Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΡΙΣΗΑΘΗΝΑ 17-4-2015.

Ο καιρός των λογικών και των συμβιβασμένων, των φρόνιμων και των υπάκουων απέδωσε τούς δηλητηριώδεις καρπούς τής νεοταξικής κατοχής, τής βρώμας παγκοσμιοποίησης. Είναι το αποτέλεσμα τής απιστίας και τής χαλαρότητας έναντι τού Θεού και τής Ελληνικής Ράτσας. Και στο σημείο αυτό ο από μηχανής Θεός τής Ελλάδος δίδει την Εντολή να κάμουν την θυελλώδη επιστροφή τους οι παράτολμοι και οι ατίθασοι, οι ανυπάκουοι και οι πιστοί που θέλουν να μείνουν Έλληνες, που ξέρουν πως οι δυνατοί μονάχα από μια μεγαλύτερη δύναμη ανατρέπονται.

Η έσχατη κρίση, η μεγαλύτερη μάχη είναι εμπρός μας. Ο μεγαλύτερος και αποτελεσματικότερος θώρακας τού γερού έθνους είναι το σθένος του να βαδίσει χωρίς καμία παρέκκλιση στον δρόμο των αξιών του και τής ιστορικής του Παράδοσης. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί τον στύλο τής οικουμένης. Γένος Αποστολικό. Γένος Εκπολιτιστικό. Γένος Νικητών πάσης ανόμου προθέσεως. Γένος Κατακτητικό, προορισμένο να άρχει επί των Βαρβάρων πάσης εποχής με Δίκαιο και Ατσάλι. Γένος Αγίων και Ηρώων, Θεϊκής Γλώσσας, Άφθαστου Πολιτισμού, Ορθής Πίστης και Ορθού Αναστήματος.

Φυσιολογική λοιπόν είναι η επίθεση που δεχθήκαμε από τούς Υιούς τής Απωλείας. Επίθεση στην Ελληνική Γλώσσα, στην Ορθοδοξία, στην Ελληνική Ιστορία, στον Πολιτισμό μας. Να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να πάψουμε να διεκδικούμε πίσω τον κόσμο που μάς κλέψανε. Αυτό που μάς κάνανε αφού πρώτα μάς στερήσανε τούς Πρώτους τής Φυλής και τα εδάφη στις Πύλες τής έως σήμερα απελευθερωμένης μα ημικατεχόμενης Πατρίδος μας, είναι να προσημειώσουνε την κυριότητα τής εθνικής περιουσίας σε βάθος χρόνου με μικρές στιγμές τεχνητής ανάσας που τώρα μάς στερούν.

Το καλό και το κακό. Η αρετή και η κακία. Λεωνίδας και Εφιάλτης. Χριστός και Αντίχριστος. Το αιώνιο δίπολο φτάνει στην σύγχρονη μορφή του. Απέναντι βρίσκεται η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή αποτελεί τον Βάρβαρο Δυνατό των εσχατολογικών μας χρόνων. Αποτελεί την παρακμή που ανέτρεψε και διαδέχτηκε την ακμή. Ο κυκλικός ρους τής ιστορίας θα δώσει τις απαντήσεις του επανερχόμενος στο αρχικό στάδιο. Η Δύναμη λοιπόν που θα αποκόψει την παγκοσμιοποίηση είναι μονάχα η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, η μόνη Ορθή Τάξη Πραγμάτων.

Η επιβολή τής καινούργιας Ελλάδος για να σταθεί και να μακροημερεύσει πρέπει να εκχερσώσει το πολιτικό έδαφος τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας από τον παραμικρό σπόρο τού ψευτορωμέϊκου και των βαστάζων του. Είναι αυτοί οι ρέμπελοι μισθοφόροι τής νέας τάξης που βάλθηκαν να πετάξουν τούς Έλληνες από την εργασία τους για την εκμηδένιση τού εθνικού προϊόντος και τού οικογενειακού προϋπολογισμού.

Είναι αυτοί οι άτιμοι φυγόστρατοι που θέλουν να πατάξουν την πολεμική βιομηχανία, τα ναυπηγεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι αυτοί που προωθούν τις Αντίχριστες και Ανθελληνικές Ρουφιανοκάρτες τού Πολίτη και τούς λαθρομετανάστες, όταν οι γειτονικοί κρατικοί δορυφόροι τού μισελληνισμού δηλητηριάζουν με αλυτρωτισμούς την γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης σε Μακεδονία και Θράκη.  

Οι ρομαντικοί και οι παράτολμοι, τα παιδιά τής θύελλας και τής καταιγίδας πρέπει πάραυτα να αποψιλώσουμε τούς άχρηστους καρπούς ενός ολότελα ξένου και ποώδους καθεστώτος. Εδώ είναι η κόλαση, εδώ είναι και ο παράδεισος. Πατρίδα ή «Δημοκρατία» το ρηθέν. Κι εμείς απαντούμε Πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή και Ελληνική. Καμία διαπραγμάτευση και καμία αλλοίωση Ταυτότητος και Φρονήματος. Καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες. Το Ελληνικό Έθνος ενώνει. Το Ελληνικό Έθνος είναι η μόνη νόμιμη παράταξη. Η Πίστη κινεί βουνά και λυγίζει σίδερα.

