Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

J.Stiglitz: Το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς είναι επιλογή


milan-1-may-2015-anonymous-freedom-neoliberal
The New York Times
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  16/10/2013
Joseph Stiglitz*
Είναι ευρέως γνωστό ότι η διαφορά πλούσιων και φτωχών στις περισσότερες εύπορες χώρες, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και, κατά τραγικό τρόπο, έχει ενταθεί περισσότερο και από την εποχή μετά τη Μεγάλη Ύφεση.

Αλλά τί συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο; Μειώνεται άραγε το χάσμα μεταξύ των κρατών, καθώς αναδυόμενες οικονομικές δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ινδία έχουν βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από τη φτώχεια; Και μέσα στις φτωχές και μεσαίου εισοδήματος χώρες, η ανισότητα επιδεινώνεται ή βελτιώνεται; Κινούμαστε προς έναν πιο δίκαιο ή πιο άδικο κόσμο; Αυτά είναι περίπλοκα ερωτήματα και μία νέα έρευνα από τον οικονομολόγο της Παγκόσμιας Τράπεζας, Μπράνκο Μιλανόβιτς και άλλους ακαδημαϊκούς, δείχνει τον δρόμο προς μερικές απαντήσεις.

ΠΛΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ Ο ΠΟΘΟΣ ΜΑΣΑΘΗΝΑ 6-5-2015.

Η υγιής, πάει να πει αυτοφυής, ανάπτυξη ενός κράτους απαιτεί υψηλό παραγωγικό δυναμικό και κοινωνική ομαλότητα. Χρειαζόμαστε εθνική και επομένως ανεξάρτητη οικονομία, πράμα που σημαίνει πως χρειαζόμαστε αυτοδιαχείριση των πόρων. Επομένως για να δημιουργήσει η Ελλάς ανάπτυξη που θα καρπωθούν οι Έλληνες, πρέπει να διαθέτουμε πολλά ελληνικά παραγωγικά χέρια και κοινωνική, εθνική και φυλετική συνοχή.

Η απαραίτητη συνεπώς βάση για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τής εθνικής μας κοινότητας είναι η ύπαρξη εθνικού και λαϊκού κράτους. Ένα κράτος που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και δίδει λόγο μονάχα στον ελληνικό λαό. Αυτό μονάχα το κράτος έχει μέλλον, όταν στο χωράφι και στην εξουσία, σε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης δεσπόζουν αποκλειστικά ελληνικές ψυχές. Αυτός είναι ο πόθος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πόθος μας είναι η πλέρια Ελληνική Φυλή που δημιουργεί απερίσπαστα και ισομερώς σε ολάκερη την επικράτεια έργα ωραιότητος και αυτάρκειας, πολιτισμού και αγαθών, κάνοντας με την ύπαρξή τους κάστρο απροσπέλαστο την Ελλάδα μας.  

Δεν είναι όμως ίδιος και ο στόχος τής αστικής δημοκρατίας και των κατοχικών πολιτικών της δυνάμεων, μαρξιστικών και σοσιαλφιλελεύθερων. Το καθεστώς των δοσίλογων λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα και τα δίκαια τού Έθνους ως ένας αυθεντικός εσμός ψευτορωμιών. Οι «δημοκράτες» επιδιώκουν να διαλύσουν την ενότητα και να αλλοιώσουν την ταυτότητα των Ελλήνων, να υποβάλλουν τον λαό μας σε περισσότερες θυσίες εν μέσω οικονομικής κρίσεως, ώστε να φτιάξουν γενοκτονία και εν τέλει τον βιολογικό αφανισμό μας.

