Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΟΣΑΘΗΝΑ 22-5-2015.

Κοντοζυγώνει η ώρα η καλή να δοθεί το σύνθημα για την έγερση τής Κραταιάς Ελλάδος από τα δεσμά τής αιχμαλωσίας στης νέας δόξης τον καιρό. Να βρει το νομοτελειακό αντίκρισμα η υπογραφή τού Θεού στο ομόλογο τής πλέριας λευτεριάς των Ελλήνων, εκείνο που είπε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πίστεψαν πως μπορούν να ματαιώσουν νεοταξίτες ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι βάρβαροι.

Τον σηκωμό τον ποθούν όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή και θα μάς τον προσφέρουν απλόχερα οι μισέλληνες για να απαλλαγούμε από την παρουσία τους. Οι έμποροι των κατοχικών δανείων και οι στρατιωτικές λόγχες τής Άγκυρας μαζί κάνανε παλιά και πάλι μαζί κάνουνε τις δουλειές τους σε βάρος μας. Συνευρίσκονται με τούς πρόθυμους ψευτορωμιούς σε ηγεσία και περιθώριο για να κενώσουν την Πατρίδα από ελληνικές ψυχές, αντιστάσεις και γεωφυσικά πλεονεκτήματα.

Από τον καιρό τής Κερκόπορτας στην Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη περάσαμε στις φοροεισπρακτικές δουλειές των εμποράκων ενοίκων τής Κερκόπορτας και τα παιδομαζώματα τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και από τα τοκογλυφικά δάνεια τής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα που μειώνονταν στο δρόμο και κάθονταν χρόνους ολάκερους με αντάλλαγμα μικρότερη Ελλάδα, φτάσαμε στα εξίσου τοκογλυφικά δάνεια των απογόνων των ίδιων Σταυρωτήδων που χρεώσανε τις αμαρτίες των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων στον ελληνικό λαό με αντάλλαγμα τον διωγμό των Ελλήνων από τις εστίες τους και τον οριστικό εξανδραποδισμό.

Εν μέσω τής ελεύσεως νέου μνημονίου φτώχιας ενάντια σε έναν λαό που στερείται το δικαίωμα στην εργασία και την πνοή τής ζωής μέσα από την υπογεννητικότητα, η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα βρίσκεται κυκλωμένη και πιεσμένη στα εθνικά και τα κοινωνικά της ζητήματα. Στην έως σήμερα Ελεύθερη Θράκη Μας και την Κομοτηνή διοργανωνόταν ένα συνέδριο αναφοράς στα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, με σκοπό την ανάδειξη και παγίωση τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων τής ακριτικής περιοχής μας. Παρόντα στο συνέδριο ενεργούμενα τής Τουρκίας από την ψευτοευρώπη, τούς ψευτομουφτήδες, το εν Ελλάδι τουρκοκόμμα, το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, την Άγκυρα και τουρκόφρονες πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας.

Η πρόκληση και η ύβρις σε βάρος τής ιστορικής αλήθειας και των εθνικών μας δικαίων είναι μέγιστη. Συμβαίνει μάλιστα στην γεωγραφική πύλη που συνδέει την λαβωμένη Ελλάδα με τα τουρκοπατημένα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας, όταν οι Τούρκοι ζητούν παράλληλα επιστροφή τής κατοχής τους τόσο στην Θράκη όσο και σε 150 νησιά τού Αιγαίου. Θεωρούν τα απελευθερωμένα εδάφη μας παρανόμως κτηθέντα από την Ελλάδα και μάς λέγουν πως θα τα διεκδικήσουν ακόμη και στρατιωτικά!

Την ίδια ακριβώς στιγμή εξακολουθούμε να δεχόμαστε την εισβολή τεράστιων κυμάτων ισλαμιστών λαθρομεταναστών που οι «απελευθερωμένοι δημοκράτες» τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι εν Ελλάδι συνάδελφοί τους θέλουν να τούς εμφανίσουν ως ευπαθείς που πρέπει να τούς υιοθετήσει το Ελληνικό Έθνος. Οι πρώτοι θέλουν αγκάθια στο πλευρό τής Πατρίδος μας και οι δεύτεροι ψήφους.

