Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

TTIP: Πολυεθνικές θα μπορούν να μηνύουν ανεξάρτητα (;) Κράτη για «διαφυγόντα κέρδη»! Νεα Τάξη Πραγμάτων #ECB #EZB #FED #NWO


ttip2
netakias

Με την συμφωνία TTIP προσπαθούν να θεσμοθετήσουν, την «ανωτερότητα» των Πολυεθνικών απέναντι στην Εθνική Ανεξαρτησία. Η πρόβλεψη για ένα σύστημα Επίλυσης Διαφορών Επενδυτή-Κράτους (Investor-State Dispute Settlement, ISDS), έχει πρωτοφανείς επιπτώσεις διότι αποδίδει στις πολυεθνικές νομική υπόσταση ισοδύναμη με εκείνη του έθνους-κράτους!

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟΑΘΗΝΑ 22-4-2015.

Η κομματοκρατία οδήγησε το Ελληνικό Έθνος στην εθελούσια σκλαβιά διά τής διαιρέσεως τού λαού σε ξενοκίνητα πολιτικά φέουδα. Έδωσε στον ελληνικό λαό την ψευδαίσθηση τής ελευθερίας μέσα από την καθοδηγούμενη από την καθεστωτική προπαγάνδα και την οικειοποιούμενη από ξενοκίνητους πολιτικάντηδες ψήφο. Τα δε έξοδα τής συντηρήσεως τού πολιτικού συστήματος φορτώθηκαν στις πλάτες των ραγιάδων που βρέθηκαν μέσα από μνημόνια και χαράτσια να παραχωρούν κενό χώρο στους εισβολείς τού κράτους και τής γεωπολιτικής μας αυλής.

Η Ελλάς βαδίζει στον όλεθρο και την γενοκτονία μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο που στήθηκε μακριά από την πατρίδα μας δια ξένων χεριών. Τα διάφορα «σωστικά» προγράμματα, η καλλιέργεια τής ανασφάλειας και η προσάρτηση σε συμμαχικές παρέες μισελληνικές εξυπηρετούν την εξασθένηση των φυλετικών μας δυνάμεων και τον διαμελισμό τής Ελλάδος.

Το ατομικό συμφέρον και οι ομαδοποιήσεις των Ελλήνων γίνονται από το ψευτορωμέϊκο που λειτουργεί ως εντολοδόχος τού διεθνούς σιωνισμού που εξάπτει τις διεκδικήσεις τις οικονομικές και τις εδαφικές των βαρβάρων ανατολής και δύσης σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους, όταν ο ίδιος λειτουργεί ως συσπειρωτικός πυρήνας των δικών του ανθρώπων που λειτουργούν όπου γης ως στρατιώτες τής νέας τάξης πραγμάτων.

Πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό ότι η παγκοσμιοποίηση και η εθνική μας ανεξαρτησία είναι έννοιες απολύτως ασύμβατες, αφού το παγκόσμιο υπερκράτος χτίζεται επάνω στα ερείπια των εθνών. Πρέπει επιπλέον να κατανοήσουμε πως ο μόνος εχθρός τής παγκοσμιοποίησης είναι η ενότητα, η αντίδραση και η εθνική αντεπίθεση τού γεννήτορα τού πολιτισμού, τού κράτους που δέχεται πληγές στα εθνικά και κοινωνικά του ζητήματα. Ο μόνος εχθρός τής Παγκοσμιοποίησης είναι η Ελληνοποίηση των βουλήσεων και των κέντρων λήψεως αποφάσεων. Ο Πανελληνισμός είναι το δικό μας αληθινά εθνικό σχέδιο αφού κοινή γαρ είναι η μοίρα των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή.

Λευτεριά δίχως εθνική ανεξαρτησία και φιλοδοξία δεν υφίσταται. Η δε εθνική μας ανεξαρτησία αφορά το αυτοδιοίκητο, την εθνική ασφάλεια, τον πλέριο εδαφικό παράγοντα και την διεθνή επιρροή μέσω τής παγκόσμιας ελληνικής κοινότητας. Το αυτοδιοίκητο αφορά την διαμόρφωση ελληνικής εξουσίας με βάση το Εθνικό Φρόνημα, με βάση δηλαδή την ταύτιση των επιδιώξεων πολιτείας και πολιτών μέσα από την ταύτιση τής εθνικής ισχύος και τής κοινωνικής δικαιοσύνης. Η δε εθνική ασφάλεια επιτυγχάνεται με την κοινή φυλετική συνείδηση και την κοινωνική συνοχή. Η ασφάλεια τού Ελληνικού Έθνους είναι συνάρτηση τής προσηλώσεως στην εθνική κοινότητα. 