Δεν μοιράζουμε πιστοποιητικά μετανοίας. Με ενοχλεί να βλέπουν την χώρα των φιλοσόφων και των πολεμιστών ως φτωχό και ισόβιο δούλο. Με ενοχλεί να κρίνουν τον Ελληνικό πέρα έως πέρα Εθνικισμό μου ως τάχα αιμοδιψή τύραννο, όταν έχει δώσει σπουδαίους Έλληνες στον Βωμό των Δικαίων τής Φυλής μέσα από ποταμούς αιμάτων, συνεγείροντας ολόκληρο τον Ελληνισμό. Με ενοχλεί να παίρνουν τις αποφάσεις που αφορούν την Φυλή μας, αντί των Ελλήνων, «πεφωτισμένοι» και άκαπνοι συνδαιτυμόνες τής παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που στήνουνε κρίσεις και πολέμους.

Την Ελλάδα που πιστεύω την όρισε ο Μέγιστος Ηρόδοτος με την κοινή Εθνική και Φυλετική Καταγωγή. Την Ελληνική Εξουσία που φέρνω την λένε Εθνικοκοινωνισμό, την λένε Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη, όπως ακριβώς την προσδιόρισε ο Εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης που γύρεψε έναν πλέριο ελληνισμό, αυτοφυή και κυρίαρχο στις εστίες που φέρουνε αιώνια την σφραγίδα τής ελληνικότητας. Η εξωστρέφεια τού Ελληνισμού προσδιορίζεται από τον Παγκόσμιο Έλληνα, από τον Ελληνικό Κοινοτισμό κι όχι από τον διεθνισμό καπιταλισμού και μαρξισμού, όχι από τα ορφανά τής παγκοσμιοποίησης.

Το χρήμα έχει ως μεγαλύτερό του αντίπαλο το Αίμα. Η φύση τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού είναι επαναστατική και απόλυτη. Όλα ή τίποτα. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Οι διαβουλεύσεις τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος αφορούν μονάχα τούς Έλληνες.

Εκείνοι που κινούν τα νήματα με τις οικονομικές στρόφιγγες θα δουν τις Φάλαγγες των Αληθινών Ελλήνων να εγκαθιστούν πάνω από κοινοβούλιο διορισμένο την Βούληση τής Ελληνικής Φυλής. Γκρεμιστές τής ασχήμιας, εραστές τής ελληνικής αρμονίας. Και στο πλευρό μας το στρατιωτικό πνεύμα τής Μεγάλης Ελλάδος, οι ιερές λόγχες τού Ελληνικού Στρατού σε μια γεωπολιτική αυλή απόλυτα ελληνική. Δεν έχουμε αντιπολίτευση, έχουμε συναγωνιστές ολάκερο το Ελληνικό Έθνος. Δεν είμαστε πραματευτάδες, είμαστε Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ – 280 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

lathro2


Η κατάσταση στα νησιά είναι εκρηκτική, αφού η έλλειψη κέντρων πρώτης υποδοχής σε συνδυασμό με την αύξηση του αριθμού έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητώντας καταφύγιο, τροφή και εργασία έρχονται στην Αθήνα. Ετσι σχηματίζουν μικρές μικρές ομάδες και κάνουν την εμφάνισή τους στις πλατείες Ομόνοιας και Βικτορίας και τις πέριξ περιοχές.
Υπενθυμίζεται πως χθες η αρμόδια υπουργός για το Μεταναστευτικό Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε πως οι μετανάστες δεν κοιμούνται, ούτε συνωστίζονται στις πλατείες, αλλά βγαίνουν τα πρωινά στην Ομόνοια για να λιαστούν, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ “ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ” – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Η’ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ!

nikol


Πίνακας με όλους τα μέλη της αυτοδικοίκησης που ελέγχονται για την μη υποβολή ή για ανακρίβειες στα πόθεν έσχες τους.
Υπενθυμίζεται ότι το έγγραφο είχε σταλεί από τον Πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη, ενώ σύμφωνα με καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τάσος Νεράντζης δεν το διένειμε στα μέλη της Επιτροπής, αλλά το πήρε μαζί του όταν αναχώρησε από το γραφείο του.
ΒΟΜΒΑ: “Στη λίστα Νικολούδη είδα Πολιτικούς.. Υπουργούς.. Δημοσιογράφους και…!” (BINTEO)
Αυτοί είναι οι 75 δήμαρχοι της λίστας Νικολούδη. Δείτε όλα τα ονόματα
ΒΟΜΒΑ Μητρόπουλου: “Δέχτηκα ΕΠΙΘΕΣΗ από άγνωστους όταν αποκάλυψα ότι στη Λίστα Νικολούδη βρίσκονται… (βίντεο)

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ;


abd-basinindan-turkiye-suudi-arabistan-iddiasi--5519984
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Κάποιοι όπως φαίνεται θέλουν να ανοίξουν την πόρτα του «τρελοκομείου» στην ήδη μπαρουτοκαπνισμένη Συρία, με συνέπεια να ανάψει μια τρομερή φωτιά σε όλη την Μέση Ανατολή με ανυπολόγιστες συνέπειες ακόμα και για την παγκόσμια ειρήνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας Huffington Post, που επικαλείται απόρρητες πηγές και τα οποία έχουν πάρει μεγάλη έκταση στον τουρκικό τύπο, ετοιμάζεται με την στήριξη των ΗΠΑ κοινή συνδυασμένη στρατιωτική επέμβαση Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας στην Συρία, για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ το οποίο επέζησε μέχρι σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια αιματηρού εμφυλίου πολέμου.

