Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Ετσι γίνεται διαπραγμέτευση κύριοι. Πως η Ελλάδα έδιωξε το ΔΝΤ από το Brussels Group


ÁÈÇÍÁ-ÓÕÍÔÁÃÌÁ-ÅéñçíéêÝò äéáäçëþóåéò, óôá éóðáíéêÜ ðñüôõðá, äéïñãáíþíïõí  ïìÜäåò íåáñþí áêôéâéóôþí ðïëéôþí, õðü ôïí ôßôëï «ÁãáíáêôéóìÝíïé Ðïëßôåò».

netakias

«Ειναι πρώτη φορά που μας αντιμετωπίζει χώρα έτσι. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη κυβέρνηση που το κάνει» μετέφεραν οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ στον Πωλ Τόμσεν, βγαίνοντας από την συνεδρίαση και Τόμσεν έδωσε εντολή να αποχωρήσει η τεχνική ομάδα του.

ΤΩΡΑ! “Ντου” συμβασιούχων του ΟΑΕΕ στο υπουργείο Εργασίας

douergasias2

Καταδρομική κίνηση….
«Ντου» στο υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου έκαναν συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, οι οποίοι μετά την είσοδό τους στο υπουργείο ανέβηκαν στον έβδομο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη.

Κρίστοφερ Λι (2001): «Δεν ξέχασα τα αρχαία ελληνικά…» #RIP


Christopher-Lee
Συνέντευξη στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 09.10.2001
Είναι προφανές ότι ο Κρίστοφερ Λι ενοχλείται όταν τον ρωτάνε συνεχώς για την ταύτισή του με τον χαρακτήρα του Δράκουλα. Επειδή όμως είναι ένας πολύ ευγενής άνθρωπος, χθες στη συνέντευξη Τύπου, για την επίσκεψή του στην Αθήνα με αφορμή το αφιέρωμα στο «Πανόραμα» της «Ελευθεροτυπίας», απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που επέμεναν σ’ αυτό το κομμάτι της καριέρας του. «Από τις 250 ταινίες της καριέρας μου, οι 15 ήταν με ήρωα τον Δράκουλα. Το 1958 ήταν η πρώτη -πριν από 43 χρόνια- και το 1972 -πριν από τριάντα- η τελευταία. Δεν μιλώ πια γι’ αυτόν τον χαρακτήρα. Πράγματι τυποποιήθηκα για λίγο, αλλά αυτό άλλαξε στη συνέχεια. Δούλεψα με τον Μπίλι Ουάιλντερ, τον Τζον Λάντις, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον Τιμ Μπάρτον, έκανα ταινίες του φανταστικού, κωμωδίες, ανόητες κωμωδίες. Ο Δράκουλας είναι πια αρχαιολογία κι εσείς στην Ελλάδα κάτι ξέρετε από αρχαία πράγματα. Πουθενά στον κόσμο δεν έρχονται να μου πουν «μπου, ο Δράκουλας!». Απλώς μου σφίγγουν το χέρι και ζητάνε αυτόγραφο».
Σχέδια
Οι δύο ρόλοι που θα ήθελε περισσότερο να παίξει είναι του Ιβάν του Τρομερού και του Δον Κιχώτη. «Και τους δύο ρόλους τους έχει παιξει ο Νικολάι Τσερκάσοφ», είπε ο Κρίστοφερ Λι. «Πιστεύω ότι καταλαβαίνω τον Δον Κιχώτη, αλλά δεν νομίζω πια ότι θα μπορέσω να τον παίξω. Ωστόσο, σε έξι μήνες θα είμαι 80 ετών και μέσα στους τελευταίους 18 μήνες θα έχω συνεργαστεί με τον Τιμ Μπάρτον στο Μύθος του ακέφαλου καβαλάρη, τον Πίτερ Τζάκσον στο «Αρχοντας των δαχτυλιδιών» και τον Τζορτζ Λούκας στο «Episode ΙΙ» του «Πολέμου των άστρων». Τελικά, ίσως ποτέ να μην είναι πολύ γέρος κανείς για να κάνει κάποια πράγματα».
Για το Ισλάμ
Ο Κρίστοφερ Λι μίλησε και για τον πόλεμο που εξελίσσεται και τις εμπειρίες του από τον ισλαμισμό. «Στο Πακιστάν έμεινα δέκα εβδομάδες και έκανα τη σημαντικότερη ίσως ταινία μου, όπου έπαιξα τον ιδρυτή της χώρας. Ξέρω πραγματικά τι σημαίνει το Ισλάμ. Δεν είναι μια θρησκεία τρόμου ή βίας, αλλά η υποταγή στη θέληση του Θεού. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι οι Ταλιμπάν δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο μουσουλμάνο». Τη χθεσινή συνέντευξη ο Λι την ολοκλήρωσε αναφερόμενος στην αγάπη του για τα αρχαία ελληνικά. «Μάθαινα αρχαία από 12 ετών και ποτέ δεν τα ξέχασα. Δεν μπορώ να καταλάβω τα νέα ελληνικά, όμως αν μου δώσετε μια εφημερίδα, θα μπορέσω να διαβάσω το 50%». Στην «απαραίτητη», τέλος, ερώτηση για την επιστροφή των Μαρμάρων απάντησε: «Είναι θέμα κυβερνήσεων και ό,τι και να πω εγώ δεν θα έχει απολύτως καμία σημασία».