Δια τού λόγου το αληθές, το χρήμα που ζητούν να λάβουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες διαχρονικά και τώρα, καταλήγει πάντοτε στις τράπεζες και στην απορρόφηση των κατακόρυφα αυξανόμενων λαθρομεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας. Οι αφίξεις των λαθρομεταναστών είναι από τα νεοταξικώς κατασκευασμένα εμπόλεμα πεδία τής Αφρικής και τής Ασίας και η πύλη εισόδου τους είναι η καταλαμβάνουσα ελληνικά εδάφη Τουρκία. Τα νησιά και οι πόλεις μας έχουν ζωστεί από τούς παράνομους εισβολείς που χρησιμοποιεί ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Την ίδια στιγμή οι αναρχικοί πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης, ο εξωκοινοβουλευτικός στρατός τής αμερικανοκομμουνιστικής αριστεράς τού ΣΥΡΙΖΑ, βρωμίζανε με τα πανιά τής προπαγάνδας τους κοινωνία και πανεπιστημιακές σχολές και πλείστα όσα δημόσια κτήρια. Είδαμε τούς «λαϊκούς αγωνιστές» των ακριβών προαστίων και απογόνους βαστάζων τού καθεστώτος να παρελαύνουν σαν αποσπάσματα εφόδου σε πόλεις και να ζητούν την τιμωρία των εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής ωσάν να είναι δικαστές λαϊκών κομμουνιστικών δικαστηρίων τού βουνού. Και κάποιοι άλλοι σύντροφοί τους βαστάγανε το Πανεπιστήμιο Αθηνών εν ομηρεία κάμνοντας πάσα έκνομη χρήση αυτού, με τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ να μετρούν τις μέρες τής κατάληψης.

Θέλουν λοιπόν να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες με πληθυσμούς ξένους και ισλαμικούς. Θέλουν οι σιωνιστές και οι συνεργοί τους πολιτικάντηδες να εξαλείψουν Ορθή Πίστη και Εθνικό Φρόνημα. Που ακούστηκε όμως με την μείωση των ανθρωπίνων χεριών και την εξαχρείωση των αποδοχών να φτιάχνεται υγιής οικονομία; Που ακούστηκε να φτιάχνεται εθνικό κράτος βιώσιμο με ξένα και παράνομα χέρια; Που ακούστηκε να μαζεύεις πεινασμένους όχλους και να περιμένεις πως δεν θα υπάρξει σύγκρουση με τον καθημαγμένο ντόπιο πληθυσμό; Αλλά αυτήν ακριβώς την αντίφαση χρησιμοποιούν πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι για να ξαμολήσουν εσωτερικό χαλασμό, κάνοντάς μας τον εκ των έσω πόλεμο και κατόπιν τον έξω συμβατικό.

Να κάνουμε ταχέως τον πόθο μας για περισσότερους Έλληνες και περισσότερη Ελλάδα σημείο εκκινήσεως επαναστατικής και στρατηγικό μας στόχο άμεσο. Σάλπισμα ενωτικό και επιθέσεως ταυτόχρονα ενάντια στις πληγές που γέμισαν ξωμερίτες το κορμί τής Φυλής μας. Η Ταυτότητα και η Πίστη μας είναι τα όπλα τού Εθνικοκοινωνισμού μας. Να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι. Να γεμίσουμε με νέες γέννες ολάκερο το Έθνος. Να γεμίσουμε τα προσκυνήματα από άκρου σε άκρο τής γης μας.

Μα και τούτο πάλι δεν είναι το σημείο παύσης τού αγώνος. Είναι η σκυτάλη στον επόμενο στόχο να οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό να γεμίσει την έως σήμερα άδεια ύπαιθρο χώρα με ψυχές, καματάρηδες και πολεμιστές τού γένους μας. Να αντιστρέψουμε την ροή από την αστυφιλία στην επιστροφή των πληθυσμών έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί τής εθνικής επικράτειας με εργασία, παιδεία, υγεία, ασφάλεια και στρατό και πάσα υποδομή. Και έτσι να φτιάξουμε και να φυλάξουμε τον πλούτο που μάς έδωσε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι Ήρωες και οι Εργάτες τού Ελληνισμού μας.

Μα και πάλι θαρρώ πως και τούτο δεν είναι το πέρας τής διαδρομής τής Λαϊκής και Εθνικιστικής, πάει να πει τής Αληθινής και Φυσικής Ελλάδος. Θέλω να φτάσω στα ψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής. Να ζήσω το ταξίδι ως την κορυφή τής οικουμένης, ως το έσχατο κύτταρο τής ελληνοσύνης. Κι έτσι προχωρώ για να εναρμονίσω το έδαφος και τούς χυμούς του και τα γεωγραφικά μεγέθη και την φύση με τις ελληνικές καρδιές, με τις αιώνιες ελληνικές εστίες, με το ανέσπερο φως ορθοδοξίας και ελληνοσύνης, με το σπάσιμο των αλύτρωτων ελληνικών δεσμών.