Όμως κατά διαβολική περίσταση και ουχί σύμπτωση, ευάριθμοι λαθρομετανάστες συνεργάζονται σε πορείες και σε διάφορες προπαρασκευαστικές συνευρέσεις εσωτερικού χαλασμού με αναρχοκομουνιστές. Έχουν εντοπιστεί σχετικά ίχνη από αρμόδιες υπηρεσίες σε αναρχικές γιάφκες και παράνομα Τζαμιά. Επιπλέον τις προάλλες εθεάθη αεροπανό των αναρχοκομουνιστών να ευαγγελίζεται πως η επερχόμενη δικαστική δικαίωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής «δεν θα ξεπλύνει τούς φασίστες», προετοιμάζοντας αναρχοαυτοοργανώσεις των ταγμάτων εφόδου τού νεοταξισμού.

Η ανάσταση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος θα έρθει μέσα από φωτιά μεγάλη. Φωτιά που θα κινήσει από την ελληνική κοινωνία και θα επεκταθεί έως την γεωπολιτική αυλή τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Πορφυρογέννητο Γένος των Ελλήνων εμπρός. Πορεύσου στα ψηλά πεπρωμένα σου. Είναι απόλυτο δικαίωμα και ιερό χρέος τής Ελλάδος να εξασφαλίσει την ζωή των Ελλήνων και την εδαφική της ακεραιότητα. Και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε την υπόστασή μας είναι να αποδιώξουμε τούς πεμπτοφαλαγγίτες και να εφαρμόσουμε σχέδιο απελευθέρωσης των εδαφών που μάς έχουν στερήσει.

Κανένας εκβιασμός δεν πρόκειται να μάς αποστερήσει την απόφαση για την ισχυροποίηση τής εθνικής μας γεωπολιτικής παρουσίας. Οι άρπαγες που έχουν μαζευτεί στα ριζά τού Κάστρου τής Φυλής και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές είναι εχθροί μας και έτσι θα αντιμετωπιστούν. Μήτε σύμμαχοι είναι μήτε γείτονες.

Η Ελλάς έχει το παγκόσμιο προνόμιο να συνορεύει με τα σκλαβωμένα αδέρφια της. Από την Μεγάλη Ελλάδα εκ δυσμών και την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρειο Μακεδονία, την Θράκη, την Ανατολική Ρωμυλία ίσαμε την Ιωνία και τον Πόντο, υφίσταται μια γεωφυσική και πληθυσμιακή γέφυρα Ελληνικότητας που καλύπτεται από την νόμιμη εγγύηση και παρουσία τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Το οικονομικό και το εθνικό ζήτημα τής Πατρίδος μας είναι μια ενότητα που από κοινού μάς ναρκοθέτησαν οι μισέλληνες και από κοινού θα το επιλύσουμε, βαδίζοντας στην ανάληψη των τυχών τής Φυλής μας. Εκείθε όπου έχουν γαντζωθεί τα γειτονικά ψευδοκράτη και εκείθε που δεχόμαστε λόγχες και γυρολόγους, εκείθε ακριβώς βρίθει η ιερή γη μας από τούς ενεργειακούς χυμούς της.

Μα και στα ίδια ποτισμένα από τίμιο ελληνικό αίμα εδάφη βρίσκονται οι μνήμες, οι προγονικοί τάφοι και οι Αλησμόνητες Ελληνικές Πατρίδες. Οι μνήμες τής Ελληνικής Φυλής είναι γερές και οι διεκδικήσεις μας ζωντανές. Μεγάλη Ιδέα, Πάντα Ζωντανή και Νέα. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.

Τις αποφάσεις τις βγάζουν μονάχα οι Έλληνες. Την Ελλάδα την κατοικούν και την διοικούν μονάχα οι Έλληνες. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος χαράζουν με χρυσά χρώματα την Αυγή τού Πορφυρογέννητου Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο Νεοφιλελεύθερος δωρεαν(;) έμετος… Athens Voice


 ATHENS VOICE
Οι φιλελεδες – δια στοματος Χειμωνα αυτη τη φορα- συνεχιζουν στην ιδια ακροδεξια ροτα: Η (μη διαφωτιζμενη, ανορθολογικη) κοινωνια ταυτιζεται με τον οχλο που ζει σε μια κατασταση ψευδους συνειδησης στην οποια δε γνωριζει ουτε ποιο ειναι το καλο του, ουτε πως να διαχειριστει το καθε ατομο την ελευθερια του.

ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΒΙΛΕΣ …ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ! ΤΟ “ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ” ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ… ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ! Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΟΝΟΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!

gty_teen_porn_addiction_jp_120507_wg

Είχε σοκάρει πριν από λίγο καιρό η υπόθεση του 22χρονου και το πώς εκβίαζε νεαρά ανήλικα κορίτσια προκειμένου να “εξασφαλίσει” γυμνό και αισθησιακό περιεχόμενο μέσω διαδικτύου. Ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη. Ή μάλλον συμβαίνει. Φερόμενος ως μοντέρ βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, γνωστός και ως «δράκος» του Facebook είναι ο πρώτος φυλακισμένος σε… βίλα της Εκάλης. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατηγορούμενος για τον οποίο διετάχθη ο περιορισμός στην οικεία του, σύμφωνα με σχετικό άρθρο εφημερίδας.
Σύμφωνα με το άρθρο που διαβάσαμε, ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, που ασχολείται με τις εισαγωγές-εξαγωγές αθλητικών ειδών, τις τελευταίες επτά ημέρες βρίσκεται «φυλακισμένος» στο σπίτι του με έναν αστυνομικό στο κατώφλι της οικίας του. Στον 24χρονο έχει απαγορευτεί η έξοδος από το σπίτι του και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η απόφαση των δικαστικών λειτουργών προήλθε μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή όχι.

«Η φιλελεύθερη ουτοπία» του Παναγιώτη Κονδύλη (Η ηδονή, η ισχύς, η ουτοπία. Εκδ. Στιγμή, 1992)


neoliberalism.

Παναγιώτη Κονδύλη : «Ουτοπία και ιστορική πράξη»

Panagiotis-kondylisΠαναγιωτης Κονδυλη, 1992
Οποιος ερμηνεύει την κατάρρευση του κομμουνισμού ως ήττα της Ουτοπίας και απαιτεί την οριστική απάρνηση των πειρασμών της ουτοπικής σκέψης και της ουτοπικά εμπνευσμένης πράξης βρίσκει στις ημέρες μας ευρεία επιδοκιμασία. Η σχετική επιχειρηματολογία έχει ήδη εκλαϊκευθεί με άξονα τη θέση ότι ο εύθραυστος και μάταιος χαρακτήρας του κομμουνιστικού εγχειρήματος σε τελευταία ανάλυση απορρέει από τις ουτοπικές θεωρητικές του προϋποθέσεις κι ότι η εξ υπαρχής αδυνατότητα πρακτικής εφαρμογής τούτων των προϋποθέσεων ώθησε τους κομμουνιστές στην απάνθρωπη βία και στην ολόπλευρη καταπίεση, ήτοι στον ολοκληρωτισμό, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε θεωρία και πράξη. Η συνάφεια ανάμεσα σε ουτοπική πρόθεση και σε ολοκληρωτική εξουσία ή η μετάβαση από την πρώτη στη δεύτερη εμφανίζεται έτσι αναπόδραστη, και στη ζοφερή αυτή ειμαρμένη αντιπαρατίθεται μιά πνευματική στάση, της οποίας η μετριοφροσύνη ή η καρτερική παραίτηση σ’ ό,τι αφορά την εύρεση εσχάτων αληθειών και γενικά δεσμευτικών τρόπων ζωής καθιστά δυνατή, όπως λέγεται, την ανοχή όλων απέναντι σε όλους και επομένως μια φιλάνθρωπη πολιτική. Τέτοιες ερμηνείες ή απόψεις ευδοκιμούν μέσα σε κοινωνίες, όπου αναμιγνύονται σε διάφορες παραλλαγές ηδονιστικές στάσεις, πλουραλισμός των αξιών και σκεπτικισμός απέναντι σε απόλυτες νοηματοδοσίες, για να παραχθούν ή να ενθαρρυνθούν έτσι συμπεριφορές απαραίτητες για τη διαδικασία της μαζικής παραγωγής και της μαζικής κατανάλωσης. Έσχατους σκοπούς και ολοκληρωτικές λύσεις μπορούν να ονειρεύονται μόνον μεγάλα συλλογικά υποκείμενα, όμως στη δυτική μαζική δημοκρατία η κατάτμηση της κοινωνίας σε άτομα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε σε γενικές γραμμές ελάχιστη διάθεση αισθάνεται κανείς να αφήσει κατά μέρος την «αυτοπραγμάτωση» και να ταυτισθεί με υπερατομικά εγχειρήματα πέρα από τον βαθμό πού φαίνεται αναγκαίος για τη διασφάλιση της δικής του ευζωίας.

