Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν δέχεται αυξηση του ΦΠΑ η κυβερνηση – αντιπροτείνει φόρο μεγαλης ακίνητης περιουσίαςΑπορρίπτουν τις προτάσεις των δανειστών για αυξηση ΦΠΑ σε νησιά, εστίαση και ΔΕΚΟ
Αντιπροτεινουν φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας
Μεγάλη επιτυχία η μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από 3,5% στο 1% που μάλλον θα δεχθεί η κυβερνηση
Μεγάλο παρασκήνιο με σχιζοφρενικες «κόκκινες γραμμές» των θεσμών που αποσκοπούν σε ναυάγιο της διαπραγμάτευσης και εξολόθρευση του Αλέξη Τσίπρα
Το έσχατο Plan B της Γερμανίας η πτώχευση εντός Ευρώ. Καταρρέει το σενάριο του GREXIT


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ – ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΑΘΗΝΑ 15-6-2015.

Το κράτος μας το κάνανε διεθνιστικό και το στρέψανε εχθρικό ενάντια στο ελληνικό έθνος. Μάς βάλανε άπιστους και άθεους να σώσουνε τούς Έλληνες, δίχως να πιστεύουνε σε Θεό, σε Φυλή και οικογένεια ελληνική. Να μάς σώσουνε δηλαδή αυτοί που δεν πιστεύουν στους Έλληνες. Τι σημασία έχει αν είναι φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές ή μαρξιστές, αφού όλοι τους οι αστικοδημοκράτες πανάκριβες παλλακίδες τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι.

Σώζεις ένα σπίτι όταν το θέλεις καθαρό και όταν αγαπάς τα παιδιά του, όταν έχεις γεννηθεί ανάμεσα στα γεννήματα τής Ελληνικής Φυλής, όμοιος σε όλα μαζί τους, αδερφός τους στο αίμα και την ψυχή. Έχεις τις ίδιες αγωνίες, δίδεις τούς ίδιους αγώνες, ποτίζεις με κοινό ιδρώτα και αίμα το χωράφι τής Πατρίδος για να απλώσει πλατύτερους κλώνους, για να καρπίσει Ελλάδα καλύτερη, ικανή να σταθεί όρθια σε όλους τούς καιρούς, βολικούς και δύστροπους.

Οι στρατηγικές και οι στόχοι τού Αληθινού Έλληνα δεν είναι χαρτιά που τού βάζουν στο χέρι οι Σταυρωτήδες που ζητούν να σταυρώσουν όμοια με τον Χριστό και την Ελλάδα μας. Τα λόγια και οι θέσεις που παρατίθενται ως τάχα μου προστριβές μεταξύ ψευτοσωτήρων για να βρεθεί άλλοθι στην προδοσία δεν πρόκειται να πετύχουν τον σκοπό τους. Και οι δήθεν αντιστάσεις των αναρχοταγμάτων εφόδου τής εθνομηδενιστικής αριστεράς δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιθέσεις σε βάρος των Φρουρών τού Ελληνισμού που αντιστέκονται στην λαίλαπα, τούς Εθνικιστές.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, όμοια διεθνιστές είναι, δούλοι τής παγκοσμιοποίησης και υπάλληλοι τού νεοταξισμού που φέρνουν τον θάνατο τού Έθνους από όλες τις κατευθύνσεις. Στο οικονομικό σκέλος τής παγκοσμιοποίησης και την υπαγωγή τής διαλυμένης εθνικής οικονομίας στις διεθνείς αγορές των σιωνιστών χρηματανθρώπων, πρωτομάστορες οι σοσιαλφιλελεύθεροι. Και κοντά στην κατάλυση των οικονομικών συνόρων ακολουθεί η πτώση των εθνικών συνόρων, ο αριστερός διεθνισμός τού πολυφυλετισμού και τού πολυπολιτισμού με την εκχώρηση εδαφικής κυριαρχίας.

Ποιος λοιπόν από τούς κομματικούς συνέταιρους τής αστικής δημοκρατίας να κυνηγήσει και να τιμωρήσει ποιον; Ο συνέταιρος τον συνέταιρο ή ο τσιλιαδόρος τον κλέφτη; Προδότες τελειωμένοι όλοι τους που μισούν την ισχυρή πατρίδα και την καθαρή ελληνική φυλή, αφού δεν ανήκουν σ’ αυτήν. Και οι κομματικοί τους στρατοί εσμός ανήθικων ασπόνδυλων που το μόνο που ξέρουν είναι να χαλούν ό,τι δεν μπορούν να φτάσουν.

Να καταγγείλουν το μνημόνιο λοιπόν εκείνοι που έχουν εντάξει την μικρότητά τους στην παγκόσμια εξουσία δεν γίνεται. Μέσα στα κόμματά τους κάνουν τα λιονταράκια. Έξω όμως από αυτά είναι κότες λειράτες και μάλιστα εν πλήρη γνώση τους και σε συνεννόηση με τα αφεντικά τους. Και οι αυτόκλητοι προστάτες τού λαού πλην Ελλήνων, αυτοί πλέον επιτίθενται στον υποτιθέμενο εχθρό τού λαού. Κι έτσι οι αναρχοπράκτορες τού σιωνιστή Εμποράκου των Εθνών χιμάνε στις εκδηλώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής που είναι Αληθινοί Έλληνες, γιατί πιστεύουν στις Ελληνικές Αξίες, γιατί δείχνουν τον προορισμό τού Έλληνα. Αλήθεια, Δύναμη, Λευτεριά και Ισχύς τής Ελλάδος.

