Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΘΗΝΑ 13-5-2015.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε αν αξίζουμε ή όχι να ζήσουμε ελεύθεροι. Φρύαξαν όλα τα απόκοσμα θεριά τής οικουμένης. Να κατασπαράξουν την Ελευθερώτρια Πατρίδα τής ανθρωπότητας και τού Πολιτισμού Ελλάδα. Και τα λόγια τα μεγάλα των γραικύλων πολιτικάντηδων, τα σωτήρια και τα αναπτυξιακά, κούφια και παραπλανητικά λόγια για την αποσιώπηση τής επερχόμενης καταιγίδας υπέρ τού νεοταξικού κτήνους είναι. Δεσμοφύλακες Ελλήνων για λογαριασμό των τυράννων οι ταγοί. Και οι ξένοι που μάς ζώνουν με γραβάτες και με λόγχες και με κάθε μέσο, στρατός τού Σταυρωτή των Εθνών είναι όλοι ετούτοι.

Οι «σωτήρες» με τις γραβάτες, τραπεζίτες και «επενδυτές» και πολιτικές αρχές τής Ψευτοευρώπης και τής Εσπερίας, ένας εσμός που λογαριάζει τα χρήματα με τις λίβρες τής ανθρώπινης σάρκας. Αδιόρθωτοι ματαιόδοξοι που νομίζουν πως είναι αήττητοι, άφθαρτοι και επίγειοι θεοί που θα μείνουν ισόβια αγκιστρωμένοι στην παγκόσμια, ανήθικη και αντίχριστη παγκόσμια εξουσία τους. Εκβιαστές που εξαγόρασαν τις εθνικές κυβερνήσεις, βάλανε ενιαίο νόμισμα για αποτελεσματικό έλεγχο των κρατών, διέλυσαν τις τοπικές οικονομίες και τώρα μάς λέγουν πως πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα μας για να παραμείνουμε μες στην νομισματική φυλακή τού ευρώ.

Δεν θα πάρουμε μάς λένε ενέσεις ρευστότητας αν δεν οδηγηθούμε σε αυτόβουλη ανέχεια, σε ομαδική αυτοχειρία. Διότι μαχαίρι στον λαιμό είναι οι αμοιβές πείνας, μισθοί και συντάξεις, οι ιδιωτικοποιήσεις – ξεπούλημα των φυσικών πόρων και των γεωγραφικών μας οχυρώσεων, οι οπισθοχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα, η αλλοίωση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας. Διότι χρήματα για την εγχώρια παραγωγή δεν διατίθενται. Διατίθενται όμως αφειδώς για τις χρεοκοπημένες τράπεζες και για την στέγαση και απορρόφηση των λαθρομεταναστών.

Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι δημιουργούν επίσημο κλίμα στρατιωτικής διεκδίκησης ελληνικής γης. Απέναντι από την Κω, στην προσωρινά κατεχόμενη Αλικαρνασσό που οι τουρκομογγόλοι αποκαλούν Μποντρούμ, έγινε τις προάλλες συλλαλητήριο των αποβλήτων τής μογγολικής στέπας με πολιτική κάλυψη τού ψευδοκράτους εγκληματία τής Τουρκίας, διακηρύττοντας την δήθεν τουρκικότητα των νησιών μας. Είναι μια ακόμη πρόκληση που έρχεται να προστεθεί στο κάψιμο Τζαμιού τής Κομοτηνής, στις καθημερινές εισόδους των τουρκικών πολεμικών μέσων και στις ατελείωτες τουρκομεταφερόμενες καραβιές των λαθρομεταναστών.  

Ο Έλλην δεν παίρνει διαταγές από τούς κερδοσκόπους σκλάβους τής ύλης και δεν πλειστηριάζει την γη που τον θρέφει και τις ελληνικές ψυχές που βγαίνουν από τα σπλάχνα του. Δεν είναι ο σκυφτός ψευτορωμιός που ψάχνει εξαρτημένη επιβίωση ο νόμιμος κάτοικος τής γης των Αγίων και των Ηρώων. Ο νόμιμος κάτοικος τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος είναι ο Πολεμιστής τής Φυλής που κατακτά τον κόσμο που τον περιβάλλει, εκείνος ο αποφασισμένος νικητής τής ζωής που χτίζει την αυτάρκεια και την ανεξαρτησία του μαχόμενος λεύτερος ως γνήσιος συνεχιστής και απόγονος τρανής γενιάς Ελλήνων.