Η σφαγή του Διστόμου και η αρχή της κρατικής ετεροδικίας


Η 10η Ιουνίου αποτελεί τη θλιβερή επέτειο της σφαγής των κατοίκων του Διστόμου από το γερμανικό στρατό κατοχής το 1944. 67 χρόνια αργότερα, τα θύματα εκείνης της θηριωδίας, όπως άλλωστε και τα θύματα των άλλων ελληνικών πόλεων που έζησαν τις θηριωδίες των ναζιστικών στρατευμάτων (Καλάβρυτα, Λιδωρίκι κ.α.), δεν έχουν δικαιωθεί. Οι συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου βρίσκονται από το 1997 στα ελληνικά και από το 2003 στα ιταλικά δικαστήρια διεκδικώντας αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι οι αποζημιώσεις που ζητούν οι πολίτες του Διστόμου δεν πρέπει να συγχέονται με τις πολεμικές επανορθώσεις που η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα.

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


Φοτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα Sabah, (13/8).

"Εξέγερση" μεταναστών! Καίνε το κέντρο υποδοχής στο Βαθύ της Σάμου!


Image
Το θέμα με την μαζική είσοδο μεταναστών παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Στην Σάμο 250 μετανάστες έβαλαν φωτιά και καίνε το κέντρο υποδοχής  στο Βαθύ  διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβιώσής τους! Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση την “εξέγερση” των παράνομων μεταναστών.

Οι ισλαμοφασίστες του Αλ Τζαζίρα θέλουν πανελλαδική συχνότητα. Γιατί άραγε…


Το αραβικό ενημερωτικό δίκτυο βρίσκεται, μέσω Κύπρου, σε συζητήσεις για την απόκτηση ελληνικού καναλιού εθνικής εμβέλειας! Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και θεωρείται εφικτή η επίτευξη συμφωνίας. Για τον συγκεκριμένο σταθμό είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από τις ΗΠΑ

Στη λεωφόρο των μεταναστών μεταξύ Χίου και Τσεσμέ


Γύρω στις έξι ξημερώματα 1ης Σεπτεμβρίου, μια μικρή λέμβος κινείται μεταξύ Χίου και Τσεσμέ. Μέσα στη βάρκα βρίσκονται στοιβαγμένα 49 άτομα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, το μικρότερο τεσσάρων μηνών. Φαίνονται φοβισμένοι και φωνάζουν.
Ενας μετανάστης χειρίζεται τη μικρή μηχανή της λέμβου. Είναι εμφανές ότι δεν διαθέτει εμπειρία, καθώς «παίρνει» επικίνδυνες στροφές και σε κάποια στιγμή «χτυπά» στο πλωτό του Λιμενικού στην προσπάθειά του να κατευθυνθεί προς ένα ακατοίκητο νησάκι στο οποίο υπάρχει μόνο ένα στρατιωτικό φυλάκιο με στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους σε απόσταση μικρότερη από τέσσερα ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ kathimerini 
 

Κακαβιά: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί αστυνομικοί για δωροδοκία


Αλβανικό δημοσίευμα παραθέτει ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εσωτερικών,  που αναφέρεται στη σύλληψη δύο αστυνομικών στο μεθοριακό σταθμό των Αλβανο-Ελληνικών συνόρων, της Κακαβιάς. Το περιστατικό έγινε χθες,  μετά από δωροδοκίας τους προκειμένου να επιτρέψουν σε τρεις Αλβανούς να εισέλθουν στην Ελλάδα, παρακάμπτοντας τους κανόνες Σένγκεν.

TO BINTEO OΠΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Cafyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Το βίντεο αυτό που για ευνόητους λόγους αποκρύπτεται από τη διεθνή κοινή γνώμη είναι διάρκειας 5΄.Σε αυτό εμφανίζονται τζιχαντίστριες με ομοιόμορφη στολή και Kalachnikov AK47 να έχουν μετατρέψει τον αρχαιολογικό χώρο  ένα από τα  σπουδαιότερα μνημεία της ορθοδοξίας και ένα από τα εξέχοντα της αρχιτεκτονικής και του πολιτισμού  σε πεδίο βολής,σκοπευτήριο και στρατόπεδο εκπαίδευσης.

"Οδηγώ και ακούω Παντελίδη" - Να ποιοι μας κυβερνούν

Η Ραχήλ Μακρή ποζάρει και φέρνει την άνοιξη με το δικό της τρόπο στο περιοδικό «YOU», και μιλά για όλα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο περιοδικό για την ζωή της, το τατουάζ της, την αδελφική σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ λέει την άποψη της για τον Γιάννη Βαρουφάκη.Συγκεκριμένα για τον τσάρο της Οικονομίας Γιάννη Βαρουφάκη είπε:
«Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος».