Το φανερό μνημόνιο είναι εδώ, το σίχαμα είναι εδώ και φέρνει ξωπίσω του το ακόμη πιο σιχαμερό κρυφό μνημόνιο. Την καθολική κατάργηση των συνόρων. Την πλήρη εξάλειψη των νομισματικών συναλλαγών και την αντικατάστασή τους με το πλαστικό ηλεκτρονικό χρήμα. Τις ηλεκτρονικές Κάρτες τού Πολίτη που θα αφαιρέσουν ό,τι έχει απομείνει από τις ταυτότητές μας. Τον εξισλαμισμό και τον αφελληνισμό τής Ελλάδος. Την παράδοση των εθνικών μας θεμάτων στις μεγάλες αλβανίες και λοιπά μορφώματα. Τις ψεύτικες επαναστάσεις για να εξουδετερώσουν τις οφειλόμενες ελληνικές επαναστάσεις.

Καταγγέλλουμε την κατοχική ψευτοδημοκρατία ως ένα ξενοκίνητο μόρφωμα που δεν μπορεί να επικαλείται την ελληνικότητα. Εκεί που κυριαρχεί η πολιτική ορθότητα δεν μπορεί να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Θα ψοφήσει λοιπόν η πολιτική ορθότητα για να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Αυτό και μόνον έχουμε υποχρέωση να βαστήξουμε όρθιο. Να ανακτηθεί η Ιερή Ελληνική Πατρίδα από την Ελληνική Φυλή με γνώμονα την κοινωνική και την ιστορική δικαιοσύνη. Μια Ελλάδα που ταυτίζεται με την ιδιοπροσωπία, την ιεροπρέπεια, την αξιοκρατία και την αξιοσύνη των Ελλήνων. Μια Ελλάδα που θα σκεπάσει την γεωπολιτική γειτονιά της με τα αυτοκρατορικά της λάβαρα.

Ένα Έθνος, ένα Κράτος, ένας Λαός, μια Φυλή, μία Πίστη. Ο Ελληνισμός μου είναι ένα αδιάσπαστο Σώμα, μια αδιαίρετη αιμάτινη και πολιτισμική ενότητα. Τα Συμβόλαια τής Ελληνικής Φυλής τα φτιάχνουμε μόνοι μας και με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη και την ασφάλεια τού Έθνους. Διεθνιστικό και βαρβαρικό μικρόβιο επάνω στο τραχύ Σώμα τού Ελληνισμού δεν ταιριάζει και δεν τού πρέπει να κουλουριάζεται αναμεταξύ μας.

Έδαφος, πληθυσμός και πίστη αποτελούν από κοινού την Τιμή των Ελλήνων. Η Γη ανήκει στους Έλληνες Εργάτες και στους Πολεμιστές της και στα ελληνικά νιάτα. Το έδαφος είναι το Φρούριο που μεγαλώνει για να χορτάσει και να στεγάσει ολάκερο τον Ελληνισμό. Και η Πίστη στο Θεό στερεώνει και χαλυβδώνει την θέληση στα μεγάλα πεπρωμένα τής Φυλής μας.

Κοινή είναι η απόφαση και η βούλησή μας πως τούτη την χρονιά θα τελειώσει οριστικά ο ραγιαδισμός. Από Δυσμάς και Βόρεια έως τον Πόντο, Πατρίδα Μεγάλη υπάρχει μονάχα η Αυτοκρατορική Ελλάδα. Ο Άξονας των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών πρέπει να πάρει σάρκα και οστά με την Ελλάδα στο τιμόνι.

Οι Δίκαιοι και οι Άριστοι, οι Πιστοί Θεού και Αίματος Ελληνικού θα σηκώσουν μια Πολιτεία Εθνικοκοινωνική και Πολεμίστρια. Η σκυτάλη τής Φυλής ανήκει στα χέρια των ικανότερων Ελλήνων όλων των εποχών και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΟΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! ΜΕΡΚΕΛ: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΣΤΙΝΑ» ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;;;;; ΈΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ…

angela.merkel.hitler

ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ…
Σε μια άκρως  περίεργη δήλωση που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα πραγματικά δεδομένα της περιοχής προχώρησε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

Κρητική Αντίσταση: 71 χρόνια από το σαμποτάζ του αεροδρομίου – Έτσι ανατινάξαμε τους Γερμανούςgeliko11-6-343x300

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται από τις ημέρες εκείνες που ο Τζέλικο, ο Μπερζέ, ο Μόου, ο Πιερ Λεοστίκ, ο Σιμπάρ, αλλά και ο δικός μας Κ. Πετράκης έκαναν το περιβόητο σαμποτάζ του αεροδρομίου Ηρακλείου το 1942…

Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ-ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ-ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΙΜΑ; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

pirobolismoi1

Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία της ΧΑ στον Ασπρόπυργο.
Είχε προηγηθεί μοτοπορεία με προορισμό τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στην περιοχή όπου πρόσφατα σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που συμμετείχαν στην μοτοπορεία, συνέχισαν μέχρι την περιοχή που βρίσκονται τα τοπικά γραφεία της ΧΑ. Δεν έγιναν προσαγωγές με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πετροπόλεμος και οδομαχίες.
νωριτερα

Η πληροφορία ήρθε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ το μεσημέρι του Σαββάτου. Για “οπαδό της Χρυσής Αυγής που στρίμωξαν αντιεξουσιαστές σε πορεία για τους νεκρούς του Λάτση και μοτοπορεία”. Από την αστυνομία αναφέρεται ότι “αλληλέγγυοι πήγαν να δείρουν χρυσαυγίτη, κάποιος τράβηξε όπλο και μέσα στο μπουλούκι έπεσαν πυροβολισμοί”.
Από τη Χρυσή Αυγή αλλά ούτε και από τη ΓΑΔΑ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.
Οι αντιεξουσιαστές από το indymedia, αναφέρουν τα εξής:
“Επείγον.Συμπλοκή με φασίστες στα Πατήσια.
pirobolismoi2
Εγινε συμπλοκή με φασίστες που μοιραζαν εφημεριδες και με συντρόφους που πήγαιναν στη Μοτοπορεια. Συμφώνα με πληροφορίες οι φασίστες τράβηξαν όπλο. Εχουν γίνει προσαγώγες.
Η συγκεντρώση για την Μοτοπορεία στα ΕΛ.ΠΕ συνεχίζεται κανονικά.