Το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής απλώνεται και σκεπάζει με την ατσάλινη θωριά του το έδαφος που το ορίζει. Εκείνοι που θέλουν να εκλείψει η γενιά μας και να αντικατασταθεί με ξωμερίτες εισβολείς σε μια ακρωτηριασμένη Πατρίδα, εκείνοι θα δουν το φως τού ήλιου να χάνεται. Τα δε χώματα που μάς αναστήσανε είναι πολύ στενά για να καλύψουν τις ανάγκες μα και τις φιλοδοξίες τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται. Η εθνική και η ιστορική νομιμότητα θα επικρατήσουν και θα αποβάλλουν τα μορφώματα που έχουν καρφωθεί στην κορυφή και τα πλευρά τής έως σήμερα λεύτερης Ελλάδος.

Τα μεγάλα έθνη δεν διαπραγματεύονται την κυριαρχία τους και δεν αλλοιώνουν την φυσιογνωμία τους. Και την μεγαλοσύνη τής Φυλής δεν την ορίζουν τα θησαυροφυλάκια. Την ορίζουν οι χτύποι τής καρδιάς και η ασυγκράτητη ορμή για ασφάλεια, για πολιτισμική υπεροχή, για το μεγάλωμα τού Οικοπέδου τής Φυλής που καταλαμβάνει πάσα ελληνική κοινότητα. Η μεγαλοσύνη τού Ελληνισμού στηρίζεται στην γερή ιστορική μνήμη και στην ασίγαστη Πίστη στο Θεό. Κι ακόμη στην δίψα τη δική μας να φτιάξουμε με τα χέρια μας Ελλάδα Δυνατή που θα στηρίζεται στα πόδια της και θα κάνει το τιμόνι τής ανθρωπότητας κατά δικό της.

Ο αγώνας για την λευτεριά που κίνησε χρόνους πίσω για να έρθει μα ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, αυτός ακριβώς ο ξεκάθαρα εθνικιστικός αγώνας τώρα θα ολοκληρωθεί. Θα δοθεί μέσα σε τρικυμία μεγάλη που προκαλούν οι δυνάμεις τού αντίχριστου σταυρωτή. Αλλά θαρρώ πως έτσι είναι καλύτερα, διότι το κακό πρέπει να τελειώσει δίχως να αγγίξει άλλες γενιές Ελλήνων. Και ακόμη διότι το Ελληνικό Έθνος πρέπει να διατηρήσει τα ζώπυρα τής Φυλής αλώβητα από την παγκοσμιοποιητική λαίλαπα. Και για να γίνει αυτό, για να μείνουμε Έλληνες Ορθόδοξοι και Λευκοί, ένας μονάχα τρόπος μένει. Να φτάσουμε στην Μεγάλη και Αδέσμευτη Ελλάδα.

Η σύγκρουση με τούς βαρβάρους και τούς απολίτιστους των καιρών μας είναι νομοτελειακή υπόθεση. Είναι μάλιστα κάτι ακόμη μεγαλύτερο και σπουδαιότερο, είναι υπόθεση ζωής και θανάτου αρχέγονη. Από την πρώτη στιγμή η μάχη είναι ανάμεσα στις Δυνάμεις των Ιδεών και εκείνες τής Ύλης. Αγώνας ανάμεσα στις Δυνάμεις τής Πίστης και στις Δυνάμεις τής Απιστίας.

Πόλεμος ανάμεσα στους Ελεύθερους και τούς Τυράννους, ανάμεσα στον Άξονα των Εθνών και την Συμμαχία των Σκλάβων. Ανάμεσα στον Χριστό και τον Αντίχριστο. Ανάμεσα στον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Διεθνισμό. Ελληνισμός και Σιωνισμός το μέγα δίπολο. Και ο Θεός έδωσε την ευλογία Του στον Λεύτερο Έλληνα. Πρώτοι σε Ανατολή και Δύση, Δικαιοκριτές Πολεμιστές σε μια Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα όσα δεν ξέρετε για τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη

Στο σημερινό μας δημοσίευμα σκεφτήκαμε να κάνουμε μία εκτενή αναφορά στο δήμαρχό μας για να τον γνωρίσουμε καλύτερα κυρίως ως προσωπικότητα μια και όσον αφορά στην προσφορά του στο δήμο είναι γνωστό το έργο του!

ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΤΣΑΚΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”-ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)Για τρίτη φορά συνεδριάζει σήμερα το Τριμμελές Εφετείο Κακουργήματων… όμως όπως όλα δείχνουν ούτε σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη.
Αλλαγή έδρας λόγω ακαταλληλότητας, αλλαγή τοποθεσίας (;) λόγω σχολείων και εξετάσεων… (;) ΕΝ αναμονή εξελίξεων για το τι πρόκειται να γίνει….
gfdghdfdd gffgdfg kanelli knaelifsf rtyert sdfgdfggggg ssdggggggggggggg
Η είσοδο της Λιάνας Κανέλλη πριν από λίγο στον Κορυδαλλό
Δίχως να παρίσταται η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, που θα εκπροσωπηθούν όπως και στο παρελθόν από τους συνηγόρους τους, θα ξεκινήσει -όπως όλα δείχνουν- και σήμερα η δίκη για την Χρυσή Αυγή. Με ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσει και σήμερα η δίκη, αφού τα “ανοιχτά μέτωπα”, για τα οποία θα πρέπει να αποφανθεί η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι αρκετά.

CNBC: "Αν συμβεί ένα Grexit ο ρωσικός Στόλος θα κατέβει στη Μεσόγειο - Ας το έχουν υπόψη τους οι Ευρωπαίοι"


Λίγες ώρες πριν το Eurogroup, στο οποίο παίζονται τα πάντα, ο γνωστός επενδυτής Marc Faber δηλώνει πως η Ευρώπη δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ την Ελλάδα να βγει από την Ευρωζώνη, κι αυτό γιατί καραδοκεί η απειλή της ενδυνάμωσης της ρωσικής επιρροής στη Μεσόγειο, ενώ την ίδια στιγμή η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές από Γερμανία και Βρυξέλλες, επισημαίνει πως ένα πακέτο 30 δισ. ευρώ είναι στη διάθεση της Ελλάδας αν η κυβέρνηση αποφασίσει να κάνει μεταρρυθμίσεις.

Διεθνείς αντιδράσεις για τη συνεχιζόμενη κρίση στα Σκόπια


Καθώς, φαίνεται, να είναι ακόμη σε εξέλιξη η ένοπλη φάση της σύγκρουσης των δυνάμεων ασφαλείας των Σκοπίων με τους ένοπλους ακραίους Αλβανούς, ήδη, ορισμένοι διεθνείς παράγοντες προβαίνουν σε έκκληση για δραστική αλλαγή στην πολιτική σκηνή της πΓΔΜ. Ενώ όλοι οι εντόπιοι Σλάβοι πολιτικοί παράγοντες κάνουν έκκληση για ενότητα και να αφήσουν τις διαφωνίες τους  μακριά, πολλά στοιχεία τα οποία είναι καλά εξοικειωμένα με την υπόσταση των Σκοπίων, αναφέρθηκαν στη ρίζα του προβλήματος.

Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για τις αποζημιώσεις στην Ελλάδα


Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για τις αποζημιώσεις στην Ελλάδα
Πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την εξόφληση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσω της οργάνωσης «change.org», έχει αναλάβει η Κοινωνία για το Πολιτικό Τόλμημα "Peira" του Βερολίνου και ο Πρόεδρός της, οικονομολόγος και ειδικός του μάρκετινγκ Ράινερ Τιμ, ο οποίος, με ανοιχτή επιστολή του προς την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, τονίζει ότι το θέμα των επανορθώσεων δεν έχει κλείσει.

Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών/ΓΕΕΘΑ: "Σκοπιανοί με αλβανικά διαβατήρια έκαψαν την Πελοπόννησο το 2007"Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη». Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία". «Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων».

