Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Είσαι ελεύθερος ή σκλάβος;


argopethainei
Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος
Ποιος είναι ο ορισμός του σκλάβου;
Σκλάβος ή δούλος είναι εκείνος που δεν υπολογίζεται σαν άνθρωπος.
Είναι εκείνος που άλλοι αποφασίζουν για την ζωή του ή και τον θάνατό του, χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να τον ρωτήσουν.

ΣΟΚ! ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ…ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

ellada

Την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στις διακοπές κυήσεων καταλαμβάνει πλέον η Ελλάδα καθώς το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση, ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας 40.000 εκτρώσεις τον χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, ενώ σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ένα στα τέσσερα κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, και οι μισές έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχουν ενημερώσει ούτε τη μητέρα τους.
Μία στις 1.000 γυναίκες που κάνουν διακοπή κύησης παρουσιάζει αιμορραγία κατά την επέμβαση ή τις πρώτες 24 ώρες μετά από αυτήν, το 44% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση εμφανίζει νευρικές διαταραχές και 25% επισκέπτεται ψυχίατρο.

Στα όρια της διαστροφής! Ενα καινούριο φρούτο που λέγεται “Ποτέμκιν” του #@I_raskolnick


22a18-potemkin2bby2boktana2bfor2bmy2bpillow2bbookΣτον ευρωπαϊκό μας κήπο, φύτρωσε ένα καινούριο φρούτο που λέγεται “Ποτέμκιν”.

Ας εξηγηθούμε, προηγουμένως:


Όταν ο πρίγκιπας Γκριγκόρι Αλεξάντροβιτς Ποτέμκιν  απέσπασε την Κριμαία από τους Οθωμανούς προσαρτώντας την  στα εδάφη της Ρωσίας, παρέλαβε κυριολεκτικά καμένη γη. Προκειμένου να μην δυσαρεστήσει την Τσαρίνα του, την Αικατερίνη την Μεγάλη, όταν εκείνη αποφάσισε να επισκεφθεί την νέα επαρχία, σκέφτηκε να χτίσει ένα ψεύτικο χωρίο στις όχθες του Δνείπερου που το γέμισε με τους στρατιώτες του, μεταμφιεσμένους σε χωρικούς. Έτσι η Τσαρίνα, κατά την κρουαζιέρα της, έμεινε πολύ ευχαριστημένη στη θέα των νέων μουζίκων της. Όταν η αυτοκρατορική φορτηγίδα απομακρυνόταν από την περιοχή που είχε στηθεί το σκηνικό, και μέσα στη νύχτα, το λυόμενο χωριό μεταφερόταν κάθε φορά και μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, για να επαναληφθεί η οφθαλμαπάτη, προς τέρψη της Τσαρίνας.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ… (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

gerontas


Η Προφητεία του Γέροντα που χαμογέλασε ώρα μετά τον θάνατο του !
Ένα συγκλονιστικό βίντεο του χαρισματικού Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού που συγκλονίζει και προβληματίζει ταυτόχρονα. Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Αποκάλυψη Τούσεν που στέλνει φυλακή το Μαύρο Μέτωπο του Μνημονίου!


ΓΑΠΤο ΔΝΤ ήξερε από τον Μάρτιο του 2010 τα μέτρα του μνημονίου

EthnosB «Επρόκειτο για ένα σχέδιο ιδιαιτέρως λεπτομερές και προγραμματισμένο, το οποίο δεν ανακοινώθηκε στα Κοινοβούλια των 14 χωρών της ΕΕ που δάνεισαν την Ελλάδα ή στο Ελληνικό. Διότι υπήρξε παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος τον Μαιο του 2010, όταν δηλαδή συνήφθη η συμφωνια»

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ- ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Π.ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

dei

 ΔΕΗ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ Κίμων Στεριώτης
“Από τη στιγμή που πληροφορήθηκα τη διαταχθείσα έρευνα, θεωρώ αυτονόητη την παραίτησή μου από τη θέση του Διευθυντή Τύπου & ΜΜΕ της ΔΕΗ ΑΕ”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κίμων Στεριώτης.
Με βολές κατά ιδιοκτήτη εντύπου ο οποίος φέρεται ότι τον “εκβίαζε” και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου που κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ ΔΕΗ -5,95%, Κϊμων Στεριώτης, μετά την έρευνα που διέταξε ο κ. Νικολούδης για τις διαφημιστικές δαπάνες της ΔEΗ.

