Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Αυτός είναι ο λόγος που η Ισλανδία δεν είναι στις ειδήσεις! ΓΛΙΤΩΣΕ! #IMF #GREXIT


Η ιστορία η οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λίγο μας ενημερώνουν τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα γεγονότα στον κόσμο. Το 2008, κατά την έναρξη της «κρίσης», η Ισλανδία κυριολεκτικά πτώχευσε. Από τότε αυτό το ελάχιστα γνωστό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει χαθεί από τα ραντάρ της ενημέρωσης».

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗΑΘΗΝΑ 8-6-2015.

Οι πληγές στο σώμα τού Ελληνισμού μας δεν έχουν τελειωμό, διότι οι εχθροί μας λαμβάνουν το κενό ελληνόψυχης εξουσίας ως την πρόσκληση εφόδου ενάντια σε έναν πεισιθάνατο και επομένως κατώτερο λαό. Μια δοτή ηγεσία με την ανοχή τού ίδιου τού ελληνικού λαού έχει λογαριάσει με το χρήμα την ζωή τής Φυλής μας που έχει ξεχάσει ποια είναι η υπόστασή της. Και τούτο όταν στα ακριτικά σημεία τής εθνικής μας επικράτειας μεθοδεύεται η συρρίκνωση τής Ελλάδος.

Η ποιότητα ενός λαού δεν κρίνεται από το χρήμα και δεν είναι απόρροια μιας στατικής εικόνας σε μια μοναδική ιστορική στιγμή τής ζωής του. Η ανωτερότητα τού Ελληνισμού κρίνεται από την υψηλή και διαρκή πολιτισμική του έκφραση και από την εθνική του υπεροχή στην γραμμή υπεράσπισης των ειρηνικών έργων και την ανεξαρτησία ολοκλήρου τού εδαφικού του παράγοντα. Να δίδεις πεδίο δημιουργίας και δράσεως στους Έλληνες τού καιρού σου, μια μεγαλύτερη και καλύτερη Ελλάδα δική σου. Ιδού τι εστί ελληνική υπεροχή.

Κάποτε ο τραγικός Εθνομάρτυρας τού Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος είχε ονομάσει τούς συγκαιρινούς του ως τούς χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών. Αλίμονο, πόσο έξω έπεσε και τι διαπίστωση θα έκαμε ο σπουδαίος Έλλην αν ζούσε στις μέρες μας. Διότι εκείνος είχε ζήσει τον ατυχή πόλεμο τού 1897 που χάσαμε από τούς Τούρκους εν όπλοις, δίχως να προλάβει να δει τούς νικηφόρους βαλκανικούς πολέμους. Σήμερα ο γραικυλισμός, έχοντας παρεισφρήσει σε όλες τις μορφές τής πολιτικής ζωής από χρόνους πολλούς, έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον τού Έλληνα από τα ζωτικά, δίνοντας έδαφος στα στρατιωτικά ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Είδαμε τις προάλλες τούς ψευτοσυμμάχους «υπερασπιστές» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» να σφιχταγκαλιάζονται και να αλληλοϋποστηρίζονται με τούς πράκτορες τής Τουρκίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ακούσαμε τον θρασύτατο ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ να μάς ζητάει μουφτείες με τουρκικές ψήφους και δημοψήφισμα επαλήθευσης τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων, τάχα μου ως εξίσωση με τούς Έλληνες τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και δεν βρέθηκε ένας άχρηστος από τούς δωσίλογους «δημοκράτες» να τού πει πως εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να ξεκουμπιστούν οι πράκτορες τής «εξίσωσης».

Απολαύσαμε την εξίσωση τής προδοσίας ανάμεσα στους πολιτικάντηδες τής Μητροπολιτικής Ελλάδος και τής Θυγατέρας Κύπρου Μας. Ακούσαμε τα περίφημα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί, με τούς κατακτητές να δίδουν ως «δώρο» την ελεύθερη είσοδο των κατακτημένων στις εστίες τους και τούς διπλά κατακτημένους να δίδουν στους τουρκόσπορους χάρτες με τα ναρκοπέδια τής Εθνικής Φρουράς! Χάρτες ξεγυμνώματος τής άμυνας τής «ελεύθερης» Κύπρου διά χειρός πολιτικάντηδων που ενεργούν ως προδότες και κατακτητές ισάξιοι Τούρκων και Άγγλων.

Στην Καβάλα έγινε μύλος ολάκερος με το χτίσιμο ενός μνημείου τού εβραϊκού ολοκαυτώματος, διότι οι Εβραίοι θέλανε να θέσουν επ’ αυτού το άστρο τού Δαβίδ. Και τούτο διότι δεν συμφώνησε η δημοτική αρχή τής μακεδονικής πόλης. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανείς αν αισθάνονται οι Εβραίοι ως Έλληνες ή Ισραηλίτες…

Καιρός λοιπόν να βρούμε τον σωστό βηματισμό. Να βάλουμε τον πήχη τής ελληνικότητας ψηλά, μα πάρα πολύ ψηλά. Δεν φτάνει να βάλουμε ως όριο που πρέπει να ξεπεράσουμε το ψευτορωμέϊκο, τούς κηφήνες πολιτικάντηδες που δρουν ως βδέλλες ανοίκειου πλούτου και ως ριψάσπιδες. Το δικό μας όριο που έχουμε να βάλουμε και να ξεπεράσουμε είναι η Αληθινή Ελλάδα, η Ελλάδα τής εθνικής παραγωγής και τής εργασίας. Η Ελλάδα τού Θοδωρή Κολοκοτρώνη και των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων. Η Ελλάδα τής Νεμέσεως και τής Νίκης που οδηγεί σε εδαφική έκταση δίκαιη και διπλασιασμένη.

