Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

ΕΜΕΤΟΣ χωρίς τέλος από τον Μαυρίδη του Capital εναντίον κυβέρνησης


THANASIS-MAVRIDIS
“ Αυτοί είναι οι πρόθυμοι υβριστές – αναμεταδότες της «ιδεολογίας» της υποταγής ”
Διαβάστε την συνέχεια στο periodista.gr

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Γράφει η Αιμιλία Λαδοπούλου
Ερευνήτρια Θρακικής Ιστορίας 


Η μελέτη εδημοσιεύθη εις το τριμηνιαίον περιοδικό
-Ο ΛΟΓΙΟΣ ΠΑΝ- 2007-2008
 


Βιβλιογραφία:
1. Γεωργίου Σκαλιέρη «Λαοί και φυλαί της Μικράς Ασίας».
2. Περικλέους Ροδάκη «Ο γόρδιος δεσμός των εθνοτήτων».
3. Laurent Chabry – Annie Chabry “Οι μειονότητες εις την Μέσην Ανατολήν».
4. Ελευθερίου Παπαγιάννη «Η εξολόθρευσις της Ελληνικής ομογενείας και η Τουρκική κατά της Ελλάδος επιβουλή».
5. Περικλέους Ροδάκη «Θράκη, Θράκες και Θράκες Μουσουλμάνοι».
6. Ιωάννου Μάζη «Γεωπολιτική. Η θεωρία και η πράξη».
7. George Horton «Η κατάρα της Ασίας (ή Μάστιγα της Ασίας)».
8. Α. Α. Πάλη «Σελίδες από τη ζωή της παλιάς Γενιτσαρικής Τουρκίας».
9. Εγκυκλοπαιδεία «Πάπυρος Larousse Britannica».
10. Μεγάλη Παγκόσμιος Εγκυκλοπαιδεία.
 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÏÕ ÊÕÂÅÑÍÇÔÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Η ΕΚΤ σφίγγει τη θηλιά της χρηματοδοτικής ασφυξίας στην χώρα.

Στην πιο κρίσιμη καμπή των διαπραγματεύσεων οι εταίροι σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα και εκβιάζουν:συμφωνία ή χρεοκοπία.Η στρατηγική στόχευση τους δεν είναι άλλη από την άνευ όρων υποταγή της κυβέρνησης στις απαιτήσεις των κυρίαρχων ευρωπαϊκών ελίτ για διαιώνιση του καθεστώτος της μνημονιακής κηδεμονίας και λεηλασίας σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
Ο Σόιμπλε επαναφέρει το θέμα της ελληνικής χρεοκοπίας στο προσκήνιο
Σκληρή στάση συνεχίζει να τηρεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγο πριν ξεκινήσει στη Ρίγα η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής. «Η πορεία των τεχνικών συζητήσεων δεν δικαιολογεί την αισιοδοξία της ελληνικής πλευράς για γρήγορη λύση», δηλώνει στο Reuters, υπογραμμίζοντας ότι από την Αθήνα εξαρτάται το αν θα υπάρξει πτώχευση.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ : ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΛΑΤΖΙΚ ΤΗΣ ΒΙΘΥΝΙΑΣ (23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1920)

Η Χορόζ Βασιλική με την κόρη της πάνω στο πλοίο της προσφυγιάς
Από τις διηγήσεις και τις μαρτυρίες για το ολοκαύτωμα του Φούλατζικ της Βιθυνίας

Γράφει ο 
Γιώργος Κ. Ευστρατιάδης – Ερκέκογλου
Εφέτης Θράκης
 
Το χωριό Φούλατζικ («Φωλίτσα») της Βιθυνίας ήταν μια ακμάζουσα Ελληνορθόδοξη, πλην τουρκόφωνη, κοινότητα στο μέσο της αποστάσεως μεταξύ της παραθαλάσσιας πολίχνης Καραμουσάλ (που είναι κτισμένη στη νότια ακτή του Αστακηνού Κόλπου, στη θέση της αρχαίας Ελληνικής πόλεως Πραίνετον) και της Νίκαιας. 

Το μνημονιακό… τέλος της λογικής


pappas346
Θα περίμενε κανείς (από τον εαυτό του, όχι από κανέναν άλλο) ότι, αφού έχει διαβάσει εκατοντάδες «ρεπορτάζ» μνημονιακής προπαγάνδας από τα γνωστά συστημικά media των εκδοτικών συμφερόντων… δεν θα του έκαναν πια εντύπωση.

