Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Archon SF1 Sportplane in flight - cockpit view

Ἐπιστολὴ ἀρχηγοῦ Ἰνδιάνων στὸν Πρόεδρο τῶν ΗΠΑ (1854)

Πώς να σιδερώσετε τέλεια ένα πουκάμισο σε 90 δευτερόλεπτα! [video]

Όταν ζητάμε,.. ο Θεός μας ακούει;Ὅταν ὁ Θεὸς δὲν μᾶς δίνει κάτι ποὺ ἐπίμονα τοῦ ζητοῦμε,...
τότε δύο πράγματα μπορεῖ νὰ συμβαίνουν:


Ἢ δὲν μᾶς τὸ δίνει γιὰ τὸ καλό μας, ἢ ἐμεῖς δὲν ξέρουμε πῶς καὶ πότε νὰ τοῦ τὸ ζητήσουμε, χωρὶς νὰ ἀποκλείεται νὰ συμβαίνουν καὶ τὰ δύο μαζί. Ὅσον ἀφορᾶ τὴν πρώτη περίπτωση, κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ γνωρίζει τὸ «γιατί». Καὶ τοῦτο, διότι εἶναι ἀνεξερεύνητες οἱ βουλὲς τοῦ Κυρίου!

Σύρος «μετανάστης» με χιλιάδες σφαίρες συνελήφθηκε στο Τελωνείο των Κήπων!


Σε μια  πολύ περίεργη υπόθεση , η οποία εξ όψεως «φωνάζει» για λαθρεμπόριο πυρομαχικών. Αλλά διερευνάτε ενδελεχώς από τις ελληνικές αρχές...
n_82910_1

Σε μια  πολύ περίεργη υπόθεση , η οποία εξ όψεως «φωνάζει» για λαθρεμπόριο πυρομαχικών. Αλλά διερευνάτε ενδελεχώς από τις ελληνικές αρχές για το τι ακριβώς κρύβει «από κάτω», αναφέρετε ο τουρκικός τύπος.  

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ

Στην πυροδότηση γεγονότων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στην έξοδο της Ελλάδας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα...
pegasus_large_t_1041_105908745

Στην πυροδότηση γεγονότων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στην έξοδο της Ελλάδας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα οδηγούσε ενδεχόμενη αθέτηση των υποχρεώσεων της χώρας προς το ΔΝΤ.
Μεταξύ 1ης και 30ής Ιουνίου η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει 1,5 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ, ωστόσο τα ταμειακά της διαθέσιμα δεν θα επαρκούν για να καλύψουν την υποχρέωση αυτή, αλλά και την ταυτόχρονη καταβολή μισθών και συντάξεων.

Πρόστιμο 200.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ που πουλούσε παράνομα φάρμακα


Πρόστιμο 200.000 ευρώ θα πληρώσει το σούπερμάρκετ στην Εύβοια που πουλούσε παράνομα φάρμακα και ΜΥΣΥΦΑ και σε τιμή μεγαλύτερη...
tromaktiko473-May.-24-17.06

Πρόστιμο 200.000 ευρώ θα πληρώσει το σούπερμάρκετ στην Εύβοια που πουλούσε παράνομα φάρμακα και ΜΥΣΥΦΑ και σε τιμή μεγαλύτερη της προβλεπόμενης Ανώτατης Λιανικής Τιμής.
Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, σύμφωνα με το eviazoo, κινητοποιήθηκαν μετά την καταγγελία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας ότι super market προχωρούσε σε πώληση φαρμάκων και Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα.
Συγκεκριμένα, ο Φ.Σ. Ευβοίας κατήγγειλε το γεγονός προσκομίζοντας πωλούμενα φαρμακευτικά σκευάσματα, απόδειξη αγοράς των ανωτέρω φαρμάκων από το εν λόγω σούπερ μάρκετ, καθώς και φωτογραφία από το ράφι του καταστήματος, στην οποία φαίνονται τα προς πώληση φάρμακα.
Για την εξέλιξη της υπόθεσης εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, στην οποία ωστόσο δεν αναφέρεται το όνομα του σούπερ μάρκετ:

ΣΤΗ ‘’ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑΣ’’ Η ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ, Η ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΖΟΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ‘’ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ’’, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ


Απάντηση σε όσους Πανεπιστημιακούς καθηγητές των Φιλοσοφικών Σχολών, δεν το αντιμετωπίζουν Ορθοδόξως το θέμα τούτο Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου Δυστυχώς...
httpwww.pemptousia.grphotose-aspro-ke-mavro-fonto-1

Απάντηση σε όσους Πανεπιστημιακούς καθηγητές των Φιλοσοφικών Σχολών, δεν το αντιμετωπίζουν Ορθοδόξως το θέμα τούτο
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Δυστυχώς εκπαιδευτικοί της Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά κυρίως αρκετοί Πανεπιστημιακοί καθηγητές στις Φιλοσοφικές Σχολές, το θέμα του λεγόμενου Ελληνικού ‘’διαφωτισμού’’, δεν το αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα Ορθόδοξη σοβαρότητα.

