Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣΑΘΗΝΑ 15-5-2015.

Δεν βαδίζει καλά η ανθρωπότητα. Οι αξίες θεωρούνται ελάττωμα. Οι περιστολές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η καταστροφή των εθνών λογίζονται ως διαβατήρια ρευστότητας και ειρήνης. Η διαφθορά αμείβεται και εκλέγει κυβερνήσεις, η σύμπτυξη των θρησκειών αντικαθιστά την Πίστη και η ιστορία δίδεται βορά στα κρατικά και πάσης φύσεως μορφώματα τής Παγκοσμιοποίησης. Αυτά συνέβησαν όταν πήρε ο Σιωνιστής το κεφάλι στην οικουμένη από τον Έλληνα.

Η ιστορία των εθνών είναι μια διαρκής ζύμωση πολιτισμών μα και μια μόνιμη πάλη, ένας διαρκής πόλεμος ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, ανάμεσα στην πίστη και την απιστία, ανάμεσα στον δυνατό και τον αδύνατο. Κάθε φορά που είχε ο Έλληνας την δύναμη τού σώματος και τού πνεύματος στην διάθεσή του, οδηγούσε τον άνθρωπο στην δημιουργία καλών αγαθών και ελευθερίας. Από την στιγμή που έλαβε στα χέρια του ο Σιωνιστής την δύναμη τής πονηριάς και τής τσέπης, οδήγησε τον άνθρωπο στην χρεοκοπία των Αξιών, στον πόλεμο και την σκλαβιά.

Όταν περιποιείσαι το σπίτι σου και το βαστάς καθαρό από ακαθαρσίες και ανεπιθύμητες επισκέψεις, όταν εργάζεσαι από κοινού με τον δικό σου άνθρωπο για την προκοπή τού σπιτιού, τότε το σπίτι αστράφτει και εσύ παράγεις περισσότερα αγαθά με περίσσεια ασφάλεια, κάμνοντας την ζωή σου άνετη. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το μεγάλο σπίτι που περιβάλλει εσένα και την Φυλή σου, έτσι ακριβώς συμβαίνει με την Πατρίδα. Όταν καλλιεργείς το έδαφος που σε θρέφει, όταν κρατάς αυτό το έδαφος στα χέρια σου και μόνον, αποδιώχνοντας τούς εισβολείς, όταν το κάνεις γονιμότερο και μεγαλύτερο με γνώμονα το αίμα, την πίστη και την ομόνοια με τον αδερφό σου, τότε η Ελλάδα θα δώσει υλικούς και πνευματικούς καρπούς ανεξαρτησίας και ισχύος.

Κανείς δεν θα κοιτάξει την προκοπή την δική μας αν δεν την κοιτάξουμε εμείς οι ίδιοι, αν δεν την κοιτάξει ο νοικοκύρης. Δεν θα το κάνει σίγουρα ο ξένος, αφενός μεν διότι έχει να κοιτάξει το δικό του σπίτι και τις δικές του προτεραιότητες, αφετέρου δε διότι θα κοιτάξει να κερδίσει εκείνος περισσότερα αγαθά για την δική του ισχύ περιορίζοντας την δική μας. Ο χώρος τής ανθρώπινης φιλοδοξίας, ο θρόνος τής οικουμένης είναι πάντα μονάχα για έναν. Από εκεί και ύστερα εξαρτάται από τον πρώτο εάν θα κερδίσει στον στίβο των εθνών ο πολιτισμός και η αυθυπαρξία των εθνών ή ο σκοταδισμός και η τυραννία.

Ιδού λοιπόν που βρισκόμαστε σήμερα μέσα στον αδυσώπητο ιστορικό χρόνο. Μπροστά στην σκυταλοδρομία των λαών πάνε οι τύραννοι που επιδιώκουν να υποτάξουν τούς ελεύθερους κάτω από την σκληρή τους εξουσία. Δύο συμμαχίες διαμορφώνονται στο τελικό τους πλέον στάδιο. Η μια είναι καταναγκαστική. Ένας εσμός σκλάβων που ακολουθεί πειθήνια τον νεοταξίτη, πουλώντας την ψυχή του στον διάβολο σαν τον Φάουστ. Και από την άλλη πλευρά μια αγωνιστική συνείδηση αυτοδιάθεσης που πρέπει να γίνει μια συμμαχία ελευθερίας, με τον Έλληνα στην φυσική του θέση, στην θέση τού πολέμαρχου.

Είμαστε το Στράτευμα τού Θεού και των Ηρώων, σκαπανείς έργων φωτεινών και δίκαιων. Παίρνουμε στα χέρια μας την Ιερή Πατρίδα Ελλάδα απαλλαγμένη από τα ερείπια και την σκόνη τού καταρρέοντος ψευτορωμέϊκου. Είναι ευτύχημα που η τεχνητή οικονομική κρίση, η κρίση των Αξιών στην πραγματικότητα, άνοιξε μάτια ξεμπροστιάζοντας την συνολική σαπίλα των ψευτορωμιών ταγών μέσα από το πλιατσικολόγημα τού κόσμου μας.

Οι κλέφτες και προδότες δείξανε το αληθινό τους πρόσωπο. Οι δε βάρβαροι ανατολής και δύσης, «σύμμαχοι» και εχθροί, δείξανε το πρόσωπό τους με όνομα και ταυτότητα. Καιρός τώρα να πιάσουμε όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή ο ένας το χέρι τού άλλου και να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας με όπλο την ταυτότητα την δική μας δίχως κανέναν απολύτως δισταγμό.

Η σύγκρουση είναι αμείλικτη. Είναι μια σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών που πρέπει όχι απλώς να την κατανοήσουμε, μα και να την αντιμετωπίσουμε με νοοτροπία νικητή. Στον θρόνο τής οικουμένης ο σκοτεινός Σταυρωτής των εθνών θέλει να μάς δει σκυμμένους στο χώμα με τις αποφάσεις στα χέρια του. Αυτές οι αποφάσεις πρέπει να έρθουν σε χέρια ελληνικά. Να συμμαχήσουμε λοιπόν πρώτα απ’ όλα με τούς ανθρώπους τού δικού μας Έθνους. Έλληνες στο πλευρό Ελλήνων. Ορθόδοξοι στο πλευρό Ορθοδόξων. Πολεμιστές και Εργάτες τής Ελληνικής Φυλής ένα Σώμα που κανείς αδερφός μας δεν διαφέρει τού άλλου.  