Τ.Σόρος: "Οδεύουμε προς έναν Γ' ΠΠ - Κίνα και Ρωσία έχουν συμμαχήσει στρατιωτικά"


O γνωστός και μη εξαιρετέος "γύπας" των αγορών Τζορτζ Σόρος θεωρεί ότι ο κόσμος βρίσκεται στο κατώφλι ενός Γ' ΠΠ καθώς Κίνα και Ρωσία θα συνασπισθούν πολιτικά και στρατιωτικά εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Σε μια πρόσφατη ομιλία του, σε συνέδριο του Bretton Woods στην Παγκόσμια Τράπεζα, ανέφερε πως ανησυχεί έντονα για την πιθανότητα ενός Γ' Παγκόσμιου Πολέμου. Όπως μεταφέρει το MarketWatch, αυτό που επισήμανε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ήταν ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την υγεία της κινεζικής οικονομίας.

ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΣ!


ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ 23/5/2006


Bugun
Γράφει ο Νικάς Χειλαδάκης - Μια άλλη και αρκετά ενδιαφέρουσα εκδοχή, που όμως σηκώνει πολύ συζήτηση, για την αερομαχία της 23ης Μαΐου 2006 που στοίχησε την ζωή στον ηρωικό Έλληνα πιλότο, Κωνσταντίνο Ηλιάκη, έδωσε η τουρκική εφημερίδα Bügün σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της. Σύμφωνα λοιπόν με το τουρκικό πρωτοσέλιδο, τα τουρκικά μαχητικά που είχαν βγει στις 23 Μαΐου στον νότιο Αιγαίο δεν πήγαιναν να φωτογραφήσουν τις βάσεις των ρωσικών πυραύλων στην Κρήτη, (όπως μετάδωσαν τότε όλα σχεδόν τα ελληνικά ΜΜΕ ), αλλά να εντοπίσουν και να φωτογραφήσουν τρία «πλοία φαντάσματα», (όπως ενδεικτικά χαρακτηρίστηκαν από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο), που διεξήγαγαν εκείνες τις μέρες έρευνες για πετρέλαιο στην περιοχή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδα από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Κόλαση» στο Αιγαίο: Δεκάδες αερομαχίες και παραβιάσεις - «Θύελλα» από 40 ελληνικά και τουρκικά μαχητικά


Κόλαση σήμερα στο Αιγαίο με σκηνικό που παραπέμπει στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 όταν η ΠΑ προχωρούσε σε σκληρές εμπλοκές με την  τουρκική Αεροπορία σε καθημερινή βάση.
Η σημερινή ημέρα τα είχε όλα: Παραβάσεις, παραβιάσεις, υπερπτήσεις, εμπλοκές. Αυτό που έγινε σήμερα πάνω από το Αιγαίο λίγο απείχε από μια εικόνα αναμέτρησης με τα ελληνικά readiness να απογειώνονται συνεχώς πραγματοποιώντας αναχαιτιστείς και εμπλοκές με τα τουρκικά μαχητικά. Η τουρκική Αεροπορία χρησιμοποίησε σήμερα 16 μαχητικά μοιρασμένα σε 4 σχηματισμούς των 4 μαχητικών έκαστος, 1 αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 5 ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70B-28.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Διώχνουν ηλικιωμένους από τα σπίτια τους για να κατοικήσουν μετανάστες


Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Μετανάστευσης της Σουηδίας έχει δώσει την άδεια στον νέο ιδιοκτήτη ενός συγκροτήματος κατοικιών να το μετατρέψει σε κατάλυμα για τους μετανάστες.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


CΦΥΦΥΛΦΥΛΓΥH ρεπόρτερ Lara Logan για το cbsnews αναζήτησε in situ τις πρακτικές στρατολόγησης και εκπαίδευσης των παιδιών καμικάζι αλλά και την έκταση του φαινομένου σε Πακιστάν και Αφγανιστάν. O Asim Bajwa υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατού στο Πακιστάν αποκαλύπτει ότι μόνο σε μια επαρχία περί τους 400 πακιστανούς στρατιώτες σκοτώθηκαν από ανήλικους βομβιστές αυτοκτονίας καμικάζι.
Αφγανός ταλιμπάν αποκαλύπτει ότι τα παιδιά βόμβες χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις αυτοκτονίας με ποδήλατο ή μηχανάκι.

