Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΟΣΑΘΗΝΑ 4-5-2015.

Το κράτος είναι η έκφραση τής δυνάμεως τού Έθνους. Είναι το πεδίον δημιουργίας και επεκτάσεως τού Έθνους, η βάση τής προπαρασκευής των ευγενέστερων μορφών δράσεως τής Φυλής. Κατά συνέπεια κράτος υφίσταται όπου υπάρχει Έθνος με πολιτισμό, κοινωνία δικαίου και ατσάλινη ισχύ τής Ανώτερης αυτής Φυλής, στην υπηρεσία τής οποίας τίθεται η δυνατή κρατική οντότητα. Αυτή είναι η Πολιτεία που δομεί, εκφράζει και οδηγεί στα ψηλά πεπρωμένα τού Ελληνισμού το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Σε καμία περίπτωση τα όρια τού κράτους δεν αποτελούν τα όρια τού Έθνους μήτε είναι αυτά πεπερασμένα. Τα όρια τού Ελληνικού Έθνους είναι απείρως μεγαλύτερα τού κράτους που αποτελεί ένα μονάχα τμήμα τού Έθνους. Ο Ελληνισμός υπάρχει όπου βρίσκονται τα δίκαια και τα συμφέροντά του. Υπάρχει ακόμη όπου βρίσκονται ελληνικές ψυχές, ελληνικός πολιτισμός, ελληνική γλώσσα, ελληνικά αίματα, ελληνικές μνήμες και ελληνικά μνημεία. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν ανήκουμε μήτε στην δύση μήτε στην ανατολή. Ανήκουμε στην Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή.

Μάθαμε πως ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή οι Τούρκοι εν μέσω μεγάλης προσκυνηματικής ελεύσεως Ελλήνων και ξένων βάλανε έναν ιμάμη να διαβάσει το κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία. Και τι νομίζουν πως κατάφεραν οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας; Δεν είναι η πρώτη πρόκληση που κάνουν και θαρρώ πως δεν τούς μένουν πολλές προκλήσεις ακόμη. Λίγες ακόμη και λίγα τα ψωμιά τους. Ας κοπιάσουν τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη πάνω από τα νερά μας για να βρουν όμορφο υγρό τάφο.

Και τα στίφη των λαθρομεταναστών που μάς στέλνουν στα νησιά και τις πόλεις σιωνιστές και Τούρκοι μέσα στο σχέδιο τού αφανισμού τής ελληνικής φυλής είναι. Το ξέρουμε. Να μάς αλλάξουν πληθυσμό και πίστη. Όμως το Σχέδιο τού Δικαιοκριτή Θεού είναι απείρως ισχυρότερο από εκείνο τού νεοταξικού κτήνους. Και μάλιστα το Θεϊκό Σχέδιο συμπίπτει με το Ελληνικό Σχέδιο. Έχει ληφθεί αμετάκλητη απόφαση να ξαναγενούμε ταχιά Ελλήνων Κράτος. Πάει να πει Λεύτερη και Κραταιά Ελλάς με λυτρωμένες ελληνικές ψυχές και πλατιά ελληνικά χώματα, Πολεμιστές τής Αλήθειας και Κυρίαρχη Φυλή στο τιμόνι τής ανθρωπότητας.

Η Αγία Σοφία θα βρει ξανά τον θρησκευτικό της σκοπό μόλις λειτουργηθούν οι πολεμικές σημαίες τού Ελληνικού Στρατού στην Αυτοκρατορική μας Εκκλησιά από Έλληνα Ορθόδοξο Ιερέα και με Έλληνες Ορθόδοξους Πιστούς. Οι λαθρομετανάστες με τα χρυσοπληρωμένα μεταφορικά έξοδα και τα ακριβά τηλέφωνα, φερμένοι για ψεύτικες επαναστατήσεις και «ανοίξεις» μαζί με τούς αναρχοδιεθνιστές πράκτορες, θα φύγουν με την ολοκληρωτική βαρυχειμωνιά τους, με τον ολοσχερή αφανισμό τους. Οι δε έμποροι και δυνάστες των εθνών από τα τεφτέρια τους θα βρεθούν μπλεγμένοι στην πολεμική συμφορά που ετοιμάζουν για άλλους και θα δουν την δύναμή τους να συρρικνώνεται.

