Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΔΙΚΑΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 24-4-2015.

Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων στο διάβα τής ιστορίας των εθνών για την απόδοση πάσης μορφής δικαίου. Για τα δίκαια τής φυλής, για τα δίκαια τής εργατικής και παραγωγικής τάξεως, για την ανεξαρτησία, για την αξιοπρέπεια. Για να έρθουν μετά από τον κουρνιαχτό τής μάχης και τής διεκδίκησης ξωμερίτες πραματευτάδες και πολιτικάντηδες χαρτογιακάδες και να γυρέψουν με το μελάνι τής προδοσίας να εξαργυρώσουν τις κατακτήσεις που έφερε ο ιδρώτας και το αίμα τού λαού. Χάριν τής συνεργασίας τάχα των λαών κάτω από το στέγαστρο τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας.

Οι πολιτικοί διαχειριστές των εθνών έχουν αναγάγει την καθημερινότητα των λαών σε μια ατελείωτη οικονομική αιχμαλωσία, έχοντας διαβιβάσει τις εξουσίες στα χέρια των υπερεθνικών και των ντόπιων αφεντικών τού χρήματος. Ένα διεθνιστικό και σιωνιστικό ιερατείο που μισεί θανάσιμα το εθνικό συναίσθημα και την πίστη σε Θεό και Αξίες δέσμευσε τούς παραγωγικούς πόρους για να ανταλλάξει ένα ξεροκόμματο με την διαγραφή τής εθνικής μας κυριαρχίας.

Ένας ολόκληρος λαός, ο υπερήφανος μα και ευκολόπιστος ελληνικός λαός συνθλίβεται  μες στην φτώχια προκειμένου να δεχτεί να μετατραπεί η πατρίδα του, η πατρίδα των αγίων και των ηρώων, σε μια κουτσουρεμένη ανθρώπινη χωματερή. Έρημη η αγορά εργασίας. Στρατιές απλήρωτων εργαζομένων. Κλειστά και φτωχευμένα ελληνικά μαγαζιά. Εργασιακός μεσαίωνας και παράλληλα μαύρη λαθρομεταναστευτική εργασία. Και στις πηγές τού ύδατος, στον χερσαίο και στον υδάτινο ορίζοντα τού γεωφυσικού μας πλούτου, ψηλά στις ακριτικές πύλες τού Ελληνισμού, Τούρκοι, Κομιτατζήδες και Αλβανοτσάμηδες παραφυλάνε να βάλουν πόδι όπου λείπει εσκεμμένα το ψευτορωμέϊκο.

Οι πολιτικάντηδες έχουν συνδέσει άμεσα τα εθνικά μας ζητήματα, που πάει να πει την εθνική μας ταυτότητα και αυθυπαρξία, με τα οικονομικά ζητήματα. Δώσε ραγιά μερτικό γης στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης, μπες στον ηλεκτρονικό έλεγχο των Σταυρωτήδων, μοιράσου τα ματωμένα δίκια σου με τούς γυρολόγους τής οικουμένης για να ζήσεις.

Κι έτσι οι ψευτορωμιοί ενοχοποιούν έναν ολόκληρο λαό που σπατάλησε την λευτεριά του και ενοχλούνται μονάχα όταν ο Έλληνας διεκδικεί πίσω τον κόσμο του. Όταν βλέπουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να υμνούν την Κωνσταντινούπολη ως πόθο καθάριας Ελληνοσύνης κι όταν αντικρίζουν τούς Εθνικιστές να μάχονται για ελληνική εξουσία και ηγεμονία, τότε τρελαίνονται οι προδότες. Πιέζονται βλέπετε από τα παγκόσμια αφεντικά τους να βγάλουν στο σφυρί μισθούς, συντάξεις, προσκυνήματα, τάφους, πεδία αλλοτινής δόξας και τιμής.

Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής δεν το αποφασίζουν οι τύραννοι και οι ξενοκίνητοι λακέδες τους. Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής το αποδίδουν οι Έλληνες που ποτίζουν το ψωμί με τον τίμιο ιδρώτα τους και το δέντρο τής λευτεριάς με το τίμιο αίμα τους. Αυτός ο ιερός τόπος δεν ανήκει στους χαρτογιακάδες, τούς διεθνισταράδες και τον κοσμοπολιτισμό τής παγκοσμιοποίησης. Αυτός ο καθαγιασμένος τόπος ανήκει στους εργάτες τής γης και τής τιμής που είναι ψημένοι στο καμίνι τής ζωής για να θρέψουν με γλυκό ελληνικό ψωμί τα παιδιά τους.

Το εθνικό εισόδημα συνδέεται άμεσα με το εθνικό προϊόν και αποδίδεται μονάχα στο δημόσιο ταμείο για την ανάπτυξη, την παιδεία, την υγεία και την άμυνα τής χώρας. Δεν διανέμεται μήτε στους σιωνιστές τοκογλύφους μήτε στους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες μήτε στους δημοκρατικούς πλουτοκράτες των υπόγειων προμηθειών.