Κάνουμε τα χώματα και τα προσκυνήματα καθαρά και ελληνικά. Λαμβάνουμε την δύναμη και την ενέργεια που μάς δίδουν αυτά ως αγαθά αυτάρκειας και ως πολεμίστρες ανάπτυξης πραγματικής. Και ανάπτυξη πραγματική για τον Έλληνα Πολέμαρχο είναι η κυριαρχία του επάνω στους ανθρώπους του και την γη του. Ο απόλυτος έλεγχος στην διαχείριση των κοινωνικών πεπραγμένων και το ήθος. Η εντιμότητα και η εργατικότητα στην υπηρεσία τής ελληνικότητας. Η ασφάλεια τής Φυλής και η επικράτεια τής Πατρίδος ζήτημα των Ενόπλων Δυνάμεων με πλάτεμα ορίων και συνόρων.

Τα λάβαρα τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού θα γενούν εκ νέου Πολεμικά και Αυτοκρατορικά. Το Ελληνικό Έθνος τώρα θα διοικήσει το κράτος και θα ηγηθεί μιας Συμμαχίας Ελευθέρων Εθνών. Δεν χαρίζουμε τα σπίτια μας, την ιστορία μας και δεν χωράμε στις πάσης φύσεως φυλακές, υλικές και ηλεκτρονικές των σατανικών νεοταξιτών και των σκλάβων τους.

Σπίτι μας είναι η Μεγάλη και Φυσική Ελλάς, αποστολή μας η Θεϊκή Αλήθεια και ο Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, πεθυμιά μας το μέγα κληροδότημα τής Πατρίδα μας στην νέα ελληνική γέννα. Μια ολόχρυση αυγή στους ελληνικούς ορίζοντες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

MAΔΑΝΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ “ΜΕΤΡΑ – ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ”

maximou-simvoulio


Πολιτική λύση στη σύνοδο κορυφής στη Ρίγα αλλά και συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Brussels Group ζητά η κυβέρνηση – Πρωτοβουλίες από τον Τσίπρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο – Ένδειξη καλής θέλησης η απόσυρση του δημοψηφίσματος

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ “ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ” ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ; ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ “ΜΑΪΜΟΥ” ΚΑΒΑΤΖΩΣΕ… ΘΕΣΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

EROTIMATIKO-PATRATORA

Τρεις υποθέσεις φωτιά, άκρως σοβαρές που έχουν να κάνουν με πρόσωπα των ΜΜΕ… και μάλιστα  τρεις δημοσιογράφους συστημικούς! Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ , διακρίνονται για διαρκείς προβοκάτσιες σε βάρος και της κυβέρνησης και κάθε πολιτικού, δημοσιογραφικού, κοινωνικού παράγοντα που αντιτίθεται στα επαχθή μνημόνια, ελέγχονται από αρμόδιες υπηρεσίες.

Το ΝΑΤΟ απέλασε δεκάδες Ρώσους ‘κατασκόπους’


Στην έδρα του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στις Βρυξέλλες, ανησυχούν ότι πράκτορες του Κρεμλίνου έχουν διεισδύσει στη δομή της Συμμαχίας και άρχισαν να αναδιοργανώνονται για να προστατεύσουν  την Ευρώπη από την επιθετικότητα της Ρωσίας, αναφέρει η Black Sea News επικαλούμενη δημοσίευμα της «The Daily Mail».

Η Τουρκία καλεί το ΝΑΤΟ να αναλάβει δράση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους


Image
Η Τουρκία κάλεσε τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ να τηρήσουν αποφασιστική στάση απέναντι στη "σημαντική" απειλή που αποτελούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στα σύνορά της. Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημείωσε ότι το θέμα αυτό θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί αύριο και την Πέμπτη στην Αντάλια της δυτικής Τουρκίας.

Θεοχάρους: Απαράδεκτη η έκθεση για την πρόοδο Τουρκίας - «Αφήνει την Κυπριακή Δημοκρατία χωρίς δίχτυ προστασίας»


Θεοχάρους: Απαράδεκτη η έκθεση για την πρόοδο Τουρκίας
Βρυξέλλες: Απαράδεκτη κρίνει την έκθεση για την Τουρκία η Κυπρία ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, εξού και έδωσε αρνητική ψήφο στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής. Η κ. Θεοχάρους τονίζει ότι καταψήφισε την έκθεση γιατί:
-Θέτει στο περιθώριο την Κυπριακή Δημοκρατία και την αφήνει χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Της Αγίας Βαρβάρας…το ανάγνωσμα…


37662410του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου - Βρε τι έπαθε η Αγία Βαρβάρα! Είπαν να την φέρουν στην Ελλάδα, έπειτα από χίλια χρόνια, και τι δεν άκουσε! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα της φορτώσουν στο τέλος και τα μνημόνια, τις αυτοκτονίες, τους άνεργους και τα παιδιά που πεινάνε! Θα πάει λένε η Αγία Βαρβάρα στον Άγιο Σάββα και δώστου η μιζέρια και η γκρίνια, η δηκτική ειρωνεία και η απαξίωση! Και που θέλατε, βρε σείς, να πάνε την Αγία, αν όχι στον Άγιο;; Μήπως, να μην την πάνε στο νοσοκομείο, αλλά στο κλάμπ Μεντιτερανέ της Μυκόνου, ή στη Στοά της Αχαρνών, όπου τρυπώνουν οι φωτισμένες «διάνοιες» και οι «μεγαλοφυΐες» που μας κυβερνούν στην έρμη πολιτική ζωή μας;;

ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ… ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ «ΑΛΛΟΥ»


King-World-News-Marc-Faber-Gloom-Doom-Boom-Report-1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την πεποίθηση ότι όσο η Ελλάδα εξακολουθεί και είναι μέλος του ΝΑΤΟ, δηλαδή της βορειοατλαντικής συμμαχίας που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ, δεν θα της επιτραπεί να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να στραφεί προς άλλες γεωπολιτικές κατευθύνσεις, διατυπώνει σε ένα σημαντικό του άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda, ο Dr Marc Faber, εκδότης του Gloom Boom and Doom Report, (μια σημαντική παγκόσμια οικονομική έκδοση που κατευθύνει διεθνείς επενδυτές).