Φτιάχνω πλέρια Ελληνική Φυλή. Επομένως φτιάχνω μεγαλύτερη ελληνική πατρίδα. Με ιδρώτα και αίμα. Με εργαλείο και όπλο. Όλα διαδοχικά, σε μια στιγμή. Τότε μονάχα δεν θα έχω εισβολείς. Όταν όλες οι επάλξεις τού Κάστρου τής Φυλής θα είναι γεμάτες από Έλληνες κυρίαρχους και δυνατούς. Τότε μόνον δεν θα έχω τοκογλύφους και βαρβάρους εχθρούς. Όταν το έδαφος που κάποτε πατούσαν και οι αποφάσεις που κάποτε παίρνανε είναι όλα τους ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


“ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ. ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ”- ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ- ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ “ΠΑ-ΤΕΡΑΣ”ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ- ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΕ, ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΦΕΤΕΣ, ΤΟ ΕΒΡΑΣΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

anny

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες εικόνες στην ιστορία του αστυνομικού ρεπορτάζ και για ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα στην ιστορία των εγκληματικών χρονικών. Σε συνομιλία που είχαμε με αξιωματικούς της αστυνομίας, μόνον φρίκη εισπράξαμε. Σοκ από την πρώτη κουβέντα. “Είχαμε από την αρχή την υποψία ότι μπορεί να κανιβάλισε ο φυσικός πατέρας. Προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια στοιχεία. Αυτά όμως που ακούσαμε από τον ίδιο αλλά και από ομοεθνή του, μόνον ανατριχίλα προκαλούν. Τι να πούμε. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι.”. Συνομιλίες με αξιωματικούς της αστυνομίας σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες την ώρα που η ανάκριση για το Τέρας συνεχίζεται.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Στο σπίτι της μητέρας της μητέρας της 4χρονης Άννυ μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να τη συλλάβουν, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
B5B4B2B1B3
Η μητέρα του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται και ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης που ομολόγησε ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ “ΠΑ-ΤΕΡΑΣ”ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΦΡΙΚΤΑ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ – ΤΟ ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΣΕ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ιορδανης Χασαπόπουλος…Αποφθεγμα Σοφίας #sixamenoi_ellines #Neoliberal @savatokyriako


hasapopoulos ,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, MEGA, MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

«…στον καπιταλισμό έτσι γίνεται πάντα!
Γιατί οι πλούσιοι πρέπει να γίνουν φτωχοί
και οι φτωχοί να γίνουν πλούσιοι;
Δεν γίνεται αυτό, είναι νόμος της φύσης..»

H νέα τουρκική τορπίλη


Η νέα τουρκική τορπίλη παρουσίαστηκε στην Κωνσταντινούπολή. Την τορπίλη TORK θα παρουσιάσει η ASELSAN στην 12η Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας IDEF 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Kωνσταντινούπολη από τις 5 ως τις 8 Μαΐου. Με την TORK που είναι εγχώριας κατασκευής 100% και διαθέτει πρωτότυπο υλικό και λογισμικό η ASELSAN αποκτά μοναδικές ικανόπτητες με σκοπό τόσο την κάλυψη των εγχώριων αναγκών όσο και κάλυψη εξαγωγικών δραστηριοτήτων.
Η τορπίλη παρέχει αποτελεσματική άμυνα στα υποβρύχια και στα πλοία με την ταυτόχρονη χρήση των μεθόδων soft-kill (ήπια φθορά) και hard-kill (σκληρή φθορά).

defencenews

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΟΡΔΕΣ''ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ..


#
ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ..
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΟΡΔΕΣ''ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ..
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

newrussia

Ηχηρή παρέμβαση στο Forbes: Η Γερμανία να καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις για να σώσει Ελλάδα, Ευρώ και τον εαυτό της!


ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Η ελληνική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της αβύσσου και θα μπορούσε να παρασύρει ολόκληρη την Ευρωζώνη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θέτοντας τέλος στο καταπληκτικό σχέδιο οικονομικής συνεργασίας, ευμάρειας και ειρήνης σε μια ήπειρο που πλήττονταν για αιώνες από πολέμους και άλλες μάστιγες, καταλήγοντας στις φρικαλεότητες του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Η Κ.Λαγκάρντ διέταξε έρευνα για το πως το Μνημόνιο διέλυσε την Ελλάδα και να αποδοθούν ευθύνες!


image
Το εθνοκτόνο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γ.Παπανδρέου το 2010 και «αλυσόδεσε» την Ελλάδα για μισό αιώνα θα γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από το ίδιο το ΔΝΤ,προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον τα αποτελέσματά του προκάλεσαν μόνο δυστυχία και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κάθε ελπίδα στην χώρα για ανάκαμψη.