Αυτοί που εγγράψανε τα μαύρα χρήματά τους ως δάνειο και μάλιστα δήθεν κρατικό είναι οι ίδιοι που ελέγχουν την προπαγάνδα τής χαροκαμένης πατρίδος που δεν μπορεί τάχα να σιτιστεί χωρίς ξένες πλάτες, αφού πρώτα μαζί με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες ρήμαξαν τις οικονομικές υποδομές και βγάλανε τον «κόπο» τής προδοσίας τους σε ξένους τραπεζικούς παραδείσους. Είναι οι ίδιοι που πολεμούν σκαιότητα με ψευτιές τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Είναι οι ίδιοι που βρίζουν χυδαία το διεκδικητικό πνεύμα τού Ελληνικού Στρατού.

Στους καματάρηδες και τούς φρουρούς τού εθνικού φρονήματος και τής πατρίδος ανήκει η δίκαιη κρίση. Στους ελληνόψυχους και τούς εθνικιστές που ζουν και αναπνέουν για να διατηρήσουν τον πολιτισμό και την παραγωγική διαδικασία μέσα στα πλαίσια τής εθνικής μας κοινότητας. Ο Νόμος τής Φυλής είναι άγραφος, αιώνιος και αμετάβλητος. Τα αγαθά και η εθνική μας περιουσία επιβάλλεται να επεκταθούν σε εδαφικό παράγοντα μεγαλύτερο από πριν προκειμένου να εξασφαλιστεί η τροφοδοσία και οι συνθήκες εγκατάστασης ελληνικών πληθυσμών. Μηδέποτε εκχωρούνται σε χέρια τρίτων.

Νέμεση και άμεση εθνική ανασυγκρότηση. Τιμωρία των κλεφτών και επανάκτηση τής εθνικής και λαϊκής περιουσίας. Μετάβαση στην πραγματική οικονομία τού έθνους, στον εδαφικό, θαλάσσιο και υποθαλάσσιο πλούτο. Τα κλειδιά τής Πατρίδος στην Φυσική Αριστοκρατία τής Φυλής. Στην Εργασία, στην Νεολαία και στον Στρατό τής Ισχυρής Ελλάδος. Στην κοινωνία μπροστάρηδες το ήθος και η πίστη, η συλλογική φροντίδα και η προαγωγή των εθνικών μας συμφερόντων, αυτάρκεια και αυτοφυής ανάπτυξη τού Ελληνισμού.

Θέλω την Ελλάδα μου έναν περίκλειστο ναό ασύλητης Ιεροπρέπειας και Ελληνικότητας. Θέλω την Ελλάδα μου ένα απάτητο Κάστρο και τους Έλληνες ένα ανίκητο εκστρατευτικό σώμα που σαρώνει με πύρινη ρομφαία όποιον τού στέκεται εμπόδιο. Την Ελλάδα στο κέντρο τού κόσμου, εργαστήρι ενός νέου ελληνικού πολιτισμού και βήμα ακατάλυτης εξουσίας δικαίου. Με τον Εθνικοκοινωνισμό να προδιαγράφει χρυσή την αυγή τού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΙΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ “ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ” ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ; ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ; ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

7
mixal-pikrammenos

Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας είναι απλό: Ποιος είχε αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση των προπαγανδιστικών εντύπων του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε; Ο πατέρας του αρχηγού της “Χρυσής Αυγής” Μιχαλολιάκου ή του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Πικραμένου;
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και δεν έχει να κάνει με προεκλογικά παιχνίδια.
Στο νέο βιβλίο του με τίτλο “Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια”, εκτός από άλλα ενδιαφέροντα, ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας, ειδικευμένος στα κατοχικά θέματα, κάνει αποκαλύψεις και για την οικογένεια του σημερινού υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου.

ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΚΙΟΣΑ ΣΤΟ Υ.ΕΘ.Α – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

xrisoveloni


Ακόμη μια σοβαρότατη καταγγελία έφτασε στα “συρτάρια” του “Μakeleio.gr” για την κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη πρώην βουλευτίνα Ν.Μαγνησίας και νυν εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ
“Εκτός από την κόρη της Μιχαέλα Παπαδοπούλου και την ιδιαιτέρα της Βαλσαμή Κορομηλά, διόρισε στο Πεντάγωνο και τη Μαρία Πολυμέρου,
γραμματέα της στο Βόλο!
Πρόκειται για άτομο που βρίσκεται μόνιμα στο πολιτικό της γραφείο,  στη Μαγνησία κι όχι βέβαια για κάποια που δουλεύει στη Αθήνα… Απλά η Χρυσοβελώνη είναι εκείνη που (μας) δουλευει.

Όλες οι αλλαγές στη διαδικασία καταβολής των επιστροφών ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτοςΤι πρέπει να γνωρίζουν 
 
Σημαντικές τροποποποιήσεις στη διαδικασία καταβολής των επιστροφών ΦΠΑ σε εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες του ειδικού καθεστώτος επέρχονται με απόφαση που υπέγραψε πριν από λίγες μέρες η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικ. Σαββαϊδου. Στόχος των αλλαγών είναι αφενός να συντομευθεί ο χρόνος καταβολής των επιστροφών ΦΠΑ σε όσους αγρότες είναι ειλικρινείς και νομοταγείς απέναντι στις φορολογικές αρχές αφετέρου να καταστεί αποτελεσματικότερος ο έλεγχος των περιπτώσεων εκείνων στις οποίες χρησιμοποιούνται εικονικά ή πλαστά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία προκειμένου να εισπραχθούν παράνομα μεγάλα ποσά επιστροφών αλλά και να διευκολυνθούν υπερτιμολογήσεις από την πλευρά των εμπόρων ώστε να νομιμοποιηθούν πράξεις αισχροκέρδειας.
 
