Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Προεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Ειδηση-Μονταζίερα ΚΑΙ το θέμα με τις τουαλέτες για των ΜΑΤ» (βίντεο)


MILONAKIS-PAPAKYRIAKOPOULOS
Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρικέτος: «Το προβλημα με τις Τουαλέτες, υπήρχε και με Μεϊμαράκη και με άλλους προέδρους της Βουλής, αλλά τα ΜΜΕ το ανακάλυψαν σήμερα μικροπολιτικούς λόγους» Μετά από το πρώτο μούδιασμα μετά την λαϊκη ετυμηγορία που έστειλε τους μνημονιακούς στο πάγκο, οι μονταζίερες έπιασαν δουλεια


  • Πρωτη φάβα είδηση βγήκε από τον ΣΚΑΙ, φυσικά ως «αποκάλυψη» ήταν το μεταναστευτικό με μία δήθεν διαταγή για «Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών» με στόχο τον υπουργό Πανούση που τελικά ήταν «πρωτοβουλία(;)» ενός Ταξίαρχου.
  • Δεύτερη φάβα είδηση ήταν από το ΒΗΜΑ με ακόμη πιο ευφάνταστη είδηση με ένα δήθεν έγγραφο ντοκουμέντο για τον Κατρούγκαλο που δεν είχε ούτε τίτλο, ούτε πρωτόκολλο, αλλά παρ’ολα αυτά ο δημοσιογράφος το θεώρησε επίσης «ντοκουμέντο» και έτσι το φθινόπωρο θα τρέχει στα δικαστήρια
  • Τρίτη φάβα είδηση είναι από την iefimerida για ένα λάστιχο αυτοκινητου που ήθελε να αλλάξει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Φυσικά έκανε καλύτερα πρωτοσέλιδα από τις Εξεταστικές που έχει κάνει η Ζωή και πρέπει να πάνε σε μονόστηλα γιατί κάποιους ενοχλούν.
  • Τέταρτη με τις τουαλέτες των αστυνομικών της Βουλής


ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 10-6-2015.

Το νέο μνημόνιο κίνησε για να έρθει στην εξοχή τής μικρής αιχμάλωτης Ελλάδος. Που την κάμανε μικρή πετσοκόβοντας σάρκα εθνική από την σάρκα της. Και την κάμανε αιχμάλωτη στερώντας της κυριαρχία εθνική για τον παρά. Κινήσεις που γινήκανε από τούς δήθεν προστάτες της, τούς τάχα ταξικούς εχθρούς που τώρα αγκαλιάστηκαν φιλιωμένοι,  νεοταξίτες τοκογλύφους και κυβερνητικούς μαρξιστές.

Τι θα πούνε άραγε στον ελληνικό λαό; Μα το λένε ήδη. Μάς ζητήσατε με την ψήφο ασφάλεια στην αγκάλη τής ψευτοευρώπης με πιο ήπιο μαστίγιο και περισσότερο καρότο. Δεν τούς βγήκε των συριζαίων το σκίσιμο τού μνημονίου. Δεν περιείχε η συμφωνία ανόδου τους στην εξουσία κάτι τέτοιο. Κι έτσι έμεινε το καλτσόν στην αποθήκη με τα προς καταστροφή προεκλογικά υλικά.

Τούς βγήκε όμως των αμερικανοκομμουνιστών κάτι άλλο. Αυτό το είχαν προϋπολογίσει, αφού συμπεριλαμβάνεται στο κρυφό μνημόνιο που προηγήθηκε τού φανερού. Το ξέρουν καλά και οι σοσιαλφιλελεύθεροι τού πασόκ και τής νουδούλας που τούς άνοιξαν το δρόμο. Οι εντολές τού σιωνισμού ώστε να επιτευχθεί το άδειασμα τής Ελλάδος από Έλληνες. Να καμφθεί η Ορθόδοξη Πίστη και να αφανιστεί το Εθνικό Φρόνημα.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή και δέσμευσαν την εθνική περιουσία στους τοκογλύφους. Η σημερινή κυβέρνηση πήρε την σκυτάλη από το ένα και ενωμένο κόμμα των πολιτικών κομμάτων ώστε να δώσει ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες χάριν των οποίων οι ενωμένοι ψευτορωμιοί σκάρωσαν πιο πριν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ήρθε για να φτάσει στο τελικό του στάδιο το Ισλαμικό Τέμενος που θα στεγάσει νέους ψηφοφόρους και τζιχαντιστές. Ήρθε για να φέρει το πλαστικό χρήμα και τις Κάρτες τού Πολίτη τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης στην Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων.

Μια μη ελληνική Ελλάδα όμως θέλει ένα δυνατό προπέτασμα καπνού για να περάσει κάτω από τα μάτια των ραγιάδων που θέλουν μια γερή κάθαρση και ένα γερό χαστούκι για να συνέρθουν. Και έτσι ήρθε ως προπέτασμα καπνού η δανεική ρευστότητα.