Το ψευτορωμέϊκο ψοφάει. Οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες συντομεύουν τον χρόνο τους ανοίγοντας με ταχείς ρυθμούς την φιάλη τής προδοσίας. Βγάζουν ο ένας τα άπλυτα τής διαφθοράς τού άλλου στην φόρα και θέλουν να στραγγαλίσουν το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, κάνοντας τούς καλούς και τούς θεοσεβείς. Όμως η νόθευση και τα δεσμά τής αιχμαλωσίας σε βάρος τής Φυλής και τού Έθνους, η επαιτεία και η παράδοση σε παγκοσμιοποιητές και βαρβάρους δεν συνάδουν με τον Έλληνα. Το Ελληνικό Έθνος είναι αυτό που θα διοικήσει το κράτος και τούτη η νομοτέλεια δεν ανακόπτεται με τίποτα.

Η φιάλη τής Νεμέσεως, τής Θείας Δίκης άνοιξε. Και μαζί της άνοιξε η φιάλη τής αναστάσεως τής πλέριας Ελληνικής Φυλής. Η δυσωδία ψευτορωμιών και πάσης μισελληνικής ύπαρξης θα αφανιστεί έως τού τελευταίου μορίου τής υπάρξεως αυτών. Και εκεί που κάποτε υπήρχε ο εθνομηδενισμός, τώρα θα ανθίσει και πάλι η ελληνική δημιουργία, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική υπεροχή και κατάκτηση. Η ανάκτηση τού κόσμου μας, η φιλοδοξία και η πάλη τού Ελληνισμού για νίκες, για να εναρμονίσει την ένδοξη ιστορία με το ένδοξο παρόν και το ακόμη ενδοξότερο μέλλον τού Έθνους των εθνών.

Βγάζοντας το σκουλήκι τής προδοσίας που σέρνεται ανάμεσά μας, φέρνουμε στην επιφάνεια την αληθινή μας προσωπικότητα, τις πραγματικές μας δυνάμεις. Γινόμαστε εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι ταυτόχρονα. Μια αδιάσπαστη αιμάτινη αλυσίδα τής Φυλής που ο ένας κρίκος στηρίζει και στηρίζεται από τον άλλο, νοιώθει τις ανάγκες τις συλλογικές και τις επιλύει, δονείται από τον νόμο τον φυσικό που ζητάει νέους φυλετικούς κρίκους και νέα εδάφη, αγαπημένα και από πάντοτε ελληνικά για να απλωθεί. Κι έτσι τα όρια τού Έθνους πρέπει να γίνουν και θα γίνουν οπωσδήποτε τα όρια ενός μεγαλύτερου ελληνικού κράτους, αποδιώχνοντας τούς βαρβάρους που μάς περιβάλλουν.

Η Αυγή τού Ελληνισμού έρχεται με Χρυσό το Στέμμα στην κεφαλή. Η σύγκρουση τού ήθους με την ανηθικότητα, τής πίστης με την απιστία, τού Ελληνισμού με τον νεοταξικό μισελληνισμό είναι εδώ. Έχει ξεκινήσει ειρηνικά τάχα, λίγο πριν φτάσει στο απώτατο πολεμικό πεδίο. Ο θρίαμβος τού Έθνους μας άρχεται από το Κράτος Ελλήνων που κινούνται ως μια προσωπικότητα, ως ένας στρατός αποφασισμένων πολεμιστών να υπερβούν τούς εαυτούς τους με την δύναμη τής ψυχής και τής πυγμής συνάμα. Ζήτω η Μεγάλη και Κοσμοπλάστρα Ελλάς! Ζήτω ο Εθνικοκοινωνισμός των Ελλήνων!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ…ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ: “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ…ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ…”ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ”!! (ΒΙΝΤΕΟ)