Die Zeit: Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες στέλνουν μηνιαίως 1,3 δισ. δεδομένα στην NSA


Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND στέλνει τεράστιο όγκο τηλεφωνικών και άλλου τύπου δεδομένων κάθε μήνα στην αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA), υποστηρίζει σε σημερινό άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Zeit. πρόκειται για ένα ακόμα δημοσίευμα που βυθίζει την κυβέρνηση Μέρκελ στη δίνη του σκανδάλου των υποκλοπών.
 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται απόρρητα έγγραφα, από τα περίπου 220 εκατομμύρια μεταδεδομένα που συγκεντρώνει και αποθηκεύει καθημερινά η γερμανική BND, περίπου 1,3 δισεκατομμύρια στέλνονται σε μηνιαία βάση στην NSA.
 
 
H εφημερίδα σημειώνει ότι κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει η NSA με αυτά τα μεταδεδομένα.
 
 

Η ΕΥΠ συνέλαβε στην Αθήνα Μουλά με..χρυσό ρολόι!


16k1iyx
Η ΕΥΠ συνέλαβε Μούλα σε μυστικό χώρο λατρείας στο Κέντρο της Αθήνας, την ώρα μάλιστα που στην βουλή ψηφιζόταν η ανέργεση τζαμιού στην Πρωτεύουσα. Ο ισλαμιστής βρέθηκε να φορά πανάκριβο ρολοι και είχε στην κατοχή του κάρτες και πολλά μετρητά την στιγμή που έκανε κύρηγμα στους φτωχους όμοθρησκους του στο κέντρο της Αθήνας.

hellasforce

ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΜΑ!


4_big
ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, ενεργοποίησαν την πρώτη Διακλαδική Διοίκηση Κατασκευή Έργων Ειδικού Σκοπού «Δεινοκράτης. Το νέο αρκτικόλεξο τους θα είναι ΔΙΔΕΡΓΩΝ θα είναι το ονομασία της πρωην ΜΟΜΑ. Η τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.

Νυχτερινή Αντεπίθεση στον Έβρο…(Άσκηση Νυχτερινή Αστραπή)!


00g2re1gre4g5er-1024x512
Αναβρασμός επικρατεί στα υπόγεια του Πενταγώνου τις τελευταίες μέρες και νύχτες ενόψει της διακλαδικής νυχτερινής σύνθετης άσκησης ,η οποία θα πραγματοποιηθεί την νύχτα της Πέμπτης 14 του Μηνός στην περιοχή του Έβρου …Στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα! Παρών στη διεξαγωγή της άσκησης θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ , ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης Βασίλειος και πολλοί Επιτελείς και των τριών Γενικών Επιτελείων!

ΦΡΙΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ: Έστειλαν τα παιδιά στον θάνατο (Ίμια) για να δικαιολογήσουν τα 83 δις εξοπλισμών!ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΙΜΙΑ, ΜΙΖΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ, ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
.

σημιτης μιζαΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

Ο αρχιερέας της διαπλοκής, αποκάλυψε πως στήθηκε το σχέδιο της μίζας και των εξοπλισμών πάνω στο αίμα των ηρωϊκών νεκρών της νύχτας των Ιμίων.

Τα Ίμια που αποτελούν αποκλειστικό δημιούργημα της συμμορίας Σημίτη και εξαργυρώθηκαν με τις κολοσσιαίες μίζες από το πρόγραμμα αγορών ύψους 83 δις που αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

1 εκ. Πληρωνει η ΕΡΤ στην DIGEA των χρεωμένων καναλαρχων! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ! #ERT


digea

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!


Στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τη (νέα) ΕΡΤ, υπάρχει διάταξη που της επιτρέπει να ξαναγίνει πάροχος δικτύου και να μεταφέρει στις δικές της συχνότητες τα τηλεοπτικά σήματα άλλων καναλιών κυρίως της περιφέρειας. Δηλαδή, να αμφισβητήσει επί του πρακτέου το μονοπώλιο της Digea.
Αυτό προϋποθέτει πως θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την προμήθεια ψηφιακών πομπών (το λουκέτο στην ΕΡΤ σήμαινε και την ολοκληρωτική καταστροφή του άρτιου δικτύου που διέθετε σε όλη τη χώρα), διαδικασία που θα πάρει καιρό σύμφωνα με τους γνώστες.

Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την τροπολογία για το τζαμί στην Αθήνα


Η πρώτη ηχηρή κυβερνητική παραφωνία καταγράφηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στο οποίο...
anel-tzami