Τις προάλλες πήγαμε με το σχολείο τής κόρης μου ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο. Εκεί επισκεφτήκαμε στο Φρούριο τού Παλαμηδίου την φυλακή που βάλανε οι ξενοκίνητοι «δημοκράτες» πολιτικάντηδες τον Εθνάρχη Άγιο τής Φυλής μας Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Τον βάλανε εκεί σε μια απάνθρωπη φυλακή με τις εντολές των σταυρωτήδων ψευτοσυμμάχων διότι θέλησε ο Στρατηγός μας την πλήρη αποκατάσταση τής Ελλάδος. Μεγάλη, Ορθόδοξη, Αυτοκρατορική και αμιγώς Ελληνική σε Αίμα και Αποστολή, με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Τότε, στην δίκη την ψεύτρα που στήθηκε σε βάρος τού Γέρου τού Μοριά, η διάκριση τής εκτελεστικής και τής δικαστικής εξουσίας είχε καταστρατηγηθεί και ουσιαστικά καταργηθεί. Πάντα έτσι συνέβαινε και συμβαίνει, όταν η δύναμη που κερδίζει το πολεμικό πνεύμα τού Έλληνα ηττάται από τούς συνωμότες που στέλνονται ανάμεσά μας ως Αρχές. Αρχές που έχουν μάθει να μιλάνε ελληνικά, αλλά δεν μπορούν να μάθουν την ψυχή την ελληνική που τούς είναι ξένη.

Αναρωτηθήκαμε αναμεταξύ μας που θα έπρεπε να είναι οι κλέφτες τής ψυχής μας αν βάλανε τον Κολοκοτρώνη μέσα στο κελί αργού ψυχικού θανάτου, έχοντας σκοτώσει πριν το γιο του Πάνο. Και η απάντηση είναι απλή. Ισχύει για πάσης φύσεως βαρβάρους και κατακτητές. Στον Καιάδα με τσεκούρι και φωτιά!

Τα μνημεία τής Τιμής στα περασμένα μεγαλεία δεν αρκούν. Δεν πέσανε οι Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής για να κάνουμε πρώτους τούς σκώληκες ανάμεσά μας ούτε για να γίνουμε οι έσχατοι τής πλάσης. Η μνήμη και η εθνική φιλοδοξία, η πίστη στην μεγαλοσύνη τής Φυλής μας, η επιστροφή τής εξουσίας στα ελληνικά χέρια, η δε Ελλάδα να επιστρέψει στις εστίες τής Αιώνιας Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Πρωταφέντες τής οικουμένης. Απόστολοι τής Αλήθειας, Ελλάς Ορθόδοξη για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Να γίνουμε εμείς οι καλύτεροι Έλληνες όλων των εποχών. Δεν υπάρχει άλλος σκοπός. Αυτός μονάχα είναι ο Ζωντανός και Εθνικιστικός Ελληνισμός Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ; ΘΕΑΤΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΡΑΣΤΩΝ, ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ…

voyli-elliniki-simaia

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Για ένα πλήθος από λόγους, είμαι πεπεισμένος πως στο θέμα της συμφωνίας με τους δανειστές είμαστε θεατές μίας χορογραφίας μεταξύ μερών που αγκαλιάζονται σφιχτά (σαν εραστές) και αλληλοσυγκρατούνται και όχι σαν παλαιστές που προσπαθούν -ο καθένας από την πλευρά του- για τη νίκη.
Αναμένω, χωρίς αγωνία, την περιβόητη «συμφωνία», που διαβλέπω πως έχει να κάνει με τον τρόπο σαλαμοποίησης των αποφάσεων και της τελικής παρουσίασής τους σε εμάς (στο πόπολο) υπό του δόγματος: “το μη χείρον βέλτιστον”.