merkel-tsipras-synodos

Την αρχή έκανε ο Γερμανός πρόεδρος και στη συνέχεια πήρε την σκυτάλη η Μέρκελ!!
Όπως μετέδωσε η Deutsche Welle, Ενόψει της συμπλήρωσης 70 ετών από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Άνγκελα Μέρκελ αναγνώρισε την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας, δείχνοντας κατανόηση για τα ανοικτά τραύματα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 70 ετών από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η Γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε όσους επιθυμούν να τραβήξουν μία διαχωριστική γραμμή με το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας. Σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή της έστειλε σαφές μήνυμα κατά της λήθης, υπογραμμίζοντας ότι κάτω από την Ιστορία «δεν υπάρχει οριστική (σ.σ. διαχωριστική) γραμμή». «Εμείς, οι Γερμανοί, έχουμε σε αυτό το ζήτημα μία ιδιαίτερη ευθύνη να αντιμετωπίζουμε με προσοχή, ευαισθησία και επίγνωση τα όσα προκαλέσαμε την περίοδο του Εθνικοσοσιαλισμού», επισήμανε η Άνγκελα Μέρκελ, λαμβάνοντας υπόψη και τις συζητήσεις γύρω από τα ελληνικά αιτήματα για καταβολή πολεμικών επανορθώσεων από τη Γερμανία.

Η 12ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΣΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ( ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

koritsaki1


πρωτη αναρτηση: 17:20
ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και του Αγ. Παντελεήμονα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το ανήλικο παιδί, απήχθη και βιάστηκε κατ εξακολούθηση από αλλοδαπό που δούλευε μαζί με τον πατέρα της! Ο βρωμερός ημιπαράνομος εργάτης-τέρας, εκμεταλλεύτηκε ένα κομμάτι ψωμί που του έδωσαν και ανέβηκε στο κρεβάτι της οικογένειας αποδεικνύοντας ότι τα ζωώδη ένστικτα και η πολλαπλή στέρηση δεν τιθασεύονται ούτε με την φιλοξενία αλλά ούτε και με την καλωσύνη φιλήσυχων πολιτών που βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί και θέλουν να ζουν σε καθεστώς οικογενειακής ηρεμίας.

BLOOMBERG: Ο απατεωνας Σόρος σε φοροδιαφυγή 13 δις!


ΣΧΕΔΟΝ Η ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Πίσω από το «τερατώδες» σε μέγεθος κερδοσκοπικό fund του γνωστού Τζορτζ Σόρος κρύβεται ένα οργανωμένο σχέδιο φοροαποφυγής, για το οποίο, όμως, ο ουγγρο-αμερικανός μεγιστάνας καλείται τώρα να πληρώσει έναν επίσης «τερατώδη» φόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η περιουσία του Τζορτζ Σόρος υπολογίζεται σχεδόν σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια, δίνοντάς του την 23η θέση στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Σχεδόν τα μισά, όμως, προέρχονται από αναβαλλόμενους φόρους, η καταβολή των οποίων «αναβάλλονταν» επί δεκαετίες.

Κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζουνΑΘΗΝΑ 3-5-2015.