Γκρούεφσκι: Τρομοκράτες σχεδίαζαν μπαράζ επιθέσεων στην ΠΓΔΜ - «Στόχος η αποσταθεροποίηση της χώρας»


Γκρούεφσκι: Τρομοκράτες σχεδίαζαν μπαράζ επιθέσεων στην ΠΓΔΜ
Επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, κτίρια στα οποία στεγάζονται θεσμικά όργανα της ΠΓΔΜ, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά κέντρα σχεδίαζαν οι ένοπλοι στο Κουμάνοβο με απώτερο στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας, δήλωσε ο Νίκολα Γκρούεφσκι στον απόηχο των συγκρούσεων στην αλβανόφωνη συνοικία του Κουμάνοβο. Σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ έκανε λόγο για την εξάρθρωση της «πιο επικίνδυνης ομάδας τρομοκρατών» στα Βαλκάνια, εκπαιδευμένων μαχητών που έχουν συμμετάσχει σε επιχειρήσεις στην περιοχή και τη Μέση Ανατολή και εισήλθαν στην ΠΓΔΜ από «γειτονική χώρα», την οποία δεν κατονόμασε.

Αναφορά Μακεδονομάχου 2015


IMG 9995a 800x533
ΟΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΦΡΕΔΡΕΙΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
΄΄ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ΄΄
Για πρώτη φορά στα 8 χρόνια διεξαγωγής της ασκήσεως <<ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ>> η πολιτεία αναγνωρίζει επιτέλους ουσιωδώς την προσφορά και σημασία της. Έτσι με μια κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡ/ΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ όχι μόνο παρευρέθηκε στην τελετή λήξης αλλά επέδωσε άπαντα τα βραβεία-μετάλλια-διακρίσεις στους πρωτεύσαντες, μια πραγματικά μεγαλειώδης στιγμή για το εφεδροπολεμικό κίνημα καθώς ο μεν αρχηγός ανάλωσε μια από τις λιγοστές Κυριακές ξεκούρασης, στο βαρυφορτωμένο του πρόγραμμα ,για να πετάξει από την πρωτεύουσα στην Ξάνθη και πίσω μόνο και μόνο για να δει από κοντά και να σφίξει το χέρι μερικών από τους εφέδρους που θα διοικήσει εν καιρώ πολέμου ,οι δε ασκούμενοι ,που τόσα χρόνια ασχολούνται με τον θεσμό χωρίς να επιθυμούν τίποτα ,παρά μόνο να είναι έτοιμοι αν ποτέ τους ζητηθεί να πράξουν το καθήκον τους και να ασκήσουν το δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι από την γέννηση τους να ζουν και να πεθαίνουν ελεύθεροι ,ένιωσαν πως τελικά κάτι άρχισε να λειτουργεί προς την σωστή κατεύθυνση , η λέξη ΄΄ακμαιότατον΄΄ ήταν πολύ μικρή για να περιγράψει το ηθικό των ανδρών εκείνη την στιγμή , ο Εθνικός Ύμνος που έψαλαν ακούστηκε σ όλη την Θράκη. Για εμάς δε που ΄΄γεννήσαμε΄΄την άσκηση και προσπαθούμε να ανεβάζουμε τον πήχη κάθε χρόνο πιο ψηλά, απλά είμαστε περήφανοι που ΄΄το παιδί μας μεγάλωσε ΄

Η συγγνώμη των Γερμανών για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και η στάση της Τουρκίας


Εικόνα: Σάββας ΚαλεντερίδηςΟι εκδηλώσεις που έγιναν παγκοσμίως από τις ανά τον κόσμο αρμενικές κοινότητες και οργανώσεις αλλά και από το αρμενικό κράτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη των σφαγών που οδήγησαν στη Γενοκτονία των Αρμενίων, την πρώτη γενοκτονία του 20ού αιώνα, ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και αξίζουν της προσοχής και της ανάλυσής μας.

Διπλωματικός Θρίαμβος! Πρόσκληση της Ρωσίας στην Ελλάδα να συμμετάσχει στην Τράπεζα των BRICS


BRICS_leaders_in_Brazil
Πρόσκληση στην Ελλάδα να συμμετάσχει ως μέλος στην υπό διαμόρφωση νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν.Αφρική), απηύθυνε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπος/ αντιπρόσωπος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας, Σεργκέι Στορτσακ
Πρόσκληση στην Ελλάδα να συμμετάσχει ως μέλος στην υπό διαμόρφωση νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν.Αφρική), απηύθυνε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπος/ αντιπρόσωπος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας Σεργκέι Στορτσακ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΑΝΑΒΟΥΝ ΞΑΝΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


