Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΘΗΝΑ 11-5-2015.

Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει. Μονάχα ένα άθλιο προτεκτοράτο γεμάτο προδότες που πετροβολάει τούς πιστούς Θεού και Ελληνικής Φυλής. Μια ψευτοδημοκρατική κομματική συμμορία μονάχα υπάρχει στην Αρχή τού Ψευτορωμέϊκου που έχει πετάξει την Ελλάδα ανάμεσα στην Σκύλα και την Χάρυβδη τής εποχής μας. Μια Ελλάδα παραδομένη ανάμεσα στους εισβολείς των τόκων, γεωπολιτικών γειτόνων και τού τζιχαντισμού.

Μάς βρώμισαν την Πολιτεία υποσχεσιολόγοι και «μαχητές» των κενών λόγων που τάχθηκαν τάχα να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα τού λαού και να φυλάξουν από τις κακοτοπιές και τις έχθρες το Έθνος. Μα είναι οι ίδιοι άρπαγες τής εξουσιοδοτήσεως τού Γένους μας μέσω τής ψήφου, οι οποίοι ωστόσο δεν πιστεύουν στην έννοια τού Έθνους και στις δυνατότητες που έχει αυτό να αναπτυχθεί για λογαριασμό του.

Μαρξιστές και σοσιαλφιλελεύθεροι δεν πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος, γιατί δεν πιστεύουν στην ύπαρξη τής Ελληνικής Φυλής. Και δεν πιστεύουν πάλι οι ίδιοι «συνταγματικοί» συνεργάτες των παγκοσμιοποιητών στις δυνατότητες τού Ελληνισμού σκοπίμως, αφού έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν τον ελληνικό πλούτο υπηρετώντας τον Σιωνιστικό Νεοταξισμό.

Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο αφεντάδες. Και στο Ελληνικό Κράτος αφέντης και κάτοχος τής εξουσίας δεν είναι ο πολιτικός, αλλά ο λαός που τού δίδει την εντολή να λάβει και να εφαρμόσει τα μέτρα και τις αποφάσεις που υπηρετούν τα δικά του εθνικά συμφέροντα.

Ο δε πολιτικός είναι ο εντολοδόχος τής Φυλής που υλοποιεί τα συμφωνηθέντα από την ολότητα τής Ελληνικής Κοινότητας, από το καλούμενο ως Έθνος. Και με την σειρά της η Πολιτική Ιδέα, όταν ο λαός δέχεται πιέσεις από τούς μισούντες αυτόν, από τούς μισέλληνες, οφείλει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό στην αντιμετώπιση και την εξάλειψη τού κινδύνου.

Στις εσχατολογικές μέρες τής διαστροφής των ηθών και τής ιστορίας των εθνών, στον καιρό τής απιστίας και τής υποταγής των λαών, το κράτος δεν υπηρετεί το Έθνος. Πολιτικά όργανα τής κατοχικής «δημοκρατικής» ξενοκρατίας δικάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής για κάποιο ανύπαρκτο έγκλημα, αφού αντιστέκεται ενάντια στο υπαρκτό έγκλημα τού ξεχερσώματος τής Πατρίδος από τούς Σταυρωτήδες Εμπόρους των Εθνών. Γίνεται μια μάχη ανάμεσα στους καθεστωτικούς δολοφόνους και τούς Εθνικιστές εκφραστές τής Αληθινής Ελλάδος.

Στα δημόσια κτήρια τής χώρας συγχρωτίζονται αναρχικοί πράκτορες τού Συστήματος μαζί με επικίνδυνους ισλαμιστές τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες που ως ατελείωτα κύματα λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Τζιχαντιστές από Συρία, από Αλγερία και άλλες χώρες τής νεοταξικής «αραβικής ανοίξεως» που έχουν αποβληθεί από τις χώρες τους λόγω τρομοκρατικής δράσεως, έχουν έρθει στην χειμαζόμενη από την στημένη οικονομική κρίση Πατρίδα μας, σύμφωνα με παραδοχές μυστικών υπηρεσιών και των ίδιων των χωρών προέλευσης.

Την ίδια στιγμή οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού λαϊκού τάχα πλην Ελλήνων ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύονται με την Ψευτοευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ρωσία ταυτόχρονα για το ποιος εταίρος θα δώσει υποτίθεται την καλύτερη βοήθεια προς την δύστυχη και λιμοκτονούσα Ελλάδα. Διαπραγματεύονται οι κατοχικές αρχές αναγνωρίζοντας το στημένο χρέος με το χέρι τού επαίτη, με τούς «διασώστες» να ζητούν συρρίκνωση αποδοχών και συντάξεων, πέρασμα αγωγών και άλλα τινά. Τα πάντα στο τραπέζι εκτός από την αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου επ’ ωφελεία τού Ελληνικού Έθνους.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή οι νεοταξίτες που έχουν προκαλέσει τις πολιτικές και πολεμικές κρίσεις, σπρώχνουν τα κύματα των λαθρομεταναστών, με τούς πολιτικάντηδες να επικαλούνται τον ανθρωπισμό των Ελλήνων, ώστε να τούς περιθάλψουν. Μα γιατί δεν το κάνουν εκείνοι οι παγκόσμιοι τύραννοι που ευθύνονται για τις κρίσεις; Πως γίνεται ένας λαός που τού έχουν κόψει το ψωμί και που γενοκτονείται μέσω φτώχιας, υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης, να συντηρήσει άλλους λαούς, ταΐζοντας ταυτόχρονα τούς τοκογλύφους τής παγκοσμιοποίησης; Αυτό γίνεται γιατί σκοπός των μισελλήνων είναι η αλλοίωση και εν τέλει ο βιολογικός αφανισμός τής Ελληνικής Φυλής.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ανώτερο τού Κράτους. Το Ελληνικό Έθνος έχει ιερή υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμα να φτιάξει το κατοικητήριό του συμφώνως με την ταυτότητα, τον χαρακτήρα και τις διαστάσεις Φυλής και Εδάφους. Από την στιγμή που το κράτος, το κατοικητήριο δηλαδή τού Ελληνισμού έχει καταληφθεί από επίορκους ψευτορωμιούς και εισβολείς, το Έθνος έχει πάρει αμετάκλητη απόφαση να προβεί στην κάθαρση στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και τα χώματά του. Να λάβει την τύχη στα χέρια του ξεκινώντας από το εσωτερικό, από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής, κάμνοντας την επανεκκίνηση τού Κράτους.