«Στον αγύριστο κύριε Τόμσεν!» του Στάθη Σχινά


Paul Tomsen
Paul Tomsen
Το ξέρω δεν ειναι political correct συμπεριφορά ….Αλλά πρέπει να το ομολογήσω ότι η χθεσινή ανακοίνωση της αποχώρησης του ΔΝΤ από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα μού «έβγαλε αυθορμήτως» μια χειρονομία που την κάνεις και με τα δύο χέρια και ναι-το ομολογώ με συντριβή- εμπεριέχει και ισχυρότατη δοση …σεξισμού.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ: Αναδρομική φορολόγηση 26% στα εμβάσματα εξωτερικού


syntagma2011

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα περιθώριο για υποχωρήσεις με μέτρα υφεσιακού χαρακτήρα. Αντίθετα, καθε νέο μέτρο οφείλει να λειτουργεί με στόχο την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας, την ανταμοιβή των κοινωνικά υπεύθυνων και την μεταφορά των βαρών σε όσους έμπρακτα έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το εθνικό.

Ο τουρκικός Στρατός προετοιμάζεται για βίαιη διάβαση ποταμού – Νέα μεγάλη άσκηση επί του Έβρου


Για ακόμη μια φορά οι τουρκικές δυνάμεις προχώρησαν στις 30 Μαΐου σε επίδειξη δύναμης στην Α. Θράκη με την πραγματοποίηση μεγάλων ασκήσεων αποβατικών ενεργειών και βίαιων διαβάσεων υδάτινων κωλυμάτων σε περίοδο όπου η Τουρκία δείχνει να επιζητά το «θερμό» επεισόδιο, με κάθε τρόπο, είτε πρόκειται για παραβιάσεις είτε για ναυτικά επεισόδια στο Αιγαίο.

Νίκος Κοτζιάς: Αυτό είναι το νέο γεωπολιτικό δόγμα της Ελλάδας – τι σημαίνουν τα «3Δ»


Νίκος Κοτζιάς: Αυτό είναι το νέο γεωπολιτικό δόγμα της Ελλάδας – τι σημαίνουν τα «3Δ»
Με μια άκρως σημαντική ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που τα περιελάμβανε όλα, ο Νίκος Κοτζιάς παρουσίασε και ανέλυσε το νέο γεωπολιτικό δόγμα της Ελλάδας και τον γεωπολιτικό ρόλο που η χώρα μας επιθυμεί και μπορεί να διαδραματίσει.
Μιλώντας ο Νίκος Κοτζιάς στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στις 10 Ιουνίου, αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μας θέματα, στην Κύπρο, στα Σκόπια, στο Αιγαίο αλλά και στις πρόσφατες αυθάδειες της Αλβανίας, στην κρίση στην Ουκρανία και στους τζιχαντιστικούς πολέμους που μαίνονται στη βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή, εξήγησε τις συμμαχίες Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου και Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και μίλησε για τα τρία Δέλτα, όπως τα ονομάζει, τα οποία προέρχονται από τα αρχικά των ελληνικών λέξεων: Διαπραγμάτευση, Διαβούλευση, Διαιτησία.
Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Κοτζιά, εάν θέλετε πράγματι να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο μας και ποια η θέση της Ελλάδας σε όλα αυτά:

“Live your myth in Greece” - Μοιράζουν φυλλάδια σε λαθρομετανάστες στα τουρκικά παράλια με τίτλο «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα»!


Η υπόθεση λαθρομετανάστευση και πως αυτή χρησιμοποιείται από γνωστά κέντρα αλλά και χώρες  για την αλλοίωση της ανθρωπογεωγραφίας στην Ελλάδα, είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Κάθε ημέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την οργάνωση και τους σκοπούς αυτού του διεθνούς κυκλώματος που καμία σχέση δεν έχει δικαιολογίες περί «ανθρωπισμού» και άλλων σχετικών εννοιών.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει δημοσίευμα του Reuters περί χρεοκοπίας της Ελλάδας


Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters περί χρεοκοπίας της Ελλάδας διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχος, το σημερινό δημοσίευμα του Reuters, περί δήθεν συζήτησης για χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μπαράζ τρομολαγνικών δημοσιευμάτων από τα διεθνή ΜΜΕ!