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΧ.ΜΠΕΟ: ” ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ, ΤΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” .ΚΟΛΑΣΗ!

mpeos2

Άγρια επίθεση από τον Πρόεδρο Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής με αφορμή διεργασίες που γίνονται -κατά τους ισχυρισμούς-στον Βόλο.
Η ανακοίνωση
“Σοκ και…Μπέος!!!
Πως την είδες Αχιλλέα Μπέο τη δουλειά?

Νομίζεις ότι ο δημαρχιακός θώκος που κατέχεις σήμερα , έχει σχέση με ποδοσφαιρική ομάδα?
Νομίζεις ότι τα περίπτερα είναι ”ποδοσφαιριστές” και τους πετάς στην εξέδρα?
Με ποιο ηθικό δικαίωμα συμπεριφέρεσαι έτσι , ξηλώνοντας 21 περίπτερα με το έτσι θέλω και ζητάς μετεγκατάσταση 12 ενεργών εξ’ αυτών?

Αγρια Γιούχα στον Νότη Μηταράκη για τον ΦΠΑ στην Χίο!


Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν εν τω μέσω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, στην κεντρική πλατείαΧίου, κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της ΝΔ Ν. Μηταράκη και μερίδας διαδηλωτών.

Ο κ. Μηταράκης απαίτησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ενώ ο Γ. Αμαζής από την οργανωτική επιτροπή αρνήθηκε να του δώσει το μικρόφωνο με τον ισχυρισμό ότι χαιρετισμοί από τους βουλευτές δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

Η φραστική αντιπαράθεση ακολούθησε με μερίδα των διαδηλωτών να καταφέρονται κατά του Ν. Μηταράκη για την υπογραφή του μνημονίου και για την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Για στραγγαλισμό της δημοκρατίας μίλησε ο βουλευτής καταγγέλλοντας όλους όσους του αρνούνταν το λόγο. Η ένταση έφτασε στο απόγειο της, υποστηρικτές και των δυο πλευρών είχαν δραστικές αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις, παραλίγο να έρθουν και στα χέρια, για να δοθεί τελικά ο λόγος στον κ. Μηταράκη.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε η ΑΔΕΔΥ και μέρος των διαδηλωτών ενώ ο Κ. Μηταράκης δεσμεύθηκε ότι δε θα ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά.