Με αφορμή τις επικείμενες εκδηλώσεις για την λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ακούσαμε δηλώσεις από την Μέρκελ και λοιπούς Γερμανούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό. Στομφώδεις οι αναμεταδόσεις των ελληνόφωνων ΜΜΕ στον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Βέβαια στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν υπήρξαν μονάχα εβραίοι αλλά και Έλληνες και άλλες εθνικότητες. Στρατόπεδα που είχαν και οι σοβιετικοί και άλλοι.
Μετά από λίγο ακούμε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ πως η εφημερίδα των συντακτών, γνωστοί νοσογόνοι ιοί, έβγαλε στη δημοσιότητα οπτικοακουστικό υλικό από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την δολοφονία του αείμνηστου και αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, για να μας δείξει το δήθεν δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τις προάλλες όμως είχα δει με τα μάτια μου πανό των αναρχοκομουνιστών που έλεγε πως κανένα δικαστήριο δεν θα ξεπλύνει τάχα την Χρυσή Αυγή, καλώντας σε αυτοοργανώσεις των αναρχοπρακτόρων στις γειτονιές. Βλέπουν πως δεν μπορούν να βλάψουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και γυρεύουν αίμα ελληνικό οι νεοταξίτες.
Στους αιθέρες μας όλη την εβδομάδα οι ψεκασμοί του θανάτου είναι οργιώδεις και άνευ προηγουμένου. Οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών στα νησιά μας κι αυτοί άνευ προηγουμένου. Και τα σενάρια περί χρεοκοπίας δίνουν και παίρνουν κι αυτά. 
Λοιπόν, κάτι πολύ μεγάλο, κάτι πολύ ξαφνικό, κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζουν. Αλλά εμείς δεν πτοούμεθα. Καλύτερα, πολύ καλύτερα. Μια ώρα αρχύτερα.  Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε Φυλετιστές. Δεν μισούμε κανέναν. Αγαπούμε τον Χριστό μας, αγαπούμε την Ελλάδα μας, αγαπούμε τους Έλληνες. Θα αναστήσουμε την Πατρίδα μας, θα την λευτερώσουμε και θα την τρανώσουμε.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η Άγκυρα θέλει λύση “win-win” λέει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, δεν συζητά τα του “εγγυητή”!


Η Άγκυρα θέλει λύση “win-win” λέει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, δεν συζητά τα του “εγγυητή”!
Της Άννας Ανδρέου, ΚΥΠΕ - Η Άγκυρα στηρίζει λύση του Κυπριακού με φόρμουλα win-win, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέροντας ωστόσο ότι η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη και θα παραμείνει. Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Μερσίνας, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι το 2004 υπήρχε μια ευκαιρία για ειρήνη αλλά η ε/κ πλευρά δεν την αξιολόγησε σωστά και ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα.

Σακελλαρίδης: Αν δεν υπάρξει συμφωνία, προέχουν οι μισθοί και οι συντάξεις έναντι των δόσεων


Σακελλαρίδης: Αν δεν υπάρξει συμφωνία, προέχουν οι μισθοί και οι συντάξεις έναντι των δόσεων
«Οι κόκκινες γραμμές μας δεν συνιστούν μόνο μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και αναγκαίες κινήσεις για την έξοδο της οικονομίας από την ύφεση» τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο κ.Σακελλαρίδης τόνισε πως αυτές οι κόκκινες γραμμές παραμένουν ως έχουν.

Ξαφνική εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις -Αγκάθι πάλι τα εργασιακά


Ξαφνική εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις -Αγκάθι πάλι τα εργασιακά
Ξαφνική εμπλοκή στο Brussels Group, με τις διαπραγματεύσεις να σκοντάφτουν και πάλι στα εργασιακά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των δανειστών έβαλε και πάλι εμφατικά στο τραπέζι το θέμα των ομαδικών απολύσεων, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει για αυτές και να μην νομοθετήσει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.
Η  κυβέρνηση χαρακτηρίζει ακατανόητη την επιμονή στα όρια της εμμονής κυρίως του ΔΝΤ με τα δύο αυτά ζητήματα.

ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η' ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΟΥΣ ΕΛΟΥΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!!


#

ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!

Росси́я - Российская Федерация - Russia

newrussia

Ποια μανδάμ είπε «Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η λιτότητα»


image
«Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η λιτότητα» ειπώθηκε απο την Μιράντα την Ξαφα.

Έχει δίκιο το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να εργάζονται με μισθό, όταν στο Πακιστάν εργάζονται με 50σεντ την μέρα… Και δεν είμαστε ανταγωνιστικοι.

olympia

Η υποχθόνια δράση του ΚΕΦΕ στην Ελλάδα


Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της. Η Σαηεντολογία όμως, (ως ΚΕΦΕ, τίτλον τον οποίον απέβαλε μετά την διάλυσή του από τα Ελληνικά Δικαστήρια), διαλύθηκε το 1996 και το 1997 διότι σύμφωνα με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, «επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση και την έννοια του ανθρώπου ως ελευθέρου όντος και προς τα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού» και η θεωρία που πρεσβεύει και η «ακολουθούμενη απ' αυτό πρακτική αίρει κάθε έννοια ελευθερίας του ατόμου, ελεύθερης έκφρασης και τελικά και αυτήν την συνταγματικώς κατοχυρωμένη ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι».