Συγκρούσεις που θυμίζουν την ένοπλη σύρραξη του 2001, διεξάγονται από χθες στο Κουμάνοβο, με τουλάχιστον έξι νεκρούς και τριάντα τραυματίες Σκοπιανούς αστυνομικούς. Aνοίγει ξανά η θρυαλλίδα που λέγεται αλβανικός αλυτρωτισμός; Και εαν ναι, γιατί τώρα; Και με ποιών υποκίνηση;

Για πολύ γέλιο: 23 ατάκες για Τσακνή - Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

Ο Διονύσης Τσακνής με τη σύντροφό του Άννα Μονογιού
1. Αίσχος. Πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Τσακνής, χωρίς αντιπρόεδρο τον Μαχαιρίτσα;
2. Οι μόνοι που αποκαταστάθηκαν είναι οι καθαρίστριες και ο Λάμπης Ταγματάρχης.

3. Αν ξαναγύρισε μαζί με το απαράμιλλο «Λαμπατέρ» στη NOVA ο Λάμπης, έχει καλώς.

4. Ο Ταγματάρχης θέλει να κάνει την ΕΡΤ συνδρομητική. Να μην τη βλέπει κανένας.

5. Ο Τσακνής θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ εκπομπή με το τραγούδι «Είμαι ένας Δημόσιος Φορέας».

6. Αφού επανήλθε διευθυντής ο Ταγματάρχης στην ΕΡΤ γιατί δεν επανήλθε ο Κεδίκογλου, είπε ο Σαμαράς.

7. Η πρώτη εκπομπή που θα κάνει ο Ταγματάρχης στην ΕΡΤ είναι το «Ξεμένουμε Ελλάδα».

Κουίζ: Ποιός δημοτικός σύμβουλος του Π.Φαλήρου συμμετείχε στην ποδηλατοδρομία χωρίς να ξέρει ποδήλατο;Ιδού η κυβέρνησή μας...


Οι αριθμοί δείχνουν (κι άλλο) μνημόνιο


Και έστω ότι το ελληνικό θρίλερ έχει ένα αίσιο τέλος. Και ότι κυβέρνηση και δανειστές «τα βρίσκουν» σε απόλυτο βαθμό...
Σκίτσο-Μνημόνιο-όπως-Νταχάου

Και έστω ότι το ελληνικό θρίλερ έχει ένα αίσιο τέλος. Και ότι κυβέρνηση και δανειστές «τα βρίσκουν» σε απόλυτο βαθμό, υπογράφουν μια ενδιάμεση συμφωνία, απελευθερώνουν 1,9 δισ. ευρώ  και ανεβάζουν το όριο για τις εκδόσεις των εντόκων γραμματίων, δίνοντας έτσι ακόμα μια ανάσα ρευστότητας στην ελληνική οικονομία.

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! Εντάλματα για 6 τρανταχτά ονόματα


  Τουλάχιστον έξι δικογραφίες με πρόσωπα που φιγουράρουν στη λίστα Λαγκάρντ αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να φτάσουν στα γραφεία...
lagarde-600x282


Τουλάχιστον έξι δικογραφίες με πρόσωπα που φιγουράρουν στη λίστα Λαγκάρντ αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να φτάσουν στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης.

Σενάρια «προσομοίωσης» παγκοσμίας σύρραξης που παίρνουν «σάρκα και οστά»


Μετάφραση :Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών Επειδή δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, κανείς  σώφρων άνθρωπος  δεν  επιθυμεί...
Cold_War1

Μετάφραση :Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Επειδή δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, κανείς  σώφρων άνθρωπος  δεν  επιθυμεί και δεν εύχεται την υλοποίηση ενός παγκόσμιου πολέμου.
Η ουσία όμως είναι ότι τέτοιου τύπου σενάρια έχουν « τρέξει» σε προσομοιώσεις τουλάχιστον πριν ενάμιση χρόνο  και τα  υπενθυμίζουμε για παν ενδεχόμενο, ειδικά την στιγμή που πολλά από αυτά υλοποιούνται .
Το στρατιωτικό Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ( ναι υπάρχει τέτοιο ίδρυμα, εμείς δεν διαθέτουμε κάτι αντίστοιχο) υλοποίησε προσομοίωση του «Γ’ παγκοσμίου πολέμου», συμπεριλαμβανομένου του σεναρίου μιας πολεμικής σύγκρουσης του Ισραήλ σε 2 μέτωπα ταυτόχρονα. Με αφορμή κύμα κυβερνοεπιθέσεων σε ΗΠΑ και Ισραήλ και σε συνδυασμό με την αεροπορική άσκηση «Blue Flag»,  οι ισραηλινοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες «έτρεξαν» πολεμικό παίγνιο, «φορτώνοντας το» με όλα τα τρέχοντα γεωπολιτικά δεδομένα της Μ.Ανατολής με σκοπό να «τεστάρουν» όλα τα πιθανά σενάρια και ενδεχόμενα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Vzgliad.ry.