Η πρώτη ηχηρή κυβερνητική παραφωνία καταγράφηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στο οποίο είχαν ενταχθεί δύο τροπολογίες που «ερέθισαν» τις ιδεολογικές διαφορές των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Οι δυο κυρίες που έπιασαν τον Άκη πάνε για τον επόμενο και κρατούν «ξάγρυπνους» πολλούς Αριστερά στη φωτογραφία η κυρία που κατόρθωσε να ταρακουνήσει συθέμελα το επί πολλά χρόνια “άβατο” των εξοπλισμών. Είναι η μοναδική... ΑΚΙ Δημοσίευση 12 Μαΐου 2015, 8:09 μμ Αριστερά στη φωτογραφία η κυρία που κατόρθωσε να ταρακουνήσει συθέμελα το επί πολλά χρόνια “άβατο” των εξοπλισμών. Είναι η μοναδική της φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο . Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου αποφεύγει την δημοσιότητα. Η απόφαση να παραμείνει επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς για ακόμη δυο χρόνια ήταν αυτονόητη. Η γυναίκα που έστειλε στην φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο,πρέπει να τελειώσει τη δουλειά. Και είναι πολύ η δουλειά που έχει να γίνει. Είναι γνωστό ότι οι στοχεύει ψηλά και έχει στο στόχαστρο κι άλλους πολιτικούς.Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πρώτος που “έπεσε” από τα “βόλια” της. Ο επόμενος είναι ακόμη στο στόχαστρο… Δεξιά είναι η δεύτερη “σιδηρά κυρία” της Δικαιοσύνης. Είναι η Πόπη Παπανδρέου επίσης στην μοναδική φωτογραφία που υπάρχει. Και είναι φωτογραφία “σημαδιακή”, από την στιγμή της σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η Ελένη Ράϊκου είναι η πρώτη Εισαγγελέας κατά τη Διαφθοράς. Ο θεσμός έτσι κι αλλιώς είναι “φρέσκος”. Από το 2013 υπάρχει. Η κα.Ράϊκου εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1993 και μετά από επτά χρόνια έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών. Από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής της με την Δικαιοσύνη έγινε σαφές ότι το αντικείμενο που την γοήτευε ήταν αυτό της οικονομικής διαφθοράς. Όχι μόνο στους εξοπλισμούς όπως κάποιοι -όχι πάντα χωρίς δόλο- προσπαθούν να την παρουσιάσουν. Η κα. Ράϊκου μαζί με την άλλη “σιδηρά κυρία” της Δικαιοσύνης την Πόπη Παπανδρέου έχουν ανοίξει πολλούς φακέλους που δεν έχουν να κάνουν με εξοπλισμούς. Γιατί η διαφθορά και το μαύρο χρήμα δεν βρίσκονται μόνο στα όπλα. Αντιθέτως θα λέγαμε ότι τα μεγάλα “πάρτυ” έγιναν άλλου. Και πάντως το “ξεφάντωμα” στον χώρο της Άμυνας έχει αρχίσει εδώ και χρόνια-χάρη στις δύο κυρίες της Δικαιοσύνης- να αποκαλύπτεται. Όχι με θεωρίες και “αναλύσεις”,αλλά με συλλήψεις , καταδίκες ,φυλακίσεις και επιστροφές χρημάτων ! Ελπίζουμε ότι το ίδιο θα συμβεί σύντομα και για τα υπόλοιπα “σκοτεινά” και ακριβά που έγιναν σε άλλου είδους προμήθειες που δεν έχουν σχέση με την Άμυνα. Η Ελένη Ράϊκου και η Πόπη Παπανδρέου έχουν ασχοληθεί ήδη με μια σειρά άλλων θεμάτων που έχουν να κάνουν με οικονομικά εγκλήματα. Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό σε κάποιους είναι ότι η κα.Ράϊκου δεν έχει σχέση με τις ΕΔ μόνο λόγω των ερευνών της στους εξοπλισμούς. Είναι παντρεμένη με στρατιωτικό ιατρό. Για τις δύο κυρίες της ελληνικής Δικαιοσύνης έχουν γράψει ύμνους οι Γερμανοί. Το δημοσίευμε του Spiegel είναι ενδεικτικό: Την Πόπη Παπανδρέου τη χαρακτηρίζει ως «το αστέρι στον ουρανό της δικαιοσύνης». Αναφέρει ότι είναι το δεξί χέρι της προϊσταμένης της, επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου. Το ρεπορτάζ υπενθυμίζει ότι η Πόπη Παπανδρέου ήταν εκείνη που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο στον οποίο φέρεται να είπε «πόσο απλά θα πρέπει να σας πω ότι είμαι αποφασισμένη να σας συλλάβω;». «Την Ελένη Ράικου», γράφει το Speigel, «οι σύναδελφοί της την περιγράφουν ως συμπαθή και προσιτή, αλλά σκληρή στο δουλειά και άριστη σε νομικά θέματα». Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά και από την τελευταία σύλληψη που έκαναν με τον απόστρατο αντισυνταγματάρχη πάρα πολλοί εμπλεκόμενοι με εξοπλισμούς μένουν ξάγρυπνοι.


Αριστερά στη φωτογραφία η κυρία που κατόρθωσε να ταρακουνήσει συθέμελα το επί πολλά χρόνια “άβατο” των εξοπλισμών. Είναι η μοναδική...
ΑΚΙ