diethni-mme
Σε ένα μπαράζ τρομολαγνικών δημοσιευμάτων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα οποία «φιλοξενούν» σήμερα πολλαπλά άρθρα για την Ελλάδα. Χαρακτηριστικότερα των τελευταίων άρθρων είναι αυτό το Reuters, που επικαλείται ευρωπαίους αξιωματούχους που μίλησαν ανώνυμα στο δίκτυο και είπαν ότι για πρώτη φορά στο χθεσινό EuroWorking Group της Μπρατισλάβας τέθηκε ως σενάριο το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ελλάδας. Αναφέρουν όμως, ότι από τα τρια σενάρια (συμφωνία τώρα, παράταση, πτώχευση) δεν εξετάστηκαν παραπάνω και δεν λήφθηκε καμία απολύτως απόφαση.

Το ίδιο δίκτυο αναφέρεται στις σκέψεις της ΕΚΤ, και συγκεκριμένα στο πόσο θα δίνει ακόμα ρευστότητας μέσω του ELA στην Ελλάδα. Αναφέρει λοιπόν, ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ότι η ΕΚΤ θα δίνει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το δίκτυο Bloomberg με πέντε άρθρα σήμερα, αναφέρει  ότι «ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό», «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο Grexit», «οι θεσμοί έχουν δώσει διορία 24 ωρών στην Ελλάδα» κ.α.

Δεν πάει πίσω ούτε ο γερμανικός τύπος, με κυρίαρχο το πρωινό άρθρο της Bild που αναφέρει ότι το Βερολίνο εξετάζει το ενδεχόμενο Grexit.

olympia

Τουρκική πρόκληση στην “καρδιά” του Αιγαίου με νέα NAVTEX


Τουρκική πρόκληση στην “καρδιά” του Αιγαίου με νέα NAVTEXΤου ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ - Αντιμέτωπη με νέα προσπάθεια της Τουρκίας να κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο βρίσκεται η Αθήνα, καθώς μετά από ένα μπαράζ προκλήσεων, αιφνιδιαστικά χθες η Τουρκία επανήλθε δεσμεύοντας για ασκήσεις μεγάλη περιοχή στην «καρδιά» του Αιγαίου για το διάστημα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Η Τουρκία με τη NAVTEX 564/15 που εκδόθηκε χθες δέσμευσε την ίδια περιοχή που είχε δεσμεύσει με NAVTEX που ενεργοποίησε λίγο μετά τις εκλογές και οδήγησε σε κρίση τις σχέσεις με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Πέντε σενάρια για την επόμενη ημέρα στη «νέα» Τουρκία


Πέντε σενάρια για την επόμενη ημέρα στη «νέα» ΤουρκίαΤου Γιώργου Παυλόπουλου - Μπορεί το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης να απώλεσε για πρώτη φορά από το 2002 την απόλυτη κοινοβουλευτική του πλειοψηφία. Μπορεί να είδε το ποσοστό του να υποχωρεί κατά σχεδόν 10% σε σχέση με τις εκλογές του 2011. Μπορεί να αναγκαστεί σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να παραμείνει στην κυβέρνηση, με ή χωρίς συμμάχους.
Όλα αυτά είναι γεγονός -όμως, σε τίποτα δεν δικαιολογούν αυθαίρετες και βιαστικές εκτιμήσεις περί ήττας του ΑΚΡ και του ιδρυτή του, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δήμαρχε ποτε θα αποκτήσουμε ράμπα αναπήρων και στο Παλαιό Φάληρο !

Δύο ηλεκτροκίνητες ράμπες κολύμβησης για άτομα με κινητικά προβλήματα (SEATRAC) τοποθετήθηκαν σε δύο ακόμη παραλίες της Αττικής με ασφαλές βάθος.
Πρόκειται για τις Αλυκές Αναβύσσου και τη Γαλάζια Ακτή Λαγονησίου.
Το σύστημα SEATRAC είναι πρωτοποριακό, έχει σχεδιαστεί από το πανεπιστήμιο Πατρών, και αποτελεί ελληνική καινοτομία που έχει κατοχυρωθεί σε Ευρώπη και Αμερική.

