Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΑΘΗΝΑ 27-4-2015.

Αντικρίζω την Πομπηία των καιρών μας με τον διασκορπισμό τού ελληνικού λαού σε ατέρμονες μα μοναχικές και ασυντόνιστες αναζητήσεις. Οι ταγοί τού κράτους είναι απομονωμένοι στον γυάλινο κόσμο τής εξοντώσεως ψυχών και τού ξεπουλήματος εδαφών. Τα κόμματα που διόρισε ο σιωνισμός να κουμαντάρουν την δημοκρατία «μας», αυτή που ο ίδιος διόρισε, συστήνουν νέες κομματικές συμμαχίες για να υπογράψουν το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος και την υπαγωγή αυτής στο παγκόσμιο κράτος των τοκογλύφων. Και ο λαός μας δίχως ψωμί και όνειρα ψάχνει να βρει στέγη για να βάλει και να σώσει τάχα το κεφάλι του.

Ο σκλάβος ψάχνει να βρει στέγη. Ο ελεύθερος την φτιάχνει μονάχος του. Ασφαλέστερο καταφύγιο για τον Έλληνα είναι το Έθνος του. Το Έθνος είναι που δίνει υπόσταση στον Ελληνισμό κι αυτό είναι που εξασφαλίζει την αθανασία τής Ελληνικής Φυλής. Το κράτος είναι το δημιούργημα των ανθρώπων εκάστου εποχής. Εφόσον αυτοί είναι αχαμνοί και επικίνδυνοι, τότε η Φυλή συλλαμβάνει, δικάζει και ισοπεδώνει τούς προδότες. Και ευθύς αμέσως οι Άριστοι και οι Πολεμιστές τού Ελληνισμού φτιάχνουν νέο κράτος, φτιάχνουν πολιτεία που εφαρμόζει δίκαιο στα κοινωνικά δικαιώματα και στην εδαφική και εθνική κυριαρχία ταυτόχρονα.

Ο δικός μου ο αγών δεν γίνεται για μια κατακερματισμένη, για μια κομματιασμένη Ελλάδα. Ο δικός μου ο αγών γίνεται για μια ενωμένη, για μια χαλύβδινη Ελλάδα. Ο εθνικιστικός αγών τού Έλληνα δεν περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους ενός κοινοβουλίου που συνεδριάζει για να επικυρώσει ξένες εντολές. Στον δικό μου τον αγώνα δεν είμαι μόνος μου, εκφράζω τούς προγόνους μου, εκφράζω το παιδί μου, εκφράζω την ψυχή μου που θέλει να φανεί άξια έναντι όσων πέρασαν και όσων ήρθαν και θα έρθουν. Δεν είναι αγώνας για φράγκα και ψωμί ξένο, αλλά για να οργώσω εγώ το χωράφι τής Φυλής μου, να βγάλω το ψωμί μου και να πάρω πίσω το Οικόπεδο που μού αφαίρεσαν ιερόσυλοι και μισέλληνες αυξημένο με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας.  

Για Ελλάδα Αληθινή και Δίκαιη ενδιαφέρομαι. Για Ελλάδα Φυσική και Μεγάλη. Για Ελλάδα Εθνικοκοινωνική. Δεν θέλω τον λαό μου οχλομάζα που διαιρείται σε αγέλες. Αυτό είναι που οι εχθροί τού Εθνικοκοινωνισμού μας ονομάζουν δημοκρατία.

Εγώ θέλω τούς άρχοντες τού τόπου να τούς θρέφει και να τούς αναδεικνύει ο τόπος. Να είναι οι καλύτεροι και να στηρίζονται στους δίκαιους και σε κείνους που τούς αρέσει να κατακτούν την ζωή τους, τον κόσμο τους, το έδαφος που πατούν, τα έργα που φτιάχνουν. Ώστε λοιπόν δεν θέλω να γράψουν άλλοι την ιστορία μου. Θέλω, απαιτώ και θα γράψω οπωσδήποτε εγώ την ιστορία μου, την ιστορία τής Ελλάδος, την ιστορία τής οικουμένης.

Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ανατραφήκαμε με τούς πνευματικούς και τούς αιμάτινους αγώνες. Πλάσαμε γλώσσα, πλάσαμε πολιτειακή διοίκηση και νόμους, πλάσαμε αυτοκρατορίες, υψώσαμε ναούς, υψώσαμε κάστρα ελληνισμού. Δεν είχαμε συντάγματα. Είχαμε τούς νόμους τής Φυλής στη θέση τους. Είχαμε πολλές απόψεις, αλλά όλες υποτάσσονταν στο τέλος στην ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Όταν μεγαλουργούσε ο Έλλην δεν είχαμε κομματικούς στρατούς, είχαμε ολάκερο τον Ελληνισμό ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ και ο σκοπός ήταν κοινός για όλους. Πατρίδα και Τιμή, με την Ελλάδα να βρίσκεται όπου πάλλεται ελληνική ψυχή. Με το πρόβλημα τού ενός να λύνεται από το σύνολο. Με την ωραιότητα και το ήθος να συντρίβουν την ασχήμια και την ανηθικότητα. Με τούς Έλληνες να υποτάσσουν τούς βαρβάρους και να μεγαλώνουν την Ελλάδα.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ένα και θα αποκτήσει μια εθνική και λαϊκή εξουσία. Οι Ελεύθεροι Έλληνες θα ξεσχίσουν τούς Σκλάβους Ψευτορωμιούς. Η επανάσταση των ελληνικών συνειδήσεων θα σβήσει τις φλόγες των μαρξιστών και των σοσιαλφιλελεύθερων διεθνιστών που στρέφονται ενάντια στην ασφάλεια τής ζωής και τής εθνικής ανεξαρτησίας. Διότι η Ελλάς ανήκει όντως στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Και τις Επαναστάσεις στην Ελλάδα τις κάνουν εκείνοι που ζουν και αναπνέουν για τα παιδιά τους. Εκείνοι που κοιτούν κατάματα την ιστορία που γράφεται στους δρόμους, στα πεδία τής Τιμής και στον μόχθο τής εργασίας.