ΜΑΤ περικύκλωσαν και προσήγαγαν τους συντρόφους

1566269
από @ 13/06/2015 1:30 μμ.,

Οι συντροφοι απο τα Πατησια έφαγαν προσαγωγή και βρίσκονται στο Α/Τ Αγ. Παντελεημονα.

Οι φασιστες που έβγαλαν όπλο ελεύθεροι”.
Πάντως στην περιοχή έχουν σκορπιστεί φυλλάδια ενώ η αστυνομία είναι επί ποδός αφού το κέντρο βράζει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από συστημικά μέσα, θύμα της επίθεσης ήταν ο Πέτρος Περράκης, αποσπασμένος υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών (οδηγός στις συγκοινωνίες) που εκτελεί χρέη φύλακα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη.

Σημειώνεται ότι ο Περράκης είχε καταθέσει στο παρελθόν σαν μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της επίθεσης κατά των συγκεκριμένων γραφείων της Χ.Α.

“ΕΜΦΥΛΙΟΣ”: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”-ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί στα Πατήσια – Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με οπαδό της Χ.Α.

Τώρα: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας. Μπουλούκι “αλληλέγγυων” την έπεσαν σε οπαδό της Χ.Α-Ρίχτηκαν πυροβολισμοί στον αέρα-Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! Βάλε Μέρκελ αντι Κισινγκερ σε αρθρο του 1975 σαν να γράφτηκε σήμερα


Kissinger_1901930cΈνα βλέμμα στον πραγματικό κίνδυνο (Επίκαιρα, 30.01.1975)
Ακόμα ένα άρθρο απ’ την Κρύπτη που δημοσιεύτηκε σ’ ένα παλαιό εβδομαδιαίο περιοδικό και γράφτηκε από κάποιον γνωστό μου. Οι αλλαγές είναι ελάχιστες, κυρίως όσον αφορά στις επαναλήψεις λέξεων/φράσεων. Παρακαλούνται οι νεότεροι, που δεν γνωρίζουν παλαιά ονόματα και καταστάσεις, να αντικαταστήσουν, π.χ, το Κίσιντζερ με Μέρκελ_Κ.Κ.
Όπως κάθε καλός πολίτης έτσι κι εγώ διαβάζω τις εφημερίδες και προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για τη σημερινή και τη μελλοντική κατάσταση της πατρίδας. Διαβάζω έναν ελεύθερο Τύπο ο οποίος, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από τους περισσότερους συμπατριώτες (μια και αφιερώνω έξη ώρες της ημέρας πίσω από ένα γραφείο εφημερίδας), προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σωστά, σωστότερα από κάθε προηγούμενη περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Έχω όμως κι ένα ακόμη ‘‘αβαντάζ’’- αν μπορεί να το ονομάσεί κανείς έτσι. Δίπλα στο γραφείο μου εργάζονται τα τηλέτυπα του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων» και του «Ασοσιέιτεντ», τα οποία βγάζουν από τρία έως πέντε μέτρα χαρτί την ώρα μεταφέροντας τις ειδήσεις και τον παλμό της Γης και φυσικά και της χώρας. Τα διαβάζω προσεκτικά.

ΥΠΟΠΤΟ ΣΩΜΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΖΑΜΠΑΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΑΔΙ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ;

marinos-zabatis

Συνήθως οι πηγές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν λαθεύουν. Εαν λοιπόν η είδηση που μας μετέφεραν απο την Κέρκυρα αληθεύει, τότε μιλάμε για ένα σοβαρό δικαστικό σκάνδαλο που θα πρέπει να ξαναδει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να επανεξετάσει την υπόθεση γιατί όσα πληροφορηθήκαμε , αναδύουν οσμή σαπίλας. Την περασμένη Πέμπτη το Μικτό Ορκωτικό Εφετείο δίκασε την υπόθεση για την μπαμπέσικη δολοφονία του 27χρονου τότε λιμενικού Μαρίνου Ζαμπάτη που έπεσε μαχόμενος από τα πυρά Αλβανού έμπορου ναρκωτικών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Χάριν σε μια πολύ περίεργη πραγματογνωμοσύνη, ο Αλβανός με την συνεπικουρία ενόρκων και διαστών, αθωώθηκε. Τόσο ισχυρά ήταν τα αποδεικτικά μέσα που ανέτρεψαν την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση ή προσμέτρησαν άλλοι παράγοντες για την απαλλαγή του

«Κοίτα ποιος μιλάει…» του Δημήτρη Κακογιάννη #ERT


Σαμαράς-φτωχοπαπαγαλάκια

Δημήτρης Κακογιάννης

Σήμερα –λέει- ο Σαμαράς είχε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή, στον οποίο υπογράμμισε ότι τα πρώτα δείγματα της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ αρνητικά. Επεσήμανε την έλλειψη πολυφωνίας και τη λογική του άκρατου κομματισμού από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Έκανε παράπονα!! Ποιος;;; Ο Σαμαράς.

Ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της ΕΡΤ, αυτός που έδωσε την εντολή να πέσει το μαύρο σε όλα τα κρατικά κανάλια. Αυτός που γύρισε την κρατική τηλεόραση 50 χρόνια πίσω. Και την πρώτη μέρα (!!!!!) λειτουργίας της ΕΡΤ έκανε όλες αυτές τις σοβαρές διαπιστώσεις που κάνει εμάς να βαστάμε την κοιλιά μας από τα γέλια και τα μυαλά μας από την αγανάκτηση.

Προφανώς ο κύριος τέως θα ήθελε η νέα ΕΡΤ να εκπέμπει με φόντο το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας στη μια γωνιά της οθόνης και την φωτογραφία του στην άλλη γωνιά, προκειμένου να εγκρίνει και να αποδεχτεί τη λειτουργία της.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο κύριος Τσακνής να πάει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Αν ήθελε ενημέρωση ο κύριος τέως, ας πήγαινε στο κτήριο της ΕΡΤ να ενημερωθεί όπως πήγαν όλοι όσοι ήθελαν, από τον Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο της Βουλής καθώς και τους Βουλευτές.