ΟΟΣΑ: ‘Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια σε κρατήσεις μισθών κ στους φόρους η Ελλάδα’


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η κυβέρνηση οφείλει να γκρεμίσει το σύστημα…

Τσαουσέσκου που έστησε η συμμορία του μνημονίου για να πληρώνεται. Αυτές είναι οι πραγματικές διαρθρωτικές αλλαγές.

http://olympia.gr/2015/05/04/%ce%bf%ce%bf%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%81

Καταζητείται ο Ελληνισμός. Και, προφανώς, όχι ζωντανός


1.jpgΕλάτε να βομβαρδίσουμε το νου μας και σήμερα, όπως γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τα τελευταία 5+ χρόνια στην Ελλάδα, με "ειδήσεις" όπου, έπιασαν "άνεργους, συνταξιούχους, νοικοκυρές, ιδιωτικούς υπαλλήλους" που είχαν δεκάδες εκατομμύρια euro σε καταθέσεις ενόσω δεν δήλωναν τίποτα. Ελάτε να μη παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τραπεζίτης ή υπάλληλος πολεοδομίας κ.λπ. σ΄ αυτές τις αναφορές των "ειδήσεων".
Ελάτε να … χαρούμε που η γνωστή κτηνώδης γερμανία, των 2 Παγκοσμίων Πολέμων και των εκατομμυρίων θανάτων, "δεν ξεχνά τις φρικαλεότητες των ναζί" λες και κάνει αυτή η σημερινή της ηγεσίας κάτι διαφορετικό από τους βίσμαρκ και τον χίτλερ.

TOYΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ


n_81776_1
Σε συνέντευξή του στο τουρκικό ειδησεογραφικό Anadolu Agency, ο Adnan Ertem γενικός διευθυντής του προγράμματος Επενδύσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ιδρυμάτων επίσημου οργανισμού του τουρκικού κράτους που είναι επιφορτισμένος με την ανακαίνιση της πολιτισμικής κληρονομιάς δήλωσε ότι το Τοπικό Συμβούλιο Προστασίας πολιτιστικών θησαυρών της επαρχίας Edirne διέταξε την μετατροπή της εκκλησίας Αγίας Σοφίας της περιοχής Enez σε τζαμί.

Φρίκη χωρίς τέλος: Ο Βούλγαρος πα-τέρας έσφαξε, τεμάχισε κι έβρασε την 4χρονη Αννυ! > BINTEOΗ φρίκη δεν σταματά: Ο 27χρονος Βούλγαρος (στη φωτό με την κόρη του) που δολοφόνησε την 4χρονη Αννυ, όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε ότι μετά την δολοφονία της τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής!

Το ένστικτο επιβίωσης των Ευρωπαίων το ονόμασαν «ισλαμοφοβία»


Όταν το ισλάμ είναι δυνατό. Όχλος μουσουλμάνων καίει συνοικίες χριστιανών στο Πακιστάν. Προσεχώς στην Ευρώπη
Ζητήματα όπως είναι η ανέγερση τζαμιών και μιναρέδων και η χρήση καλυμμάτων κεφαλής (π.χ. niqab, burqa) και άλλων θρησκευτικών συμβόλων του Ισλάμ έχουν χωρίσει ιδεολογικά τους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: σ' αυτούς που επιθυμούν να διατηρήσουν την ιδιαιτερότητα του δυτικού πολιτισμού και σ' αυτούς που δεν αντιτίθενται στην εισαγωγή νέων πολιτισμών και θρησκειών.
Η αντιπαράθεση επί των ανωτέρω ζητημάτων έχει οδηγήσει στην έκδοση σχετικών διοικητικών πράξεων και δικαστικών αποφάσεων και τα ΜΜΕ προβάλλουν εκτενώς αποφάσεις του ΕΔΔΑ που σχετίζονται με τη θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, πρόσφατα το ΕΔΔΑ έκρινε συμβατό με την ΕΣΔΑ γαλλικό νόμο του 2010 που προέβλεπε ότι «κανείς δεν μπορεί στον δημόσιο χώρο να φορά ένδυμα που αποσκοπεί στην απόκρυφη του προσώπου του».