Ισραήλ: Πρόταση για ξεχωριστά λεωφορεία σε Εβραίους και Παλαιστίνιους


Ο υπουργός Άμυνας, Μοσιέ Γιαλόν και ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισαν, τελικά, να αναστείλουν το επίμαχο πρόγραμμα για ξεχωριστά λεωφορεία για τους Παλαιστίνιους εργάτες στο Ισραήλ. Ο περιορισμός θα ετίθετο σε ισχύ για τους Παλαιστίνιου που πήγαιναν το πρωί για δουλειά και το βράδυ που επέστρεφαν από αυτήν. Το πρόγραμμα αναφέρονταν για τέσσερις περιοχές (πόλεις) –καταρχάς-. Η ιδέα αυτή προκάλεσε άμεσες διαμαρτυρίες από αριστερούς πολιτικούς και ακτιβιστές:
 
«Η πρόταση μοιάζει με απαρτχάιντ. Δεν υπάρχει πιο ευγενικός ορισμός  της ιδέας αυτής. Διαφορετικά λεωφορεία σε Εβραίους και σε Παλαιστίνιους με την δημοκρατία δεν μπορούν να συνυπάρξουν», είπε ο ηγέτης του κόμματος «Μέρετς»,  Ζαχάβα Γκαλιόν.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Γιτζάκ Χέρτζογκ, δήλωσε ότι η κατανομή των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών που κάνουν τις ίδιες διαδρομές σε ξεχωριστά λεωφορεία αποτελεί ταπείνωση και λεκές στο πρόσωπο του κράτους του Ισραήλ και των πολιτών του», πρόσθεσε ότι «αυτήν την ευαίσθητη, χρονικά, περίοδο, θα ήταν καλύτερα να αποφεύγονται  τέτοιες ενέργειες που βεβηλώνουν τη φήμη του Ισραήλ».
Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός πιλοτικού προγράμματος από τον Οκτώβριο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ληφθεί κάποιο μέτρο για το θέμα αυτό, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.
--
               
 

ΚΟΣΟΒΟ Νο2 :ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,77 ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ 19 ΝΑΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ……


Cafyfyyfgiy
Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΣΤΟ BBC:EIΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. Δεκάδες ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας (UOC MP) της μόνης κανονικής Ορθόδξης Εκκλησίας της χώρας εγκαταλείπουν την Ουκρανία από το φόβο των διωγμών.Την επισήμανση καταγγελία έκανε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Συνοδικού τομέα των διαθρησκευτικών σχέσεων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επιφορτισμένος με τις εξωτερικές σχέσεις ο π. Δημήτριος Safonov.

Φεύγει ο Σαμαράς, έρχεται η Ντόρα...

Στην πραγματικότητα η αντίστροφη μέτρηση για τις εξελίξεις στην ΝΔ , ερήμην πλέον του Αντ.Σαμαρά, ξεκίνησαν και επίσημα με την συμβολική μεν αλλά σημειολογικά σημαντική συγκέντρωση του Συνδέσμου 74, στην οποία εκπροσωπήθηκαν όλα τα παραδοσιακά “κεφάλαια” της κεντροδεξιάς παράταξης, όπως συμμετείχαν στην ιδρυτική διακύρηξη της Χαλκιδικής το 1974.
Βέβαια το σήμα της εκκίνησης για “να τελειώνουμε με τον Αντώνη” είχε δοθεί πολύ νωρίτερα, με το ραντεβού Ντόρας – Καραμανλή στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού, και τη μεταξύ τους συμφωνία.

Το ρέμα Πικροδάφνης Παλαιό Φάληρο!


Η ΦΥΣΗ ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ, ΑΝΑΤΑΣΕΙ, ΕΜΠΝΕΕΙ, ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΕΙ... ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ... Η ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ...!

Καλή μας ημέρα, με δύναμη και αισιοδοξία ψυχής!

Είναι γεγονός πώς κάθε θετικό ή αρνητικό στοιχείο που αποκτούμε σε αυτό τον κύκλο εκπαιδεύσεως, που περιβάλλει το βιολογικό φαινόμενο της ζωής, αποτελεί μία πολύτιμη εμπειρία, από την οποία εάν διδαχθούμε, θα εξέλθουμε καλύτεροι, δυνατότεροι, πιο συνετοί, βελτιώνοντας την πορεία μας, ιχνηλατώντας την ατραπό της τελειοποιήσεως, στο μέτρο βέβαια του δυνατού... 
Ας προϋπαντήσουμε τον ΄Ηλιο όπως οι Πυθαγόρειοι που τον χαιρετούσαν κάθε πρωί και στο τέλος κάθε ημέρας, ας αποδυθούμε σε έναν συνειδησιακό απολογισμό, όπως έπρατταν οι φιλοσούντες αρχαίοι πρόγονοί μας, που να επικεντρώνεται στα καίρια ερωτήματα: Τι έπραξα, τι δεν έπραξα, τι όφειλα να πράξω και δεν έχω περατώσει... 