Στο γραφείο του Σαμαρά γιατί;;; Ανάπηρος είναι;;; Που και ανάπηρος να ήταν δόξα τω Θεώ υπάρχουν τα καροτσάκια, όπως του φίλου του, του Σόιμπλε.

Πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ ο κύριος εκ Μεσσηνίας και καλό θα είναι να αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει για να μπορέσει επί τέλους να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, όσο ζοφερή και αν του φαντάζει.

Καλά λέει ο κ. Πανούσης ότι πρέπει να γίνονται ψυχολογικά τεστ σε πολιτικούς για να μη καταλήξει η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο. Ούτε οι μισοί δεν θα έμεναν από δαύτους.

«Ξίδι Τσιόδρα» του Θανάση Καρτερού


θεοδωρακης ποταμιτου Θανάση Καρτερού

Για όσους ενοχλήθηκαν από τον Ψαριανό… ξίδι! Αυτό ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Τσιόδρα, του ανθρώπου που εκπροσωπεί σήμερα, όπως ίσως θα γνωρίζετε, το Ποτάμι. Του ίδιου που εκπροσωπούσε χθες, όπως ίσως θα θυμάστε, τον Παπαδήμο. Κι έτσι όσοι ενοχληθήκαμε, ή ακόμα χειρότερα εξοργιστήκαμε, με τη συμπεριφορά του Ψαριανού απέναντι στη Θεανώ Φωτίου, δηλαδή απέναντι σε μια γυναίκα πολιτικό -σας θυμίζει κάτι αυτό;- ψάχνουμε στα ράφια να βρούμε ξίδι Τσιόδρα.

Είπε κι αυτή η ευλογημένη η Φωτίου, βέβαια, ότι «εσείς είστε με τους δανειστές». Κι έτσι προσέβαλε τον Ψαριανό, τη λαμπρή ιστορία του και, όπως αποδεικνύεται, και τον Τσιόδρα. Πράγμα που οδήγησε, μετά το ευπρεπές «νεομνημονιακό σούργελο», συνοδευόμενο από βίαιες και απειλητικές κινήσεις, του πρώτου, στο ακόμα πιο ευπρεπές «ξίδι» του δεύτερου. Άγνωστο είναι αν θα υπάρξει και ευπρεπής ανακοίνωση του κόμματος που να επιβεβαιώνει τόσο το σούργελο όσο και το ξίδι.

Καλά, καλά, το έχουν δηλώσει πολλοί από σας ότι δεν ασχολούνται με τον Ψαριανό. Γιατί αυτός τα καταφέρνει μια χαρά από μόνος του να βρίσκεται στη θέση όπου ανήκει -στην τουαλέτα. Δεκτό, αλλά το θέμα δεν είναι εδώ ο Ψαριανός της τουαλέτας ή η τουαλέτα του Τσιόδρα. Είναι η υποκρισία των δήθεν ευπρεπών. Η υποκρισία με την οποία το Ποτάμι, οι παραπόταμοί του και πλείστα όσα στελέχη του πλημμυρίζουν την πολιτική, τη Βουλή, την κοινωνία.

Διότι, δείτε τους: Δεν είναι με τους δανειστές -είναι κατά της κυβέρνησης που διαπραγματεύεται με τους δανειστές. Δεν είναι με τους δανειστές -είναι εναντίον όσων αντιστέκονται στους δανειστές. Δεν είναι με τους δανειστές -απλώς καταγγέλλουν ότι για όλα φταίνε οι δικοί μας. Δεν είναι με τους δανειστές -σιωπούν όμως ευπρεπώς μπροστά σε πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές, πιστωτική ασφυξία. Εν γένει, δεν είναι με τους δανειστές -είναι με την ευπρέπεια.

Κι αφού εν τέλει δεν είναι με τους δανειστές, ευλόγως συνιστούν ξίδι στα σούργελα που τολμούν να τους κατηγορούν ότι είναι με τους δανειστές. Παραμένοντας όμως -όλα κι όλα- ευπρεπείς, όπως ο Τσιόδρας για παράδειγμα, μεταξύ μη ευπρεπών, όπως η Φωτίου για παράδειγμα. Και μετατρέποντας έτσι σε ευπρεπές πολιτικό ήθος τον προφητικό στίχο του πρώιμου Ψαριανού: Μαγκιά, κλανιά κι απόστημα. Ούτε παραγγελία να τον είχαν…

Ο Γιουνκερ έστησε βιομηχανία Φοροδιαφυγής στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις;;


neoliberal_revolution

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Bayer, BMW, Bosch, Coca-Cola Hellenic Bottling, ECB, ELDORADO GOLD, EUROBANK, McArthurGlen, Varnish Investments, Venus, VIM Power Parts, WIND Hellas


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ;;;

«Hλίθιους και ανίκανους» χαρακτήρισε τους αξιωματούχους της Κομισιόν από το βήμα της ελληνικής Βουλής ο πρώην σύμβουλος του Μανουέλ Μπαρόζο, Φιλίπ Λεγκρέν, την ίδια ώρα που Γαλλίδα ευρωβουλευτής κατονόμασε σειρά εταιρειών που εμπλέκονται στα Luxleaks, δηλαδή δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και φορολογούνται ευνοϊκά στο Λουξεμβούργο.

TTIP – Η Νεοφιλελέ «ελευθερία» που… σκοτώνει!…


Mε πλήρη μυστικότητα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων, (Transatlantic Trade and Investment Partneship- TTIP). Σ΄ αυτές συμμετέχουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Καναδά, συνεπικουρούμενες από εκπροσώπους των μεγάλων διεθνικών μονοπωλίων και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Του Δάνη ΠαπαβασιλείουΚέρδη χωρίς… εμπόδιαΣτόχος της ΤΤΙΡ είναι η άρση κάθε υφιστάμενης ρύθμισης που περιορίζει τα δυνητικά κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Για το σκοπό αυτό, προσβλέπει στη δημιουργία νέων αγορών, με το άνοιγμα του δημοσίου και των δημόσιων υπηρεσιών στον ιδιωτικό ανταγωνισμό. Επίσης, με την ΤΤΙΡ επιχειρείται η παράκαμψη των προβλημάτων που προκύπτουν στον Παγκόσμιο Οργανισμού Εμπορίου, απομονώνοντας την Κίνα, Ρωσία, Ινδία και λοιπές χώρες.

