Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ. Τα θύματα του Διστόμου θα μας έλεγαν «υπογράψτε να τελειώνουμε»; @Amnesty


distomo-21433887831

Τα θύματα της σφαγής του Διστόμου συνεχίζουν να στερούνται δικαιοσύνης

«Αν και δεν θα πρέπει να υπάρχει κρατική ασυλία για εγκλήματα πολέμου, πιστεύουμε ότι οι διαπραγματεύσεις εκείνες που θα παράσχουν αποζημιώσεις και επιτέλους ένα αίσθημα δικαιοσύνης για τα θύματα και τις οικογένειές τους πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα» είπε ο Γιώργος Κοσμόπουλος, Επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στην Ελλάδα

ΔΙΣΤΟΜΟ! ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ :«ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ». ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ… XΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ

distomo

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
distomo2
10/06/1944… Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα στην κατεχόμενη Ελλάδα. Οι Ναζί κατακτητές καταστρέφουν το Δίστομο και σκοτώνουν 218 κατοίκους του.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ – Σάββατο 10 Ιουνίου 1944.
Τα νέα από το μέτωπο ήταν καλά.
Ξημέρωνε μια ακόμα μέρα εργασίας και ελπίδας. Η μέρα της λευτεριάς και της ειρήνης κοντοζύγωνε. Τέσσερις μέρες πρίν, στις 6 Ιουνίου, οι σύμμαχοι είχαν αποβιβαστεί στη Νορμανδία. Οι Γερμανοί κατακτητές βλέπονιας να φτάνει το τέλος της αυτοκρατορίας τους καταλαμβάνονται από αμόκ καταστροφής. Βγάζουν διαταγές γενοκτονίας.

Απάντηση στον Μπάμπη από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ – #Skai_xeftiles


ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η πτώση του Δόγματος

Η πιο κατάλληλη απάντηση στον νεοφιλελεύθερο υπάλληλο του ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις του υπέρ του ΔΝΤ είναι μια εκτενής μαρτυρία όπου ουσιαστικά κατονομάζει και αναλύει την πραγματική λειτουργία του, και πως δημιουργεί και εκμεταλλεύεται τις ψευδοκρίσεις για να λεηλατήσει τις χώρες στη συνέχεια, δίνεται από τον Ντέιβισον Μπαντού, έναν πληροφοριοδότη ο οποίος ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ και κατηγόρησε τον οργανισμό ότι «μαγείρευε» τα στοιχεία προκειμένου να καταδικάσει την οικονομία μιας χώρας που ήταν μεν φτωχή, άλλα είχε ισχυρή θέληση αντίστασης.

Οι Τούρκοι "ψάχνουν" κρίση στην υφαλοκρηπίδα, ο Στόλος στο Αιγαίο και ο ΥΕΘΑ σε ιπτάμενο ραντάρ


Image
Ο Στόλος βρίσκεται από χθες στο Αιγαίο για την άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και την ίδια στιγμή οι προθέσεις της Τουρκίας προβληματίζουν. Ο πλους του πλοίου EXPLORA για εργασίες πόντισης καλωδίου, που υποτίθεται θα ποντίσει καλώδια νοτιανατολικά της Κρήτης ενδέχεται να προκαλέσουν κρίση αν το ιταλικό σκάφος, νοικιασμένο από την Αγκυρα , επιχειρήσει σε θαλάσσια περιοχή που περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ο Λοβέρδος που έλεγε ότι δεν πεθαίνουμε, είπε αναξιοπιστο τον Κασιμάτη ! ! !


surprise what wie
«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου
καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου»
netakias
Ειπε ο μόνος πιο αποτυχημένος υπουργός κι από την Φώφη, να κάνει «αρχηγική» παρουσία (sic) και να πει στον καθηγητή Κασσιμάτη ότι είναι «αναξιόπιστος μαρτυρας»! 
Λες και 10.000.0000 Ελληνες είμαστε χρυσόψαρα και ξεχάσαμε, τότε που ως Υπουργός Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος μας έλεγε «οτι δεν πεθαίνουμε» για να δικαιολογήσει την καταστροφή που έκανε με την διαχείρησή του, στο Ασφαλιστικό!