Επανεκκίνηση τού Κράτους σημαίνει να γίνει και πάλι το Κράτος ελληνικό. Να αναστηθεί η Πολιτεία επάνω στα ερείπια και το κουφάρι τού ψευτορωμέϊκου. Ελληνικό Κράτος είναι εκείνο που επανδρώνεται από Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή, που υπηρετεί την αυθυπαρξία τού Έθνους, που αναπτύσσεται στηριζόμενο στους δικούς του πόρους, που κραταιώνει το εθνικό έδαφος και δεν σκορπάει την εθνική του κυριαρχία. Ελληνικό είναι το Κράτος που εξαντλεί τον ανθρωπισμό του βαστώντας ανόθευτη την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητά του.

Για να έρθει όμως το Κράτος στα χέρια τής Ελληνικής Φυλής, πρέπει να σηκωθεί και να γίνει απαιτητική η ίδια η Ελληνική Φυλή. Να πιστέψει στις δυνάμεις της. Να καθαρίσει τούς μηχανισμούς τής Πολιτείας πολιτικά, ποινικά, ολοκληρωτικά. Να γίνουν οι Έλληνες Εξουσία στο Ιερό Ελληνικό Έθνος. Να γίνουμε οι εργάτες, οι αμύντορες και οι διώκτες κάθε ξωμερίτη από τον σιτοβολώνα και το κληροδότημα τής εθνικής μας γης. Σε μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που υπάρχει μονάχα για τα παιδιά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

“ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ: 75%”- Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;

MIXALOLIAKOS7

Από τις Θερμοπύλες στα Μνημόνια
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρ.φ. 927 και σ’ αυτήν ακριβώς την σελίδα της εφημερίδας μας έχω γράψει 927 άρθρα, εκφράζοντας πάντα αυτό που πιστεύω κι όχι αυτό που είναι “πολιτικώς ορθό” σύμφωνα με το κυρίαρχο σύστημα. Ο Θεός θέλησε και ο Λαός αποφάσισε η Χρυσή Αυγή να είναι από τις 6 Μαΐου 2012 στην Βουλή των Ελλήνων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λεχθεί ότι είμαι και εγώ ένας πολιτικός… Όμως, οι πολιτικοί πρέπει να είναι αρεστοί στον λαό, πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με το ρεύμα, όπως αυτό διαμορφώνεται από τους μεγάλους δημαγωγούς των ΜΜΕ, οι οποίοι με την σειρά τους διαμορφώνουν την άποψή τους σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους. Τόσο εγώ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να σταθούμε ενάντια στο ρεύμα, ενάντια στον λόγο τον πλάνο ενός ολόκληρου συστήματος και το πληρώσαμε και το πληρώνουμε.

ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

Αφορμή για το κείμενο αυτό μου έδωσε μία από τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Σε μία απ’ αυτές λοιπόν, υπήρχε το ερώτημα: “ευρώ πάση θυσία;” και σύμφωνα με την έρευνα στο ερώτημα αυτό απαντούσε θετικά ένα ποσοστό 75%. Αυτό που δεν έλεγε η δημοσκόπηση, αυτό που δεν έλεγε κανένας και ούτε πρόκειται να το πει είναι τι εννοούν γενικά με την έκφραση “πάση θυσία”.
Σκόπιμη η γενικότητα του ερωτήματος, αλλά αποκαλυπτικό το ποσοστό των απαντήσεων. Όλα για το ευρώ, όλα για το χρήμα “πάση θυσία” όποιο κι αν είναι το τίμημα, ακόμη κι αν αυτό είναι μια κοινωνία ζούγκλα, μια Πατρίδα ανύπαρκτη, ένα Έθνος σε παρακμή. Η πλειοψηφία των Νεοελλήνων αρκείται στο να έχει ευρώ, όσο κι αν αυτά γίνονται όλο και περισσότερο λίγα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα της οποίας η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει, σε μία κοινωνία χωρίς αρχές και αξίες, με την παιδεία ανύπαρκτη και διαλυμένη και την υγεία σε επίπεδο σχεδόν αφρικανικής χώρας. Κοντά σε όλα αυτά μια μεγάλη απειλή, η λαθρομετανάστευση, την οποία αντιμετωπίζουν άπαντες, όχι τώρα, αλλά εδώ και δεκαετίες, με αδιαφορία, ευχολόγια και άλλοι με ευχαρίστηση όντας εθνομηδενιστές. Αδιάφορο γι’ αυτούς εάν αυτή την χώρα την κατοικούν Έλληνες ή Aφρικανοί και Ασιάτες. Επάνω απ’ όλα γι’ αυτούς είναι ένας αμφίβολος ανθρωπισμός, ο οποίος δεν γνωρίζει σύνορα και Πατρίδες.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

Όσο για την πολιτική ζωή της χώρας αυτή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει, μη έχοντας τίποτε να πει, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει πετάξει την αντιμνημονιακή μάσκα και έχει φορέσει το χαρωπό προσωπείο της εξουσίας. Ήδη οι προεκλογικές του δεσμεύσεις έχουν γίνει καπνός και τις έχει μεταθέσει για τα επόμενα χρόνια. Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι γενικά δεν υπάρχει πολιτική. Υπάρχει μια απόλυτη ασάφεια, μία άγνοια πλήρης του λαού γι’ αυτά τα οποία συμβαίνουν και τον αφορούν άμεσα και μία ατέλειωτη παραπληροφόρηση.