Κι όμως, οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια μνημειώδη ικανότητα να εφευρίσκουν καθημερινά νέους τρόπους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Και υποτίμησης της νοημοσύνης των αναγνωστών/τηλεθεατών/ακροατών τους, βεβαίως – βεβαίως.
Τι διαβάζουμε και ακούμε από χτες (20/05/2015), λοιπόν; Ότι, λέει, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για την ΕΡΤ, Νίκος Παππάς, ζήτησε να αναβληθεί η ακρόαση της νέας διοίκησης (Τσακνή – Ταγματάρχη) του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, από τη γνωμοδοτική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, επειδή δήθεν φοβήθηκε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι – σύμφωνα με το «ρεπορτάζ» – απειλούσαν να καταψηφίσουν. Μικρή λεπτομέρεια; Η συνεδρίαση της επιτροπής είχε οριστεί για την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί, την ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ που ο υπουργός Επικρατείας θα βρισκόταν στον αέρα (όπως είχε προγραμματισθεί και ανακοινωθεί από πολύ νωρίτερα), μετέχοντας στην πρωθυπουργική αποστολή για τη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας! Τσίπρας και Παππάς, λοιπόν, θα πήγαιναν στην ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΥΦΟΥΣ ΜΕ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ, ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΑΝ “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

MAT_KILL_GREEKS

Bγήκαν από το καβούκι τους οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ και ενώ κατά την περίοδο του μνημονίου παρατηρούσαν τις κυβερνήσεις Τζέφρι, Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου αλλά και αντίστοιχων υπουργών Δημόσιας Τάξης( Παπουτσή, Δένδια, Κικίλια και άλλων τυχάρπαστων πολιτικών που το μόνον που σκέφτονται είναι οι καριέρες και τα φράγκα για να έχουν γεμάτες τσέπες), να δέρνουν τον κόσμο και να επιβραβεύουν ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ αξιωματικούς με την ιεραρχική απονομή τίτλων και γαλονιών, τώρα παρουσιάζονται θιγμένοι από την συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής.

Toυρκικός δάκτυλος πίσω από τις Αλβανικές προκλήσεις;


Έντονο διάβημα των Τιράνων προς την Αθήνα, την προηγούμενη εβδομάδα βάζει ανοιχτά θέμα συνόρων ανάμεσα στις δύο χώρες. Η πρωτοφανής πρόκληση από τη γείτονα, της οποίας η κυβέρνηση βρίσκεται εν μέσω παραληρήματος εδώ και καιρό για την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας», ήρθε με το διάβημα με το οποίο ζητούσαν τροποποίηση του προγράμματος ερευνών για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, με τον ισχυρισμό ότι παραβιάζονται αλβανικά χωρικά ύδατα, ενώ ζήτησαν και τους χάρτες των χερσαίων ερευνών στην Ήπειρο.

Ετήσια Εκδήλωση Υπέρ Των Πεσόντων Καταδρομέων στο Καβούρι Βουλιαγμένης


Ανακοίνωση ΓΕΣ
Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00, θα τελεσθεί με μέριμνα του ΓΕΣ/ΔΕΔ στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι Βουλιαγμένης, η επιμνημόσυνη δέηση για τους υπέρ Πατρίδος πεσόντες Καταδρομείς. Για τη μεταφορά των προσκεκλημένων προς και από το Ηρώο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι, θα διατεθούν λεωφορεία με αφετηρία το Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» (Πύλη Μεσογείων) και ΛΑΕΔ, με ώρα αναχώρησης την 09:45.
Δηλώσεις θέσεων μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 στο τηλέφωνο 210-6552904, 210-6555604.

Έρχεται ντόμινο εξελίξεων στα Βαλκάνια;


Δεν εντυπωσιάζει ότι στην Ελλάδα, σε απόσταση αναπνοής, το μακελειό του Κουμάνοβο ακούσθηκε αργά και σε τρίτο πλάνο.
Με τη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών
Κλεισθήκαμε στον δικό μας κόσμο. Ωστόσο, τα Βαλκάνια παραμένουν ανέκαθεν η ενδοχώρα των Ελλήνων, αποτελούν κινουμένη άμμο και είναι ο μόνος πια γεωστρατηγικός διάδρομος Δύσης-Ανατολής που ελέγχει την ασφάλεια και τη μεταφορά των ενεργειακών πόρων για την ενεργειακή επάρκεια ‒και εξάρτηση‒ της Ευρώπης όπου αναμετρώνται Δύση-Ρωσία. Υπογάστριό του η Ελληνική Μακεδονία και άμεσες οι γεωπολιτικές επιπτώσεις στη θέση της Ελλάδος που οφείλει να συνεκτιμά ότι:

Το Παγκόσμιο Νόμισμα η «απάντηση» στην Κρίση του ΕΥΡΩ! Είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση η απάντηση στις Αγορές;


Ειναι η Παγκοσμια Κυβέρνηση η απάντηση στις Αγορές;
Μήπως το Παγκόσμιο Νόμισμα θα είναι η απάντηση-θηλιά, που θα μας σερβίρουν απέναντι στην Κρίση του ΕΥΡΩ;
του netakias
 
Αγορές και Παγκόσμια διακυβέρνηση.
ΑΘΗΝΑ, 28 Απριλίου 2010, στο Συνέδριο του Economist με θέμα: «Meeting the challenges through leadership strategy» ο τότε Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου λέει, την γνωστή πλέον, φράση «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα!».

Πολλοί τότε ξαφνιάστηκαν με την αμεσότητα και την ευκολία με την οποία μίλησε για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, αλλά για όσους γνωρίζουν τις θέσεις του ιδίου, αλλά κι άλλων μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά και του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.
Τι εννοεί όμως λέγοντας «Παγκόσμια Διακυβέρνηση»;

Μ. Χρυσοβελώνη: Μιλάει και ο Βενιζέλος που καλούσε τις ΗΠΑ να βομβαρδίσουν την Συρία στο πλευρό των τζιχαντιστων!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
«Το τελευταίο που θυμούνται στις ΗΠΑ για το ΠΑΣΟΚ είναι η προτροπή του κ. Βενιζέλου να βομβαρδίσουν τη Συρία.
Το ερώτημα που δεχθήκαμε τώρα, ήταν αν υπάρχει ακόμη ΠΑΣΟΚ…».

olympia

Ο Μέγας Κωνσταντίνος χάραξε και για τις ημέρες μας γεωπολιτικές γραμμές…


Οι Τοκογλύφοι βεβηλώνουν καθημερινά την ζωή μας, οι Τούρκοι επιθυμούν διακαώς να βεβηλώσουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και ταυτόχρονα ξεσαλώνουν στο Αιγαίο… όλοι ξεσάλωσαν και μένει να ¨¨ ξεσαλώσουν ¨¨ οι πραγματικοί φίλοι του ΧΡΙΣΤΟΥ, οι Άγιοι μας. Για έναν τέτοιο ΑΓΙΟ θα μιλήσουμε που είναι Μέγας φίλος του ΧΡΙΣΤΟΥ και διαχρονικός αγγελιοφόρος της Ρωμιοσύνης.

ΠΓΔΜ: Το νέο πεδίο σύγκρουσης Ρωσίας - Δύσης;


πΓΔΜ: Το νέο πεδίο σύγκρουσης Ρωσίας - Δύσης;Αιχμές κατά της Ουάσινγκτον αφήνει η Μόσχα
Ένα νέο πεδίο ιδεολογικής διαμάχης ανάμεσα σε ΗΠΑ και ΕΕ από τη μία πλευρά και τη Ρωσία από την άλλη φαίνεται να διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Τα γεγονότα στην πΓΔΜ φαίνεται πως είναι το νέο «μέτωπο» σύγκρουσης Μόσχας - Δύσης, με τον ρώσο ΥΠΕΞ να δηλώνει ότι η κρίση στη χώρα έχει σχέση με τη στάση της σκοπιανής κυβέρνησης απέναντι στις ευρωπαϊκές κυρώσεις και τον Turkish Stream.

Έρμαιο στα χέρια αδίστακτων τα προσωπικά μας δεδομένα - Τεράστιο κύκλωμα τα πωλούσε σε επιχειρηματίες και εισπρακτικές εταιρίες


σχόλιο ID-ont: Σήμερα αυτά τα προσωπικά δεδομένα, χθες τα στοιχεία των φορολογικών μας δηλώσεων και της περιουσιακής μας κατάστασης από το taxis (http://id-ont.blogspot.gr/2013/07/6-8.html), αύριο ποιά στοιχεία έχουν σειρά; Θα μπορούσαν να είναι τα στοιχεία των συναλλαγών μας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα που θέλει να μας υποχρεώσει το Υπουργείο Οικονομικών; (βλ. αχρήματη κοινωνία)

ΛΥΚΟΣ... ΛΥΚΗ... ΦΩΣ... ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ...!


ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ... ΚΑΠΟΤΕ, ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΑΣ ΥΪΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΜΨΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ! ΜΥΡΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΥΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης με επιστροφή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

“Βεβαίως θα ζητήσουμε σχηματισμό άλλης κυβέρνησης, από την ίδια Βουλή, χωρίς τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό! Γιατί, δεν έχει ξαναγίνει αυτό πιο παλιά; Εμείς δεν θέλουμε η χώρα να πάει ούτε σε εκλογές ούτε σε δημοψήφισμα. Πιστεύω ότι οι δύο φάσεις που περνάει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν της επιτρέπει να πάει ούτε σε εκλογές ούτε σε δημοψήφισμα. Οι κόκκινες γραμμές για μένα, είναι πολιτικές μπλόφες.”

Τα είπε όλα! Λεωνίδας Γρηγοράκος, δεξί χέρι του Ευάγγελου Βενιζέλου, πιστός υπερασπιστής των “κόκκινων γραμμών” των δύο προηγούμενων Μνημονίων.

Τη δικιά του έκδοση στο εν λόγω σενάριο, λίγες μόνο ώρες αργότερα, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο Mega. Με τη γνωστή μάλιστα αλαζονεία και έλλειψη πολιτικής σκέψης, που ήδη έχουν διαγνώσει τα άλλα πολιτικά κεφάλια του Ποταμού ( π.χ Λυκούδης ) αλλά και όσοι “ποντάρισαν” σε αυτόν και ήδη απογοητεύονται από την ρηχότητα της πολιτικής ανάλυσης, που κάνει.

Μιλάμε για πολύ "φτύσιμο"...

Πρώτη φορά αμερικανός υπουργός Αμυνας δεν δέχεται υπουργό Αμυνας χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ. Και αυτό συνέβη με τον Π. Καμμένο, που εδώ και μήνες διαφήμιζε τη συνάντηση που θα είχε στην Ουάσιγκτον με τον νέο υπουργό Αμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ. Έλεγε μάλιστα ότι θα ήταν και ο πρώτος υπουργός Αμυνας (παγκοσμίως) που θα συναντούσε ο Κάρτερ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Το έλεγε, τότε, στους πάντες και είχε ενημερώσει και τον κ. Τσίπρα όταν πήγε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Και μπήκε προχθές στο αεροπλάνο (προτίμησε για το υπερατλαντικό του ταξίδι αμερικανική αεροπορική εταιρεία, τη United) σε οικονομική θέση (σύμφωνα με τις νέες οδηγίες περί ταξιδιών της κυβέρνησης), παίρνοντας μαζί και συνεργάτες του. Η συνάντηση ήταν σημαντική με τον αμερικανό υπουργό Αμυνας και δεν γινόταν (λόγω πρωτοκόλλου) να πάει μονάχος του. Έτσι πήρε μαζί του τον διευθυντή του γραφείου του, τον διευθυντή του γραφείου Τύπου (ο οποίος θα έστελνε στην Αθήνα λεπτομέρειες της συνάντησης), αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας Γ. Βαρεμένο. Από πλευράς συνεργατών ήταν, βλέπετε, πλήρως καλυμμένος. Αλλά κάτι πήγε στραβά...Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 200.000 ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ "ΧΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΗΣ"!


΄Οταν κάποιοι θέλουν να διαλύσουν μία κοινωνία με εθνικό χαρακτήρα, ή μάλλον να της δώσουν την χαριστική βολή, ολοκληρώνοντας την προδοσία πούχε ξεκινήσει από το 1990 και εντεύθεν με το άνοιγμα των συνόρων και την παγκοσμιοποίηση, φθάνουν σε σημείο να χορηγήσουν και "ιθαγένεια" (που αποτελεί βιολογικό γεγονός και δεν εκχωρείται, ούτε παραχωρείται όπως η υπηκοότητα με καμία πολιτική απόφαση ή διοικητική πράξη!!!) σε αλλοεθνείς και αλλόφυλους, αφού πρώτα κατέστησαν τα σύνορα της χώρας σκοπίμως διάτρητα...