Σύμφωνα με την πιο σημαντική αλλαγή που επέρχεται με την απόφαση της κας Σαββαϊδου, η επιστροφή του ΦΠΑ θα πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο εντός τριών μηνών (90 ημερών) από την υποβολή της αίτησης, ακόμη κι αν απαιτείται να διενεργηθεί έλεγχος. Με το ισχύον σήμερα καθεστώς, η καταβολή της επιστροφής μπορεί να διενεργηθεί μετά από 6 ή και περισσότερους μήνες. Επίσης, με την απόφαση της κας Σαββαϊδου προβλέπεται ότι σε περιπτώσεις κατά τις οποίες, μετά από διασταυρώσεις στοιχείων για να εξακριβωθεί το ύψος των ακαθαρίστων εσόδων των δικαιούχων, προκύπτουν διαφορές στα επιστρεπτέα ποσά ΦΠΑ χαμηλότερες των 100 ευρώ, τα ποσά των επιστροφών θα πρέπει να καταβάλλονται αμέσως χωρίς περαιτέρω έλεγχο. 
 
Αντιθέτως, με βάση την ίδια απόφαση, εφόσον διαπιστώνεται ότι ο αιτών αγρότης έχει αποδεχθεί εικονικά ή πλαστά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία με σκοπό να εισπράξει παράνομα επιστροφή ΦΠΑ αλλά και να εξυπηρετήσει για άλλους παράνομους σκοπούς τον εμφανιζόμενο ως αγοραστή των προϊόντων του (υπερτιμολόγηση με σκοπό τη διευκόλυνση πράξεων λιανικής πώλησης σε εξωφρενικά υψηλές τιμές), η αίτηση του παραβάτη θα διαβιβάζεται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου στο σύνολο των φορολογικών στοιχείων που συνοδεύουν την αίτηση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση η επιστροφή του ΦΠΑ που αναλογεί στα μη εικονικά, μη πλαστά ή μη νοθευμένα παραστατικά δεν θα πραγματοποιείται!
 
Τέλος, με την απόφαση της κας Σαββαϊδου καθιερώνεται ένα ακόμη στάδιο τελικού ελέγχου από τις Δ.Ο.Υ. πριν την κατάθεση των επιστρεπτέων ποσών σε ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτικών συνεταιρισμών. Κατά το στάδιο αυτό, η κάθε αρμόδια Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να ζητά από την συνεταιριστική οργάνωση να προσκομίσει βεβαίωση από την τράπεζα που έχει ανοιχθεί ο ειδικός λογαριασμός στην οποία θα βεβαιώνεται ο αριθμός του λογαριασμού, ο δικαιούχος του λογαριασμού και για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός αυτός.
Κατά τα λοιπά, η απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων ορίζει τη διαδικασία καταβολής των επιστροφών ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος χωρίς άλλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα όσα ισχύουν σήμερα.
Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της απόφασης της κας Σαββαϊδου προβλέπει ότι:
 
1) Οι Δ.Ο.Υ. οφείλουν να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις επιστροφής μαζί με τις αναλυτικές καταστάσεις φορολογικών παραστατικών που υποβάλλονται απευθείας από τους αγρότες και μετά από ένα σύντομο έλεγχο της ορθής μεταφοράς των ποσών των φορολογικών στοιχείων στην αίτηση επιστροφής να τις καταχωρούν στο σύστημα TAXIS.
 
2) Οι Δ.Ο.Υ. οφείλουν να προβαίνουν σε σύγκριση του συνόλου των ακαθαρίστων εσόδων που προκύπτει από τα φορολογικά παραστατικά της αίτησης επιστροφής με τη συνολική κανονική αξία της αγροτικής παραγωγής κάθε δικαιούχου που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό αρχείο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ή του εξουσιοδοτημένου από το ΥΠΑΑΤ εποπτευόμενου Οργανισμού που αναρτάται στο INTRANET από τη ΓΓΠΣ και:
α) Εφόσον το συνολικό ποσό των ακαθαρίστων εσόδων που προκύπτει από τα φορολογικά παραστατικά της αίτησης επιστροφής δεν υπερβαίνει τη συνολική κανονική αξία της αγροτικής παραγωγής του αιτούντος, πραγματοποιούν την επιστροφή χωρίς περαιτέρω έλεγχο, εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης, εκτός εάν ο Προϊστάμενος της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. διαθέτει στοιχεία ή πληροφορίες με βάση τα οποία υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες καταστρατήγησης των διατάξεων. Χωρίς έλεγχο και εντός της ίδιας προθεσμίας πραγματοποιείται επίσης η επιστροφή στην περίπτωση που από τη σύγκριση των ακαθάριστων εσόδων της αίτησης με την κανονική αξία του ΥΠΑΑΤ προκύπτει διαφορά φόρου προς επιστροφή μέχρι 100 ευρώ.
β) Σε κάθε περίπτωση που ο Προϊστάμενος της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. διαπιστώνει από στοιχεία ή βάσιμες πληροφορίες (π.χ. δελτία πληροφοριών, εκθέσεις ελέγχου κλ.π.) που περιέχονται σε γνώση του ότι ο αιτών αγρότης ενήργησε ως λήπτης εικονικού ή πλαστού φορολογικού στοιχείου ή στοιχείου που νόθευσε αυτός ή άλλος για λογαριασμό του, η αίτηση διαβιβάζεται οπωσδήποτε στη ΔΟΥ που διαθέτει τμήμα ελέγχου προκειμένου να διενεργηθεί μερικός φορολογικός έλεγχος που θα αφορά το σύνολο των φορολογικών στοιχείων της αίτησης και η επιστροφή του υπόλοιπου ποσού που δεν αντιστοιχεί σε τέτοιου είδους παραστατικά δεν πραγματοποιείται.
 
