Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΘΟΣΑΘΗΝΑ 20-4-2015.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα Έθνος δεν είναι η φτώχια τής ύλης αλλά η φτώχια τής ψυχής. Το να σού λείψουν κάποια στιγμή κάποια αγαθά δεν σημαίνει πως θα το βάλεις κάτω και θα παραιτηθείς από τη ζωή, αφού αρνητικές συγκυρίες υπάρχουν κάποιες φορές. Το χαμόγελο και τα εθνικά ιδανικά τής Πίστης και της προσφοράς σε Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια, η ζεστασιά των ανθρώπων τής Φυλής σου και το πάθος να πλάσεις έργα που κάνουν εσένα χρήσιμο και την Πατρίδα δυνατή, τα δε παιδιά σου ευτυχισμένα, αποτελούν στερεή εγγύηση ασφάλειας ακόμη και στις δυσκολότερες συγκυρίες.

Η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έχει βιώσει όλες τις φάσεις, τις εύκολες και τις δύσκολες, τις ένδοξες και τις μίζερες, την ακμή και την παρακμή. Όσες φορές μπήκε μπροστά η Ιδέα υποτάσσοντας την εφήμερη ύλη, όσες φορές το εθνικώς ωφέλιμο υπέταξε τον ατομισμό και το κοινωνικά δίκαιο υπέταξε το πλιάτσικο τής ολιγαρχίας τού άκοπου πλούτου, το Ελληνικό Έθνος λειτουργούσε ως ένα Σώμα που εργαζόταν με πάθος καλύπτοντας πάσα ανάγκη του. Τις στιγμές εκείνες όμως η Εθνική Παράδοση τηρούσε σε λογαριασμό τούς κανόνες. Υπήρχε σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο, πειθαρχία στην σημαία, ορμές για εθνική ισχύ. Ενότητα τής Φυλής κι όχι διαίρεση κομματική.

Στις ημέρες τής Εθνικής και Στρατιωτικής Επανάστασης τής 21ης Απριλίου 1967 δεν είχαμε κόμματα, αλλά είχαμε Έλληνες ευτυχισμένους και δημιουργικούς. Το κρατικό χρέος εξαλειφόταν από την διαρκή παραγωγική δραστηριότητα και το τελικό αποτέλεσμα τού λογιστικού ελέγχου σημείωνε πλεόνασμα και κέρδη. Η οικονομία ήταν πραγματική, δεν φτιαχνόταν στις τράπεζες, αλλά μέσα στα χωράφια, στις θάλασσες, στα εργοστάσια, στον φυσικό πλούτο τής χώρας. Τα δε δάνεια των προηγούμενων κομματικών χρόνων διαγράφηκαν από τις πλατιές λαϊκές μάζες που γίνηκαν και πάλι λεύτερος λαός στο Ελληνικό Καθεστώς τού Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Στα σχολειά τού Απριλιανού Καθεστώτος διδάσκονταν Θεού Λόγια και τής Ελλάδος Ιστορία. Ακούγονταν λόγια αγάπης και αναδεικνυόταν η ψηλή αποστολή των Ελλήνων. Ορθοδοξία και Ελληνικός Πολιτισμός μαζί με την πεθυμιά για μεγάλες και όμορφες Ελληνικές Οικογένειες ξεχείλιζαν στα βιβλία, δίδοντας όχι μόνο πρότυπα πολιτών, μα και όρεξη στα ελληνικά νιάτα να υπερβούν όλες μαζί τις προηγούμενες γενιές. Έλληνες που θέλουν τις κατοπινές γενιές να μιλάνε για αυτούς με περισσότερο θαυμασμό σε μια Ελλάδα που δεν θα μιλάνε για άλλες δυνάμεις, αφού αυτή η ίδια είναι Δύναμη. Τις Γραφές να μιλούν για το χρίσμα τού Χριστού μας στους Έλληνες ως σπορείς Αλήθειας. Με την Πολεμική Αρετή των Ελλήνων και τις Ελληνικές Ηγεμονίες να μεταλαμπαδεύονται κι όχι να αποκρύβονται. Με τη γνώση και την επαγγελματική κατάρτιση να προσθέτουν χρήσιμους Έλληνες και επάρκεια εργασιακών θέσεων.