850 Ευρώ Δωροεπιταγή για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς στο Παλαιό Φάληρο


Χαμός στο Παλαιό Φάληρο με τον online διαγωνισμό που χαρίζει 850 ευρώ για ψώνια σε γνωστές αλυσίδες Σουπερμάρκετ του Παλαιού Φαλήρου
Τώρα οι άντρες πάνε ΣουπερΜάρκετ,Αν είστε απο 18-65χρ λάβετε μέρος στο διαγωνισμό τώρα πριν λήξει!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε μία έρευνα καταναλωτών σουπερμάρκετ με διάφορες ερωτήσεις τύπου "Σε ποιο Σουπερμάρκετ κάνετε τα ψώνια σας" ή "Ποια μάρκα γαλακτοκομικών προτιμάτε" και έτσι μπορείτε να κερδίσετε τα 850 ευρώ καταχωρώντας απλά τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε για πόσους μήνες θα τρώει η οικογένεια με 850 ευρώ δωροεπιταγή!

85.000 αμβλώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα


Τουλάχιστον 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση είναι έφηβη, ενώ η...
test-egkimosinis

Τουλάχιστον 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση είναι έφηβη, ενώ η οικονομική κρίση οδηγεί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια να βάζουν τέλος στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αναφέρουν οι διοργανωτές του 1ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Ψυχοσωματικής στην Μαιευτική Γυναικολογία με θέμα «Προσεγγίζοντας την ψυχική διάσταση της γυναίκας», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Κοιτάσματα 1,7 τρισ. ευρώ στην Ελλάδα»


Κοιτάσματα αξίας άνω του 1,7 τρισ. ευρώ «κρύβονται» σε Ιόνιο και νότια Κρήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του καθηγητή Νίκου...
nikos-lygeros

Κοιτάσματα αξίας άνω του 1,7 τρισ. ευρώ «κρύβονται» σε Ιόνιο και νότια Κρήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του καθηγητή Νίκου Λυγερού.
Σε διάλεξη που διοργάνωσε η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο κ. Λυγερός υποστήριξε πως μόνο το δεύτερο κοίτασμα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας για 450 χρόνια.

Γιατί οι Ευρωπαίοι μας "έβαλαν από το παράθυρο" στην ΟΝΕ


Του Κων/νου Φράγκου Ο τομέας με τον οποίο ασχολούμαι δημοσιογραφικά μέσω του οποίου επιχειρώ αναλύσεις είναι αυτός της Άμυνας και...
euro-371330_640

Του Κων/νου Φράγκου
Ο τομέας με τον οποίο ασχολούμαι δημοσιογραφικά μέσω του οποίου επιχειρώ αναλύσεις είναι αυτός της Άμυνας και των Εξοπλισμών.
Επομένως, δικαίως θα δεχόμουν μύδρους επί της κεφαλής μου αν επιχειρούσα να σχολιάσω την κωμωδία της Συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για ν” ανακαλύψει τους ενόχους και υπευθύνους του φιάσκου των Μνημονίων που οδήγησαν τη Χώρα στη φτώχεια και την ανυποληψία.
Αναφέρθηκα στον τίτλο και το κείμενο για κωμωδία για δύο λόγους:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Δανειστές και κυβέρνηση πάνε σε ένα νέο τοκετό μνημονίου»


  Τη χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ αλλά και στο αίτημα της...
Giorgos-Tragas2-600x314


Τη χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ αλλά και στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για 5μηνη παράταση του προγράμματος σχολίασε με το δικό του καυστικό τρόπο ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM.
«Ειδικευμένη στις ξεπέτες και στα one night stand με πολύ χάρη, με πολύ αγάπη, με τρυφερές χειρονομίες μας ξεπέταξε και χθες παρά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι βρίσκεται σε ρήξη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο αλλά και στις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που εμφανίζουν ολόγυμνη να κυκλοφορεί σε παραλία γυμνιστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ: Μαϊμού ελαιόλαδα κυκλοφορούν στην αγορά


Συστηματικούς και αυστηρούς ελέγχους διεξάγει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο τόσο της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών...
elaiolado2-600x420

Συστηματικούς και αυστηρούς ελέγχους διεξάγει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο τόσο της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών όσο και της αυθεντικότητας και ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου.

Η Κομισιόν «τραβάει» το… αυτί της Τουρκίας,για τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα

«Η ΕΕ εκφράζει για άλλη μία φορά σοβαρές ανησυχίες και καλεί την Τουρκία να αποφύγει κάθε είδους απειλή ή ενέργεια...
00000b22

«Η ΕΕ εκφράζει για άλλη μία φορά σοβαρές ανησυχίες και καλεί την Τουρκία να αποφύγει κάθε είδους απειλή ή ενέργεια στρεφόμενη κατά κράτους μέλους, ή αιτία τριβής ή ενέργειες, που θα μπορούσαν να βλάψουν τις καλές σχέσεις γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών», αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαντώντας στη γραπτή ερώτηση που συνέταξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και συνυπέγραψαν άλλοι οκτώ ευρωβουλευτές με θέμα τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας.