Αυτή είναι η αρχαιότερη πανοπλία και είναι ελληνική!


Πρόκειται πραγματικά για ένα κειμήλιο της παγκόσμιας
ιστορίας.
Ανασκάφτηκε στο χωριό «Δένδρα» της Αργολίδας το 1960. Το μπρούτζινο αυτό τεχνούργημα αποδεικνύειέμπρακτα το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο του Μυκηναϊκού κόσμου ήδη από τον 15ο π.Χ αιώνα.

Οι κλυδωνισμοί της Σαουδικής Αραβίας, του Ιωάννη Μιχαλέτου


Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται πλέον σε ένα σταυροδρόμι,όπου σημαντικά ζητήματα τόσο της εσωτερικής της ασφάλειας όσο και των διεθνών της σχέσεων, κλιμακώνονται και αποτελούν λόγους κλυδωνισμού της σταθερότητας της, όσο και των γειτόνων της.

Νίκος Κοτζιάς: Τα Σκόπια να ξεπεράσουν το όνειρο της «Μεγάλης Μακεδονίας»


Το κλειδί είναι  να ξεπερασθούν τα αλυτρωτικά και σοβινιστικά σχέδια της Μεγάλης Μακεδονίας. Τέτοια έργα είναι παραπλήσια και πανομοιότυπα με εκείνα που ονειρεύονται μια Μεγάλη Αλβανία και εκδίδουν  χάρτες που περιλαμβάνουν  τμήματα της βόρειας Ελλάδας και νησιών του Αιγαίου, είπε ο υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, στους παρευρισκόμενους Έλληνες του Εξωτερικού.

Δεν θα πάρουν ποτέ το ρίσκο για Grexit. Θα καταστραφούν!


Αν και προσπαθούν να πείσουν τους Ευρωπαίους πολίτες ότι ένα ενδεχόμενο Grexit θα είχε ελάχιστες επιπτώσεις για τις Ευρωπαικές χώρες,γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το μέγεθος της καταστροφής.Πολλά ξένα Μέσα προσπαθούν να κρούσουν τον κώδωνα ώστε να ταρακουνηθούν οι ξένοι ηγέτες και να λήξουν θετικά το ελληνικό θέμα.

Σοβαρές καταγγελίες Ντεμίτρας! - "Δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν κλίμα εμφυλίου στην Τουρκία"!


Image
Σχέδιο ανωμαλίας δυνάμεων με υποστήριξη μέσα στο τουρκικό κράτος και τους τζιχαντιστές αλλά και  ''διεθνών οργανώσεων πληροφοριών'' για να χτυπήσουν το προοδευτικό , φιλοκουρδικό κόμμα HDP που πέρασε το όριο και μπήκε δυναμικά στην Βουλή με 12% καταγγέλλει ο συμπρόεδρος του κόμματος αυτού κ. Ντεμιτρας, που αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι θέλουν πόλεμο Κούρδων-Μουσουλμάνων, ενώ προειδοποιεί: ''Εδώ εμείς δεν είμαστε τελείως ανήμποροι''.

Το μαφιόζικο παρελθόν του Σοιμπλε


Το μαφίοζικο παρελθόν του Σοιμπλε Schäuble als Don Corleone #Schaeuble #Grexit #Varoufakis
Ο Σόιμπλε ήταν ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης Κολ με την Ανατολική Γερμανία. Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με μαγιό!

Το καλοκαιράκι έφτασε... η θερμοκρασία πήρε την ανιούσα ... και οι πάντες ξεχύθηκαν σε πλαζ και πισίνες! Και όταν λέμε οι πάντες, εννοούμε οι πάντες...
Και οι πολιτικοί της χώρας μας! Η παρακάτω φωτογραφία θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "Κάτι κουρασμένα παλικάρια" ή "Τα κορμιά βγήκαν στην πλαζ" ή ακόμα και "Άλλοι το πρωί, άλλοι το απόγευμα"! Διαλέξτε εσείς ποιος τίτλος σας αρέσει καλύτερα! Το βασικό είναι ότι οι κύριοι της φωτογραφίας έκαναν την υπέρβαση και φωτογραφήθηκαν με τα ... μαγιό τους, δείχνοντάς μας ακόμη μία πτυχή της προσωπικότητάς τους! Μάλιστα, δεν έμειναν μόνο στην φωτογράφιση αλλά φρόντισαν το υλικό να κυκλοφορήσει στα social media! Ε, πώς να χάσουμε τέτοιο θέαμα; Από την άλλη, θα μας πείτε... με τι να πήγαιναν στην πλαζ; Με μπούρκα; Τέλος πάντων... Να 'ναι καλά τα παιδιά, που για ακόμα μία φορά μας έκαναν να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! Έτσι λοιπόν, τις χαρές του καλοκαιριού απόλαυσαν στην παραλία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκονται, ο ίδιος, ο Τάσος Λιάσκος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο δήμαρχος Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, δίπλα στο κύμα... Παιδιά, κουβαδάκια και σωσίβια είχατε μαζί σας ή δεν προλάβατε να αγοράσατε λόγω του φόρτου εργασίας σας; Αν είναι να σας στείλουμε, ευγενική χορηγία του Faliro Press News!Κουίζ: Ποιος είναι ο ... μακρυχέρης πρώην αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος "άδειασε" το ταμείο της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου στα νεανικά του χρόνια;