Ο λαός μας φέρει τις ευθύνες του. Πρέπει να τιμωρηθεί για να γυρίσουμε όλοι μαζί στον ίσιο δρόμο, στον δρόμο τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τής Τιμής. Κι αν θέλουμε να το επιτύχουμε, αν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα και να σωθούμε, διεθνιστικό ρουθούνι μαρξιστικής και φιλελεύθερης φύσης μές στην ελληνική κοινωνία, από την λαϊκή βάση και πάνω, σ’ όλο το εύρος της, πρέπει να αποβληθεί.

Συμφωνήσανε, μάς είπανε, οι τοκογλύφοι τού Εμποράκου και Σταυρωτή των Εθνών με τα μέτρα που «πρότεινε» η μαρξιστική κυβέρνηση, αυτά δηλαδή που τούς βάλανε κρυφά οι δανειστές στα χέρια και τούς είπανε να κάμουν πως είναι δικά τους. Βαθύ χέρι στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, παραμονή των χαρατσιών και άλλα «όμορφα».

Που είναι λοιπόν οι συνδικαλισταράδες πάσης συνταγματικής και κομματικά μεταλλαγμένης όψης και άποψης; Γιατί δεν χαλούν τον κόσμο για το δίκιο τού εργάτη; Μα γιατί ο θιγόμενος εργάτης είναι ο Έλληνας Εργάτης που παράγει και βαστάει όρθια την Ελλάδα. Όμως οι διεθνιστές τής «δημοκρατίας» δεν θέλουν τον Έλληνα Εργάτη, γιατί πιστεύει στην Πατρίδα του. Θέλουν τον ελληνοποιημένο που εκτελεί εντολές ξένων αφεντικών. Και την Ελλάδα την θέλουν καθιστή στα τέσσερα να μοιράζει πλούτο και εδάφη και γεωστρατηγικούς ελέγχους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο.

Οι πρώην «ταξικοί εχθροί» ενώνονται. Ήδη πήραν εντολές από τον σιωνισμό να τα βρουν. Να ψηφίσουν συμφωνίες. Να ενώσουν τα κομματικά μαντριά για να μαζέψουν γυρολόγους και τυχόν γραικύλικα γίδια. Γι’ αυτό βλέπουμε να γίνονται μαζικές πολιτικές και κοινωνικές επιθέσεις σε βάρος τής Ορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής. Βλέπουμε να επιχειρείται η διαπόμπευση των Αγίων και η απόσυρση των εικόνων. Βλέπουμε να μιλούν και να δικάζουν για ολοκληρωτισμό τούς Εθνικιστές οι λάτρεις τού πολυφυλετισμού που στήνει με τούς ίδιους πάντα εντολείς τις ψεύτικες επαναστάσεις.

Για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές δεν υφίστανται τάξεις ανάμεσα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Υπάρχει μονάχα ένα κοινό και αδιαίρετο Σώμα Ελληνισμού που για να ζήσει πρέπει να διατηρήσει όλα του τα όργανα και τις ζωτικές λειτουργίες σε ενέργεια. Στο νου και το σώμα, στην κεφαλή και το κορμί, όλα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος και υπηρετούν μονάχα τον σκοπό τής αυθυπαρξίας και τής κραταιώσεως αυτού.

Από την εξουσία έως την εργασία, από την κοινωνία έως τούς προμαχώνες τού Ελληνισμού, όλοι μαζί εξουσιαστές, εξουσιαζόμενοι και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Εργοδότες και Εργάτες που επενδύουμε στην Ιερή Ελληνική Γη και βαστούμε τούς καρπούς της μονάχα για τα παιδιά μας. Μύστες τού Λόγου τού Θεού. Καθάρια Ελληνοσύνη που έχει χρέος ιερό να άγει την ανθρωπότητα και να υποτάσσει τούς εχθρούς της.

Ενότης υπό το βλέμμα τού Θεού και τον αδιάρρηκτο δεσμό τής Ελληνικής Φυλής. Ο κομματισμός και ο νεοταξισμός είναι η γάγγραινα. Ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η ακεραιότητα που προκύπτει από την αποκοπή τού σάπιου και ξένου σώματος. Η αποκατάσταση τής λαϊκής, εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους διά των δικών μας δυνάμεων είναι στόχος απαρέγκλιτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΡΑΕΙ “ΚΑΝΟΝΙ” ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ SKODA! MΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ; ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ;

skoda


ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” μεγατόνων! Διαδίδεται ότι ο επιχειρηματίας και βασικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, Χρήστος Πανόπουλος βαράει “ΚΑΝΟΝΙ” και πουλάει τη Skoda!!! (ΦΩΤΟ)
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις οποίες το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” από το μεσημέρι προσπαθεί να διασταυρώσει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης και ένας από τους πιο υγιείς επιχειρηματίες, Χρήστος Πανόπουλος, φέρεται να ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι σταματάει την αντιπροσωπεία της Skoda στην Ελλάδα.