Ένας Ιατρός Καθηγητής μιλάει για το «Gay Pride»


Συνέντευξη Ἰατροῦ Καθηγητοῦ κ. Ἀπόστολου Ἰ. Χατζητόλιου  γιά τίς ὁμοφυλοφιλικές «παρελάσεις ὑπερηφανείας» Ἐρώτηση: -Κύριε Καθηγητά, τί ἔχετε να πεῖτε για...
Reveller, Gay Pride Parade, Sao Paulo, Brazil by Andre Penner

Συνέντευξη Ἰατροῦ Καθηγητοῦ κ. Ἀπόστολου Ἰ. Χατζητόλιου  γιά τίς ὁμοφυλοφιλικές «παρελάσεις ὑπερηφανείας»

Ἐρώτηση:
-Κύριε Καθηγητά, τί ἔχετε να πεῖτε για τίς παρελάσεις «ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφανείας» πού θα διεξαχθοῦν καί φέτος σέ Ἀθήνα καί Θεσσαλονίκη;
Ἀπάντηση:
-Νομίζω ὅτι καί οἱ διοργανωτές καί ὁ λαός θά πρέπει, ὄχι νά ὑπερηφανεύονται, ἀλλά νά ντρέπονται γιά τήν κατάντια αὐτή, ὅπου ἄτομα τά ὁποῖα ἔχουν παρεκκλίσεις τῆς σεξουαλικῆς συμπεριφορᾶς τους, παρά φύσιν συμπεριφορές, ἐμφανίζονται στούς δρόμους τῆς πόλης…
-σέ μιά ἱστορική πόλη, σέ μιά πόλη μέ βαθειές ρίζες, τόσο ὅσον ἀφορᾶ τήν ἐθνική, ὅσο κι ὅσον ἀφορᾶ τήν θρησκευτική μας ἱστορία- νά παρελαύνουν καί νά ὑπερηφανεύονται.

SOS από την Μυτιλήνη για την Ελλάδα


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού που εκφράζεται μέσω των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του...
μυτηλήνη

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού που εκφράζεται μέσω των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη να διαχειριστούν τις αυξανόμενες ροές παράτυπων μεταναστών, αποκαλύπτει με τον πλέον ηχηρό τρόπο επιστολή του δημάρχου Μυτιλήνης, Σπύρου Γαληνού, προς την πολιτική ηγεσία της χώρας.

ΤΡΕΛΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Σαμαράς ήθελε να μοιράσει δωρεάν WIFI σε όλη την Ελλάδα…

