηγέτηση των επιλογών μας και τον βιολογικό μας θάνατο. Μιλάνε για συγκυριαρχία, για συνεκμετάλλευση, για γενοκτονία των Ελλήνων. Μάς ζητούν να γενούμε πολυφυλετικός πολτός δεχόμενοι τούς διώκτες τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας, τούς μπραίμηδες λαθρομετανάστες ως συμπολίτες μας. Κι ακόμη να δώσουμε τουρκικότητα στην Θράκη Μας και σλαβικότητα στην Μακεδονία Μας.

Μάς στήνουν μνημεία τού Σατανά μετά από αιτήματα τής ψευτοεκκλησίας του μέσα στα πόδια τής προσωρινής πρωτεύουσας Αθήνας. Να ανοίξουμε παλιά και να φτιάξουμε καινούργια Τζαμιά. Μάς μιλούν για μεταρρυθμίσεις με πρόσχημα την κρίση που φέρανε προδότες πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι. Και δεν μάς λέγουν πως μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές είναι η συρρίκνωση τής εδαφικής μας κυριαρχίας στα μέτρα τής μειωμένης εθνικής μας κυριαρχίας. Και από κοντά οι Κάρτες τού Πολίτη που θα μάς οδηγήσουν στην παγκόσμια δικτατορία τού Αντίχριστου.

Σύρατε ελληνική σπάθη και σαλπίστε οι σάλπιγγες τού χαλασμού. Οι πολεμικές σημαίες να βγουν από τα σεντούκια τής λήθης. Σηκώνεται ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς από τού ύπνου τη σιγή. Εμείς όλοι οι Πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής, εμείς και οι εκφραστές τής σιδερόφρακτης Αυτοκρατορικής Ελλάδος, όλοι εμείς είμαστε ο στρατός τού Βασιλιά, είμαστε ο ίδιος ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς.

Το Εθνικό Φρόνημα μήτε δολοφονείται μήτε πισωγυρνά, μονάχα εφαρμόζει το Θείο Δίκαιο και τον Νόμο τής Φυλής. Πως τα σκοτάδια τού μισελληνισμού δεν πιάνουν τόπο και ο Κραταιός Ελληνισμός θα πάρει πίσω τον κόσμο του με το παραπάνω. Και τις συμμαχίες τις φτιάχνουμε σύμφωνες με τις ορμές τού Ανίκητου Ελληνισμού.

Όταν στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου οι ψευτοευρωπαίοι ζητούν από την Σερβία να μην πάει στην Ρωσία για τον εορτασμό τής λήξης τού Β Παγκόσμιου Πολέμου και ο εχθρός γυροφέρνει τα νερά μας, τότε μπροστά στον επόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που σκαρώνει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος εμείς οι Αληθινοί Έλληνες καθαρίζουμε τις πλάτες τού Έθνους από Εφιάλτες. Και από την Καθαρή και Εθνικιστική Ελλάδα ετοιμάζουμε πολεμική μηχανή που από την Μητροπολιτική Ελλάδα θα φέρει την Αγία Ρωμανία στην Αληθινή μας Πρωτεύουσα, την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.

Ο Στρατός μας αιχμή τού δόρατος. Δεν θα γίνουμε ποτέ οι έσχατοι μιας τρανής γενιάς. Είμαστε τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά. Με την γενναία μας καρδιά θα σκορπήσουμε τον τρόμο στην λαίλαπα των πραματευτάδων και των δούλων τους σε ανατολή και δύση. Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και επομένως να μεγαλουργήσει. Ό,τι μάς ενοχλεί, ό,τι μάς φράζει τον δρόμο, αποψιλώνεται πάραυτα. Σ’ αυτήν την αποψίλωση βρισκόμαστε.