Αλέξη κόψε το κεφάλι της Διαπλοκής. Βρες τις «χαμένες»(;) σελίδες 42-43 του μνημονίου


wpid-20150602092427

Πως τα ΜΜΕ της διαπλοκής χρηματοδοτήθηκαν για να γίνουν οι ερπύστριες της «τρόικας»

Ήταν Οκτώβριος του 2012 όταν η τότε κυβέρνηση συζητούσε το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο που επέβαλε το ΔΝΤ και η «τρόικα». Είχε προηγηθεί η σαφής παρέμβαση του Πολ Τόμσεν για τα ελληνικά media, που τα είχε χαρακτηρίσει κύριο παράγοντα της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ελλάδα, μαζί με τις τράπεζες και τους πολιτικούς.

O ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ! ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ!

9 ΣΕΙΣΜΟΣ

«ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ»

Από τα κρεβάτια τους πετάχτηκαν οι κάτοικοι της Χαλκίδας, της Φθιώτιδας και των γειτονικών περιοχών από τη σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή και στην Αθήνα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε στις 4:09 πμ, σε απόσταση 77 χλμ. βόρεια – βορειοδυτικά της Αθήνας και 26 χλμ. βορειοδυτικά της Χαλκίδα, στο Βόρειο Ευβοϊκό. Ο σεισμός ήταν εντάσεως 5,3 βαθμών και είχε εστιακό βάθος μόλις 13 χιλιομέτρων.

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 23% στον τζίρο των ταξιδιωτικών πρακτορείων το α’ τρίμηνο


ΕΛΣΤΑΤΑύξηση 23% σημείωσε ο τζίρος των ταξιδιωτικών πρακτορείων το πρώτο τρίμηνο 2015 σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο 2014 όπου είχε καταγραφεί αύξηση 11,3%, σύμφωνα με στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ.


Παράλληλα αύξηση 5,2% κατέγραψε ο δείκτης κύκλου εργασιών στις αεροπορικές μεταφορές το πρώτο τρίμηνο 2015 έναντι της αντίστοιχης περιόδου 2014 όπου είχε σημειωθεί αύξηση 0,5%.

Αύξηση 9,6% εμφάνισε ο δείκτης κύκλου εργασιών στην αποθήκευση και στις υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες το πρώτο τρίμηνο 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής σεζόν όπου είχε καταγραφεί αύξηση 6%.

Από την άλλη μεριά μείωση 3,9% κατέγραψε ο δείκτης κύκλου εργασιών στις χερσαίες μεταφορές και στις μεταφορές µέσω αγωγών το πρώτο τρίμηνο 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Επίσης μείωση 5,2% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών στις πλωτές μεταφορές το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο της περσινής σεζόν που είχε σημειωθεί πτώση 18,8%.

Δημιουργία Ομάδας Φίλων της Παλαιστίνης στην ΕΕ ανακοίνωσε ο Ν.Κοτζιάς


Δημιουργία Ομάδας Φίλων της Παλαιστίνης στην ΕΕ ανακοίνωσε ο Ν.Κοτζιάς
Αθήνα: Υπέρ της λύσης των δύο κρατών, Παλαιστίνης και Ισραήλ, για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή τάχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον παλαιστίνιο ομόλογό του Ριάντ Αλ Μάλκι, η οποία δόθηκε αμέσως μετά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών.

Βόμβα απο τον Αυστριακό καγκελάριο: Δώστε πενταετές πάγωμα πληρωμών στην Ελλάδα!


Ο Αυστριακός καγκελάριος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζει πως η Ελλάδα με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να βγει από το ευρώ, «όμως για αυτό θα πρέπει οι Έλληνες να βοηθηθούν μακροπρόθεσμα και όχι όπως γίνεται αυτή τη στιγμή μόνον από εβδομάδα σε εβδομάδα», κάτι που, όπως λέει, «θυμίζει την κατάσταση ενός ο οποίος πνίγεται και βοηθιέται μόνον για να ξεπεράσει το επόμενο κύμα, αλλά όχι για να βγει τελείως από το νερό».

Αβέβαιη η επόμενη μέρα στην Τουρκία: Κυβέρνηση συνασπισμού ή νέες εκλογέςΑβέβαιη η επόμενη μέρα στην Τουρκία: Κυβέρνηση συνασπισμού ή νέες εκλογές

Αβεβαιότητα «γέννησε» η κάλπη των βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία, με τους δρόμους, πλέον, για το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) των Ερντογάν και Νταβούτογλου να είναι δύο: Αναζήτηση συνεργασιών ή νέα προσφυγή στις κάλπες.
Οι τούρκοι πολίτες έριξαν ένα ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση του Αχμέτ Νταβούτογλου και στα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για διεύρυνση των εξουσιών του, αφαιρώντας την αυτοδυναμία από το ΑΚΡ.