Στους Στρατώνες το πολεμικό πνεύμα, η εθνική ασφάλεια και η Μεγάλη Ιδέα τής Εθνικής μας Ολοκλήρωσης καλλιεργούσαν το ηθικό και την ετοιμότητα τού Ανίκητου Ελληνισμού. Τα νάματα που λάμβαναν τα παιδιά των Ελλήνων στα σχολειά βρίσκανε την φυσική τους συνέχεια, από την πνευματική προπαρασκευή στην σωματική άσκηση, την στρατιωτική τακτική, την ψυχική ενατένιση τής Φυσικής και Μεγάλης Ελλάδος με Δίκαιο και Ατσάλι. Τα στρατιωτικά εμβατήρια σμίγανε νοερά όλες τις γενιές των Ηρώων, προσκαλώντας στον πύρινο δρόμο τού Ιερού Καθήκοντος τής Φυλής τα Ελληνόπουλα για να τιμήσουνε τούς Αγώνες, φτάνοντας τα Ελληνικά Λάβαρα από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο και όπου υπάρχει Ελλάδα. Και οι παρελάσεις γίνονταν ως Τιμή στο Γένος των Ελλήνων, σκορπώντας εθνική υπερηφάνεια, διεθνή σεβασμό και φόβο μισελλήνων.

Θα αναρωτηθεί κάποιος καλοπροαίρετος και δίκαιος κριτής τής ιστορίας και πολύ σωστά αν η Επανάσταση τής 21ης Απριλίου 1967 πέτυχε τα αποτελέσματα που όφειλε και ήθελε να πετύχει. Όχι, δεν ολοκλήρωσε ποτέ το πρέπον έργο. Πρόσφερε τα μέγιστα στον απλό ελληνικό λαό, έφτιαξε οδούς και εργοστάσια, ένωσε τούς Έλληνες, περιόρισε τούς αλαζόνες, εξάλειψε το έγκλημα, ανασυγκρότησε τις Ένοπλες Δυνάμεις, πάταξε την τραπεζική τοκογλυφία, έδωσε ψωμί, επανατοποθέτησε τον Χριστό στην κεφαλή τής Φυλής μας, επαναπροσδιόρισε το Ηρωικό Πνεύμα στο λαό μας.

Ναι, αλλά δεν εξαφάνισε από προσώπου γης τούς διεθνιστές και τούς πράκτορες τού σιωνισμού που μάς περιτριγυρίζανε και μάς περιτριγυρίζουν. Δεν απέκοψε τον δρόμο τής επιστροφής στην ξενοκίνητη αστική δημοκρατία, σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική. Δεν τσάκισε όσους πούλησαν κυριαρχία για δανεική αιχμαλωσία. Δεν μπόρεσε να θωρακίσει την αξιοποίηση τού γεωφυσικού πλούτου που μόλις πήγε η 21η Απριλίου να κάμει, ήρθαν προδότες να στήσουν εξέγερση Πολυτεχνείου και να σκοτώσουν την Κύπρο. Στο Πολυτεχνείο ο αμερικανοσιωνισμός ακροβόλισε ελεύθερους σκοπευτές για να κάνει το μακελειό που σκόρπισε και στην Ουκρανία προσφάτως. Και στην Κύπρο ριψάσπιδες αρχηγοί των όπλων επί Ιωαννίδη ανέκρουσαν πρύμνη και πλήγωσαν θανάσιμα τα αδέρφια μας, αφήνοντας μόνους τούς Ήρωες τής ΕΛΔΥΚ και τούς Τούρκους ελεύθερους να φέρουνε πίσω την φιλική τους «δημοκρατία».

Τιμούμε τις ημέρες τής αναλαμπής τού Ελληνικού Έθνους. Μα παραδειγματιζόμαστε και από τα λάθη. Οι προδότες πεθαίνουν, δεν αφήνονται να επανακάμψουν ώστε να μην διοικήσουν και να μην μολύνουν την κοινωνία. Το Ελληνικό Φως εγκαθιδρύει δια παντός το καθεστώς του στην Ιερή Πατρίδα. Το Ιδανικό των Ελλήνων είναι Πατρίδα Φυλετική και Ισχυρή, Ορθή Πίστη και Ελληνική Οικογένεια. Εργάτης, Στρατιώτης και Νεολαία δομούν το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος, το ψυχήν τε και σώματι Ελληνικό Κράτος.

Οι Εθνικιστές δεν δικάζονται και δεν διώκονται από τούς δολοφόνους των Ελλήνων. Το Δικαστήριο τής Ελληνικής Φυλής φέρει Χρυσάκτινη Ελληνίδα Αυγή. Οι Εθνικιστές Δικαιοκριτές τής Πατρίδος και τής Τιμής θα καθαρίσουν το Μέγα Οικόπεδο τής Ελλάδος διά παντός από τις κατοχικές παραφυάδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τι συμβαίνει με τη διαπραγμάτευση, με απλά λόγια


diapra

Τι συμβαίνει με τη διαπραγμάτευση, με απλά λόγια – Του Κώστα Βαξεβάνη


Όσα συμβαίνουν και κυρίως γράφονται σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, έχουν μια διάσταση που απαιτεί απλή εκλογίκευση. Με αυτή την εκλογίκευση προκύπτει ο βασιλιάς γυμνός και όχι το τέρας πύρινο. Ας πάμε λοιπόν με απλά βήματα προς τη λογική