Με το υπό επεξεργασία και προς ψήφιση νομοσχέδιο, περίπου 200.000 παιδιά λαθρομεταναστών αναμένεται να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η κυριότερη καινοτομία που εισάγει το σχέδιο νόμου είναι το δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στην Α” τάξη Δημοτικού και της συνέχισης παρακολούθησης του σχολείου κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης, και σε συνδυασμό με τη συνεχή νόμιμη διαμονή του ενός από τους γονείς του για πέντε χρόνια πριν από τη γέννησή του.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και άλλες διατάξεις» περιέχει, επίσης, διατάξεις που αφορούν την κτήση της ιθαγένειας, όχι μόνο από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ, αλλά και για όσα έχουν απολυτήριο ελληνικού Λυκείου και είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ, καθώς και για τα παιδιά που έχουν πάει εννιά χρόνια σε ελληνικό σχολείο (την υποχρεωτική εκπαίδευση που προβλέπει το Σύνταγμα) ή έχουν πάει Γυμνάσιο και Λύκειο.

Νομιμοποιούνται και παγιώνονται λοιπόν μειονότητες συμπαγείς στην Ελλάδα, σε μία περίοδο όπου η ελληνικότητα βάλλεται παντοιοτρόπως και κορυφώνεται ο δημογραφικός μαρασμός... Νομιμοποιείται και παγιώνεται η παρουσία των λαθροεποίκων, δημιουργώντας περαιτέρω ερείσματα... Η παροιμία "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες", πέπρωται να βρει την τραγική εκπλήρωσή της... Όταν το 1990 και εντεύθεν πολλοί ελλαδίτες αποδέχθηκαν σιωπηρά την ακατάσχετη εισροή λαθρομεταναστών και την παρουσία τους στην πατρώα γη, είτε νοικιάζοντάς τους σπίτια, είτε χρησιμοποιώντας τους σε εργασιακές απασχολήσεις με πενιχρά μεροκάματα, ήταν όλα "μέλι-γάλα"... Τώρα, θα υποστούν όμως τις συνέπειες, που είναι πολύπλευρες (εγκληματικότητα, ασθένειες, εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού, εξαγωγή συναλλάγματος στο εξωτερικό και επίταση της οικονομικής κρίσεως κ.α.).

Η πολιτική αυτή απόφαση που επίκειται να ληφθεί, παρά φύσιν, για την εκχώρηση "Ιθαγενείας" (και λέμε παρά φύσιν διότι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, ή γεννιέσαι ή όχι ΄Ελληνας), θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και σε μειονοτικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν με την δραστηριοποίηση ξένων κομμάτων, μειονοτικών συλλόγων κλπ στο πλαίσιο αργότερα και εδαφικού διαμελισμού της Πατρίδας...

Χώρες που νιώθουν απειλή αλλά θέλουν να επιβιώσουν, όπως το Ισραήλ, για λόγους εθνικής ασφαλείας και προστασίας της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού τους, όχι μόνο δεν αφομοιώνουν, αλλά τουναντίον πατάσσουν την λαθρομετανάστευση σε μηδενικά όρια ανοχής. ΄Οσον αφορά τη χορήγηση "ιθαγένειας", ούτε βέβαια γι΄ αστείο! Χώρες που τελούν υπό διάλυση, όπως η Ελλάδα, έχουν ανοίξει διάπλατα τις θύρες σε όλες τις "φυλές του Ισραήλ". Καλοδεχούμενοι όλοι, στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός και θα είναι πολύ πικρός, αλλά απόλυτα συμβατός προς τα σχέδια, τις επιδιώξεις και τις μεθοδεύσεις των παγκοσμιοποιητών...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΩΤΕΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΛΑΟΥΣ, ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Λάβαμε γνώση ότι συντάχθηκε προτεινόμενο νομοσχέδιο για αλλαγή του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας και αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση στο opengov.gr...
islam--780x400

Λάβαμε γνώση ότι συντάχθηκε προτεινόμενο νομοσχέδιο για αλλαγή του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας και αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση στο opengov.gr [1] έως τις 25 Μαίου. Θεωρούμε το νομοσχέδιο στην παρούσα μορφή του ανήθικο, διαστροφικό και παράλογο, που θα αποτελέσει πυρηνικής εμβέλειας χτύπημα στην κοινωνική συνοχή, ειρήνη και δημοκρατία στην Χώρα μας.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!


Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με «Τζιχάντ» στην Ελλάδα…!!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ...
metanastes

Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με «Τζιχάντ» στην Ελλάδα…!!!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΚΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ !
antiratsistiko.blogspot.gr

Η «ΜΙΚΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Σημαντικός ο ρόλος της Ελλάδας στις επερχόμενες εξελίξεις… Ο μήνας Ιούνιος θα αποκαλύψει τι μέλει γενέσθαι στην Παγκόσμια Οικονομία, αφού...
Nuclear Blash-Explosion-Bomb Blast-Atomic Bomb Blash (21)

Σημαντικός ο ρόλος της Ελλάδας στις επερχόμενες εξελίξεις… Ο μήνας Ιούνιος θα αποκαλύψει τι μέλει γενέσθαι στην Παγκόσμια Οικονομία, αφού αναμένεται να παρθεί και να αποφασιστεί η τελική συμφωνία για το Ελληνικό ζήτημα.. Η «μικρή» Ελλάδα είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και πιο προφανής, είναι πως αποτελεί επικρουστήρα για την αγορά παραγώγων. Μια ελληνική χρεοκοπία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεμονωμένη περίπτωση, επειδή μια σειρά από αποτυχίες θα ακολουθήσει αμέσως. Οικονομικά, η Ελλάδα μπορεί να διαλύσει από μόνη της το Δυτικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.
Προειδοποίηση του Bill Holter
Ο δεύτερος λόγος: Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, Τι θα κάνουν όταν οι τρέχουσες οικονομικές και χρηματοπιστωτικές κυρώσεις για τη Ρωσία εξαντληθούν; Θα ψηφίσουν για να επεκτείνουν τις κυρώσεις ή θα ψηφίσουν για το δικό τους συμφέρον εις βάρος τους; Ή, θα δεχθούν οικονομική βοήθεια και θα υπάρξει ροή μετρητών από τον προτεινόμενο αγωγό φυσικού αερίου; Ένα μικρότερο ερώτημα είναι, τι θα συμβεί με το καθεστώς τους στην ΕΕ; Θα παραιηθούν, θα εκδιωχθούν ή θα παραμείνουν ως το μαύρο πρόβατο σε μια βρώμικη οικογένεια;
Αυτά τα ερωτήματα προκύπτουν ενώ αναφέρεται πως Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα στις 5 Ιουνίου. Έχουν ήδη παρθεί χρήματα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία και από τις τοπικές υπηρεσίες. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις με τις κυρώσεις στη Ρωσία, που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, ο οποίος αποτελεί έναν πολύ κομβικό μήνα!

Πηγαίνουμε σε μια «γκρίζα» συμφωνία


«Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε μια «γκρίζα» συμφωνία» που είναι πιθανόν να πυροδοτήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και το...
tromaktiko429-May.-21-14.27

«Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε μια «γκρίζα» συμφωνία» που είναι πιθανόν να πυροδοτήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και το πολιτικό σκηνικό, είπε η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη μιλώντας στο Ράδιο984 και τον Γιώργο Σαχίνη.
Μάλλον καταλήγουμε σε μια οριστική συμφωνία τώρα και όλα θα κριθούν το Φθινόπωρο, υποστήριξε η δημοσιογράφος .

Όχι άλλο κάρβουνο! Tι εξωφρενικό ζήτησαν οι θεσμοί από τη χώρα μας;


Εμπλοκή στη διαπραγμάτευση με τους νέους συντελεστές του ΦΠΑ, καθώς… οι εκπρόσωποι των δανειστών, θεωρούν ότι το σενάριο της ελληνικής...
tromaktiko686

Εμπλοκή στη διαπραγμάτευση με τους νέους συντελεστές του ΦΠΑ, καθώς…
οι εκπρόσωποι των δανειστών, θεωρούν ότι το σενάριο της ελληνικής πλευράς για υψηλό συντελεστή 18% και χαμηλό στο 9,5%, σε συνδυασμό με το μπόνους του 3% για την χρήση πλαστικού χρήματος, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα εισπραξιμότητας και πρέπει να αλλάξει.
Πρότειναν μάλιστα, ο ανώτερος συντελεστής να είναι 20% και η έκπτωση για την χρήση καρτών για πληρωμές να είναι μικρότερη, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ζήτησε συγγνώμη ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ που αποκάλεσε τα «Μακεδονία»


Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ ζήτησε συγνώμη για το λάθος του να αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία». Για να...
GENIKOSGRAMMATES1