Λουξεμβούργο. Το αγαπημένο πλυντήριο ναρκωτικών, μαστροπείας κι οπλων του Γιουνκερ


Luxemburg, Jean-Claude Juncker, LuxleaksΛουξεμβούργο: αγαπημένο μου πλυντήριο
30/05/2013 -
«Γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος και γι’ αυτό έχουμε να σας προτείνουμε μια εναλλακτική πρόταση διαχείρισης τω επενδύσεών σας». Μηνύματα σαν κι αυτά έφταναν κατά δεκάδες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Ρώσων ολιγαρχών αμέσως μετά τον τραπεζικό σεισμό που έπληξε την Κύπρο. Αποστολείς των μηνυμάτων ήταν τράπεζες σε φορολογικούς παραδείσους της Ευρώπης, όπως η Μάλτα, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο αλλά ακόμη και το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου.

500.000 μετανάστες έχουν μαζευτεί στις ακτές της Λιβύης για να έρθουν στην Ευρώπη


Κοντά στους 500.000 παράνομους μετανάστες έχουν μαζευτεί στη Λιβύη για να προσπαθήσουν να περάσουν στην Ευρώπη με μη ασφαλείς ξύλινες βάρκες που έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες θανάτους. Το επίπεδο της μιζέριας περιγράφηκε από έναν ανώτερο αξιωματικό του Βασιλικού Ναυτικού ο οποίος ηγείται της βρετανικής προσπάθειας διάσωσης κοντά στις ακτές της Λιβύης. Το βρετανικό πλοίο ‘HMS Bulwark’ βοήθησε να έρθουν  περίπου 4.000 παράνομοι μετανάστες στην Ευρώπη, αφότου απομακρύνθηκαν από τις βάρκες τους. Το πλοίο έχει πλήρωμα 350 ναύτες και βασιλικούς πεζοναύτες που προετοιμάζονται να φέρουν επιπλέον 3.000 μετανάστες στην Ευρώπη, σύμφωνα με το πλοίαρχο Nick Cooke-Priest.

Εξωπραγματικές οι Αλβανικές θέσεις για τις έρευνες υδρογονανθράκων


• Σε «καζάνι» που βράζουν και μάλιστα σε εντεινόμενη «φωτιά» έχουν μετατραπεί τα Βαλκάνια για μια ακόμη φορά, εξαιτίας και της αλλοπρόσαλλης και εθνικιστικής ρητορείας του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Η στάση του έναντι της χώρας μας, εξακολουθεί να προκαλεί γενικότερο προβληματισμό και μάλιστα – για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια- θέση πήρε και το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Κραυγή απελπισίας από την γυναίκα του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν δύο Αφγανοί στην μέση του δρόμου


Κραυγή απελπισίας από την γυναίκα του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν δύο Αφγανοί στην μέση του δρόμου
Εκκληση στη Δικαιοσύνη απηύθυνε η χήρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, η οποία ζήτησε να επισπευσθεί η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του συζύγου της από δύο Αφγανούς  που τον έσφαξαν με πρωτοφανή αγριότητα στη μέση του δρόμου στις 10 Μαΐου του 2011.

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών: Selfie του Μιλοσοσκι με τον Ήλιο της Βεργίνας


skopianos
Νεές φωτογραφίες του αντιπροέδρου της βουλής της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας είδαν το φως της δημοσιότητας.Πρόσφατα ο Μιλόσοσκι με την παρέα του βρέθηκαν στην γραφική τοποθεσία NaselbaCaska, στο κεντρικό τμήμα των Σκοπίων.

Eσείς τι λέτε… θα ρισκάρουν οι «εταίροι»…..;;;;


11111

Μπύρα δεν σε κερνάνε οι Γερμανοί …
λέτε να μην σκεφτούν τα 120 δισ. ευρώ…;;;


205396642415-20150405

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΦΙΑΣΚΟΥ ΤΟΥ "ΚΟΥΝΙΠΟΔΙΩΚΤΗ" ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ...!!


ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, ΒΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΑΡΑΓΕ?? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!
Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ έγινε στην εκδήλωση για το "ΠΡΑΣΙΝΟ", Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, στο δήμο Π.Φαλήρου!!

KOYIZ – ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΤΟ …ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!!!