«ΕΞΥΠΝΗ» κάρτα που οδηγεί πιο κοντά στο να σου φυτέψουν το τσιπάκι – ΒΙΝΤΕΟ


Ένα νέο gadget υπόσχεται να περιορίσει στο ελάχιστον τον όγκο που καταλαμβάνουν στο πορτοφόλι ενός ανθρώπου οι κάρτες ηλεκτρονικών συναλλαγών...
Stratos-Card-11-600x338-e1430784301453

Ένα νέο gadget υπόσχεται να περιορίσει στο ελάχιστον τον όγκο που καταλαμβάνουν στο πορτοφόλι ενός ανθρώπου οι κάρτες ηλεκτρονικών συναλλαγών, αντικαθιστώντας τες με μόνο μία.

Tρόμος: Oι τζιχαντιστές θα μπορούν να εξαπολύσουν επίθεση με πυρηνικά σε 12 μήνες!


Προπαγάνδα… τρόμου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη κάθε όριο διαμηνύοντας σε όλους...
b3ccc44e8a31aec11f1187fbe2d20174_XL

Προπαγάνδα… τρόμου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη κάθε όριο διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν στην κατοχή τους πυρηνικά σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
Ειδικότερα, άρθρο του περιοδικού Dabiq που απηχεί τις θέσεις των τζιχαντιστών, αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος αναπτύσσεται τόσο γρήγορα ώστε σε ένα χρόνο να μπορεί να αποκτήσει το πρώτο του πυρηνικό όπλο.
Το άρθρο με τίτλο «Η τέλεια καταιγίδα» ξεκινά περιγράφοντας την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί μετά τη συμμαχία με την τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ για να καταλήξει στη συνέχεια με τον εξής συλλογισμό: «ας βάλω ένα υποθετικό ερώτημα στο τραπέζι. Το ισλαμικό κράτος έχει δισεκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα οπότε θα μπορούσε να αγοράσει από το Πακιστάν μια πυρηνική συσκευή».
Ορισμένοι υπολογίζουν ότι το ισλαμικό κράτος έχει στη διάθεσή του 2 δισ. δολάρια αν και μέχρι σήμερα είναι αδύνατο να εξακριβώσει κανείς το ακριβές ύψος του ποσού αυτού.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΛΑ ΩΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΧΑΪΔΕΟΥΝ...
ceb5cf81cebdcf84cebfceb3ceb1cebd

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΧΑΪΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» ΤΗΣ…
Η Τουρκία δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την πολιτική της για τις πηγές ενέργειας της Κύπρου και όλες οι πηγές ενέργειας του νησιού ανήκουν σε ολόκληρο το λαό της Κύπρου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν. Σε ομιλία του στο συνέδριο “Φόρουμ για την Παγκόσμια Ενεργειακή Ρύθμιση”, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι θα συνεχιστεί η πολιτική βούληση της Τουρκίας για λύση στην Κύπρο, προσθέτοντας ότι δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να υποχωρήσει από την πολιτική της στο Κυπριακό.
«Δεν τίθεται θέμα να υποχωρήσουμε από την πολιτική μας σχετικά με την `ΤΔΒΚ` και τις πηγές ενέργειες του νησιού. Το δηλώσαμε και το δηλώνουμε με κάθε ευκαιρία ότι ανήκουν σε ολόκληρο το λαό του νησιού όλες οι πηγές στην περιοχή. Για τις πηγές οι οποίες θα εξορυχτούν και θα αξιοποιηθούν εκεί και για τη μεταφορά τους στη διεθνή αγορά, χώρα κλειδί είναι η Τουρκία. Στην Κύπρο όπως και στο Ιράκ αν επιτευχθεί συμφωνία περισσότερο ικανοποιημένοι θα είμαστε εμείς. Όπως μέχρι σήμερα διατηρήσαμε την πολιτική μας βούληση για λύση στο νησί και πάντοτε είμαστε ένα βήμα μπροστά, έτσι και από δω και προς θα διατηρήσουμε την ίδια στάση», είπε ο κ. Ερντογάν. ΚΥΠΕ
hellasforce.com