Κορυφώνεται η μάχη της Κύπρου για τους αγνοούμενους στο Στρασβούργο


Κορυφώνεται η μάχη της Κύπρου για τους αγνοούμενους στο Στρασβούργο
Λευκωσία: Κρίσιμη μάχη για την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εκ μέρους της Τουρκίας δίνει αύριο στο Στρασβούργο η Κύπρος, κατά τη συνάντηση στο πλαίσιο της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ). Μεταξύ των θεμάτων που απασχολούν την Κύπρο είναι και τα ζητήματα των αγνοουμένων, ενώ η Λευκωσία έχει να αντιπαλέψει με μια ωραιοποιημένη εικόνα που παρουσιάζει η Άγκυρα και η οποία, σύμφωνα με τους συγγενείς των αγνοουμένων, δεν είναι ακριβής.

«Τι`ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας πληγώνει…» του Μαντατοφόρου


ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ - ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΟΣ
Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κατ’ αρχάς (φρονεί το blog), δεν θα ‘πρεπε να είναι τίποτα αυτό που μας χωρίζει, ενώ αυτά που μας πληγώνουν και μας ενώνουν είναι πολλά.


Κατάφεραν να χωρίσουν οι παλιάνθρωποι έναν λαό, σε αυτούς που σκέπτονται καθαρά και συλλογικά…

Ολόκληρο το άρθρο – κόλαφος της Τέλεγκραφ για το έγκλημα του ΔΝΤ στην Ελλάδα, που υποβάθμισε η διαπλοκή


wpid-20150607121505.jpgΒρετανική Καταγγελία του Δ.Ν.Τ.
Υπόδειξη της  βαρύτητας της ελληνικής κίνησης
« Ελλάδα χρειάζεται σαρωτική ελάφρυνση του χρέους… H άρνηση των πιστωτών να αναδεχθούν αυτή την πραγματικότητα αποτελεί το κυριότερο εμπόδιο για μία λύση… Το ΔΝΤ οφείλει να τους ξεκαθαρίσει ότι του λοιπού δεν θα παίξει κανένα ρόλο στην απατηλή παντομίμα τους…».
Παρουσίαση/μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού

Στην Νταίηλυ Τέλεγκραφ της περασμένης Παρασκευής δημοσιεύθηκε ένα άρθρο-δυναμίτης κατά του ΔΝΤ, στο οποίο δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή, μεταχείριση και προβολή στην χώρα της φλυαρίας, της ελαφρότητας και της «λάιτ» δημοσιογραφίας.

Το άρθρο-κατηγορητήριο ερχόταν, ωστόσο, την επομένη –και ως συνέπεια- της ελληνικής άρνησης καταβολής εξοφλητικής δόσης στο ΔΝΤ, έφερε την υπογραφή εγκυρότατου Βρετανού οικονομικού σχολιαστή και δημοσιευόταν, όχι σε φύλλο ύποπτο συμπάθειας προς  την ριζοσπαστική υποτίθεται αριστερά, αλλά στην ιστορική ναυαρχίδα του βρετανικού συντηρητισμού.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η ελληνική «υπόθεση» θα είναι φέτος ένα από τα κύρια θέματα των συζητήσεων στην φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουνίου στο ορεινό θέρετρο Telfs Buchen της Αυστρίας. Το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ελληνική οικονομική κρίση, δείχνει πόση σπουδαιότητα έχει για τις παγκόσμιες εξελίξεις το ελληνικό θέμα και πόσο έχουμε γίνει παγκόσμιο επίκεντρο καθώς από την απόληξη της ελληνικής κρίσης θα κριθούν πολλά οικονομικά, αλλά και γεωπολιτικής φύσεως κρίσιμα θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Καρέ καρέ η πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο! Πως διώχτηκε το τουρκικό πλοίο