1.Γιατί τόση σκληρότητα; 


Σε κάθε διαπραγμάτευση η προσπάθεια που γίνεται είναι να εξασφαλίσει ο καθένας τα μέγιστα οφέλη και τις μικρότερες απώλειες. Αυτό δεν γίνεται κάτω από μια διαδικασία ευφορίας και φιλοφρονήσεων, αλλά με πιέσεις, απαιτήσεις και αρκετές φορές εκβιασμούς. Επίσης το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης δεν εξελίσσεται γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι αλλά σε όλα τα πεδία. Κυρίως αυτό της επικοινωνίας. Δηλαδή οι διαπραγματευόμενοι, με δηλώσεις ή διαρροές, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τετελεσμένων και κυρίως φόβου για τον «αντίπαλο». Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε και τη λειτουργία του καλού και του κακού μπάτσου των κλασσικών αμερικάνικων ταινιών. Ο ένας απειλεί και ο άλλος δείχνει διαλλακτικός και φιλικός. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, ακόμη και αυτές που αφορούν την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

ΤΣΟΜΣΚΙ: «ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1953 – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

chomsky_562943976


Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Global Conversation, του Euronews, ο Αμερικανός διανοούμενος υπογράμμισε ότι η πολιτική των Βρυξελλών καταστρέφει την Ελλάδα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία έπειτα από εντολή του λαού, ο οποίος είπε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να εφαρμόζει τις πολιτικές των Βρυξελλών και πως οι γερμανικές τράπεζες καταστρέφουν τη χώρα», είπε ο πολιτικός αναλυτής, απαντώντας σε ερώτηση για τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ρωσία.
Αυτές οι πολιτικές, συνέχισε ο Τσόμσκι, αύξησαν το ελληνικό χρέος στην πραγματικότητα. «Το 50% των νέων είναι άνεργοι και περίπου το 40% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η Ελλάδα καταστρέφεται», τόνισε.

Σκόπια: «Μακεδονικό» Μπετόν με τον ήλιο της Βεργίνας - Η εμπορική πλαστογράφηση της Ιστορίας στα Σκόπια με την έγκριση του κράτους


Παρουσιάζουμε δύο ενδεικτικές φωτογραφίες της ‘πλάγιας’ πλαστογράφησης της μακεδονικής ιστορίας,  μέσω εμπορικών δραστηριοτήτων, όπως είναι αυτή του «μακεδονικού» μπετόν- «Makedon [sic!] Beton» από εταιρεία που διανέμει το κατασκευαστικό υλικό με οχήματά της

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2013 "ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΜΝΟΣ" by ΕΛλάνθεια Ε.Φ.Η. ΠαππάΟι Αμερικανοί πάτησαν πόδι στην Ευρώπη και ετοιμάζονται για τις ταραχές που θα προκαλέσουν


Η Ρουμανία συμμετέχει σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Βουλγαρία και τις ΗΠΑ για την καταστολή ταραχών. Οι ασκήσεις έχουν την ονομασία «Platinum Lion-15-2» και λαμβάνουν χώρα στο βουλγαρικό εκπαιδευτικό κέντρο «Νόβο Σέλο».
Σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα στην άσκηση συμμετέχουν 160 Αμερικανοί πεζοναύτες, 106 Βούλγαροι στρατιώτες και 23 στρατιώτες από τη Ρουμανία. Επίσης άλλοι 117 του αμερικανού στρατού θα διεξάγουν εκπαίδευση σε μεμονωμένα προγράμματα.


Πραγματικά με κούρασε η Ευρωπαϊκή “αλληλεγγύη” όπως αυτή εκφράζεται με το βασανιστήριο της σταγόνας ή του εικονικού πνιγμού, που εφαρμόζεται για έναν ολόκληρο λαό. Είναι προφανές ότι το Ευρωπαϊκό Ιερατείο δεν ενδιαφέρεται για την ανάκαμψη της οικονομίας στην Ελλάδα, ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την οικονομική της καταβαράθρωση και το πλιάτσικο. Είναι σαφές ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί γνωρίζουν πως η Ελλάδα τρώει από τις σάρκες της για πέντε και πλέον έτη, είναι σαφές ότι γνωρίζουν πως το “πρόγραμμα”, που εφάρμοσαν εδώ, είχε τα εντελών αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που μας έλεγαν κατά την έναρξη της εφαρμογής του. Αυτοί όμως επιμένουν και επανέρχονται στο πρόγραμμα ξανά και ξανά.

