Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Η ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΓΗ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΣΑΘΗΝΑ 25-5-2015.

Το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας είναι η ελληνική γη. Η γη που μάς έχει θρέψει στους πιο δύσκολους καιρούς με τούς καρπούς και τούς χυμούς της και έχει αναθρέψει δαμαστές και κατακτητές της τούς τρανότερους των Ελλήνων. Αυτή η φυσική πηγή τής αυτάρκειας τού Ελληνικού Έθνους σε αγαθά και ενέργεια, το γεωστρατηγικό παρατηρητήριο τού κόσμου όλου, έχει μετατραπεί από εφόδιο δυνάμεως σε δεσμά αποδυναμώσεως από πολιτικάντηδες και ψευτοσυμμάχους.

Το Ελληνικό Έθνος αν θέλει πραγματικά να σωθεί και να αναπτυχθεί συμφώνως με τα προσόντα που διαθέτει, αυτό που έχει να κάνει είναι να σκάψει το χώμα και να αντλήσει τη δύναμη τής θάλασσας που έχει τριγύρω του. Να στηριχθεί στα ελληνικά χέρια και να τα στρέψει στην πρωτογενή παραγωγή. Να θωρακίσει στρατιωτικά την ασφάλειά του πέριξ τής φυσικής του εργασίας. Και από την στιγμή που λάβει απόφαση να γίνει ισχυρή εθνική προσωπικότητα, να ανθοβολήσει στα γεννήματα και τα χώματα, τότε να στραφεί στο γεωστρατηγικό του βάθος και να πάρει πίσω εδάφη αλησμόνητα με γερές συμμαχίες, με ελληνοκίνητες συμμαχίες.

Έχουμε όμως και μια δουλειά πιο βαθιά, πιο λησμονημένη και γι’ αυτό απαραίτητη να συμβεί ώστε να μην πισωγυρίσουμε ποτέ ξανά. Να θεραπεύσουμε τα αγκάθια και τα ναρκοπέδια που έχουν βάλει στις πλάτες μας οι έμποροι των εθνών. Να ανατρέψουμε σαθρά συστήματα και νοθευμένους θεσμούς, να εξαλείψουμε τούς μηχανισμούς τής συναλλαγής που έχουν μετατρέψει το αλισβερίσι τής εξουσίας με το παζάρεμα τής γης σε ανάπτυξη, την δε προδοσία σε εξουσία. Εάν πρέπει να δώσουμε κάτι στούς εξ Εσπερίας πλιατσικολόγους, αυτό είναι οι πολιτικάντηδες, η ψευτοδημοκρατία και τα λοιπά δίποδα παράσιτα αυτής.

Η προσοδοφόρα γη μας λοιπόν είναι ο κατά δικός μας και μόνον αμύθητος πλούτος μας. Αυτός ο ίδιος πλούτος είναι επιπλέον και το καλύτερο οχυρωματικό έργο τού κράτους μας. Είναι η φυσική μας ακρόπολη που διαθέτει την πιο ικανή και αποτελεσματική φρουρά, την Ελληνική Φυλή. Σκαφτιάς και Πολεμιστής μαζί. Αυτό είναι που μάς ταιριάζει και χρειαζόμαστε, αυτό που μάς έχουν στερήσει τόσα χρόνια συνύπαρξης με ανύπαρκτες λαϊκές κυριαρχίες και ξενοκρατίες όσοι δέσμευσαν με ποδηγετημένες ψήφους την φωνή και τα όνειρά μας.

Μόνον και μόνον τις κρίσεις που μάς έχουν στήσει διαχρονικά αν πάρουμε να υπολογίσουμε, θα ανοίξουν πολλά μάτια. Τα Ίμια που κάποιοι αισχροί τύποι μετέτρεψαν σε υγρό τάφο τριών Ελλήνων Ηρώων, βρίθουν σε όσμιο, ένα εκ των υλικών που φτιάχνουν πυρηνική βόμβα και υπάρχει σε παγκοσμίως μεγάλες ποσότητες μέσα στα πόδια μας. Η Μακεδονία και η Θράκη Μας και σχεδόν ολάκερη η Βόρεια Ελλάς είναι γεμάτη με ορυκτό πλούτο. Χρυσάφι και Ασήμι κατά κύριο λόγο και όχι μόνον. Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο από το Ιόνιο και την Κρήτη έως το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο σε τεράστιες ποσότητες. Και στα ίδια ακριβώς ίχνη μαζεύονται όσοι ζητούν να μάς πάρουν εθνική και εδαφική κυριαρχία.

Η μικρή και φτωχή Ελλάς λοιπόν είναι ένα παραμύθι που λαμβάνει οριστικό τέλος. Δεν υπάρχουν ανάμεσά μας επαίτες μήτε φωνές διαμαρτυρίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να κινηθεί και θα κινηθεί ως φωνή εξουσίας των Ελλήνων και ως κινητήριος μοχλός ισχυροποιήσεως τού Έθνους μας. Η Ελλάς δίδει πεδίο δράσεως στα παιδιά της για να φτιάξουν τον δικό τους πολιτισμό. Τα αγαθά και τις ψυχές δεν τα γυρεύουμε αλλού, φροντίζουμε να κάνουμε πιο πλατιά τα δικά μας αγαθά και τις δικές μας ψυχές.