Image
Η πρόκληση των Τούρκων κατά τη διάρκεια της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ του ΠΝ, εκδηλώθηκε στο Πεδίο Βολής Άνδρου, με την παρουσία του πλοίου υποκλοπών Tσαρνταλί (ÇANDARLI ). Ο Τούρκος κυβερνήτης αγνόησε τις προειδοποιήσεις και εισήλθε με το πλοίο του στο πεδίο βολής την ώρα που τα πλοία του Στόλου μας έκαναν βολές εναντίον εναέριου “στόχου”.
Παρά τις διαρκείς κλήσεις για να αποχωρήσει ο Τούρκος δεν υπάκουε και απαντούσε μονότονα ότι “το πεδίο βολής δεν είναι αναγνωρισμένο”!
Δύο μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ έκαναν χαμηλή διέλευση πάνω από το Τσαρνταλί. Ο κυβερνήτης του δεν άλλαζε πορεία μέχρι τη στιγμή που μια βολή από πλοίο του
ΠΝ “έσκασε” περίπου 300 γυάρδες από τη πλώρη του!
Δίπλα του είχε φθάσει ήδη η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ, με τον κυβερνήτη της να λέει επιτακτικά στον Τούρκο ότι “δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σου, αποχώρησε τώρα”. Μόνο τότε ο Τούρκος “τα μάζεψε κι έφυγε”.
Όπως ανέφεραν αξιωματικοί του
ΠΝ στο Onalert.gr δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλοίο πρσοσπάθησε να προκαλέσει κατά τη διάρκεια ελληνικής άσκησης. Είναι όμως η πρώτη φορά που έδειξε τέτοια επιμονή . Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί.
To Onalert.gr από τις 9 Μαρτίου
με άρθρο του Χρήστου Μηνάγια είχε αναφερθεί στις μεθοδεύσεις των Τούρκων οι οποίες περιελάμβαναν και το πεδίο βολής Άνδρου.

onalert

ΚΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ" ΤΖΑΜΙ;;; Γιγαντιαία αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Βέλγιο – μαζικές συλληψεις ισλαμοφασιστων


Γιγαντιαία αντιτρομοκρατική επιχείρηση διεξάγεται τις τελευταίες ωρες στο Βέλγιο με εκατοντάδες προσαγωγές εκ των οποίων…16 μετατράπηκαν σε συλληψεις. Πρόκειται για ισλαμοφασιστες κυρίως Τσετσενους που ετοίμαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε συνεργασία με ισλαμοφασιστες άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Μεχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για διασυνδέσεις.

«Δουλειά» και στο Κόσοβο πήρε το ΔΝΤ!Μπαίνει και στο Κόσοβο το ΔΝΤ, αφού συμφώνησε για ένα Πρόγραμμα διαρκείας 22 μηνών και ύψους και ύψους σχεδόν 200 εκατ. ευρώ. Κλιμάκιο του ΔΝΤ βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην Πρίστινα όπου έκλεισε η συμφωνία. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, οι τράπεζες της χώρας θα μπουν σε μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας, το γνωστό σε εμάς ELA για να αντλούν χρήματα.

olympia

Με διασπορά του Στόλου & Πυρά Επιφανείας άρχισε η «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»…Στο Αιγαίο!


kataigida
Με διασπορά των Πολεμικών  Σκαφών του ΠΝ και πραγματικά πυρά άρχισε η άσκηση  «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2015 » στο Αρχιπέλαγος …Την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η Ξαφνική ενεργοποίηση της Μονάδος «Δ» και η  ενεργοποίηση της Αεράμυνας σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαμε πολεμικό πυρετό από τις 5 τα χαράματα και ενώ τα Επιτελεία έχουν πάρει φωτιά ο ΥΕΘΑ ακολουθεί το πρόγραμμα των Αρχηγών χωρίς Σταματημό !

Ξυπνήστε ΩΡΕ Φαληριώτες ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει ...ΧΩΜΑΤΕΡΗ στο Ελληνικό.... Αριστερή "ανάσα ζωής για την Αττική" με μοσχοβολιές.
Σε μια απίστευτη και άνευ λογικής απόφαση προχωρά η κυβέρνηση η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι η ανάπτυξη που έχει στο μυαλό της είναι για τα... σκουπίδια.

Με απόφαση της Ν. Βαλαβάνη, αρπάζουν 12 στρέμματα από την έκταση των 6.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό η οποία ήδη έχει παραχωρηθεί με διαγωνισμό για αξιοποίηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

ΒΟΜΒΑ! Αυτό είναι το Νεο-δημοκρατικο-πασοκικό deal, που βρίσκεται στα σκαριά!