Ξέφρενη καταδίωξη από τον Έβρο ως το κέντρο της Καβάλας


Ξέφρενη καταδίωξη από τον Έβρο ως το κέντρο της ΚαβάλαςTο απόλυτο χάος επικράτησε λίγο μετά… την 1 μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Καβάλας όταν περιπολικά της Αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, εξαιτίας υποψίας για μεταφορά 11 λαθρομεταναστών από την Θράκη. Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια ξέφρενη καταδίωξη από την Περιμετρική οδό και την περιοχή του Τιμίου Σταυρού μέχρι και το κέντρο της πόλης.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ MIT ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BND "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;; > Ένας Γερμανός και ένας Τούρκος συνελήφθησαν για υποθέσεις τρομοκρατίας στο Παγκράτι


Δύο συλλήψεις στο Παγκράτι από την Αντιτρομοκρατική ΥπηρεσίαΣτο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) με την αντίστοιχη Υπηρεσία της Γερμανίας, συνελήφθησαν στην περιοχή του Παγκρατίου την 15 και 18-04-2015 αντίστοιχα, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα, υπήκοος Γερμανίας, ηλικίας 47 ετών και υπήκοος Τουρκίας, ηλικίας 56 ετών, διότι σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης των Γαλλικών και Γερμανικών Αρχών και σε βάρος του δεύτερου Ευρωπαϊκό Ένταλμα των Γερμανικών Αρχών, για τρομοκρατία.

Σχέδιο αποσταθεροποίησης;


UKRAINE-RUSSIA-CRISIS-POLITICS-ULTRA-NATIONALISTS-FIGHTING
Οι Ιστορικές εξελίξεις δικαιώνουν τις υποψίες μας που εγκαίρως είχαμε καταθέσει από τις 23/3/2015 (Επιχείρηση «Κόκκινη Προβιά» της Μέρκελ στην Ελλάδα, παράπλευρη απώλεια ο Κατρούγκαλος) Κατα τις τελευταίες αναταραχες, έχουν συλληφθεί στην Αθήνα ένας Ουκρανός ΝΑΖΙ που συμμετείχε στην ανατροπή της κυβέρνησης του Κιέβου, ένας Πολωνός έμπορος ναρκωτικών και πρωην πράκτορας, δυο Αλγερινοί που είχαν απελαθεί από την Αιγυπτο ως μελη της αδελφότητας του ISIS. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοι με την αναρχία;

Ενω τα κανάλια έχουν κουκουλώσει όλες τις εξεταστικές παίζουν ως πρωτο θέμα (εκτός από ένα λάστιχο αυτοκινήτου) την κατάληψη της Πρυτανείας από 14 ατόμα! Τυχαιο;

«Κόκκινη Προβιά»
Στα τέλη του 1980 η κοινή γνώμη της Ευρώπης συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη της υπόθεσης «Gladio». , όταν ένας Ιταλός δικαστής ερευνώντας μια τρομοκρατική επίθεση στην ιταλική πόλη Γκορίτσια το 1972 και τυχαία αποκάλυψε ένα ολόκληρο δίκτυο που δημιουργήθηκε το 1947 από το ΝΑΤΟ με σκοπό την αποτροπή ενδεχόμενης ανόδου της Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Η υπόθεση «Gladio», γνωστή και ως «Κόκκινη Προβιά» στην Ελλάδα, ήταν η πιο ισχυρή απόδειξη για τις στενές σχέσεις των μυστικών υπηρεσιών, κυρίως των αμερικανικών, με την τρομοκρατία.
  • ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος για την Ελλάδα , που έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα υποταγής
  • Οι αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος για την οικονομική ασφυξία με την όποια προετοίμασε την προβλεπόμενη ήττα της η τεως συγκυβέρνηση
  • Η ανακοίνωση-προτροπή προς τον Ελληνικό λαό ο Σαμαράς τους «κλείνει το μάτι» κι είναι ακόμη πρόθυμος συνεργάτης.
  • Ενώ παράλληλα σε όλους τους τόνους και μέ όλους του εκπροσώπους η ΝΔ στα κανάλια, καλούσε εμμέσως τους επιχειρηματίες να βγάλουν τα λεφτά τους απο την χώρα
  • Επίσης η στάση των εταίρων του Νότου, εκτός ίσως της πιο «ουδέτερης» Ιταλίας δείχνουν ότι υπάρχει μια σύμπνοια απόψεων στην αντιμετώπιση της Ελληνικής προσπάθειας για αλλαγή και απεμπλοκή από την οικονομική κι ανθρωπιστική κρίση.
  • Ο Ισπανός Ραχοι επίσης γνωστός φίλος και ομόσταυλος του Αντώνη Σαμαρά, έχοντας πρόβλημα με την άνοδο των Podemos,
  • Ο Πορτογάλος επίσης είναι σε δύσκολη θέση, γιατί παρότι φαίνεται σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες χώρες, η κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της στην κοινωνία, υπάρχουν κι εκεί σκάνδαλα με την Siemens
  • Εξάλλου ακόμη κι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, «αισθάνθηκε» την ανάγκη να διαλύσει τα σύννεφα μεταξύ της Αθήνας της Ιβηρικής, λέγοντας πως οι πρωθυπουργοί Ισπανίας και Πορτογαλίας «δεν έχουν «διαβολικό σχέδιο» για να νικήσουν τον Τσίπρα». Τι καλύτερη επιβεβαίωση από μια τέτοια διάψευση.