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και τον κόσμο σας ελληνικό κάντε τον και κυριεύσατε. Ιδού ποια είναι η οδός που έχουμε να ακολουθήσουμε. Με την εργασία, με το δίκαιο, με το ατσάλι. Με την επιθυμία να ζήσουμε τις οικογένειές μας, με την εντολή να ζωντανέψουμε την ύπαιθρο χώρα, με την ορμή ψυχής και σώματος να γίνουμε το κέντρο και το διοικητήριο τής οικουμένης. Απαλλαγμένοι από την σαβούρα που μάς φόρτωσαν χρόνια ξένων συστημάτων διοίκησης.

Η Ελλάς έχει το προτέρημα που αντιστοιχεί σε μια ναυτική δύναμη. Το αήττητο κράτος τής θαλάσσης. Με τούς πόρους και τις εγκαταστάσεις δεμένες στη στεριά και δεσμευμένες. Τούς κάβους αυτών των πλεονεκτημάτων να λύσουμε. Τα ναυπηγεία, τις δεξαμενές και τις επισκευές, τις θαλάσσιες μεταφορές, τις πλατφόρμες αντλήσεως τού υδάτινου πλούτου. Παλιά οι θαλάσσιες δυνάμεις κερδίζανε τούς πολέμους και τα οικονομικά παιχνίδια φτιάχνανε κρίσεις. Σήμερα η τεχνητή κρίση μπορεί να αντιστραφεί με την ανάπτυξη τής εμπορικής ισχύος και τής δυνάμεως τού πυρός στην χάραξη των οικονομικών ζωνών και την άντληση τού πλούτου.

Στον τομέα τής διατροφής που αποτελεί ένα ακόμη όπλο πίεσης στον οικονομικό πόλεμο, η Ελλάς έχει το μεγαλύτερο μέσο επιβιώσεως και αυτάρκειας. Τις ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες και τον ικανότερο περιβαλλοντικό ορίζοντα. Την πλέρια ηλιοφάνεια, το γονιμότερο χώμα, την πληρέστερη αγροτική παραγωγή. Η Ελλάς έχει όλες τις προϋποθέσεις εξασφάλισης σε τροφές και σε πρώτες ύλες. Το ζωικό και το φυτικό κεφάλαιο με τα προϊόντα τους. Η δε επανεκκίνηση τού βιομηχανικού τομέα μεταποίησης, τής φαρμακοβιομηχανίας και τής πολεμικής βιομηχανίας οδηγούν στην θωράκιση και την αυτάρκεια τής Ελλάδος.

Στα χέρια μας είναι η σωτηρία τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Στο αυτεξούσιο τής εθνικής βουλήσεως και στην αποφασιστικότητα να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Διότι ασφαλέστερη σωτηρία για το Ελληνικό Έθνος είναι η Πίστη στην φυλετική του ψυχή και το πνεύμα τής κατακτητικής δημιουργίας που το διέπει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι τζιχαντιστές που εξόπλισε η Δύση ερημώνουν τη Συρία #Syria #ISIS


syriaman, SAVE SYRIA, PALMYRA, KOBANE, ISIS, ISIL,
«Λατρεύουμε το θάνατο, όσο κι εσείς τη ζωή», κραυγάζει ο τζιχαντιστής, κραδαίνοντας το όπλο του, ενώ ο ακραίος φανατισμός του παραπέμπει σ’ εκείνο το αρχαίο τοτέμ που πίνει το νέκταρ της επιβεβαίωσης από το κρανίο των δολοφονημένων. Λατρεύουν το θάνατο γι’ αυτό εκδικούνται τη ζωή, σκοτώνοντας με τους πιο φρικτούς τρόπους. Ο τζιχαντιστής μπορεί και να είναι ένα παιδί από τη Δύση, από αυτά που αναζητούν στο Ισλάμ το χαμένο νόημα των δυτικών δημοκρατιών, όπως λέει ο καθηγητής της νομικής της Νέας Υόρκης. Μόνο που οι τζιχαντιστές της ISIS δεν είναι τα παιδιά της Δύσης, που ανακάλυψαν αίφνης το Ισλάμ για να βρουν το χαμένο νόημα της δυτικής δημοκρατίας, όπως λέει ο κύριος καθηγητής, είναι οι νέοι που οι αμερικανοί στρατολόγησαν απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να χτυπήσουν τον Άσαντ. Οι μιντιακοί στρατολογητές είναι οι ίδιοι που οιμώζουν τώρα για τα αρχαία ερείπια της Παλμύρας. Είναι οι ίδιοι που προετοίμασαν αυτόν τον πόλεμο, επικαλούμενοι δυτικές αξίες και νοήματα που υπάρχουν όσο και τα χημικά του Άσαντ ή τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσεΐν.

O ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, “ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17Ν”, ΞΕΣΠΑ: “ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ”

Korovesis - Paris Tavitian

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ*
Ας αρχίσουμε με ένα δύσκολο ερώτημα. Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση δημοκρατική και το ευρώ το κοινό μας νόμισμα; Και ας απαντήσουμε καταφατικά για να μην ενοχληθούν οι εγχώριοι Βαλκάνιοι ευρωπαϊστές. Τότε γιατί η ευρωπαϊκή ελίτ δυσανασχετεί με την ετυμηγορία ενός λαού που απέδωσε αυτή η κυβέρνηση; Το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρητικά τουλάχιστον εγκρίθηκε από περίπου ένα 36,50% των ψηφοφόρων, όπως και αυτό των ΑΝ.ΕΛΛ. με ένα 5%. Τα δύο κόμματα σχημάτισαν πλειοψηφία στη Βουλή και συγκρότησαν κυβέρνηση. Αυτό δεν έπρεπε να είναι σεβαστό από τους Ευρωπαίους εταίρους μας; Με την κοινή λογική του «κυρίαρχου λαού» θα έπρεπε να το είχαν αποδεχτεί. Και όμως όχι. Το τι λέει ο λαός δεν έχει πια καμία σημασία για το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο . Τα κέρδη είναι που μετρούν, όχι οι άνθρωποι και οι λαοί. Και όποια χώρα ξεφεύγει από αυτόν το κανόνα πρέπει ή να αλλάξει κυβέρνηση ή την εκλεγμένη κυβέρνηση, αν θέλει να νέμεται τα καλά της εξουσίας, πρέπει να υποταχθεί πλήρως σε όλα και να πάει αντίθετα στις διακηρύξεις της.

“ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ”, ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ. ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

τσιπρας6

“Δεχόμαστε πόλεμο από τους ολιγάρχες και από έντυπα και ηλεκτρονικά μέτρα που βλέπουν καταστροφή της χώρας. Δεν εκφοβιζόμαστε. Ήρθε η ώρα οι ολιγάρχες της Ελλάδας να βάλουν το χέρι στην τσέπη, να πληρώσουν τις συχνότητες που έχουν τσάμπα, όλα όσα δεν πλήρωναν τόσα χρόνια. Όση προπαγάνδα και αν κάνουν, δεν θα αλλάξουμε θέση γιατί έχουμε τον λαό μαζί μας”. Και συμπλήρωσε: “Θα συνεχίσουμε με το σχέδιο νόμου για τις άδειες που θα δώσει τέλος στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και θα προχωρήσουμε στη διασταύρωση των ονομάτων που είναι στις λίστες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται”, μας είπε ο πρωθυπουργός της χώρας σε μια νέα φάση κυνηγιού μαγισσών. Θέλουμε να τον πιστέψουμε αλλά η καθημερινή ζωή του πολίτη έγινε κολασμένη νύχτα παρακολουθώντας άλλο επεισόδιο του ίδιου σήριαλ. Πίεση, άγχη, εκβιασμοί, πολιτικά διλήμματα και άνθρωποι που πέφτουν από τα μπαλκόνια και ρίχονται στους συρμούς του μετρό.

Αλβανική Βουλή: Παραίτηση Βαγγέλη Ντούλε εξαιτίας Τσάμηδων


Η σύγκρουση μεταξύ των Τσάμηδων και των Ελλήνων παρουσιάστηκε έντονα χθες στο Κοινοβούλιο. Με 73 ψήφους υπέρ και μία αποχή, ο Σπετίμ Ίντριζι - Shpëtim Idrizi, πρόεδρος του κόμματος της Δικαιοσύνης Ενσωμάτωσης και Ενότητας- PDIU, το οποίο προστατεύει τα δικαιώματα της κοινότητας των Αλβανοτσάμηδων, εξελέγη αντιπρόεδρος της νέας Βουλής. Η ψηφοφορία στη χθεσινή συνεδρίαση του κοινοβουλίου ήρθε μετά από πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του PDIU και τέλος, η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Το "παιχνίδι" των μεγάλων δυνάμεων στα Βαλκάνια και η ελληνική απουσία -Ανάλυση Stratfor


Image
Τα Βαλκάνια ποτέ δεν έμειναν εκτός των σχεδίων όλων των μεγάλων δυνάμεων. Οι απόψεις που συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια ακούγαμε από διάφορες πηγές περί “αμερικανικής αποχώρησης” και άλλων σχετικών “αναλύσεων” δεν μπορούσαν να σταθούν σε οποιαδήποτε σοβαρή κριτική. Η κατάρα των Βαλκανίων ήταν και είναι ότι θα βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο.

ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ 23ης ΜΑΙΟΥ 2006, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ «ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ»


Aeromahia
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Τρίτη 23 Μαΐου 2006 δώδεκα η ώρα το μεσημέρι και τα τρία μεγάλα τουρκικά ειδησεογραφικά κανάλια, το NTV, το CNNTürk και το TGRT, είχαν ξεκινήσει τα μεσημβρινά μεγάλα δελτία ειδήσεων με κύριο θέμα τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση ενός ισλαμιστή δικηγόρου που είχε επιτεθεί πριν από μέρες και είχε δολοφονήσει δυο δικαστές του τουρκικού Συμβουλίου Επικρατείας επειδή είχαν βγάλει καταδικαστική απόφαση για την ισλαμική μαντίλα.
Ξαφνικά και ενώ συνεχίζονταν η ροή των ειδήσεων, πρώτο το NTV διέκοψε για να μεταδώσει μια έκτακτη είδηση. Βγήκε τηλεφωνικά ο ανταποκριτής του καναλιού από την Αθήνα, ο Στέλιος Μπερμπεράκης και μετέδωσε το γεγονός της σύγκρουσης του τουρκικού και ελληνικού αεροσκάφους, ενημερώνοντας για τα όσα δηλαδή μεταδίδονταν από τα ελληνικά κανάλια.

ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΒΛΙΤ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


dimetmev2
Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου, οργάνωσε στις 17 Μαΐου τελετή μεβλίτ. Για το μεβλίτ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος της περιοχής και μετείχαν περίπου 150 άτομα. Στην εκδήλωση που έγινε στο τζαμί Διδυμοτείχου, πέραν των εκπροσώπων νομού Έβρου του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης, μετείχε και ο πρόεδρος του ευρισκόμενου στην Θεσσαλονίκη Συλλόγου Μουσουλμάνων Αν. Μακεδονίας και Θράκης Οσμάν Ισμαήλογλου. Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζίρ, είπε πως στόχος τους είναι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις να συνεχιστούν και να μεταδοθούν στην επόμενη γενιά. Ο πρόεδρος Ματζούρ είπε πως για χρόνια νοσταλγούσαν τέτοιες εκδηλώσεις και ότι ¨Αλλά τώρα σε συνεργασία με τον κόσμο μας και με τα παιδιά μας προσπαθούμε να εκπληρώσουμε αυτά που ζητά από εμάς ως λατρεία ο Αλλάχ¨.
Εφ. Γκιουντέμ 19/5/2015

tourkikanea

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Πυρπόλησαν τρόλεϊ


Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Πυρπόλησαν τρόλεϊ
Αθήνα: Ένταση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Πατησίων, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε από την οδό Τοσίτσα, όπου βρίσκεται η πλαϊνή πόρτα του Πολυτεχνείου, σταμάτησε ένα τρόλεϊ και του έβαλε φωτιά. Στην αρχή, οι άγνωστοι έστησαν οδόφραγμα στην Πατησίων, χρησιμοποιώντας κάδο απορριμμάτων, στη συνέχεια σταμάτησαν το εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασαν τους επιβάτες του και μετά το πυρπόλησαν.
Αμέσως μετά η ομάδα ατόμων διέφυγε από την Τοσίτσα μέσα στο Πολυτεχνείο, από όπου πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο.

Μήνυμα ΗΠΑ–Λιου στον Αλέξη: Με συμφωνία αποφεύγεις την… “ταλαιπωρία”


Μήνυμα ΗΠΑ–Λιου στον Αλέξη: Με συμφωνία αποφεύγεις την… “ταλαιπωρία”
Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα να τελειώνει γρήγορα με τις διαπραγματεύσεις και να προχωρήσει σε συμφωνία, στέλνουν οι Αμερικανοί. Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα πρέπει να βρεθεί συμφωνία το συντομότερο δυνατό για να «αποφύγει η Αθήνα την ταλαιπωρία».

Πρώην επικεφαλής Τμήματος Πληροφοριών του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου: Η ΜΙΤ στέλνει όπλα στις ομάδες των τζιχαντιστών


mit1
Ο πρώην επικεφαλής Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Στρατού και αντιπρόεδρος του κόμματος Βατάν  απόστρατος Ισμαήλ Χακκι Πεκίν, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Ζαμάν, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις Τ.Ε.Δ. και την ΜΙΤ. Ο Πεκίν είπε πως οι ΤΕΔ από τον Ψυχρό Πόλεμο ως τώρα πέραν των αγορών υλικού  δεν είχε κάνει άλλη δουλειά και ότι τώρα οι αξιωματούχοι των Τ.Ε.Δ. αντί να ασχολούνται με τον εκσυγχρονισμό του στρατού, ασχολούνται με τα θέματα της χώρας και με την πολιτική.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Στην κυβέρνηση τώρα και οι τσάμηδες


Τι κρύβει η συνεργασία με το ανθελληνικό κόμμα PDIU. Η νέα πρόκληση και η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!


Απάντηση στην κίνηση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα να προωθήσει σε θέση αντιπροέδρου της Βουλής της χώρας τον ηγέτη του κόμματος των Τσάμηδων, έδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δια του εκπροσώπου του, Κωνσταντίνου Κούτρα.

Γιος πολύ γνωστού τηλεοπτικού προσώπου ο 26χρονος που αυτοκτόνησε στο μετρό της Ακρόπολης

Ποιος είναι; Διαβάστε μας για να ενημερωθείτε!
Ο διοικητής του ΕΛΠΙΣ Θόδωρος Γιάνναρος έχασε τον γιο του χθες με τον χειρότερο τρόπο. Έπεσε στο συρμό του Μετρό στην στάση Ακρόπολη.