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι έτοιμος, αμέσως μετά την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ να καλέσει ανοιχτά σε συνεργασία τον παραιτηθέντα πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο οι... "στενές επαφές" δεν έπαψαν ποτέ, όπως φάνηκε άλλωστε και στην τελευταία ολομέλεια της Βουλής, όταν ο τελευταίος ανέλαβε να υπερασπιστεί τον αρχηγό της ΝΔ. Το «άνοιγμα» θα περιλαμβάνει διάφορα στελέχη της κεντροαριστεράς, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο ΠΑΣΟΚ, από το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η εκτίμηση, της Συγγρού, ότι θα επικρατήσει η Φώφη Γεννηματά, τότε, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την συγκρότηση ενός Ευρωπαικού «αντισυριζαικού» μετώπου με τη συμμετοχή υπό μορφή εκλογικής συνεργασίας και του κ. Σταύρου Θεοδωράκη. Πρώτοι που θα «προσκληθούν» να ενταχθούν, εκτός του κ. Βενιζέλου θα είναι οι Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο χρόνος θα δείξει αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν!

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αστυνομικός στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στις 3 το μεσημέρι με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι. Το ανήλικο κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Νέμεας στον Εύοσμο όπου και επέστρεψε ο πατέρας της. Την ώρα του εγκλήματος, η σύζυγός του απουσίαζε από το σπίτι.

O 48χρονος πατέρας του κοριτσιού φέρεται να ξυλοκόπησε και στη συνέχεια να στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συνάδελφό του και ζήτησε να έρθει στο σπίτι γιατί σκότωσε την κόρη του και έπρεπε να συλληφθεί. Οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί από την Αστυνομία.

Ο φερόμενος ως παιδοκτόνος είναι αστυνομικός, αρχιφύλακας, και φέρεται να υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι ο άνδρας είχε λάβει άδεια πατρότητας για 9 μήνες και επέστρεψε πρόσφατα στην υπηρεσία του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε θέματα με το άγχος και είχε προβλήματα στην υπηρεσία του.

Εθνικισμός εναντίον των “άκρων”: Ενάντια στην παρακμή και τον φονταμενταλισμό !

«Η ζωή είναι μια δύσκολη τέχνη» είπε κάποιος και φαίνεται πως η καθημερινότητα επαληθεύει τη ρήση. Πυξίδα και οδηγός στο λαβύρινθο της ανθρώπινης βιωτής, το «μέτρο».

Το «μέτρο» και η αρμονία που έδωσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι στον κόσμο, τα οποία σήμερα έχουν χαθεί και η ανθρωπότητα πλέει σε θολά και αχαρτογράφητα νερά γιατί ο σημερινός κόσμος ελέγχεται πια από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις που αντιμάχονται συστηματικά τον ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης.

Τα αξιακά πρότυπα και οι σταθερές του ανθρώπινου βίου που για χιλιάδες χρόνια νοηματοδοτούνταν από την ελληνική κουλτούρα, έχουν πεταχτεί στα «σκουπίδια» σαν υλικά ληγμένα, άχρηστα και επικίνδυνα. Την ίδια στιγμή που αποκυήματα πνευματικής τερατογέννεσης τείνουν να καταλάβουν τη θέση τους.

Πόσες φορές σήμερα θα δολοφονούσανε τον Καποδίστρια; Χρέη τότε, χρέη και σήμερα…


Οι τοκογλύφοι πάντα στο τέλος μιλάνε με σφαίρες ίσια στην καρδία της πατρίδας. Για την δολοφονία του Καποδίστρια ο Ελβετός...
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Οι τοκογλύφοι πάντα στο τέλος μιλάνε με σφαίρες ίσια στην καρδία της πατρίδας.
Για την δολοφονία του Καποδίστρια ο Ελβετός φιλέλληνας Ι.Γ. Εϋνάρδος είπε: «Όστις δολοφόνησε τον Καποδίστρια, δολοφόνησε την πατρίδα του. Ο θάνατός του είναι συμφορά για την Ελλάδα και δυστύχημα ευρωπαϊκών.»
Να λοιπόν που και σήμερα ομιλούν και εκβιάζουν για δυστυχήματα οικονομικά…
¨ Η συμφωνία πρέπει να επέλθει έως τις 14 Ιουνίου, προκειμένου να τεθεί εγκαίρως προς ψήφιση στο γερμανικό Κοινοβούλιο

Αποκάλυψη – βόμβα: Θα έσωζαν την Ελλάδα το 2009 χωρίς το ΔΝΤ – Το σχέδιο που δόθηκε στην Αθήνα και η άρνηση Παπανδρέου


Στοιχεία για μια μυστική συνάντηση που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2009 στο Λουξεμβούργο, με τρεις Ευρωπαίους αξιωματούχους -μεταξύ αυτών...
assets_LARGE_t_420_9383602_type13031