ΛΥΚΟΣ... ΛΥΚΗ... ΦΩΣ... ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ...!


ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ... ΚΑΠΟΤΕ, ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΑΣ ΥΪΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΜΨΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ! ΜΥΡΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΥΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν – Κατάργηση χαρτονομισμάτων "θα τεθεί στo G7"


Ο γερμανός καθηγητής Οικονομίας και μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Μπόφινγκερ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των χαρτονομισμάτων...
tax

Ο γερμανός καθηγητής Οικονομίας και μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Μπόφινγκερ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των χαρτονομισμάτων σε συνέντευξή του στο Der Spiegel. «Με τις τρέχουσες τεχνικές δυνατότητες τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα είναι ουσιαστικά αναχρονισμός», δήλωσε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΕΕ : Εγκρίθηκε η στρατιωτική δράση για την καταπολέμηση των λαθρεμπόρων στην ανατολική Μεσόγειο


Οι υπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν τελικά τα σχέδια για  χρήση στρατιωτικής βίας κατά των λαθρεμπόρων ιδιαίτερα στην ανατολική  Μεσόγειο...
Doria-Takanami

Οι υπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν τελικά τα σχέδια για  χρήση στρατιωτικής βίας κατά των λαθρεμπόρων ιδιαίτερα στην ανατολική  Μεσόγειο Θάλασσα, γράφει  πριν από λίγο ο ρωσικός τύπος .
Η  Federica Mogherin, επίτροπος για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια  της ΕΕ, δήλωσε  ότι « ο στόχος είναι να ξεκινήσει η επιχείρηση»  τον Ιούνιο. Το ναυτικό αρχηγείο αποφασίσθηκε ότι  θα εδρεύει στη Ρώμη υπό Ιταλό Ναύαρχο. Το Ηνωμένο Βασίλειο όμως θα  παίξει  επίσης ηγετικό ρόλο σε οποιαδήποτε ναυτική επιχείρηση. Το πρόβλημα μεταξύ των Ευρωπαίων ήταν ποιος θα αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.
Η απόφαση είναι «κομμένη και ραμμένη» στα σχέδια της Ιταλίας  και την ροή μεταναστών που δέχεται η χώρα από την Λιβύη. Η Ελλάδα έχει και αυτή μεγάλο πρόβλημα από την ανεξέλεγκτη ροή Σύρων προσφύγων από τα παράλια της Τουρκίας.  Επίσης το πιο σπουδαίο , οι Ευρωπαίοι δεν έκαναν τίποτα  προς την πλευρά της Τουρκίας,  που αποτελεί το «άντρο» των λαθροδιακινητών. Ως συνήθως η χώρα αυτή έμεινε και πάλι στο απυρόβλητο.
Οι πληροφορίες του ΓΓ του ΝΑΤΟ, ότι μαζί με τους πρόσφυγες εισέρχονται και τζιχαντιστές στην Ευρώπη, κινητοποίησε την ΕΕ αλλά και το ΝΑΤΟ.
Το σχέδιο της  ΕΕ περιλαμβάνει την καταστροφή των σκαφών των  λαθρεμπόρων πριν φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές. Οι περιοχές γύρω από την ακτή της Λιβύης θα « γεμίσουν» με ραντάρ  και αεροσκάφη ΑΦΝΣ ναυτικής συνεργασίας για τον εντοπισμό πιθανών λαθρεμπόρων. Στην συνέχεια, ως μέρος της στρατιωτικής επιχείρησης , οι λαθρέμποροι θα  αντιμετωπίζονται ως « εχθρός», όπως και  τα σκάφη τους με τους μετανάστες. Το πλήρωμα θα συλλαμβάνεται επί τόπου   και τα πλοιάρια θα  καταστρέφονται .
Σύμφωνα με THINK TANKS  του Ηνωμένου Βασιλείου και  του ινστιτούτου  Royal United Services, το στρατιωτικό σχέδιο της ΕΕ βασίστηκε στην επιχείρηση Atalanta  της ΕΕ στον Κόλπο του Άντεν.
«Οποιαδήποτε καταστροφή των σκαφών θα απαιτήσει κάποια νομική δικαιολογία, που θα πρέπει να έρθει από τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά δεν είμαστε σε αυτό το στάδιο ακόμα», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Michael Fallon.
Η χρήση στρατιωτικών μέσων για την αντιμετώπιση της κρίσης των μεταναστών στην περιοχή της Μεσογείου, αποφασίσθηκε κάτω από την πίεση των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, η συμμετοχή της Ελλάδος δεν έχει γίνει γνωστή αλλά  είναι σίγουρο ότι η χώρα μας θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της επιχείρησης αυτής.   
Το τελευταίο διάστημα εισέρχεται παράνομα αριθμός ρεκόρ προσφύγων από την Αφρική, την Ασία, και την Μέση Ανατολή, επιχειρώντας   ένα επικίνδυνο ταξίδι για να φτάσει στην Ευρώπη. Σχεδόν το 90 τοις εκατό των  αποστολών ξεκινούν από την Λιβύη και την Τουρκία , όπου οι λαθρέμποροι κινούνται κάτω από  πλήρη ατιμωρησία και ανομία.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ….