Τα δύο κόμματα τα οποία κυβέρνησαν επί σαράντα χρόνια την χώρα και τώρα τελευταία και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κυβερνά σήμερα, διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι η σωτηρία της Ελλάδος είναι η Ευρώπη. Κατ’ αρχάς Ευρώπη δεν υπάρχει! Είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός νάνος, ο οποίος πιστά ακούει σε όλα τα μεγάλα ζητήματα στις εντολές των ΗΠΑ και όλοι μαζί υπακούουν σε αυτούς που κρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο το χρήμα. Σε αυτούς που θέλουν την “ανοιχτή κοινωνία”, την παγκοσμιοποίηση, μια ανθρωπότητα χωρίς εθνικές ταυτότητες, χωρίς Πατρίδες, χωρίς εθνικούς πολιτισμούς. Γι’ αυτούς η υπέρτατη αξία είναι το χρήμα. Γιατί αυτό ακριβώς διαθέτουν. Αυτήν την πραγματικά κτηνώδη αντίληψη έχουν επιβάλει και στους λαούς, οι οποίοι φοβισμένοι ατενίζουν ένα αβέβαιο μέλλον. Μέσα στα πλαίσια αυτά και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή; Και η μοιραία και τραγική απάντηση “ευρώ πάση θυσία”…
Στην Αρχαία Σπάρτη ο Λυκούργος είχε καταργήσει τα χρυσά και αργυρά νομίσματα με σκοπό να επιτύχει την Αρετή των πολιτών-στρατιωτών, την αποφυγή της διαφθοράς του πνεύματος από την ύλη. Με τέτοιες πεποιθήσεις πέθαναν οι 300 στις Θερμοπύλες. Εάν πίστευαν στο χρήμα, στο “ευρώ πάση θυσία”, τότε σίγουρα δεν θα στεκόντουσαν ατρόμητοι μπροστά στον θάνατο! Αντίθετα αυτοί που λατρεύουν τον “χρυσό μόσχο” και έχουν κάνει το χρήμα θεό τους και πίστη τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα αντί να μάχονται στις Θερμοπύλες, να υπογράφουν Μνημόνια.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Το ερώτημα που τίθεται μετά ταύτα είναι εάν αξίζει στην σημερινή εποχή, στον καιρό “της παρακμής της δύσεως” να μάχεται κανείς για Ιδέες; Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε αυτό το ερώτημα έχουμε δώσει την απάντηση μας με τον Αγώνα μας, με τις θυσίες μας, με τους τιμημένους νεκρούς μας, σε πλατείες και δρόμους και σε φυλακές.
Όχι, για εμάς δεν ισχύει το “ευρώ πάση θυσία”, γιατί πάνω από το χρήμα, πάνω από την κτηνωδία του καταναλωτισμού ευρίσκονται άλλες άξιες όπως Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Πολιτισμός, Παράδοση, Έθνος! Και εάν οι πολλοί όντας άβουλοι, μη γνωρίζοντας πόσο μοιραία είναι η επιλογή τους βαδίζουν προς τον γκρεμό, υπάρχουν και οι λίγοι, οι οποίοι αντιστέκονται!
Υπάρχουν και οι Χρυσαυγίτες, που με όλη την δύναμη της καρδιάς μας επαναλαμβάνουμε ότι εάν το δίλημμα είναι Ευρώ ή Ελλάδα, εμείς χωρίς δισταγμό απαντούμε ΕΛΛΑΔΑ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ- ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΕΝΦΙΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ» ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

grexit-eurozone


Ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα, από τον οποίο εξαρτάται ο προσδιορισμός του δημοσιονομικού κενού κι επομένως τα μέτρα κάλυψης του παραμένουν ανοιχτά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ωστόσο στέλνουν σήμα για την ανάγκη υψηλών δημοσίων εσόδων.
Αυτό συνεπάγεται κυρίως φόρους, με διατήρηση ορισμένων, επαναφορά άλλων και θέσπιση καινούριων. Είναι πλούσιο το φορο-καλάθι κι απόδοσης αρκετών δις τα μέτρα, που αναμένεται να συμφωνηθούν με τους εταίρους.

Ουδείς παρών ;;;


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Αναρωτιέμαι αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό για το πως έχουμε εξελιχτεί και τον τρόπο που πορευόμαστε στην καθημερινή μας πραγματικότητα.
Το φρικαλέο επεισόδιο καννιβαλισμού εις βάρος αυτού του αθώου πλάσματος έλαβε χώρα στην Αθήνα εν έτη 2015 χωρίς την σωτήρια επέμβαση κάποιου γείτονα η οποία ενδεχομένως να τροποποιούσε την αδιανοήτη, απάνθρωπη ως εξελίχτηκε ροή των πραγμάτων.

Οι Αλβανοί θέτουν θέμα "παραβίασης" της υφαλοκρηπίδας τους στο Ιόνιο! Ρηματική διακοίνωση


Image
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δεν ματαίωσε χωρίς λόγο την συνάντησή του με τον Πρέσβη της Αλβανίας. Τα Τίρανα είναι γνωστό ότι “χορεύουν” στον ρυθμό που η Τουρκία “παίζει” στο θέμα της ΑΟΖ και των ενεργειακών αποθεμάτων. Ακόμη και στο Ιόνιο! Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας επεδωσε στον Έλληνα πρέσβη Λεωνίδα Ροκανά,ρηματική διακοίνωση με την οποία απαιτεί την τροποποίηση του προγράμματος ερευνών της Ελλάδας στο Ιόνιο για υδρογονάνθρακες! Αιτία; “Παραβιάζεται η αλβανική υφαλοκρηπίδα”!