Στοιχεία για μια μυστική συνάντηση που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2009 στο Λουξεμβούργο, με τρεις Ευρωπαίους αξιωματούχους -μεταξύ αυτών, τον Γιούνκερ- αλλά και τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον τότε διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο φέρνει στο φως ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τότε Πρόεδρος του Eurogroup συνάντησε υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο του τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπζας, Τρισέ, τον επίτροπο Χοακίν Αλμούνια και τους δυο Έλληνες αξιωματούχους οι οποίοι παρέλαβαν ένα σχέδιο μίνι – μνημονίου που είχαν ετοιμάσει και ζητούσαν να προωθηθεί στον τότε πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Τη συνάντηση αποκάλυψε στο Μιχάλη Ιγαντίου αξιωματούχος του Eurogroup και περιλαμβάνεται στο βιβλίο του δημοσιογράφου με τίτλο: «Τρόικα, ο Δρόμος προς την Καταστροφή».

Ξέπλενε Χρήμα ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας όταν Κατηγορούσε την Ελλάδα


Η Ρουμανία προ Πολιτικής Κρίσης Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Η Εθνική Διεύθυνση Καταπολέμησης της Διαφθοράς (DNA) της Ρουμανίας, δημοσίευσε ανακοίνωση...
ponta υποπτος για ξέπλυμα χρήματος

Η Ρουμανία προ Πολιτικής Κρίσης
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Η Εθνική Διεύθυνση Καταπολέμησης της Διαφθοράς (DNA) της Ρουμανίας, δημοσίευσε ανακοίνωση με θέμα την έναρξη ποινικής έρευνας κατά του Ρουμάνου Πρωθυπουργού Victor Ponta, όπου αναφέρεται ότι οι κατηγορίες αφορούν πλαστογραφία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος, ενώ οι εισαγγελείς ζητούν από τη Βουλή την έγκριση για τη διεξαγωγή έρευνας για σύγκρουση συμφερόντων.

Νέες Στρατιωτικές Δυνάμεις στα Ελληνοαλβανικά σύνορα


Η Ελλάδα Θωρακίζεται Πάλι από Βορρά Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Σύμφωνα με δηλώσεις του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου θα επαναλειτουργήσουν στρατιωτικά...
8th_infantry_division_emblem_greece

Η Ελλάδα Θωρακίζεται Πάλι από Βορρά
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σύμφωνα με δηλώσεις του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου θα επαναλειτουργήσουν στρατιωτικά φυλάκια στα Ελληνοαλβανικά σύνορα ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί η περιοχή με νέες στρατιωτικές δυνάμεις.
Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ ανέφερε ότι ανασχεδιάζεται όλη η περιοχή και η νέα  αμυντική δομή, θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό. Άμεσα δε σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί από τον ίδιο αλλά και από τον Αρχηγό του Στρατού, τις επόμενες μέρες θα ενισχυθεί περεταίρω η παρουσία των κληρωτών στην περιοχή, θα υπάρξει επαναλειτουργία φυλακίων, μονάδες καταδρομέων που θα κάνουν ασκήσεις στην περιοχή, αλλά και ελικόπτερα θα επιχειρούν στην περιοχή, για να δώσουν στους κατοίκους αίσθημα ασφάλειας.

Οι Τουρκικές αρχές έκλεισαν τέσσερα χριστιανικά σχολεία αποκλειστικά για Σύρους πρόσφυγες

Συνεχίζοντας τον νέο διωγμό τους προς του χριστιανούς  , οι τουρκικές αρχές κλείνουν σχολεία, ζητούν την Αγία Σοφία για «...
school

Συνεχίζοντας τον νέο διωγμό τους προς του χριστιανούς  , οι τουρκικές αρχές κλείνουν σχολεία, ζητούν την Αγία Σοφία για « Τζαμί», και γενικώς «επαναλαμβάνονται» διαχρονικά σαν λαός. Οι διωγμοί στην χώρα αυτή  ανάγονται από την εποχή της πρώτης  εισβολής των Τούρκων στην Μικρά Ασία το 1076. Από τότε έως σήμερα τα εγκλήματα τους είναι αμέτρητα σε σχέση με τους χριστιανούς. Τώρα εν έτη 2015, χρησιμοποιούν νομιμοφανείς μεθόδους για να διώκουν τους χριστιανούς στην τουρκική επικράτεια.
Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με ιστοσελίδα , τα χριστιανικά  εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην επικράτεια της Τουρκίας, αποτέλεσαν  κύριο στόχο του τουρκικού κράτους. Το ζήτημα εδώ έχει να κάνει με το θέμα  των διοικητικών αρμοδιοτήτων και την κατηγορία του προσηλυτισμού . Σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, τα σχολεία αυτού του τύπου δεν έχουν το δικαίωμα να κηρύττουν επίσημα  τις χριστιανικές αξίες στην χώρα , σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη πληροφοριών «linga.org».

Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…


Με μεγάλη και διεθνή πείρα στην καρδιοθωρακική χειρουργική, ο κ. Χριστόφορος Κωτούλας, ο άνθρωπος … που δημιούργησε τη Διακλαδική Καρδιοχειρουργική...
ImageHandler.ashx_198

Με μεγάλη και διεθνή πείρα στην καρδιοθωρακική χειρουργική, ο κ. Χριστόφορος Κωτούλας, ο άνθρωπος …
που δημιούργησε τη Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική στο 401 ΓΣΝΑ, αναλύει στο «Θέμα» τις ολέθριες, πολύπλευρες και άμεσες συνέπειες που επιφέρει η οικονομική δυσπραγία στην υγεία του ελληνικού λαού.

Πτώση το πετρέλαιο – Κέρδη ο χρυσός


  Συνέχισε πτωτικά σήμερα το πετρέλαιο, μετά την “ανάπαυλα” της Παρασκευής, ενώ από την άλλη, ο χρυσός διέκοψε το τριήμερο...
petrelaio-600x276


Συνέχισε πτωτικά σήμερα το πετρέλαιο, μετά την “ανάπαυλα” της Παρασκευής, ενώ από την άλλη, ο χρυσός διέκοψε το τριήμερο πτωτικό του σερί, καταγράφοντας σήμερα άνοδο.

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου του χρυσού έκλεισαν με κέρδη 0,5%, στα 1.173,60  δολάρια η ουγγιά.
Παράλληλα, το αργό πετρέλαιο παράδοσης Ιουλίου υποχώρησε κατά 1,7%, κλείνοντας στα 58,14 δολάρια το βαρέλι.

Πανικόβλητα τελεσίγραφα στέλνουν οι πιστωτές


ΜΕΡΚΕΛ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΣΟΙΜΠΛΕΓια «πανικόβλητα τελεσίγραφα» που στέλνουν οι πιστωτές κάνει λόγο σε νέο άρθρο-παρέμβαση η ιστοσελίδα iskra που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, χωρίς λιτότητα, ιδιωτικοποιήσεις και απορρυθμίσεις.


Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:

Ιταμά τελεσίγραφα στέλνουν προς την ελληνική κυβέρνηση οι πιστωτές, αξιώνοντας την άνευ όρων παράδοσή της εντός των επόμενων δύο ημερών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσαν ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Σκληρή επίθεση Παπανδρέου σε Ιγνατίου για το βιβλίο του για το Μνημόνιο: «ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ»!

IGNATIOU GAP

Τέτοια διαφήμιση για το Βιβλίο του , ούτε στο όνειρο του δεν το φανταζόταν ο Ιγνατίου!
Σκληρή επίθεση στον Μιχάλη Ιγνατίου με αφορμή την προδημοσίευση ενός αποσπάσματος από το νέο του βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στο πως θα μπορούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να είχε αποφύγει το πρώτο Μνημόνιο, εξαπολύει ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προπηλακισμοί, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις, δεν με αγγίζουν και το κυριότερο, δεν με πτοούν. Θα με βρίσκουν πάντα απέναντί τους» τονίζει ο πρόεδρος του Κινήματος.

50.000 θα απολύσει η Τράπεζα HSBC ! Κατάλαβες ποιοι θελουν «ελεύθερες» απολυσεις;