3) Η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής πρέπει να πραγματοποιείται εντός προθεσμίας ενενήντα (90) ημερών από την υποβολή της αίτησης επιστροφής.
 
4) Η επιστροφή του φόρου γίνεται με απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και την έκδοση ΑΦΕΚ.
 
5) Το ποσό της επιστροφής Φ.Π.Α., κατατίθεται στον προσωπικό λογαριασμό τραπέζης που έχει υποδειχθεί από τον αγρότη στην αίτηση επιστροφής. Στην περίπτωση που η αίτηση επιστροφής υποβάλλεται από τους κληρονόμους, το ποσό της επιστροφής αποδίδεται στα πρόσωπα αυτά, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Ειδικά για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέσω συνεταιριστικών οργανώσεων το έτος 2015 το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των αγροτών που έχουν δηλωθεί από τους ίδιους στην αίτηση ενιαίας ενίσχυσης για την καταβολή των σχετικών δικαιωμάτων τους. Το ΑΦΕΚ εκδίδεται στο όνομα της συνεταιριστικής οργάνωσης. Μετά από τους τυχόν συμψηφισμούς θα παραδίδεται στη συνεταιριστική οργάνωση αναλυτική εκτύπωση αίτησης επιστροφής που θα περιλαμβάνει και τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων και τα διπλότυπα είσπραξης που έχουν εκδοθεί για τους συμψηφισμούς. Η Δ.Ο.Υ. θα καταθέτει με εντολή μεταφοράς το υπόλοιπο ποσό για κάθε ΑΦΕΚ σε τραπεζικό ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την απόδοση των ποσών επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες, που πρέπει να δημιουργήσουν οι συνεταιριστικές οργανώσεις για τους σκοπούς της παρούσας απόφασης. Εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης των ποσών επιστροφής ΦΠΑ στον ανωτέρω ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, οι συνεταιριστικές οργανώσεις υποχρεούνται να καταθέσουν τα επιστρεφόμενα ποσά χωρίς καμία παρακράτηση και στο ακέραιο στο λογαριασμό κάθε δικαιούχου αγρότη και να επιστρέψουν, εντός είκοσι (20) εργασίμων ημερών, συνολικό για κάθε ΑΦΕΚ, extrait της Τράπεζας από το οποίο αποδεικνύεται η καταβολή αυτή και στο οποίο αναφέρεται υποχρεωτικά ο αριθμός του ΑΦΕΚ. Ποσά που ενδεχομένως δεν είναι δυνατόν να κατατεθούν απ' ευθείας στους λογαριασμούς δικαιούχων αγροτών επιστρέφονται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ προκειμένου να επιστραφούν απευθείας στους αγρότες.
 
6) Η Δ.Ο.Υ υποχρεούται πριν την κατάθεση με εντολή μεταφοράς του υπόλοιπου ποσού για κάθε ΑΦΕΚ στον Ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την απόδοση των ποσών επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες, να ζητά από την συνεταιριστική οργάνωση να προσκομίσει βεβαίωση από την τράπεζα που έχει ανοιχθεί ο εν λόγω λογαριασμός στην οποία θα βεβαιώνεται:
α) ο αριθμός του λογαριασμού,
β) ο δικαιούχος του λογαριασμού
γ) για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός αυτός.

«Βάφτισε» τα Σκόπια… Μακεδονία η Ριάνα


«Βάφτισε» τα Σκόπια… Μακεδονία η Ριάνα
Μήπως είναι το αλκοόλ; Μήπως είναι οι ουσίες που της έχουν καταστρέψει τα εγκεφαλικά κύτταρα; Μήπως είναι η παντελής απουσία κάθε επαφής με την πραγματικότητα εκτός κι αν αυτή αφορά τα ρούχα, το σεξ και τα ξέφρενα πάρτυ; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το… παγκόσμιο είδωλο που ονομάζεται Ριάνα πέταξε άλλη μία κοτσάνα. Αυτή τη φορά “βάφτισε” τα Σκόπια… Μακεδονία.
Με αφορμή τα ερωτήματα των funs της για το ποιος σχεδιαστής υπογράφει τα ρούχα που φόρεσε σε φεστιβάλ στην έρημο της Καλιφόρνια, η τραγουδίστρια απάντησε ότι πρόκειται για δημιουργία δύο καταπληκτικών σχεδιαστών, από τη Μακεδονία, εννοώντας φυσικά τα Σκόπια!
Η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της γείτονος, που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δήλωσή της.