Αυτός είναι ο λόγος που ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ απέχει από την εξεταστική των Γερμανικών Επανορθώσεων #ToPotami


topotami
Αυτός είναι ο λόγος που ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ απέχει από την εξεταστική των Γερμανικών Επανορθώσεων και η Ζωή δεν θέλει ν

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΑΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ-ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ

kolos

 Τοποθεσία: Ραφήνα. Ταβέρνα: «Αναμνήσεις». Καμιά δεκαριά γαλάζιοι βουλευτές (Καλαφάτης, Κοψαχείλης, Κουκοδήμος, Κέλλας, Μαρία Αντωνίου, Κυριαζίδης, Χαρακόπουλος, Στύλος, Βεζιρόπουλος κ.ά.) έκαναν το τραπέζι στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή την Πέμπτη το βράδυ (την ώρα που ανακοινώνονταν τα σκληρά μέτρα των δανειστών και η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή). Η χώρα βρισκόταν με κομμένη την ανάσα, αλλά οι γαλάζιοι βουλευτές το… διασκέδαζαν, όπως αναφέρει στήλη εφημερίδος της …διαπλοκής. Ναι, της διαπλοκής. Εκεί καταντήσαμε. Η διαπλοκή να αποκαλύπτει την διαπλοκή.
Τι έφαγαν; («τσάκισαν» – όπως είπαν). Στην αρχή εμφανίστηκαν στο τραπέζι βιολογικό τσίπουρο και λευκό κρασί από τη Θεσσαλία. Εν συνεχεία η Μαρία Αντωνίου παρουσίασε δύο ταψιά με χειροποίητη τυρόπιτα και σπανακόπιτα. Ο βουλευτής Αρτας Γ. Στύλιος έφερε από τον Αμβρακικό πέστροφες και χέλια. Εν συνεχεία εμφανίστηκαν διάφορα λαχταριστά λουκάνικα, ο κ. Κοψαχείλης έφερε τον λαγό στιφάδο, αλλά το τσιμπούσι δεν τελείωσε εκεί. Έκανε την εμφάνισή της και η… προβατίνα σερβιρισμένη με κριθαράκι και το δείπνο ολοκληρώθηκε με μπακλαβάδες, γαλακτομπούρεκο, ραβανί και (για να χωνέψουν) «χτύπησαν» και από ένα γιαούρτι με μέλι.
Αλλά μη νομίζετε ότι όσοι δεν πήγαν στην ταβέρνα «Αναμνήσεις» στη Ραφήνα δεν πέρασαν καλά. Αξιοποιώντας ορισμένα στελέχη τις νομαρχιακές συνελεύσεις της ΝΔ που γίνονται ανά την Ελλάδα, δεν παραλείπουν να επισκέπτονται και τα ξακουστά ταβερνεία της περιοχής. Όπως έγινε προχθές στη νομαρχιακή στη Θεσπρωτία, όπου πήγε ο Ι. Βρούτσης. Μην εντυπωσιάζεστε από τον βαρύγδουπο τίτλο «νομαρχιακή συνέλευση», καμιά εικοσιπενταριά μέλη συγκεντρώθηκαν, αλλά η πολιτική συζήτηση έλαβε χώρα σε ταβέρνα κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα με συναγρίδες και τσιπούρες.


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…

Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν τοποθετήσεις πυρηνικών πυραύλων στην Ευρώπη


Η κυβέρνηση  των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης στην Ευρώπη πυρηνικών πυραύλων σε απάντηση προς τις υποτιθέμενες παραβιάσεις που διαπράχθηκαν από τη Ρωσία, σε σχέση με τη συμφωνία του 1987. Αυτό αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα, επικαλούμενο αναφορά από το πρακτορείο Associated Press. Ο στόχος της Ουάσιγκτον, όπως ορίζεται στο δημοσίευμα, είναι η προληπτική καταστροφή των ρωσικών όπλων.
Το δημοσίευμα αναλύει τις εναλλακτικές επιλογές με την τοποθέτηση χερσαίων πυραύλων που έχουν σχεδιασθεί να βελτιώσουν την ικανότητα των αμερικανικών πυρηνικών όπλων, και εάν είναι απαραίτητο να καταστρέψουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο ρωσικό έδαφος.
Η συνθήκη περιορισμού των πυρηνικών όπλων μέσου βεληνεκούς, υπεγράφη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σοβιετική Ένωση το 1987 και τέθηκε σε ισχύ από το επόμενο έτος.
Τα μέρη δεσμεύτηκαν να καταστρέψουν τελείως τα ενδιάμεσα (με κλίμακα από 1 έως 5.500 χιλιόμετρα),  και να περιορίσουν  το φάσμα 500- 1000 χιλιομέτρων. Μέχρι το 1991, η συμφωνία εκτελέστηκε και μέχρι το 2001 γίνονταν αμοιβαίες επιθεωρήσεις.
 
--
 
               
 

Βαρουφάκης: «Αρνούμαι να υπογράψω συμφωνία που ενδυναμώνει την κρίση»


Βαρουφάκης: «Αρνούμαι να υπογράψω συμφωνία που ενδυναμώνει την κρίση»
"Δεν θα υπογράψουμε κάτι το οποίο ενδυναμώνει αυτή την αυτοτροφοδοτούμενη κρίση των τελευταίων πέντε ετών... Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπογράψουμε μια συμφωνία, κι εγώ ως υπουργός Οικονομικών αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου σε μια τέτοια συμφωνία", δηλώνει στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δίνοντας το στίγμα του.