w1

Τώρα, υπάρχει μια νέα ανησυχία
Δωρεάν WIFI σε όλη την Ελλάδα είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς… Ευτυχώς δεν κέρδισε και ευτυχώς αυτή η υπόσχεση παρέμεινε στο ντουλάπι… Σε πολλούς νεοελληνάρες βέβαια αυτή η είδηση δεν ακούστηκε και τόσο καλά…
Γιατί λοιπόν ευτυχώς; Με τα νέα συστήματα WIFI, που θα δίνονταν παράλληλα και στην ελληνική αστυνομία , θα μπορούσε να παρακολουθηθεί κάθε ανθρώπινη κίνηση… Και αυτό το αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι ερευνητές που δουλεύουν το συγκεκριμένο project. «Γίνεται συνεχής έρευνα για να υπάρξει μια αόρατη, διάχυτη παρακολούθηση των ανθρώπινων όντων», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, πολλοί επιστήμονες έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με την υγεία από την σχεδόν πανταχού παρουσία του WiFi στα σπίτια μας και στο κοινό.
w2
Τώρα, υπάρχει μια νέα ανησυχία στον ορίζοντα – αφού τα ΔΗΜΟΣΙΑ WiFi σήματα μπορούν να εντοπίσουν και ομάδες των ιδιωτών, ακόμα και αν δεν κατέχουν προσωπική συνδεδεμένη συσκευή.
Η WiTrack χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για να εντοπίσει την τοποθεσία ενός ατόμου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ένα δελτίο τύπου της ΜΙΤ εξήγησε τη σημαντική διαφορά μεταξύ Wi-Vi και WiTrack: Το WiTrack λειτουργεί με την παρακολούθηση εξειδικευμένων ραδιοσημάτων που ανακλάται από το σώμα ενός ατόμου να εντοπίσει τη θέση και την κίνηση.
Το σύστημα χρησιμοποιεί πολλαπλές κεραίες: μία για τη μετάδοση σημάτων και τρία για την παραλαβή. Το σύστημα βασίζεται στη συνέχεια σε ένα γεωμετρικό μοντέλο της θέσης του χρήστη με τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των κεραιών και χρησιμοποιώντας τις αντανακλάσεις από το σώμα ενός ατόμου για την εκτίμηση της απόστασης μεταξύ των κεραιών και του χρήστη.
Το WiTrack είναι σε θέση να εντοπίσει την κίνηση με σημαντικά αυξημένη ακρίβεια, σε αντίθεση με τις συσκευές που βασίζονται σε ασύρματα σήματα εντοπισμού, σύμφωνα με την Αντίμπ. «Λόγω του περιορισμένου εύρους ζώνης, δεν μπορείτε να πάρετε πολύ υψηλή ακρίβεια θέσης χρησιμοποιώντας σήματα WiFi,» λέει ο Αντίμπ.
Το «WiTrack μεταδίδει ένα ραδιοσήμα πολύ χαμηλής ισχύος, 100 φορές μικρότερο από ό, τι WiFi και 1.000 φορές μικρότερη από ό, τι το κινητό σας μπορεί να μεταδώσει. Αλλά το σήμα είναι δομημένο με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μετρηθεί ο χρόνος από τη στιγμή που το σήμα που μεταδίδεται μέχρι την επαναφορά των αντανακλάσεων.
Το WiTrack έχει ένα γεωμετρικό μοντέλο που χαρτογραφεί καθυστερήσεις προβληματισμού για την ακριβή τοποθεσία του προσώπου. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξαλείψει τις αντανακλάσεις από τους τοίχους και τα έπιπλα για να μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στην παρακολούθηση της ανθρώπινης κίνησης».
Τι δεν καταλαβαίνεται… Ο Αντώνης Σαμαράς που μας έριχνε όλο και πιο μέσα στην φυλακή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθούσε τα βήματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τον έλεγχο της ανθρωπότητας…
http://hellasforce.com/

Σαν σήμερα: Ο φριχτός θάνατος του Ρήγα Φεραίου, από τους Τούρκους

Rigas_Feraios

Ο Ρήγας Φεραίος θεωρείται πρόδρομος και πρωτεργάτης του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, γεννήθηκε το… 1757 στο Βελεστίνο της Μαγνησίας. Το θεωρούμενο ως πραγματικό του επώνυμο Αντώνιος Κυριαζής ή Κυρίτζης δεν επιβεβαιώνεται από τη σύγχρονη έρευνα. Ο ίδιος προτιμούσε να χρησιμοποιεί ως επώνυμο αυτό της γενέτειράς του, ενώ οι Έλληνες διανοούμενοι που ζούσαν στην εξορία τον αποκαλούσαν Φεραίο, επειδή στην αρχαιότητα η πόλη του ονομαζόταν Φεραί.
Ο νεαρός Ρήγας εγκατέλειψε το Βελεστίνο πολύ νωρίς, αφού πρώτα πήρε την βασική του μόρφωση. Το 1785 πήγε στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνέχισε τις σπουδές του κι εντάχθηκε στο περιβάλλον των Φαναριωτών, ενώ το 1788 εγκαταστάθηκε στη Βλαχία ως διοικητικός υπάλληλος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΟΥΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

xrisos

EΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ….;

Τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο που ακολουθεί, είναι συγκλονιστικά. Ο γνωστός έγκριτος δημοσιογράφος – ερευνητής, Γιωργος Αδαλής, αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ελληνικό χρυσό… ποιοί τον εκμεταλλεύονται… σε ποιές τράπεζες βρίσκεται…
Η έρευνά του είναι ανατριχιαστική, καθώς αποκαλύπτεται και ο ρόλος της πολιτικής συμμορίας των Σημίτη, και όλων όσων κυβέρνησαν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια την έρμη τούτη χώρα, που ζει την μεγαλύτερη τραγωδία της Ιστορίας της. Πόπη Σουφλή
Δείτε το βίντεο και το άρθρο που ακολουθούν…