tribune

απολυτίκιο Αγίου Γεωργίου

Spiegel: «Σκόπιμη δολοφονία προσφύγων και όχι δυστύχημα» #SOSeurope #Lampedusa


SOSEUROPEΕυθύνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταλογίζει άρθρο του Spiegel χαρακτηρίζοντας ως σκόπιμη ανθρωποκτονία και όχι απλώς «δυστυχήματα» τους θανάτους μεταναστών χωρίς τέλος στην προσπάθεια να περάσουν τα σύνορα των «28». Σε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «η Ευρώπη πρέπει να προστατεύσει τους ανθρώπους, όχι μόνο τα σύνορα», το περιοδικό αναφέρει ότι «από το Δεκέμβριο του 2013, η Frontex, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός προστασίας των συνόρων με έδρα την Βαρσοβία, έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αναπτύσσοντας drones και δορυφόρους για να εποπτεύει τα σύνορα. Σημειώνει μάλιστα ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος πρόκειται να αναφέρουν την περίοδο αυτή ως μια «σκοτεινή εποχή» και «εμείς οι πολίτες του σήμερα θα πρέπει να απαντήσουμε τι κάναμε εναντίον αυτής της βαρβαρότητας που τελείται εξ ονόματός μας».

Ο Πούτιν στο Γερεβάν για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας των Αρμενίων


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν, στις 24 Απριλίου για να λάβει μέρος στον εορτασμό της 100ης  επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κατόπιν πρόσκλησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας,  Σερζ Σαργκσιάν,  όπως αναφέρει το ρωσικό Ιντερφάξ, επικαλούμενο το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ;ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ;


jason-furman

«Το Grexit είναι ένα πείραμα που δεν θέλουμε να κάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Συμβούλων του Ομπάμα. O σύμβουλος Φούρμαν, σημείωσε επίσης ότι οι διαβεβαιώσεις Ευρωπαίων ότι οι επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ μπορούν να περιοριστούν, δεν έχουν πείσει την Ουάσινγκτον, η οποία απεύχεται ένα τέτοιο σενάριο. Αντιθέτως, θεωρεί ότι το συμφέρον της Ελλάδας, των πιστωτών άλλα και όλου του κόσμου θα είναι να δοθεί η δυνατότητα στη χώρα για ανάπτυξη, προκειμένου να μπορεί να αποπληρώσει και τους δανειστές της.

Ασον Ποντον

Gazprom: ‘Αβάσιμες’ οι αιτιάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε στην «Gazprom» επίσημο κατάλογο των απαιτήσεων, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αντιμονοπωλιακής έρευνας, που ξεκίνησε το 2012.  Η ρωσική εταιρεία θα προβεί κατά της αξίωσης αυτής, όπως δημοσιεύει το «Τσέρνα μόρε νόβοστι» επικαλούμενη  τη ρωσική ‘Tvrain’.

Αρχαίος πάπυρος γραμμένος στα ελληνικά συμβουλεύει…


6b59be3f4fe9e32452649c70716da906_XL Μπορεί ένα κολιέ από βότανα, περασμένο στο λαιμό ενός μεθυσμένου, να κάνει το θαύμα του; Αυτό μάλλον πίστευαν οι άνθρωποι του 2ου αιώνα μ.Χ., όπως αποκαλύπτει ένας αρχαίος πάπυρος γραμμένος στα ελληνικά, ο οποίος βρέθηκε στην Αίγυπτο. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηλικίας περίπου 1.900 ετών ιατρικός πάπυρος είχε βρεθεί, μαζί με τουλάχιστον 500.000 άλλους, στην αρχαία αιγυπτιακή πόλη της Οξυρρύγχου πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Η μετάφρασή του έγινε μόλις πρόσφατα και ο πάπυρος φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη Σάκλερ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, στη Βρετανία.

Υπουργός τοποθέτησε πορτρέτο του Αρη Βελουχιώτη στο υπουργικό γραφείο !


Συνάντηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.
Το να ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας φωτογραφίες με φιγούρες που ευθύνονται για το μακελειό του Ελληνισμού τα μαύρα χρόνια του Εμφυλίου και να τις τοποθετούμε σε υπουργικά γραφεία, εκτός από το να συντηρούμε τα πάθη και το μίσος βοηθάει σε κάτι άλλο?

Στους διεθνείς τοκογλύφους τα διαθέσιμα των Ταμείων και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

Προεκλογικώς η κυβέρνηση Σανέλ μεμφόταν - και ορθώς - τους Σαμαροβενιζέλους ότι κυβερνούσαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς δηλαδή την συναίνεση του Κοινοβουλίου. Μεμφόντουσαν επίσης τους Σαμαροβενιζέλους - και πάλι ορθώς - ότι αποσαθρώνουν την Ελληνική Οικονομία, επιβάλλοντας υφεσιακά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Λεωνίδας Μπόμπολας: Ο πρώτος συλληφθείς για την διαβόητη λίστα Λαγκάρντ


Για φοροδιαφυγή που σχετίζεται με την Λίστα Λαγκάρντ συνελήφθη τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας. Το όνομα του επιχειρηματία εμφανιζόταν στην λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην Οικονομική Αστυνομία. Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη που αφορά την διαβόητη Λίστα Λαγκάρντ.