Αριστερά στη φωτογραφία η κυρία που κατόρθωσε να ταρακουνήσει συθέμελα το επί πολλά χρόνια “άβατο” των εξοπλισμών. Είναι η μοναδική της φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο . Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου αποφεύγει την δημοσιότητα.
Η απόφαση να παραμείνει επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς για ακόμη δυο χρόνια ήταν αυτονόητη. Η γυναίκα που έστειλε στην φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο,πρέπει να τελειώσει τη δουλειά. Και είναι πολύ η δουλειά που έχει να γίνει. Είναι γνωστό ότι οι στοχεύει ψηλά και έχει στο στόχαστρο κι άλλους πολιτικούς.Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πρώτος που “έπεσε” από τα “βόλια” της. Ο επόμενος είναι ακόμη στο στόχαστρο…
Δεξιά είναι η δεύτερη “σιδηρά κυρία” της Δικαιοσύνης. Είναι η Πόπη Παπανδρέου επίσης στην μοναδική φωτογραφία που υπάρχει. Και είναι φωτογραφία “σημαδιακή”, από την στιγμή της σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η Ελένη Ράϊκου είναι η πρώτη Εισαγγελέας κατά τη Διαφθοράς. Ο θεσμός έτσι κι αλλιώς είναι “φρέσκος”. Από το 2013 υπάρχει. Η κα.Ράϊκου εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1993 και μετά από επτά χρόνια έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών.
Από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής της με την Δικαιοσύνη έγινε σαφές ότι το αντικείμενο που την γοήτευε ήταν αυτό της οικονομικής διαφθοράς. Όχι μόνο στους εξοπλισμούς όπως κάποιοι -όχι πάντα χωρίς δόλο- προσπαθούν να την παρουσιάσουν. Η κα. Ράϊκου μαζί με την άλλη “σιδηρά κυρία” της Δικαιοσύνης την Πόπη Παπανδρέου έχουν ανοίξει πολλούς φακέλους που δεν έχουν να κάνουν με εξοπλισμούς. Γιατί η διαφθορά και το μαύρο χρήμα δεν βρίσκονται μόνο στα όπλα. Αντιθέτως θα λέγαμε ότι τα μεγάλα “πάρτυ” έγιναν άλλου. Και πάντως το “ξεφάντωμα” στον χώρο της Άμυνας έχει αρχίσει εδώ και χρόνια-χάρη στις δύο κυρίες της Δικαιοσύνης- να αποκαλύπτεται. Όχι με θεωρίες και “αναλύσεις”,αλλά με συλλήψεις , καταδίκες ,φυλακίσεις και επιστροφές χρημάτων ! Ελπίζουμε ότι το ίδιο θα συμβεί σύντομα και για τα υπόλοιπα “σκοτεινά” και ακριβά που έγιναν σε άλλου είδους προμήθειες που δεν έχουν σχέση με την Άμυνα.
Η Ελένη Ράϊκου και η Πόπη Παπανδρέου έχουν ασχοληθεί ήδη με μια σειρά άλλων θεμάτων που έχουν να κάνουν με οικονομικά εγκλήματα.
Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό σε κάποιους είναι ότι η κα.Ράϊκου δεν έχει σχέση με τις ΕΔ μόνο λόγω των ερευνών της στους εξοπλισμούς. Είναι παντρεμένη με στρατιωτικό ιατρό.
Για τις δύο κυρίες της ελληνικής Δικαιοσύνης έχουν γράψει ύμνους οι Γερμανοί. Το δημοσίευμε του Spiegel είναι ενδεικτικό:
Την Πόπη Παπανδρέου τη χαρακτηρίζει ως «το αστέρι στον ουρανό της δικαιοσύνης». Αναφέρει ότι είναι το δεξί χέρι της προϊσταμένης της, επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου.
Το ρεπορτάζ υπενθυμίζει ότι η Πόπη Παπανδρέου ήταν εκείνη που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο στον οποίο φέρεται να είπε «πόσο απλά θα πρέπει να σας πω ότι είμαι αποφασισμένη να σας συλλάβω;».
«Την Ελένη Ράικου», γράφει το Speigel, «οι σύναδελφοί της την περιγράφουν ως συμπαθή και προσιτή, αλλά σκληρή στο δουλειά και άριστη σε νομικά θέματα».
Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά και από την τελευταία σύλληψη που έκαναν με τον απόστρατο αντισυνταγματάρχη πάρα πολλοί εμπλεκόμενοι με εξοπλισμούς μένουν ξάγρυπνοι.
onalert.gr

Η ντροπιαστική στάση των γιατρών απέναντι στο λείψανο της Αγ. Βαρβάρας και η παραδειγματική στάση του κ.Κουρουμπλή


Της Ασημίνας Ρούσσου Σκέψεις απειρου παραλογισμού κάνουν οι γιατροί σχετικά με την μεταφορά του Ιερου Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας στο...
agia_barbara

Της Ασημίνας Ρούσσου
Σκέψεις απειρου παραλογισμού κάνουν οι γιατροί σχετικά με την μεταφορά του Ιερου Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του κλάδου, Δημήτρης Βαρνάβας, θεωρεί ότι η μεταφορά του λειψάνου αποτελεί ειδωλολατρία(!!!) Φυσικά τα λεγόμενά του έρχονται σε αντίθεση με τη στάση του υπουργού υγείας, κ. Κουρουμπλή ο οποίος θα συνοδέψει τα Ιερά Λείψανα. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά υπουργός θα είναι σε μεταφορά λειψάνου σε νοσοκομείο, κάτι που μας δείχνει και τη σπουδαιότητα του γεγονότος.
Καταρχήν, ας σταθούμε στο γεγονός πως και άλλες φορές στο ογκολογικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί λειψανοθήκη, ποτέ ξανά όμως η υποδοχή δεν έχει γίνει παρουσία του υπουργού Υγείας. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι μια ιστορική στιγμή καθώς για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια η λειψανοθήκη της Αγίας Βαρβάρας φτάνει σε ορθόδοξη χώρα ! Αυτό μάλλον «διαφεύγει» από τους γιατρούς και πιο συγκεκριμένα από τον κύριο Δημήτρη Βαρνάβα,πρόεδρο της Ομοσπονδίας του κλάδου (ΟΕΝΓΕ), όπου θεωρεί ότι η μεταφορά του λειψάνου αποτελεί ειδωλολατρία!
Ο παραλογισμός δε σταματά εδώ. Προβληματισμένη είναι και η πρόεδρος της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη. Η κ. Παγώνη συμφωνεί με το δικαίωμα στην πίστη, αλλά αμφισβητεί τη μεταφορά του λειψάνου σε ένα νοσοκομείο σε ώρα λειτουργίας.Η Αγία Βαρβάρα – σημειώνει – μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς όπου και αν βρίσκεται το λείψανό της.Αναρωτιέται γιατί δεν μεταφέρεται το λείψανο και στα άλλα ογκολογικά νοσοκομεία, δηλαδή το “Μεταξά” και τους “Αγίους Αναργύρους”.
Να σημειώσουμε πως στα ελληνικά νοσοκομεία η σχέση ιατρικής επιστήμης και θρησκείας εμφανίζεται συνήθως πολύ ζωντανή.Είναι ενδεικτικό ότι η επίδραση της θρησκευτικής πίστης στους καρκινοπαθείς έχει γίνει έως και αντικείμενο επιστημονικής μελέτης!
Αναρωτιόμαστε λοιπόν: γιατί τόσες ντροπιαστικές ιδεολογίες; Γιατί τόσο «άσχημος» θόρυβος στον απόηχο ενός ιστορικού γεγονότος;
Υπενθυμίζουμε πως τα λείψανα έφτασαν στην Ελλάδα την Κυριακή από τη βασιλική του Αγίου Μάρκου στη Βενετία και το σκήνωμα θα μείνει για 15 μέρες.
agioritikovima.gr