Φόρος 11%-33% στο 3% της αντικειμενικής αξίας των χωραφιών!Η Εφορία απαιτεί φέτος από όλους τους αγρότες - και όσους άλλους εκμεταλλεύονται εκτάσεις γης για παραγωγή γεωργικών προϊόντων - να δηλώσουν «τεκμαρτά εισοδήματα από ιδιοχρησιμοποίηση γεωργικής γης» και να φορολογηθούν και γι’ αυτά τα ανύπαρκτα εισοδήματα!
Όλοι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και οι λοιποί καλλιεργητές γης θα πρέπει να συμπληρώσουν τα πολύπλοκα έντυπα «ΑΑ-ΓΗΣ» για τον ακριβή υπολογισμό των αντικειμενικών αξιών των εκτάσεών τους!
Εκατοντάδες χιλιάδες κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και λοιποί φορολογούμενοι που κατά τη διάρκεια του 2014 απέκτησαν εισοδήματα από γεωργικές δραστηριότητες έχουν φέτος για πρώτη φορά την υποχρέωση να δηλώσουν στην Εφορία και «τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοχρησιμοποίηση εκτάσεων γης», για τα αγροτεμάχια και τους αγρούς που κατέχουν και εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να παράγουν τα προϊόντα τους. Το τεκμαρτό αυτό εισόδημα πρέπει να το υπολογίσουν σε ποσοστό 3% επί των αντικειμενικών αξιών των ιδιόκτητων εκτάσεων γης και να το δηλώσουν στα έντυπα Ε2 και Ε1! Θα πρέπει δε να πληρώσουν επί του «εισοδήματος» αυτού φόρο 11%-33%!

Ερώτηση προς το δήμαρχο και το δημ.συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: "Τι θα γίνει όταν ορδές παράνομων μεταναστών αρχίσουν να λιάζονται στις πλατείες του δήμου μας;"Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι σαφής! Προτιμά να εμπλακεί σ' έναν κυκεώνα προβλημάτων λόγω της αθρόας έλευσης παράνομων μεταναστών (εξασφαλίζοντάς τους διαμονή στην Αθήνα, ίσως και κάποια δουλειά) παρά να πράξει τα δέοντα για να προωθηθούν σε άλλες χώρες.
Ή ακόμα και να λάβει μέτρα για να μετριαστεί ο αριθμός των εισερχόμενων παράτυπων μεταναστών στο ελληνικό έδαφος. Η κυβέρνηση αγνοεί τα προβλήματα που θα προκύψουν στη χώρα μας, ενώ η υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου δεν βλέπει καν μετανάστες στην Ομόνοια να έχουν "στρατοπεδεύσει", απλά υποστηρίζει ότι βγαίνουν το πρωί για τη βόλτα τους για να λιαστούν. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε θα ζητηθεί βοήθεια από τους δήμους για να αντιμετωπιστεί το θέμα της φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών. Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες αφού λόγω της καλοκαιρίας ολοένα και θα αυξάνεται ο αριθμός των "επισκεπτών" στη χώρα μας. Τι θα κάνει ο δήμος μας αν η κυβέρνηση του ζητήσει χώρους για να φιλοξενήσει μετανάστες; Τι θα γίνει αν ξαφνικά οι πλατείες του Π.Φαλήρου γεμίσουν κουβέρτες και υπνόσακους με ταλαιπωρημένους ανθρώπους από τη Συρία, το Πακιστάν, το Σουδάν κ.α.; Έχουν σκεφτεί ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι μια τέτοια εκδοχή; Πριν από κάποιο διάστημα είχαμε αναρτήσει ένα θέμα για το μεταναστευτικό με αφορμή ορισμένες αφίσες, που είχαν τοιχοκολληθεί στο Π.Φάληρο και οι οποίες ανέγραφαν ότι οι μετανάστες είναι αδέρφια μας! Μήπως αυτοί που τις ανήρτησαν ήξεραν κάτι παραπάνω για το τι πρόκειται να επακολουθήσει;

Προβοκατόρικο συμβόλαιο. Ετοιμάζονται να ξανακάψουν την Αθήνα όπως το 2008


Πρακτορικό συμβόλαιο όπως το 2008 εκτελούν οι κουκουλοφόροι για να ρίξουν τον Αλέξη. Πρακτορικo σενάριο αντίστοιχο με αυτό που εκτυλίχτηκε...
epeisodia

Πρακτορικό συμβόλαιο όπως το 2008 εκτελούν οι κουκουλοφόροι για να ρίξουν τον Αλέξη. Πρακτορικo σενάριο αντίστοιχο με αυτό που εκτυλίχτηκε το μαύρο Δεκέμβρη του 2008, εκτελούν οι οργανωμένες ομάδες των κουκουλοφόρων, οι οποίοι ενώ εμφανίζονται ως δήθεν αντιεξουσιαστές, στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται, χειραγωγούνται και κατά πάσα πιθανότητα από ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Με την Χίλαρι για ακόμα πιο σκληρή… παγκοσμιοποίηση;


Τι θα γίνει άραγε αν η Χίλαρι Κλίντον, αγαπημένη μαθήτρια του Ρόκφελερ, φανατική πολέμιος της Ρωσίας του Πούτιν, εκλεγεί στην...
hobama