Ο πλέριος εδαφικός παράγοντας σημαίνει την επίλυση των εθνικών μας ζητημάτων με την απορρόφηση των ψευδοκρατών που μάς περιβάλλουν. Είναι η επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση με την ενσωμάτωση αυτής στην εξωτερική πολιτική τής Ελλάδος. Η σύμπτυξη των ελληνικών δικαίων με το χτίσιμο ευρείας ελληνικής ζώνης επιρροής, μια γεωπολιτική γέφυρα που θα χτιστεί επάνω στα συντρίμμια των κρατικών δορυφόρων τής νέας τάξης. Η δε παγκόσμια ελληνική κοινότητα υπό την καθοδήγηση και με την πλήρη συμμετοχή τής Μητροπολιτικής Ελλάδος θα σχηματίσει ένα Ελληνικό Διευθυντήριο που θα ξεκινήσει από την Μάγκνα Γκρέτσια και την Ελληνική Χερσόνησο τού Αίμου ίσαμε την Κύπρο και τον Πόντο και ίσαμε την Ελληνική Ομογένεια σε όλες τις ηπείρους τής γης.

Ο Ελληνισμός είναι μια συμπαγής πλειονότητα που έχει δώσει εξουσίες σε μειοψηφικές ασημαντότητες. Σε γραικύλους με υπέρμετρο ατομικισμό και ανηθικότητα που σηκώνουν διαχωριστικά τείχη κρετινισμού και δωσιλογισμού ανάμεσα στον λαό που τού ζητούν να σηκώσει διεθνιστές, λαθρογυρολόγους και βαρβάρους στην πλάτη του. Στο δε εξωτερικό περιβάλλον έχουν μετατρέψει τον μεν στρατό σε παρακολούθημα «συμμαχικών ασκήσεων», τούς δε ελληνικούς και ελληνόριζους πληθυσμούς σε βράχους εγκαταλελειμμένους που δίδουν μονάχοι τους την μάχη τής ελληνικότητας βαστώντας όρθια πίστη και εθνική ταυτότητα.

Πολιτική διοίκηση στο Έθνος τού Θεού και των Ηρώων ασκούν οι Έλληνες που έχουν τον Πανελληνισμό ως ιδεολογία και σκοπό τους. Ελληνική Ηγεμονία με Δίκαιο και Ατσάλι, με γνώμονα το Ελληνικό Αίμα που εκμηδενίζει διχασμούς και νεοταξικά φέουδα. Η επιβολή τού Ελληνικού Πολιτισμού με την καθαρτήρια πυρά και την συγκολλητική δύναμη.

Οι ταγοί που νοθεύουν και πλειστηριάζουν το Ελληνικό Έθνος μού προκαλούν σιχασιά και πρέπει να εκλείψουν. Και εκείνος που ζητάει την υποταγή τού λαού μου ζητάει να βρει τον θάνατο.

Μέχρι σήμερα άλλοι τοποθετούσαν στην Ιερή Ελλάδα ξωμερίτες τοποτηρητές για εξουσία και για πλάτες. Αυτό που επιδιώκουμε και θα επιτύχουμε το δίχως άλλο είναι να μετατρέψουμε τον Οικουμενικό Ελληνισμό σε μια τεράστια και σφιχτή αλυσίδα μαχητών και δουλευτήδων τής Ελληνικής Φυλής.

Να πετάξουμε έξω από το ελληνικό κράτος λοιπόν τούς υπολογιστές τού άνομου κέρδους και τούς δολοφόνους τού Έθνους. Κοινωνιστές εργάτες και εξουσιαστές τής Φυλής μια γροθιά, δύο άκαμπτες και ενωμένες ράβδοι. Εθνικιστές Πολιτικοί Στρατιώτες τού Ελληνισμού που βλέπουν σε κάθε μια ελληνική ψυχή και μια Ελλάδα. Τοποτηρητές στην κορυφή τής οικουμένης με διευρυμένες εξουσίες οι Έλληνες Ομογενείς. Στρατιωτική πυγμή και εγγύηση για τα αδέρφια μας πέριξ των σημερινών συνόρων μέσα από μια Ελλάδα με διευρυμένα εθνικά σύνορα. Πανελληνισμός για μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΝΤΡΟΠΗ!!! Ωραια αξιοκρατία κε Καμμένε. Αλλα παιδιά δεν υπάρχουν;
Πρώτη απόφαση
(Φ.470.1/87/192359/Σ,150/06,04,2015) διορίζεται η θυγατέρα της κυρίας Χρυσοβελώνη στο Υ.ΕΘ.Α (Καμμένος)
FEK2
και με δεύτερη απόφαση