Πηγή: politischios.gr

ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΛΕΞΗ! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ! ΌΤΑΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ…ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΒΙΑΡΙ! ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΦΠΑ -ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

supermarkt

«ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ…. ΤΕΛΟΣ…!»
Με την κυβέρνηση να προσπαθεί να βρει ισοδύναμα μέτρα προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των δανειστών οι αυξήσεις στον ΦΠΑ φαίνεται πως είναι η εύκολη, αλλά και επώδυνη για τους φορολογούμενους, λύση.
Ετσι στο τραπέζι πέφτει η μεταφορά προϊόντων σε πιο «ακριβούς» συντελεστές, καθώς το οικονομικό επιτελείο θέλει να εξασφαλίσει έσοδα από ΦΠΑ κατά 1-1,35 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση προτείνει στους θεσμούς τη διατήρηση των τριών υφιστάμενων συντελεστών (6,5%, 13% και 23%) με μεταφορά προϊόντων και υπηρεσιών σε υψηλότερους συντελεστές και κατάργηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών στα νησιά.

«Απογειώθηκε» το Χρηματιστήριο - Άνοδος πάνω από 5% στο άνοιγμα


«Απογειώθηκε» το Χρηματιστήριο - Άνοδος πάνω από 5% στο άνοιγμα
Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται πάνω από τις 800 μονάδες (802) ενισχυμένος κατά 5,38% - Κέρδη με διψήφια άνοδο καταγράφουν μέχρι στιγμής Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς, EUROBANK. Εκρηκτική η άνοδος μετά την προοπτική συμφωνίας που διαφαίνεται με τους δανειστές. Η αγορά πραγματοποιεί ράλι ανακούφισης με κέρδη πάνω απο 5% και τον Δείκτη πάνω απο τις 800 μονάδες. 


Οι τελευταίοι αποφάσισαν την κλιμακωτή χρηματοδότηση έναντι των μεταρρυθμίσεων. Αν και υπάρχει σοβαρό θέμα με τους φόρους και την εκτέλεση των μέτρων – αν δηλαδή θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν – το σίγουρο είναι πως για μια ακόμη φορά η Ελλάδα πέρασε ξυστά από την καταστροφή. Εν μέσω του χειρότερου κλίματος, η ΕΚΤ χορήγησε 2,3 δισ. ευρώ μέσω του ELA.
Aπο το ένα υψηλό στο άλλο οδεύει ο Γενικός Δείκτης που κινείται στις 805 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 5,70%.
Έκρηξη κερδών στην Πειραιώς με 15,08% στα 0,457 ευρώ. Κέρδη 13,01% η Eurobank στα 0,139 ευρώ. Με άνοδο 12,87% η Εθνική στα 1,14 ευρώ. Πάνω απο 6% η άνοδος στον Μυτιληναίο στα 5,95 ευρώ, Με κέρδη 5,99% ο ΟΠΑΠ στα 8,14 ευρώ. Κέρδη 6,23% ο ΟΤΕ στα 8,02 ευρώ. Στα 11 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο τζίρος.


protothema
 

ΔΝΤ: Ποτέ δεν ζητήσαμε από την Ελλάδα περικοπές στις συντάξεις


ΔΝΤ: Ποτέ δεν ζητήσαμε από την Ελλάδα περικοπές στις συντάξεις
Αρνούνται οι επιτελείς του ΔΝΤ, που ωστόσο διατηρούν την ανωνυμία τους, πως ζητήθηκε από την Ελλάδα να περικόψει μισθούς και συντάξειςΌπως λένε μιλώντας στο Reuters, εμείς το μόνο που ζητάγαμε ήταν να γίνουν περικοπές στις δαπάνες, χωρίς όμως να ζητάμε συγκεκριμένες περικοπές. «Το πώς θα το καταφέρουν οι Έλληνες είναι ένας στόχος που βρίσκεται στα χέρια τους. Το Ταμείο το μόνο που τους λέει είναι πως αν δεν θέλετε να κάνετε αποταμίευση με αυτό τον τρόπο, πρέπει να βρείτε έναν άλλο», σημειώνει μια πηγή του ΔΝΤ.