Τελεσίδικο: Ολοταχώς σε δημοψήφισμα αν δεν δώσουν το “πράσινο φως” οι δανειστές και δεν ανοίξουν τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης


Ανδρέας Μαραθιάς Τελεσίδικη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα στην περίπτωση που η «συμφωνία» με τους εταίρους...
tsipra-maksimou

Ανδρέας Μαραθιάς
Τελεσίδικη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα στην περίπτωση που η «συμφωνία» με τους εταίρους και δανειστές αναιρεί τις «κόκκινες γραμμές» και κινείται εκτός των ορίων των προεκλογικών δεσμεύσεων και της λαϊκής εντολής της 25ης Ιανουαρίου.
Μέχρι τότε η κυβέρνηση προ-ετοιμάζεται για την αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup αναμένοντας ένα «σήμα» προόδου που έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» μέχρι στιγμής.
Γι΄αυτό το λόγο αυτή την ώρα συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ και χθες εξετάστηκε η πορεία της διαπραγμάτευσης και οι θέσεις της κυβέρνησης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργος Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Δήλωση βόμβα για την Αμφίπολη: Ήταν μία άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία!


Σε μία δήλωση για τις ανασκαφές στην Aμφίπολη που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, προχώρησε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας...
AMFI_533_355

Σε μία δήλωση για τις ανασκαφές στην Aμφίπολη που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, προχώρησε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας.

Κάνοντας ουσιαστικά τον απολογισμό για το 2014, ο ακαδημαϊκός κ. Βασίλειος Πετράτος, ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι ανασκαφές στην Αμφίπουλη, που έγιναν πρωτοσέλιδο σε Ελλάδα και διεθνή τύπου, ήταν μία σκηνοθετημένη ιστορία.

Και μάλιστα, ότι αυτοί που την σκηνοθέτησαν είχαν ως στόχο να αποσπάσουν την προσοχή των Ελλήνων από τα οικονομικά μέτρα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Πετράτος αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον προσώπων που ασχολήθηκαν με τις ανασκαφές, κατηγορώντας τους ότι λόγω άγνοιας έχασαν στοιχεία και πληροφορίες που θα μπορούσε να έχει δώσει η ανασκαφή.
Η ιστορία της Αμφίπολης «δεν είναι ούτε μεγάλο ούτε μικρό γεγονός», αλλά μια «άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία με σκοπό να αποσπαστεί η προσοχή των Ελλήνων από αυθαίρετα οικονομικά μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράτος.
Και πρόσθεσε για την ανασκαφή που σημάδεψε την περσινή χρονιά: «Το μνημείο το ίδιο έως τώρα δεν προσέφερε κάτι το νέο και οι ιστορικές πληροφορίες που θα μπορούσε να δώσει η ανασκαφή φαίνεται πώς χάθηκαν εξαιτίας της διεξαγωγής της από πρόσωπα που αγνοούν την επιστήμη και τη μέθοδό της»
πηγή ΑΠΕ

«ΒΡΑΖΕΙ» Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! Χαμός στη συνεδριάση της Πολιτικής Γραμματείας για τον… «έντιμο συμβιβασμό»!