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ ζήτησε συγνώμη για το λάθος του να αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία».
Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να δοθούν οδηγίες από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, προς τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της χώρας μας στη Συμμαχία, η οποία συναντήθηκε άμεσα με τον κ. Στόλτενμπεργκ και του μετέφερε την έντονη δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις του.
Οι αναφορές του σε «Μακεδονία» κατά διάρκεια δηλώσεών του στον Τύπο προκάλεσαν τουλάχιστον έκπληξη και επέτρεψαν να αντληθούν λανθασμένα συμπεράσματα., υπογράμμισαν στον γγ του ΝΑΤΟ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Στόλτενμπεργκ απολογήθηκε, σημειώνοντας ότι αντιλήφθηκε το λάθος του, αμέσως μόλις τελείωσε η συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Τύπου.
Μάλιστα, παρακάλεσε, όπως η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ μεταφέρει έκφραση συγνώμης από τον ίδιο προς τους υπουργούς που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΕΕ.
Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν επρόκειτο για ηθελημένη πράξη και σημείωσε ότι, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του στο ΝΑΤΟ, χρησιμοποιεί πάντα την ορθή ονομασία του κράτους αυτού.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μυτιλήνη.Τσουνάμι από 1000 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στο νησί μέσα σε τρεις ημέρες


Ξεπερνούν τους 1.000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν σε ακτές της Λέσβου από το πρωί της Δευτέρας...
rimata_zois_proseuxi_meleti

Ξεπερνούν τους 1.000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν σε ακτές της Λέσβου από το πρωί της Δευτέρας μέχρι σήμερα Τετάρτη νωρίς
το μεσημέρι, καθιστώντας την κατάσταση που επικρατεί στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης αλλά και στον εξωτερικό χώρο κυριολεκτικά τραγική και δυσφημιστική για τον τόπο. Κι αυτό γιατί στο ίδιο σημείο αποβιβάζονται εκατοντάδες τουρίστες από τις απέναντι Μικρασιατές ακτές, Τούρκοι και Ευρωπαίοι, αλλά και επισκέπτες του νησιού που φτάνουν με κρουαζιερόπλοια. Μάλιστα απειλείται διακοπή των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στη Μυτιλήνη, αφού οι εταιρείες δηλώνουν πως δεν μπορεί η αποβίβαση των τουριστών να γίνεται σε ένα άτυπο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων

Επιφυλάξεις Κορκίδη για τους τρεις συντελεστές ΦΠΑ


  Στη νέα πρόταση επιστροφής στους τρεις συντελεστές ΦΠΑ και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενός χαμηλού 6,5% – 7...
pic-0-norm191


Στη νέα πρόταση επιστροφής στους τρεις συντελεστές ΦΠΑ και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενός χαμηλού 6,5% – 7,5% για τρόφιμα, φάρμακα, βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά, ενός ενδιάμεσου 14% – 15% για τιμολόγια ΔΕΚΟ, εστίαση – τουρισμό, και τέλος ενός υψηλού από 20% έως ακόμα και του σημερινού 23%, για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, διατηρούμε πολλές και σοβαρές επιφυλάξεις, επεσήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.

ΣΟΚ στην αγορά! Ποια πανίσχυρη εταιρεία ετοιμάζει περικοπές και απολύσεις για το προσωπικό της στην Ελλάδα;

etairia

Δυσχερές μακροοικονομικό περιβάλλον στην…
Ελλάδα αναμένει για το 2015 η διοίκηση της Coca Cola 3E καθώς τα μέτρα λιτότητας θα συνεχίσουν να επηρεάζουν το διαθέσιμο εισόδημα των ελλήνων καταναλωτών, όπως τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ του www.fpress.gr.
Υπό τις εξελίξεις αυτές η Coca Cola 3E προχωρά σε μέτρα αναδιάρθρωσης ύψους 12,7 εκατ ευρώ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι αυτά.
Αυτό αναφέρει ο Όμιλος στην έκθεση του διοικητικού συμβουλίου για τα αποτελέσματα του 2014, στα οποία η Coca Cola 3E πέτυχε μείωση ζημιών και αύξηση του τζίρου.
Το 2015 η Coca Cola 3E Ελλάδος αναμένει σημαντική μείωση του κόστους πρώτων υλών ανά κιβώτιο κυρίως λόγω των μειωμένων τιμών της ζάχαρης, καθώς επίσης και της ρητίνης για την κατασκευή φιαλών PET και λοιπών υλικών συσκευασίας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Πήγαν να κάψουν ζωντανό στέλεχος της Χ.Α (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

e1

Πριν λίγη ώρα έγινε ανάφλεξη με γκαζάκια σε Ασφαλιστικό γραφείο στο οποίο βρισκόταν μέσα  ένας ασφαλιστής που τυγχάνει να είναι ένα απλό  στέλεχος της Χ.Α, Γιάννης Λύρης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Ευαγγελισμό με κοψίματα και εγκαύματα στα πόδια, όπως τόνισε πριν λίγο στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5″, o βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Παναγιώταρος.