Η Ελλάς ασφυκτιά. Νέα σύνορα ζητά. Δικαιοσύνη είναι το σπαθί. Βασιλιάς μας ο Χριστός και Βασίλισσα η Ελλάς. Το Έθνος είναι η μοναδική οδός προς την Ελευθερία. Και το Ελληνικό Αίμα ο ορμητικός χείμαρρος που μάς οδηγεί στης φωτιάς το πεδίο, στο άγιο βήμα τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή…ουτε μονταζίερα να ‘ταν… #lastixo_zoitsas #vouli


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΜΦΗΕντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια

και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ,

πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ  σε βενζινάδικο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τραμπουκίζει κάποιον υπάλληλο που δεν της άλλαζε το λάστιχο απειλώντας τον με απόλυση φωνάζοντάς του «ξέρεις ποια είμαι εγώ» και άλλα τέτοια.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΣΑΝ-ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ-ΘΑ ΄ΧΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΤΥΧΗ

samaras_sizigos


Φοβικός, υστερικός, βλάσφημος, νευρωτικός και πάνω από όλα …καλός Χριστιανός.
Δεν αλλάζει το πρόγραμμά του ο πρώην λεβέντης πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς, που ξεπούλησε τη χώρα και απολαμβάνει… δημοφιλίας όμοιας με αυτής του προκατόχου του και παλιού του συμφοιτητή, Γιώργου Παπανδρέου. Όπως ο κόσμος σιχαίνεται τον Παπανδρέου, το ίδιο σιχαίνεται και τον Σαμαρά.

Günter Verheugen: «Nτρέπομαι ως Γερμανός» είπε για τις αποζημιώσεις!


Ο πρώην επίτροπος οικονομίας και ενέργειας της Ε.Ε επέκρινε δριμύτατα τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η Γερμανία το θέμα των ελληνικών πολεμικών αποζημιώσεων στην τηλεοπτική εκπομπή «Η μονομαχία στο N-tv»
«Ντρέπομαι ως Γερμανός γι αυτό που κάνουμε εδώ και δεκαετίες στο θέμα αυτό. Τους ξεγελάσαμε και αποφύγαμε στην πραγματικότητα τις ευθύνες μας. Ποντάραμε στο ότι το πρόβλημα θα λυθεί με βιολογικό τρόπο (ενν. θα λυθεί όταν πεθάνουν οι παθόντες)».

«Αν υπήρχε MEGA το 33 μ.Χ.» του Skouliki Tom


MEGA_GEGONOTA
MEGA_GEGONOTA
Βράδυ Μεγάλης Δευτέρας
– Όλγα, είναι ολοφάνερο ότι με την επέμβασή του στο Ναό, ο Ιησούς παρέλυσε την αγορά κι εμπόδισε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο για τα πασχαλινά του ψώνια προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους καταστηματάρχες.
– Γιάννη, μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης στα μαγαζιά, κατά την οποία οι καταστηματάρχες ελπίζουν να αναπληρώσουν τη χασούρα της υπόλοιπης χρονιάς.

«Να κάνουμε τα μειονεκτήματα του λαού μας όπλα επιτυχίας» του Πέτρου Χασάπη


egolatris
Είμαστε ένας λαός όπου ο καθένας εγωϊστικά δεν θεωρεί κανέναν άλλον (και κυρίως τον διπλανό του) ανώτερο από τον ίδιο. Κανείς μας δεν θεωρεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να είναι πιο έξυπνος ή να έχει μια καλύτερη ιδέα. Αυτός ο ασίγαστος προσωπικός εγωϊσμός, μας οδηγεί στο μίσος, στη διχόνοια και στη μη συνεργασία. Τελικά, αυτή η απωστική μεταξύ μας δύναμη, είναι η δύναμη των εκμεταλλευτών μας.

Ο χρόνος τελειώνει για τους εταίρους μας...


Η νέα κυβέρνηση αποδείχθηκε σκληρό καρύδι – τι εικονικούς πνιγμούς, τι εκβιασμούς, τι bankrun δεν δοκίμασαν οι σαμαροβενιζέλοι της Ευρώπης… μέχρι το μαρτύριο της σταγόνας του Ντράγκι άντεξε η χώρα – το απόλυτο όπλο. Φαίνεται ότι η αριστερή παρένθεση δεν είναι παρένθεση – κι όσο τραβάνε το σκοινί τόσο ελατήριο γίνεται: η νέα κυβέρνηση κινείται από τις 25 Γενάρη στον πάτο των δυνατοτήτων, σε απαγορευμένη ζώνη, σε υγειονομικό αποκλεισμό και χρηματοδοτική καραντίνα… Τι χειρότερο να της συμβεί;

Σε κλοιό λαθρομεταναστών τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου


Τρομακτικοί οι αριθμοί των λαθρομεταναστών που φτάνουν καθημερινά στην Χώρα και είμαστε ακόμη στον Χειμώνα. Εκρηκτικές διαστάσεις από τη Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο παίρνουν οι καραβιές των λαθρομεταναστών που κάνουν κατά εκατοντάδες απόβαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει εισέλθει στη χώρα μας με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 ανέρχεται σε 10.445 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία του Λμενικού σώματος -ελληνικής ακτοφυλακής.