Τέλος το αυτόφωρο για χρέη έως 50.000 ευρώ

Σταματούν οι ποινικές διώξεις σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο έως 50.000 ευρώ, προβλέπει εγκύκλιος της γγ Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.
Η απόφαση προβλέπεται σε εγκύκλιο της ΓΓΔΕ. Τι θα ισχύει στο εξής.
Η απόφαση της κ. Σαββαΐδου έρχεται να ενεργοποιήσει σχετικές διατάξεις νόμου οι οποίες ψηφίστηκαν πρόσφατα, ενώ στην εγκύκλιο περιγράφονται και οι συνακόλουθες αλλαγές στη διαδικασία του αυτοφώρου και δίνονται διευκρινίσεις αναφορικά με εκκρεμείς ποινικές διώξεις ή ένδικα μέσα.
Ειδικότερα, με την εγκύκλιο ρυθμίζεται εκ νέου το ποινικό αδίκημα της μη καταβολής βεβαιωμένων στη φορολογική διοίκηση, χρεών προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου καθώς και τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. …

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κώστας Καραμανλής?


Μα τι έγινε; Ανησυχούμε... Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Faliro Press News ο Κώστας Καραμανλής εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να πραγματοποιήσει προληπτικές ιατρικές εξετάσεις αφού φαίνεται να θορυβήθηκε (για να μην πούμε τρομοκρατήθηκε) από την πρόσφατη δήλωση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη. Ο τελευταίος ανέφερε κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης ότι "την παράταξη μόνο ο Καραμανλής μπορεί να την ενώσει και πρέπει όλοι να πάμε να του ζητήσουμε να μπει μπροστά. Και αν δεν θέλει θα πάμε με… λαμπάδες να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι του". Τι ήταν να φτάσει αυτή η δήλωση στα αυτιά του πρώην πρωθυπουργού... Τι άρχισε να φτύνει τον κόρφο του, τι να βάζει πάνω του σκόρδα και θαλασσιές χάντρες, τι να προσεύχεται κάθε μέρα, μέχρι που αποφάσισε να κάνει και ένα τσεκ απ για να είναι σίγουρος! Γιατί δεν είναι λίγο να σε πιάνει στο στόμα του ο ... γκαντέμης Διονύσης Χατζηδάκης! Τα έχουμε ξαναγράψει άλλωστε για τον δήμαρχό μας και το χάρισμα που έχει να γκαντεμιάζει όποιον πιάνει στο στόμα του. Χάρισμα, το οποίο είναι τόσο δυνατό που μέχρι και στον Άγιο Πέτρο σε στέλνει να του κάνεις παρέα και το οποίο απ' ότι ξέρουμε κληρονόμησε από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο διατηρεί φιλία πολλών ετών. Αυτά κάνουν οι κακές συναναστροφές!


Υ.Γ.Χαίρει άκρας υγείας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής!

Η σημαία των προγόνων σας


Του Γιάννη Λαζάρου Ευτυχώς η αξιοπρέπεια των συνειδητοποιημένων Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ταυτόσημη με αυτή των δήθεν αριστερών. Μετά την...
EU

Του Γιάννη Λαζάρου
Ευτυχώς η αξιοπρέπεια των συνειδητοποιημένων Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ταυτόσημη με αυτή των δήθεν αριστερών. Μετά την χθεσινή σουργελιάδα με τις χαριτομενιές του πρωθυπουργεύοντος πλάι-πλάι στο αφεντικό Μέρκελ, η αξιοπρέπεια των λίγων έμεινε ψηλά καθώς την ίδια στιγμή όσοι έδωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσω ψήφου να την διαχειριστεί ο Αλέξης και η παρέα του, την είδαν να γίνεται κιλότα της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Τίγκα αξιοπρέπεια. Άντε τώρα να ξαναφορέσεις την αξιοπρέπεια στο κούτελο, αφού την βγάλει καταϊδρωμένη η Άγκελα από το στενό της παντελόνι!

Τι ετοιμάζουν αύριο οι αναρχικοί στην γερμανική πρεσβεία;


Οι αναρχικοί στην Αθήνα κατά της ‘πολιτικής του Βερολίνου’ Τα μέλη των αναρχικών και αντι-εξουσιαστικών ομάδων στην Αθήνα, σχεδιάζουν να...
b053efb67fef7187025477e5cd4910c4_L

Οι αναρχικοί στην Αθήνα κατά της ‘πολιτικής του Βερολίνου’
Τα μέλη των αναρχικών και αντι-εξουσιαστικών ομάδων στην Αθήνα, σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια πορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο 23 Μαΐου στη γερμανική πρεσβεία, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα που επικαλείται σχετική ελληνική αναφορά.