Πώς συνδέεται το σχέδιο «Πυθία» με τη «Σέχτα Επαναστατών».....


#
Πώς συνδέεται το σχέδιο «Πυθία» με τη «Σέχτα Επαναστατών»
- Γιατί ο ανακριτής καλεί Μολυβιάτη, Βαληνάκη και Γ. Παπανδρέου - Αφαντη η Ελληνίδα σύζυγος του υπερπράκτορα Willam B. Στο κάδρο της μεγάλης ανακριτικής έρευνας που αναζητεί τα πρόσωπα που μπορεί να... βρίσκονται πίσω από το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία» αλλά και στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών μελών της κυβέρνησής του, μπαίνει η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, τον Ιούλιο του 2010, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Αχ αυτά τα ΕΥΡΩ :«Άξιον Εστί» με τον Σάκη Ρουβά συναυλία στη Νέα Σμύρνη !


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο γιατρός Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπίτσικα πρότεινε την δημιουργία ποδηλατόδρομων στο Παλαιό Φάληρο !

Μια αναλυτική προσέγγιση για την ανάγκη δημιουργίας ποδηλατοδρόμων στο Π. Φάληρο πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της ΡΑΚ και γιατρός στο επάγγελμα, Γιάννης Μπίτσικας. Αναλυτικά η τοποθετησή του: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται εκτεταμένη συζήτηση για τις καταστρεπτικές συνέπειες της καθιστικής ζωής, της παχυσαρκίας, του σακχαρώδη διαβήτη, του μεταβολικού συνδρόμου κλπ, συχνά μάλιστα από ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο. Παράλληλα δαπανώνται μεγάλα χρηματικά ποσά από τα κρατικά ταμεία για υποστήριξη δράσεων, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τις παραπάνω βλαπτικές καταστάσεις, με πενιχρά δυστυχώς οφέλη για τη Δημόσια Υγεία».

Ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο απο τον Γιάννη Φρέρη η πρόταση για οδό «Λάκη Σάντα»στο Παλαιό Φάληρο

 Πατήστε το βελάκι δεξιά για να δείτε το  βίντεο.


Κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στο χθεσινό (30.4.2015) Δημοτικό Συμβούλιο, δόθηκε ο λόγος στον εκπρόσωπο της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» κ. Γιάννη Φρέρη, ο οποίος απευθύνθηκε στον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τους/τις δημοτικούς συμβούλους με τα εξής λόγια:

Ο σπουδαίος αρχαιολόγος μας Μανόλης Ανδρόνικος. Ο άνθρωπος που ανέσυρε από τη λήθη το μακεδονικό μεγαλείο!


«Είναι ασύλητος! Είναι κλειστός!», αναφώνησε ο διαπρεπής αρχαιολόγος μην κρύβοντας την έκπληξή του όταν η σκαπάνη του σκόνταψε πάνω...
A92E09B6744FB9523F98F77524517B69

«Είναι ασύλητος! Είναι κλειστός!», αναφώνησε ο διαπρεπής αρχαιολόγος μην κρύβοντας την έκπληξή του όταν η σκαπάνη του σκόνταψε πάνω στον πρώτο ασύλητο μακεδονικό τάφο που πρωτοαντίκριζε ποτέ.
«Στηριγμένος λοιπόν σε ισχυρές αρχαιολογικές ενδείξεις, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να πω ότι ο μεγάλος μακεδονικός τάφος μπορεί να ανήκει στον Φίλιππο Β’», δήλωσε λίγες μέρες αργότερα, στέλνοντας την Ελλάδα για πολλούς μήνες στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου.