Ο Άξονας Σερβία -Ελλάδα -Ρωσία «εξοργίζει» το Βερολίνο


russiagreeceserbiabrotherhoodorthodox1
Die Welt: Οι Σέρβοι εξακολουθούν να «κοιτούν» προς την Ρωσία
Πραγματικά είναι άκρως εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με τους  με τους Γερμανούς, διότι  δεν είναι μόνο το πώς ενεργούν στις συνδιαλλαγές τους με τους διάφορους λαούς, αλλά στο ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα «αυτονόητα» πολλές φορές ή προφανώς δεν θέλουν. Έτσι και με το ζήτημα της Σερβίας και τις σχέσεις της με την Ρωσία, επιμένουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί οι Σέρβοι υποστηρίζουν την Ρωσία.
Προφανώς οι Γερμανοί διπλωμάτες δεν ανοίγουν και κανένα βιβλίο ιστορίας ή μάλλον πολύ πιθανόν διαβάζουν « παραποιημένα «βιβλία.

Η Αθήνα διαψεύδει τα σενάρια περί πρόωρης κάλπης


Η Αθήνα διαψεύδει τα σενάρια περί πρόωρης κάλπης
Αθήνα: Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε όσους απεργάζονται σενάρια εκλογών, τονίζουν κυβερνητικές πηγές σε απάντηση του δημοσιεύματος της «Bild» που εμφανίζει την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αναλόγως της έκβασης των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές.

Νέο βρώμικο χτύπημα από τους Financial Times για χρεοκοπία


Financial Times: Πώς θα αποφύγει η Ελλάδα να γίνει Λατινική Αμερική
Η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία αν οι συζητήσεις με τους πιστωτές αποτύχουν, σύμφωνα με τους Financial Times οι οποίοι σε νέο δημοσίευμά τους τονίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα, είναι να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τα τέλη Απριλίου.


Το οργισμένο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος – Η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καρφώνει τραπεζίτες για να κρατήσει την καρέκλα της. «Τις τελευταίες εβδομάδες συμβαίνουν στη χώρα μας γεγονότα που προκαλούν αναταραχή και κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας στον τομέα της οικονομίας αλλά και της ασφάλειας και της τήρησης των νόμων και της τάξης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Δ.Ν.Τ., Οι Διεθνείς τοκογλύφοι


lagard_227142047

– F.M.I.,Usurai Internazionali- I.F.M.,International Usurers

Πριν από την καταβολή των € 462 εκατομμ.από την Ελλάδα στο ΔΝΤ, την Πέμπτη 9 Απριλίου ,τα στοιχεία που δημοσίεσε το Jubilee Debt Campaign δείχνουν ότι το ΔΝΤ έχει κερδίσει € 2.5 δισεκατομμύρια από τα δάνειά του προς στην Ελλάδα από το 2010. Αν η Ελλάδα αποπληρώσει το ΔΝΤ στο ακέραιο ,τά κέρδη θα ανέλθουν σε € 4.3 δις μέχρι το 2024.

Η ελληνόφωνη διαπλοκή απαιτεί υπακοή σε αυτό που και ξένοι ακόμα ονομάζουν «Εθνοκτονία».