Η αγγελία του Αργύρη Ντινόπουλου σε ηλεκτρονική σελίδα ευρέσεως εργασίας! Δώστε και σώστε...

Εντύπωση έχει προκαλέσει η ηλεκτρονική αγγελία με το όνομα του Αργύρη Ντινόπουλου σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας στην οποία ο πρώην υπουργός φέρεται να παραθέτει το βιογραφικό του αναζητώντας μια θέση εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Ντινόπουλος δεν διαψεύδει την εγκυρότητα της αγγελίας που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο devnetjobs.org και με την οποία αναζητά μια θέση στον εργασιακό «στίβο» ακόμα και με τη δυνατότητα μετακόμισης.
Ωστόσο, γεννώνται ερωτηματικά σχετικά με το πώς ένας πρώην υπουργός, που υπήρξε από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, με τόσο πλούσιο βιογραφικό σε νομικές θέσεις και μια σημαντική καριέρα στον τομέα της ενημέρωσης καταφεύγει σε ιστοσελίδα αγγελιών για να βρει δουλειά.

Δείτε εδώ την αγγελία  http://www.devnetjobs.org/myProfile.aspx?Can_Id=361865

FaliroPressNews το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στο Παλαιό Φάληρο !
Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ, είτε το έχουν καταλάβει κάποιοι, είτε όχι. Το FaliroPressNews είναι -μακράν- το κορυφαίο σάιτ για τα νέα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και το δημοφιλέστερο (γενικότερα) Μ.Μ.Ε. για τις εξελίξεις στα θέματα του δήμου μας. Η επισκεψιμότητα έχει ανέβει κατακόρυφα και το σημαντικό είναι πως έχει διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα στην αδάμαστη και αδούλωτη ψυ- χή μας......... ευχαριστούμε
!!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις με διάσπαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και εκλογές?Περιπλέκονται οι εξελίξεις, καθώς τα όσα ζητά το ΔΝΤ για ομαδικές απολύσεις μπλοκάρουν την διαπραγμάτευση εκ νέου. Η συνεδρίαση της ΕΚΤ την 6η Μαΐου έχει μεγάλη σημασία, ενώ διεθνείς οίκοι εκτιμούν ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις με διάσπαση της κυβερνητικής συμμαχίας και πιθανώς εκλογές.

«Η Ελλάς εν Σμύρνη»- Στις 2 Μαΐου του 1919 η αποβίβαση του Ελληνικού Στρατού – (Βίντεο)


Το 4ο ΣΠ κινείται στην παραλία της Σμύρνης Οι εικόνες είναι από την υποδοχή του Ελληνικού στρατού στη Σμύρνη τον...
cf84cebf-4cebf-cf83cf80-cf83cf84ceb7cebd-cf80ceb1cf81ceb1cebbceafceb1-cf84ceb7cf82-cf83cebccf8dcf81cebdceb7cf82

Το 4ο ΣΠ κινείται στην παραλία της Σμύρνης
Οι εικόνες είναι από την υποδοχή του Ελληνικού στρατού στη Σμύρνη τον Μάιο του 1919. Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται ο πλοίαρχος Μαυρουείδης, κυβερνήτης του θωρηκτού «Αβέρωφ» επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής, ο οποίος διάβασε το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού Ελευθερίου Βενιζέλου στους κατοίκους της Σμύρνης .

Λάθος Παναγιώτη… Δεν αποτύχατε… Προδώσατε


Γιατί το έγκλημα που κάνατε, ήταν μεγαλύτερο από αυτό των συμμοριών του μνημονίου – Σκοτώσατε την ελπίδα… Αφανίσατε την προσδοκία...
lafaz

Γιατί το έγκλημα που κάνατε, ήταν μεγαλύτερο από αυτό των συμμοριών του μνημονίου – Σκοτώσατε την ελπίδα… Αφανίσατε την προσδοκία αυτού του λαού – Ξεπουλήσατε την ιδέα της Αριστερής προοπτικής…
`Βόμβα` Λαφαζάνη για εκλογές! `Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε, καλύτερα να αφήσουμε τη σκυτάλη` – Τι λέει για ρωσικό αγωγό και `κόκκινες γραμμές`