Όσο και να παραπονιέστε για τα νέα οικονομικά μέτρα, τα νέα μνημόνια και τις κωλοτούμπες που έρχονται οσονούπω δεν θα...
πετρέλαια ελλάδα

Όσο και να παραπονιέστε για τα νέα οικονομικά μέτρα, τα νέα μνημόνια και τις κωλοτούμπες που έρχονται οσονούπω δεν θα καταφέρετε τίποτα εκτός και αν αποδεχτείτε ότι και αυτή η κυβέρνηση είναι συνέχεια των προηγούμενων με προβιά ‘’αριστερού’’…… θα σας πάρει λίγο χρόνο να το ‘’χωνέψετε’’ αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα σας δώσουν επιλογή…

‘ZHTEITΑΙ ΔΗΜΙΟΣ » Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 8 ΔΗΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


  Είστε δήμιος ;προσλαμβάνεστε.Καθόλου προσόντα ή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενα γι αυτές τις θέσεις εργασίας. Οι μελλοντικοί δήμιοι καλούνται...
capceb1ceb8ceb3cf83ceb3ceb8ceb3ceb8ceb1cf83ceb8ceb3ceb8ceb3


Είστε δήμιος ;προσλαμβάνεστε.Καθόλου προσόντα ή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενα γι αυτές τις θέσεις εργασίας.
Οι μελλοντικοί δήμιοι καλούνται στο μέλλον να αποκεφαλίζουν και να ακρωτηριάζουν.

Έρευνα Σοκ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα


Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα...
1-21

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!
Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!
Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!
Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!

»Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ BRUSSELS GROUP ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ»…


«H τρόικα εσωτερικού απέρριψε τις προτάσεις μας για τον ΦΠΑ. Το Brussels Group όμως θα τις συζητήσει αύριο… και την...
ImageHandler.ashx_212

«H τρόικα εσωτερικού απέρριψε τις προτάσεις μας για τον ΦΠΑ. Το Brussels Group όμως θα τις συζητήσει αύριο…
και την Πέμπτη στις Βρυξέλλες!!!».
Τα παραπάνω έγραψε στο Twitter το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προτάσεις της κυβέρνησης για αλλαγές στον ΦΠΑ, αλλά και τις πληροφορίες πως απορρίφθηκαν από τους δανειστές.
Ο κ. Βαρουφάκης άφησε αιχμές και έκανε λόγο για «τρόικα του εσωτερικού», σημειώνοντας παράλληλα ότι οι προτάσεις της Αθήνας για τον ΦΠΑ θα εξεταστούν κανονικά στο Brussels Group την Πέμπτη.
Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως οι εταίροι δεν δέχονται την κλίμακα ΦΠΑ 15% με 18% που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιάσει νέα φόρμουλα.
Το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΕ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία η δημόσια δήλωση-ομολογία από ένα πασίγνωστο βετεράνο Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος...
οΖΚΙΟΚ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία η δημόσια δήλωση-ομολογία από ένα πασίγνωστο βετεράνο Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος ζήτησε επίσημα όταν πεθάνει η επικήδειος τελετή να γίνει όχι σε μουσουλμανικό τζαμί, αλλά σε… ελληνορθόδοξη χριστιανική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης.