Τούρκοι επιχειρηματίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα – Η συμφωνία της Turkish Airlines, με τον Ηρακλή

turkish

Σε μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία ήρθε σήμερα ο Ηρακλής ενόψει… της συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι διοικούντες τον «Γηραιό» ήρθαν σε συμφωνία με την Turkish Airlines για τη χορηγία της ομάδας στη νέα χρονιά.
Συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες για να φτάσουμε -τελικά- στο σημερινό αποτέλεσμα.
Τώρα ακριβώς τι συμπεριλαμβάνει η συμφωνία αυτή για τη χορηγία δεν είναι γνωστό. Αυτό πρόκειται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως σε μια επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας.
Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμελήσει το γεγονός ότι ο Ηρακλής μόνο κερδισμένος πρόκειται να βγει από αυτή, σχολιάζει το sport-fm, που μετέδωσε την είδηση.

Επαναλαμβάνουμε: Αυτή η ομιλία – στοχοποίηση της Ελλάδας από ευρωβουλευτή εγινε Με εντολή Σαμαρά; #me_entoli_samara


ΗΜΕΡΕΣ «ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ»

Προσπαθούν να κρύψουν το μείζον θέμα με την ομιλία της Σπυράκη στην ευρωβουλή. Μία ομιλία που στοχοποιεί την Ελλάδα ως χώρα με «φιλορωσική – κομμουνιστική» κυβέρνηση, δηλαδή η δικαιολογία που χρησιμοποιείται από τα γεράκια της δύσης για να ισοπεδώνουν έθνη.


Όταν αποκαλύπταμε τον ελεεινό ρόλο κάποιων ευρωβουλευτών την εποχή του «βασικού μετόχου» κάποιοι μας έλεγαν υπερβολικούς. Τώρα αποδεικνύεται ότι ακόμα και με σταυρό, ορισμένοι ευρωβουλευτές δεν τρέφουν αυταπάτες για το ποιός πραγματικά τους στέλνει εκεί.

Σκοτώνονται μεταξύ τους οι Αλβανοί! Αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Μύκονο

αλβανοι

Σοκ όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο ένας ήταν…
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 37χρονος από την Αλβανία που μαζί με άλλους δύο άντρες, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 33χρονο ομοεθνή του στη Μύκονο.
Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο 37χρονος μαζί με τους δύο συνεργούς του, επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 33χρονο μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα το σοβαρό του τραυματισμό.
Οι δράστες στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

«Μη κλαίς, θα ξανάρθω!» του Μαντατοφόρου #ERT #ERTisBACK


ERA, ERT, ET1, ET3, ΕΡΑ, ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΕΤ1, ΕΤ3, ΝΕΤ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, NET

Γράφει ο Μαντατοφόρος,

Για όποιους πιστεύουν στην σημειολογία (το blog είναι απ’ αυτούς), το ξανάνοιγμα της ΕΡΤ ακριβώς 2 χρόνια μετά το πραξικοπηματικό της κλείσιμο, σηματοδοτεί μία νίκη του λαού, και μία χαραμάδα ελπίδας για το μέλλον.