Εξουσία τής δικής μας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η ίδια η Ελληνική Φυλή. Φιλοσοφία τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η γέννηση Νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Εθνική συνεννόηση σημαίνει άμεση εθνική διαβούλευση και πιστή εφαρμογή τής ενιαίας φωνής τού Έθνους. Εθνική Ταυτότητα σημαίνει Ορθή Πίστη και Φυλετική Καθαρότητα. Εθνική Πολιτική σημαίνει εξομοίωση τού γεωστρατηγικού βάθους με την εδαφική επέκταση και την κατάκτηση ζωτικών χώρων εκεί που βρίσκονται είτε ελληνικοί πληθυσμοί είτε εχθροί τής Φυλής μας.

Εργάτες, πνευματικοί άνθρωποι, στρατός, νεολαία, ολάκερη η φυσική αριστοκρατία τού ελληνισμού ένα ενιαίο και αδιαίρετο στράτευμα. Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση που θα βάλει μπρος την καθαρτήρια πυρά τής νεμέσεως. Βουλευτήριο είναι η βούληση τού Ανίκητου Ελληνικού Έθνους.

Ελλάς κατοικητήριο Ελλήνων και διοικητήριο τής οικουμένης. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Όσοι Ζωντανοί, ας συναντηθούμε στο καμίνι τής μάχης για Αληθινή Ελλάδα. Λαϊκή Κυριαρχία σημαίνει Ελληνική και Ισχυρή Ελλάδα. Υπεράνω όλων η Ελληνική Φυλή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Ο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ-Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

mpoutaris1

ΜΠΟΥΤΑΡΗ «Στο Σπίτι Του Κρεμασμένου Δεν Μιλάνε Για Σχοινί» – Δήμαρχος Στην ΕΛΛΑΔΑ ο «Άνθρωπος» Των ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ Και ΤΟΥΡΚΩΝ,
Σημεία και τέρατα πάλι από τον άνθρωπο που έχει συνηθίσει την Θεσσαλονίκη στους Βούλγαρους, στους Τούρκους και τους Μογγόλους.
Δείτε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε συνεντέυξεις που δίνει σε Τουρκοαυστριακά Μνημονικά μέσα.
Τους ανθρώπους που μας πίνουν το αίμα.
Ο Μπουτάρης πάλι εκεί.
Πανταχού παρών.
Σε νέες ανθελληνικές φιέστες.
Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν.


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ Κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ALCO. ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ “ΦΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ-ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

SEGAS1

Και η γαιδουριά έχει τα ορια της. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον είχε βγάλει στη σέντρα πριν απο τις εκλογές. Κολλητός και κομματικός γλύφτης της Ν.Δ ο Παναγόπουλος, επί πολλά έτη συνεργάτης του ΑΝΤΕΝΝΑ και εδώ και τρία χρόνια αργόμισθος πρόεδρος του αμαρτωλού ΣΕΓΕΑΣ(λέτε να βοήθησε ο Κυριακού απο τον Πανελλήνιο;) με τους ντοπαρισμένους και τους φαρμακοεξαρτώμενους. Τσιράκι πολλών αφεντάδων και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ -απ ότι φαίνεται- παλεύοντας να μην χάσει την κρατικοδίαιτη θέση.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΕΛΑΣ-ΕΥΠ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ-ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

ELAS-epiorkoi

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο κορυφαίος πράκτορας υπήρχε ενδεχόμενο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ να γινόταν και διευθυντής της αντικατασκοπίας ενώ είναι ένα από τα πιο γνωστά κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ στην Κατεχάκη. Πρόκειται για ένα τετραπέρατο ζουλάπι που χειρίζεται καλά τις κομματικές γνωριμίες, έχει διασυνδέσεις με το χώρο των φυλακών, πουλάει εκδουλεύσεις σε ξένους και εγχώριους δουλέμπορους που λέει ότι τους χρησιμοποιεί ως πηγές ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με το προηγούμενο σύστημα διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ειδικά με το περιβάλλον Βενιζέλου. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο, υπάρχει φρέσκο δημοσίευμα που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα και κυριολεκτικά τον αποκαθηλώνει: Από το 2013 το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος φέρεται να είχε αποφασίσει να ανοίξει τα κινητά του τηλέφωνα και να τον παρακολουθεί διαρκώς. Στα αυτιά των διωκτικών αρχών είχαν φθάσει “καρφωτές” ότι εμπλέκονταν σε περίεργες επαφές με Τούρκους δουλέμπορους που έφερναν λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική μέσω Τουρκίας. Το πρόσωπο αυτό που γνωρίζει τα κατατόπια των λαθρομεταναστών και τους τρόπους εισόδου στην Ελλάδα όχι απλώς διευκόλυνε αλλά εμφανίζεται ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης έναντι μεγάλων οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Παγίδες και εκβιασμοί #Varoufakis #Βαρουφάκης