Σταματήστε να παίζετε με το μέλλον της χώρας...

Eίναι ώρα να τελειώνει ο πόλεμος δηλώσεων και εντυπώσεων, για εσωτερική κυρίως κατανάλωση, από την πλευρά της κυβέρνησης και να προχωρήσει επιτέλους η διαπραγμάτευση, ώστε να λυτρωθεί η χώρα και η οικονομία από την αβεβαιότητα που τη μαστίζει. Το στράγγισμα κάθε διαθέσιμου πόρου, από κάθε δημόσιο φορέα, ανεξαρτήτως των αναγκών και των υποχρεώσεων του, είναι δείγμα έσχατης απόγνωσης, που ακόμα κι αν υλοποιηθεί σημαίνει απλώς παράταση μερικών ημερών η ελάχιστων εβδομάδων στο δημοσιονομικό αδιέξοδο.

Τρεις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση η χώρα βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με Eυρωπαίους και Aμερικανούς, η διαπραγμάτευση έχει ελάχιστα προχωρήσει, η συμφωνία γέφυρα την οποία επεδίωκαν οδεύει στις καλένδες και η οικονομία βρίσκεται σε καθεστώς πλήρους ασφυξίας.

Εθνική Κυριαρχία δεν υπάρχει με Δανειακές και Μνημόνια σε ισχύ.


Ο ρόλος του Ν.4021/11 (ΦΕΚ 218 Α/3-10-2011) «EU – Banking Union: Banking union rests on three pillars: (i) the...
ethniki-kyriarxia

Ο ρόλος του Ν.4021/11 (ΦΕΚ 218 Α/3-10-2011)
«EU – Banking Union:
Banking union rests on three pillars: (i) the Single Supervisory Mechanism (SSM), (ii) the Single Resolution Mechanism (SRM) and (iii) related funding arrangements, including a Single Resolution Fund (SRF), deposit guarantee schemes (DGS) and a common backstop (credit line). The latter remains incomplete and will be discussed further. The three pillars are based upon two horizontal sets of rules that apply to all Member States: capital requirements for banks (CRD IV package) and provisions of the Bank Recovery and Resolution Directive (BRRD).
[..] In April 2014, Parliament adopted the CRD IV package composed of the fourth Capital Requirements Directive (CRD) and the Capital Requirements Regulation (CRR). These two legal acts transpose into European law the prudential capital requirements for credit institutions and investment firms which are based on the internationally agreed principles (Basel III). The package entered into force on 1 January 2014 and preserves the level playing field inside the single market by achieving a Single Rule Book for all 8 200 banks in the EU. It strengthens the bank capital and liquidity standards, and addresses the procyclical nature of Basel II rules, as well as disclosure requirements. The rules for compensation practices (e.g. bonuses) have also been reformed, as well as incentives for lending to the real economy, especially SMEs. During the next legislature (2014-2019) the Commission shall submit further legislative acts to review certain provisions of the CRD IV package and Level 2 measures.

Νέο κτύπημα των ναζί – «Έκλεισαν» τα ναυπηγεία μας οι Γερμανοί για να έχουν δουλειά τα δικά τους!


Τους επιτρέπουν να δουλεύουν μόνο με εγχώριες παραγγελίες που είναι ελάχιστες και δεν μπορούν να τα συντηρήσουν – Τριπλασιάστηκαν φέτος...
ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb1-cebdceb1cf85cf80ceb7ceb3ceb5ceb9ceb1

Τους επιτρέπουν να δουλεύουν μόνο με εγχώριες παραγγελίες που είναι ελάχιστες και δεν μπορούν να τα συντηρήσουν – Τριπλασιάστηκαν φέτος οι λαθρομετανάστες σε σχέση με πέρυσι
Έβαλαν στη… ναφθαλίνη τα ναυπηγεία μας οι Γερμανοί για να έχουν δουλειά τα δικά τους! Και οι ελληνικές κυβερνήσεις το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα, με αποτέλεσμα σήμερα η ναυπηγική βιομηχανία μας, που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, να παραμένει ανενεργή και χιλιάδες εργαζόμενοι να ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας.

δού ένα ντοκουμέντο δουλεμπόρων, με οδηγίες σε παράνομους μετανάστες για το πως να μπαίνουν στη χώρα μας!


Τα τελευταία χρόνια η λαθρομετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη...
435568

Τα τελευταία χρόνια η λαθρομετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη αυτή την ιστορία είναι η χώρα αλλά και οι ίδιοι μετανάστες που δεινοπαθούν μέχρι να έρθουν, ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή.
«Κερδισμένοι» τελικά είναι μόνο οι δουλέμποροι, που υπάρχουν στις χώρες από όπου γίνεται η διακίνηση των μεταναστών. Για να είναι μάλιστα πιο αποτελεσματικοί στη «δουλειά» τους χωρίζονται σε διαφορετικά κυκλώματα-ομάδες . Άλλη ομάδα δουλεμπόρων-διακινητών, θα παραλάβει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα προέλευσης, άλλη θα τους περάσει από την Τουρκία και άλλη ομάδα θα τους «ταχτοποιήσει» μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.

ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ… ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΣΤΑ… ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ… ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι...
soros11


Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο…

Παυλόπουλος: Τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά


Τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα όλοι οι λαοί της Ευρώπης, με όρους ανθρωπισμού...
pic-0-norm420

Δημοσίευση

Τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα όλοι οι λαοί της Ευρώπης, με όρους ανθρωπισμού και ασφάλειας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως τόνισε ο κ. Παυλόπουλος «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τα γεγονότα που έχουν συμβεί, προσφέρουν στην ίδια την Ευρώπη πολλά» και πρόσθεσε ότι «το ζήτημα είναι ανθρωπιστικό, πρωτίστως, αλλά και θέμα ασφάλειας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».
Ο κ. Ήσυχος, αφού συμφώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα, δήλωσε ότι επιθυμεί να ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο για τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού του στο εξωτερικό, αλλά και για μία μεγάλη εκστρατεία που, όπως σημείωσε «θα αρχίσουμε για τις γερμανικές οφειλές, γνωρίζοντας την τεράστια συμβολή σας ως νομικός με τους διανοούμενους γι’αυτή την υπόθεση του ελληνικού λαού».
voria.gr
πηγή

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ


Τι δεν θέλουν να ξέρουμε οι βιομηχανίες ενδυμάτων  Είναι 3.25 το πρωί. Βρέχει. Στο εργοστάσιο πίσω μας οι εργάτριες...
ΤΟ-ΚΡΥΦΟ-ΠΡΟΣΩΠΟ-ΤΗΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.-ΟΣΑ-ΔΕΝ-ΘΕΛΟΥΝ-ΝΑ-ΞΕΡΟΥΜΕ-ΟΙ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Τι δεν θέλουν να ξέρουμε οι βιομηχανίες ενδυμάτων  Είναι 3.25 το πρωί. Βρέχει.
Στο εργοστάσιο πίσω μας οι εργάτριες
δουλεύουν ακόμα. Εργάτριες με 20 ώρες εργασία την ημέρα. Τις βλέπουμε να κατευθύνονται μέσα στο σκοτάδι προς τα εργοστάσια. Αυτές οι γυναίκες δουλεύουν μέχρι τις 5 ή και 6 το πρωί, κοιμούνται για μια ώρα και αμέσως μετά ξεκινούν άλλη μια βάρδια που θα κρατήσει 15, 16 ή 20 ώρες. Δύσκολα φαντάζεται κανείς ότι είναι Αύγουστος και σε άλλες χώρες οι άνθρωποι είναι σε διακοπές.

Ανοίγει το ιστορικό ξενοδοχείο La Mirage στην Ομόνοια για να φιλοξενήσει τους μετανάστες!


Μέσα στο γενικότερο πολιτικό χάος που επικρατεί, η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε «λύση» για τους μετανάστες, αφού, όπως όλα δείχνουν...
le mirage

Μέσα στο γενικότερο πολιτικό χάος που επικρατεί, η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε «λύση» για τους μετανάστες, αφού, όπως όλα δείχνουν, σκέφτεται να τους μετακομίσει από τις πλατείες σε κεντρικό… ξενοδοχείο!
Φουντώνουν οι φήμες για το ποιοι θα είναι τελικά οι χώροι που θα επιλεγούν προκειμένου να καταλύσουν οι εκατοντάδες μετανάστες που τις τελευταίες ημέρες καταφθάνουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας από τα νησιά του Αιγαίου.
Η εικόνα της πλατείας με τους μετανάστες να γυρνούν περιμετρικά της περιοχής του ιστορικού κέντρου προκαλεί πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο που ψάχνει να βρει τρόπο να φιλοξενήσει τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όπως και να έχει ταλαιπωρούνται καθώς αναγκάζονται να παραμένουν ώρες ατελείωτες στην πλατεία και κάποιοι να κοιμούνται εκεί.
Μια από τις επιλογές της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται. Σε αυτούς, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και δεν είναι άλλο από το ιστορικό ξενοδοχείο La Mirage το οποίο όπως όλα δείχνουν θα επαναλειτουργήσει για το σκοπό αυτό.
Το πως θα σιτίζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι, το έχει σκεφτεί κανείς;

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ: Παίρνει διαζύγιο ο ΓΑΠ – Σε ρόλο “κακιάς πεθεράς” η Μαργαρίτα – Τι ρόλο έπαιξε;

papandreou_anta_533_355

Μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής, ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς…. Εκείνη έφυγε από το σπίτι τους στο Καστρί και το διαζύγιο “έπεσε” σαν… βόμβα!
Το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας, μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση του και δεν ήταν λίγες οι φορές (κυρίως όταν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις) που “οργίαζαν” οι φήμες πως ήταν σε διάσταση.
Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ωστόσο για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό.
Ο ρόλος της Μαργαρίτας
Πολλές από τις συγκρούσεις ανάμεσα στο ζεύγος Παπανδρέου λέγεται πως πυροδοτήθηκαν εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Λέγεται πως η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του, την οποία… τέσταρε συνεχώς για το αν είναι ικανή να φέρει ένα επώνυμο βαρύ σαν ιστορία!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε “κόψει” την οικονομική στήριξη του γιου της. Αυτό, λέγεται, έφερε και τα ανάλογα οικονομικά προβλήματα.
Τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι προκάλεσαν και οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