Πλήγμα για τον Ερντογάν, ερωτηματικά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις


Μια περίοδος αβεβαιότητας ξεκινά από σήμερα στην Τουρκία μετά την απώλεια της αυτοδυναμίας από το κυβερνόν κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Μετά από 13 χρόνια παντοδυναμίας, στη διάρκεια των οποίων το ΑΚΡ του Ταγίπ Ερντογάν μονοπώλησε την εξουσία, το εκλογικό αποτέλεσμα επέφερε πολιτικό πλήγμα στον πρόεδρο και επιβάλλει τη δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού, αλλιώς η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα πολιτικής σταθερότητας (και οικονομικής ευρωστίας) που με τόση έμφαση πρόβαλε ο κ. Ερντογάν τα τελευταία χρόνια.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποσύρεται το ΔΝΤ από το Brussels Group - Tραβάνε το "σχοινί" οι δανειστές


Αποσύεται από το λεγόμενο Brussels Group το ΔΝΤ επιχειρώντας να προκαλέσει ρήξη λίγο πριν την επίτευξη συμφωνίας, όπως δείχνουν άλλωστε οι σημερινές δηλώσεις της Α.Μέρκελ αλλά και του Α.Τσίπρα ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση σε καλό κλίμα μεταξύ των Ζ.Γιούνκερ και του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στη γεφύρωση των διαφορών, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τζέρι Ράις, όπως μεταδίδει το CNBC. «Σοβαρές διαφορές» υπάρχουν με την Ελλάδα σε τομείς-κλειδιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις στους δημοσιογράφους.

Σπέρνουν τον πανικό τα κοράκια του ΔΝΤ: Έχουμε μεγάλες διαφορές με την Ελλάδα


dnt2
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν «μεγάλες διαφορές» ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της και μια συμφωνία είναι «ακόμη μακριά», αλλά υπογράμμισε ότι το Ταμείο παραμένει «πλήρως δεσμευμένο» στην Ελλάδα.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑ: H ΜΙΤ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΧΑΛΕΠΙΟΥ


SYRIA-CONFLICT-RELIGION-KIDNAP-FILES
O ανώτερος μουφτής της Συρίας, ο Ahmad Badreddine Hassoun διαβεβαιώνει ότι η Τουρκία εμπλέκεται στην απαγωγή των 2 επισκόπων της πόλης του Χαλεπίου. Έναν από τους επισκόπους που απήχθησαν στη Συρία και ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας τον περιέθαλψαν στην Άγκυρα και έπειτα τον επέστρεψαν στους απαγωγείς του αναφέρει με νόημα ο μουφτής της Συρίας.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΟΥΔΑΣ, Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


souda
Την έχουν πει «αεροπλανοφόρο της Μεσογείου», την έχουν χαρακτηρίσει σαν την πιο σπουδαία αμερικανική βάση των ΗΠΑ στο εξωτερικό, ήταν η κυριότερη βάση των αμερικανικών επιχειρήσεων στο Ιράκ, ακόμα και στον πολέμιο του Αφγανιστάν. Παρ’ όλα αυτά τα ελληνικά κέρδη από αυτή την βάση είναι σχεδόν μηδενικά καθώς κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, που κατά σύμπτωση έχουν παραβρεθεί στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, με καθαρά μειοδοτικές συμφωνίες την έχουν ουσιαστικά παραδώσει άνευ ανταλλαγμάτων στους Αμερικανούς.

Μωρή ζουρλή μωρή τρελή !!!!!!!!!!

Συμβαίνει ΤΩΡΑ! Μεγάλη φωτιά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

fotia

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ψυγείο του νεκροτομείου λόγω βραχυκυκλώματος.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της πυροσβεστικής.
fotia2 fotia3

Δεύτερη πλατεία Ομονοίας το Παλαιό Φάληρο!

Νομικά και ηθικά έκθετοι :O Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Δούμας πουλάνε τα μάρμαρα του νεκροταφείου χωρείς δημοπρασία !

 Aπό τα πρακτικά της 4ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου !

Οι «selfies» του Ποταμιού με την ακροδεξιά και οι μεταναστευτικές ροές.


 sewer1

Του Κωνσταντίνου Μυλωνά      
 
Σε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό ο αρχηγός του Ποταμιού ζητά από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για να διαχειριστεί το  φαινόμενο της εισροής μεταναστών στα νησιά του Β. Αιγαίου, ώστε να μην πληγεί η τουριστική λειτουργία, προτείνοντας κυρίως την ενίσχυση των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό έως εδώ, αν και η επίκληση της τουριστικής περιόδου είναι απλά ένα φανταχτερό επιχείρημα δεξιάς μικροαστικής κοπής και όψιμης επίδειξης ενδιαφέροντος στα τοπικά προβλήματα, διότι οι αντιφατικές, αλλοπρόσαλλες και προσβλητικές –και, μέχρι στιγμής, δεκάδες- δηλώσεις στελεχών, βουλευτών και του ίδιου του αρχηγού  του Ποταμιού, δεν αποκαλύπτουν ένα κόμμα που έχει συγκεκριμένη στόχευση, σχέδιο και πολιτική ταυτότητα ή γραμμή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τουναντίον, το Ποτάμι από την fast track γέννησή του μέχρι σήμερα, και στην περίπτωση του μεταναστευτικού, λειτουργεί σαν μια πολιτική τσόντα η οποία προβάλλεται από τα ΜΜΕ με την λογική ενός υποβολιμιαίου διαφημιστικού μηνύματος, το οποίο στόχο έχει να προσαρμόσει το εκάστοτε ζήτημα και τις λύσεις του μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο συγκεκριμένων τεχνοκρατικών επιλογών.

[VIDEO] «Σε περίπτωση που δεν πεθάνω» – Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ελλάδας προς την Ευρώπη


FINIS-GRECIA
«Σε περίπτωση που δεν πεθάνω – ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη» είναι το βίντεο που έφτιαξε ομάδα καλλιτεχνών, απευθύνοντας το μήνυμα προς την Ευρώπη, το κοινό μας δένδρο όπως λέει το βίντεο. Το βίντεο είναι ένα μήνυμα υπέρ της Ευρώπης και της διαφορετικότητας, καθώς και «του δικαιώματος στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή», που είναι κοινό για όλους.
«Κατάγομαι από τις ρίζες της Μεσογείου, εκεί που βρέχουν τις ελπίδες μας γαλανά νερά, που μας ποτίζουν όλους. Όσο είναι δικά μου, θα είναι και δικά σας. Αν πάψουν να είναι, μαζί θα ξεραθούμε στο δένδρο που φύτεψαν οι πρόγονοί μας», λέει η πρωταγωνίστρια.

«Δεν αξίζει σε κανένα λαό να είναι προτεκτοράτο. Η δίψα του δένδρου, τα χρέη που λένε οι λογιστές, μοιάζουν με αλυσοπρίονα φαντασμάτων. Δεν τα βλέπεις, δεν τα πιάνεις».

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Νικόλας Ανδρουλάκης και «πρωταγωνιστεί» η Ντάνι (Ιωάννα) Γιαννακοπούλου, σε μουσική Κωνσταντίνου Βήτα. «Το βίντεο δεν φτιάχτηκε για να σας εντυπωσιάσει ή να σας σοκάρει. Επειδή αυτά τα λόγια δεν είναι κραυγή, αλλά ψίθυρος» λέει η ομιλήτρια.

«Οι Έλληνες γίναμε το πειραματόζωο της λιτότητας. Επειδή τολμήσαμε να την εφαρμόσουμε. Και τα καταφέραμε. Στα χαρτιά. Και όμως τώρα πεθαίνουμε. Τώρα τολμούμε να γίνουμε το πειραματόζωο της ελπίδας. Για μια πιο δίκαιη Ευρώπη. Με πολλή σκληρή δουλειά. Με ειλικρίνεια. Μαζί. Μη μας αφήνετε μόνους» αναφέρεται στο βίντεο- μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους.

//

Ποινική διωξη για την ρευματοκλοπή του #MEGA_xeftiles – επιχείρησαν να συσκοτισουν την υποθεση επικαλούμενοι «προσωπικά δεδομένα»!


mega-skai-ant1-xeftiles

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΙΛΑΜΕ.

Όλη η υποθεση εδώ

Έκλεβε ρεύμα το Mega; Αν ηταν κανένας περιπτεράς θα τον είχατε ξεσκίσει!