Έτοιμο να αγκαλιάσει την (μαρξιστική) «θεολογία της απελευθέρωσης» το Βατικανό


Για δεκαετίες, ο Gustavo Gutiérrez, ένας Περουβιανός καθολικός θεολόγος και Δομινικανός ιερέας, αντιμετωπίζονταν με καχυποψία και ακόμη και περιφρόνηση από...
k

Για δεκαετίες, ο Gustavo Gutiérrez, ένας Περουβιανός καθολικός θεολόγος και Δομινικανός ιερέας, αντιμετωπίζονταν με καχυποψία και ακόμη και περιφρόνηση από την ιεραρχία του Βατικανού, που τον έβλεπε ως έναν επικίνδυνο μαρξιστή που χρησιμοποιούσε την πίστη ως μέσο για την επανάσταση, γράφει ο Guardian.
Ο Gutiérrez ήταν ο ιδρυτής ενός «προοδευτικού» (μαρξιστικού)κινήματος στους κόλπους της Καθολικής εκκλησίας που είναι γνωστό ως «θεολογία της απελευθέρωσης» (Liberation theology) και ενώ ο ίδιος ποτέ δεν καταδικάστηκε με τον τρόπο που άλλοι φιλοσοφικοί ομοϊδεάτες του καταδικάστηκαν, υπήρχαν συχνά φήμες ότι ο Gutiérrez είχε εξεταστεί από τον «τσάρο» των δογματικών του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β” , ένα Γερμανό καρδινάλιο με το όνομα Γιόζεφ Ράτσινγκερ, αυτόν που θα γινόταν αργότερα ο Πάπας Βενέδικτος.
Αλλά όταν ο 86χρονος Περουβιανός (φωτο) φτάσει στη Ρώμη αυτή την εβδομάδα ως κύριος ομιλητής σε εκδήλωση του Βατικανού, θα χαιρετιστεί ως επισκέπτης, σε ένα εντυπωσιακό show για το πώς ο Φραγκίσκος – ο πρώτος ποντίφικας από την Λατινική Αμερική – έφερε αυτή την αμφιλεγόμενη κίνηση στο προσκήνιο της εκκλησίας του, ιδιαίτερα με δηλώσεις του κατά της μάστιγας της φτώχειας και τους κινδύνους του καπιταλισμού.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ! “ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ”


Σφόδρα αντίθετοι στην πρόταση της κυβέρνησης για την τοποθέτηση της κας Φωτεινής Αθανασοπούλου στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ είναι...
athanasopoulou_543_355

Σφόδρα αντίθετοι στην πρόταση της κυβέρνησης για την τοποθέτηση της κας Φωτεινής Αθανασοπούλου στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ είναι βουλευτές από την αντιπολίτευση αφού όπως καταγγέλουν οι απόψεις της όπως δημοσιεύονται σε άρθα ή στο facebook είναι περίεργες… 
Οι βουλευτές από το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς και από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζήτησαν από τον Αρμόδιο Υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητά της.
Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσαν η κα Αθανασοπούλου με τα άρθρα της προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τις θέσεις της.
Ιδού μερικές:
– «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» γράφει και παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook
– «και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»
– «Σας χρειαζόμαστε εδώ………» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook αναφερόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»
– «Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!
Τελικά, η κα Αθανασοπούλου απέσυρε μόνη της την υποψηφιότητά της λέγοντας ότι ενώ έχει ένα από τα καλύτερα βιογραφικά στον τομέα της δεν πίστευε ποτέ ότι θα κριθεί για όσα γράφει και πιστεύει στα social media….
πηγή

Σκληρό μήνυμα Καραμανλή σε Τσίπρα


Μπορεί η σχέση τους να περιγράφεται πως εξαιρετική αλλά φαίνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έχει παράπονα από τον...
tromaktiko5111

Μπορεί η σχέση τους να περιγράφεται πως εξαιρετική αλλά φαίνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έχει παράπονα από τον νυν ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, Αλέξη Τσίπρα…
Και ποιο είναι αυτό; Ότι δεν έχει κλείσει ακόμη τη συμφωνία και έχει καθυστερήσει επικίνδυνα. Συνομιλητές του πρώην προέδρου της ΝΔ τον περιγράφουν ως ανήσυχο και προβληματισμένο.
Ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να θεωρεί ότι η συμφωνία με τους δανειστές έπρεπε και είχε κλείσει και θεωρεί απαράδεκτη ακόμη και τη νύξη περί δημοψηφίσματος.
Με εκείνο όμως που εκπλήσσει περισσότερο του συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός είναι πως απ” όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον οποίο θεωρεί σταθερό στις απόψεις του και εκτιμά δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αλέξη Τσίπρα.
Όταν δε τον ρωτούν γιατί δίνει τόση σημασία στον επικεφαλής της Αριστεράς Πλατφόρμας, υπενθυμίζει ότι ο Λαφαζάνης ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στην προσέγγιση Φλωράκη – Μητσοτάκη το 1989.
Όσο για τη Νέα Δημοκρατία και τις εσωκομματικές έριδες που προκαλεί ακόμη και το ποια στάση θα κρατήσει το κόμμα όταν θα έρθει η συμφωνία με τους δανειστές στη Βουλή; «Ακόμα δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξει συμφωνία, τι αυτή θα περιλαμβάνει, με ποια μορφή θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή ή εάν δεν έρθει στη Βουλή και περιοριστεί η κυβέρνηση σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου και η ΝΔ άρχισε μία θνησιγενή συζήτηση» φέρεται να λέει ο Κώστας Καραμανλής που κρατά αποστάσεις από τα εσωκομματικά.