Την ίδια στιγμή που το πανευρωπαϊκό γραφείο εργασίας, το Αυστριακό Επιμελητήριο, καθηγητές όπως ο Λούκας Ομπερτνόρφερ κατακεραύνωναν με βαρυτατους χαρακτηρισμούς την εθνοκτονο πολιτική της έκνομης Τρόικας, η κακοκουρδισμένη ορχήστρα των νταβατζήδων απαιτούσε «συμφωνία» απειλώντας με χάος. Είναι πράγματι εξοργιστικό αλλά και άκρως αποκαλυπτικό. Ποιούς ακριβώς υπηρετούν; Πως είναι δυνατόν «Έλληνες» να κραυγάζουν υποταγή στην Εθνοκτονία όταν ακόμα και ξένοι, που δεν έχουν κανένα συμφέρον στην Ελλάδα να απαιτούν επιστροφή στην ευρωπαϊκη νομιμότητα που καταστρατηγήθηκε με το Ελληνικό μοντέλο «διάσωσης»;Και όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το μαύρο μέτωπο των Θεοδωράκηδων παρέα με τον Βενιζέλο και τον μέγα ευεργέτη του ΠΑΣΟΚ, Σαμαρά, γνωρίζει πολύ καλά γιατί πολεμά την Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, την στιγμή που την αγκαλιάζουν επιστήμονες όπως ο Τουσαίν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό το μαύρο μέτωπο είναι αυτό που καταλήστευσε την χώρα, με αρχιτέκτονα τον αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη.
Το μνημόνιο ήταν ο απλούστατος και καταστροφικός τρόπος για να καλύψουν τα Swaps, τις δόλιες συμφωνίες, την ληστεία του δημοσιου πλούτου, τα θαλασσοδάνεια των ημετέρων που ανακεφαλαιοποιήθηκαν σε μία νύχτα με τα λεφτά των πολιτών.
Δεν είναι λοιπόν «αψυχολόγητοι παράφρονες» αλλά μία εγκληματική συμμορία. Που όπως κάθε εγκληματική συμμορία προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια και να γλιτώσει την τιμωρία.
Αλήθεια, πόσοι πολίτες γνωρίζουν ότι οι «ιαβέρηδες» του «μαζί τα φάγαμε», οπως ο κύριος Πρετεντέρης ή ο κύριος Μανδραβέλης αμείβονται από θαλασσοδάνεια που δόθηκαν λίγο πριν τους «τιτανικούς»;
Ήλθε η ωρα να το μάθουν. Και θα το μάθουν, ότι και αν χρειαστεί.


olympia

«Εφυγε» ο Günter Grass (1927-13 Απρ.2015) Το ποίημα που αφιέρωσε στην Ελλάδα (Στίχοι-Βιντεο)


Ο γερμανός νομπελίστας είχε παρεμβει το 2012 με την δυναμη της ποίησης, γράφοντας το «Europas Schade» (“Ντροπή της Ευρώπης”) αλλά κι αρθρογραφόντας με θέμα την Ελλάδα.

«Ελλάδα, χώρα δίχως δικαιώματα»
Η απονομή του Βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1999 στον Γκύντερ Γκρας

Στο φύλλο του Σαββάτου (26-5-2012) της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung ο Γκύντερ Γκρας υπερασπίζεται τους Έλληνες και την Ελλάδα, και στηλιτεύει την ευρωπαϊκή πολιτική έναντι της χώρας.

Ο Χάρης Τομπούλογλου καθαρίζει πατάτες...


Ψάχναμε να βρούμε τον Χάρη το Πάσχα και δεν μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε... Εδώ ο Χάρης, εκεί ο Χάρης, πουθενά ο Χάρης! Μέχρι που τον είδαμε μπροστά σε μία λεκάνη να καθαρίζει πατάτες! Με σκέτες πατάτες τη βγάλατε κ. Τομπούλογλου; Στη νηστεία σας έχουν; Πού πήγαν τα λουκούλεια γεύματα, οι φιέστες και τα εκατομμύρια ευρώ; Ούτε ένα παϊδάκι δεν σας έδωσαν να φάτε; Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα θα μας πείτε!

Έτσι Απλά για κάποιους πρώην συνοδοιπόρους στα δημοτικά δρώμενα του Παλαιού Φαλήρου. Η αξιοπρέπεια είναι αθόρυβη..και πάντα ανίκητη.