ΣΕ ΛΙΓΟ: Παπαντωνίου-Παπανδρέου καταθέτουν στη δίκη του Άκη για τις χρυσές μίζες

papantoniou-akis-708

Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Βάσω Παπανδρέου θα καταθέσουν σήμερα στη δίκη του Ακη για τις μίζες. 
Μετά τον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι κατέθεσαν πριν μέρες στη δίκη του Ακη η διαδικασία συνεχίζεται με δυο πρώην υπουργούς, μελών του ΚΥΣΕΑ επί υπουργείας Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.Τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου όσο και η Βάσω Παπανδρέου θα βρεθούν ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μετά την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου να κάνει δεκτό το αίτημα του Ακη Τσοχατζόπουλου για κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ, κατά την περίοδο που ο ίδιος κατείχε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

XAMOΣ στην πορεία για τη Γενοκτονία των Ποντίων με αντιεξουσιαστές! Έγινε συμπλοκή και επενέβησαν τα ΜΑΤ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

poreia2

Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιούν πορεία μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο πλαίσιο της ημέρας Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ…. ΚΑΙ ΜΑΣ “ΔΙΝΟΥΝ” ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ “ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΠΑ…. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ! ΣΑΝ ΝΑ “ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ”

xrimata-elleima


ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(;)
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ….ΑΥΤΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@@@Σ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ(ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) ….ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ !
….”ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ”! …ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

Φαίνεται ότι τελειώνουν τα χαρτονομίσματα και μας δίνουν “κίνητρα” στο ΦΠΑ ….για χρήση πλαστικού χρήματος !
- Ίσως έτσι δικαιολογούνται οι διαφορετικοί συντελεστές ΦΠΑ ….με κάρτες και χωρίς κάρτες.
Μας κρύβουν την αλήθεια.
Την ανάγκη…τεχνολογία-δήθεν-και εκσυγχρονισμό …. και πάταξη της φοροδιαφυγής βαπτίζουνε.
.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
= Επιβεβλημένη η συμφωνία, τελειώνουν τα χαρτονομίσματα .
19/02/2015

PLAN B: «Ριξτε τον Τσιπρα παση θυσια …» της Κατερίνας Ακριβοπούλου


plan_b

akrivopoulou-main(σ.σ.netakias – ΣΕΒΑΣ στην Ακριβοπούλου που τολμα! Δικαίωση έγραφα πριν 3μήνες «Επιχείρηση «Κόκκινη Προβιά» της Μέρκελ στην Ελλάδα,»)

«Οι εντεταλμένοι των ΜΜΕ αναπαράγουν καθημερινά, κατόπιν οδηγιών, δημοσιεύματα από πέντε συγκεκριμένα  ξένα μέσα, τα οποία είναι πλήρως συνδεδεμένα με τα συμφέροντα που στηρίζουν την επιχείρηση ανατροπής»


Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην πρώτη μετά τις εκλογές συνεδρίαση της  Κ.Ε. στις 28 Φεβρουαρίου, προϊδέαζε  ανατριχιαστικά για όσα βιώνει αυτό το διάστημα η χώρα.  Με καθαρό τρόπο ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πριν από τρείς μήνες, αυτό που ήδη παρακολουθούμε όλοι με κομμένη την ανάσα: ότι το «σχέδιο των δανειστών ήταν και παραμένει, να οδηγήσουν την κυβέρνησή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε φθορά, ανατροπή, ή άνευ όρων παράδοση, πριν το κυβερνητικό έργο αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Και πριν το ελληνικό παράδειγμα επιδράσει στους συσχετισμούς σε άλλες χώρες. Και κυρίως πριν από τις εκλογές στην Ισπανία.

100 MEΡΕΣ…ΣΦΥΡΙΖΑ! ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ

100HMERES

Αλλιώς περνάνε οι μέρες για έναν ισοβίτη όταν έχει αποδεχτεί το ισόβιο της ποινής του κι αλλιώς όταν κάποιος του σφυρίζει ότι θα πάρει χάρη. Αλλιώς περνάνε οι μέρες όταν η ελπίδα έρχεται.
Αλλιώς περνάνε οι μέρες για έναν κανονικό άνθρωπο κι αλλιώς για ένα ορμονικά υπέρβαρο που κάθε μέρα βάζει και κιλό και γνωρίζει ότι αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά σε 200 μέρες θα χει γίνει Βενιζέλος. Αλλιώς περνάνε οι μέρες όταν η ελπίδα φεύγει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...