Προς τους κ.κ Υπουργούς:
Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Επικρατείας
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

ΘΕΜΑ: «Υφίσταται οριστική καταδίκη για την περίπτωση ρευματοκλοπής στον μετρητή, που φέρεται να ανήκει στην εταιρεία τηλέτυπος ΑΕ; »
Στις 4/7/2014 κατατέθηκε η με αριθμ. πρωτ. 812/81 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στο κείμενο, της οποίας, αναφέρεται <<Την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 έλαβα στο πολιτικό μου γραφείο φάκελο με στοιχεία που παρουσιάζουν πιθανήρευματοκλοπή στον ΔΠ: 1252127 της εταιρίας Τηλέτυπος-MEGA. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με διοικητικό έγγραφο του τομέα τεχνικών εργασιών δικτύου, της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής του ΔΕΔΔΗΕ με ημερομηνία 17/12/2012 και θέμα «Έκτακτος έλεγχος στον ΔΠ: 1252127/ΤΥΕΤΥΠΟΣ/MEGA» αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι με κατανάλωση 58KW ο μετρητής κατέγραψε 12KW.

Απέτυχε να ερμηνεύσει την στάση της αμερικανικής κυβέρνησης έναντι της Ελλάδας, διεθνής κι ελληνικός τύπος @apostolosz


xvniο2
Toυ Αποστόλη Ζουπανιώτη

Apostolis-ZoupaniotisΗ στάση της αμερικανικής κυβέρνησης από την έναρξη της ελληνικής  κρίσης, αλλά και πριν απ’ αυτή, είναι  σαφώς διαφοροποιημένη από την  στάση των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ωστόσο αν αυτό είναι πασιφανές, οι αναλυτές των ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης απέτυχαν να δώσουν τη σωστή της διάσταση και μόλις τελευταία αντιλήφθηκαν το ουσιαστικό αίτιο που βάζει το «ελληνικό θέμα» – σχεδόν καθημερινά – στο φάκελο της πρωινής ενημέρωσης του Μπαράκ Ομπάμα.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…


Με καζάνι που βράζει περιγράφεται η ατμόσφαιρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Χριστιανικών κομμάτων,όπως μεταδίδει σήμερα η Deutshe Welle. «Όσο...
ImageHandler.ashx_240

Με καζάνι που βράζει περιγράφεται η ατμόσφαιρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Χριστιανικών κομμάτων,όπως μεταδίδει σήμερα η Deutshe Welle.
«Όσο πλησιάζει η εκπνοή του τρέχοντος προγράμματος χωρίς προοπτική λύσης , τόσο περισσότερο αυξάνεται η οργή, αλλά και η απογοήτευση γερμανών βουλευτών για την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην εφαρμογή των όρων της συμφωνίας του περασμένου Φεβρουαρίου», γράφει χαρακτηριστικά.
Το δημοσίευμα συνεχίζει, αναφέροντας:
Ελπίδες για συνεργασία στο ευρώ εξανεμίζονται

SPIEGEL: Ενα τρισ. ευρώ θα κοστίσει η ελληνική χρεοκοπία


  O Tσίπρας θα πρέπει να καταπιεί πολλά φαρμάκια. To πώς σκέφτονται οι συντηρητικοί του CDU/CSU για την Ελλάδα, δε...
spiegel3


O Tσίπρας θα πρέπει να καταπιεί πολλά φαρμάκια.
To πώς σκέφτονται οι συντηρητικοί του CDU/CSU για την Ελλάδα, δε χρειάζεται κανείς να εμβαθύνει και πολύ για να το καταλάβει. Αν όμως ισχύει ότι εν τω μεταξύ οι Έλληνες έχουν σπάσει τα νεύρα και στους σοσιαλδημοκράτες του SPD, όπως το έθεσε πρόσφατα ο Μάρτιν Σουλτς, τότε είμαστε πιθανόν κοντά σε ένα Grexit, λέει ο Βόλφγκανγκ Μούνχαου στο νέο του άρθρο στο περιοδικό Spiegel.