CAjIhXCUMAAlkVX
Η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες για να τα καταφέρει – αρκεί η κυβέρνηση να παραμείνει σταθερή στις δεσμεύσεις της, κυρίως στην ονομαστική διαγραφή μέρους του χρέους, χωρίς την οποία δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεφύγουμε από την κρίση
«Είναι αυτονόητο πως όταν μία επιχείρηση είναι υπερχρεωμένη, δεν μπορεί να αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων της ή να προσλαμβάνει καινούργιους – αφού έτσι επιδεινώνει την κατάσταση της. Ούτε μπορεί να πηγαίνει στην τράπεζα απαιτώντας νέα δάνεια, για να πληρώνει μεγαλύτερους μισθούς – ενώ ποτέ κανείς δεν εξοφλεί παλαιά χρέη, με νέες πιστώσεις.
Η επιχείρηση οφείλει λοιπόν να λύσει πρώτα, άμεσα, το πρόβλημα της υπερχρέωσης της –  διαγράφοντας ένα μέρος των χρεών της και εξασφαλίζοντας την περαιτέρω χρηματοδότηση της, για να μπορέσει να επιβιώσει.
Αμέσως μετά, πρέπει να εξορθολογήσει τη λειτουργία της και να αρχίσει να αναπτύσσεται αυξάνοντας το τζίρο, καθώς επίσης την κερδοφορία της. Έτσι, αποκτά τη δυνατότητα να πληρώσει μεγαλύτερους μισθούς, προσλαμβάνοντας νέους υπαλλήλους.

ΒΙΒΛΙΟ: «Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ» του Θεοφάνης Μαλκίδης1Θεοφάνης
Μαλκίδης Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
Թէոֆանիս Մալքիտիս Հայոց Ցեղասպանութիւնը
Theofanis Malkidis The Armenian Genocide
(έκδοση στην ελληνική, αγγλική και αρμενική γλώσσα)
Εκδόσεις Γόρδιος Αθήνα 2015 , e-mail: malkidis@gmail.com
Η Γενοκτονία των Αρμενίων, το Medz Yeghern-«μεγάλο έγκλημα»- με αποκορύφωμα τον Απρίλιο του 1915 με τη δολοφονία των ηγετών του Αρμενικού έθνους, αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια εξόντωσης και βιαιοτήτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί, υλοποίησαν το πρόγραμμα δολοφονιών και διωγμών των Αρμενίων διακόπτοντας με αυτόν τον τρόπο την μακροχρόνια βιολογική και πολιτιστική τους παρουσία στην Ανατολή. Οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί ακολουθώντας τις ιδέες του εθνικισμού, σχεδίασαν και υλοποίησαν την πρώτη Γενοκτονία του 20ου αιώνα, που έμελλε να αποτελέσει και πρότυπο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων και δύο δεκαετίες αργότερα για το Ολοκαύτωμα. Άλλωστε αυτοί που μελέτησαν την Γενοκτονία των Αρμενίων, επισήμαναν τις εκπληκτικές ομοιότητες με άλλα μαζικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν τα επόμενα χρόνια, αναφέροντας τους Νεότουρκους και τον Μουσταφά Κεμάλ ως τους “δασκάλους” του Χίτλερ.

Κοτζιάς: Αν οι Τούρκοι θέλουν λύση, να φύγουν από την Κύπρο - Συνάντηση τουΈλληνα ΥΠΕΞ με Γ.Γ. του ΟΗΕ


Κοτζιάς: Αν οι Τούρκοι θέλουν λύση, να φύγουν από την Κύπρο
Νέα Υόρκη: «Αν οι Τούρκοι θέλουν λύση πολύ γρήγορα, δεν έχουν παρά να φύγουν πολύ γρήγορα από το νησί» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά τη χθεσινή 30λεπτη συνάντησή του με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ  Μπαν Κι Μουν, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού. Ο Έλληνας υπουργός, δήλωσε πως με τον Γ.Γ. «συζητήσαμε γύρω από τα ζητήματα της προόδου  ή μη και της ελπίδας που έχουμε για τη λύση του Κυπριακού προβλήματος, για τη διαπραγμάτευση, που με απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης, θα ξεκινήσει».

Η Γερμανία κατασκοπεύει επί χρόνια την Ευρώπη προς όφελος των Αμερικανών


Η γερμανική μυστική υπηρεσία (BND) κατασκοπεύει τα τελευταία χρόνια, υπέρ των Αμερικανών, ευρωπαϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της EADS, αλλά και πολιτικούς, ανώτερους αξιωματούχους, ιδιαίτερα Γάλλους, αναφέρει σήμερα, η παρισινή εφημερίδα «Le Monde», αναφερόμενη σε δήλωση ενός από τους στενούς συνεργάτες της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ.

ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - Ετοιμάζουν συλλαλητήριο στο Kuşadası και κυκλοφορούν χάρτη αναδεικνύοντας τις διεκδικήσεις τους σε όλο το Αιγαίο


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Με ένα πολύ χαρακτηριστικό χάρτη που κυκλοφορούν οι Τούρκοι αναδεικνύουν τις διεκδικήσεις τους σε όλο το Αιγαίο που φτάνουν μέχρι νότια της Κρήτης στην νήσο Γαύδο. Η διεκδικήσεις μέχρι και… 150 νησιών και βραχονησίδων σε όλο το Αιγαίο, δεν είναι πρόσφατη προκλητική εξέλιξη. Ήδη απ το 1997 μια τότε μελέτη των Πολεμικών Ακαδημιών της Τουρκίας με αφορμή την κατάληξη της κρίσης των Ιμίων, είχε προβάλλει και επίσημα τουρκικές διεκδικήσεις επί 150 νησιών του Αιγαίου.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τουρκικές εθνικιστικές οργανώσεις την Κυριακή 26 Απριλίου στο Kuşadası κατά της ελληνικής κατοχής 150 νησιών σε όλο το Αιγαίο. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και αφίσα με το σύνθημα, «Τα 150 νησιά είναι πατρώα γη».
vatanadaafis
Παλιά «τέχνη» των Τούρκων να προσπαθούν να  εκμεταλλεύτούν κάθε εσωτερική κρίση της Ελλάδας, όπως στην δεδομένη συγκυρία, για να προβάλουν τις προκλητικές τους διεκδικήσεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σκόπια: Διαδήλωση Αλβανών κατά της ‘υποτιθέμενης γενοκτονίας των Αρμενίων’


Εκατοντάδες Αλβανοί  στην πόλη Σκοπίων διαμαρτυρήθηκαν σήμερα κατά της «υποτιθέμενης» Γενοκτονίας των Αρμενίων. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν τουρκικές σημαίες και πλακάτ που έγραφαν συνθήματα υπέρ της Τουρκίας. Το δημοσίευμα γράφει ότι μουσουλμάνοι Αλβανοί και Βόσνιοι, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το τζαμί του ‘Μουράτ Πασά’ στην πόλη των Σκοπίων.
 
Οι Αλβανοί φώναζαν συνθήματα κατά του Πάπα, κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων χωρών που έχουν αναγνωρίσει τις σφαγές των Αρμενίων ως Γενοκτονία.
Ωστόσο, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η  διαμαρτυρία αυτή προκάλεσε μαζική ανατροφοδότηση, μέσω των κοινωνικών δικτύων, καθώς άλλοι Αλβανοί,  κατηγορούσαν τους διαδηλωτές, γράφοντας ότι είναι ντροπή για το αλβανικό έθνος αυτή η διαμαρτυρία, που προωθεί τις διακρίσεις όταν γίνονται τέτοιες από το κράτος,  προς αυτούς.
 
--
               
 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ - Ελληνικό καινοτόμο φάρμακο για τη θεραπεία 7 μορφών καρκίνου


Ελληνικό καινοτόμο φάρμακο για τη θεραπεία 7 μορφών καρκίνου -Βασίζεται σε ουσία από «καλαμάρι» της Καραϊβικής
Στη δημιουργία ενός ισχυρού αντικαρκινικού φαρμάκου στοχεύει καινοτόμος έρευνα που γίνεται στο Εργαστήριο Φαρμακευτικής Χημείας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας, από τον αναπληρωτή καθηγητή Πλάτωνα Μαγκριώτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ «Τους σώζαμε κι αυτοι μιλούσαν στο κινητο» #SOSEUROPEΑναγνώστης της olympia.gr και κάτοικος της περιοχής Ζέφυρος της Ρόδου ως αυτόπτης μάρτυρας της φοβερής χθεσινής τραγωδίας με τους μετανάστες μας κατήγγειλε τα παρακάτω:
«Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών ήταν ντυμένοι με πολύ καλά ρούχα και έφεραν μαζί τους μέσα σε πλαστικές σακούλες χρήματα και  κινητά τηλέφωνα, ακόμη και tablet ορισμένοι από αυτούς, τελευταίας τεχνολογίας τα οποία και αμέσως χρησιμοποίησαν μετά την διάσωσή τους  στέλνοντας μηνύματα και κάνοντας κλήσεις. Ενώ λοιπόν οι συμπατριώτες τους ζητούσαν βοήθεια αυτοί κάπνιζαν αδιαφορώντας και συνέχιζαν να μιλάνε στα κινητά τους.».

Όπως είδαμε και αργότερα σε ρεπορτάζ συνελήφθησαν 2 από αυτούς οι οποίοι παρίσταναν τους μετανάστες ενώ ήταν οι ίδιοι οι δουλέμποροι!

olympia

ΠΟΥ: Πάνω από 26.000 άτομα έχουν μολυνθεί από τον Έμπολα


Πάνω από 26.000 έχουν μολυνθεί από τον ιό Έμπολα μετά το ξέσπασμα της επιδημίας, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) την Τετάρτη.
Ο ΠΟΥ επισήμανε ότι ο ρυθμός της μείωσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μοιάζει να έχει περιέλθει σε τέλμα, καλώντας να ενταθούν οι προσπάθειες για να σταματήσει εντελώς η μετάδοση του ιού που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό.