Τι θα γίνει άραγε αν η Χίλαρι Κλίντον, αγαπημένη μαθήτρια του Ρόκφελερ, φανατική πολέμιος της Ρωσίας του Πούτιν, εκλεγεί στην προεδρία των Η.Π.Α.; Να σημειωθεί πως η Κλίντον έχει την συμπάθεια των μιλιταριστών νέο-συντηρητικών, οι οποίοι είναι της άποψης πως ο Ομπάμα ευθύνεται για τον νέο γύρο διεθνούς αποσταθεροποίησης. Οι νέο-συντηρητικοί είναι σφοδροί εχθροί της όποιας πολιτικής προσέγγισης, πόσο μάλλον με την Ρωσία, ενώ πολλά πρόσωπα στο περιβάλλον της Χίλαρι βρίσκονται σε παραπλήσιο μήκος κύματος με εκείνους.
Κάτι μας λέει ότι με την Κλίντον οι εξελίξεις θα τρέξουν ακόμα περισσότερο και θα είναι ραγδαίες. Η διεκδικήτρια της αμερικανικού προεδρικού χρίσματος είναι ακόμα πιο φανατική οπαδός της νεοταξίτικης παγκοσμιοποίησης που προτάσσει δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους φτωχούς για να επιβάλλει παγκόσμια κυβέρνηση. Για να γίνει αυτό πρέπει να αυξηθεί η ανέχεια στην κοινωνία με στόχο την όλο και μεγαλύτερη υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης που παράγει πλούτο και δίνει θέσεις εργασίας πέραν του κράτους και των πολυεθνικών.
Αναμένουμε τι μέλλει γενέσθαι και αν η Χίλαρι θα καταφέρει πράγματι να «χρισθεί» πρόεδρος των Η.Π.Α.
ΠΥΓΜΗ.gr

Σκοπιανά ΜΜΕ : Η Ελλάδα να ανοίξει τα αρχεία του ΚΚΕ, για τους πρόσφυγες από την «Μακεδονία του Αιγαίου»!!!


Έχουν ξεφύγει τελείως οι Σκοπιανοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν οι ίδιοι πολλά και διαφορετικά προβλήματα στην χώρα τους και τώρα θέλουν...
psihivathia11

Έχουν ξεφύγει τελείως οι Σκοπιανοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν οι ίδιοι πολλά και διαφορετικά προβλήματα στην χώρα τους και τώρα θέλουν να τα μεταφέρουν και στην δική μας . Από την μία πλευρά τα σκάνδαλα τα οποία διαδέχονται το ένα το άλλο , από την άλλη πλευρά οι Αλβανοί που καιροφυλακτούν για να διαχωριστούν από την ΠΓΔΜ και να ανακηρύξουν την ανεξαρτησία τους. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι η χώρα αυτή όπως την γνωρίζαμε πολύ γρήγορα  θα «χαθεί» από τον χάρτη των Βαλκανίων .  Μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό το σκοπιανό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων mkd.mk,   «απαιτεί» μάλιστα  από τον Έλληνα πρωθυπουργό, να «ανοιχθούν  τα αρχεία του ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος, για τους  αυτοαποκαλούμενους « Μακεδόνες πρόσφυγες» από την  «Μακεδονία του Αιγαίου».

Όταν δεν λιαζονται Κυρα Τασία ..στα υπόγεια κάνουν άλλα πράγματα ..ενημερωθείτε !!


Μήπως σας ενημέρωσαν πόσο έφτασε η καθημερινή ροή εισχώρησης στην χώρα ; Αν όχι σε λίγο θα σας πούμε τα νούμερα...
img4

Μήπως σας ενημέρωσαν πόσο έφτασε η καθημερινή ροή εισχώρησης στην χώρα ; Αν όχι σε λίγο θα σας πούμε τα νούμερα να τρομαξετε λίγο !
Και εδώ δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστικούς λόγους , δεν έχει να κάνει με ρατσισμό όταν το σχέδιο του εχθρού σου είναι μπροστά στα μάτια σου …

Η ζωή μας όλη μια Μεγαλοβδομάδα


Αν η ζωή μας όλη μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία μόνο βδομάδα, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τη Μεγάλη...
images7MY70SDA