Απειλές τζιχαντιστών για τα Βαλκάνια! Οταν τα γράφαμε μας έλεγαν…κινδυνολόγους!


isis-and-the-psychology-of-terrorism1433495206

(βλ.λ. 29/5/2015 ISIS Ante Portas! Σημαία του Ισλαμικού κράτους εμφανίστηκε σε χωριό της Βοσνίας! )

«Ντοκιμαντέρ» του καναλιού της τζιχαντιστικής ISIS εμφανίζει, μεταξύ άλλων, δύο μαχητές αλβανικής καταγωγής να εξαπολύουν απειλές για τα Βαλκάνια. Την ίδια στιγμή, δημοσιογράφος στα Τίρανα που είχε καλύψει το ζήτημα της στρατολόγησης μαχητών από την Αλβανία δέχεται απειλές για τη ζωή τουΣτο ντοκιμαντέρ, οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται «άθεοι» και εμφανίζονται δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες που μάχονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους -ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κόσοβο- και είναι γνωστοί με τα ονόματα Αμπού Μπίλκις και Αμπού Μουκάτιλ.

Πούτιν: Διατηρούμε στενές ιστορικές σχέσεις με την Ελλάδα


Πούτιν: Διατηρούμε στενές ιστορικές σχέσεις με την ΕλλάδαΟ ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Σε ερώτηση της εφημερίδας "σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, αν η Ρωσία είναι διατεθειμένη να της προσφέρει πολιτική στήριξη και οικονομική βοήθεια", ο ρώσος πρόεδρος απαντά:
 "Αναπτύσσουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ή ότι βρίσκεται στην ευρωζώνη.
Διατηρούμε με τη χώρα αυτή ιστορικές σχέσεις πολύ στενές και καλής συνεργασίας, αλλά είναι μία κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κάποιες ενώσεις ή ζώνες.
Δεν γνωρίζουμε τί θα συμβεί στο μέλλον και κατά συνέπεια να προσπαθήσουμε τώρα να μαντέψουμε θα ήταν λανθασμένο και αντιπαραγωγικό τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την ελληνική οικονομία".

Bloomberg: Η Ελλάδα τα θέλει όλα - Εξοντώνει τους δανειστές με ψυχολογικό πόλεμο [εικόνα]


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
«Η Ελλάδα τα θέλει όλα» υποστηρίζει ο αρθρογράφος του Bloomberg Λέονιντ Μπερσίντσκι, με αφορμή την απόφαση της Ελλάδας να ομαδοποιήσει την αποπληρωμή τεσσάρων δόσεων προς το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου. Ο αρθρογράφος του αμερικανικού πρακτορείου υπενθυμίζει την «προειδοποίηση», όπως χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, περί μη αποπληρωμής της δόσης των 300 εκατ. ευρώ της 5ης Ιουνίου προς το ΔΝΤ, αν δεν υπήρχε μέχρι τότε συμφωνία Ελλάδας-πιστωτών.

Αποκάλυψη Reuters: Ο Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει στον Τσίπρα


Αποκάλυψη Reuters: Ο Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει στον Τσίπρα
Να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σήμερα το πρωί (στις 12 ώρα Ελλάδος) ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο ο πρόεδρος της Κοιμισιόν δεν αποδέχθηκε το αίτημα! Την ώρα που πηγές των Βρυξελλών λένε πως δεν έχει ακόμη οριστεί νέο ραντεβού Τσίπρα - Γιούνκερ, το Reuters μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Το ISIL κλείνει τo φράγμα του Ευφράτη! - Αποκάλυψη Ιωάννου: "Καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου"!


Οι εγκληματίες ισλαμιστές του ISIL έχουν κλείσει τις πύλες του φράγματος του Ευφράτη στην πρόσφατα καταληφθείσα ιρακινή πόλη Ραμάντι μειώνοντας έτσι τα επίπεδα του νερού στον ποταμό, δηιουργώντας νεά σημεία διέλευσης για τις μελλοντικές τους επιθέσεις. Την ίδια στιγμή προκαλείται τεχνητή λειψυδρία και μείωση των αποθεμάτων νερού στην Βαγδάτη. Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι μια ακόμα προφητεία βαίνει προς πραγματοποίηση κάτι που υποδηλώνει ότι ζούμε όντως σε "έσχατους καιρούς" και η εποχή του "βδελύγματος, του υιού της ανομίας Αντιχρίστου" όπως προέβλεψαν οι Γραφές πλησιάζει.

Τηλερασάκηδες οι Έλληνες... Άφησαν το διάβασμα και έπιασαν τη μικρή οθόνη!


Αγαπημένο «σπορ» των Ελλήνων παραμένει η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων καθώς σύμφωνα με μία παγκόσμια έρευνα της ZenithOptimedia, κατά μέσο όρο περνάμε περίπου 256 λεπτά (4 ώρες και 16 λεπτά) κάθε ημέρα μπροστά από την τηλεόρασή μας! Το νούμερο ενδεχομένως να φαντάζει μεγάλο αλλά είναι μικρότερο σε σχέση με το παρελθόν δεδομένης της ανόδου του Διαδικτύου, ενώ επιπλέον σε σχέση με άλλες χώρες είναι σε μάλλον χαμηλά επίπεδα.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Quartz, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης όσον αφορά την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων βρίσκεται η …Σαουδική Αραβία με 409 λεπτά ημερησίως, ενώ ακολουθεί η Κροατία με 377 λεπτά. Η πεντάδα συμπληρώνεται από τρεις χώρες της ανατολικής Ευρώπης: Ρουμανία (340 λεπτά), Λιθουανία (325 λεπτά) και Σερβία (300 λεπτά), ενώ στις 5 ώρες ημερησίως είναι και οι Αμερικάνοι.