Το σκίτσο που κοινοποίησε ο ΥΠΟΙΚ μετά το Eurogroup "τα λέει όλα"

Ένα σκίτσο φαίνεται πως εξέφρασε τις σκέψεις του Γιάνη Βαρουφάκη, μετά από την επεισοδιακή συνεδρίαση του Eurogroup, στη Ρίγα.
Στο σκίτσο, ο ένας χαρακτήρας κρατά ένα πλακάτ, που ζητά «Αυξήστε τον κατώτατο μισθό», ενώ απέναντί του ο άλλος χαρακτήρας, που στέκεται πάνω σε ένα βουνό από χαρτονομίσματα του απαντά «Η απληστία σου βλάπτει την οικονομία».

Ενας χρήστης του Twitter κοινοποίησε το εν λόγω σκίτσο στον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών να το αναδημοσιεύει.


Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ


Βιβλιογραφία           
 Llewellyn Smith, «Το Όραμα της Ιωνίας».
 Εκδόσεις ΔΙΣ, Επίτομη Ιστορία της Συμμετοχής του Ελληνικού Στρατού στο 1ο Π.Π.
 Εκδόσεις ΔΙΣ, «Ο Ελληνικός Στρατός εις την Σμύρνην»
 Κ. Σακελλαρόπουλου «Η Σκιά της Δύσεως»
 Ξ. Στρατηγός, «Η Ελλάς εν Μικρά Ασία»


Τα πιο διάσημα οπίσθια του Instagram

Γνωρίστε τη Jen Selter με τους καλοσμιλεμένους γλουτούς

Ήρθε ο καιρός να γνωρίσετε τους πιο ένδοξους γλουτούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Το κορίτσι αυτό δούλεψε πολύ, δούλεψε σκληρά

Κρίσιμο το δημοτικό συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2015! Να είστε όλοι εκεί!

Ένα από τα πιο κρίσιμα αναμένεται να είναι το δημοτικό συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2015. Το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία θα δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στο Παλαιό Φάληρο. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι δημότες να δώσουν το παρών. Αντίστοιχο κάλεσμα απηύθυνε και η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Παλαιού Φαλήρου, τα μέλη τη οποίας εξαπέλυσαν επίθεση κατά του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου για το θέμα των ταμειακών διαθεσίμων. Πάντως, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτέλεσε αφορμή να "ξυπνήσουν" όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να προσέλθουν με επιχειρήματα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί μέχρι πρότινος ορισμένα άτομα ήταν απλά "γλάστρες" όπως έχουμε ξαναπεί μέσω του Faliro Press News.
facebook

Σαν σήμερα βασανίζεται ένα λιοντάρι. Αθανάσιος Διάκος (1788 – 1821)


Από τους πρωτεργάτες του εθνικού ξεσηκωμού στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και ήρωας της μάχης της Αλαμάνας. O Αθανάσιος Διάκος γεννήθηκε...
Athanasios_Diakos

Από τους πρωτεργάτες του εθνικού ξεσηκωμού στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και ήρωας της μάχης της Αλαμάνας.
O Αθανάσιος Διάκος γεννήθηκε το 1788 στην Άνω Μουσουνίτσα της Φωκίδας (σημερινός Αθανάσιος Διάκος) και κατ’ άλλους στη γειτονική Αρτοτίνα, απ’ όπου καταγόταν η μητέρα του. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Γραμματικός.
Ο πατέρας του, Νικόλαος Γραμματικός, γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «ψυχογιός», μη μπορώντας να αντέξει τα βάρη της πολυμελούς οικογένειάς του, τον έστειλε δόκιμο μοναχό στο κοντινό μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, σε ηλικία 12 ετών. Πέντε χρόνια αργότερα χειροτονήθηκε διάκονος, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε την καλογερική, όταν σκότωσε ένα Τούρκο αγά, επειδή, σύμφωνα με κάποια παράδοση, αυτός του έθιξε τον ανδρισμό του, θαμπωμένος από την ομορφιά του.

Bloomberg: Μια χρεοκοπία της Ελλάδας δεν θα ενεργοποιήσει και μια έξοδο από το ευρώ


Χρεοκοπία της Ελλάδας βλέπουν διεθνείς αναλυτές, χωρίς όμως αυτή να συνεπάγεται και μια ταυτόχρονη έξοδο της χώρας μας από το...
xreokopia

Χρεοκοπία της Ελλάδας βλέπουν διεθνείς αναλυτές, χωρίς όμως αυτή να συνεπάγεται και μια ταυτόχρονη έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι πιθανότητες η Ελλάδα να αθετήσει κάποιες από τις υποχρεώσεις της στις επόμενες εβδομάδες, διαμορφώνονται στο 40% ενώ η πιθανότητα μιας εξόδου από το ευρώ διαμορφώνεται στο 30%, σύμφωνα με τις μέσες εκτιμήσεις έρευνας του Bloomberg σε 29 οικονομολόγους.