10 αλήθειες για τους πραγματικούς Illuminati (φωτο & βίντεο)

illuminati

Ποιες είναι οι βασικές θεωρέις για το πως ιδρύθηκε και ποια τα μυστικά που κρύβει,… η πιο γνωστή μυστική αδελφότητα του κόσμου που φαίνεται να κυριάρχησε στην Ευρώπη κατά το 18ο αιώνα και εξαπλώθηκε μέχρι τις ΗΠΑ.
Μοναδικός στόχος των εμπνευστών των “Πεφωτισμένων” ήταν να υπηρετήσουν  και να ανακαλύψουν την αληθινή γνώση που κρύβεται από τους κοινούς ανθρώπους και όχι να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν.
10. Ιδρύθηκε στη Βαυαρία το 1776

Η μεγάλη τιμωρία… Τέλος ο αντιπαθής Φιλανδός που μας κουνούσε το δάχτυλο


Η μεγάλη τιμωρία… Τέλος ο αντιπαθής Φιλανδός που μας κουνούσε το δάχτυλο
Η στοχοποίηση της Ελλάδας αποδείχθηκε ανεπαρκέστατη ως στρατηγική με σκοπό να κερδίσει κανείς τις εκλογές. Μπορεί η Ελλάδα να προσφέρεται ως εύκολος στόχος, το λαϊκό κριτήριο όμως στις σοβαρές χώρες αποδεικνύεται αλάνθαστο, τιμωρώντας παραδειγματικά όσους καταχρώνται την πολιτική ορθότητα προς ίδιον όφελος. Πίσω από τους ψυχρούς αριθμούς, πάντα κρύβονται ψυχές που υποφέρουν…

Αυτό είναι το Νομοσχέδιο για αύξηση κατώτατου μισθού και συλλογικές διαπραγματεύσεις


KAMMENOS-TSIPRAS-1To νομοσχέδιο «Τροποποίηση διατάξεων του Νόμου 1876/1990 – Αποκατάσταση και Αναμόρφωση του πλαισίου περί Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, Μεσολάβησης και Διαιτησίας και άλλες διατάξεις» που προωθεί την αποκατάσταση του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων και την επαναφορά του κατώτατου μισθού την 1η Οκτωβρίου στα 650 ευρώ μεικτά (από 510 ευρώ για τους νέους κάτω των 25 ετών και από 586 ευρώ για τους άνω των 25 ετών) και στα 751 ευρώ την 1η Ιουλίου 2016 εστάλη από τον Υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη για γνωμοδότησηστην ΟΚΕ.

Αναλυτικά το νομοσχέδιο περιλαμβάνει 17 άρθρα.

Άρθρο 1

Το άρθρο 2 του νόμου 1876/1990 αντικαθίσταται ως εξής:

Περιεχόμενο της συλλογικής σύμβασης εργασίας

Η συλλογική σύμβαση εργασίας μπορεί να ρυθμίζει:

1. Ζητήματα σχετικά με τη σύναψη, τους όρους και τη λήξη των ατομικών συμβάσεων εργασίας που εμπίπτουν στο πεδίο ισχύος της.
2. Ζητήματα που αφορούν στην άσκηση του συνδικαλιστικού δικαιώματος στην επιχείρηση, στην παροχή συνδικαλιστικών διευκολύνσεων και στον τρόπο παρακράτησης των συνδικαλιστικών εισφορών και της απόδοσής τους στις δικαιούχες οργανώσεις.
3. Ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης, εκτός από τα συνταξιοδοτικά, εφ’ όσον δεν έρχονται σε αντίθεση με τη συνταγματική τάξη και την πολιτική των δημόσιων φορέων κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και ζητήματα της παραγράφου 3 του άρθρου 7 του νόμου 3029/2002.
Στην έννοια των συνταξιοδοτικών θεμάτων, που δεν μπορεί να αποτελέσουν περιεχόμενο συλλογικής σύμβασης εργασίας, περιλαμβάνονται και η μεταβολή, αμέσως ή εμμέσως της σχέσης ασφαλίστρου εργαζόμενου και εργοδότη, η μεταβίβαση του βάρους εν όλω ή εν μέρει τακτικών εισφορών ή εισφορών για αναγνώριση προϋπηρεσιών από τον ένα στον άλλο καθώς και η σύσταση ειδικών ταμείων ή λογαριασμών, που χορηγούν περιοδικές παροχές συντάξεων ή εφάπαξ βοήθημα με επιβάρυνση του εργοδότη.
4. Ζητήματα σχετικά με την άσκηση της επιχειρηματικής πολιτικής στο μέτρο που αυτή επηρεάζει τις εργασιακές σχέσεις.
5. Ζητήματα που αφορούν στην ερμηνεία των όρων της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΝΤΕΜΙΡΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ


Φωτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Παλαιότερα ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, είχε ομολογήσει για την τουρκική ταυτότητα ότι, «αν αρχίσουμε να δεχόμαστε την αναγνώριση της πραγματικής ταυτότητας των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας τότε δεν θα μείνει…κανένας Τούρκος!».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - Οι Καραγιουσούφ και Μουσταφά σχολίασαν στην εφημερίδα Γκιουντέμ την επίθεση στο τζαμί


karamus2Οι βουλευτές Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά μετέφεραν στον υπουργό Δημόσιας τάξης Γιάννη Πανούση τα σχετικά με την επίθεση που έγινε σε τζαμί της συνοικίας Γενιτζέ στην Κομοτηνή. Οι βουλευτές Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά μιλώντας στην εφημερίδα Γκιουντέμ σχετικά με την επίθεση εξέφρασαν την μεγάλη τους λύπη για αυτό το περιστατικό. Οι βουλευτές σχετικά με το θέμα αυτό εξέφρασαν τις εξής απόψεις:

Στις 29 Απριλίου η νέα τριμερής Κύπρου-Ελλάδος-Αιγύπτου


Στις 29 Απριλίου η νέα τριμερής Κύπρου-Ελλάδος-Αιγύπτου
''Πυρετός'' διαβουλεύσεων στο Προεδρικό. Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η νέα τριμερής Κύπρου-Ελλάδας και Αιγύπτου στην Λευκωσία.
Αυτό δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/4) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα σε Μέρα», ο κος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ήδη οι τρεις πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαβουλεύσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τριμερής, η οποία θα γίνει σε συνέχεια της προηγούμενης του Καϊρου.

Μ.Γλέζος: Συνάντηση με γερμανική αντιπροσωπεία για το θέμα των αποζημιώσεων


Γερμανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Μίκαελ Ροθ (Michael Roth), υφυπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα, συναντήθηκε σήμερα, όπως είχε ζητήσει, με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απέβλεπε στο να ακούσει η γερμανική πλευρά τις απόψεις του Έλληνα Ευρωβουλευτή για το θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1453 Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΦΛΑΝΤΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΥΜΑΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΙΣ! 
του Γεωργίου Παπασημάκη
Από τις 7 Απριλίου του 1453 ο Σουλτάνος Μωάμεθ β' πολιορκεί τη Βασιλίδα των Πόλεων, την Κωνσταντίνου Πόλη. Μπροστά στις μόλις 5-7 χιλιάδες Ελλήνων Πολεμιστών του τελευταίου Βασιλέως και Αυτοκράτορος των Ελλήνων Κωνσταντίνου ΙΑ' Δράγαση Παλαιολόγου ο αλιτήριος Σουλτάνος παρέταξε ένα τεράστιο βαρβαρικό στίφος 300.000 τουρκομογγόλων και συμμάχων αυτών  ενώ στη θάλασσα παρέταξε έναν εξίσου τεράστιο στόλο 300 περίπου πλοίων απέναντι στα ελάχιστα αυτοκρατορικά πλοία.

http://ift.tt/1ICjuzp

http://ift.tt/1ICjuzp
by Γεώργιος Παπασημάκης

April 21, 2015 at 05:49PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Κατάργηση Μνημονιακών Νόμων κι ανατροπές των εργασιακών σχέσεων


d8cdd58f89fd28e125d51d0f78cd27eb
Νέο τοπίο στο εργασιακό και μισθολογικό καθεστώς του ιδιωτικού φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτατου μισθού, το οποίο δίνεται σήμερα για δημόσια διαβούλευση. Με το νομοσχέδιο καταργείται όλο το πλέγμα των νόμων, ρυθμίσεων και αποφάσεων που απορρέουν από τα δύο Μνημόνια.

Στην Αθήνα αύριο ο επικεφαλής της Gazprom – Επαφές για τον ελληνικό αγωγό


alexei_miller_gazprom
Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο ο επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, o οποίος θα συναντηθεί στις 16:00 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα, στις 14:00, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αύριο αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία για τον ελληνικό αγωγό, ενώ κατά τις συναντήσεις θα συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα ενεργειακού ενδιαφέροντος.

Πρώτη δημόσια ομολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν: "Η Τουρκία περνάει οικονομική κρίση" - Κίνδυνος θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο;


Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσημα και για πρώτη φοορά μετά από μια δεκαετία αλματώδους ανάπτυξης ότι "η τουρκική οικονομία ευρίσκεται  σε μια «προσωρινή κρίση», που θα ξεπεραστεί σύντομα". Όπως όμως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού" ειδικότερα όταν υπάρχουν "εξωτερικοί" λόγοι για αυτό το γεγονός. Τα οικονομικά της Τουρκίας μας αφουρούν, διότι η Τουρκία σε δύο μήνες έχει εκλογές και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει σε επεισόδια στο Αιγαίο.