Ποια υπάλληλος του δήμου Π.Φαλήρου, τοποθετημένη όμως σε νομικό πρόσωπο, «ψάχνεται» καθημερινά προκειμένου να βρει τρόπο να χτυπάει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ώρες την καρτούλα της, πέραν του ωραρίου της που λήγει στις 4 το μεσημέρι???
Γνωρίζουμε και έχουμε ΗΔΗ στοιχεία στα χέρια μας, πως τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα κάνοντας υπερωρίες στο….σπίτι της πήγε και χτύπησε την κάρτα της στις 6 το απόγευμα!!
ΕΠΕΙΔΗ κυρία Σταυριανάκου - Διευθύντρια του δήμου Π.Φαλήρου, οι υπερωρίες των υπαλλήλων αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΑΠΑΝΤΕΣ πλέον βλέπουν το ρουσφετομάγαζό σας, φροντίστε να είστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ στο μέλλον και στο έλεγχο των καρτών προσωπικού, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτών των υπαλλήλων που έρχονται εξωτερικά και χτυπούν κάρτες.
Εμεις ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στους εργαζόμενους που μας κατήγγειλαν το περιστατικό με την συγκεκριμένη υπάλληλο, προσεχώς ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ευτραφή «ΚΥΡΙΑ» που εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές, καθώς νομίζει πως θα μείνει στο απυρόβλητο με τον γλυψιματικό τρόπο που συμπεριφέρεται μοιράζοντάς σας μέλια και…κουνέλια…!!
Εμείς θα βγάλουμε τον λαγό, εσείς φροντίστε κα Νόνη μην ξανακαθίσετε στο εδώλειο της κατηγορουμένης, συγκαλύπτοντας τέτοιες απατεωνιές….!!
ΤΙPS! Με την δημοσίευση της φωτογραφίας της υπαλλήλου προσεχώς, να αναμένεται και την δημοσίευση του γραφείου που είναι τοποθετημένη στο δήμο!! Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος…….
Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου??

Η σύνοδο των G-7 στην Βαυαρία προάγγελος εξελίξεων σε Ουκρανία και Ελλάδα


Στο Ελμάου της Βαυαρίας ξεκίνησε  σήμερα , η Σύνοδος των επτά ισχυρότερων οικονομικά χωρών της δύσης G-7, χωρίς την παρουσία του...
G 7

Στο Ελμάου της Βαυαρίας ξεκίνησε  σήμερα , η Σύνοδος των επτά ισχυρότερων οικονομικά χωρών της δύσης G-7, χωρίς την παρουσία του Ρώσου  Προέδρου Β.Πούτιν. Γεγονός που δεν « τακτοποιεί» σε καμία περίπτωση της παγκόσμια γεωπολιτική « ισορροπία».
Εκτός από την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στη Σύνοδο συμμετέχουν ο Ντέιβιντ Κάμερον (Βρετανία), ο Φρανσουά Ολάντ (Γαλλία), ο Μπαράκ Ομπάμα (ΗΠΑ), ο Σίνζο Άμπε (Ιαπωνία), ο Ματέο Ρέντσι (Ιταλία) και ο Στίβεν Χάρπερ (Καναδάς).
Οι αρχηγοί των επτά κορυφαίων χωρών  θα συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με θέματα που αφορούν το κλίμα, την ενέργεια, καθώς και την οικονομία, την πολιτική και την υγειονομική περίθαλψη. Η ουσία όμως είναι ότι η  ουκρανική διαμάχη, η διεθνής τρομοκρατία και η ελληνική οικονομική κρίση , θα « απασχολήσουν» ιδιαίτερα την σύνοδο, αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ .
Η ρωσο-ουκρανική διαμάχη, ευρίσκεται σε μία ιδιαίτερη καμπή, και θα αποτελέσει την επιτομή των προβλημάτων που θα συζητηθούν,  κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, που θα λάβει χώρα την Κυριακή το βράδυ. Αναμένεται ότι η θέση των «Επτά» για το θέμα αυτό,  να αντικατοπτρίζεται και  στο τελικό έγγραφο της συνάντησης των ηγετών.
Εν τω μεταξύ, πολλοί ακτιβιστές που είναι ενάντιοι στην σύνοδο των επτά ισχυρότερων χωρών του Πλανήτη, αλλά  και αντίπαλοι της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης,  διοργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.500 άτομα .
Στην  Σύνοδο αυτή θα συμμετέχουν επίσης ο ΓΓ  του ΟΗΕ Μπαν Κι – Μουν, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ, αλλά και οι ηγέτες της Τυνησίας, της Αιθιοπίας, του Ιράκ, της Λιβερίας, της Νιγηρίας και της Σενεγάλης, προκειμένου να συζητήσουν ειδικά θέματα που απασχολούν τις χώρες τους. Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση ,  το απόγευμα της Δευτέρας, με τις συνεντεύξεις Τύπου των ηγετών.
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας , pentapostagma.gr, δεν πρόκειται επί της ουσία για την σύνοδο των επτά πλουσιότερων χωρών του πλανήτη, αλλά για ένα κλαμπ χωρών της δύσης. Στις επτά ισχυρότερες χώρες του Πλανήτη , θα έπρεπε να  συμπεριλαμβάνονται  και η Κίνα, η Ινδία, αλλά και η Ρωσία, για να παίρνονται αποφάσεις με πραγματική ισχύ .