Για ποιο λόγο διενεργεί έρευνα ο ΟΗΕ για ρατσισμό στην Ελλάδα;


Τα Ηνωμένα Έθνη θα διεξάγουν έρευνα στην Ελλάδα αναφορικά με τον ρατσισμό, αναφέρει στην ιστοσελίδα της , η τουρκική τηλεόραση. Πρόκειται...
ellas

Τα Ηνωμένα Έθνη θα διεξάγουν έρευνα στην Ελλάδα αναφορικά με τον ρατσισμό, αναφέρει στην ιστοσελίδα της , η τουρκική τηλεόραση.
Πρόκειται για κάτι πραγματικά εξοργιστικό , αυτό που συμβαίνει με την χώρα μας, εδώ και μερικούς μήνες, διότι θεωρούμε ότι  « στοχοποιούμαστε» από την ΕΕ,  ΟΗΕ,  ΔΝΤ,  ΝΑΤΟ, και άλλα « ευαγή ιδρύματα», χωρίς λόγο.

Ετοιμάζουν αποσυμφόρηση κρατουμένων αλλοδαπών ενώ αυτοί σκοτώνουν και εντός των φυλακών


ΕΚΤΑΚΤΟ: Γενική σύρραξη στις φυλακές Κορυδαλλού: 2 νεκροί και 21 τραυματίες! Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα...
korydallos_7

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γενική σύρραξη στις φυλακές Κορυδαλλού: 2 νεκροί και 21 τραυματίες!
Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ελληνική γλώσσα στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές


Η ελληνική γλώσσα φαίνεται ότι στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς αποδείχθηκε ότι εξαιτίας της ακριβολογίας που...
electronic-serotonin-brain-connection-synapses-idm-techno-music-detroit-techno-acelerated

Η ελληνική γλώσσα φαίνεται ότι στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς αποδείχθηκε ότι εξαιτίας της ακριβολογίας που τη διακρίνει οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές νέας προχωρημένης τεχνολογίας αναγνωρίζουν την ελληνική γλώσσα ως νοηματική, διότι οι έννοιες, οι καταστάσεις που περιγράφουν οι ελληνικές λέξεις, απεικονίζονται στις οθόνες των νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τάφος αμφίπολης «Αν δεν αναστηλωθεί εγκαίρως, θα ταφεί κάτω από την άμμο»


Αλλά αυτό είναι ίσως το μικρότερο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανασκαφή, η οποία κάποτε ήταν διάσημη, τώρα όμως που...
newego_LARGE_t_1101_54410519_type12713

Αλλά αυτό είναι ίσως το μικρότερο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανασκαφή, η οποία κάποτε ήταν διάσημη, τώρα όμως που οι προβολείς έσβησαν αποκαλύπτει πληγές. Οι οποίες αν δεν θεραπευθούν, θα βαθύνουν τα επόμενα χρόνια, καθώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στο μνημείο.
Ο χειμώνας με τις πολλές βροχές είχε διπλή επίδραση στον αρχαίο περίβολο στον Λόφο Καστά. Επεσαν χώματα και λίμνασαν νερά στα αυλάκια των παλαιότερων ανασκαφών. Οταν το χώμα στεγνώσει, το υπόβαθρο θα γίνει ακόμα πιο σαθρό και υπάρχει κίνδυνος οι πτώσεις των χωμάτων από τα πρανή να πολλαπλασιαστούν. Η σωστή και μόνιμη αποστράγγιση είναι μέτρο που πρέπει να ληφθεί οπωσδήποτε. Aλλωστε το είπε και ο αναπληρωτής υπουργός στη Βουλή: «Δείτε τον περίβολο με τα θαυμάσια θασίτικα μάρμαρα. Θέλει επειγόντως έργα αποστράγγισης». Μόνο που το «επειγόντως» εδώ αποτελεί κυριολεξία, τα έργα πρέπει να γίνουν δηλαδή πριν από το φθινόπωρο.
Σύσκεψη

Μηλιός: Στάση πληρωμών μέχρι την συμφωνία


Να παγώσει τις πληρωμές προς τους δανειστές προτείνει στην κυβέρνηση ο Γιάννης Μηλιός. Σε άρθρο του στον προσωπικό του λογαριασμό...
okmilios