Βούτσης: Να αναλάβουν και οι άλλες χώρες της ΕΕ ευθύνες για το μεταναστευτικό


Βούτσης: Να αναλάβουν και οι άλλες χώρες της ΕΕ ευθύνες για το μεταναστευτικό
«Κακή ημέρα για την ανθρωπότητα» χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Νίκος Βούτσης με αφορμή τη μεγάλη προσφυγική τραγωδία στα νερά της Μεσογείου. Ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι τα δύο πρώτα χρόνια ανέχθηκε τη Χρυσή Αυγή που στοχοποιούσε και χρησιμοποιούσε τους μετανάστες ως εξιλαστήρια θύματα, ενώ ταυτόχρονα διαστρέβλωνε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό.

Βήμα προς βήμα η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων


Διαθέσιμη σε όλους τους φορολογούμενους και τους λογιστές είναι από το βράδυ της Παρασκευής 17 Απριλίου η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών κάθε είδους φόρου έως και σε 100 δόσεις. Ήδη το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει οι οφειλέτες του Δημοσίου είναι πολύ μεγάλο, καθώς τις πρώτες 48 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής, οι οποίες συνέπεσαν με Σαββατοκύριακο, υποβλήθηκαν μέσω της εφαρμογής πάνω από 10.000 αιτήσεις υπαγωγής στη ρύθμιση.

Δεσμεύτηκε από το Κράτος το αποθεματικό ύψους 7 εκατ. ευρώ του δήμου Π.Φαλήρου!Τι θα κάνει ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης; Θα δώσει ελαφρά τη καρδία τα χρήματα, που μαζεύτηκαν με κόπο από τη φορολογία των δημοτών; Η ... "θηλιά" που λέγεται έλλειψη ρευστότητας συμπαρέσυρε στον κυκεώνα των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων, που θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στη χρεοκοπία της χώρας και τους δήμους. Η βόμβα έσκασε σήμερα με την γνωστοποίηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που συνυπέγραψαν ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σύμφωνα με την οποία θα δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των κρατικών Φορέων και των ΟΤΑ προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της χώρας σε μισθούς και συντάξεις.

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Με ποιον τσακώθηκε;


Εκτός εαυτού βγήκε για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Όταν σε εκδήλωση ιατρικού ενδιαφέροντος, που πραγματοποιήθηκε στο δήμο, τα τεχνικά μέσα "πρόδωσαν" τους διοργανωτές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Χατζηδάκης φανερά ενοχλημένος άρχισε να φωνάζει θυμωμένος! Μάλιστα, έβρισε άσχημα έναν υπάλληλο, ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει λες και έφταιγε εκείνος, που τα μηχανήματα του δήμου έχουν φθορές και πρέπει να αντικατασταθούν. Μα με τέτοιο αποθεματικό κ. Χατζηδάκη (7 εκατ. ευρώ για να μην ξεχνιόμαστε, το οποίο βέβαια θα σας δεσμεύσει το κράτος για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις) δεν μπορείτε να δώσετε 100 ή 200 ευρώ για να ανανεώσετε τον εξοπλισμό του δημαρχείου και να μην γίνεστε ρεζίλι; Ευτυχώς, που δεν είχατε πολύ κόσμο στη συγκεκριμένη εκδήλωση γιατί θα γινόσασταν θέμα συζήτησης από την Νέα Σμύρνη έως το Σούνιο.

Σε περίπτωση αδιεξόδου, εκλογές ή δημοψήφισμα!


Σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος καταστρώνει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς διαπιστώνει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και παράλληλα πιέζεται...
lafazanhs

Σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος καταστρώνει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς διαπιστώνει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και παράλληλα πιέζεται από τη χρηματοπιστωτική ασφυξία και τα άδεια κρατικά ταμεία.
Η κυβέρνηση επιθυμεί μεν πολιτικό συμβιβασμό με τους δανειστές, που να της επιτρέπει να διατηρήσει τις κόκκινες γραμμές της, ωστόσο -δεδομένης της σκληρής στάσης των εταίρων, όπως φάνηκε με τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου την εβδομάδα που πέρασε- θεωρεί ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί και για το ενδεχόμενο ρήξης, προκειμένου να πετύχει μία έντιμη συμφωνία.