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα «Νεκροκεφαλή και οστά» ! ΠΟΙΟΙ ανήκουν στο Τάγμα αυτό και πώς γίνονται μέλη; (βίντεο)

masonic-1

Σκοτεινές οργανώσεις…. μασονισμός. Ποιοι κρύβονται; Ποίοι είναι πιστοί ακόλουθοι και υποστηρικτές του μασονισμού; Μερικές από τις οργανώσεις για να γίνει κάποιος μέλος τους πρέπει οπωσδήποτε να είναι Μασόνος και να συνεχίσει να είναι όσο θα βρίσκεται σε κάποια από αυτές οι οποίες θα τον εκπαιδεύσουν ειδικά για να τον χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν του σχεδίου που κατάστρωσαν οι δημιουργοί αυτών των σκοτεινών και ανελεύθερων οργανώσεων.
Κρίμα που ο Ο.Η.Ε. καταδίκασε στις 10-11-1975 τον Σιωνισμό «σαν μορφή ρατσισμού και φυλετικής διάκρισης».
Ένα τέτοιο είναι το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα «Νεκροκεφαλή και οστά»αλλιώς «SCULL AND BONES» για το οποίο ο ANTONY SATON στο βιβλίο του «Το μυστικό κατεστημένο της Αμερικής» έγραψε «Το τάγμα ή έχει δημιουργήσει ή έχει διεισδύσει σε κάθε ερευνητική, πολιτική καιάλλη οργάνωση που επηρεάζει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.Με επιμονή και πείσμα κυριαρχεί στην κατεύθυνση της Αμερικανικής κοινωνίας μέσα από τις εκκλησίες, τις επιχειρήσεις, τόν νόμο, την κυβέρνηση και την πολιτική για έναν αιώνα».

«Γεωθρησκεία» του Νίκου Τοπούζη


 httpsatipos.wordpress.com20150526%CE%B3%CE%B5%CF%89%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B7-niktop

ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η εξωτερική πολιτική, η διπλωματία, οι διεθνείς σχέσεις είναι έννοιες που συνεχώς εξελίσσονται. Στην πραγματικότητα τρέχουν με γεωμετρικούς ρυθμούς και πολύ συχνά, σοβαροί αναλυτές έχουν πέσει έξω στις προβλέψεις τους.


Με βάση αυτή την αρχή, οι ασκούντες εξωτερική πολιτική ενός κράτους δεν θα πρέπει ποτέ να αρκούνται σε παθητική στάση ή να προσπαθούν να μείνουν απλώς θεατές των εξελίξεων «παίζοντας άμυνα». Ο ρυθμός των διεθνών εξελίξεων είναι πάντοτε μεταβαλλόμενος. Κανένα κράτος, κανένα think tank ή ίδρυμα στρατηγικών μελετών δεν μπορεί να σαφήνεια να εγγυηθεί πότε θα πραγματοποιηθεί κάποια μεγάλη μεταβολή στους παγκόσμιους συσχετισμούς. Πρόσφατο παράδειγμα η αποτυχία όλων σχεδόν των δυτικών διπλωματών και μελετητών να προβλέψουν την θεαματική προσέγγιση Ιράν-ΗΠΑ.

Ο “ΓΟΛΓΟΘΑΣ” του Ταγματάρχη! Δείτε την ΖΩΗ να του λέει: “Κύριε Ταγματάρχη… δεν με πείσατε!” (βίντεο)

rxqoyobspr55631603b2069

10 ώρες και δεν είχε τελειωμό…. Μετά μια μαραθώνια συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε τελικά “παρών” για τον διορισμό του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.
“Κύριε Ταγματάρχη, δεν με πείσατε” είπε η Πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε: “Είναι γνωστή διαφωνία μου για την πρόταση που έγινε στο πρόσωπό σας. Είναι γνωστή και στον Πρωθυπουργό και στον υπουργό. Προς τιμήν τους ουδείς επιχείρησε να μου μεταβάλει άποψη ή να με επηρεάσει”.
“Ελπίζω με τη διατύπωση της γνώμης μου, που θα είναι “παρών” ή παρούσα, να σας ασκήσω μια μεγαλύτερη πίεση να με διαψεύσετε”, πρόσθεσε.
O Λάμπης Ταγματάρχης πήρε 7 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 3 “παρών”, άρα δεν διαμορφώνεται απόλυτη πλειοψηφία.
Αντίθετα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπερψήφισε τον Διονύση Τσακνή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ της EΡΤ.