Απειλή Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου… Το Ιράν άνοιξε πυρ σε αμερικανικό πλοίο


ΕΚΤΑΚΤΟ! Το Ιράν (Πολεμικό Ναυτικό) άνοιξε πυρ σε φορτηγό πλοίο των ΗΠΑ, το οποίο στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση στο...
Το-Ιράν-άνοιξε-πυρ-σε-αμερικανικό-πλοίο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το Ιράν (Πολεμικό Ναυτικό) άνοιξε πυρ σε φορτηγό πλοίο των ΗΠΑ,
το οποίο στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς…
Στο εμπορικό βρίσκονται 34 ναύτες.


Εθνικός Συναγερμός – Η τουρκόφιλη Κομισιόν στρώνει το ευρωπαϊκό χαλί στους τουρκοκύπριους


Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε ένα νέο Ευρωπαϊκό Γραφείο Ενημέρωσης και Πληροφόρησης «EU Infopoint» ‘στο βόρειο μέρος της Λευκωσίας’, όπως...
ceb7-cebacebfcebcceb9cf83ceb9cf8ccebd-ceb5ceb3cebaceb1ceb9cebdceafceb1cf83ceb5-cebdceadcebf-ceb3cf81ceb1cf86ceb5ceafcebf-infopoint-cf83

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε ένα νέο Ευρωπαϊκό Γραφείο Ενημέρωσης και Πληροφόρησης «EU Infopoint» ‘στο βόρειο μέρος της Λευκωσίας’, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κομισιόν.

Ενώ η Ελλάδα Λιμοκτονεί οι Ευρωβουλευτές Δωρίζουν εις Εαυτούς Αύξηση 13.518.000 Ευρώ.


Με αυτό τον τίτλο το ρωσικό δελτίο Russia Insider αναδημοσιεύει από αμερικανική ιστοσελίδα άρθρο του Illargi Meijer, στα παρακάτω γραφόμενα...
EU Parliament Strasbourg

Με αυτό τον τίτλο το ρωσικό δελτίο Russia Insider αναδημοσιεύει από αμερικανική ιστοσελίδα άρθρο του Illargi Meijer, στα παρακάτω γραφόμενα του οποίου θα μπορούσε να προστεθεί η πληροφορία ότι ο αριθμός των ανέργων στην Ε.Ε. έχει φθάσει αισίως στα 23.780.000.
Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού
Η ολλανδική εφημερίδα Αλγκεμέεν Ντάγκμπλατ δημοσίευσε πρόσφατα σύντομο άρθρο, που μέ έκπληξη παρατηρήσαμε ότι δεν αναδημοσίευσε κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης. Αναφερόταν σε πρόταση ψηφίσματος στην Ευρωβουλή -το οποίο τα μέλη της υιοθέτησαν- για την αύξηση των εισοδημάτων τους. Η καλή πλευρά της ιστορίας είναι πως δεν την ψήφισαν όλοι.

Άνεργη κατήγγειλε ληστεία «μαϊμού» στο Βόλο


Δεν της έφταναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ανεργία που… δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι, βρέθηκε και...
tromaktiko20

Δεν της έφταναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ανεργία που… δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι, βρέθηκε και κατηγορούμενη μια 44χρονη γυναίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας στον Βόλο αλλά αποδείχθηκε ψέμα!
Η άνεργη γυναίκα χρωστούσε ποσό ύψους 100 ευρώ, αλλά δεν είχε να το πληρώσει και πίστεψε ότι θα δημιουργούσε άλλοθι αν κατήγγελλε ότι της το έκλεψαν! Πήγε στην Ασφάλεια Βόλου και έδωσε κατάθεση ότι ένας άγνωστος κουκουλοφόρος της άρπαξε τα 100 ευρώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, μόλις έκανε ανάληψη από ΑΤΜ τράπεζας.
Όμως, δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος που έδειξαν ότι η ληστεία δεν έγινε ποτέ! Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι η ληστεία ήταν «μαϊμού» και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ «ΛΥΣΣΑΞΕΙ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda που υπογράφεται από τον...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda που υπογράφεται από τον γαλλικής καταγωγής Nicolas Bonnal, για πρώτη φορά αναλύονται όπως αναφέρεται, οι πέντε λόγοι με το ανάλογο αιτιολογικό για τους οποίους η σημερινή αμερικανική ηγεσία επιδιώκει με κάθε μέσο να καταστρέψει την Ρωσία.