Λιάγκας στο πειθαρχικό: «Διαφήμισα το Calgon για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι…»


Ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος κρίθηκε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ύστερα από αυτεπάγγελτη...
liagkas

Ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος κρίθηκε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του…
Το ΠΠΣ, είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Λιάγκα, για συμμετοχή σε διαφημιστική καμπάνια (εμφανιζόταν να διαφημίζει από τηλεοράσεως… το αποσκληρυντικό πλυντηρίου “CaCo” της εταιρείας Calgon).
Η συμμετοχή του αυτή στην διαφημιστική καμπάνια, έρχεται σε αντίθεση προς το άρθρο 5, παρ. γ’ του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας, που αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος οφείλει «να μην επιδιώκει και μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς». Η ποινή που του επεβλήθη και από το ΔΠΣ είναι η προσωρινή διαγραφή 5 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το απολογητικό υπόμνημα του Γιώργου Λιάγκα όπου ο τηλεπαρουσιαστής πρωινών εκπομπών αναφέρει μεταξύ άλλων:
(…) «Προφανώς και γνώριζα ότι πρόκειται για ενέργεια προωθητικού χαρακτήρα. Το γεγονός όμως ότι είχε την μορφή συνεντεύξεων με ειδικούς, μέσω των οποίων προέκυπταν τα οφέλη από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, άρα κομμάτι που αφορά και δημοσιογραφική εργασία, θεώρησα ότι διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη ενέργεια σε σχέση με άλλες καθ” αυτό διαφημιστικές καμπάνιες.
Είναι δε γνωστό, ότι πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, που παρουσιάζουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, κάτι τέτοιο, δηλαδή οι έμμεσες αναφορές σε προϊόντα, είναι κάτι απόλυτα συνηθισμένο, φυσιολογικό και επιβεβλημένο, γιατί έτσι προκύπτουν κέρδη για τα μέσα και άρα μέσω αυτών πληρώνονται και οι εργαζόμενοι.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογηθώ, δεν θεωρώ όμως ότι έκανα κάτι περισσότερο από αυτό που η πλειοψηφία των συναδέλφων που έχουν δικές τους εκπομπές σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο και στις οποίες απασχολούνται 100άδες δημοσιογράφοι, κάνουν»(…).
Πηγή

Ηλεκτρονικό βραχιολάκι φυλακών: Κι αυτά εμείς τα πληρώνουμε! Χρέωση 375 ευρώ μηνιαίως σε κάθε κρατούμενο! Aν δεν μπορεί να πληρώσει, τότε πληρώνει το κράτος!

vraxiolaki edopismou_1

Αλίμονο αν δεν το πλήρωνε και αυτό ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Σε εφαρμογή μπαίνει το πρόγραμμα για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, το μέσο επιτήρησης κρατουμένων, καθώς παραδόθηκε την Τρίτη προς χρήση από την ανάδοχο εταιρεία G4S στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Η ανάδοχος εταιρεία του διαγωνισμού δηλώνει ότι περιμένει από τις δικαστικές αρχές τα ονόματα των κρατουμένων που θα το φορέσουν. Σύμφωνα με τον νόμο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έγγραφο υπόμνημα στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και εκείνο με τη σειρά του να αποφασίσει.
Το πρόγραμμα που θα εκπνηθεί είναι διάρκειας 18 μηνών και θα αφορά σε 250 κρατούμενους, από τους οποίους αποκλείονται αυστηρά όσοι εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης. Δυνατότητα χρήσης του βραχιολιού έχουν προσωρινά κρατουμένοι, υφ’ όρον απόλυση κρατουμένοι και κρατουμένοι που δικαιούνται άδεια από τις φυλακές.Το βραχιολάκι θα κοστίζει ημερησίως 12,5 ευρώ για κάθε κρατούμενο, κάτι που σημαίνει ότι θα επιβαρύνεται μηναίως με 375 ευρώ.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους κρατούμενους αποδεδειγμένα δεν μπορεί να καταβάλει αυτό το ποσό, αυτόματα το επωμίζεται το Δημόσιο.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δυνητικά μπορεί το Δημόσιο να πληρώνει 187.500 ευρώ μηνιαίως για τη λειτουργία του προγράμματος.

«ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΕΧΑΣΑ ΑΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ», ΑΠΟ ΜΙΑ… ΤΟΥΡΚΑΛΑ #alithines_istories


Διαλύουν τη μεσαία τάξη. Θα το επιτρέψουμε; του Πέτρου Χασάπη
.

«ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΕΧΑΣΑ ΑΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ», ΑΠΟ ΜΙΑ… ΤΟΥΡΚΑΛΑΈνα από τα πιο αντιπροσωπευτικά τραγούδια της γενοκτονίας του Πόντου, του βιαίου και ποτισμένου με αίμα ξεριζωμού του ελληνικού ποντιακού λαού από τις προαιώνιες πατρίδες του, είναι το, «Την πατριδαμ έχασα άκλαψα και πόνεσα».

Όταν όμως αυτό το τραγούδι τραγουδιέται από μια γνωστή και εντυπωσιακή Τουρκάλα τραγουδίστρια, την Şevval Sam, τότε το τραγούδι αυτό, το θρηνώδες αυτό άσμα, αποκτά μια ξεχωριστή διάσταση.

Ο πόνος προβάλλεται και στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, η αναγνώριση της γενοκτονίας είναι αυθόρμητη αν και δεν έχει δικαιωθεί ιστορικά, δεν της έχει αποδοθεί από την σύγχρονη Τουρκία η ηθική και ιστορική της δικαίωση. Η Τουρκάλα αυτή είχε το θάρρος να τραγουδήσει και με αυτόν τον τρόπο έδειξε τον σωστό δρόμο στην ίδια της την χώρα.