Ο Αριστοτέλης απογυμνώνει τους μπολσεβίκους του μνημονίου

Ο εποικισμός και o αφοπλισμός της Ελλάδος!


lathro

Του Π. Λιβανίδη - Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια σιωπηλού εποικισμού και όταν πια «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», η Ελληνική πολιτεία ανακάλυψε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των πολεμικών προσφύγων από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις Αραβικές χώρες. Μας βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά, προκαλώντας τα φιλανθρωπικά μας συναισθήματα, ενώ μας αποκρύβουν συστηματικά τις άλλες παραμέτρους και παρενέργειες από τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών που εισβάλλει καθημερινά στην Ελλάδα την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών κινδύνων.

Θησαυρός από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου


Ο θησαυρός που βρέθηκε στο σπήλαιο  (Φωτογραφία: Reuters)

Σπηλαιολόγοι στο Ισραήλ ανακάλυψαν έναν μικρό θησαυρό από νομίσματα και κοσμήματα της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που, όπως πιστεύουν οι αρχαιολόγοι, πιθανότατα τα είχαν κρύψει εκεί άνθρωποι που εκτοπίστηκαν λόγω κάποιου πολέμου. Ο θησαυρός, ηλικίας 2.300 ετών, είναι ο πρώτος του είδους του που εντοπίζεται στο Ισραήλ και ανάγεται στην περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανέφερε ο Άιταν Κλάιν, της Ισραηλινής Υπηρεσίας Αρχαιοτήτων.

Φοβούνται νέο «σχέδιο Πυθία» με ολοκαύτωμα όπως το 2007


ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο λαός δεν αντέχει άλλη προδοσία, άλλη τραγωδία. Τσακίστε το παρακράτος με κάθε τίμημα.

http://olympia.gr/2015/04/18/%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%85%ce%b8%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%8d

«Οικονομική κρίση» και «ανθρώπινη ελευθερία»


victoriagrant
Ο κόσμος τείνει να πιστεύει ότικαπιταλισμός και σοσιαλισμός αποτελούν δυο αντίθετες δυνάμεις, όπου η δεύτερη αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει την κοινωνική αδικία που προκαλεί η πρώτη. Όμως η ιστορία όλο και περισσότερο απορρίπτει αυτή την ανεπιβεβαίωτη πίστη. Πολλοί στην Ελλάδα σήμερα δεν θεωρούν ότι έχουμε οικονομική κρίση, θεωρούν δηλαδή ότι η οικονομία βάλλεται εσκεμμένα και βάσει σχεδίου, προκειμένου να επιτευχθούν άλλοι στόχοι. Στην θεωρία αυτή συνεπικουρεί και η θεωρία του χρήματος που λέει: ποιος το παράγει; Γιατί αν δεν το παράγει (εδώ και αιώνες) το κράτος όπως όλοι πίστευαν στον δυτικό κόσμο, τότε γεννιέται ένα πρώτο ερώτημα: ποιος είναι ο ιδιώτης που παράγει και δανείζει το χρήμα στο κράτος;

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η πρώτη selfie που ο φωτογραφιζόμενος δεν κοιτά το φακό!

Η κοπέλα που παρακολουθούσαν μέσω της κάμερας του υπολογιστή της. Πως το παράνομο λογισμικό μπορεί να μας παρακολουθεί


Το εφιαλτικό σενάριο που έγινε ταινία και αποκάλυψε πως το παράνομο λογισμικό μπορεί να μας παρακολουθεί και να καταγράφει τα...
12053

Το εφιαλτικό σενάριο που έγινε ταινία και αποκάλυψε πως το παράνομο λογισμικό μπορεί να μας παρακολουθεί και να καταγράφει τα πάντα μέσω WEBCAM…