Χρησιμοποιώντας τά σύμβολα τῶν στοῶν γίνεται νά ἀγνοῇς τίς …στοές;


Δείτε τους γελοίους από τη Μηχανή του Χρόνου να παριστάνουν τους χαζούς……πως δεν «γνωρίζουν» ένα από τα μεγαλύτερα νεοταξίτικα club...
cf87cf81ceb7cf83ceb9cebccebfcf80cebfceb9e1bdbdcebdcf84ceb1cf82-cf84e1bdb1-cf83e1bdbbcebcceb2cebfcebbceb1-cf84e1bfb6cebd-cf83cf84cebf

Δείτε τους γελοίους από τη Μηχανή του Χρόνου να παριστάνουν τους χαζούς……πως δεν «γνωρίζουν» ένα από τα μεγαλύτερα νεοταξίτικα club του πλανήτη.
Χρησιμοποιώντας τά σύμβολα τῶν στοῶν γίνεται νά ἀγνοῇς τίς ...στοές;1
Κρύος ιδρώτας τους πιάνει αν χρειαστεί να μιλήσουν γι’ αυτά δημοσίως.
Χρησιμοποιώντας τά σύμβολα τῶν στοῶν γίνεται νά ἀγνοῇς τίς ...στοές;2
Και φυσικά το να κάνουν τους χαζούς αποπροσανατολίζει και σοκάρει τον συνομιλητή τους, που θεωρεί αυτονόητα κάποια πράγματα.
Τέτοιοι κλόουν μας …«ενημερώνουν» φροντίζοντας να προστατεύουν επίμονα όλα τα αδύνατα σημεία του συστήματος, που τους εξασφαλίζει εύκολα και πολλά λεφτά.
Πρέπει να ρίχνουμε Κόκκινη Κάρτα οριστικά σε όσους μας δουλεύουν και μας θεωρούν ηλίθιους.
Σίγμα
filonoi.gr

«ΣΦΙΓΓΑ» Η ΜΕΡΚΕΛ: Ελπίζουμε στην επιτυχία των συνομιλιών με την Αθήνα


  Η Ελλάδα δεν αποτελεί κεντρικό ζήτημα στην επικείμενη Σύνοδο του G7, τόνισε στην Deutsche Welle η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα...
merkel2-600x279


Η Ελλάδα δεν αποτελεί κεντρικό ζήτημα στην επικείμενη Σύνοδο του G7, τόνισε στην Deutsche Welle η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, διευκρινίζοντας ότι οι ηγέτες των επτά ισχυρότερων βιομηχανικών κρατών που συναντώνται στην Γερμανία απλώς θα εκφράσουν την ελπίδα για επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με τους δανειστές.
«Απλώς θα κάνουμε αναφορά για το πού βρισκόμαστε και θα εκφράσουμε την ελπίδα μας ότι οι συνομιλίες μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία», είπε η καγκελάριος της Γερμανίας.

Ι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ»! Ψάχνουν αφεντικό στο MEGA


Διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο εξελίσσονται στο Μεγάλο Κανάλι σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μεταξύ των μετόχων του καναλιού. Με τον πονοκέφαλο...
000gr1g2r-xxx

Διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο εξελίσσονται στο Μεγάλο Κανάλι σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μεταξύ των μετόχων του καναλιού.
Με τον πονοκέφαλο της ρευστότητας να μην υποχωρεί ένα νέο θέμα τριβής φαίνεται να είναι ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει το μάνατζμεντ της επιχείρησης.
Από την πλευρά Βαρδινογιάννη στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έπεσε το όνομα του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ενώ από την πλευρά Μπόμπολα ο Δημήτρης Μάρης.
Και ενώ η συζήτηση επικεντρωνόταν στα δύο αυτά πρόσωπα ο Σταύρος Ψυχάρης πρότεινε το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου της «Ίριδας» Νίκου Πεφάνη.
Έτσι η μία σκέψη είναι να επιλεγεί το μοντέλο της «τριανδρίας» ενώ η άλλη η ανάθεση σε εταιρεία της εύρεσης του κατάλληλου μάνατζερ για το MEGA.

Σήμερα ἡ Ἑλληνική Ἀστυνομία τιμᾶ τούς Ἀπόστρατους Ἀξιωματικούς


ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ «Τῶν ἐν ὅλῳ τῷ κόσμῳ Μαρτύρων σου, ὡς πορφύραν καὶ βύσσον τὰ αἵματα, ἡ Ἐκκλησία σου στολισαμένη...
11348961_707059939405778_1603848116_n

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
«Τῶν ἐν ὅλῳ τῷ κόσμῳ Μαρτύρων σου, ὡς πορφύραν καὶ βύσσον τὰ αἵματα, ἡ Ἐκκλησία σου στολισαμένη, δι” αὐτῶν βοᾷ σοι, Χριστὲ ὁ Θεός· Τῷ λαῷ σου τοὺς οἰκτιρμούς σου κατάπεμψον, εἰρήνην τῇ πολιτείᾳ σου δώρησαι, καὶ ταῖς ψυχαῖς ἡμῶν τὸ μέγα ἔλεος».
Σήμερα, ἑορτάζουμε, ὅσους ἁγίασε τό Ἅγιο καί Τελεταρχικό Πνεῦμα.
Οἱ Ἅγιοι, πού ἑορτάζουμε τήν Κυριακή τῶν Ἁγίων Πάντων, εἶναι οἱ Προπάτορες καί Πατριάρχες, οἱ Προφῆτες καί Ἀπόστολοι, οἱ Μάρτυρες καί Ἱεράρχες, οἱ Ἱερομάρτυρες, οἱ Ὁσιομάρτυρες, οἱ Ὅσιοι καί Δίκαιοι καί ὅλοι, γενικά, γνωστοί καί ἄγνωστοι, Ἅγιοι τῆς Ἐκκλησίας μας.
Τιμῶνται σήμερα ὅλοι ἐκεῖνοι, οἱ ἄνδρες καί οἱ γυναῖκες, πού ἀφιερώθηκαν ὁλοκληρωτικά στόν Θεό, μέ μοναδικό κίνητρο τήν ἀγάπη, καί κατόρθωσαν νά γίνουν μεθεκτοί τοῦ Θεοῦ, δηλαδή θεοί κατά χάριν, τουτέστιν Ἅγιοι.