Δημήτρης Καζάκης: Χαρείτε έναν υπουργό οικονομικών που έχουμε…


Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον κ. Χατζηνικολάου αποκαλύπτωντας τον βαθύτερο ψυχισμό του και κυρίως το πόσο...
kazakis1

Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον κ. Χατζηνικολάου αποκαλύπτωντας τον βαθύτερο ψυχισμό του και κυρίως το πόσο φτιαχτή είναι η λεγόμενη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
1. Ο Βαρουφάκης μας αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση προχωρεί σε «κινήσεις ρήξης» για να μην υπάρξει ρήξη. Κι έτσι «ως δια μαγείας» βρέθηκαν λεφτά από το ΔΝΤ για να πληρωθεί η τρέχουσα οφειλή στο ΔΝΤ. Δεν μας είπε όμως, ότι τα 650 εκατ. ευρώ τα χρωστάμε. Πέρασαν στο δημόσιο χρέος που έτσι αυγάτησε. Ποιός πιάστηκε κορόϊδο; Πάντως όχι ο κ. Βαρουφάκης που στον κόσμο του Χάρι Πότερ όπου ζει μπορεί να βρίσκει λεφτά «ως δια μαγείας». Το κορόϊδο είμαστε εμείς που θα χρειαστεί να τα πληρώσουμε με το αίμα μας.
Το ΔΝΤ έκανε αυτό που κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Προκειμένου να μην υπάρξει αθέτηση πληρωμής κι έτσι ο λαός αντιληφθεί ότι το να μην πληρώσεις τους δανειστές δεν σημαίνει τίποτε το καταστροφικό για τον ίδιο, δίνει εκτάκτως χρήματα για να συνεχίσει η πληρωμή στο μαγκανοπήγαδο του χρέους.

“ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ”

NEFI2

Το πιο επικίνδυνο όπλο για τον άνθρωπο, που το χρησιμοποιούν επιχειρησιακά στην Ελλάδα από το 2005 και με αυτό ελέγχουν άμεσα και μπορούν να μεταβάλλουν μέσα σε 30 λεπτά της ώρας τον συναισθηματικό του κόσμο, εκτός από τούς αεροψεκασμούς, και τα HAARP, είναι αυτά που έχω αποκαλύψει με την έρευνά μου και που δεν έχει μιλήσει κανένας ποτέ γι” αυτά.
Είναι τα χημικά νέφη συμπίκνωσης , με τα οποία διασκορπίζουν στην ατμόσφαιρα ουσίες καταστολής, για να μην αντιδρούν έντονα οι άνθρωποι και οι υπόηχοι που μπορούν να μεταβάλλουν το συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου, το ηθικό και την διάθεση και όλα δια μέσου του εγκεφάλου, γιατί οι χαμηλές συχνότητες εγείρουν διαφορετικά συναισθήματα. Αλλα στα 9.1 Hz, άλλα στα 9.2 Hz, άλλα στα 9.7 κ.ο κ.

Η Δημοκρατία για τον Αδωνι είναι… «ασχημο μπλέξιμο» (φώτο)


Loverdos-Voridis-Adonis-Psarianos
netakias

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»
Αυτός που πουλούσε το βιβλίο του Πλεύρη και έλεγε «άλλο φασίστας κι άλλο χουντικος» και ότι «οποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» για ανέργους, που έβριζε κι άφησε χωρίς φάρμακα τους καρκινοπαθεις, … θεωρεί τη Δημοκρατία «ασχημο μπλέξιμο» και ονειρεύεται προφανώς εποχές απαγόρευσης κυκλοφορίας και συναθροίσεων πέρα τον 5 ατόμων 

5717f16a7aa5f74a40388a27772655b4

ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΩΣΙΚΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: “ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ”-ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ: “ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ”-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ 1945 ΠΟΥ OI ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

glezos-660_3

Ο Μανώλης Γλέζος ήταν 19 ετών όταν κατέβασε τη γερμανική σημαία με τη σβάστικα από την Ακρόπολη, ένα μόλις μήνα μετά την εισβολή των ναζιστικών δυνάμεων στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 1941.
Η πράξη του αυτή ενέπνευσε και εμψύχωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη, για να εξεγερθούν κατά της ναζιστικής κατοχής, ενώ ο ίδιος ο Γλέζος έγινε ένας από τους πρώτους αντάρτες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...