Ας ακούσουμε αυτή την πανέμορφη Τουρκάλα να τραγουδά τον θρήνο της ποντιακής γενοκτονίας :

Στίχοι: Χρήστος Αντωνιάδης
Μουσική: Κώστας Σιαμίδης
Πρώτη εκτέλεση: Αχιλλέας Βασιλειάδης & Γιάννης Κουρτίδης

Την πατρίδαμ” έχασα,
άκλαψα και πόνεσα.
Λύουμαι κι’αρόθυμο, όι-όι
ν” ανασπάλω κι” επορώ.

Ρεφραίν:
Μίαν κι” άλλο ΄σην ζωή μ”
σο πεγάδι μ” σην αυλή μ”.
Νέροπον ας έπινα, όι-όι
και τ” ομμάτα μ” έπλυνα.

Τά ταφία μ” έχασα
ντ” έθαψα κι” ενέσπαλα.
Τ” εμετέρτς αναστορώ, όι-όι
και ΄ς σο ψυόπο μ” κουβαλώ.

Ρεφραίν…

Εκκλησίας έρημα,
μοναστήρα ακάντηλα,
πόρτας και παράθυρα, όι-όι
επέμναν ακρόνυχτα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένοπλη συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια! -Χύθηκε αίμα στη γειτονιά -Συνελήφθη ο Αλβανός δράστης που πυροβόλησε 5 φορές 25χρονο! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ “Μakeleio.gr”)

a1

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του makeleio.gr λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας άγνωστος άντρας, με κουκούλα… 
και καλυμμένα όλα του τα χαρακτηριστικά, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν νεαρό Αλβανικής καταγωγής στα Κάτω Πατήσια.

Ελληνικό Δελτίο Ειδήσεων προωθεί το τσιπάρισμα για…ευκολία! (βίντεο)


tsiparisma (2)
Μετά από προειδοποιήσεις πολλών ειδικών τελικά κατέφθασε και στη χώρα μας το, περίφημο, τσιπάκι. Κανένας όμως δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και πλέον διαφημίζεται και προωθείται χωρίς κανένα δισταγμό στην ελληνική τηλεόραση 

Ολα είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και βαδίζουν προς τα εκει.Πρώτα οι κάρτες μετα οι ταυτότητες, τα διπλώματα αυτοκινήτου ολα αυτα ομως η χανονται η κλεβονται. Το επομενο βημα το χαραγμα στο δεξι χερι και στο μετωπο. Θα μας το πλασάρουν με τέτοιο τροπο ωστε να το ζητήσουμε μόνοι μας.Πως θα πληρωθεί κάποιος τον μισθό του απο την τράπεζα οταν θα χρειάζεται να δείξει μόνο αυτο;

BΛΑΣΦΗΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ; ΣΤΟΝ ΛΕΝΙΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

filis-leventis-lenin (1)


Η μεταφορά των λειψάνων στον Άγιο Σάββα με την παρουσία Καμμένου – Κουρουμπλή που εξόργισε τον Φίλη 
Στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας θα μεταφερθεί την Παρασκευή το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας που από την Κυριακή βρίσκεται στην Αθήνα, μετά από 1.000 χρόνια. ρώτη φορά που στην υποδοχή θα είναι παρών ένας υπουργός.
Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής θα  βρεθεί στον Αγιο Σάββα για την υποδοχή των ιερών λειψάνων με την θεσμική του ιδιότητα αλλά και ως χριστιανός για να προσκυνήσει, όπως ο ίδιος λέει.
Το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας θα παραμείνει στο εκκλησάκι του Αγίου Σάββα για περίπου δύο ώρες ώστε να το προσκυνήσουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους.

MarketWatch: Το “δόγμα του σοκ” στην Ελλάδα


1greek.blogspot.gr (1)
«Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν χρησιμοποιεί ένα νέο εθνικό νόμισμα για να επαναπροσλάβει τον 1 εκατ. ανέργους και να πει σε ΔΝΤ και ΕΕ να πάνε να πηδήξουν σε μια λίμνη».


Με ένα άκρως επικριτικό σχόλιο για τον τρόπο και τους εκβιασμούς που οι πιστωτές θέλουν να επιβάλουν τις πολιτικές τους στην Ελλάδα, ο αρθρογράφος του Market Watch, Μπρετ  Άρεντς, κάνει λόγο για την «όρεξη» των παγκόσμιων τραπεζιτών να αγοράσουν την Ελλάδα φθηνά.
Έχουν στόχο να βγάλουν στο σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή σημειώνει. Κάνει αναφορές στο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν «Το δόγμα του σοκ» και γράφει πως αυτή η πρακτική είναι άκρως χαρακτηριστική για το ΔΝΤ, αφού έτσι λειτουργεί σε κάθε κρίση.
«Είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας σας υπό κατάρρευση; Τι κρίμα. Αλλά πριν σας αποστείλουμε δέματα με τρόφιμα, παρακαλούμε να υπογράψετε αυτό το έγγραφο συμφωνώντας να πουλήσετε τον εθνικό φορέα ύδρευσης σε «κεφάλαια γύπες» (vulture capital)”, εξηγεί.

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-”ΟΧΙ” ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

temenos-ellas

Η αρχή του τέλους για την Ορθόδοξη Ελλάδα με την υιοθέτηση της πολυπολιτισμικότητας και της Πανθρησκείας που εκπορεύεται από τα σκληρά διεθνιστικά κέντρα της Αμερικανοσιωνιστικής κομητείας, των οίκων των άθεων τραπεζιτών των Ρότσιλντ και των παραγώγων τους στην χώρα αλλά και από τη φωλιά του Βατικανού με τις σκληροπυρηνικές απόψεις άθεων καρδινάλιων υπό την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και της λεγόμενης προδοτικής προσέγγισης, επισφραγίστηκε με την ψήφιση τροπολογίας για την ανέγερση Τεμένους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αργά το βράδυ της Τρίτης, ψηφίστηκε η τροπολογία σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, βάσει της οποίας ρυθμίζονται πολεοδομικές εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...