Το ιστορικό δίλημμα της Ελλάδας για τη σχέση της με τη Ρωσία


του Γιώργου Βοσκόπουλου* Η πολυπλοκότητα των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας αφορά δομικά χαρακτηριστικά του διεθνούς συστήματος αλλά και τη διευρυμένη...
pic-0-norm23

του Γιώργου Βοσκόπουλου*
Η πολυπλοκότητα των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας αφορά δομικά χαρακτηριστικά του διεθνούς συστήματος αλλά και τη διευρυμένη γεωστρατηγική χωροταξία δράσης ισχυρών παικτών. Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου οι προσπάθειες του Κωνσταντίνου Καραμανλή να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με όμορες χώρες που ανήκαν στο Σοβιετικό μπλοκ αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία και δεν έτυχαν στήριξης στο διπλωματικό πεδίο.

Νέα… μεγάλη επιτυχία της Δικαιοσύνης: Συνέλαβαν γεροντάκι για χρέη στο Δημόσιο…

astynomia-21

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 71χρονος πρώην επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.Στον ηλικιωμένο είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, 172 μηνών και 30 ημερών, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών, παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος και άλλα αδικήματα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Άφησαν επίτηδες τις πολυεθνικές μεταλλαγμένων να αλωνίζουν στην Ελλάδα


Ευκαιρία για τη χώρα να θωρακιστεί νομικά και να πει STOP στα μεταλλαγμένα Το είπε ο Δημήτρης Κουρέτας στην εκπομπή...
0050013713_μεταλλαγμενα-τροφιμα-γενετικα-λιστα-ελλαδα-γμτ-τροποποιημένα-730x360

Ευκαιρία για τη χώρα να θωρακιστεί νομικά και να πει STOP στα μεταλλαγμένα
Το είπε ο Δημήτρης Κουρέτας στην εκπομπή «Θεσσαλών Γη» και προκάλεσε αίσθηση. Ο προηγούμενος κανονισμός της Ε.Ε. για την απαγόρευση της διάδοσης και της καλλιέργειας Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών που αντικαταστάθηκε από την πρόταση Μανιάτη το 2014 τον Ιούνιο, ίσχυε από το 2001.

Άστεγοι κοιμούνται στα πεζοδρόμια της Αθήνας στην πορεία της εργατικής Πρωτομαγιάς! (Φωτό&Βίντεο “Makeleio.gr”)

a1

Από τη μία η πορεία για την επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς και από την άλλοι άστεγοι κοιμούνται στα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας.
a2
Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

Δείτε ακόμα

Πιο Νεοφιλελές γίνεσαι ΠΟΤΑΜΙ. Ολη η σαπίλα σε μια φράση!


simitis-to-potami-stavrosnetakias

«Αντί να πάει στην Ευρώπη με μια λίστα μεταρρυθμίσεων- όπως προτείναμε- επέλεξε μια συνεχή πολιτική συζήτηση »