«ΟΧΙ» ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ»!!!! ΑΛΛΑ…..«ΝΑΙ» ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;


Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Όπως το είπα και το επαναλαμβάνω: «Δεν πρόκειται για «διαπραγματεύσεις» της χώρας με τους θεσμούς. Αντιθέτως...
fpa1

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Όπως το είπα και το επαναλαμβάνω: «Δεν πρόκειται για «διαπραγματεύσεις» της χώρας με τους θεσμούς. Αντιθέτως, πρόκειται για ανέντιμη σειρά εκβιασμών, και είναι για αυτό όντως αξιοθαύμαστη η υπομονή του Έλληνα πρωθυπουργού και των συνεργατών του, που υφίστανται αυτόν τον απαράδεκτο και διαρκείας εμπαιγμό των «εταίρων» μας. «Θεσμοί» ή «εταίροι» οι οποίοι ομιλούν χωρίς αιδώ για δήθεν πρόοδο, ενόσω σε κάθε νέα συνεύρεση θέτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και νέες απαιτήσεις, που είναι ξεκάθαρο ότι θα βαθύνουν (αν τελικά υλοποιηθούν) την ήδη εγκληματική εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πριν πάρουμε τις όποιες αποφάσεις.

Ο Τσίπρας αντιμέτωπος με τον… ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερο κρας τεστ για τη συμφωνία

Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο ο πρωθυπουργός καλείται αυτό το σαββατοκύριακο να κάνει… μασάζ στο κόμμα του και κυρίως στα...
tsipras43

Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο ο πρωθυπουργός καλείται αυτό το σαββατοκύριακο να κάνει… μασάζ στο κόμμα του και κυρίως στα μέρη εκείνα που δείχνουν να διαφωνούν με τις επιλογές για τη συμφωνία και ζητούν σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές.
Με τη συμπλήρωση σχεδόν 120 ημερών στη διακυβέρνηση της χώρας και τη συμφωνία να μην φαντάζει τόσο κοντά ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, το θερμόμετρο αναμένεται να χτυπήσει… κόκκινο.
Χαρακτηριστικές είναι, άλλωστε, οι δηλώσεις στελεχών την εβδομάδα που πέρασε τα οποία κράτησαν χαμηλούς τόνους στην ΠΓ του κόμματος δίνοντας, ωστόσο, ραντεβού για το σαββατοκύριακο.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ»…


…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ… Με φόντο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, … ο πρώην υπουργός...
ImageHandler.ashx_259

…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ…
Με φόντο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, …
ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για εμάς και δεν θα γίνουν εύκολα καλύτερα. Αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε, να ακολουθούμε τη λογική της στρουθοκαμήλου, να βάζουμε το κεφάλι μας στην άμμο παριστάνοντας ότι τίποτε δεν τρέχει, υιοθετώντας τη θεωρία του «ωραία πήγαμε στις εκλογές, κρατήσαμε», τότε το 15% θα μας φαίνεται παράδεισος σε λίγους μήνες».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι «τα πράγματα για εμάς είναι εξαιρετικά άσχημα. Η επιλογή μας είναι μία και μόνη: Να δούμε το πρόβλημα κατάματα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ξεκινήσουμε άμεσα συζήτηση για το τι πήγε στραβά στις εκλογές. Να ξεκινήσουμε άμεσα συζήτηση για τη φυσιογνωμία και το περιεχόμενο της νέας πρότασής μας προς την ελληνική κοινωνία» και κατέληξε: «Επί τη βάσει αυτών θα πρέπει να συζητήσουμε και ποιος θα εκπροσωπήσει αυτήν την πρόταση. Αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά ως τώρα δεν κάνουμε τίποτα. Αν δεν αλλάξουμε στη ΝΔ τη φυσιογνωμία μας, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε».
«Η οικονομία καταρρέει καθημερινά»
Εκλογίκευση της κυβέρνησης και επίτευξη της συμφωνίας ζητεί ο κ. Νίκος Δένδιας, ενώ σχολιάζοντας το αν η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με αφορμή και τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής, ο πρώην υπουργός απάντησε ότι «θα μου επιτρέψετε να κρατώ επιφυλάξεις. Έχουμε ακούσει κι έχουμε δει τόσα, έχουν αλλάξει οι πληροφορίες τόσες φορές. Η κυβέρνηση σχηματίζει ή μεταφέρει λανθασμένη πληροφόρηση ή διαρρέει λανθασμένη πληροφόρηση».
Ο κ. Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Αθήνα 9.84», υπογράμμισε ότι «ελπίζω ότι θα λογικευθεί η κυβέρνηση και θα καταλήξει σε συμφωνία, η οποία όμως θα απέχει απ’ όσα κατά καιρούς υποσχέθηκε στην ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι βέβαιο», ενώ εκτίμησε πως «η οικονομία καταρρέει καθημερινά. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μάχεται να αποφύγει νομοθετική ρύθμιση για ομαδικές απολύσεις. Κάθε μέρα όμως σημειώνονται ομαδικές απολύσεις εξ αντικειμένου».
Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι «η παράλειψη της κυβέρνησης να καταλήξει σε συμφωνία δημιουργεί τεράστιο υφεσιακό υπόβαθρο στην οικονομία. Όσα μέτρα, μάλιστα, συζητεί είναι μέτρα που συνιστούν πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις, τα οποία εκ των πραγμάτων είναι υφεσιακά» και πρόσθεσε: «Ακούμε π.χ. για τις αυξήσεις στον ΦΠΑ, τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ ο οποίος υποτίθεται πως θα είχε καταργηθεί, το φόρο αλληλεγγύης που αποκαθίσταται πλήρως ενώ προηγουμένως είχε περιορισθεί στα 2/3. Οτιδήποτε έχει κάνει η κυβέρνηση είναι είτε καθυστέρηση, είτε υφεσιακό».
Ο ίδιος, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία και το ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μεταξύ των δανειστών, ο κ. Δένδιας υποστήριξε πως «πάντοτε στη διαπραγμάτευση υπήρχε θέμα με το ΔΝΤ. Το θέμα ήταν δυσανάλογο με τα χρήματα που έχει εισφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σ’ αυτήν την προσπάθεια διάσωσης της ελληνικής οικονομίας».
Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε ότι «νομίζω ότι η είσοδος του ΔΝΤ στην Ευρώπη, κάτι το οποίο ‘επέτυχε’ (μέσα σε πολλά εισαγωγικά και με πολλές υπογραμμίσεις) ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν έχει βοηθήσει».
Αναφορικά με τη στάση του στην ψηφοφορία της κυβέρνησης, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «πάντα επιφυλάσσεται κανείς όταν μιλά για μια συμφωνία, την οποία δεν έχει δει. Ένα γεγονός όμως είναι αναμφισβήτητο, που δεν ισχύει σε άλλες περιπτώσεις, ότι δηλαδή είναι η μόνη πηγή χρηματοδότησης της χώρας. Είναι αδιανόητο, αν είναι η μόνη δυνατότητα, να την απορρίψουμε».
Ακόμα και αν είναι μια κακή συμφωνία, δεν μπορούμε να πούμε «όχι»
Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι «ακόμη και μια κακή συμφωνία, αν δεν είναι ακραία, δεν μπορούμε να πούμε «όχι». Για να πούμε «όχι» θα πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο για να είμαστε συνεπείς, να προσφέρουμε την εναλλακτική. Να πούμε δηλαδή από πού θα βρει η χώρα λεφτά για να επιβιώσει, να βρεθεί ρευστό για μισθούς και συντάξεις και να κινηθεί η οικονομία. Αν αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε, το «όχι» στερείται σοβαρότητας. Το «όχι» επί της αρχής!» και συνέχισε: «τι είναι η «αρχή»; Πρέπει να έχουμε μια συμφωνία για να χρηματοδοτηθούμε ή όχι; Επί της ουσίας, θέλετε να φθάσουμε μέχρι το «παρόν» εάν υπάρχει επαρκής κυβερνητική πλειοψηφία να την ψηφίσει; Αν δεν υπάρχει, τι θα κάνουμε; Θα αφήσουμε τη χώρα χωρίς συμφωνία;».
Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι «επί του κειμένου της συμφωνίας, είτε έρθει σε ένα είτε σε πολλά άρθρα, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Μπορούμε να διαφωνήσουμε, να συμφωνήσουμε, να ασκήσουμε κριτική αλλά επί της αρχής, αν πρέπει η χώρα να έχει συμφωνία ή όχι, δεν νομίζω πως χωρούν πολλές κουβέντες».
 fimotro.blogspot.com