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση Τσίπρα, Μέρκελ και Ολάντ


Περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά κράτησε η πολύκροτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ...
trimeris

Δημοσίευση

Περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά κράτησε η πολύκροτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

ΑΥΤΕΣ είναι οι 10 πιο ΕΞΥΠΝΕΣ απαντήσεις «ever»…στην ανθρώπινη Ιστορία- Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

spartan708

Απίστευτα αποστομωτικές φράσεις
Οι άνθρωποι, οι οποίοι έδωσαν τις πιο έξυπνες απαντήσεις, έμειναν στην Ιστορία για το πνεύμα και τον ιδιοφυές λόγο τους. Ανάμεσα τους είναι οι Χώκινγκ, Γκάντι και Λίνκολν ενώ η κορυφή είναι γαλανόλευκη… με την καλύτερη απάντηση ever να έχει δοθεί από τους αρχαίους Σπαρτιάτες!
Δείτε αναλυτικά τους 10  «γαργαλιστικούς» διαλόγους
1. Σπάρτη
Βασιλιάς Φίλιππος ο Β’ της Μακεδονίας: Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα.
Σπαρτιάτες: Αν…
2. Ντόροθυ Πάρκερ (Αμερικανίδα ποιήτρια και κριτικός)
Μεθυσμένος: «Δεν μπορώ να συλλάβω την ηλιθιότητα».
Ντόροθυ Πάρκερ: «Προφανώς η μητέρα σου μπορούσε».

Το άλλο με τον… Φραντσέσκο το ξέρετε; Τα θέλει ο κ@λ@ς μας και τα πάθαμε…! Διαβάστε τι λέει ο «Μακαρονάς» για την Ελλάδα!

σκοθπ

Ένα αιχμηρό κείμενο για….
Ένα ιδιαίτερο σκληρό άρθρο δημοσιεύουν οι FinancialTimes, το οποίο υπογράφει ο Ιταλός καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, Φραντσέσκο Τζιαβάτζι, ο οποίος τονίζει ότι η Ευρώπη πρέπει πλέον να εγκαταλείψει τους Έλληνες στη μοίρα τους.
«Εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια η Ευρώπη ασχολείται κυρίως με την Ελλάδα αντί να εστιάζει σε άλλα κρίσιμα προβλήματα όπως η ανεργία, το μεταναστευτικό ή η προκλητική στάση του Πούτιν», αναφέρει συγκεκριμένα ο καθηγητής, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας αντιπροσωπεύει μόλις το 1,8% της οικονομικής παραγωγής της ευρωζώνης.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Ο μεγάλος ΗΓΕΤΗΣ της ΡΩΣΙΑΣ και πλέον ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ που οι γραφές και οι προφητείες μιλούν γι΄αυτόν! ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ… (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

poutin3


Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία
Τουρκική πρόκληση
π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».
π. Σίμων Αρβανίτης: «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ».
Μοναχός Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια».
Κυριάκος Τσίτσικας:« Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευση τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».

Με δυνάμεις των ΜΑΤ οι πλειστηριασμοί σήμερα στα Χανιά – “Δεν είμαστε εγκληματίες”, λένε οι πολίτες


pleistiriasmoi2_1-2z4vxm4nhbh12o34a3gmbu

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα οι πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς όταν στο Ειρηνοδικείο Χανίων είδαν παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ!

Πολίτες με τους οποίους μιλήσαμε μας εκφράσανε την οργή τους, όχι επειδή είχαν τίποτα ενάντια στους αστυνομικούς, αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν είναι εγκληματίες. Μάλιστα, μας είπαν ότι ρώτησαν τους αστυνομούς, με ποια λογική στείλανε τα ΜΑΤ και τους είπανε ότι τους πληροφόρησαν ότι “εδώ, θα γίνουν φασαρίες”!

Η ΔΗΠΑΚ και όλοι οι άλλοι πολίτες που παρευρίσκονται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων προκαλούν αυτούς που διεκπεραιώνουν τους πλειστηριασμούς να πούνε και να καταγγείλλουν πότε πολίτες δημιούργησαν φασαρίες κατά τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Εφόσον δεν έχουν στοιχεία, τους καταγγέλλουν ως κοινούς συκοφάντες. “Δεν είμαστε χούλιγκανς, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας”, είπαν χαρακτηριστικά.