Οπως είπε κι ο απολογητής μπουμπούκος του νεοφιλελευθερισμού η «οικονομία είναι φυσικό φαινόμενο σαν την βαρυτητα»
Βολική εξήγηση για να μην παραδεχθείς ότι σιχαίνεσαι την Δημοκρατία και όλα αυτά που εκπροσωπεί ο Ελληνισμός.
Η Δημοκρατία, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην Αρχαία Ελλάδα είναι το πιο ενοχλητικό εμπόδιο των ελιτ όλων των αιώνων.
Γι αυτό σήμερα στην Ευρώπη στήνουν δεκάδες δήθεν τεχνοκρατικούς μηχανισμούς, ώστε να την παρακάμπτουν. Το Eurogroup, η ECB, το EFSF, Lobby είναι μερικοί από τους παρακρατικούς οργανισμούς που λειτουργούν αποκλειστικά για να παρακάμψουν ακόμη το Ευρωκοινοβούλιο, τον Πρόεδρο του οποίου επίσης δεν ψήφισε κανείς κι επιλέγει ο Πρόεδρος της χώρας-πλυντήριο.
Τα λαμόγια της Ευρωπαϊκης μαφίας θέλουν να πεισουν τους Ευρωπαίους πολίτες ότι δεν είναι πολιτικές αποφάσεις, αλλά τεχνοκρατικές, όπως πχ παιρνεις ηλεκτρολόγο να σου βάζει πρίζες.
Αλλά πολιτική δεν ήταν η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να κλείσει η Ελληνική γαλακτοβιομηχανία, ωστε να αγοράζουμε Γερμανικό γάλα;
Πολιτική δεν ήταν η απόφαση να αγοράζουμε ληγμένα Πακιστανικά γενόσημα, αντί Ελληνικά;
Πολιτική δεν ήταν η απόφαση να διαφύγουν όσοι κάλυψαν και καλύπτουν την φοροδιαφυγή της Λίστας Λαγκάρντ;
Πολιτική δεν ήταν η απόφαση όσοι έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία να δικαιούνται 70% έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ;
Πολιτική δεν ήταν η απόφαση να εκμαυλίζει η Siemens;
Πολιτική δεν είναι η απόφαση να έχεις την δυνατότητα να ξεπλένεις χρήμα στο Λουξεμβούργο ή στις οφσορ και να απαιτείς φόρους από ανέργους;
Οχι, το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι τεχνοκρατικό, είναι πολιτικό. Αν ήταν τεχνοκρατικό, με τα 500δις που έχουμε δανειστεί μέχρι σήμερα, θα έπρεπε κανονικά να είμαστε Ελβετία, να έχουμε δρόμους από χρυσό και παγκάκια από αλάβαστρο, αλλά τα λεφτά κατέληξαν σε κάποιους λογαριασμούς που καλύπτει ο Ντράγκι

Ειπε παλι ο Σταυρος Θεοδωράκης «Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να επιλέξει ….Ελπίζω να αποφασίσει να συμπορευθεί με την Ευρώπη και τη λογική, ………….Αντί να πάει στην Ευρώπη με μια λίστα μεταρρυθμίσεων- όπως προτείναμε- επέλεξε μια συνεχή πολιτική συζήτηση. Στο ένα Eurogroup μετά το άλλο, έχουν διεξαχθεί μόνο πολιτικές συζητήσεις και όχι τεχνικές επί συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων »

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε περιοχές της Αττικής: τρία περιστατικά με μικρή διαφορά ώρα μεταξύ τους!

1631223_5

Φλογερή η νύχτα που πέρασε με μπαράζ εμπρησμών! Οι εκρήξεις σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ , μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα παραδόθηκε στις φλόγες ένα ημιφορτηγό κλειστού τύπου που ήταν σταθμευμένο στο Ζεφύρι. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα 15 λεπτά πριν από τη 1:00, φωτιά εκδηλώθηκε σε αντλιοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Επί τόπου βρέθηκε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άνδρες, που αντιμετώπισαν άμεσα τις φλόγες.
Τέλος, στις 3:00 περίπου τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα του Δασαρχείου που βρισκόταν σταθμευμένο στο Αιγάλεω. Επτά πυροσβέστες έσπευσαν άμεσα στον τόπο της πυρκαγιάς, η οποία κατασβέστηκε προτού να λάβει διαστάσεις.
Έρευνα και για τα τρία περιστατικά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ       
   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ , επικυρώθηκε  από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το  βούλευμα  του Συμβουλίου Εφετών  με το οποίο  παραπέμπονται σε δίκη 32  πρόσωπα  για τη υπόθεση  προμήθειας  των  γερμανικών  υποβρυχίων  επί  υπουργίας  Άκη Τσοχατζόπουλου   και τις μίζες  που  διακινήθηκαν και ξεπερνούν τα   60  εκατομμύρια ευρώ . Οι κατηγορίες που  έχουν απαγγελθεί  κατά περίπτωση   είναι για πράξεις  δωροδοκίας , δωροληψίας απιστίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη  δραστηριότητα , ενώ οι  κατηγορίες σε κάποιες περιπτώσεις αποδίδονται  σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου….  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...