CETA,ENGLISH,Food watch,ΝΕΟΝΑΖΙ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ,ΣΤΑΘΗΣ,ΣΤΑΘΗΣ 20140916 NEOFILELLES,ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,νεοφιλελε,KILLAH P,NEO-FEUDALISM,Neofileleftheros,neoliberal,neoliberalism,NEOLIBERATIST,neonazi,Philip Morris,TISA,Transatlantic Trade and Investment Partnership,TTIP

netakias

Σε απολύσεις 50 χιλιάδων θέσεων εργασίας παγκοσμίων σκοπεύει να προχωρήσει η βρετανική τράπεζα HSBC, ενώ θα διακόψει τις δραστηριότητές της σε Βραζιλία και Τουρκία.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΛΙΨΗΣ και ΝΤΡΟΠΗΣ ο τάφος του παγκοσμίου φήμης Ντέμη Ρούσσου (φωτο)

ntemis-roussos

Εικόνα ντροπής ο τάφος του παγκοσμίου φήμης Ντέμη Ρούσσου.
4 μήνες μετά το θάνατο του στη θέση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι εικόνες από τον τάφο του προκαλούν θλίψη και ντροπή.
Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, είπαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, πριν από μερικούς μήνες.
Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του χρόνια, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.
ntemis2
Σήμερα σχεδόν 4 μήνες μετά στη θέση που ετάφη ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής είναι ένας πρόχειρος τάφος με χώμα και μερικές περιμετρικά πέτρες να «κοσμούν» τον χώρο που αναπαύεται ο Έλληνας που δόξασε την χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.
Με την οικογένεια απούσα, οι θαυμαστές από την Ιταλία ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στον εγκαταλειμμένο τάφο του σπουδαίου καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, βάζοντας περιμετρικά λεύκες πέτρες και λίγες γλάστρες, μαζί με μια φωτογραφία του.
Τις εικόνες ντροπής σχολιάζουν εκατοντάδες φίλοι του από το εξωτερικό σε σελίδες του facebook, μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της.
ntemis3
Ο άνθρωπος που δοξάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο για το έργο αλλά και για την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Άμα είσαι Έλληνας δεν χρειάζεται να έχεις στοιχεία για να είσαι υπερήφανος. Είσαι υπερήφανος. Είμαστε μία ευλογημένη ράτσα». Τι ειρωνεία…

Νεοφιλελεύθερος «αυτισμός» κι υστεροβουλία


neoliberal
Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Μέλους Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ»
Η αντιπρόταση των εταίρων – δανειστών στην τελική πρόταση, που κατέθεσε η Ελληνική Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας, η οποία, πραγματοποιώντας τις μεγαλύτερες δυνατές υποχωρήσεις, κινείται οριακά προς την κατεύθυνση να αποφευχθεί η περαιτέρω «πολεμικού τύπου» οικονομική ύφεση της Χώρας και να κατανεμηθούν, για πρώτη φορά, δικαιότερα τα βάρη, αποτελεί, αναμφισβήτητα, ένα κείμενο «ρήξης».
Δεν αποτελεί, καν, ένα κείμενο για τις ανάγκες και το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, δηλαδή τακτική, για να κερδίσουν κάτι περισσότερο. Πρόκειται για «πολεμικό τελεσίγραφο», το οποίο, εάν υλοποιούνταν», θα οδηγούσε την Ελλάδα σε βαθύτερη ύφεση και περαιτέρω εξοντωτική εξαθλίωση του Λαού.

ΔΙΚΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ”- ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: “ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-MAKELEIO.GR)

8diki7

Να αποβληθεί η πολιτική αγωγή για τα μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται μόνο για το αδικήμα της εγκληματικής οργάνωσης πρότεινε η εισαγγελέας της εδράς του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η Αδαμαντία Οικονομου υπογράμμισε στην εισήγηση της πως η πολιτική αγωγή ακόμα και της οικογένειας Φύσσα δεν μπορεί να παρασταθεί σε βάρος των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά κλπ. αλλά μόνο για τον Γ. Ρουπακιά και των υπολοίπων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του μουσικού.
” Πρέπει τα συγκεκριμένα μέλη να κατηγορούνται ως συναυτουργοί ή ως συμμέτοχοι στα εγκλήματα ” είπε η εισαγγελέας και σημείωσε ” στην προκειμένη περίπτωση η οικογενεια Φύσσα δικαιούται να παρασταθεί για το σχεδιασμό της δολοφονία του παιδιού τους για τον Γ. Ρουπακιά και τους άλλους κατηγορούμενους που φέρονται ως συνεργοί του”.