Είναι γνωστός και μη εξαιρετέος! Μάλιστα, πρόσφατα μονοπώλησε την επικαιρότητα εξαιτίας μιας δικαστικής διαμάχης, για απάτη σε βάρος του δήμου Παλαιού Φαλήρου.Έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος ο πρωταγωνιστής του κουίζ. Το χούι πάντως του μακρυχέρι δεν μπορεί να το απαρνηθεί! Για του λόγου το αληθές ξάφρισε το ταμείο της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου! Μα δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από το συγκεκριμένο άτομο! Όσο και εάν ο ίδιος το παίζει αθώος, τα γεγονότα τον διαψεύδουν! Ποιος είναι;
ΥΓ..Αφιερωμένο το κουίζ στην συνωμοσία των ηλιθίων που δοξάζει ΛΑΜΟΓΙΑ ....μέ όλους τούς ψευδομάρτυρες καί τά αμνοερίφια του.
Στίχοι με νόημα μεγάλο!!! Αφιερωμένοι εξαιρετικά!!!
Στα παιχνίδια όλων σας, έκανα χαλάστρα, για κανέναν πούστη δε θυσιάζομαι.
Μ'έχουν και κοροϊδο και χαμένη φάτσα.Όσο κι αν θέτε δε θα με πάτε κει που πλανάται η αποχαύνωση !

Το ΔΝΤ δίνει στο Κίεβο δάνεια χωρίς συμφωνία, ενώ την ίδια στιγμή «εκβιάζει» την Ελλάδα


Τελικά αυτοί οι « γύπες» του ΔΝΤ , ποιο ακριβώς παιχνίδι «παίζουν» με την χώρα μας ; Ζητούν από μια  «γονατισμένη» ελληνική...
<> on May 16, 2011 in Washington, DC.

Τελικά αυτοί οι « γύπες» του ΔΝΤ , ποιο ακριβώς παιχνίδι «παίζουν» με την χώρα μας ; Ζητούν από μια  «γονατισμένη» ελληνική οικονομία και κοινωνία να πάρει και άλλα μέτρα εκβιάζοντας και απειλώντας χωρίς αιδώ , ενώ η χώρα είναι τυπική όλο το προηγούμενο διάστημα στις πληρωμές των δόσεων της,   .  

Eλυσαν το μυστήριο με τα 450 πτώματα βρεφών στην Αρχαία Αγορά


Απάντηση στο μυστήριο που απασχολεί την αρχαιολογική κοινότητα τα τελευταία περίπου 80 χρόνια δίνουν Καναδοί και Αμερικανοί επιστήμονες. Το αμερικανικό...
well-athenian-agora-708

Απάντηση στο μυστήριο που απασχολεί την αρχαιολογική κοινότητα τα τελευταία περίπου 80 χρόνια δίνουν Καναδοί και Αμερικανοί επιστήμονες.
Το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, επικαλούμενο τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Hesperia, υπενθυμίζει ότι τη δεκαετία του 1930 αρχαιολόγοι που πραγματοποιούσαν ανασκαφές στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς στην Αθήνα βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα αφενός πρωτόγνωρο για τον αρχαίο κόσμο κι αφετέρου αποτρόπαιο.
Μέσα σε ένα πηγάδι το οποίο φαινομενικά έμοιαζε χαμηλού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν συνολικά 450 σκελετοί που ανήκαν κατά κύριο λόγο σε νεογνά, σε τρία μωρά (άνω του 1 έτους) και σε έναν άνδρα με αναπηρία, αλλά και 150 σκυλιά, συμπεριλαμβανομένων και κουταβιών.
450 βρέφη και 150 σκυλιά ήταν πεταμένα σε πηγάδι στην Αρχαία Αγορά
Το μακάβριο εύρημα παραξένεψε τους αρχαιολόγους, οι οποίοι αμήχανα επί δεκαετίες προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο. Τελικά, δύο ήταν οι επικρατέστερες θεωρίες: Είτε επρόκειτο για μια μαζική δολοφονία παιδιών είτε για μια παιδική επιδημία της εποχής.

Πάλι έβγαλε χολή ο Ντάισεμπλουμ!


Ο επικεφαλής του Eurogroup, θεωρεί ότι μια συμφωνία με την Ελλάδα είναι αδύνατη χωρίς την παρουσία του ΔΝΤ Ο γνωστός...
YAnnis-Varufakis-FF.md_-652x366

Ο επικεφαλής του Eurogroup, θεωρεί ότι μια συμφωνία με την Ελλάδα είναι αδύνατη χωρίς την παρουσία του ΔΝΤ
Ο γνωστός  Ολλανδός «επιστήμονας» και νυν επικεφαλής του Eurogroup, Γ.  Ντάισεμπλούμ έριξε το «δηλητήριο του» και αποχώρησε.

Βουλγαρία και Ελλάδα ανέβαλαν την κατασκευή του αγωγού Κομοτηνή – Χάσκοβο – Στάρα Ζαγόρα!


Ποιος ευρίσκεται από « πίσω» από την ακύρωση της υπογραφής κατασκευής του αγωγού Κομοτηνή – Χάσκοβο – Στάρα Ζαγόρα, και έχει...
agogos

Ποιος ευρίσκεται από « πίσω» από την ακύρωση της υπογραφής κατασκευής του αγωγού Κομοτηνή – Χάσκοβο – Στάρα Ζαγόρα, και έχει τεράστιο « συμφέρον» να μην διασυνδεθούν οι δύο χώρες εν όψει της κατασκευής του αγωγού «Turk Stream». Προφανώς οι ΗΠΑ , οι οποίες κάνουν τα πάντα στην κυριολεξία για να κυρώσουν τα όποια ρωσικά σχέδια στην περιοχή αυτή. Έχουμε σε εξέλιξη ένα σχέδιο που περιλαμβάνει από τους αγωγούς φυσικού αερίου, έως την αμυντική ικανότητα Ελλάδος, Βουλγαρίας, Τουρκίας.