Ε-waste : Πετάμε 50 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο


Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μας σκουπίδια έχουν αξία και δυστυχώς αυτή πετιέται απερίσκεπτα στον κάδο των αχρήστων. Τι είναι τα...
Πετάμε-50-δισεκατομμύρια-ευρώ-κάθε-χρόνο

Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μας σκουπίδια έχουν αξία και δυστυχώς αυτή πετιέται απερίσκεπτα στον κάδο
των αχρήστων. Τι είναι τα e-waste και γιατί μας κοστίζουν τόσα δισεκατομμύρια;
Του Γιάννη Μουρατίδη
Η εταιρεία που αγοράσατε το καινούργιο σας πλυντήριο ανέλαβε να παραλάβει το παλιό και να το στείλει για ανακύκλωση. Δυστυχώς, η όμορφη εικόνα δεν αντικατοπτρίζει αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τομέα διαχείρισης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών απορριμάτων (e-waste)
Σύμφωνα μια έρευνα του United Nations University, το 2014, πετάξαμε σχεδόν 50 δισεκατομμύρια κιλά e-waste , τα οποία περιείχαν ανακυκλώσιμα υλικά αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Το 2014, οι κάτοικοι των ΗΠΑ πέταξαν κατά μέσο όρο 25 κιλά e-waste ανά κάτοικο, ενώ οι Ευρωπαίοι περίπου 17 κιλά ανά κάτοικο.

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Eurogroup σε Βαρουφάκη: Τζογαδόρος και ερασιτέχνης!


Δριμεία επίθεση δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το Eurogroup. To κλίμα φαίνεται ότι είναι τελείως αρνητικό για την Ελλάδα και...
giannis-baroufakis

Δριμεία επίθεση δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το Eurogroup. To κλίμα φαίνεται ότι είναι τελείως αρνητικό για την Ελλάδα και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στο στόχαστρο. 
Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι «ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ευρωπαίους ομολόγους του εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας του ώστε να υπάρξει απελευθέρωση των δόσεων, σύμφωνα με τρεις πηγές που έχουν γνώση των συνομιλιών. Πηγές από την Ευρωζώνη λένε ότι οι χειριμοί Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνη, τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη».
«Έλληνας αξιωματούχος στη Ρίγα δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει τις συνομιλίες όταν επικοινωνήσαμε δια τηλεφώνου» καταλήγει το πρακτορείο
Όλα αυτά, βέβαια, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του Bloomberg…

Εσχατολογικά καραγκιοζιλίκια στην υπηρεσία της παγκόσμιας ηγεμονίας


ΚΟ: Στις 23 Μαρτίου 2015 προβλήθηκε στις ΗΠΑ το ντοκιμαντέρ του χριστιανού σιωνιστή πάστορα John Hagee “Four Blood Moons” (Τέσσερα...
hagee1

ΚΟ: Στις 23 Μαρτίου 2015 προβλήθηκε στις ΗΠΑ το ντοκιμαντέρ του χριστιανού σιωνιστή πάστορα John Hagee “Four Blood Moons” (Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια). Η προφητεία των «Ματωμένων Φεγγαριών» (Blood Moon Prophecy) είναι η θεωρία που προωθούν κάποιοι Αμερικάνοι προτεστάντες ιεροκήρυκες και «προφητικοί δάσκαλοι», όπως ο Hagee και ο εβραϊκής καταγωγής πάστορας Mark Biltz, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η «τετράδα» (το σπάνιο φαινόμενο τεσσάρων «διαδοχικών» ολικών σεληνιακών εκλείψεων, που συμπίπτουν με τις εβραϊκές γιορτές με 6 πανσέληνους και χωρίς να μεσολαβεί καμιά μερική έκλειψη Σελήνης), η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 είναι ένα σημάδι των έσχατων καιρών, όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή στις Πράξεις 2:20 και Αποκάλυψη 6:12. Παρά το γεγονός ότι οι απόψεις του Hagee και του Biltz προβλήθηκαν έντονα από τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έντυπα όπως το USA Today και την Washington Post, σύμφωνα με το ‘Christian Today’, μόνο μια «μικρή ομάδα Χριστιανών» θεωρεί την έκλειψη σημαντική.

2500 χρόνια μετά η NASA δικαιώνει Πυθαγόρα και Πλάτωνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακούστε τους ήχους που παράγουν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τους ανιχνευτές των μη επανδρωμένων διαστημοπλοίων της...
1-12