Διαλύονται τα Σκόπια; Ξέσπασαν μάχες Αλβανών και ψευδομακεδόνων (φωτο)


Διαλύονται τα Σκόπια; Ξέσπασαν μάχες Αλβανών και ψευδομακεδόνων (φωτο + βίντεο)
Αλβανοί ένοπλοι συγκρούονται με δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού των Σκοπίων, στα περίχωρα της αλβανόφωνης πόλης Κουμάνοβο στα Σκόπια. Υπενθυμίζουμε ότι το 2001 είχαν διεξαχθεί μάχες στην ίδια περιοχή μεταξύ του στρατού των Σκοπίων και εξεγερμένων Αλβανών και UCKάδων.

Το Βερολίνο «κρύβει» έγγραφο-βόμβα για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Δόλια η δήθεν έρευνα για οφειλές από τις "Γερμανικές αποζημιώσεις". Αποσιωπούν το "κατοχικό δάνειο" που ανέρχεται σε 510 δις Ευρώ (συμφωνα με αναλυτή της BnP)!

Το Βερολίνο «κρύβει» έγγραφο-βόμβα για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Η εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της γερμανικής κυβέρνησης στον καγκελάριο Χ. Κολ το 1990.

real

olympia

ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! Ο σουνίτικος εφιάλτης στην Ελλάδα…


…να κλείσουν τώρα τα τζαμιά με τουρκικό και σαουδαραβικό χρήμα. Εθνικός και κοινωνικός κίνδυνος η λειτουργία τους.

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε απο ισλαμοφασίστες πριν την παει στο μαιευτήριο…


Τέσσερα χρόνια μετά την φρικτή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, ο θάνατος του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Πυργιώτισσα σύζυγός του Σιμόνα Βιρτζίλι σπάει την σιωπή της και μιλά για την τραγωδία που βίωσε! Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου έμενε στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το παρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, με το οποίο θα μετέφερε στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΛΓΟΥ;


1076195_620x410
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ενώ πλησιάζουμε στην 7η Ιουνίου όπου στην Τουρκία θα διεξαχτούν πολύ κρίσιμες βουλευτικές εκλογές οι πρώτες από την μεταπήδηση του Ερντογάν στην τουρκική προεδρία, ο προεκλογικός αγώνας έχει «ανάψει» για τα καλά ενώ οι σφυγμομετρήσεις δίνουν ένα που θολό τοπίο όσον αφορά τα αποτελέσματα με δεδομένο την επικράτηση των ισλαμιστών, αλλά μάλλον αδύνατο να πετύχουν την αυτοδυναμία τους για να προχωρήσουν στην απαιτουμένη συνταγματική μεταρρύθμιση.

Σοκ από το Stratfor: Ανήκουστες Αλήθειες για την «Ελληνική Κρίση»!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην Μέγγενη της «Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Αγοράς»

Ανατομική ανάλυση του Τζώρτζ Φρίντμαν, του περιώνυμου  οίκου Στράτφορ

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού
                        

 «Εγώ δεν βλέπω πως η Ελλάδα μπορεί  να αναρρώσει χωρίς τα μέτρα προστασίας της οικονομίας της  που εφάρμοσε η Γερμανία και οι ΗΠΑ κατά την πρώτη περίοδο της ανάπτυξης τους.»

Προειδοποίηση Σόιμπλε για ξαφνική χρεοκοπία της Ελλάδας


Προειδοποίηση για την πιθανότητα αιφνιδιαστικής χρεοκοπίας της Ελλάδας απευθύνει σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η Ρωσία βοηθάει την Ελλάδα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η Μόσχα παρέχει βοήθεια προς την Ελλάδα- γράφει τούρκικο δημοσίευμα- στην έρευνα και αίτημά της, για αποζημιώσεις από τη Γερμανία, προσφέροντας πρόσβαση σε άγνωστα αρχεία των Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αποχαιρετώντας την «Αλεξάνδρεια»!


Στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαμήνυσε ενθαρρυντικά ότι θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το ευρώ στις συναλλαγές της, αλλά, έξω από το ανυπόφορο πλαίσιο της αποτυχημένης μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που βύθισε την ελληνική κοινωνία σε παρατεταμένη ύφεση και βαθειά φτώχεια.
Μετά από μια τρίμηνη επίδειξη ασύγγνωστου ερασιτεχνισμού και θεαματικής ανεπάρκειας, ο ΣΥΡΙΖΑ, απέδειξε ότι αδυνατεί να εμπνεύσει ανανεωτικές ρήξεις, μήπως και γινόταν, «ένα καλύτερο μηδέν».
Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, μια κυβέρνηση αστικής μάλλον διαχείρισης, οδηγούνται σε πικρή συνθηκολόγηση, επειδή, όπως και οι προηγούμενες δεν είχαν σχέδιο- είχαν κάμποσες (ενδιαφέρουσες στ΄ αλήθεια…) ιδέες και πολλές ανεδαφικές προσδοκίες- κι ούτε ποτέ προβληματίστηκαν σοβαρά για τη φυσιογνωμία της χώρας, τη θέση της στον σύγχρονο κόσμο και τις ζωτικές προβολές αυτού του τόπου και του λαού του στο μέλλον.Πολιτικά, ασφαλώς, οι μέρες που έρχονται θα είναι ενδιαφέρουσες. Έχουν όμως τη στυφή διαπίστωση ότι μπροστά μας ανοίγεται μια νέα εποχή χαμηλών προσδοκιών…

Το σκίτσο που έκανε ο Τσίπρας προμηνύει εκλογές!