Οι κίνδυνοι που μας επιφυλάσσει η τεχνολογία έχουν απασχολήσει πολλές φορές τον κινηματογράφο. Δεκάδες ταινίες δείχνουν ένα κόσμο στο μέλλον, όπου οι μηχανές και τα ρομπότ αποκτούν νοημοσύνη, δρουν ανεξάρτητα και υποτάσσουν τον άνθρωπο. Όμως τι γίνεται στην περίπτωση που πίσω από τις μηχανές δεν κρύβεται μία τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ένας άλλος άνθρωπος που παρακολουθεί εν αγνοία μας την καθημερινότητά μας μέσω διαδικτυακής κάμερας; Σε αυτό το ερώτημα απαντά η μικρού μήκους ταινία «Webcam», που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2012 και έκανε θραύση. Τον Ιανουάριο του 2015 έκανε πρεμιέρα και η μεγάλου μήκους κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας, με τίτλο «Ratter»….
Η υπόθεση είναι απλή. Ένας άγνωστος παρακολουθεί τη ζωή μίας νεαρής κοπέλας μέσω ενός ιού, που του επιτρέπει να χειρίζεται τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της. Ο χάκερ μπορεί να ανοίγει την κάμερα του υπολογιστή της και να την παρακολουθεί ενώ ντύνεται, κοιμάται, κάνει μπάνιο, μιλάει στο τηλέφωνο ή συναντά τον φίλο της στο δωμάτιό της. Μπορεί να φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η ταινία βασίζεται στην πραγματικότητα….

Ο συνεργός του περιβόητου Παλαιοκώστα πρωτοστατούσε στην κατάληψη της Πρυτανείας!


Τι ήθελε ο συνεργός του περιβόητου Παλαιοκώστα ως πρωτοστάτης στην κατάληψη της Πρυτανείας; Την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, πάντως, καταδικάζει...
synergos palaiokwsta

Δημοσίευση

Τι ήθελε ο συνεργός του περιβόητου Παλαιοκώστα ως πρωτοστάτης στην κατάληψη της Πρυτανείας; Την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, πάντως, καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι παραβιάστηκε παρανόμως το άσυλο.
Μετά από 19 ημέρες κατάληψης της πρυτανείας και τα χθεσινά επεισόδια γύρω από τα Προπύλαια, οι αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά.
Η αστυνομία πραγματοποίησε νωρίς σήμερα το πρωί επιχείρηση και μπήκε στο κτήριο της Πρυτανείας συλλαμβάνοντας τους καταληψίες. Συγκεκριμένα, ομάδα των ΜΑΤ μπήκε στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια στον χώρο της κατάληψης, ενώ μετά από λίγα λεπτά οι άντρες των ΜΑΤ βγήκαν με τους καταληψίες με χειροπέδες στα χέρια. Στη συνέχεια έβαλαν τους καταληψίες σε κλούβα για να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πανεπιστημιακές πηγές είχε δοθεί διορία ενός τέταρτου στους καταληψίες να αποχωρήσουν προτού επέμβει η αστυνομία, εκείνοι αρνήθηκαν και στη συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα ξεκίνησε η επιχείρηση. Πυροσβέστες με ειδικό τροχό έκοψαν την εξωτερική πόρτα της Πρυτανείας για να μπορέσουν να μπουν μέσα περίπου 15 αστυνομικοί. Η επιχείρηση διήρκεσε λίγα λεπτά και τελικά προσήχθησαν 7 γυναίκες και 7 άντρες.
Από τους 14 συλληφθέντες, οι 13 ήταν Έλληνες, ενώ υπήρχε και μια Κύπρια. Όλοι τους ήταν γνωστά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ ξεχωρίζει η περίπτωση του Πολύκαρπου Γεωργιάδη. Ο γνωστός αντιεξουσιαστής είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη ως συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά τον Ιούνιο του 2008, ενώ είχε ξανασυλληφθεί το 2012 και το 2014 για παραβίαση των περιοριστικών όρων αποφυλάκισής του. Είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Παλαιοκώστα, τον οποίο βοηθούσε σε δουλειές, που δεν μπορούσε εκείνος να κάνει, καθώς ήταν καταζητούμενος. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γεωργιάδης ήταν εκείνος, που νοίκιασε το «κρησφύγετο» της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της ομηρίας του.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθησαν τρεις Ελληνίδες και ένας Πολωνός που σχετίζονταν με την κατάληψη του κτηρίου της πρυτανείας, ενώ έγιναν ακόμη 4 συλλήψεις (4 Έλληνες και ένας Αλβανός) για τα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης.
Πηγές αναφέρουν ότι το κτήριο δεν έχει φθορές και υλικές ζημιές, ωστόσο ο έλεγχος συνεχίζεται.
Εξω από την Πρυτανεία έχουν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων, ενώ αστυνομικοί απομακρύνουν τα πανό που είχαν υψωθεί έξω από το κτήριο.
Συνέδριο Πρυτάνεων που πραγματοποιείται στην Κρήτη κρατά τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ.Δημόπουλο εκτός Αθηνών. Ο κ.Δημόπουλος ωστόσο, έχει ενημερωθεί εκτενώς για τις εξελίξεις.
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικαστέα η επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στην Πρυτανεία
Την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η επέμβαση των δυνάμεων καταστολής έγινε έπειτα από πιέσεις των ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων ζητούν την επαναφορά του ασύλου στα πανεπιστήμια τονίζοντας πως η διαφύλαξή τους είναι υπόθεση της πανεπιστημιακής κοινότητας.
«Η σημερινή επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ συνιστά καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο οι αγώνες δεκαετιών του φοιτητικού και πανεπιστημιακού κινήματος, καθώς και της Αριστεράς, έχουν κατοχυρώσει και διαφυλάξει. Ως τέτοια είναι από μας καταδικαστέα.
Επιπλέον, το γεγονός ότι μόλις χθες ψηφίστηκε επί της αρχής (και σήμερα επί των άρθρων) ένα νομοσχέδιο που πραγματοποιεί μια βαθιά τομή σε προοδευτική κατεύθυνση για την ελληνική κοινωνία, δικαιώνει αγώνες χρόνων του κινήματος για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στη χώρα μας.
Στον αντίποδα, θεωρούμε ότι η επέμβαση των δυνάμεων καταστολής αποτελεί υποχώρηση προς τις πιέσεις και την τρομοϋστερία του συντηρητικού μπλοκ και των καθεστωτικών ΜΜΕ που με τέτοιες κινήσεις βλέπουν το δικό τους αυταρχισμό να δικαιώνεται.
Σε ότι μας αφορά, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα ενάντια στην κρατική καταστολή, για την επαναφορά, υπεράσπιση και διεύρυνση του πανεπιστημιακού ασύλου. Η διαφύλαξή του, μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, παραμένει για μας υπόθεση του φοιτητικού κινήματος και της Πανεπιστημιακής κοινότητας, ακόμα και ενάντια σε κινήσεις που αντικειμενικά το υπονομεύουν. Η ανασυγκρότηση με μαζικούς κι αγωνιστικούς όρους του φοιτητικού κινήματος και της ακαδημαϊκή κοινότητας, με στόχο την ενδυνάμωση και υπεράσπιση του ασύλου είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
Η διαφύλαξη του ασύλου, ωστόσο, δεν μπορεί να αφορά τις δυνάμεις καταστολής. Το δόγμα «Νόμος και Τάξη», της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά, καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Γενάρη κι έτσι πρέπει να παραμείνει».
Το άσυλο, βέβαια, δεν αφορά εγκληματικά στοιχεία, ούτε αυτή ήταν η πρωταρχική έννοια θέσπισης του…