Η ιστορία σημείον «αντιλεγόμενον» στον ενεργειακό-γεωστρατηγικό κόμβο της Χριστώνυμης Πόλης της Καβάλας;


  Τι συμβαίνει σήμερα; Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο προς δήμαρχο Καβάλας: «Το μνημείο του Ολοκαυτώματος είναι σύμβολο κατά του μίσους» Παρασκευή...
ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ


Τι συμβαίνει σήμερα;
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο προς δήμαρχο Καβάλας: «Το μνημείο του Ολοκαυτώματος είναι σύμβολο κατά του μίσους» Παρασκευή, 22 Μάιου 2015 08:28http://kavala-portal.gr/
Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου για μνημείο Καβαλιωτών Εβραίων: «Η μνήμη των θυμάτων διατηρείται και χωρίς αναθηματικές στήλες» Τρίτη, 19 Μάιου 2015 10:05 http://kavala-portal.gr/
Η ιστορία ενός τόπου πρέπει συμπεριλαμβάνει με σεβασμό την πολιτισμική μνήμη και παράδοση όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος που διέδραμαν σε αυτόν.
Είναι λοιπόν καθήκον εκ μέρους της Πολιτείας να κινηθεί στα πλαίσια αυτά και να αναδείξει όλα εκείνα τα ιστορικά στοιχεία που αποτυπώνουν τις μνήμες αυτές.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΥΤΡΑ…


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν...
ImageHandler.ashx_257

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του παιδιού, που αφέθηκε τελικά ελεύθερο δύο ώρες μετά την απαγωγή του.