Αν η ζωή μας όλη μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία μόνο βδομάδα, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τη Μεγάλη Εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή των Βαϊων ως ημέρα της γέννησής μας, της εισόδου μας στον κόσμο και της υποδοχής μας απ” αυτόν μετά βαϊων και κλάδων.
Αν πράγματι αυτή είναι η αρχή, τότε το τέλος μας συμπίπτει με τη Σταύρωση και την εις Άδου κάθοδον. Τέλος προσωρινό και πρόσκαιρο μέχρι της των πάντων Αναστάσεως, άρα και της δικής μας. Ό,τι μεσολαβεί από την αρχή της ζωής μας μέχρι το τέλος της είναι αυτή καθεαυτή η πλήρης περιπέτεια της ζωής που η Μεγάλη Εβδομάδα συμπυκνώνει με τόση αξιοθαύμαστη οικονομία.
Θα μας πουλήσει η οικογένειά μας στους εμπόρους, μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς, όπως τον Ιωσήφ τ” αδέρφια του.
Θα βυθιστούμε σε θλίψη που θα ρουφήξει κάθε ρανίδα δημιουργικότητάς μας, και παραδινόμενοι στην απραγία δε θα πάρουμε είδηση για πότε μεταμορφωθήκαμε σε άκαρπη συκή άξια για κατάρα.
Θα ξεμωραθούμε σαν τις μωρές Παρθένες σπαταλώντας ασυλλόγιστα όλο το λάδι του είναι μας, μέχρι να στεγνώσουμε και ν’ απομείνουμε άδειοι από ευπλασχνία προς τον εαυτό μας και τους άλλους, για ν” απαιτήσουμε ύστερα με θράσος και σκληρότητα από τους άλλους αυτό για το οποίο ποτέ δε φροντίσαμε.
Θα εκπορνέψουμε και θα εκπορνευτούμε σε πράγματα και ανθρώπους μέχρι να έρθει, -και μακάρι πάντα να έρχεται-, η ευλογημένη ώρα που στον πάτο του πηγαδιού της απληστίας μας θα μας επισκεφτεί μια μεγάλη δυσκολία, αρρώστεια ή θάνατος, ένας χωρισμός, κάτι που κόβοντάς μας στα δυο θα κάνει το αίμα μας επιτέλους να τρέξει λύνοντας τις θρομβώσεις που το πέτρωσαν στις φλέβες μας, και σαν την αμαρτωλή γυναίκα της Μεγάλης Τετάρτης θα πέσουμε στα πόδια του Κυρίου με τ” ακριβότερα μύρα της καρδιάς μας, δάκρυα πολύτιμα, να ζητήσουμε το έλεος.
Θα μας καλέσει στο Μυστικό Δείπνο της Μεγάλης Πέμπτης ο Δεσπότης Χριστός. Θα μας φιλοξενήσει στο τραπέζι Του, -που πεινάσαμε περισσότερο κι από τα σκυλιά του δρόμου. Θα μας ψιθυρίσει μυστικά την προσευχή της Γεθσημανής, προσευχή στον Ποιητή Πατέρα που περιμένει πώς και πώς πίσω το πονεμένο σπλάχνο του, όσο άμυαλο και ανάξιο κι αν στάθηκε.
Θα προδώσουμε και θα προδοθούμε, θ” αγαπήσουμε, θα φοβηθούμε μα και θ’ αρνηθούμε σαν τον Πέτρο, την αγάπη μας. Θα μας καταδικάσουν και θα καταδικάσουμε, θα νύψουμε τα χέρια μας νομίζοντας πως έτσι απαλασσόμαστε από την ευθύνη. Θα σταυρωθούμε και θα σταυρώσουμε.
Στα Τάρταρα θα κατεβούμε. Κι εκεί στα σκοτεινά πηγάδια τους, θα ευχηθούμε κανένας να μην τα αξιωθεί, ούτε κι αυτός ο χειρότερος εχθρός μας, -που “ναι φαρμάκι η γεύση τους και σε κανέναν τόση πίκρα δεν αξίζει.
Μέχρι τη στιγμή που μια αιχμή δόρατος Φωτός θ” αγγίξει τα μαραμένα φύλλα της καρδιάς μας και θα ζωντανέψουμε απ” την αρχή. Το χείλι θα γελάσει, το αχάιδευτο κεφαλάκι μας θα βρει την αγκαλιά που αποζητά. Και θ” αναστηθούμε από τον Κύριο των ζώντων που μας προορίζει για την αιώνια Άνοιξη της δικής Του Αγάπης.
Μεγάλη Εβδομάδα απ” των Βαϊων ίσαμε την Κυριακή του Πάσχα όλη η ζωή μας κι η ιστορία του κόσμου ολόκληρυ από αρχής του. Ό,τι γεννήθηκε μέσα στον χρόνο κι ό,τι θα γεννηθεί. Απ” όλα θα περάσουμε και θα τα ζήσουμε όλα. Μα αν στο τέλος του δρόμου μένει άσβηστο το φως της Αναστάσεως, τότε για όλα συγνώμη ζητούμε και για όλα λέμε ξανά και ξανά, χαλάλι.
Αν ό,τι ζήσαμε, όσο πονέσαμε κι όσο αποτύχαμε, έγινε για να φτάσουμε να γίνουμε στο τέλος όλοι ένα μεταξύ μας και με τον φίλο μας Θεό, χαλάλι και ξανά χαλάλι όλα
animusanimus

Ποιος είναι ο Έλληνας για τον οποίο οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι θα αλλάξει τον κόσμο


Όταν ο Andreas Raptopoulos, η ομάδα του και τα φορτηγά τους με ανθρωπιστική βοήθεια, «κόλλησαν» στις λάσπες του πρωτόγονου οδικού...
ImageHandler.ashx_158