Η Βουλγαρία Θεωρεί την Ελλάδα Προβληματική Γεωγραφική Παρέα


Εξισώνεται η Ελλάδα με τα Σκόπια και δεν θεωρείται φιλική Χώρα Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Σύμφωνα με κύριο άρθρο της...
ελλάδα βουλγαρία

Εξισώνεται η Ελλάδα με τα Σκόπια και δεν θεωρείται φιλική Χώρα
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σύμφωνα με κύριο άρθρο της για το ελληνικό ζήτημα, η εφ. Τέλεγκραφ γράφει ότι, ο νεαρός λαϊκιστής Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ή τουλάχιστον όχι μεμιάς. Παράλληλα, οι προβλέψεις για τις συνέπειες της ενδεχόμενης κλιμάκωσης της ελληνικής κρίσης γίνονται περισσότερο αποκρουστικές. Το αν η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά  και αν οι ελιγμοί της μπορούν να θεωρηθούν εκβιαστικοί, είναι θέμα κρίσης και συμφέροντος.

Καλωσορίσατε στην Ελλάδα του… 1920!


Του Χάρη Μακρυνιώτη Οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ της μικρασιατικής κρίσης του 1920 και της τρέχουσας συγκυρίας. Η στάση...
mikrasiatikh_katastrofh

Του Χάρη Μακρυνιώτη
Οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ της μικρασιατικής κρίσης του 1920 και της τρέχουσας συγκυρίας. Η στάση των ξένων, η κατάληξη και οι επιπτώσεις για τους πολιτικούς.
Καλωσορίσατε στην Ελλάδα του… 1920!
Ελλάδα 1920.

Ούτε για κουλουράκι… «Χαρτζιλίκι» οι επικουρικές…Που μπαίνει ποινή και «ψαλίδι» 10%

8sintajeis

Έτσι τσακίζουν έναν περήφανο λαό..
Ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές, τις οποίες περιλαμβάνει η  47σέλιδη πρόταση που έστειλε η κυβέρνηση στους δανειστές, προβλέπει «ψαλίδι» κατά 10% στις επικουρικές συντάξεις για όσους υποβάλουν αίτηση από το 2016 και αποχωρούν πριν από το 62ο.
Με το νέο πέναλτι στις πρόωρες, οι επικουρικές για όσους αποχωρούν το 2016 θα πέφτουν ακόμη και στα 80 ευρώ για το ΙΚΑ και στα 65 ευρώ για το Δημόσιο για όσους αποχωρούν σε ηλικίες 53 και 52 ετών.
Και αυτό γιατί όσοι αποχωρούν από την 1η/1/2016 θα έχουν έξτρα μείωση κατά 10% στην κύρια αλλά και στην επικουρική τους σύνταξη με ποινή η οποία θα υπολογίζεται με 6% για κάθε έτος που υπολείπεται των 62 και επάνω στην ποινή αυτή θα προστίθενται 10 επιπλέον μονάδες.
Το νέο πέναλτι και ο τρόπος που θα επιβληθεί, όπως είχε γράψει χθες ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», μπορεί να κατεβάζει την κύρια σύνταξη στα 305 ευρώ, για εργαζόμενους με αποδοχές 1.500 ευρώ και 26 χρόνια ασφάλισης, αλλά το ίδιο θα συμβαίνει και στις επικουρικές! Για παράδειγμα, αν δεν άλλαζε τίποτε στις πρόωρες συντάξεις, οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου θα μπορούσαν να αποχωρήσουν το 2016 σε ηλικία 56 ετών, με μείωση σύνταξης 6% κατ’ έτος, δηλαδή 30% επειδή υπολείπονται 5 χρόνια από το όριο ηλικίας για πλήρη σύνταξη που είναι το 61ο έτος (σ.σ.: το όριο αυτό ισχύει για όσους συμπλήρωσαν 25ετία το 2011 και αποχωρούν με λιγότερα από 36 έτη ασφάλισης).Δείτε ακόμα

Υποψήφιος συνδικαλιστής υπόδικος με τον υιό του για υλικό παιδικής πορνογραφιας;


prosopo-erotimatiko

Καταγγελία από το Κιλκίς, για υποψήφιο της ΔΑΚΕ σε συνδικαλιστικό όργανο που είναι σε αργία και υπόδικος με το γιό του για υλικό παιδικής πορνογραφιας ;;;;

Λόγος απόρριψης έφεσης η εσφαλμένη εκτίμηση πραγματικών περιστατικών. Πορνογραφία ανηλίκων.