  Σε βαρύ κλίμα συνεδρίασε το απόγευμα η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και το προεδρείο της ΚΟ, όπου παρέστη και ενημέρωσε...
syriza17-600x294


Σε βαρύ κλίμα συνεδρίασε το απόγευμα η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και το προεδρείο της ΚΟ, όπου παρέστη και ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εικόνα που περιγράφηκε στην συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα και με εντάσεις, συνοψίζεται στο ότι η κυβέρνηση έχει περιπέσει σε μία δύσκολη κατάσταση στα όρια του αδιεξόδου.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ !!! (ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...
ΟΙ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟΝ-ΙΟΥΝΙΟ-ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ !!!
(ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ)
ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ …
ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ, ΕΝΩ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …
ΣΥΡΙΟΙ, ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ …
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ …
ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ …
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ …
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΞΥ
ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !!!
ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ …
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ
«ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ»
«ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (3.000.000 ΣΤΡΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ…
ΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ) ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ…
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ…
ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ…»
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ !!!

Forbes: Τελείωσαν τα ψέμματα για τον Τσίπρα – Ή θα διαλέξει τη χρεοκοπία ή την προδοσία

tsipras_197

Η γενική εικόνα είναι ότι η Ελλάδα πλησιάζει ολοένα περισσότερο στο τέλος του παιχνιδιού. Την επόμενη εβδομάδα η χώρα καλείται να καταβάλει στο ΔΝΤ οφειλή 750 εκατ. ευρώ (που όλοι λένε ότι θα το κάνει), ωστόσο δεν μένει πολύς πάτος στο βαρέλι για να ξυθεί.
Ήδη οι δήμοι και οι δημόσιοι οργανισμοί δίνουν τα αποθέματά τους στην κυβέρνηση για να πληρώσει το χρέος που λήγει. Μετά από αυτό, δύσκολα μπορεί να δει κάνεις από πού αλλού μπορούν να βρεθούν χρήματα.

Έρευνα-σοκ σε 20.000 νέους αποδεικνύει πως ο εθισμός σε βιντεοπαιχνίδια και πορνό υπονομεύουν τον ανδρισμό

maxresdefault (1)

Ο αναγνωρισμένος ψυχολόγος Philip Zimbardo, γνωστός παγκοσμίως μεταξύ άλλων για το περίφημο του πείραμα της φυλακής του Στάνφορντ* κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις νεαρές ηλικίες, ο εθισμός σε πορνό και βιντεοπαιχνίδια.Όπως αναφέρει, με αφορμή και το τελευταίο του, σχετικό βιβλίο Man (Dis)Connected, οι νεαροί έφηβοι και άνδρες της εποχής μας αντιμετωπίζουν μια κρίση ανδρισμού, λόγω των πολλών ωρών που αφιερώνουν καθημερινά σε βιντεοπαιχνίδια και πορνό.

«Τα γεγονότα στο Κουμάνοβο και πως η Ελλάδα «έχασε» το γεωπολιτικό προβάδισμα στα Βαλκάνια..» του Κωνσταντίνου Τερζή


newego_large_t_1101_54502855

  • ΗΠΑ και Αγγλία πίσω από τις συγκρούσεις του UCK στο Κουμάνοβο των Σκοπίων;
  • Ένα θερμό επεισόδιο που εξυπηρετεί όλους τους «παίκτες» και αποτελεί έμμεση απειλή για την Ελλάδα αλλά και για έναν ευρύτερο πόλεμο που θα εμπλέξει ακόμη και τη Ρωσία;
  • Ποιοι και γιατί κατέστρεψαν την Ελληνική παρουσία και επιρροή στα Βαλκάνια;

Και ξαφνικά, όλοι ανησύχησαν με την εμφάνιση Κοσοβάρων του UCK στο Κουμάνοβο των Σκοπίων. Όλοι, εκτός από εκείνους που παρατηρούσαν τα όσα συνέβαιναν στην περιοχή, αλλά, κυρίως, παρατηρούσαν όλα εκείνα που συνέβαιναν, αλλά ελάχιστοι τα γνώριζαν. Και όλα αυτά είχαν να κάνουν τόσο με την κυβέρνηση του Γκρούεφσκι και το κομματικό της παρακράτος, όσο και με γεωπολιτικά συμφέροντα κυρίως Αμερικανών και Άγγλων στην περιοχή (χωρίς να εξαιρέσουμε την Γερμανία, που φαίνεται να «κλείνει το μάτι» πονηρά» και να συνιστά ψυχραιμία, όπως είκοσι χρόνια πριν στην πρώην Γιουγκοσλαβία).
Η εμφάνιση των Κοσοβάρων στην περιοχή δεν είναι κάτι που συνέβη ξαφνικά. Και δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Αντίθετα, οι εμφανίσεις των ανδρών του UCK έχουν καταγραφεί πολλές φορές τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή, ενώ υπήρξε και απόπειρα εισόδου του αρχηγού των Κοσοβάρων του UCK, ο οποίος είχε συλληφθεί και είχε ανακριθεί από τις αρχές ασφάλειας της ΠΓΔΜ, πριν να απελαθεί στο Κόσοβο.