Το μυστικό plan B που κρατάει στα χέρια της η κυβέρνηση


Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται με την πλάτη στον τοίχο, δεδομένου ότι… σύμφωνα...
tromaktiko361

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται με την πλάτη στον τοίχο, δεδομένου ότι… σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι όποιες πιθανότητες για συμφωνία υπήρχαν στο Eurogroup της 24 Απριλίου φαίνεται ότι εξανεμίζονται.
Οι προτάσεις της Ελλάδας εμφανίζουν κενά σε ό,τι αφορά την επεξεργασία και την κοστολόγηση, γεγονός που φέρνει τη χώρα μας σε αντίθεση με τους δανειστές οι οποίοι ζητούν – σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο Reuteres:

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιορτάζει μετά του ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ και έχει ήδη «παραλύσει» τους Τούρκους με φόβο.


Και τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι είναι φοβητσιάρηδες… Το ¨ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ¨ το έχουν μπροστά τους και αντιλαλεί ήδη...
agia_sofia

Και τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι είναι φοβητσιάρηδες…
Το ¨ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ¨ το έχουν μπροστά τους και αντιλαλεί ήδη μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ από τις ψηφίδες του ¨χιλιόχρονου Ρωμαίικου πολιτισμού¨ .
Και αν φοβούνται να τους ¨δώσουμε¨ ακόμη λίγο φόβο¨.
Δεν κατάλαβαν οι ¨μπουνταλάδες¨ ότι η Ορθόδοξη Ρωσία ¨Ανέστη¨ σαν Υπερδύναμη στρατιωτικά και οικονομικά ενώ οι νεοποχίτες την είχαν επί Γέλτσιν «εν τω μνήματι της δυστυχίας και της ανέχειας¨.

«Βόμβα» για τη Γερμανία στο Ευρωκοινοβούλιο. ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ Και μόνο η ανάγνωση της ερώτησης που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Κώστας Χρυσόγονος...
merkel-siemens-1050x380

Και μόνο η ανάγνωση της ερώτησης που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Κώστας Χρυσόγονος φτάνει. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε όσα σας γράφουμε εδώ και καιρό για την προσπάθεια της Γερμανίας και να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και να υποτάξει την Ευρώπη οικονομικά.
Πως; Ελέγχοντας την ευρωπαϊκή οικονομία,ώστε αυτή να εξάγει και οι άλλοι να εισάγουν.
Οσα εργοστάσια έκλεισαν στην Ελλάδα,όσα κτήματα χερσώθηκαν,μεταβίβασαν την ωφέλεια σε γερμανικές εταιρείες.Είτε για άμεση παραγωγή και εξαγωγή προς την Ελλάδα( μόνο η ΖΗΜΕΝΣ ελέγχει το μεγαλύτερο τομέα στην Ελλάδα…) είτε με έμμεση,δηλαδή εισαγωγές(π.χ. γεωργικών προϊόντων) απο τρίτες χώρες και μεταπώληση και όχι εισαγωγή απο την Ελλάδα.
Διαβάστε την ερώτηση και θα καταλάβετε ποιοί παριστάνουν το νοικοκύρη και τι θα έχει να πάθει η χώρα αν συνεχίσει την χωρίς όρους παράδοσή της στους οικονομικούς κατακτητές Αυτή η παράδοση είχε λάβει εφιαλτικές διαστάσεις επι Σημίτη:
Θέμα: Ερώτηση για το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας
Για τη θέση της Γερμανίας στην οικονομία της ΕΕ και το πολύ μεγάλο πλεόνασμα στις τρέχουσες συναλλαγές της, που αποτελεί λόγο άσκησης πίεσης σε βάρος των οικονομικά αδύναμων κρατών μελών της ευρωζώνης, συνέταξε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, την οποία συνυπέγραψαν άλλοι 12 ευρωβουλευτές. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
Ερώτηση:
Το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας αυξάνεται σταθερά από το 2000, περίπου δηλαδή από τότε που υπάρχει η νομισματική ένωση. Το 2013, η γερμανική οικονομία είχε πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουών συναλλαγών 206 δις €, το οποίο ισούται με το 7,5% του ΑΕΠ,[1] ενώ τα δεδομένα δείχνουν ότι μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερο για το 2014 και το 2015.[2] Έχει υποστηριχθεί ότι αυτό το υπερβολικό πλεόνασμα, που υπερβαίνει το ανώτατο όριο 6% που συνιστάται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,[3] ήταν ο λόγος για τον οποίο επιβλήθηκαν πρόσθετα βάρη σε άλλα κράτη μέλη που πασχίζουν να ανακάμψουν από την οικονομική κρίση. Αν μία χώρα έχει πλεόνασμα, μία αλλη πρέπει να εμφανίσει έλλειμμα, γιατί οι επιπλέον εξαγωγές της χώρας που εμφανίζει πλεόνασμα πρέπει να απορροφηθούν από μία άλλη χώρα υπό μορφή επενδυσεων, κατανάλωσης ή εισαγωγών.[4] Ερωτάται η Επιτροπή:
1) Τι μέτρα είναι διατεθειμένη να λάβει και τι πρόταση ετοιμάζει να υποβάλει ώστε να ανακουφίσει το βάρος που δημιουργείται στα λοιπά κράτη μέλη από το υπερβολικό πλεόνασμα της Γερμανίας;
2) Συμμερίζεται την άποψη ότι η Γερμανία πρέπει να αυξήσει τους μισθούς, να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό των δομών της και να δώσει κίνητρα για επενδύσεις και κατανάλωση;[5] Τι μέτρα προτίθεται να ζητήσει από τη Γερμανία προς το σκοπό αυτό;
ntokoumenta.gr

»ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ»…


Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε την απόφαση της Βουλής για έγκριση του πολυνομοσχεδίου… για το πλαίσιο αφερεγγυότητας, υποδεικνύοντας ότι...
ImageHandler.ashx_236

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε την απόφαση της Βουλής για έγκριση του πολυνομοσχεδίου…
για το πλαίσιο αφερεγγυότητας, υποδεικνύοντας ότι ενισχύει την προσπάθεια της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές και κατ’ επέκταση για  πλήρη απεξάρτηση από τους δανειστές.
Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες στους ηγέτες και τις κοινοβουλευτικές ομάδες των τριών κομμάτων που στήριξαν το πολυνομοσχέδιο (ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ) χωρίς να παραγνωρίζει, όπως σημειώνει, τη στάση των υπολοίπων κομμάτων που έστω και αν καταψήφισαν το νομοσχέδιο συνέβαλαν στην τελική του μορφή.
Ο κ. Αναστασιάδης επισημαίνει ότι η νομοθεσία που εγκρίθηκε  από τη Βουλή είναι προϊόν σκληρής και επίπονης προσπάθειας της κυβέρνησης με τη συνεργασία  εμπειρογνωμόνων των  κοινοβουλευτικών κομμάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της κυβέρνησης, των τροποποιήσεων στα νομοσχέδια προς περαιτέρω διασφάλιση των ευάλωτων ομάδων, καθώς επίσης και σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Υπογραμμίζει παράλληλα πως είναι εμφανές τόσο από την τελική μορφή της νομοθεσίας όσο και από δηλώσεις εκπροσώπων της πλειοψηφίας των κοινοβουλευτικών κομμάτων ότι με τη νέα νομοθεσία παρέχεται επαρκής προστασία στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και, ταυτόχρονα, διορθώνεται μια ανωμαλία που τυχαίνει εκμετάλλευσης από κάποιους που, ενώ μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, εκμεταλλεύονται το ισχύον σύστημα.
Ο Νίκος Αναστασιάδης σημειώνει επίσης ότι η απόφαση της Βουλής, ανάμεσα σε άλλα, ενισχύει την προσπάθεια της Κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές και κατ’ επέκταση για  πλήρη απεξάρτηση από τους δανειστές, επιτρέπει τη συμμετοχή της Κύπρου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση του υπόλοιπου της δόσης.
πηγή

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης


Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων για τις παροχές του νόμου σε σχέση με την αντιμετώπιση...
kep

Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων για τις παροχές του νόμου σε σχέση με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να κάνουν αιτήσεις για:
-τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας
-επίδομα ενοικίου και
-επιδότηση σίτισης
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, είτε μόνοι τους, είτε σε ένα ΚΕΠ, αν δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Οι δουλέμποροι κρατούσαν κλειδωμένους τους μετανάστες στο αμπάρι του πλοίου, την ώρα που αυτό βυθιζόταν!


Η τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοιχτά της Λιβύης συγκλονίζει παγκοσμίως, καθώς οι νεκροί φτάνουν μέχρι στιγμής τους 900, ενώ οι τελευταίες...
metanastes

Η τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοιχτά της Λιβύης συγκλονίζει παγκοσμίως, καθώς οι νεκροί φτάνουν μέχρι στιγμής τους 900, ενώ οι τελευταίες αποκαλύψεις προκαλούν φρίκη, καθώς φαίνεται πως οι δουλέμποροι είχαν τους μετανάστες κλεισμένους στο… αμπάρι του πλοίου, την ώρα που αυτό βούλιαζε!
Υπό την αφόρητη πίεση των νεκρών μεταναστών στο νέο ναυάγιο στη Μεσόγειο, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτης Συνόδου Κορυφής, με θέμα το Μεταναστευτικό.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! “Στην ΚΩ διαγνώστηκε στους πρόσφυγες το πρώτο κρούσμα ΧΟΛΕΡΑΣ! Έκκληση απευθύνουν οι γιατροί! Τσιμουδιά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ!”