Όταν ο Andreas Raptopoulos, η ομάδα του και τα φορτηγά τους με ανθρωπιστική βοήθεια, «κόλλησαν» στις λάσπες του πρωτόγονου οδικού δικτύου της Παπούα Νέα Γουϊνέα, ήξερε πως κάτι έπρεπε να κάνει για να μην ξανασυμβεί αυτό.
Ο Raptopoulos είναι συνιδρυτής και CEO της startup με το όνομα Matternet, η οποία δημιουργήθηκε, ως ιδέα, μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη στην Παπούα Νέα Γουΐνέα και ασχολείται με τις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών, των γνωστών drones, με τον ίδιο να τα ονομάζει εναέρια οχήματα μεταφοράς ή UAV.
Ο Έλληνας πρωτοπόρος, στον οποίο κάνει εκτενές αφιέρωμα ο businessinsider, συνειδητοποίησε όπως λέει, ότι 1 δισ. άνθρωποι ζουν σε περιοχές που δεν υπάρχει επαρκές οδικό δίκτυο, έτσι είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε αυτούς τους ανθρώπους να γίνεται με εναέρια μέσα, τα οποία θα μεταφέρουν π.χ. φάρμακα.
Η Matternet ήρθε σε επικοινωνία με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι δυνατή η μεταφορά φαρμάκων σε περιοχές που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση.
Έτσι ξεκίνησαν οι δοκιμές για την μεταφορά φαρμάκων με drones σε αυτές τις απομονωμένες περιοχές. Τα drones, πετούν στην Παπούα Νέα Γουϊνέα και το Μπουτάν, ακόμα και 25 χλμ απόσταση για να μεταφέρουν φάρμακα σε ανθρώπους που δεν έχουν άλλο τρόπο πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Όπως περιγράφει ο Andreas Petropoulos, κάθε φορά που ένα drone πετά για την μεταφορά φαρμάκων, ένα πλήθος 50-70 ατόμων μαζεύεται γύρο από αυτό, θαυμάζοντας το, αφού εκεί που φτάνει η δράση του, οι κάτοικοι δεν έχουν ηλεκτρισμό και νερό.
Σήμερα η Matternet έχει πάρει το ΟΚ για την μεταφορά φαρμάκων στην Γερμανία, ενώ της έχει δοθεί η άδεια για πτήσεις κινηματογράφησης κατά την διάρκεια γυρισμάτων στις ΗΠΑ.
Από την ημέρα που ο Andreas Raptopoulos και η δικηγόρος από τον Άγιο Δομίνικο και συνιδιοκτήτρια Paola Santana, συνέλαβαν την ιδέα, έχουν επενδύσει στην εταιρεία 2 εκατ. δολάρια, fund όπως τα Andreessen Horowitz, Alchemist Accelerator, ακόμα και ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Nas.
Στόχος της Matternet είναι να κατασκευάζει η ίδια εκτός από τα drones και το λογισμικό τους.
Για την ώρα η FAA έχει αποκλείσει την πτήση drones, για εμπορικούς σκοπούς (kαι η Amazon και Google έχουν ανακοινώσει ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που τους δίνουν τα drones) αλλά αναμένεται να δoθεί νέα οδηγία, φέτος για να επιτραπούν drones, βάρους έως 25 κιλά ενώ έως τον Σεπτέμβριο του 2015 θα έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες νομικό πλαίσιο σχετικά με την πτήση drones για εμπορικούς σκοπούς.
Η αλυσίδα φαρμακείων Walgreens στην Αφρική, χρησιμοποιεί drones για να παραδώσει συνταγές σε απομακρυσμένες περιοχές.
Μέχρι τώρα τα drones της Matternet ζυγίζουν κάτω από 5 κιλά και μπορούν να μεταφέρουν φορτίο 500 γραμ. σε απόσταση 25 χλμ με ένα φόρτισμα. Είναι εξοπλισμένα με κάμερες για να είναι δυνατή η πλοήγησή τους και ελέγχονται μέσω μίας εφαρμογής σε smartphone.
Ο Raptopoulos δηλώνει ανυπομονεί να δει τα drones του στον αέρα τον μεγάλων πόλεων ενώ τα ονομάζει Apple II, από τον υπολογιστή που ουσιαστικά αποτέλεσε τον πρώτο μαζικής παραγωγής ηλεκτρονικό υπολογιστή, της Apple. Πιστεύοντας ότι θα έχουν την ίδια επιτυχία με αυτή των υπολογιστών.
πηγη

Προωθούν τα τούρκικα ως επίσημη γλώσσα του Συμβουλίου της Ευρώπης


Η καθιέρωση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μαζί με την αγγλική και τη γαλλική, προωθείται μέσω...
councilofeurope_631_355

Η καθιέρωση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μαζί με την αγγλική και τη γαλλική, προωθείται μέσω της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού.
Με έκθεση του Γάλλου βουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ρούντι Σάλ, που θα συζητηθεί και θα τεθεί προς ψήφιση, την επόμενη βδομάδα στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, επιχειρείται να καθιερωθεί η τουρκική ως η τρίτη, μετά τα αγγλικά και γαλλικά, επίσημη γλώσσα του πανευρωπαϊκού αυτού Οργανισμου
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στην έκθεση του ο εισηγητής προτείνει την αύξηση των τούρκων βουλευτών στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και την καθιέρωση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας του Οργανισμού από την 1η Ιανουαρίου του 2016.
Ο εισηγητής τονίζει ότι η Τουρκία αποτελεί πλέον τον κυριότερο χρηματοδότη των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης και υποστηρίζει στην έκθεση του ότι «αυτές οι αλλαγές θα ενισχύσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης» του Οργανισμού.
pygmi.gr

Επίθεση κουκουλοφόρου τσαντάκια σε γυναίκα! – Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

oma

Τον τρόμο έζησε τη Τρίτη το βράδυ μία γυναίκα, όταν στην οδό Βορείου Ηπείρου στα Ιωάννινα, δέχθηκε επίθεση από άγνωστοάνδρα.Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate φορούσε κουκούλα,της άρπαξε την τσάντα που κρατούσε!
Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και οι φωνές της έκαναν τον άγνωστο άνδρα να τραπεί σε φυγή.Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία,η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και ήδη άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων.

Νέο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου προσγείωσης και προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ στη μαρτυρική Χιροσίμα!! (φωτο)