Ακούστε τους ήχους που παράγουν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τους ανιχνευτές των μη επανδρωμένων διαστημοπλοίων της NASA: Voyager I και II, οι οποίοι κατέγραψαν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο »αθόρυβο» κενό του διαστήματος.
Είναι μια συλλογή των πλανητικών εκπομπών ραδιοφωνικών σημάτων που κατεγράφησαν και μετατράπηκαν σε αρχεία ήχου.
Αυτή είναι η »Μουσική των ουράνιων σφαιρών», για την οποία (2500 χρόνια πριν η ΝΑΣΑ αποδείξει την ύπαρξη της Μουσικής στο Σύμπαν), μίλησε ο Πλάτων, ο οποίος ονόμαζε την μουσική ως την ομορφιά του Σύμπαντος – έλεγε επίσης ότι
«η Μουσική είναι η κίνηση του ήχου για να φτάσει την ψυχή και να της διδάξει την αρετή»,
«η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα»…
Πιο πριν όμως ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, αυτός ο μέγιστος των μεγίστων φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης και μουσικός, είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ευαισθησίας ώστε ν’ ακούει (όχι βέβαια με τα φυσικά αυτιά) τη συμφωνία του ουρανού, τη μουσική των ουράνιων σφαιρών και 6 αιώνες π.Χ. από τον Κρότωνα της Ιταλίας αυτός και οι μαθητές του θεμελίωναν την θεωρία τους για τους αριθμούς:
«κατὰ δὴ τοὺς Πυθαγορικοὺς πρεσβευτέα τὰ τῶν ἀριθμῶν ὡς ἀρχὴ καὶ πηγὴ καὶ ῥίζα τῶν πάντων».Ανακάλυπταν τις αρμονικές σχέσεις των αριθμών στη μουσική και βάσει αυτών ερμήνευσαν τον Σύμπαντα Κόσμο. Η μουσική για τους Πυθαγόρειους ήταν πάνω από όλα μαθηματικά. Η ουσία της ήταν οι αριθμοί και η ομορφιά της η έκφραση των αρμονικών σχέσεων των αριθμών, «τοὺς ἐν τοῖς ἀριθμοῖς ἁρμονικοὺς λόγους ἐννοῶν καὶ τὸ ἐν αὐτοῖς ἀκουστὸν ἀκούειν ἔλεγε τῆς ἁρμονίας».

Η μουσική ήταν ακόμα η εικόνα της ουράνιας αρμονίας. Οι αρμονικές σχέσεις των αριθμών μεταφέρονταν στους πλανήτες. Οι πλανήτες καθώς περιστρέφονται – δίδασκε – παράγουν διάφορους μουσικούς ήχους, «αρμονία των σφαιρών», που δεν τους ακούμε”:
«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!
Εάν σταθούμε για λίγο στην γεωμετρική και μαθηματική πλευρά του θέματος θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν 5 συμμετρικά πολύεδρα. Ο μέγας Πλάτων έλεγε ότι αυτά τα πολύεδρα είναι οι βασικοί δομικοί κρίκοι, τα πλέον σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του σύμπαντος.
Ο Kepler, που μελέτησε τα έργα των αρχαίων Ελλήνων και ιδιαίτερα του Πλάτωνα, παρατήρησε με τις μετέπειτα έρευνές του, ότι οι τροχιές των πλανητών, και φυσικά της Χθονός-Γης, “γράφουν” την περιφέρεια συγκεκριμένων πολυέδρων.
Η τροχιά του Άρεως γράφει την περιφέρεια ενός τετράεδρου (Πυρ).
Η τροχιά του Διός γράφει την περιφέρεια ενός κύβου (γη).
Η τροχιά της Αφροδίτης γράφει την περιφέρεια ενός οκτάεδρου (Αήρ).
Η τροχιά της Γης γράφει την περιφέρεια ενός εικοσάεδρου (Ύδωρ).
Μερικοί από αυτούς τους ήχους είναι σαν δελφίνια, άνεμοι, κύματα, πουλιά, Θιβετιανά μουσικά μπολ, κρυσταλλικά κύμβαλα, κ.ά.
Και μην ξεχνάμε το καταπληκτικότερο σχετικά με τους ήχους των πλανητών. Ότι σχετίζονται απόλυτα με τις 7 νότες.
Οι αντιστοιχίες των επτά κύριων πλανητών σε σχέση με τους μουσικούς φθόγγους (νότες) είναι:
1) Ήλιος = Μι
2) Αφροδίτη = Φα
3) Ερμής = Σολ
4) Σελήνη = Λα
5) Κρόνος = Σι
6) Άρης = Ρε
7) Δίας = Ντο
πηγή

Η επανάσταση των τελειωμένων


Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη αντιπολίτευση από τη σημερινή. Όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο...
Loverdos

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη αντιπολίτευση από τη σημερινή. Όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο να επιτίθενται στην κυβέρνηση, γίνεσαι αμέσως κυβερνητικός.
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί πως οι πολίτες καταδίκασαν τόσο το ότι οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, όσο και τους χειρισμούς τους από εκεί και πέρα, με τα Μνημόνια και την υποταγή.
Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη και γελοίοι τύποι σαν τον Λοβέρδο μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση, κάνουν μεγάλο λάθος· αυτοί είναι η καλύτερη διαφήμιση για την σημερινή κυβέρνηση.
Λάθος κάνουν και κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν σημασία στους Μητσοτάκηδες, τους Λοβέρδους και τους Γεωργιάδηδες.
Θα έπρεπε να τους αφήνουν να ουρλιάζουν μόνοι τους. Έχουν πλάκα.
Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι εξελίξεις για τη χώρα μας αλλά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετρήθηκαν και βρέθηκαν ανίκανοι και επικίνδυνοι. Κάποιοι μάλιστα κατηγορούν αυτά τα δυο κόμματα για προδοσία.
Ντιντήδες και τζιτζιφιόγκοι σαν τον Μητσοτάκη και τον Λοβέρδο ανήκουν στο παρελθόν.
Αυτοί ήταν «καλοί» για τα χρόνια της παντοδυναμίας των ΜΜΕ των ολιγαρχών, που μπορούσαν να τους παρουσιάζουν μάγκες, ενώ είναι φελλοί.
Τώρα πέφτουν όλοι μαζί.
Και δεν θα αργήσει η ώρα που θα φαγωθούνε μεταξύ τους.
Γιατί στο βάθος είναι η φυλακή.
pitsirikos.net