Η Πολωνία «πήρε εργολαβία» την ένταξη της ΠΓΔΜ και του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ


Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, τονίζουμε ότι οι Πολωνοί αξιωματούχοι έχοντας την σαφέστατη εύνοια των ΗΠΑ , λόγω...
poland

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, τονίζουμε ότι οι Πολωνοί αξιωματούχοι έχοντας την σαφέστατη εύνοια των ΗΠΑ , λόγω της γεωπολιτικής θέσης της χώρας  τους  έναντι της Ρωσίας, έχουν αποκτήσει μια υπερφίαλη συμπεριφορά τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ  ειδικά  σε ότι αφορά την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Δήλωση τρόμου από Α.Μέρκελ: «Νέο Κόσσοβο θα γίνει η Ελλάδα εάν δεν υπάρξει συμφωνία»


«ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΣΤΙΝΑ» Σε μια άκρως περίεργη δήλωση που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα...
merkel

«ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΣΤΙΝΑ»
Σε μια άκρως περίεργη δήλωση που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα πραγματικά δεδομένα της περιοχής προχώρησε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

Στην εξεταστική της Siemens ο Στουρνάρας, ακολουθεί ο Βενιζέλος


wpid-564399_3984767171520_1818625466_n.jpg,nea metra,ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ANTONIS SAMARAS, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΛΟΠΗ

Με ψήφους 12 υπέρ, δύο κατά και ένα «παρών» η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καλεί τον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα να καταθέσει για την εξωδικαστική συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Siemens


Η ψηφοφορία έγινε στο πλαίσιο της τρίτης ακρόασης του άλλοτε πρόεδρου της Διακομματικής Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens και πρώην υπουργού κ. Σήφη Βαλυράκη από την Επιτροπή της Βουλής. Την κλήση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα ζήτησε και επέτυχε η Πρόεδρος της Επιτροπής και του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κώστας Ταχτσής: Γεννήθηκε άντρας, έζησε ως γυναίκα και στραγγαλίστηκε από εραστή που δεν συνέλαβαν ποτέ επειδή ήταν διάσημος. Το ανεξιχνίαστο έγκλημα με τους πολλούς υπόπτους και τον φονιά ακόμα ελεύθερο και πολύ γνωστό

taxtsis1


Ο Κώστας Ταχτσής (Θεσσαλονίκη, 8 Οκτωβρίου 1927 – Αθήνα, πιθανόν 25 Αυγούστου 1988) ήταν διακεκριμένος Έλληνας λογοτέχνης της λεγόμενης μεταπολεμικής γενιάς.
Ο πατέρας του Ταχτσή, Γρηγόριος, και η μητέρα του, Έλλη (το γένος Ζάχου), κατάγονταν από την Ανατολική Ρωμυλία. Οι πρόγονοι του πατέρα του ήταν Έλληνες που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη πρόσφυγες γύρω στα ¨1860¨, όταν η Βουλγαρία έκανε την εθνική της επανάσταση κι ανακηρύχτηκε ανεξάρτητο κράτος. Σε ηλικία επτά ετών, μετά τον χωρισμό των γονέων του, αναγκάστηκε να πάει στην Αθήνα για να ζήσει με τη γιαγιά του. Εγγράφηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του. Ο Κώστας Ταχτσής ήταν ο δευτερότοκος γιος της οικογένειας. Το πρώτο παιδί του ζεύγους που ήταν και αγόρι είχε πεθάνει λίγες μέρες μετά την γέννα. Αυτός ο αδερφός που έχασε πριν να γεννηθεί ο ίδιος, ήταν και μια από τις έμμονες ιδέες του συγγραφέα.

Προφητεία του Γέροντα «Θα έχουμε (πάλι) «σκάνδαλο» της Ζωής, που δεν θα είναι σκάνδαλο»


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Α. HOLLANDE F. ΓΕΥΜΑ

netakias

Θα επιχειρήσω μια προφητεία…

Η επιτροπή της Βουλής κάλεσε τον Στουρνάρα και τον προκάτοχο του Βενιζέλο να καταθέσουν για τον συμβιβασμό της Siemens που στοίχησε στο Ελληνικό Κράτος 2δις – η ετήσια οικονομική δαπάνη για την επιστροφή της 13ης και της 14ης σύνταξης, είναι 3 δισ. ευρώ….Ψόφο στους συνταξιούχος, bonus στην Siemens

Επίσης έχουμε προσχέδιο του πορλισματος της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος και στις 18 Ιουνίου και θα ζητηθεί άνοιγμα λογαριασμών πολλών προσώπων

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ με βάση την πρόταση Juncker και ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ (Μπράβο που θα καταργούσες το Μνημόνιο) – Ο ESM θα πληρώσει ΔΝΤ και ΕΚΤ

euro

Διαβάστε το…. απλά και κατανοητά!
Η κυβέρνηση βάζει τέλος στα σενάρια χάους και capital controls και αποφασίζει να κλειδώσει την συμφωνία 18 Ιουνίου
Η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχουν αποφασίσει να κλειδώσουν την συμφωνία 18 Ιουνίου αναφέρει αξιόπιστη πηγή της κυβέρνησης στο bankingnews.gr.
Στην κρίσιμη συνάντηση που υπήρξε στο Μαξίμου την Παρασκευή 12 Ιουνίου με Τσίπρα, Δραγασάκη, Βαρουφάκη και Τσακαλώτοαποφασίστηκε να κλειδώσει η συμφωνία και η ελληνική αντιπροσωπεία που θα πραγματοποιήσει τις επαφές έχει ένα στόχο ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18 Ιουνίου με άμεση εμπλοκή του ESM o οποίος με τα 11,4 δισεκ. του ΤΧΣ πληρώνει άμεσα τα 1,953 δισεκ. της ενοποιημένης δόσης στο ΔΝΤ νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου και αναλαμβάνει να καλύψει τα δύο ομόλογα που λήγουν 20 Ιουνίου και 20 Αυγούστου της ΕΚΤ ύψους 6,7 δισεκ. ευρώ.