H αξιοπρέπεια έχει να κάνει περισσότερο με τη στάση σου απέναντι στη ζωή και στις δύσκολες στιγμές που συναντάς, το σεβασμό που κερδίζεις - όχι που απαιτείς!
H αξιοπρέπεια είναι ...αθόρυβη αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις! Αυτά ίσως είναι ... ψιλά γράμματα για κάποιους!! Για εκείνους που είναι  κόλακες για συγκεκριμένους λόγους, προσπαθώντας να αναρριχηθούν! Για εκείνους που τρέχουν πίσω από άτομα με εξουσία για να κερδίσουν καμιά θεσούλα ή να βγάλουν κανένα φράγκο παραπάνω. Για εκείνους που δεν  διστάζουν να επιτύχουν το στόχο τους με αθέμιτα μέσα και εις βάρος άλλων. Για εκείνους που η ηθική και η αξιοπρέπεια είναι απλά λέξεις χωρίς καμία σημασία. Για εκείνους που τους φτύνουν και νομίζουν πώς βρέχει. Για εκείνους που η διαφθορά είναι στο πετσί τους . Για εκείνους... Και υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν έργο αθόρυβα χωρίς να ενδιαφέρονται να τους επαινέσουν αλλά απλά κάνουν το καθήκον τους και αυτό που τους επιτάσσει η συνείδησή τους. Γιατί έχουν συνείδηση. Έχουν ηθική, έχουν αξιοπρέπεια...Μπορεί να μην έχουν κόλακες να τρέχουν από πίσω τους, να μην έχουν ακροατήριο να τους χειροκροτά, να μην έχουν τις εφημερίδες και τα περιοδικά να τους προβάλλουν... Έχουν όμως κάτι πολύ σημαντικό... Τη νίκη ... Γιατί σε βάθος χρόνου είναι οι μόνοι, που το έργο τους αναγνωρίζεται, εκτιμάται και αναπόφευκτα κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου!
 

Υ.Γ.Μην το ξεχνάτε αυτό κρατήστετο σαν οδηγό στη ζωή σας! ''Ο γιος του μυλωνά ''

Reuters: “Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο – Δεν υπάρχει πλέον διάθεση από τους Ευρωπαίους για συζητήσεις, που ΔΕΝ εμπιστεύονται πλέον την Ελληνική κυβέρνηση”

ellada-euro

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters την… πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της. Οι συζητήσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της μπαίνουν σε νέα, κρίσιμη φάση, ενόψει των δυο κρίσιμων ημερομηνιών: της 20ης Απριλίου όταν η Ελλάδα ελπίζει να έχει επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο και της 24ης Απριλίου όταν θα γίνει το νέο Eurogroup, στη Ρίγα της Λετονίας.

ΟΜΟΡΦΙΑ που έκανε τον Πλανήτη να ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ – Τα ΜΕΤΕΩΡΑ και η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στα 17 μέρη του κόσμου που πρέπει να επισκεφτεί κανείς πριν πεθάνει!! (φωτο)

meteora

Δείτε τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!! Ο πλανήτης είναι γεμάτος παραδεισένια μέρη, με… τη φύση να «οργιάζει» και το αποτέλεσμα, που δημιουργεί να είναι απαράμιλλης ομορφιάς.
Μια ολόκληρη ζωή, όμως, φαίνεται να μην είναι αρκετή για κάποιον, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Γι΄ αυτό συγκεντρώσαμε τα 15+2 μέρη του κόσμου, που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί.
Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό στοιχείο με τα Μετέωρα και τη Σαντορίνη να συγκαταλέγονται στις περιοχές, που «κόβουν» την ανάσα.
Μπαγκάν, Μιανμάρ

Zhangye Danxia Landform, Γκανσού Κίνα

Μουφτής: με παρεξήγησαν, απλά κουβεντιάσαμε ότι οι άνδρες μπορούν να φάνε τις γυναίκες τους αν πεινάσουν εξαιρετικά


Ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διαψεύδει ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση...
muftis

Ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διαψεύδει ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση «εξαιρετικής πείνας», τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έμεινε στη συζήτηση και πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα.
Προηγήθηκαν αντιδράσεις παγκοσμίως, για την πληροφορία ότι υπάρχει νόμος, που κατοχυρώνει αυτό το δικαίωμα, με τον μουφτή να προχωρά σε διάψευση.

Ιωάννινα: Καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών!