Το βράδυ εκείνο, της 11ης Ιουνίου του 2013, που αισθανθήκαμε πάλι μετά από πολλά χρόνια, το χέρι του φασισμού καθαρά και ξάστερα να σφίγγει τον λαιμό μας,
..θυμηθήκαμε παλιά και ξεχασμένα συναισθήματα, ευαισθησίες, αλλά και αγωνιστικά αντανακλαστικά, που μέσα στον ορυμαγδό της καθημερινής προσωπικής επιβίωσης είχαμε απωθήσει.
Κολλημένοι στην τηλεόρασή μας, όπως σαράντα τόσα χρόνια πριν είμασταν κολλημένοι σταραδιόφωνα και στα τρανζιστοράκια μας, βιώσαμε στιγμές απ’ την »κατάσταση πολιορκίας» και τους »ελεύθερους πολιορκημένους»,
..κλαίγοντας και υπερασπιζόμενοι όχι την ΕΡΤ, ένα λίγο ως πολύ αμαρτωλό κανάλι, φορέα της προπαγάνδας της εκάστοτε κυβέρνησης, τόπο βολέματος »ημετέρων», παραγωγό αδιαφάνειας και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος,
..αλλά την ίδια την δημοκρατία, που έτσι κι αλλοιώς αργοπεθαίνοντας εδώ και λίγα χρόνια, δεχόταν εκείνη την στιγμή ένα καθοριστικό και ίσως το τελειωτικό της χτύπημα.
Η αντίσταση εναντίον του οιονεί δικτατορικού καθεστώτος, και η υπεράσπιση της ΕΡΤ και προπαντός των εργαζομένων της, στάθηκε χρέος τιμής για έναν λαό που εξαχρειωνότανε βαθμιαία από την κακουργηματική, φασιστική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠαΣοΚ.
Και το χρέος αυτό, το τίμησε ο λαός, και οι εργαζόμενοι (όχι όλοι) στην ΕΡΤ, και με το παραπάνω.
Αν λοιπόν έχουμε έναν λόγο να χαιρόμαστε και να ελπίζουμε σήμερα με το άνοιγμα πάλι της ΕΡΤ, είναι γιατί με το σήμα της και με τον »τσοπανάκο» της, πετυχαίνουμε μιά σημειολογική νίκηεναντίον του ευρωπαϊκού νεοναζισμού, και του νεο-ολοκληρωτισμού.
Το αν αυτή η νίκη αποδειχτεί και πραγματική, μένει να το δούμε.
Ως συμμέτοχοι αυτής της νίκης, το απαιτούμε!
Θέλουμε την ΕΡΤ αντιστάθμισμα της εμετικής και χαμηλότατου επιπέδου λειτουργίας τωνδιαπλεκόμενων καναλιών.
Θέλουμε η καινούργια ΕΡΤ να είναι απαλλαγμένη από τις αμαρτίες του παρελθόντος.
Την θέλουμε να ενημερώνει πραγματικά, σφαιρικά και πλουραλιστικά.
Την θέλουμε να προάγει και να στηρίζει τον πολιτισμό, το όμορφο θέαμα, την έξυπνη ψυχαγωγία,
..και όχι την υποκουλτούρα, το life-style, τα γελοία και υπνωτιστικά σήριαλ των 1500 επεισοδίων, το κουτσομπολιό και την »ανθρωποφαγία», το κατιναριό και την κάθε είδους »ιδιαιτερότητα» ως mainstream κουλτούρα!
Απαιτούμε μία ΕΡΤ αντίβαρο στην αισθητική των εργολάβων.
Μία ΕΡΤ αντίστοιχη σ’ αυτό που φωνάζουμε στους δανειστές-τοκογλύφους: Μπορεί την Ελλάδα να την κατάντησαν φτωχή,
..οι έλληνες όμως δεν είναι επαίτες!
Έχουν βαθειά και βαριά κληρονομιά πολιτισμού και ποιοτήτων,
..που όσο και αν τριάντα τόσα χρόνια τώρα, με πρωτοστάτη την εγκληματική πολιτική οργάνωση ΠαΣοΚ, προσπάθησε η οργουελική Παγκοσμιοποίηση να καταπνίξει, δεν τα κατάφερε.
Τουλάχιστον όχι εντελώς, όχι ολοκληρωτικά.
Η σπίθα αξιών και πολιτισμού παραμένει καταγεγραμμένη στο DNA πολλών, των περισσότερων ελλήνων,
..και περιμένει να εκφραστεί.
Ας γίνει η νέα ΕΡΤ ένα απ’ τα πεδία αυτής της έκφρασης!
Καλή αρχή!..

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Δε φαντάζεστε ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ από τις καταστροφικές επιδράσεις τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ακροπολη

Αθάνατοι «αρχαίοι»  μας…
Η αριστοτεχνική του κατασκευή με πρότυπο την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη ήταν αυτή που τον προστάτευσε από τις καταστροφικές επιδράσεις, που κατά…
καιρούς δέχθηκε, όπως βομβαρδισμούς, σεισμούς, εκρήξεις, κεραυνούς
Στοιχεία για την ανατομία της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης δεν έχουν προκύψει από τα αρχαία κείμενα.
Μοναδικές σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στον πάπυρο του Edwin Smith. Οι πρώτες σαφείς πληροφορίες για την οντότητα και τη στοιχειώδη δόμηση της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης προήλθαν από τις εξαίρετες ανατομικές μελέτες του Leonardo Da Vinci (15ος αιώνας) και του Ανδρέα Βεσάλιου (16ος αιώνας).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...