Αριθμ. Βουλεύματος 766/2011

ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΣΑΛΟΣ από την καταγγελία αστυνομικού: “Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα της βουλής!

ZOI

Σύμφωνα με καταγγελία, η πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε… σε αστυνομικούς την είσοδό τους στο κτίριο του κοινοβουλίου, προκειμένου να πάνε στην τουαλέτα! Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Δημοσθένης Πάκος, αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, κατήγγειλε πως με «εντολή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτίριο της Βουλής σε άνδρες των ΜΑΤ που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να μπαίνουν στο κτίριο της Βουλής, ενώ εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί κυκλοφορούν με πολιτικά! Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δηλώνει άγνοια για το περιστατικό.


Διεύρυνση του Τριγώνου Ελλας-Κυπρος-Αιγυπτος με Κοινές ασκήσεις Ρωσίας – Αιγύπτου


gEgypt-russia

Μια εβδομάδα μετά από την επίσκεψη Ελληνικών Μαχητικών στην Αίγυπτο έχουμε τώρα κοινές αεροναυτικές ασκήσεις Ρωσίας και Αιγύπτου ξεκίνησαν το Σάββατο στη Μεσόγειο υπό τον τίτλο «Γέφυρα Φιλίας-2015», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ! 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

sti-fylaki-promo-pasok


Στοιχεία – σοκ για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και την διασπάθιση δημοσίου χρήματος που έγινε όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:
Το 2009 Το ΠΑΣΟΚ πήρε από κρατική επιχορήγηση 24 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έλαβε 47 εκ. ευρώ δάνειο.
Το 2010, πήρε 20 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση και ταυτόχρονα έλαβε και 40 εκ. ευρώ δάνειο.
Σύνολα λειτουργικών δαπανών 26 εκ. ευρώ
για αμοιβές προσωπικού 4,1 εκ. ευρώ
για επιμόρφωση στελεχών 2,0 εκ. ευρώ
για μετακινήσεις στελεχών 5,5 εκ. ευρώ
για τηλέφωνα 1,4 εκ. ευρώ
για ενοίκια 1,0 εκ. ευρώ
για προβολή 1,8 εκ. ευρώ
χρέη προς τις τράπεζες 133,5 εκ. ευρώ (με τόκους πάνω από 15 εκ. ευρώ κατ’ έτος)
χρέη προς τρίτους 4,5 εκ. ευρώ
«Ευτυχώς, μας έδωσε μια ανάσα, μια τροπολογία που ήρθε στη Βουλή την άνοιξη του ’12, που μας επέτρεπε να κρατήσουμε τρεις δόσεις κρατικής επιχορήγησης, απ’ αυτές που ήταν εκχωρημένες στις τράπεζες: τις 2 πρώτες δόσεις του ’12 και την τελευταία δόση του ’11.» τόνισε στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ

Με Εντολή Σαμαρά «στα τέσσερα» ! (βίντεο) #Me_entoli_samara


AngelaMerkel
Η φράση παρότι είχε το γνωστό πολιτικά περιεχόμενο, «μεταφράστηκε» ως σεξιστική.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τι είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος .

Δείτε τον διάλογο:

Νικολόπουλος: Μία ώρα υπουργός έμεινα, θα πάρω το μερίδιό μου. Η ΝΔ είμαι εγώ, ο Πολύδωρας και ο Ψωμιάδης. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν το μαύρο πρόβατο της Νέας Δημοκρατίας. Διότι η ΝΔ κι εγώ κρέας και νύχι είμαστε. Αλλά όταν πήγα στον Σαμαρά και του είπα:
«Οι τροϊκανοί βάζουν θέματα. Τι κάνουμε;», μου είπε :
«Μην ανησυχείς, στα τέσσερα»
«Στα τέσσερα;»
«Θα σου δείξει ο Βρούτσης πώς είναι στα τέσσερα»


ΠΟΤΑΜΗΣ: ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ” ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

theodorakis

 Με τον κύριο αυτόν δεν είχαμε ποτέ «πάρε δώσε» γιατί δεν έτυχε να κάνουμε την ίδια δουλειά. Αυτός ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου στο οποίο βουτούσαν τις μπουκιές στα πιάτα τους τα πλοκάμια του συστήματος. Εμείς ζούμε από το ρεπορτάζ. Άλλες δουλειές και άλλα γούστα. Η πολιτική του παρουσία, αποπνέει υποψίες. Παίζει παιχνίδια και είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, τον κατηγορούν οι εχθροί του και κάποιοι από τους πρώην συναδέρφους του. Αλγεινές εντυπώσεις πάντως έχουν δημιουργήσει όσα είπε πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...