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον Ν.Κόσμο!

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται μετά την σύλληψη των δύο ημεδαπών στην Νέα Αγχίαλο σε εξέλιξη βρίσκεται, σήμερα Σάββατο, επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε οίκημα κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του ξενοδοχείου Ιντερκοντινέλταλ. Το διαμέρισμα όπου γίνεται η έρευνα, σύμφωνα με πληροφο

Κλαίει όλος ο πλανήτης για την παραίτηση Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (φωτογραφίες)


Παγκόσμιο Πένθος και Θλίψη που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!
Μετά την επίσημη παραίτηση Βενιζέλου (Και επίσημα παρελθόν ο Βενιζέλος από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ) παγκόσμια θλίψη έχει κυριεύσει, απ΄άκρη σε άκρη , όλο τον πλανήτη. Διάσημοι αλλά και απλοί πολίτες δεν άντεξαν μπροστά στο φακό και ξέσπασαν σε δάκρυα. Δείτε τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις του κόσμου και των επωνύμων για τον Βενιζέλο….

Γιατί μας το κάνεις αυτό;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ 15ΧΡΟΝΗ ΙΝΚΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ... 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!Το παγωμένο σώμα αυτής της 15χρονης της φυλής των Ίνκας ανακαλύφθηκε το 1999, κοντά στο ηφαίστειο llullaillaco στην Αργεντινή.
Η άτυχη κοπέλα είχε επιλεχθεί από τη φυλή της να ζήσει με τους θεούς,

Η σπηλια του Πλατωνα...!

Ο μύθος αυτός διηγείται πως σε ένα σπήλαιο, κάτω από τη γη, βρίσκονται μερικοί άνθρωποι αλυσοδεμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να δουν μόνο τον απέναντί τους τοίχο. Δεν μπορούν να κοιτάξουν ούτε πίσω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Πίσω τους ωστόσο είναι αναμμένη μια φωτιά. Έτσι οτιδήποτε εκδηλώνεται πίσω από την πλάτη τους αναπαριστάνεται ως σκιά στον απέναντι τους τοίχο. Επειδή οι άνθρωποι αυτοί σε ολόκληρη τη ζωή τους τα μόνα πράγματαπου έχουν δει είναι οι σκιές των πραγμάτων, έχουν την εντύπωση ότι οι σκιές που βλέπουν πάνω στον τοίχο είναι τα ίδια τα πράγματα. Εάν όμως κάποιος από τους αλυσοδεμένους ανθρώπους του σπηλαίου κατορθώσει να ελευθερωθεί, να βγει από τη σπηλιά και να ανέβει πάνω στη γη και, κάτω από το φως του ήλιου πλέον, δει τα πράγματα, θα καταλάβει την πλάνη στην οποία ζούσε όσο ήταν μέσα στη σπηλιά. Θα αντιληφθεί τότε ότι οι σύντροφοι του, που εξακολουθούν να βρίσκονται αλυσοδεμένοι στο σπήλαιο, ακόμη ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις.

Ο κατακλυσμός των ηλεκτρονικών καρτών και τα ανθρώπινα δικαιώματα


  Στους τέσσερις πρώτους μήνες της σημερινής κυβέρνησης, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρισθεί πολλά σημεία σχετικά με τις κατευθύνσεις της πολιτικής...
tsipaki


Στους τέσσερις πρώτους μήνες της σημερινής κυβέρνησης, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρισθεί πολλά σημεία σχετικά με τις κατευθύνσεις της πολιτικής της. Είναι μνημονιακή ή αντιμνημονιακή, φιλολαϊκή η φιλοκεφαλαιακή, αριστερή ή νεοφιλελεύθερη, με ευρωπαϊκή ή ανατολική κατεύθυνση, με σεβασμό ή με αντιπάθεια στην ελληνορθόδοξη παράδοση; Ένα μόνο είναι σαφές σε αυτήν την κυβέρνηση. Ότι προσανατολίζεται σε μία αχρήματη κοινωνία, όπου οι συναλλαγές και οι ταυτοποιήσεις θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, ακολουθώντας πιστά τα σχεδιαζόμενα προγράμματα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

19χρονη ρωσίδα φοιτήτρια συνελήφθη καθώς επιχειρούσε να πάει Συρία μέσω Τουρκίας για να ενταχθεί στην ΙSIS


  Μια 19χρονη  ρωσίδα φοιτήτρια συνελήφθηκε από τις τουρκικές αρχές καθώς αποπειράθηκε να μπει στη Συρία ανακοίνωσε την Παρασκευή το...
o-3021050-900


Μια 19χρονη  ρωσίδα φοιτήτρια συνελήφθηκε από τις τουρκικές αρχές καθώς αποπειράθηκε να μπει στη Συρία ανακοίνωσε την Παρασκευή το ΥΠ.Εσωτερικών της Ρωσίας. Η Βαρβάρα Karaoulova, φοιτήτρια των Πολιτικών Επιστημών του πανεπιστημίου της Μόσχας συνελήφθηκε στο Kilis, ένα σημείο πέρασμα σχεδόν υποχρεωτικό για καθέναν κυρίως τζιχαντιστή που θέλει να εισέλθει στη Συρία αναφέρει το δελτίο τύπου του ρωσικού Υπ. Εσωτερικών.

ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» προς Ελλάδα: Βρείτε τα με τους εταίρους

«

Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει συμφωνία με την Ευρώπη, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουανόφ λίγο μετά την τηλεφωνική...
siluanov

Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει συμφωνία με την Ευρώπη, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουανόφ λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν.
Ο κ. Σιλουάνοφ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για ελληνική χρεοκοπία και πως είναι απαραίτητο η Ελλάδα να προχωρήσει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της και να κάνει μεταρρυθμίσεις.
Κακά τα ψέματα. Η Ρωσία χρειάζεται την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και τους θεσμούς. Εκτός δεν της χρησιμεύει τόσο, όσο κάποιοι θέλουν καλόπιστα να πιστεύουν
freepen.gr

ΒΙΝΤΕΟ/ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΣΝΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Σε 25΄ νέο βίντεο με τίτλο αυτή τη φορά Honor is in Jihad «Δόξα στο τζιχάντ» και υπότιτλο  « Ένα μήνυμα...
العزة-في-الجهاد2

Σε 25΄ νέο βίντεο με τίτλο αυτή τη φορά Honor is in Jihad «Δόξα στο τζιχάντ» και υπότιτλο  « Ένα μήνυμα στο λαό των Βαλκανίων»  παραγωγής της al Hayat Media Center της ISIS εμφανίζονται τζιχαντιστές από τη Βοσνία που πολεμούν στη Συρία και μιλούν για ισλαμοποίηση των Βαλκανίων.O επικεφαλής κάποιος που φέρει την κωδική ονομασία Αbu Jihad al Bosni απευθύνεται στην κάμερα και ανακοινώνει το μήνυμα κάλεσμα. Ευχαριστεί τον Αλλάχ όπως λέει για τη συμμετοχή τους στον αγώνα στη Συρία Sahm και δηλώνει πως είναι τιμή και περηφάνια γι αυτούς να παρουσιάζονται ως οι πιστοί του Αλλάχ που ήρθαν από τα Βαλκάνια. Στη συνέχεια παίρνουν το λόγο και οι υπόλοιποι.

Δείτε ποιος είναι ο Σουλτς που του σπάνε τα νεύρα οι Ελληνες


Μέρες που είναι, μιλάνε όλοι μιλάει και ο Μάρτιν Σουλτς. Σε χθεσινή του τηλεοπτική του εμφάνιση στο γερμανικό ZDF, ο...
martin-schulz114_v-videowebl

Μέρες που είναι, μιλάνε όλοι μιλάει και ο Μάρτιν Σουλτς. Σε χθεσινή του τηλεοπτική του εμφάνιση στο γερμανικό ZDF, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο απέδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος του πολιτικού του αναστήματος, λέγοντας στον αέρα ότι η ελληνική κυβέρνηση του σπάει τα νεύρα.
«Θα ήθελα, εάν μου επιτρέπετε, να πω κάτι για την ελληνική κυβέρνηση. Πραγματικά, από καιρού εις καιρό -συγχωρέστε με που θα το πω- μου σπάνε τα νεύρα, είτε είναι ο Βαρουφάκης είτε ο Τσίπρας», είπε ο Σουλτς, μιλώντας σε εκπομπή με θέμα «Ένωση εγωιστών: Η ενότητα της Ευρώπης σε κίνδυνο;» και στην οποία συμμετείχε ο εκ Τρικάλων ορμώμενος, Γιώργος Χόνδρος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2015, 12:55 πμ

Πάλι με οπλισμένα μαχητικά οι Τούρκοι στο Αιγαίο…οι Ισλαμιστές έρχονται!

Όλα τα ίδια αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν …Αν και σε προεκλογική περίοδο η Τουρκία  η καθημερινότητα απαιτεί παραβιάσεις...
agarinoi_-aigaio