Η αστυνομία αναζητά ένα κόκκινο αγροτικό φορτηγάκι με τρεις επιβάτες που σύμφωνα με δύο καταγγελίες, επιχείρησαν να προσελκύσουν ανήλικα παιδιά...
475ast

Η αστυνομία αναζητά ένα κόκκινο αγροτικό φορτηγάκι με τρεις επιβάτες που σύμφωνα με δύο καταγγελίες, επιχείρησαν να προσελκύσουν ανήλικα παιδιά
Ο σκοπός τους ακόμη παραμένει άγνωστος με τις αστυνομικές αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή των Ιωαννίνων για να εντοπίσουν τους επιβάτες.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, το φορτηγάκι πλησίασε το παιδί της σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Αμφιθέας Ιωαννίνων, με τον οδηγό να φωνάζει το αγόρι με το πρόσχημα πως θα του δώσει σοκολάτα. Το αγόρι αρνήθηκε και συνέχισε το δρόμο του, με το όχημα να τον ακολουθεί και μόλις ο 10χρονος άρχισε να τρέχει αυτό το καταδίωξε με την όπισθεν!
Το περιστατικό αυτό ήταν το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία για ανάλογη απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού στο γειτονικό Πέραμα Ιωαννίνων! Και τα δυο ερευνώνται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που προσπαθούν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα από τυχόν βίντεο που μπορεί να κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στις δυο περιοχές.

«Είμαστε γένος επιλεγμένο από τον Τριαδικό Θεό και γι’ αυτό προορισμένο να Αναστηθεί!»


Αναστάσιμο μήνυμα από το Γέροντα Νεκτάριο τον Αγιορείτη Αδελφοί εν Χριστώ χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε. Για να αναπτύξω και τεκμηριώσω...
αγια-σοφια-κωνσταντινουπολη-ελληνικη-κειμηλια

Αναστάσιμο μήνυμα από το Γέροντα Νεκτάριο τον Αγιορείτη
Αδελφοί εν Χριστώ χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.
Για να αναπτύξω και τεκμηριώσω το θέμα μου, θα προτάξω τον θαυματουργό, αλλά και σοφό Θεολόγο μαθητή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως και μετά το Θεάνθρωπο γλυκύ μας Ναζωραίο.
Ο Άγιος Νεκτάριος μετά από ενδελεχή θεολογική σκέψη και αποκάλυψη κατέληξε σε συμπέρασμα που επιδαψιλεύει μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλες ευθύνες για το γένος ημών των Ελλήνων. Είπε: «Ναι, ο Έλληνας εγεννήθηκε από θέληση της θείας πρόνοιας διδάσκαλος της ανθρωπότητος».
Προς επιβεβαίωση παραθέτω δυο αποσπάσματα από τη μελέτη του Αγ.Νεκταρίου «Περί αθανασίας της ψυχής» (σελ.80*): «Η εκπλήρωση του έργου του (του γένους των Ελλήνων) ήταν αναγκαία κι ο Θεός παίρνει ενεργό μέρος. Παρουσιάζει το Μέγα Αλέξανδρο τον Μακεδόνα ως άλλον Ιησού του Ναυή, ώστε να υποτάξει πνευματικά τα έθνη και να τα προετοιμάσει με τη σοφία και την επιστήμη μεταδίδοντας σε αυτά το ελληνικό πνεύμα». Στην ίδια σελίδα λίγο παρακάτω: «Το ελληνικό έθνος έγινε ο δάσκαλος του κόσμου, που επιδεχόταν τη σοφία. Αν κάποιος θελήσει να φιλοσοφήσει πάνω στην ιστορία του ελληνικού έθνους, θα ομολογήσει ότι το ελληνικό έθνος φάνηκε, ώστε με τη φιλοσοφία να βοηθήσει και συντελέσει στην εκπλήρωση της θείας βουλής για την αναμόρφωση και ανάπλαση του ανθρώπινου γένους. Γιατί όλη του η ζωή κατευθυνόταν προς αυτόν τον σκοπό».
Μετά το σοφό μαθητή ο Πάνσοφος Διδάσκαλος Ιησούς Χριστός μας, λέγει για το γένος των Ελλήνων από το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον, κεφάλαιο ΙΒ’, στίχοι 20-25:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ…