Πρώτη φορά ήταν η Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή και ο Αλ. Τσίπρας πήγε καλά προετοιμασμένος, κρατώντας ανά χείρας ένα... βιβλίο και τις σημειώσεις του. Στο διάστημα που μιλούσε ο Στ. Θεοδωράκης ο κ. Τσίπρας κάτι σημείωνε στα χαρτιά του. Τι ήταν αυτό; Απάντηση στον Στ. Θεοδωράκη; Μπορεί. Το βέβαιο είναι ότι βρήκε την ευκαιρία και σκίτσαρε μια... κάλπη! Την κάλπη τη σχεδίασε πάνω στο εθνόσημο και φαινόταν ως επίσημη κάλπη. Λέτε να σημαίνει τίποτα αυτό; Ποιος ξέρει; Το δε βιβλίο είχε τίτλο «Θρησκευτικός Λόγος - Το χαλινάρι της Ελευθεροφροσύνης» του Σ. Οικονόμου από τις εκδόσεις Δίον. Το βιβλίο επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, όπως πότε και με ποια στοιχεία δημιουργήθηκε η θρησκεία, ποια είναι η σχέση μεταξύ πιστών και θρησκείας, ποιοι ήταν οι πρώτοι θεοί. Και το σημαντικότερο ερώτημα, κατά τον Πρωθυπουργό, «γιατί η θρησκεία στηρίζεται στο συναίσθημα και όχι στη λογική;».

ΚΕΔΕ: Δεν μεταφέρονται τα αποθεματικά των δήμων στην ΤτΕ

Να μην μεταφέρουν τα αποθεματικά των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, παρά μόνο αν η κυβέρνηση δηλώσει δημόσια ότι η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα, η επίλυση του οποίου συνδέεται με τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων, αποφάσισε η ΚΕΔΕ στο ετήσιο τακτικό συνέδριό της στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Σε αυτή την περίπτωση, αποφάσισε η ΚΕΔΕ, θα δεσμευθεί ότι θα παραχωρηθούν τα αποθεματικά για τη σωτηρία της χώρας, μαζί με τους μισθούς των δημάρχων και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού.

Επίσης, η ΚΕΔΕ αποφάσισε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να προωθηθούν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση: "Η Ελλάδα θα χρηματοδοτηθεί από τη Ρωσία άμεσα"


ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ» ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ «Ζεστό» χρήμα δίνει η Ρωσία στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση...
KremlinPutinL

ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ» ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
«Ζεστό» χρήμα δίνει η Ρωσία στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση ρευστότητα στην ελληνική οικονομία επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του (σπάνια ανακοινώνει τέτοια θέματα) πριν λίγο το Κρεμλίνο.
Συγκεκριμένα με αφορμή την χρηματοδότηση κατασκευής του «Ελληνικού Αγωγού» η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δώσει προκαταβολές για την κατασκευή του έργου και βέβαια να χρηματοδοτήσει τις ελληνικές εταιρείες για να το κατασκευάσουν!

Τσαρουχά: Οι ΑΝΕΛ είναι αντίθετοι στην ανέγερση τεμένους


Χαμός στη Βουλή για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, καθώς οι ΑΝΕΛ ζητούν να αποσυρθεί η τροπολογία, η οποία...
anel

Χαμός στη Βουλή για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, καθώς οι ΑΝΕΛ ζητούν να αποσυρθεί η τροπολογία, η οποία εισήχθη στην Ολομέλεια προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Σταθερή στη θέση της για τις «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης, εμφανίστηκε η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
«Ο ΕΝΦΙΑ και η διατήρησή του είναι ένα θέμα, το οποίο δεν μπορεί να έρθει από τη μια μέρα στην άλλη» και πρόσθεσε, «αυτή τη στιγμή, στηρίζουμε την κυβέρνηση αδιακρίτως για την διαπραγμάτευση που κάνει. Όταν θα το φέρουν στη Βουλή, τότε θα κριθούμε προ των ευθυνών μας και προ των λόγων μας».
Στην κατεύθυνση αυτή, η κ. Κόλλια διευκρίνισε ότι «προφανώς και δεν προεξοφλώ την ψήφο μου, όπως πάντα. Η ψήφος μου θα είναι δεδομένη αν μπορώ να υποστηρίξω αυτά για τα οποία έχω στηριχθεί από τους Έλληνες».
Η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κράτησε ωστόσο αποστάσεις για τις επιλογές συγγενικών στελεχών υπουργών σε κρατικές θέσεις. Η κ. Κόλλια σχολίασε πως «για μένα, δεν είναι αυτό σωστό. Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι υπερβολικό. Αν βάλεις όμως κάποια κριτήρια, προφανώς η αντικειμενικότητα αυτή και η υποκειμενικότητα που προεξοφλούν αυτά τα κριτήρια, βγάζει αλλού” και εξήγησε ότι “όντως είναι πιο δύσκολο μια κυβέρνηση να μπορέσει να έχει δικούς της ανθρώπους και δεν πρέπει να είναι σε βαθμό να ελέγχονται όλοι οι οργανισμοί, να ελέγχονται όλα πλήρως».
Επιπλέον, η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης τοποθετήθηκε και για την τροπολογία που αφορά το τέμενος στο Βοτανικό, καταλήγοντας: «Συμφωνώ με την αντίρρηση. Οι ΑΝΕΛ έχουν πει ότι είναι άκυρη αυτή η τροπολογία, δεν είναι τόσο μέσα στο κλίμα. Αλλά η διαφωνία δεν φτάνει μέχρι το σημείο της καταψήφισης αυτής της τροπολογίας».