ΟΟΣΑ: «Το μεγαλύτερο χάσμα πλουσίων και φτωχών εδώ και 30 χρόνια!»


imerisia_LARGE_t_1061_43537672_type13031
Οι ανισότητες έφθασαν σε επίπεδα ρεκόρ στις περισσότερες από τις χώρες του ΟΟΣΑ και παραμένουν ακόμη μεγαλύτερες σε πολλές αναδυόμενες οικονομίες, σύμφωνα με έκθεση του οργανισμού που δημοσιεύεται σήμερα και αποκαλύπτει ιδιαίτερα το χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών.


«Έχουμε φθάσει σ’ ένα κρίσιμο σημείο. Οι ανισότητες στις χώρες του ΟΟΣΑ ουδέποτε ήταν τόσο υψηλές από τότε που τις μετράμε», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του οργανισμού, ο Άνχελ Γκουρία, παρουσιάζοντας την έκθεση στο Παρίσι, δίπλα στην Μαριάν Τίσεν, επίτροπο της ΕΕ αρμόδια για την απασχόληση.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΜΑΡΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ”: “Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ”- ΟΙ “ΓΥΠΕΣ” ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ-ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

exofilo-tritis

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 0.80 ΕΥΡΩ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
 ΔΗΜΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ… “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ)

 @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα)

Αντάρτικο στον Νεοφιλελευθερισμό


press660

Το φαντασιακό της “ρήξης” ως πολιτική απάτη

Του Γιώργου Καλαντζόπουλου

(για την ανάγκη της οργάνωσης του “αντάρτικου” στον νεοφιλελευθερισμό)
Η λέξη “ρήξη” είναι μια από τις πιο συνηθισμένες λέξεις της τρέχουσας πολιτικής ορολογίας. Χρησιμοποιείται ως ένας αμφίσημος αξιολογικός προσδιορισμός, ο οποίος στοχεύει να επενδύσει είτε με την ελπίδα, είτε με τον φόβο, την αβεβαιότητα που εμπεριέχουν συγκεκριμένες πολιτικές πράξεις (όπως μονομερής ενέργεια, στάση πληρωμών, έξοδος από την ΟΝΕ και την ΕΕ κλπ). Πρόκειται δηλαδή για μια επικοινωνιακή πρακτική στο χώρο της πολιτικής που διαχειρίζεται την “αβεβαιότητα” με ιδεολογικούς όρους και αποβλέπει να οικοδομήσει “σχέσεις εμπιστοσύνης” προς την πολιτική ταυτότητα του υποκειμένου που την χρησιμοποιεί.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑΚΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ '89»


Απόσπασμα απο το βιβλίο του Κωνσταντίνου Λούλη
''Η Επιβίωση της Ελλάδας'' απο τις εκδόσεις HISTORIA
 
Τι κουβέντιαζε επί έξι ώρες, μεσάνυχτα, o Xαρίλαος με τους απεσταλμένους του αρχηγού της ΝΔ Θόδωρο Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Λούλη 

Είκοσι έξι χρόνια από εκείνη την παρά φύσιν σύζευξη της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου (που ήταν εκλογική συμμαχία του ΚΚΕ και της ΕΑΡ, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Χαρίλαος Φλωράκης -αρχηγός- και ο Λεωνίδας Κύρκος), έρχονται στο φως στοιχεία που αποκαλύπτουν πώς στήθηκε εκείνη η κυβέρνηση, που ικανοποιούσε τις... φιλοδοξίες των δύο εταίρων: 

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 49ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ-ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΒΡΑΖΕΙ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ- ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

dr2Παραδόθηκε πριν από λίγες ώρες  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο τσιγγάνος που φέρεται να παρέσυρε και

να σκότωσε έναν 49χρονο ομόφυλό του την περασμένη Παρασκευή και τραυμάτισε 30χρονο.
Ο 21χρονος Ρομά  την περασμένη Παρασκευή φέρεται ότι παρέσυρε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 45χρονο, ενώ τραυμάτισε σοβαρά έναν 31χρονο μετά από φιλονικία που είχαν μέσα στο κατάστημα του πατέρα του 21χρονου, στην Αγία Βαρβάρα.
Ακολούθησαν εμπρησμοί σπιτιών και καταστημάτων στην περιοχή, καθώς το συμβάν εξελίχθηκε σε βεντέτα μεταξύ των οικογενειών δράστη και θύματος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...