XOLERA


ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ? (ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ!)
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ -

Ο φάκελος που “καίει”…τα υποβρύχια, πάει Εισαγγελέα, αναμένονται εξελίξεις!!!

ypovryxia

Η ομάδα Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΠΕΘΑ ολοκλήρωσε την έρευνα της σύμβασης των υποβρυχίων και ο φάκελος εντός των επόμενων ημερών θα σταλεί στον Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς. Η διαρροή της πληροφορίας αποτελεί και ένδειξη του κλίματος που υπάρχει στο ΥΠΕΘΑ, όπου επικρατεί “θυμός” για την επίθεση που δέχεται η ηγεσία σχετικά με την υπόθεση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion.
Η ενόχληση δεν έχει να κάνει τόσο με τα δημοσιεύματα τα οποία ασκούν κριτική  κι αυτό γιατί όπως λένε υπάρχουν τεκμηριωμένες απαντήσεις για όλα όσα γράφονται. Έχει να κάνει με το παράδοξο να εμφανίζονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης έτοιμα να “λύσουν το ζωνάρι για καβγά” για ένα πρόγραμμα που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν υπογράψει εδώ και μήνες!

“ΟΧΙ ΣΤΑ 5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ”-Στο παιχνίδι και ο Mr Βαρουφάκης-Ο Σεραφείμ αφόρισε τον ΣΚΑΙ. Ε, ρε γλέντια…

exofilo-defteras

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που είτε το θέλουν οι αναρχοάπλυτοι Αλβανοί και Έλληνες αρχιρουφιάνοι, θα επιβιώσει και θα βγαίνει κάθε μέρα στα περίπτερα μέχρι να διώξουμε τους βρωμιάρηδες και τους παλιάνθρωπους από τη χώρα.
Εμείς κουβαλάμε “δέκα κιλά τρέλα” όπως είπε ένας φίλος αναγνώστης. Και το πιο σημαντικό; Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
Κι όταν λέμε τίποτα, απολύτως τίποτα.
Ελπίζουμε να γινόμαστε κατανοητοί.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ανήκει στο κόμμα και στο μαγαζάκι κανενός.
Γι αυτό και το διαβάζει ο κόσμος.
Κανενός…

«Ο Σοσιαλισμός ως φορέας πατριωτισμού, αλήθειας και κοινωνικής δικαιοσύνης»του Στεφάνου Μυτιληναίου


sosialismos-630x400Ο σοσιαλισμός γεννήθηκε στα χρόνια της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης ως ένα κίνημα πατριωτικό και κοινωνικό. Δηλαδή ως ένα κίνημα που αγωνιζόταν για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ο σοσιαλισμός είναι το πρωτότοκο τέκνο του Διαφωτισμού…

του Στεφάνου Μυτιληναίου
Ο σοσιαλισμός δεν υπήρξε ποτέ ένα κίνημα της εργατικής τάξης με τη «στενή» έννοια που δίνουν σε αυτή οι κομμουνιστές.
Είναι ένα κίνημα που εκφράζει ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας απέναντι στην ολιγαρχία, τους κηφήνες, δηλαδή απέναντι σε εκείνους τους ολίγους που ζουν εις βάρος των πολλών.
Με άλλα λόγια, ο σοσιαλισμός εκφράζει όχι μόνο το «προλεταριάτο» αλλά και τη μεσαία τάξη. Για να είμαστε ιστορικά συνεπείς και ακριβείς, ο σοσιαλισμός είναι κυρίως το κίνημα της μεσαίας τάξης, της δυναμικής εκείνης τάξης ανθρώπων που επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη ζωή και τα διεκδικεί. …

ΤΩΡΑ: Η Είσοδος του Ρουπακιά με ισχυρή αστυνομική δύναμη – Σε πλήρη αμηχανία ο Στάθης Μπούκουρας στην δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτο & βίντεο – makeleio.gr)

IMG_2082

Στην δικαστική αίθουσα μεταφέρθηκε με ισχυρή… αστυνομική δύναμη ο Ρουπακιάς. Δείτε φώτο και βίντεο απ’ την κάμερα του makeleio.gr:

IMG_2082

Νωριτερα: Σε πλήρη αμηχανία ο Στάθης Μπούκουρας, λίγο πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης. Δείτε τον να ξύνει το κεφάλι και τη μύτη μέσα στην δικαστική αίθουσα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...