OI TΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΥΛΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ….. ΩΡΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ...
female-jihadists-training-camp

OI TΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΥΛΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…..
ΩΡΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
Βεβηλώνεται καταστρέφεται διακωμωδείται εμπαίζεται η βυζαντινή πολτισμική κληρονομιά καταπατώνται τα μνημεία ορόσημα της ιστορίας της Ανατολικής Ορθόδοξης εκκλησίας και η σύγχρονη εκκλησία είναι απούσα ούτε μια λέξη…..Ποιός στο μέλλον μπορεί να εμπιστευθεί έστω και 1 από τους μεγαλοσχήμονές ταγούς της όταν δεν αντιδρά ούτε κατ΄ελάχιστον σε αυτήν την γιγαντιαία ιεροσυλία……..Η εκκλησία εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων επέλεξε εδώ και καιρό τον δρόμο της υποταγής όμως υποταγή σημαίνει ισλάμ …….είναι δρόμος χωρίς επιστροφή …είναι ο απόλυτος κατήφορος κι όχι από τον Γολγοθά …….ποιoς θα κατευθύνει το πλήρωμα της;ουδείς …..ακυβέρνητο το σκάφος της εκκλησίας …….κληδωνισμοί…

ΝΕΟ ΣΟΚ: ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ…


Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά την Κυριακή στη Μεσσήνη έπειτα από έκρηξη… αυτοσχέδιας κροτίδας με δυναμίτη. Ενώ η ευρύτερη περιοχή...
ImageHandler.ashx_125

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά την Κυριακή στη Μεσσήνη έπειτα από έκρηξη…
αυτοσχέδιας κροτίδας με δυναμίτη.
Ενώ η ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας δεν έχει συνέλθει ακόμη από το βαρύτατο τραυματισμό νεαρού και τον θάνατο άλλων δύο, σε ξεχωριστά περιστατικά, δύο άντρες, ηλικίας 67 και 74 ετών, ακρωτηριάστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας, έξω από εκκλησία της πόλης.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που γκρεμίστηκε και τοίχος που βρίσκονταν κοντά στην εκκλησία!
πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο – Οι πολίτες ζητούν τη σύλληψή του!! ! ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

830

 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS-Ἡ Ἑλλάδα στό ἐκτελεστικό ἀπόσπασμα, παραθέτουμε στοιχεῖα καί τά ἒγγραφα τοῦ νέου ἐγκλήματος, εἰς βάρος τοῦ Ἑλλήνικοῦ λαοῦ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών…
ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει το Koutipandoras.gr, και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα, δημοσιεύονται για τραγική ειρωνεία την περίοδο που ένας μικροομολογιούχος αυτοκτόνησε, αφού καταστράφηκε από το κούρεμα που αποφάσισε ο Βενιζέλος.

Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ του Λοχαγού Κυριακίδη που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κάνει ΠΑΥΣΗ Βολών Πυροβολικού και έγινε…στόχος των Γερμανικών Στούκας!!