xirosima-aeroplano

Αεροσκάφος της νοτιοκορεατικής εταιρείας Asiana Airlines… βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Χιροσίμα χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 27 από τους 81 επιβαίνοντες.
Αξιωματούχοι του υπουργείου Μεταφορών δήλωσαν ότι κατά την προσγείωση ένας από τους τροχούς του αεροπλάνου ενδεχομένως να ξήλωσε την κεραία ραδιοφωνικού σταθμού που βρισκόταν κοντά στο διάδρομο προσγείωσης.
xirosima-aeroskafos-bgike-apo-to-diadromo-prosgeiosis-27-traumaties
Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας Ίντσεον, κοντά στη Σεούλ, με προορισμό τη Χιροσίμα.
Ένας από τους επιβάτες του ανέφερε στο εθνικό δίκτυο NHK ότι το αεροσκάφος είχε συναντήσει αναταράξεις στη διάρκεια της πτήσης κι ότι η προσγείωσή του ήταν ανώμαλη.
xiros
Οι επιβάτες και το πλήρωμα χρησιμοποίησαν τις φουσκωτές τσουλήθρες για να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος τύπου Airbus 320.
Η αρχή ασφάλειας των πτήσεων στην Ιαπωνία διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια του περιστατικού.
Τον Ιούλιο του 2013, αεροσκάφος της Αsiana Airlines που εκτελούσε πτήση από το Ίντσεον βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και τυλίχτηκε στις φλόγες.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων μία κινέζα έφηβη η οποία παρασύρθηκε από όχημα της πυροσβεστικής εν μέσω του πανικού που επικράτησε.
Δύο χρόνια νωρίτερα, δύο πιλότοι της ίδιας εταιρείας σκοτώθηκαν όταν εμπορικό αεροσκάφος με προορισμό την Κίνα κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της νοτιοκορεατικής νήσου Τζέτζου.
Ιαπωνία-Τρόμος στον αέρα και προσγείωση… θρίλερ – 27 τραυματίες - ΦΩΤΟ

ΑΥΤΗ είναι η Tσαούσα Ανθυπολοχαγός που «ψάρωσε» τον Παυλόπουλο! (φωτο&βίντεο)

tsaousa

Μάχιμη και μάλιστα πρώτης γραμμής είναι η Ανθυπολοχαγός Πεζικού που παραβρέθηκε στην υποδοχή του Στρατιωτικού Τμήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας στο φυλάκιο των Κήπων !
Καταγόμενη από την περιοχή του Έβρου και υπηρετώντας στο Λόχο Προκαλύψεως παρακαλώ !!! Η Μίκα Ελισάβετ ,αρχαία Ανθυπολοχαγός με την βροντερή φωνή και οπλισμένη μέχρι τα μπούνια ,σάστισε με το Παράστημα της ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
331
…που καθημερινά έχει δίπλα του τους Εύζωνες του Προεδρικό Μέγαρο !
Ακόμη και το Ευχαριστώ της Ελισάβετ μοιάζει με διαταγή και όχι με ευχαριστήριο …Από κοντά παρακολουθούν και καμαρώνουν από ότι τουλάχιστον δείχνει η φωτογραφία ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο στοιχείο του) και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος !
Όπως σημειώνει ο veteranos.gr με τέτοια Στελέχη είναι φυσικό να καμαρώνει Η Ηγεσία του Στρατεύματος αλλά και η υπερηφάνεια των Ακριτών πολιτών του Έβρου δεν φαίνεται να είναι τυχαία !
Η Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού καταγόμενη από τον Έβρο και η ίδια ,τους αντιπροσώπευσε πλήρως και έκανε αυτούς εδώ τους Ανθρώπους, που κάποιοι λένε ότι δεν είναι από τυχαία φάρα ακόμη ποιο Υπερήφανους !
Μπράβο στην Ελισάβετ είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να συγκριθούν στη Λεβεντιά μαζί σου…Μας έδωσε και εμάς μια στάλα ηθικό από το ηθικό σου !
Καμαρώστε την Ελισάβετ να αναφέρεται στον Πρόεδρο στο video που ακολουθεί …1: 50′

«ΖΩΗ-GATE». Νεα Επώνυμη καταγγελία από τον Χάρη Ζάβαλο για τα αίσχη της Κωνσταντοπούλου #lastixo_zoitsas


ZOE KONSTANTOPOULOU, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα ρευματικα μου.
Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα εξω απο την πόλη όπου κ εχω να καταγγείλω οτι πέτυχα την κυρία Κωνσταντοπουλου να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο του πρατηρίου ουρλιάζοντας του «ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ».
Μαζι της ηταν κ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ο οποιος καβαλα σε μια πολική αρκούδα περιέλουζε τον άτυχο υπάλληλο με φυσικό αέριο Γκαζπρομ οσο 3000 τζιχαντιστες αποκεφαλιζαν τους κατοίκους της Αιδηψού προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά των εστιατόρων στο γραφικό αυτο χωριο όπου αρνούνται να κόψουν απόδειξη κ για αυτο το λόγο χρεοκωπησαμε ως χώρα. Τα χω ολα γραμμένα σε βίντεο στο κινητό αλλα τα σβησα γιατί δεν χωραγαν κατι τσόντες που θελα να κατεβάσω

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ- ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ- ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

1

Καθώς εντείνεται με ταχύτατους ρυθμούς το «κύμα» προσφύγων που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ η ελληνική κυβέρνηση εκπονεί έκτακτο σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού ρεύματος, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο.
Χαρακτηριστικά τόνισε πως «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται».
Ερωτηθείσα, λίγο αργότερα, σε συνέντευξή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η κυρία Χριστοδολουπούλου υποστήριξε ότι «δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί (σ.σ. μετανάστες) να περάσουν στην Ελλάδα αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κάνει λόγο για καλλιέργεια κλίματος γενικευμένης τρομοϋστερίας επισημαίνοντας σε δήλωσή του ότι «τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά, βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα». Παράλληλα σημειώνει ότι η δημοκρατία παρουσιάζεται σε “κατάσταση πολιορκίας”, ενώ μεγεθύνονται περιθωριακά γεγονότα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...