Να παγώσει τις πληρωμές προς τους δανειστές προτείνει στην κυβέρνηση ο Γιάννης Μηλιός.
Σε άρθρο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Σκάκι, όχι πόκερ» αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει λάβει διπλή εντολή:να σταματήσει τις πολιτικές λιτότητας και να εξασφαλίσει μια συμφωνία με τους δανειστές που θα καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του δημοσίου.
Ωστόσο, όπως αναφέρει, «αν οι δανειστές απαιτούν τη συνέχιση της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε η λύση είναι μία: Καθυστέρηση των υποχρεώσεων προς τους δανειστές. Με άλλα λόγια, καθυστέρηση πληρωμών μέχρις ότου υπάρξει συμφωνία. Πάντα εντός της Ζώνης του Ευρώ, μια που η “νομισματική“ υποτίμηση της αγοραστικής δύναμης και του βιοτικού επιπέδου της κοινωνικής πλειοψηφίας είναι εξίσου ανεπιθύμητη με την “εσωτερική υποτίμηση“».

Συνέλαβαν 50 λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στη Χίο

limeniko-diasosi-metanaston

50 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν… τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χίο από άνδρες του Λιμενικού.
Τους μετανάστες εντόπισε σκάφος του Λιμενικού την ώρα που αποβιβάζονταν στην περιοχή ΔΕΗ Χίου. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ πρόκειται να υποβληθούν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου της περιοχής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Ποιοι θα πληρώσουν ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ εισφορά που έρχεται! Διαβάστε όλα τα σενάρια για να ΚΑΛΥΦΘΕΙ… η τρύπα στα ΤΑΜΕΙΑ!

xrimata-toixos-708_0

Ψάχνουν να καλύψουν την τρύπα και πώς θα μαζέψουν το ασυμμάζευτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , την ώρα που το κράτος δεν μπορεί να μαζέψει χρήματα και η υστέρηση των εσόδων χτυπάει κόκκινο, τα σενάρια για την επαναφοράς της έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων ξεκίνησαν και πάλι.

ΑΥΤΗ είναι η ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ: “Δεν ήθελα τον πόλεμο! Όλα τα ξεκίνησαν οι…”

xitler

30 Απριλίου 1945. Ώρα 4 τα ξημερώματα. Το Βερολίνο πολιορκούνταν από… συμμαχικές δυνάμεις που εξόντωναν και τους τελευταίους θύλακες αντίστασης των γερμανικών δυνάμεων. Ο Χίτλερ στο καταφύγιο, έβλεπε ότι η ώρα που θα έπεφτε στα χέρια των εχθρών του πλησίαζε.
Πριν αυτοκτονήσει, κάλεσε στο γραφείο μια από τις γραμματείς του, με σκοπό να της υπαγορεύσει την πολιτική του διαθήκη. Το τελευταίο γραπτό μνημείο μίσους εναντίον των Εβραίων, που συνοδευόταν από ψέματα και προτροπές στους Γερμανούς για συνέχιση της φυλετικής ιδεολογίας του Γ΄ Ράιχ.

Η Νεα Ταξη κανει εκκαθαρίσεις πτωχών στο Λονδινο! Εγκλημα η πενία, όχι η διαφθορά!


Video-Anonymous-–-Homeless-People-Sent-To-FEMA-Camps-In-USA
netakias

Στην νεοφιλελεύθερη Νέα Τάξη η φτώχεια είναι αδίκημα και δεν βαρύνει την κοινωνία, αλλά τον ίδιο τον φτωχό! Ο Πάγκαλος σαν γνήσιος εκπρόσωπος της νεοφασιστικής ΝΤΠ, είπε το γνωστό «Μαζί τα φάγαμε». Το ίδιο και στην Μεγάλη Βρετανία, οι φτωχοί είναι φτωχοί γιατί οι ίδιοι το επέλεξαν παίρνοντας λάθος αποφάσεις, όταν τα λαμόγια έπαιρναν τις σωστές και πλούτισαν

Ποιοι και γιατί προκαλούν την εμπλοκή στο Brussels Group


Ποιοι και γιατί προκαλούν την εμπλοκή στο Brussels Group
Σε εμπλοκή έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group με αιχμή του δόρατος τις ομαδικές απολύσεις και τις περαιτέρω περικοπές σε συντάξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr  η επιμονή των θεσμών στις ομαδικές απολύσεις και στη μη επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων κρίνεται ως «ακατανόητη»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...