26 χρόνια κοινής ζωής
Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο κέντρο Μαραλέτο στο Ρίο, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Εκείνος, λέγεται, την ξεχώρισε όταν εκείνη πλησίασε για να τον ακούσει να μιλάει και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Ο γάμος τους, το 1989 στο Καλέντζι, άφησε εποχή. Για τον πρωτότοκο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ο δεύτερος γάμος, είχε προηγηθεί εκείνος με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ανδρέα. Με την Άντα έχουν μια κόρη, τη Μαργαρίτα.
Η Άντα, κόρη του δικηγόρου Πάνου Παπαπάνου και της Θεανώς, πήγε δημοτικό στο Αρσάκειο και γυμνάσιο – λύκειο σε δημόσιο. Άριστη μαθήτρια, πέρασε στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και πήρε πτυχίο πολιτικού μηχανικού. Στην ορκωμοσία της είχε πάει με φθαρμένο τζιν, φαρδιά πουκαμίσα και στρατιωτικό τζάκετ.
Στη συνέχεια, πήρε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και έκανε μάστερ στην Οτάβα του Καναδά. Ειδικεύτηκε στην αεροναυπηγική και έπιασε δουλειά στην εταιρία Canadair όπου κατασκευάζουν το business τζετ Challenger.
Επί σειρά ετών εργαζόταν στην τεχνική διεύθυνση (στο τμήμα συντήρησης αεροσκαφών) στην Ολυμπιακή, απ’ όπου παραιτήθηκε το 2004 όταν ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Όσοι τη γνώριζαν από παλιά μιλούν για μια δυναμική, αντισυμβατική γυναίκα, με πολιτική άποψη. Αλλά την έβαλε στην άκρη για χάρη του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, λέγεται, πως μετά την ήττα στις εκλογές του 2007 ήταν εκείνη που έπεισε τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην παραιτηθεί. Δυο χρόνια μετά έγινε πρωθυπουργός.

Η μεγαλύτερη ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια Αθήνα!! (βίντεο

anakalipsi

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού; Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια…
Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.
Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.
Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.Δείτε την εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα.
Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια:

Αυτοί είναι οι 13 Έλληνες επιχειρηματίες με το περισσότερο ρευστό σήμερα!

xrimata

Kατέχουν το 2,3% του AEΠ της χώρας. Tι θα χάσουν αν γυρίσουμε στη δραχμή;…
Aπόθεμα σε μετρητά συνολικού ύψους 4,1 δισ. ευρώ έχουν στη διάθεσή τους 13 επιχειρηματίες… Πρόκειται για βασικούς μετόχους που ελέγχουν 15 εταιρίες, των οποίων… τα ρευστά διαθέσιμα που είχαν στα ταμεία τους, στο τέλος της περσινής χρονιάς, αντιστοιχούσαν στο 2,3% του ελληνικού AEΠ!!! Eίναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι το «χρυσό 13άρι» των επιχειρηματιών, αύξησε τον τελευταίο χρόνο τα μετρητά που έχει «στην άκρη» κατά 17,1%, καθώς στα τέλη του 2013 τα ρευστά διαθέσιμά τους, ήταν εν συνόλω 3,5 δισ. ευρώ.

«Με ειδικό νόμο απελευθέρωσαν ισοβίτες μεγαλοαπατεώνες για οικονομικά εγκλήματα»


2014051008512311681429678419ο Παναγιώτης Γεωργιάδης από το παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα των κρατουμένων καταγγέλλει ότι έχει συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μεγαλοαπατεώνες καταδικασμένοι δις ισόβια για οικονομικά εγκλήματα αφέθηκαν ελεύθεροι με ειδικό νόμο από την προηγούμενη συγκυβέρνηση

Ελλάδα Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης από το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων καταγγέλει στο Κόκκινο ότι 75 χρονος Ελβετός κρατείται στις Ελληνικές φυλακές, ενώ έχει εκτίσει ποινή 20 ετών στην Ελβετία για το ίδιο αδίκημα, την στιγμή που το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα έχει αφήσει στο παρελθόν ελεύθερους μεγαλοαπατεώνες ισοβίτες με πρόσχημα προβλήματα υγείας.
Ο κ. Γεωργιάδης καταδικάζει την προχειρότητα και την αναλγησία του Ελληνικού συστήματος δικαιοσύνης, που έχει καταδικάσει τον 75χρονο, ενώ έχει ήδη εκτίσει ποινή για το ίδιο αδίκημα στην Ελβετία.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ! “ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΨΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ!” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

arr

Bόμβα μεγατόνων από τον γενικό διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θοδωρή Παπαδημητρίου κατά την διάρκεια σύσκεψης φορέων στην Ρόδο, την Δευτέρα.
Η σύσκεψη είχε  αντικείμενο την προστασία της δημόσιας υγείας σε περιοχές όπου κατευθύνεται ο κύριος όγκος των μεταναστευτικών ροών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...