ΜΠΑΙΝΕΙ η ΠΟΣΠΕΡΤ σήμερα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

ImageHandler

Συγκεντρώνονται στην είσοδο και θα μπουν στο Ραδιομέγαρο όσοι απαιτούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εργασίας τους.
Ανακοίνωση-κάλεσμα προς όλους τους εργαζομένους της ΕΡΤ για συγκέντρωση και είσοδο στο Ραδιομέγαρο εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ.
Όπως αναφέρει, απαιτούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα της εργασίας τους, αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση καθώς τονίζουν ότι το δικαιούνται από τις 30/4/2015.
Τονίζει μάλιστα ότι η επιστροφή όλων των εργαζομένων και η λειτουργία όλων των δομών πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και άμεσα.

Έγκριτε δημοσιογράφε κύριε Δημήτρη Κανέλλη, μήπως γνωρίζετε ποιός έστειλε το «μέιλ Στουρνάρα»;


Το άρθρο διθύραμβος του κυρίου Κανέλλη για τον κύριο Στουρνάρα στο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα, επί διευθύνσεως Αθανασίου Τσεκούρα. Κατάλαβες τώρα;

«Να θυμηθούμε και τα επικά άρθρα – διθυράμβους που είχε γράψει ο κύριος Δ. Κανέλλης για τον ευεργέτη του, κύριο Στουρνάρα, στο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα, επί διευθύνσεως κυρίου Τσεκούρα. Τυχαίο πάντα.»

Mας τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ οι Αριστερούληδες με τη νίκη των Σοβιετικών κατά των ΝΑΖΙ! Διαβάστε τώρα ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ που σας αποκρύπτουν εντελώς!

moska

Η απόλυτη αμορφωσιά και ανιστορικότητα των αριστερών και ψοφοδεξιών, έγκειται στο να παρουσιάζουν την πρώην Σοβιετική Ρωσία
(ΕΣΣΔ) ως την δύναμη που νίκησε το Ναζισμό στο Β Παγκόσμιο όταν η ΕΣΣΔ τότε, εκείνη ήταν που μαζί με τη Γερμανία του Χίτλερ ξεκίνησαν από κοινού το Β Παγκόσμιο πόλεμο με κοινή επίθεση στην Πολωνία και ύστερα από το σύμφωνο που είχαν υπογράψει, το περίφημο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ το 1939…. με σκοπό να μοιραστούν από κοινού τα εδάφη και τις χώρες της Ευρώπης!!!!
Οι Σοβιετικοί και οι κομμουνιστές γενικότερα, μας τα γύρισαν μετά και το έπαιξαν απελευθερωτές, αντάρτες και διώκτες του ναζισμού επειδή ο Χίτλερ πήγε να τους τη φορέσει με την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα αθετώντας το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ προσπαθώντας έτσι να προλάβει τους Σοβιετικούς του Στάλιν που ήθελαν εκείνοι να αρπάξουν ολόκληρη την Ευρώπη…
Ένα χρόνο από τότε που είχαν μπουκάρει οι Γερμανοί στην Ελλάδα, οι “αντάρτες” του ΕΑΜ ΕΛΑΣ θυμήθηκαν να προβάλουν την αντίσταση! Μέχρι τότε ήταν σύμμαχοι τους και πολεμούσαν στο πλευρό των Βουλγάρων συμμάχων του Άξονα που κατείχε τη Μακεδονία. Έπρεπε να συμβεί η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα των Γερμανών για να θυμηθούν την αντίσταση όχι για να απελευθερώσουν την Ελλάδα από τους ναζί αλλά γιατί κινδύνευε η μαμά Σοβιετία και ο Κομμουνισμός…
Ας μην είχε υπάρξει η αθέτηση του συμφώνου από τους Γερμανούς και θα βλέπαμε σήμερα ποιοι και ποιοι ήταν οι πραγματικοί ναζιστές…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...