Στα άδυτα των φυλακών Κορυδαλλού: Ένα συγκλονιστικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ με ντοκουμέντα που ”καίνε” τον Πανούση! Αφγανοί και Αλβανοί οι βαρόνοι των κελιών! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

koridallos6


Ο τιμοκατάλογος του οργανωμένου εγκλήματος. 10.000 η ταρίφα για τους φύλακες και 300.000 για να μην σε σκοτώσουν και σε βιάσουν… 
Δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την Πέμπτη 21 Μαίου.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα που εκθέτουν τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι εικόνες που μιλούν από μόνες τους, σοκάρουν! Τα όσα κατήγγειλε μάρτυρας στην εφημερίδα, είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικά.
Το πάρτι των κόκκινων κελιών
«Αφγανοί, Αλβανοί και Πακιστανοί. Αυτοί κάνουν κουμάντο στις φυλακές Κορυδαλλού», ξεκινά να αναφέρει στην καταγγελία στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, άνθρωπος που γνωρίζει πολλά… Ο καταγγέλλων του οποίου το όνομα βρίσκεται στην διάθεση μας, ξέρει από πρώτο χέρι τα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές. «Άνθρωπος από το στενό μου κύκλο βρίσκεται μέσα. Έκαναν το λάθος να τον βάλουν στην αρχή στην Γ’ πτέρυγα Κορυδαλλού. Η οικογένειά μου χρεώθηκε 300.000 ευρώ προκειμένου να μην τον σκοτώσουν», μας λέει και εξηγεί:

EKTAKTO:ΣΦΟΔΡΗ σύγκρουση Ι.Χ. με ΤΡΑΜ-ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ ο οδηγός! (φωτο-βίντεο MAKELEIO.GR)

stoukafsdf

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στο Νέο Κόσμο. Ο οδηγός του Ι.Χ. πήγε να κάνει αναστροφή δίχως να δει ότι την ώρα εκείνη ερχόταν το τραμ. Έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμούς και να σταματήσει στην κυριολεξία… “μια ανάσα” από το τραμ. Μοιάζει με κινηματογραφική σκηνή ταινίας δράσης κι όμως συνέβη στην πραγματικότητα. Δείτε σε τι απόσταση βρίσκεται το Ι.Χ. από το τραμ. Θα μπορούσε να είχε συμβεί δυστύχημα….
Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς…

Η άγρια επίθεση του σκύλου στο Νέο Ρύσιο και η επέμβαση της αστυνομίας

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ- ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ “ΕΔΕΙΞΕ” ΑΠΑΓΩΓΗ! MEΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ- ΡΟΜΑ “ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

roma-sparti


ΣHMEPA (22.05.15) & ΩPA 18.00 ΣTH ΔIEYΘYNΣH AΣTYNOMIAΣ ΛAKΩNIAΣ ΣTH ΣΠAPTH…. AΠO TON ΔIEYΘYNTH AΣTYNOMIAΣ ΛAKΩNIAΣ A/Δ TOYΦEΞH ΣTAYPO & TON ΔIOIKHTH TOY TMHMATOΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣΠAPTHΣ A/A AΓPANIΩTH ZAXAPIA, ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI ΠAPOYΣIAΣH YΠOΘEΣHΣ ANEYPEΣHΣ 2 ANHΛIKΩN ΠAIΔIΩN ΣTH ΛAKΩNIA, HΛIKIAΣ ΠEPIΠOY 4 ETΩN, ΠOY OΠΩΣ ΠPOEKYΨE ΔEN EINAI BIOΛOΓIKA TEKNA TΩN ΦEPOMENΩN ΩΣ ΓONEΩN TOYΣ, OI OΠOIOI KAI ΣYNEΛHΦΘHΣAN.
Προηγούμενη ενημέρωση:Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έχουν προσαχθεί στην Αστυνομία δύο οικογένειες Ρομά για εξακρίβωση υιοθεσίας παιδιών. Οι δύο οικογένειες ελέγχονται για δύο παιδιά, ένα αγοράκι και κοριτσάκι.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματική αρπαγή. Τα παιδιά είναι δύο: Ένα παιδάκι από τη Βουλγαρία και ένα ελληνικής καταγωγής που θα φιλοξενηθούν από το Χαμόγελο του Παιδιού. 
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Συγκεκριμένα, η μία οικογένεια αποτελείται από τους δύο γονείς, 3 κορίτσια κι ένα αγόρι. Αμφιβολίες υπάρχουν για το αγόρι. Η δεύτερη οικογένεια, ένα ζευγάρι κι ένα κορίτσι δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες υποψίες αφού στην οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα παιδιά και το κοριτσάκι έχει χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν με τους γονείς.

Ντοκουμέντο : Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης σε σκληρή αερομαχία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΧΡΕΟΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

XREOS


To δημόσιο χρέος τῆς χώρας ξεπερνὰ τὰ 600 δὶς εὔρω καὶ προσθέτοντας σὲ αὐτὸ τὰ χρέη τῶν τραπεζῶν, τὰ ὁποῖα εἶναι βέβαια μὲ τὴν ἐγγυήση τοῦ ἑλληνικοῦ δημοσίου, τότε φτάνουμε αἰσίως τὰ 820 δὶς εὔρω ἐθνικοῦ χρέους.
Τὸ μέγεθος τοῦ χρέους τὸ ἔχουν καταστήσει γελοιωδῶς μεγάλο καὶ εἶναι τόσο γελοῖοι ποὺ φοβοῦνται νὰ τὸ ὁμολογήσουν.
Ἀλέξανδρος Παυλίδης
 Ο ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ BILD! «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...