Kyriakidis-pyrovolo

Τα συγκινητικά ευρήματα από την ανασκαφή για τον εντοπισμό των οστών του μετά από 60 χρόνια!…
Το χτυπημένο από γερμανικά πυρά κανόνι του υπολοχαγού Κυριακίδη καθηλώνει την ματιά του επισκέπτη στο οχυρό Ρούπελ στην ελληνική μεθόριο.
To σημείο αυτό την ελληνικής αμυντικής γραμμής δέχτηκε τη μεγαλύτερη πίεση από τα 21 οχυρά τον Απρίλιο του 1941. Σε περίπτωση που καταλαμβανόταν από τους Γερμανούς, θα κατέρρεε η άμυνα και η Βέρμαχτ θα έμπαινε ταχύτατα στην Ελλάδα.
Στις 7 Απριλίου η πυροβολαρχία του Υπολοχαγού Κυριακίδη Αλέξανδρου δρούσε προς ενίσχυση των μαχητών στο ύψωμα Καρακιτόκ της περιοχής του οχυρού.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν Στούκας για την υποστήριξη γερμανικών δυνάμεων.
http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2015/04/169-1.jpg
Υπολοχαγός Αλέξανδρος Κυριακίδης
Οι στρατιώτες της πυροβολαρχίας ζήτησαν από τον Υπολοχαγό να σταματήσουν τα πυρά για να μη γίνει αντιληπτή η θέση τους.
«Φτάνει κ. Λοχαγέ λυπήσου το παιδί μου”, ήταν μερικά από τα λόγια των στρατιωτών του» αναφέρει ο Νίκος Γιαννόπουλος, ιστορικός στην «Μηχανή του Χρόνου».
«Τώρα που οι δικοί μας είναι με το όπλο στα χέρια και κάνουν αντεπίθεση εμείς θα τους αφήσουμε χωρίς πυρά;» ήταν η απάντηση του λοχαγού Κυριακίδη και διέταξε τη συνέχιση των βολών», μας ανέφερε ο ιστορικός ερευνητής – Συνταγματάρχης εα, Βασίλης Νικόλτσιος.
Λίγα λεπτά αργότερα η πυροβολαρχία του λοχαγού Κυριακίδη έγινε αντιληπτή από την γερμανική αεροπορία.«Η μία βύθιση χτύπησε το ένα πυροβόλο και το κατέστρεψε ενώ η δεύτερη βύθιση, η δεύτερη βόμβα έπεσε πάνω στο κέντρο διευθύνσεως βολής όπου καταπλάκωσε τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν από κάτω, όπως ο λοχαγός Κυριακίδη, ο ανθυπολοχαγός αξιωματικός βολής και δύο ακόμα στρατιώτες» τονίζει ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Γκουτζουρέλας.
Τον Απρίλιο του 2001 με πρωτοβουλία του αξιωματικού Ηλία Κοτρίδη, ξεκίνησε μία έρευνα για την ανεύρεση των οστών των πεσόντων της πυροβολαρχίας του Κυριακίδη.
 http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2015/04/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-1-003.jpg
Το σημείο της ανασκαφής για τον εντοπισμό του Κυριακίδη και των συμπολεμιστών του
«Με έγκρισή του τότε συντάγματος και της μεραρχίας ήρθαμε με τον τότε συνταγματάρχη κ. Νάνο.
Σκάψαμε, ψάξαμε, βρήκαμε το σημείο που υποθέσαμε ότι θα θα έπρεπε να είναι το καταφύγιο αυτό και στη συνέχεια σκάβοντας σε βάθος 3,5 μέτρων, τους βρήκα διαμελισμένους καθώς και προσωπικά τους αντικείμενα», επισημαίνει ο Ηλίας Κοτρίδης στη «Μηχανή του Χρόνου».

 http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2015/04/ROUPEL_Kyriakidis-anaskafi.jpg
Προσωπικά αντικείμενα και οπλισμός βρέθηκαν στις ανασκαφές στο σημείο που έπεσε ο Κυριακίδης και οι άντρες του
Το οχυρό Ρούπελ δεν κατελήφθη ποτέ εξαιτίας της απαράμιλλης αντίστασης των μαχητών και της ανθεκτικής κατασκευής του.
Παραδόθηκε από τον Ταγματάρχη Γεώργιο Δουράτσο στους Γερμανούς στις 10 Απριλίου μετά τη συνθηκολόγηση της Θεσσαλονίκης.
 http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2015/04/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82.jpg
Προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν στις ανασκαφές
mixanitouxronou.gr

Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη – Ποιους “καίει” το πόρισμα του ιατροδικαστή – Ανατρέπεται το σενάριο της αυτοκτονίας;;

klama-vaggeli

Ανατροπή στην μυστηριώδη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως αποκάλυψε… σε τηλεοπτικό σταθμό, o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, η έκθεση του ιατροδικαστή μιλάει για… φαινόμενη αυτοχειρία.
Ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ του ΑΝΗΚΟΥΝ! Πάρτε υπογλώσσιο και δείτε τη περιουσία του ΛΑΤΣΗ! (ΓΡΑΦΗΜΑ)

6999

Μετά το γράφημα για τον Γιώργο Μπόμπολα, ο «Jo Di» ξαναχτυπά με ένα γράφημα για τον Σπύρο Λάτση.
Δείτε τι έχει στην κατοχή του ο κ.Λάτσης
8999

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...