Όλα τα ίδια αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν …Αν και σε προεκλογική περίοδο η Τουρκία  η καθημερινότητα απαιτεί παραβιάσεις ,ενώ εμείς περί άλλων τυρβάζουμε !
Ίσως να ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε εκτός απο τα φράγκα αλλά και πόσο έτοιμοι θα είμαστε τις επόμενες εβδομάδες και λέμε τις επόμενες εβδομάδες γιατί αν επικρατήσουν οι Ισλαμιστές του Ερντογάν χωρίς τους Κούρδους στο Τουρκικό  Κοινοβούλιο !
turkey-eu
Βλέπεις στην δημοκρατική Τουρκία που ονειρεύονται οι Τουρκοπράκτορες στην Θράκη για να μπεις στη Τουρκική  Βουλή χρειάζεσαι το 10 % και όχι το 3% που χρειάζεσαι στην Ελλάδα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα…Τρομάρα σας !
Αν επικρατήσουν οι Ισλαμιστές στην Τουρκία ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και εδώ μιλάμε για το λαό που τα θεωρεί όλα δεδομένα ,αυτά που θα ζήσουμε θα είναι πέραν απο αυτά που θέλουμε να πιστεύουμε !
Θα δούμε  τότε να τρέχουν και να μην φτάνουν κάποιοι στην Ελλάδα ….
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     5
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ


ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ...
τζαμί (Small)

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ;
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ: Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Γ.Ο.Χ. (Πατρώου Ημερολογίου) ΜΑΚΑΡΙΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ: Δικηγόροι
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΨΙΩΤΗΣ: Ιστορικός
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ιατρός
Ο εξωραϊστικός, φυσιολατρικός & πολιτιστικός σύλλογος Βοτανικού-Ρουφ
«η ΑΘΗΝΑ»
και η επιτροπή αγώνα κατά του ισλαμικού τεμένους

Πολύ μας προβλημάτισε η ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή. Πιο πολύ όμως μια φωτογραφία που βρήκαμε από το παρελθόν…

tsipras-andreas

Η εν γένει συμπεριφορά του κυρίου πρωθυπουργού στη Βουλή το βράδυ της Παρασκευής, ήταν όντως …προβληματική. Πράος, γαλήνιος και αμφίβολα… σίγουρος.
Θα δείξει τις επόμενες μέρες τι κρύβει η ησυχία.
Λένε ότι μετά την ησυχία, έρχεται ο κεραυνός.
Πέραν αυτών όμως αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι μια φωτογραφία του κυρίου πρωθυπουργού από το παρελθόν. Αυτή με τον αείμνηστο Παπανδρέα.
Εαν οι σχολές πολιτικής συμπίπτουν, τότε πιθανόν το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Έξω οι Βάσεις του θανάτου , όπως έλεγε και ο Ανδρέας για να κλείσει τελικά η συμφωνία με τις Βάσεις εντός και επι ταυτά και νυν και αεί…
Ευχόμαστε να βγούμε ψεύτες.

Σακσές Στορυ! Ευτυχώς ο #samaras ήταν υπέρ του ιδιωτικού τομέα #Samaras #vouli


Ουφ, ευτυχώς ο Σαμαρας ήταν υπέρ του ιδιωτικού τομέα και τον αυτοαπασχολούμενων.

Μπράβο, χίλια μπράβο !!! 

CGwH6YKU8AAD8pF

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή με Άδωνι και Ραχήλ! – “Πήγαινε με τη σύζυγο σου να κάνεις γιόγκα”

raxil

Ατάκα στην ατάκα μεταξύ του  Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδης και τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Συγκεκριμένα, η κυρία Μακρή ζήτησε εξηγήσεις για τη σειρά που θα έπαιρναν το λόγο όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκεί από τον προεδρεύοντα της επιτροπής, κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου, με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να αντιδράσει: “Πρόεδρε να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα”. Η Ραχήλ Μακρή αντέδρασε αμέσως, λέγοντας: “Εσύ να πας να κάνει γιόγκα με τη σύζυγο σου”.
Ο κύριος Γεωργιάδης απάντησε και πάλι: “Εγώ τη γιόγκα την πληρώνω από τη τσέπη μου και όχι όπως εσύ πας ταξίδια στην Ιαπωνία με τα λεφτά του ελληνικού λαού”.

Ο νεοφελελεφιλοσοφος Ραμφος «οι (καλοί) Ξένοι να βάλουν τους Ελληνες σε μια τάξη» #ΜΑΖΙ_ΤΑ_ΦΑΓΑΜΕ


zouraris

Α.Χατζηρυσός

«Το πρόβλημα των Ελληνων (λέει ο «φιλοσοφος») ειναι ότι βάζουν τις επιθυμίες τους στην πραγματικοτητα.»

«Οι καλοί ξένοι μας δάνεισαν 800δις και επιστρέψαμε 650δις και τώρα τη διαφορα πρεπει να την επιστρέψουμε….»

“Τσίμπησαν” τρία Αλβανικά “μπουμπούκια” για ναρκωτικά στην Τρίπολη!

Simvenei-tora-12

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε περιοχή της Αρκαδίας, μετά τον εντοπισμό άνω των 700 δενδρυλλίων κάνναβης και τη σύλληψη 3 υπηκόων Αλβανίας.
Αύριο στις 11.30, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας στην Τρίπολη, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης από τον Διευθυντή του Νομού, Ταξίαρχο Δημήτριο Τριγώνη και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλειας Τρίπολης, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Λάμπρο Κατσαντώνη.