Όλοι μισούν το ευρώ


Του Μark GιlbertΤο νόμισμα είναι το ισοδύναμο της τιμής της μετοχής μιας επιχείρησης, αλλά σε επίπεδο χώρας ή περιοχής. Με τον...
euro

Του Μark GιlbertΤο νόμισμα είναι το ισοδύναμο της τιμής της μετοχής μιας επιχείρησης, αλλά σε επίπεδο χώρας ή περιοχής.
Με τον ίδιο τρόπο που οι επενδυτές εκδηλώνουν προτίμηση για μετοχές καλά διοικούμενων επιχειρήσεων με υγιείς προοπτικές κερδοφορίας σε αναπτυσσόμενους κλάδους, έτσι και οι διαχειριστές κεφαλαίων κλίνουν προς νομίσματα χωρών με αναπτυσσόμενες οικονομίες, πολιτική σταθερότητα και αποτελεσματικές νομισματικές πολιτικές.

Νέα “καραβιά” λαθρομεταναστών ήρθε για να “λιαστεί”: 180 άτομα εντοπίστηκαν σε Χίο και Οινούσες


Από το βράδυ της Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής… 17 Απριλίου περί τους 180 μετανάστες εντοπίσθηκαν σε πληθώρα περιστατικών...
LATHROMED

Από το βράδυ της Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής… 17 Απριλίου περί τους 180 μετανάστες εντοπίσθηκαν σε πληθώρα περιστατικών στην περιοχή της Χίου και των Οινουσσών.
Μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση του Λιμενικού για την περισυλλογή τους, κυρίως στην περιοχή των Οινουσσών, όπου φαίνεται ότι έγιναν τρία έως τέσσερα δρομολόγια από τους διακινητές.
Συγκεκριμένα, στην Παναγιά των Οινουσσών εντοπίσθηκαν 59 άτομα, στην περιοχή του αεροδρομίου Χίου 48 και στα Γρίδια των Νενήτων 39.
astraparis.gr

Μαρκ Φάμπερ: H Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει!


Είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι και δεν το ξέρουμε. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Μαρκ Φάμπερ, μιλώντας στο δίκτυο CNBC. Ο...
mark faber

Είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι και δεν το ξέρουμε. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Μαρκ Φάμπερ, μιλώντας στο δίκτυο CNBC.
Ο Φάμπερ, που φημίζεται για τις δυσοίωνες προβλέψεις και τις πεσιμιστικές εκτιμήσεις του, τόνισε ότι η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας δεν μπορεί να διασωθεί.
«Ακόμα και αν η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται 10% ετησίως για τα επόμενα δέκα χρόνια, δεν θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της» είπε χαρακτηριστικά στο CNBC.
Και συνέχισε: «Έχει χρεοκοπήσει. Καλύτερα να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να μην κλωτσάμε το τενεκεδάκι να πάει παρακάτω στο δρόμο. Η Ελλάδα θα πρέπει να κηρύξει στάση πληρωμών».

Στη λίστα των 100 αχρηστότερων πολιτικών του κόσμου Σαμαράς και Βενιζέλος


Στη λίστα των 100 αχρηστότερων πολιτικών του κόσμο Σαμαράς και Βενιζέλος Σχεδόν το 70% της παγκόσμιας λίστας είναι από ΠΑΣΟΚ...
100-AXRHSTOI

Στη λίστα των 100 αχρηστότερων πολιτικών του κόσμο Σαμαράς και Βενιζέλος
Σχεδόν το 70% της παγκόσμιας λίστας είναι από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία
(Αγαπητέ Jo Di, πρέπει να ήταν μαχαιριά για τους Σαμαροβενιζέλους και τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ το ότι ο Αλέξης Τσίπρας περιλαμβάνεται στον ετήσιο κατάλογο του περιοδικού Time με τα 100 πρόσωπα που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν ο Αλέξης Τσίπρας πάρει το Νόμπελ Ειρήνης. Καλά τα πάει η «παλαβή αριστερά». Μου άρεσε πολύ το αριστοφανικό «αχρηστότερων».)
pitsirikos.net

Άρθρο ΒΟΜΒΑ των FT: Η ώρα των αποφάσεων για Τσίπρα – Αν αποτύχει έρχεται η Χρυσή Αυγή!

ft-xrisi-708

Για την κρισιμότητα των στιγμών στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι Financial Times, οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν ότι αν αποτύχει η κυβέρνηση Τσίπρα θα επωφεληθεί η τρίτη δύναμη της Χρυσής Αυγής.
«Χωρίς συμβιβασμό όμως με τους εταίρους, μέχρι τον επόμενο μήνα τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας θα έχουν εξαντληθεί, γεγονός που θα καταστήσει ανήμπορη την ελληνική κυβέρνηση να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ, θα οδηγηθεί σε οικονομική μιζέρια, ενώ το δηλητηριώδες πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει, θα απειλήσει την ίδια τη δημοκρατία της χώρας. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, όπως και οι προκάτοχοί του, τότε θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Αν δεν κυβερνώνται σωστά θα στραφούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ»

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Δευτέρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

adedy

Τετράωρη παναττική στάση εργασίας, από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί… της Δευτέρας 20 Απριλίου, προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, η στάση εργασίας γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία διοργανώνεται την ίδια μέρα στις 8 το πρωί στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, με αφορμή την έναρξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ- ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΜΙΝΗΣ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ: “AΠΛΑ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ” – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

1588

Η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι, με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Υπέρ ενός κέντρου φιλοξενείας προσφύγων στην Αθήνα δήλωσε ο Γ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλά κτήρια για ενοικίαση, ενώ από την πλευρά της η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων, αλλά και η φιλοξενεία των προσφύγων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του συντονισμού των ενεργειών του Υπουργείου και του Δήμου για την αντιμετώπιση του ζητήματος της αύξησης των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.
Επιπλέον, το Σάββατο 18 Απριλίου στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εργασίας υπό τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ν. Βούτση με τους Περιφερειάρχες της χώρας, με σκοπό την από κοινού εκπόνηση σχεδίου δράσης για την προσφορότερη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ-ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

papastravrou-lazaridis-samaras

Ως ειδικός σύμβουλος σε κενή θέση μετακλητού υπαλλήλου ο τεμπέλης

Στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στην Βουλή προσελήφθη ο στενός συνεργάτης του Χρ. Λαζαρίδης.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γ. Θαλάσσης «προσλαμβάνεται ο Χρύσανθος Λαζαρίδης του Αλεξάνδρου, πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχων άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ως Ειδικός Σύμβουλος στο Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή θέση μετακλητού υπαλλήλου, η οποία μπορεί να καλύπτεται με Ειδικό Σύμβουλο, σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 1Ζ΄ και παρ. 3 του Κανονισμού της Βουλής (ΦΕΚ 51/Α/97), όπως ισχύει, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με ανάλογη εφαρμογή των παρ. 1, 2, 3 και 10 του άρθρου 85 του προαναφερόμενου Κανονισμού».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...