Ερντογάν: Θέλετε επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης; Kάντε τζαμί στη Θεσσαλονίκη!


Προκλητικός για ακόμη μια φορά στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η Θεολογική Σχολή της...
erntogan

Προκλητικός για ακόμη μια φορά στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η Θεολογική Σχολή της Χάλκης δεν μπορεί να επαναλειτουργήσει, χωρίς τα κατάλληλα «ανταλλάγματα» εκ μέρους της Ελλάδας…
«Η Τουρκία είναι υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει τη λειτουργία τουλάχιστον ενός τζαμιού στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με Τούρκο συγγραφέα ο οποίος μετείχε χθες σε σύσκεψη του Τούρκου Προέδρου με ακαδημαϊκούς, σχετικά με το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Ο Τούρκος συγγραφέας Μουσταφά Αρμαγάν σε χθεσινή του δήλωση την οποία επανέλαβε σήμερα με γραπτή ανακοίνωση, ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν δείχνει πρόθυμη στο θέμα της λειτουργίας τζαμιού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεντρώνονται πάνοπλοι Αλβανοί του UCK στα βουνά της ΠΓΔΜ


Αλβανοί παραστρατιωτικοί  του UCK από το Κοσσυφοπέδιο εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κουμάνοβο Ήταν τελικά να μη μάθουν τον δρόμο οι...
UCC+ΟΠΛΑ

Αλβανοί παραστρατιωτικοί  του UCK από το Κοσσυφοπέδιο εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κουμάνοβο
Ήταν τελικά να μη μάθουν τον δρόμο οι Αλβανοί του UCK, τώρα θα έρχονται πυκνά συχνά στην ΠΓΔΜ. Άλλωστε  για αν πούμε την αλήθεια το δυτικό κομμάτι της χώρας αυτής  αποτελεί « ξέφραγο αμπέλι» .

Δίνουμε ηλεκτρονικές ταυτότητες στους λαθρομετανάστες. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;


Δίνουμε ηλεκτρονικές ταυτότητες στους λαθρομετανάστες.Η αντίστοιχη κάρτα πολίτη δίνεται για τον έλεγχο των λαθρομεταναστών.Την ονόμασαν κάρτα ασύλου έτσι...
hqdefault4

Δίνουμε ηλεκτρονικές ταυτότητες στους λαθρομετανάστες.Η αντίστοιχη κάρτα πολίτη δίνεται για τον έλεγχο των λαθρομεταναστών.Την ονόμασαν κάρτα ασύλου έτσι ώστε να συνηθίζουμε και εμείς οι πολίτες στην ιδέα της κάρτας αυτής.
Δείτε το βίντεο …


ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ: To 1974 η τουρκική βουλή κήρυξε τον πόλεμο στην Κύπρο


Πριν καν ακόμη γίνει η τελετή ορκωμοσίας του εκλεγέντος με την βούληση των Τουρκοκυπρίων προέδρου κυρίου Ακιντζί, έφτασε και η...
ali-erel-666