Ζωή δώσε πόνο, να γελάμε με τις προβοκάτσιες τους!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ – ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”)

P3


Η Επιτροπή Αγώνα κατά του Ισλαμικού Τεμένους, διοργάνωσε ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο.
tem2
ρ4P2P1
Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μκροένταση στη συγκέντρωση. “Από ποιο κόμμα είστε εσείς κύριε”;;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 ΔΕΥΤΕΡΑ 8η ΙΟΥΝΙΟΥ 18:30 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.
ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.
Δευτέρα 8 Ιουνίου / ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ / 18:30μ.μ.
 ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόντρεαλ Νεκτάριος (Συμπαραστάτης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα).
Κωνσταντίνος Ρωμανός, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Παν/μιο Αιγαίου.
Μακαριότατος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος των Γ.Ο.Χ (Πατρώου Ημερολογίου) Μακάριος.
Αικατερίνη Παντελίδου, Δικηγόρος & Γεώργιος Χορτάτος, Δικηγόρος.
Αθανάσιος Καψιώτης, Ιστορικός.
Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Ιατρός.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.
 ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα:
α) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του επιχειρείται η πραγματοποίηση του σχεδίου PHEDORA. Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε το 1970, σε μυστική συνδιάσκεψη της παρανόμου μασονικής λέσχης BELDERBURG, που στοχεύει στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα.
β) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του τζαμιού και τη σύσταση του τεμένους επιχειρείται να παρουσιασθεί διεθνώς η πλαστή εικόνα μιας Ελλάδας που κατοικείται- και κάτω από τα όρια της Ξάνθης – από πολυπληθή ισλαμική μειονότητα. Η σκοπιμότητα αυτή στοχεύει στην κατάργηση του εθνικού Συντάγματος και τη σύσταση ενός νέου εσωτερικού δικαίου, αυτού των μειονοτικών συνταγμάτων.
γ) ΔΙΟΤΙ κάτι τέτοιο θα επιφέρει καίριο πλήγμα τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας, όσο και στα εθνικά και διεθνή δικαιώματα της χώρας.
δ) ΔΙΟΤΙ με την πραγμάτωση της ανέγερσης του τζαμιού/τεμένους επιχειρείται η σιωπηρή παύση της νομικής ισχύος της συνθήκης της Λωζάνης και η επαναφορά σε ισχύ της συνθήκης του Βουκουρεστίου, που υποβαθμίζει την Ελλάδα από ανεξάρτητη χώρα σε διοικητική περιφέρεια της Τουρκίας.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ήδη κλείνει μία και πλέον εικοσαετία που η Πολιτεία, με προκλητική θρασύτητα, επιχειρεί, σε συνεργασία με το Δήμο της Αθήνας, να ανεγείρει το τζαμί/τέμενος πάση θυσία, και μάλιστα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων φορολογουμένων. Την ίδια ώρα που πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε η διακοπή της αποστολής αεροσκάφους στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του Αγίου Φωτός λόγω οικονομικής κρίσης, την ίδια εκείνη στιγμή υπερψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η ανέγερση του τζαμιού/τεμένους, του οποίον το κόστος φθάνει τα 91 εκατομμύρια ευρώ. Η δικαιολογία που προβάλλεται γι’ αυτή την ολοφάνερη αντίφαση είναι η δήθεν υποχρέωση της δημοκρατίας να εξασφαλίζει σε όλους την ανεμπόδιστη άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων. Και αυτό όμως είναι άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Οι μουσουλμανικές κοινότητες των λαθρομεταναστών ήδη διαθέτουν στην Αθήνα επισήμως 25 τζαμιά και παρανόμως 1500.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ; Η θέση της Ι. Μ. Αθηνών, δια του εκπροσώπου της Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, είναι ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται τετελεσμένο, αφού ο προκάτοχος του Αρχιεπ. κ.κ. Χριστόδουλος έχει προσυπογράψει αποδεχόμενος την εν λόγω ανέγερση στον Ελαιώνα.
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ; Από τα προηγούμενα, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Οι θεσμοί της Πολιτείας, της Εκκλησίας και του Δήμου έχουν καταληφθεί από ανθρώπους με αλλότρια και εχθρικά συμφέροντα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα αφεθούμε στη μοίρα που προδιέγραψαν για εμάς και τον τόπο μας οι γνωστοί πάντοτε και μη εξαιρετέοι ανθέλληνες Κίσσινγκερ, Ρόθτσιλντ, Ροκφέλλερ και η παρέα τους -δηλαδή το θάνατο της φυλής μας – ή αν θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια και θα ελευθερώσουμε τον τόπο μας, την Εκκλησίας μας και το λαό μας.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...