Τελικά, υπάρχουν αυτοκτονίες στην Ελλάδα;


Αυτοκτονίες
Απάντηση από την «Πτώση του Δόγματος» στον Παύλο Θεοδωράκη, ενός  ακόμη διοικητή του ΨΝΑ ο οποίος «βοηθάει» τον (πρώην) υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη θέλωντας να αποδείξει  ότι δεν υπάρχουν αυτοκτονιες στην Ελλάδα των Μνημονίων…
Σύμφωνα λοιπόν, με τα Στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής και του ΟΑΣΑ για τη δημόσια υγεία το 2010, έδειχναν την Ελλάδα να καταλαμβάνει την τελευταία θέση στις αυτοκτονίες, με μόνο 3 αυτόχειρες σε 100.000 κατοίκους (σε ποσοστό 5,2 μεταξύ των ανδρών και 0,9 μεταξύ των γυναικών), το χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2011 και το πρώτο εξάμηνο του 2012 διαφάνηκε αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης από το 2009 έως το τέλος του 2011 οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 37 τοις εκατό.

ΤΡΟΜΟΣ! Ένοπλοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στην Κρήτη!Σκηνές «φαρ ουέστ»! Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τουρίστες -Στο νοσοκομείο οι τρεις κακοποιοί (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

k0

Πήγαν για μαλλί αλλά βγήκαν κουρεμένοι… !
Πρώτη Ενημέρωση
Τον τρόμο σκόρπισαν τρεις ένοπλοι, δυο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας, που εισέβαλαν το βράδυ, στο ξενοδοχείο Creta Marris στη Χερσόνησο της Κρήτης.

PSI – Δικαιώθηκαν Γερμανοί ομολογιούχοι κι οι Σαμαροβενιζέλοι ακομη κυκλοφορούν ελευθεροι!


1916Νίκος Ελευθερόγλου
Μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το κράτος
Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκτόξευσε χθες «πύραυλο» για το περιβόητο PSI. Η απόφαση δικαιώνει Γερμανούς πολίτες που κατείχαν ελληνικά ομόλογα, αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη ζημιογόνα για αυτούς ανταλλαγή τίτλων το 2012 (το «κούρεμα σοκ») και πλέον μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.
Η απόφαση αυτή δημιουργεί θετικό δεδικασμένο για τις 15.000 οικογένειες Ελλήνων ομολογιούχων, «θύματα» του Ευάγγελου Βενιζέλου που μπορούν πλέον και αυτοί να διεκδικήσουν αποζημίωση από το ελληνικό κράτος! Οι ομολογιούχοι έχουν προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον Οκτώβριο. Από το PSI τον Φεβρουάριο του 2012, οι επενδυτές των ελληνικών ομολόγων υπέστησαν 53,5% «κούρεμα» στην ονομαστική αξία των τίτλων που διακρατούσαν και αρκετοί που δεν δέχθηκαν την προσφορά αυτή στη Γερμανία προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη. Τα γερμανικά δικαστήρια ζήτησαν από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης να γνωματεύσει κατά πόσο οι αγωγές αυτές εμπίπτουν στην κατηγορία αστικών ή εμπορικών υποθέσεων, κάτι που επιτρέπει στους ενάγοντες να στραφούν νομικά κατά ενός κράτους. Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης έκρινε ότι υπάγονται στην κατηγορία αυτή.
Η απόφαση
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, το Δικαστήριο «διαπιστώνει ότι η έκδοση ομολόγων δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε την άσκηση εξουσιών, οι οποίες είναι υπέρμετρες σε σύγκριση με τους κανόνες που έχουν εφαρμογή στις σχέσεις μεταξύ των ιδιωτών». Ωστόσο δεν διευκρινίζει αν πρέπει να καταβληθεί αποζημίωση ή όχι.
Οπως αποκάλυψε, άλλωστε, η «κυριακάτικη δημοκρατία» (7 Ιουνίου 2015), χιλιάδες προσφυγές αναμένεται να κατατεθούν τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από μικροομολογιούχους που επιλέγουν αυτήν τη νομική ενέργεια για να στραφούν κατά των συστημικών τραπεζών.
Οπως καταγγέλλουν οι μικροομολογιούχοι, οι εκπρόσωποι των τραπεζών δεν τους ενημέρωσαν σωστά και σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία ότι η αγορά ομολόγων του Δημοσίου ήταν επένδυση η οποία εμπεριείχε κίνδυνο απώλειας κεφαλαίων. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι τράπεζες τους διαβεβαίωναν ότι «τα χρήματά τους είναι απόλυτα προστατευμένα και μόνο με πόλεμο θα μπορούσαν να τα χάσουν».
Υπολογίζεται ότι τα φυσικά πρόσωπα είχαν στα χέρια τους ομόλογα αξίας συνολικά 1,2 δισ. ευρώ. Οι περισσότεροι κατείχαν ομόλογα αξίας 5.000 έως 150.000 ευρώ. Με το «κούρεμα» χάθηκε αυτομάτως το 53,5% της αξίας τους, ενώ το υπόλοιπο 46,5% καλύφθηκε με νέα ομόλογα (το 15% του EFSF, που έληξαν μέσα στο 2014, και το 31,5% με ομόλογα που λήγουν από το 2027 έως το 2042). Με άλλα λόγια, κάποιος που είχε ομόλογα 100.000 ευρώ θα πάρει μόνο 15.000 ευρώ στο χέρι. Τα 53.500 χάθηκαν οριστικά, ενώ για τα υπόλοιπα 31.500 ευρώ θα χρειαστεί να περιμένει κάποιες δεκαετίες. Βεβαίως, το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε, ουδόλως ενδιέφερε τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ! «Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι…» – Οι σημειώσεις του, τον πρόδωσαν!(ΦΩΤΟ)

v1

Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε τι έχει στο μυαλό του ο υπουργός Οικονομικών 
Δεν μπορεί να αποχωριστεί τις συνήθειες του πανεπιστημιακού καθηγητή ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως φαίνεται…Μια από αυτές είναι να κρατάει για όλα σημειώσεις ακόμα και για τις προσωπικές του σκέψεις…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...