Πριν καν ακόμη γίνει η τελετή ορκωμοσίας του εκλεγέντος με την βούληση των Τουρκοκυπρίων προέδρου κυρίου Ακιντζί, έφτασε και η δοκιμή ¨ρύθμισης¨ από την πλευρά της Τουρκίας.
Εμφανίστηκε πρώτος ο κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που με το στυλ του, φαινόταν χαρούμενος να ¨βάλει στην θέση του¨  τον κύριο Ακιντζί.
Κι όμως αυτό δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
Ο στενός κύκλος του Ερντογάν μπήκε στην σειρά και με ένα στόμα άρχισαν να χτυπάν.
Επιτέθηκαν με δηλώσεις του τύπου ¨Ο Ακιντζί να μάθει την θέση του.
Ο Ταγίπ Ερντογάν και λίγα του είπε, αν θέλει ο Ακιντζί να πάει στην ελληνοκυπριακή πλευρά να ζήσει¨.
Δεν πρόκειται για ολίσθημα γλώσσας, για λάθος πληροφόρηση ή για έκρηξη νεύρων, ούτε για θέμα μικρής ή αδερφής πατρίδας.
Η παρατηρούμενη επίθεση είναι  μια κατάσταση πανικού οφειλόμενη στην επί δεκαετίες εξελισσόμενη και από διαφορετικές ανάγκες καθοριζόμενη σύγκρουση οραμάτων.
a569ca9f2015428fca7aacf123a160d5-filtered
Ο κύριος Ερντογάν λέει : Για ποιο λόγο μέχρι σήμερα η Τουρκία στηρίζει την Βόρεια Κύπρο.
Υπάρχει μια αναγκαιότητα για αυτό.
Δεν υπάρχει ανάγκη να το επαναλάβουμε εν προκειμένω.
Πέρα από την αδερφική εργασία υπάρχει και κόστος για την σχέση μικρού-μητέρας πατρίδας.
Η χώρα αυτή εδώ πλήρωσε μεγάλο τίμημα στην Κύπρο.
Δώσαμε μάρτυρες.
Για να μπορέσουμε να φτάσουμε με την σημερινή μας συγκρότηση, πληρώνουμε ετησίως περίπου 1 δις $.
Αυτά δεν γίνονται με την αδερφοσύνη.
Ποιος είναι άραγε αυτός που αγωνίζεται στην διεθνή κοινότητα για την Βόρεια Κύπρο ;
Ο κύριος Ακιντζί πιστεύει πως μπορεί να δώσει αυτόν τον αγώνα μόνος του ;
Η Βόρεια Κύπρος είναι μικρή πατρίδα και μικρή πατρίδα θα παραμείνει¨.
Ούτε το περιεχόμενο της δήλωσης, ούτε η χρονική στιγμή, αλλά ούτε και το στυλ της είναι κάτι που μπορούν να γίνουν αποδεκτά.
Φαίνεται ποιος δεν ακούει αυτά που λέει, αλλά πρόθεση μας δεν είναι να μείνουμε στην πρόκληση αυτής της δήλωσης και να μην αντιληφθούμε το περιεχόμενο της.
Υπάρχει μήνυμα σε αυτήν τη δήλωση, είναι σαφές και πιστεύω πως είναι καίριας σημασίας αυτό να γίνει αντιληπτό.
cyprus-kisingerwee
H ¨επίλυση¨ του κυπριακού θέματος είναι κάτι που συχνά τίθεται από Τούρκους αξιωματούχους.
Αλλά σχετικά με την επιθυμητή λύση  μεταξύ τουρκικού κράτους και Τουρκοκυπρίων υπάρχει μια σαφής διαφορά οράματος.
Οι Τουρκοκύπριοι έχουν ένα όραμα με βάση το οποίοι θα είναι ισότιμοι εταίροι σε μια ομοσπονδιακή δημοκρατία, θα μοιράζονται την διακυβέρνηση μιας χώρας που θα έχει ως προτεραιότητα της την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον νόμο.
Ενώ το τουρκικό κράτος βλέπει την Κύπρο από την σκοπιά των στρατηγικών αμυντικών αναγκών της Τουρκίας και της γεωπολιτικής της θέσης της νήσου.
Στην Κύπρο 41 χρόνια παρά όλο τον κόσμο, η επί 41 χρόνια συνεχιζόμενη κατάσταση πολέμου και εκεχειρίας, χρησιμοποιείται από την Τουρκία μέχρι να επιβάλλει μια δική της ¨λύση¨.
Η Τουρκία δεν θέλει σχέση αδερφικών κρατών , θέλει να λέει στο ¨μικρό¨ και αυτό να εκτελεί.
Τα αδέρφια μπορούν να κάτσουν από κοινού και να σχεδιάσουν τα κοινά συμφέροντα, ενώ το ¨μικρό¨ το ταίζετε και το καθαρίζετε αλλά το εμποδίζετε να πάει εκεί όπου δεν επιθυμείτε.
Το μικρό δεν παράγει, για να θραφεί κοιτά την μητέρα του στα μάτια και αυτή του διδάσκει τι πρέπει να κάνει για να θραφεί.
ellinika armata
Η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1974 κήρυξε τον πόλεμο στην Κύπρο και 41 χρόνια τώρα συνεχίζεται η εμπόλεμη κατάσταση και η εκεχειρία.
Οι λόγοι για τον πόλεμο και η απόφαση που λήφθησαν σε κλειστή συνεδρίαση της βουλής, δημοσιεύτηκαν αργότερα στην ιστοσελίδα της βουλής.
Ο λόγος για τον οποίο η Τουρκία ήρθε στην Κύπρο και το είδος λύσης για το οποίο εργάζεται, δεν έχουν αλλάξει ακόμη και η Βόρεια Κύπρος αποτελεί το πεδίο για αυτό.
 ¨Η Τουρκία δεν μπορεί να παραμείνει στους όρους των συμφωνιών του 1960 που έδωσαν ζωή στο Κυπριακό κράτος¨
¨Η απόδοση σε εμάς ενός στάτους παρόμοιο με των προηγούμενων συνθηκών, δεν μπορεί να εγγυηθεί επαρκώς τα ζωτικά εθνικά μας συμφέροντα¨
¨Και σήμερα εμείς ως τακτική μπορούμε να λέμε ¨Να σπάσουν τα χέρια που απλώνονται στην ανεξαρτησία της Κύπρου¨ ή και να μιλάμε για την ακεραιότητα της¨.
¨Αξιότιμοι φίλοι το όνομα μπορεί να είναι διχοτόμηση, δεν με νοιάζει, συμφωνώ να λέγεται και Περιοχή Τουρκικής Κυριαρχίας. Ας λέγεται Τουρκική Κοινοτική Περιοχή, αλλά δεν πρέπει ποτέ να κλονιστεί ο εθνικός μας στόχος να είναι μια περιοχή τουρκικής κυριαρχίας όπου θα γίνεται αισθητή η τουρκική ισχύς. Είμαι τυχερός που βλέπω ότι αυτό αντιμετωπίζεται με έγκριση και κατανόηση από την βουλή.¨
Όλα αυτά που περιέχονται στην διακήρυξη πολέμου πριν από 41 χρόνια, ζωντανεύουν πραγματικά με αυτά που δηλώνει ο κύριος Ταγίπ Ερντογάν. Η Τουρκία θέλει την βόρεια Κύπρο ως ένα κομμάτι υπό την κυριαρχία της. Τελεία.
Ο κύριος Ερντογάν λέει πως ¨Δεν μπορώ να σας το πω αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι που στηρίζουμε τόσο την Κύπρο, ξοδεύουμε ένα δις $ τον χρόνο, δεν μπορείτε να δηλώνετε έτσι περί αδερφοσύνης, εσείς είστε μικροί και έτσι θα μείνετε και γελιέστε αν νομίζετε πως μπορείτε να υπάρξετε χωρίς εμάς¨.
Υπάρχει μια τέτοια διαφορά στόχων και οραμάτων, που δεν πρέπει να καλύπτεται αλλά να αποτελεί σημείο διαπραγμάτευσης.
Για αρκετό καιρό οι Τουρκοκύπριοι παραπλανήθηκαν, δεν έχουν ανοχή να χάσουν κι άλλο χρόνο.
Όποιες κι αν είναι οι αντιθέσεις πρέπει να τις μάθουν και ανάλογα να αποφασίσουν.
Στο πλαίσιο αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αμέριστη στήριξη μας προς τον κύριο Ακιντζί
Αλή Ερέλ
Gazeddakibris.com  28/4/2015
cyprus-kisingerwee