Και ιδού, οι αγορές χορεύουν Πεντοζάλη. #SYRIZA #ANEXARTITOI #VOULI


work-vultures-detail,stop,Volture,funds,ΤΧΣ,EFSF,HFSF,Πειραιώς,BCP,Societe General,funds,American Funds,ΕΛΑΚΤΩΡ,ELAKTOR,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,OTE,Capital Croup Companies,ΟΠΑΠ,Ελλάκτωρ,Λεωνίδας Μπόμπολας,Jumbo. Τιτάν.Carlyle,Proton,ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ,Soros Fund Management,George Soros,Paulson & Co,Third Point LCC,John Paulson,Daniel Loeb,Jacob Rothschild,Quantum Fund,STAVROS NIARCHOS,ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ,Hedge Funds ,warrants,Adecoagro SA, Lamda Development ,

Ειναι που κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι οι αγορές και η Ευρωζώνη ειναι θωρακισμένη, σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ.


Δείτε λοιπόν τι εγινε στα διετή ομόλογα χωρών της Ευρωζώνης, από τις 6 χθες, που ανακοινώθηκε η μη πληρωμή του ΔΝΤ, εώς σημερα. Σε 24 ώρες δηλαδη:

Πορτογαλία 164 % ΑΝΟΔΟΣ
Ιρλανδια 142% ΑΝΟΔΟΣ
Ιταλια 14% ΑΝΟΔΟΣ
Ισπανία 10% ΑΝΟΔΟΣ

Και Κρατηθείτε, η «απυρόβλητη» Γερμανία:

Γερμανια 5% ΑΝΟΔΟΣ

Μέσα σε μόλις 24 ωρες απο την συγχώνευση της δόσης του ΔΝΤ.
Ούτε καν στάση πληρωμών.
Φανταστείτε τι θα επακολουθήσει από ένα Grexit…
Αυτό ακριβως εννοούσε ο Τσίπρας στην τριτολογία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την απίστευτη δήλωση Οικονομικού Αναλυτή! Αν δεν έχετε προετοιμαστεί για την Ελληνική κρίση τότε…

analitis

Το ερώτημα που προκαλεί τη σκέψη των αναλυτών, οικονομολόγων και πολιτικών, σε Ελλάδα και ΗΠΑ, είναι τι θα
συνέβαινε αν η Ελλάδα αποχωρούσε από την Ευρωζώνη και ακολουθούσε μοναχική πορεία.
Το Business Insider και ο ανώτερος διευθυντής της Index Investment Strategy, Τιμ Έντουαρντς, σημειώνουν πως τίποτα απολύτως δεν θα συνέβαινε. Η… απουσία της Ελλάδας δεν θα προκαλούσε μεγάλη αναταραχή – θα ήταν μια τραγωδία, αλλά όχι ένας σεισμός.
Γράφει συγκεκριμένα ο Έντουαρντς: «Υπάρχουν σημαντικές διαφορές που πρέπει να αντληθούν από το τρέχον αδιέξοδο σε σχέση με τα προηγούμενα. Αν οι ελληνικές μετοχές, τα ελληνικά ομόλογα και το ΑΕΠ της χώρας εξαφανίζονταν, αυτό θα ήταν, σίγουρα, μια τραγωδία, αλλά όχι επικών καταστροφικών διαστάσεων για την παγκόσμια οικονομία. Και είναι πολύ πιθανό να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, επειδή ακριβώς αυτή η εξέλιξη θα είναι υποφερτή».
 Γιατί θα είναι ανεκτό
Κατά τον Έντουαρντς, αυτή τη στιγμή οι βασικοί κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων είναι το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, επομένως αυτοί γνωρίζουν τους κινδύνους και μπορούν να αντέξουν μια χρεοκοπία.
Επίσης, υποστηρίζει ότι είναι υποφερτή μια χρεοκοπία επειδή ενώ οι αγορές μετοχών της Ευρώπης ανέρχονται στο σύνολό τους σε 10 τρισ. ευρώ ο ελληνικός δείκτης S&P BMI περιλαμβάνει μόνο 39 μετοχές με συνολική κεφαλαιοποίηση αξίας 19,7 δισ. ευρώ.
Ακόμα την θεωρεί υποφερτή επειδή, όπως υποστηρίζει, το ΑΕΠ της Ελλάδας είναι πλέον λιγότερο από το 1,5% του ΑΕΠ της Ευρώπης, ένα ποσοστό ικανό να διακρίνει ένα καλό τρίμηνο ανάπτυξης από ένα τρίμηνο ήπιας απογοήτευσης.
Τελειώνει, δε, με πολύ προκλητικό τρόπο καθώς στο ερώτημα αν υπάρχουν κίνδυνοι μετάδοσης απαντά καταφατικά αλλά και με σχόλιο τύπου «αν ήσασταν κυβέρνηση ή χρηματοπιστωτικός οργανισμός και δεν έχετε περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια με προετοιμασία για τους κινδύνους της Ελλάδας είστε πιθανότατα μ@λ@κ@ς και σας αξίζει η αντίστροφη μέτρηση».
Τέλος, στο ίδιο ύφος, σχολιάζει ότι «η Ελλάδα είναι σαν ένας μαύρος κύκνος που μένει στη διπλανή πόρτα και κάθε πρωί σε χαιρετά από το δρόμο».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...