ΧΑΜΟΣ! Ο Άδωνις …ΥΠΑΙΝΙΧΘΗΚΕ ότι ο Βαρουφάκης καπνίζει ΧΑΣΙΣΙ!

gewrgiadis-aporia_99

Σάλο προκάλεσαν για πολλοστή φορά οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτή τη φορά υπαινίχθηκε ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης καπνίζει μαριχουάνα.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την δεύτερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης ανέφερε:
“Μαθαίνω πως η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συλλαλητήριο υπέρ της ινδικής κάνναβης στο Σύνταγμα. Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα με την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε…

ΒΟΜΒΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ εταιρία ΒΑΡΕΣΕ διάλυση! Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι! (φωτο)

kwsnfffffffffgtasgsd

Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι αφού έχασαν από τη μια στιγμή στην άλλη δίχως να το περιμένουν τις δουλειές τους. Για ποια εταιρία πρόκειται; 
Σε κατασχέσεις ακινήτων της «Αφοί Κωνσταντακάτου», μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρολογικού υλικού, προχώρησαν οι τράπεζες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συρρίκνωση των πωλήσεων, η καταγραφή ζημιών (4,79 εκατ. ευρώ το 2013) και ο υψηλός τραπεζικός δανεισμός οδήγησαν σε οικονομικό αδιέξοδο την εταιρεία, η οποία προσέφυγε στο άρθρο 99 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από Αλβανούς: “Οι μανάδες θα δουν τους νεκρούς γιους τους…σε βαλίτσες”!! ΔΕΙΤΕ τις εικόνες της ντροπής…

alvanoi

Συναγερμός… σήμανε στην… UEFA αλλά και στις αρχές σε Αλβανία και Σερβία, μετά τις απίστευτες απειλές από φανατικούς οπαδούς της γειτονικής χώρας, εν όψει του αγώνα των δυο εθνικών ομάδων στα Τίρανα για τα προκριματικά του EURO 2016… Συμβουλεύουμε τις Σέρβες μάνες να μην αφήσουν τους γιους τους να έρθουν στην Αλβανία, γιατί θα γυρίσουν πίσω σε βαλίτσες…», ανέφεραν χαρακτηριστικά, μετά τα όσα συνέβησαν και στο Βελιγράδι!
Ο αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος τον Οκτώβριο, αλλά οι Αλβανοί Ultras στέλνουν ήδη απειλητικά μηνύματα, που μπορούν να βάλουν «φωτιά» στην ούτως ή άλλως… ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.

Η πολιτισμένη δημοκρατία σκότωσε την δημοκρατική Ελλάδα.

Διαβάζοντας το συγκλονιστικό αυτό άρθρο του Γιάννη Λαζάρου, τόσο αληθινό, κραυγή
απελπισίας ενός ΕΛΛΗΝΑ, ας ρίξουμε μια ματιά στην ψυχή μας,κι ας αναλογιστούμε, αν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε εμείς που θα σβήσουμε το φως που άναψαν στην ανθρωπότητα, ο Πλάτωνας... ο Αριστοτέλης... ο Σωκράτης, ο Λεωνίδας... ο Σοφοκλής...ο Μιλτιάδης... ο Κολοκοτρώνης ο Διάκος.... ο Καραϊσκάκης...

Αν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε αμαχητί την ΕΛΛΑΔΑ σε χέρια μιαρά...
Όσοι το δεχθούν ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους...τις ΕΡΙΝΥΕΣ, που θα τους συνοδεύουν και πέραν της γήινης ξεφτιλισμένης ζωής τους...
Όσοι όμως έχουμε στην ψυχή μας ΕΛΛΑΔΑ, έχουμε ΧΡΕΟΣ να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Του Γιάννη Λαζάρου
Δεδομένο είναι ότι τελειώσαμε.

ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ στη Βουλή! “Κοίτα ρε μ@λ@κ@, να πως “χτυπάω” εγώ την αντιπολίτευση” Μόνο ξύλο δεν έπαιξαν! Σε ΠΟΙΑ είπε η Ντόρα:”Σιωπή ΕΣΕΙΣ κυρία μου” (φωτο)

vouli_533_355

Κακός χαμός από τους λίγους….  για άλλη μια μέρα η Βουλή, όλοι μαζί γίνανε κουβάρι…. Λίγο πριν το να φτάσουν στα χέρια πλέον! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούστηκαν σφοδρότατα με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δημοσίων φορέων. Ξεχώρισε ο καυγάς του Νίκου Βούτση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και μια ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη!
vouli8
Η φράση “σκηνές απείρου καλλούς” δεν μπορούν να περιγράψουν τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δημοσίων φορέων., σύμφωνα με σχετικά ανακοινώσεις πρακτορείου ειδήσεων. Ήταν η πιο σκληρή κόντρα της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με τους βουλευτές να μοιάζουν έτοιμοι ακόμη και για… ξύλο! Ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης επιτέθηκε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...