Στο λιμάνι της Καλαμάτας καταφθάνει ιταλικό ρυμουλκό με 170 αλλοδαπούς μετανάστες – Εντοπίστηκαν ανοικτά από το ακρωτήριο Ταίναρο

1689581

Στο λιμάνι της Καλαμάτας οδηγούνται 170 αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν νότια του ακρωτηρίου Ταίναρο το απόγευμα της Παρασκευής.Συγκεκριμένα, 60 ναυτικά μίλια νότια από το ακρωτήριο Ταίναρο, εντοπίστηκε το σκάφος με τους 170 αλλοδαπούς, οι οποίοι μετεπιβιβάστηκαν από το Λιμενικό με απόλυτη ασφάλεια, σε ρυμουλκό υπό Ιταλική σημαία, που έπλεε στην περιοχή και δεσμεύτηκε από τις Αρχές.
Το ρυμουλκό κινείται με μικρή ταχύτητα κι αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καλαμάτας περίπου στις 17.00 το απόγευμα του Σαββά

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ στην ΣΦΑΓΗ της 4χρονης Άννυ! Ποιος κρύβεται από πίσω;

anny

Για συμμετοχή στην εξαφάνιση του πτώματος της 4χρονη Άννυς…του Νίκι, του φίλου του Σάββα,  έκανε λόγο η μητέρα που χθες προφυλακίστηκε.
«Δεν αποκλείω να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος» ,φέρεται να είπε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

ΕΝΦΙΑ… όλο το 2015! Πιέζουν για μέτρα οι δανειστές και ΦΠΑ στο 18%!

tsi_diapragmateysh_533_355

Καυτές οι εξελίξεις στη χώρα μας…. η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί μεταξύ δανειστών και Ελλάδας είναι σημαντική, παρά το γεγονός ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. To κλίμα που επικρατεί αλλάζει σχεδόν ανά ώρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ προχτές είχαμε αδιέξοδο, χτες είχαμε αισιοδοξία για συμφωνία, σήμερα επιστρέψαμε στις εμπλοκές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, “αγκάθια” για τη συμφωνία παραμένουν οι συντάξεις και τα εργασιακά, ενώ οι δύο πλευρές διαφωνούν και στο δημοσιονομικό κενό, καθώς οι δανειστές ζητούν περισσότερα μέτρα που θα αποφέρουν έσοδα 1 δισ. ευρώ μιας και προβλέπουν μία ισόποση μαύρη τρύπα. Όσον αφορά στον ΦΠΑ, η ελληνική κυβέρνηση ζητάει να εξαιρεθούν τα τρόφιμα, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, το φυσικό αέριο, τα φάρμακα και τα βιβλία. Απόσταση υπάρχει επίσης και στον υψηλό συντελεστή του ΦΠΑ με τους δανειστές να πιέζουν για ένα συντελεστή στο 18%, ενώ η ελληνική πλευρά αντιπροτείνει έναν συντελεστή κοντά στο 15-16%, όπως σημειώνει πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Στουρνάρας υπονομεύει με διαρροές την εθνική προσπάθεια για να σώσει το τομάρι του!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΤΟ ΧΩΝΙ

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη μεγάλη μάχη της διαπραγμάτευσης με στόχο μια επωφελή για την πατρίδα συμφωνία με τους δανειστές, οι αμετανόητοι μνημονιακοί Εφιάλτες συνεχίζουν να υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια.
Η αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών προκαλεί ανατριχίλα: Ε-mail (που έχει στη διάθεση της η εφημερίδα) έφυγε από το γραφείο Τύπου του Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο και τίτλο: «Ο Λογαριασμός των 100 ημερών».

Ποιο είναι το περιεχόμενο του e-mail; Όλη η επιχειρηματολογία αποδόμησης της κυβέρνησης Τσίπρα που αναπαράγουν διαρκώς εντός και εκτός Ελλάδα πρόθυμα παπαγαλάκια!

ΕΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ-ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ-ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

CXXFWTIASGD

Εργατικό ατύχημα με έξι τραυματίες από την πυρκαγιά στα ΕΛΠΕ. Τρεις εργαζόμενοι, σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρουν εγκαύματα σε όλο τους το σώμα, μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο. Επίσης, άλλοι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο ένας πολυεγκαυματίας μεταφέρθηκε από το Αττικό στο Γενικό Κρατικό Αθήνας όπου υπάρχει μονάδα εγκαυμάτων.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 8.20 περίπου το πρωί σε μονάδα των ΕΛΠΕ στη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε μία παλιά μονάδα, όπου σημειώθηκε έκρηξη.
Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται ο Χρήστος Κατσώτης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Σύμφωνα με τον 902.gr, στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής που καταγγέλλουν την έλλειψη μέτρων ασφαλείας σε ένα χώρο με 3.000 εργαζόμενους. Όπως καταγγέλλουν δεν χτύπησε ο συναγερμός πυρκαγιάς και δεν υπήρχε σχέδιο ασφαλούς εξόδου των εργαζομένων σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Κατά τη διάρκεια της φωτιάς, οι εργαζόμενοι στοιβάχτηκαν σε έναν από τους χώρους στάθμευσης των εγκαταστάσεων, χωρίς να τους επιτρέπεται να μετακινηθούν. Όταν οι εργαζόμενοι άνοιξαν μία από τις εξόδους, προκειμένου να διαφύγουν, το προσωπικό φύλαξης των εγκαταστάσεων τους κυνήγησε για να τους πάρει τις κάρτες εισόδου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...