Αναφορικά τώρα με την υπόθεση της προηγούμενης εβδομάδας, όπου δικαστικός αρνήθηκε να δώσει στοιχεία σύμφωνα με τους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο στο άρθρο 959 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας προβλέπεται ότι εκτός από τις προσφορές που τυχόν κατατέθηκαν από πλειοδότες την προηγούμενη ημέρα στους πλειστηριασμούς στο γραφείο του συμβολαιογράφου μαζί με την εγγυητική επιστολή που είναι ίση με την τιμή εκκίνησης την ημέρα του πλειστηριασμού από τις 4 έως τις 5 οι πλειοδότες έχουν δικαίωμα να καταθέσουν και προφορικά τις προσφορές τους.

Επομένως, ο συμβολαιογράφος ή ο κήρυκας τις 4 μ.μ. θα πρέπει δυνατά και καθαρά να καλέσουν όσους θέλουν να καταθέσουν προφορικά τις προσφορές τους. Αν αυτό δε συμβεί στις 4.01μ.μ. ο συμβολαιογράφος μπορεί να ερωτηθεί από τους παριστάμενους που μπορεί να είναι ο οφειλέτης ή κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους ή κάποιοι που θα συστήνονται ως πιθανοί πλειοδότες αν κάλεσε για προφορική πλειοδοσία και αν τούτου καταγράφηκε στην έκθεσή της.

Αν ο συμβολαιογράφος αρνηθεί να δώσει πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικαλεσθούν πλαστότητα της Έκθεσης Πλειστηριασμού και να κληθεί η αστυνομία να εκληφθεί του αδικήματος παράβασης καθήκοντος με την αυτόφωρη διαδικασία.

Με όλα αυτά προκύπτει ότι η αστυνομία, αν έπρεπε για κάποιο λόγο και να επιβάλλει τον νόμο, δε θα έπρεπε να έχει έλθει για τους πολίτες, όπως έγινε σήμερα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οι πολίτες που συγκεντρώνονται δηλώνουν ότι το ηθικό τους δεν κάμπτεται γιατί έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Τώρα, όσον αφορά τη σημερινή διαδικασία, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον και όλοι οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άγονοι.

Πιο συγκεκριμένα, άγονοι κηρύχθηκαν οι εξής πΑλειστηριασμοί:

  • Μία μονοκατοικία στις Μουρνιές από την Alpha Bank

  • Δύο διώροφες οικίες στον Ταυρωνίτη από την ΑΝΕΚ Lines

  • Ένα διώροφο κτίριο στις Μουρνιές από την Εθνική Τράπεζα

  • Ένα αγροτεμάχιο στο Αρώνι από ιδιώτη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! Ο SOTHEBY’S ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ…

amf

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! 
Έξι τερακότες (πήλινα ειδώλια)  του 2ου αιώνα π.Χ που απεικονίζουν τον νεαρό θεό Αττι που αυτοενουχίστηκε πούλησε σε δημοπρασία προς 8.750 δολάρια ο οίκος Sotheby’s πριν από μερικές ημέρες,ισχυριζόμενος ότι προέρχονται από την Αμφίπολη.
dimoprasia
Στον κόσμο του το Υπουργείο…
«Κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται από πουθενά», έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, για τον συσχετισμό που επιχείρησε ο οίκος δημοπρασιών, επί τη ευκαιρία επαναπατρισμού της παρανόμως εξαχθείσας κεφαλής Ερμή που επρόκειτο να πωληθεί από τους Bohnams.
Μετά από αυτή την τραγική είδηση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μήπως θα έπρεπε να κάνει κάποια έρευνα το υπουργείο Πολιτισμού;
Δεν πρεπει να μας εξηγηθεί το πως βρέθηκαν αυτά τα αγαλματίδια σε ιδιωτική συλλογή…
Αχ και να υπήρχε Παγκόσμια Αστυνομία Πολιτισμού …κάτι σαν την Ιντερπολ!
Καληνύχτα Ελλάδα μας…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...